Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-14, 21:11   #4831
Mijus
Rozeznanie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Hello kochane
Cały dzień na nogach, padam! No ale dopóki jeszcze w dwupaku to można swobodnie poganiać po mieście
Jeśli chodzi o herbatę z liści malin to ja też miałam problem żeby dostać, ale zamówiłam w aptece DOZ i na drugi dzień mi przywieźli

Pearl – ja mam wózek Roan Marita, i mam to gdzieś, że będzie się brudził i inne „ale”. Taki mi się spodobał i już Nie upij się za mocno na parapetówie….za nową chatkę
Sandra – super, że z małą wszystko ok
Konczita – gratulacje z całego serducha
Kamusia – super wyglądasz
Neska – GRATULACJE!!!!
Likas – super, że już jesteście w domku
Agatek – kciuki za jutro, oby szybko poszło! Chciałaś mieć niedzielne dziecie i będziesz miała
Bambusiek – kciuki za pobyt w szpitalu
Oluska – kciuki za jutro! Wy się chyba z Inutil spotkacie na oddziale co? No właśnie doczytałam, że tak….ale macie fajnie! Może i ja do Was dołączę….w sumie zostało mi 10 dni, ale nigdy nic niewiadomo
N1kotynka – ale się narobiło, współczuje Ci bardzo! Trzymam kciuki, żebyś szybko doszła do siebie! Trzymaj się dzielnie! No i cierpliwości przy teściowej. Ja swojemu tż zapowiedziałam, że dopóki nie dostanie zielonego światła ode mnie nikt nie ma prawa mnie odwiedzać po porodzie
Magda – gratki za pierwszy spacer!
Zosia – spokojnie kochana, na pewno nic mu nie jest! Nieodpowiedzialny gnojek no! Jak on może Cię tak stresować!....Doczytałam, że się znalazł….bez komentarza
Stary 2012-01-14, 21:27   #4832
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Oluska – kciuki za jutro! Wy się chyba z Inutil spotkacie na oddziale co? No właśnie doczytałam, że tak….ale macie fajnie! Może i ja do Was dołączę….w sumie zostało mi 10 dni, ale nigdy nic niewiadomo
to wtedy wszystkie Was przyjdę odwiedzić, bo muszę zanieść do szpitala wymaz na paciorka
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 21:44   #4833
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć

Nie nadrabiam, w sumie wpadłam tylko się zameldować jutro idę na konsultację w sprawie cc i być może zostanę już w szpitalu... się okaże ale tak czy siak mam niezłego pietra

Dam znać jakby co

Trzymajcie się
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 21:46   #4834
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Idziesz do tego w którym będziesz rodzić? I super że jest poprawa.

KFC, też mi si chce

Powiem wam że nic mi się dziś nie chce.
Dark lady, tak, idę tam gdzie będe rodzić, Czmp, we wtorek mój doktorek będzie akurat na dyzurze i zleci mi diagnostykę.
KFC za mna chodzi od jakiegoś czasu, byłam oburzona jak zlikwidowali to w Carfurze na Kolumny.
A mi się nie chce nic dziś- ale jutro znów do szkoły

Doczytałam, że Neska urodziła!!!! Gratuluję świeżo upieczonej Mamie i witam Igorka!!!!

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 21:47   #4835
czubasek20
Zakorzenienie

Uciekam spać , mam nadzieje ze jak wstanę to nie będzie za dużo do nadrabiania

Dobranoc

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 22:28   #4836
renata:)
Zadomowienie

nie ma wody ciepłej u mnie pewnie dzisiaj zaczne rodzić z brudnymi włosami i nie umyta szlag by to trafił...
dobranoc

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 22:29   #4837
Oluska1988
Raczkowanie

Lucy Mijus zapraszam będziemy takim gangiem ciężarnych
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 22:29   #4838
ultraradiola
Wtajemniczenie

a ja się popołudniu wyspałam i teraz mam oczy jak 5 zł ciekawe o której dzisiaj zasnę

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 22:32   #4839
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Zmykam spać, padnięta jestem, cały dzień coś, jeszcze przed chwilą zrobiłam porządek w części szuflad śmieciowych w komodzie.

