|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#16922 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ja bym chciała to wszystko sprzedać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#16923 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16924 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, moja mama też dostała tego smsa od Avonu, na początku myślałam że to moja krd a tu nie...
i też nr 608...
|
#16925 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam mieszaną cerę i mnie wcale nie matuje, choć moim zdaniem jest dosyć treściwy. Ma dobre opinie i sprzedaję go najwięcej ze wszystkich podkładów
Poczytaj opinie na KWC.
|
|
|
|
#16926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#16927 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() postanowiłam napisać moje spostrzeżenia na temat Be..Sensual ![]() miałam go sprzedać, ale jest tak słodki ładny że zostawiam go dla siebie
|
|
|
|
#16928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i praktycznie tylko na avonowym wątku
|
|
|
|
|
#16929 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#16930 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku myszka ale ci fajnie
też chciałabym wypróbować to Be...Sensual, tak bardzo mnie ciekawi
|
#16931 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
zastanawiałam się jaki będzie..bo w katalogu go słabo czuć![]() jest delikatny, ale zarazem słodkawy mmm fajniusi czuję w nim odrobinę kokosu...ale niewiele bo tak to by mi się nie podobał![]() zgrabniutką buteleczke ma chyba jak każdy z Be.... P
|
|
|
|
#16932 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#16933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak z trwałością?tak chyba będzie najlepiej |
|
|
|
|
#16934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja się łudziłam, że będzie miał coś wspólnego z Prowlem )
|
|
|
|
|
#16935 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Vanilla
;3161569]ja biorę ten zapaszek na 100% a jak z trwałością?jest delikatny..ale nie wietrzeje szybko i to jego plus warty jest swej ceny![]() a tak poza tym to każdy z serii Be...mi się podoba właśnie ostatnio skończył mi się Be..Spontanous
|
|
|
|
#16936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16937 |
|
Raczkowanie
|
zobaczymy tym razem jak bedzie z Be Sensual bo te dwa poprzednie zapaszki totalnie mi nie odpowiadały mam nadzieje ze sie nie przejade tym razem
DNB CAŁY CZAS!!! Edytowane przez drum_girl Czas edycji: 2006-11-30 o 15:28 |
|
|
|
#16938 | |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=myszka1706;3161590]
Cytat:
jakie zapachy w nim wyczuwasz(oprócz delikatnego kokoska?
|
|
|
|
|
#16939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#16940 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to już wiem, że biorę go mamie na święta i urodziny zarazem (31.12...) ![]() |
|||
|
|
|
#16941 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co oznacza skrót TŻ?? Cytat:
Ja bym tego nie zrobiła...Cytat:
Cytat:
Patis z którego jesteś okręgu??? Bo Stalowa to niedaleko Rzeszowa i tak mnie ciekawi Cytat:
Cytat:
A ten zestaw do pedikiuru to taki bubel. Obcięłam się tymi obcinaczkami to kolor zlazł. Wogóle takie to brzydkie...
|
||||||
|
|
|
#16942 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie drogie konsultanki jak to jest u was z zarobkiem... od jakiej sumy ile % dostajecie do siebie?Jestem bardzo ciekawa.. Ale nie chce zostac konsultantka. .starczy ze dosc duzo kupuje
Ma ktoras roziskrzony cien w kulce odcien Gold?Bo zamowilam i jeszcze nie przyszedl..znaczy mial przyjsc ostatnio licze ze przyjdzie teraz .Wiec prosze napiszcie opinie jak macie..
|
|
#16943 |
|
Konto usunięte
|
Ja teraz jestem dumna z siebie, bo zamówiłam na 450zł (ale TTa dla Niego nie przyszedł...) a razem z drugą kampanią będzie ok 600zł
Niestety ja zawsze mam 20% i za to dla mnie jest 120zł Nawet nie pomyśłałam, że tyle...A wszystko na prezenty wydaję
|
|
|
|
#16944 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zazwyczaj 20-25% dla siebie
a ja mam pytanie. na 2 termin z K13 robie praktycznie całe zamówienie z minikatalogu. czy moge jeszcze domówić misie ?? bo 2 klientki jeszcze chciały no i w końcu całe moje zamówienie na 2 termin wygląda następująco:- zestaw Individual Blue 4 him * 2 - złota szminka Frozen Rose - perfumy w kompakcie Today - ujędrniający balsam do ciała Avon Care - zestaw Be... Kissable - kulka Surreal - puder prasowany Porcelain i to wsio ![]() byłam na biurze, żeby sie zorientować, który odcień pudru będzie dobry dla mnie i pani mówiła, że świetna jest maseczka do twarzy z japońskiej serii Planet SPA to jest peel-off, ale bardzo dobrze nawilża i wygładza, i to chyba najlepsza maseczka z wszystkich avonowych... no i skusiła mnie , nie ma co chyba sobie wezme w demo K01 a teraz dostane mleczko do kąpieli
Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2006-11-28 o 15:35 Powód: dopisek |
|
|
|
#16945 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do was prośbe
![]() czy przychodzi wam zegarek Miri??? z katalogu 13??? bo mojej klientce baardzo zalezy na tym zeby przyszedl na mikolaja.. Prosze was odpowiedzcie !!
|
#16946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba że nie podchodzą do tego zbyt ortodoksyjnie Nigdy nie próbowałam zamówić "na zapas" z tych ofert "wydaj ileś" Myślę że zawsze możesz zamówić najwyżej Ci nie przyślą. A najlepiej zadzwoń do nich albo napisz że zapomniałaś zamówić dla klientki w poprzednim terminie. Jak miałaś braki to powiedz że te braki byly dla niej, .....w dodatku misia zapomniałaś ![]() Katastrofa Raczej Ci przyślą chyba...
|
|
|
|
|
#16947 |
|
Rozeznanie
|
No i mam podgląd faktury za moje ogromne zamówienie - niestety prawie wszystko przyjdzie
Brakuje tylko rękawiczek i Konturówkę Podwójną Końcówkę Brown/White mam jako alternatywny. Kurczę, tylko te rękawiczki, to zamawiała akurat klientka, a nie ja w ciemno
|
|
|
|
#16948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prowle Mój ukochany zapach, czemu już tych perfum nie ma? Tu zupełnie nie rozumię polityki Avonu, czy zawsze trzeba wszystko zmieniać nawet jeśli dany produkt jest fantastyczny i cieszy się powodzeniem u klientek. Ja miałam kilka flakoników tych perfum i także wiele bym dała by ponownie pojawiły się w ofercie. Niestety w katalogach nowości gonią nowości i choć czasem zmiana jest na gorsze nie powracają do produkcji dawnych hitów. |
|
|
|
|
#16949 |
|
Raczkowanie
|
CZeść
Odebrałam zamówienie drugie z kat.13, tak jak wcześniej pisałyście przyszedł świetlisty cień w nowym opakowaniu i 5 ml, zamiast 10 ml. Muszę napisać mejla do avonu, żeby drugi przysłali , bo zawartość zmniejszyli a ceny nie ![]() I teraz nie wiem czy przyjmowac od klientek zamówienia na te cienie w kat.1 i informować, że przyjdzie inny niż w katalogu?? ![]() Ah ten Avon... |
|
|
|
#16950 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyyynki.... ciekawe czy będzie mgiełka Be...Sensual...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

ja niestety nie wiem... ale i tak się witam 

...
Jak ja bym chciała to wszystko sprzedać 

Ja bym tego nie zrobiła...