Przed spaniem jeszcze wstawię rzeczy do prania, wybieram wszystkie ciążowe, co do oddania to do oddania, co do wora to do wora... ciekawe czy zmieszczę się w jakieś spodnie przedciążowe

Cytat:
Napisane przez miniusia91 Pokaż wiadomość
juz myslalam ze cos sie ruszylo. przespalam sie i spalam do jakiejs 19... no i po kilku min dostalam straszne bolesci brzucha... z tym ze bardzo dlugie to byly skurcze. no i nie przechodzily. poszlam do lazienki i wzielam kapiel, ale tez nie przechodzilo, ja juz w glebi duszy uradowana ze chyba sie zaczelo, ale zwijalam sie z bolu. no i siedze sobie na kanapie i mowie do meza ze zaraz chyba baka puszcze, i w ostatnim momencie rozpoznalam ze to nie baczek tylko jednak rozwolnienie. pobieglam wiec do kibelka... posiedzialam i zrobilo sie lzej skurcze minely, ale teraz znow mnie pobolewa od jakiegos czasu brzuszek... i umierac bede z nudow bo maz chcial ze mna jechac do kolegow ale ze nie zbyt sie czuje to nie mialam ochoty nigdzie wyjsc... to poszedl beze mnie a ja zostalam sama...
może się oczyszczasz i w nocy się zacznie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
Heeej

aż bym Was chciała wszystkie pocytować i poprzesyłać buziaki no ale się nie da niestety
Kochane jesteście
...
Domyślam się jak CI ciężko, ja też sobie nie wyobrażam żeby ktoś przy karmieniu patrzył mi na cycki. Wiem, że karmienie to karmienie i niektórym kobietom nie robi, gdzie i przy kim. Ale dla mnie to jest takie intymne, że wydaje mi się, że będę akceptować jedynie tż...
a oglądania opatrywania rany przez teściową nie będę komentować, bo brak słów

trzymaj się jakoś

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
to wtedy wszystkie Was przyjdę odwiedzić, bo muszę zanieść do szpitala wymaz na paciorka
haaa, może być fajnie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
noo, na to wygląda w razie co spisz sobie numery telefonów

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
nie ma wody ciepłej u mnie pewnie dzisiaj zaczne rodzić z brudnymi włosami i nie umyta szlag by to trafił...
dobranoc
zawsze możesz w pierwszej fazie porodu iść pod prysznic
Stary 2012-01-14, 22:34   #4840
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cześć

Nie nadrabiam, w sumie wpadłam tylko się zameldować jutro idę na konsultację w sprawie cc i być może zostanę już w szpitalu... się okaże ale tak czy siak mam niezłego pietra

Dam znać jakby co

Trzymajcie się
będzie dobrze, powodzenia
Stary 2012-01-14, 23:13   #4841
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej

Tż znowu w pracy do późna Ale jestem z siebie dumna bo sama wykapałam małą

Dzisiaj miała pierwsze wentylowanko w ogródku W poń. jedziemy na szczepienie i ja zarejestrować to musi sie przyzwyczaić

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość

wrzucam porownanie mojej okropnej geby
prosze o opinie bo ja nie moge sie zdecydowac gdzie lepiej a w ogloe to jeszcze patrze w lustro jakbym to nie byla ja ahahahha
Świetna zmiana, bardzo twarzowo
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiadomość wczorajsza od Neski, wizaz nie działał, myślałam, że się wścieknę

Urodziłam o 17.15 Igor jest zdrowy waży 3320 i ma 55cm

Gratulacje i witamy kolejnego Igorka
Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim rozpakowanym i jeszcze nie
wróciłyśmy wczoraj po południu do domu ale nie pokazałam się bo jak wiecie wizaż miała pada

Dzięki za kciuki i w ogóle - kochane jesteście

Miałyśmy jeszcze zostać w szpitalu ale położne powiedziały, że mam dziecko po piętach całować, bo dawno nie pamiętają przypadku, że po dobie bilirubina spadła z poziomu ponad 16 do 10. Kochany brzdąc , ale przez to że mi ja zabrali to tej wstrętnej maszyny to mam wrażenie, że kocham ją bardziej i mam do niej więcej cierpiliwości (cobym tego nie powiedziała w złą godzinę). Karmię cycem ale po naświetlaniach i wczorajszym cyrku z powrotem musiałam dać jej w nocy butle bo za skarby świata nie chciała ciągnąć a głodna była makabrycznie. Natalka wczoraj ważyła 2200 i muszę dbać żeby nie spadło, więc dziś wielki powrót do cyca - taki jest plan
Witaj z powrotem i powodzenia z cycem, ja tez z nimi walczę

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
Hej mamusie!

oj ciężko znowu się wbić mi i w wasze dyskusje i w normalny rytm, bo padam z niewyspania ( małą musze budzić co 2-3 godziny na karmienie bo ma dalej żółtaczke) no i potem wisi taka godzinę przy cycku więc chodzę jak zombi.
Na szczęście Natce bilirubina spada więc jesteśmy spokojniejsi, za to ze mną zaczęły się problemy i znowu Was opuściłam.
Okazało się bowiem, ze rana po cc źle się goi, powstał mi dookoła ropień i miałam punkcję robioną 2 dni temu. Teraz mam w ranie 2 cewniki i cały czas jest otwarta no i sączy się z niej jakieś dziadostwo ( tż musi mi zmieniać opatrunki kilka razy dziennie a ja przechodze rekonwalescencję po raz drugi ;/ )
jutro idę znowu do szpitala na zmianę cewników, we wtorek do lekarza, zobaczyć czy po raz 3 nie zostawią mnie w szpitalu... mówię Wam już mnie wszyscy znają na Żelaznej, i lekarze i położne mamy już wszyscy dosyć..
jeszcze teściowa przyjechała wczoraj i non stop wisi na mnie i małej i najbardziej mnie denerwuje jak karmię a ona ma głowę praktycznie w moim cycku bo ona chce maleństwo zobaczyć

tyle o mnie, jest ciężko, staram się byc twarda ale zmęczenie najbardziej daje się we znaki, no i mąz też jest przytłoczony nadmiarem obowiązków ;/
Kurcze, nieciekawie sie porobiło Oby szybko rana sie zagoiła
Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
d
Kasik zgadza sie ja mam Aventa recznego i polecam- naprawde jest fajny Kwestia małej ilosci pokarmu- moze czesciej odciagaj? Jest pewien system odciagania pokarmu. To fragment artykułu:
W pierwszych dniach czeka Panią intensywne odciąganie (minimum co 3 godziny w ciągu dnia i co 4 godziny w nocy): po 15 minut każda pierś, lub w systemie: 7 minut jedna pierś, potem 7 min. druga, później 5 min. jedna i 5 min. druga, na końcu 3 min. jedna i 3 min. druga pierś. Proszę się nie przerażać, że na początku będzie odciągała Pani "puste" piersi, na tym właśnie polega pobudzanie ich do zwiększonej produkcji mleka. Po jakimś czasie zauważy Pani, że w piersiach "coś zaczyna się dziać" i pokarmu zrobi się znacznie więcej. Dopóki nie będzie on bezpieczny dla dziecka proszę mleko wylewać i w dalszym ciągu regularnie opróżniać piersi.
Magda ja cos pokręciłam bo Blanszor sie pytała o medela mini elektrik bo ja taki mam i mi sie wydawało ze to Ty go polecałaś Teraz to już nie wiem kto, ale to leciało jakos tak" z czystym sumieniem mogę polecić medela mini elektric"
A o co chodzi z tym ostatnim zdaniem Jest jakieś niebezpieczne mleko? wiem ze na początku leci siara ale to normalne, nie?

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Mam w brzuchu kosmitkę

sami zobaczcie jakie pozy przyjmuje

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Bambusiek

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Dziewczyny a jak pępuszki Waszyk szkrabów ??, Milenka ma 10 dni a kikut jeszcze nie odpadł
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 23:52   #4842
aga__tka
Zakorzenienie

Witam ponownie
Jestem już w domku - wróciłam wczoraj niestety do kompa nie doszłam, bo mam teściową w domku i do tego byłam tak padnięta, że jak tylko okoliczności pozwoliły to przespałam całe popołudnie i wieczór i na szczęście, bo mała sobie zrobił imprezkę kupkowo-jedzeniową pomiędzy 1-3 w nocy
Przestałam słać smsy wcześniej, bo mi się kasa na komórce skończyła, a nie było jak doładować - mąż zapominał kupić a z naszych kont się nie da, bo zmieniłam sieć zachowując numer i system głupieje.....
Z małą wszystko w porządku jak się wydaje, we wtorek mają mi zdjąć szwy, wczoraj po południu nie brałam tabletek już, to dziś się zwlec z łóźka nie mogłam jednak ranka po cięciu trochę boli jak człowiek trochę więcej pochodzi Mam nadzieję że jak zdejmą szwy, to chociaż przestanie ciągnąć....
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 00:11   #4843
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej !

Przyszlam was wszystkie zaprosic na toast z okazji tego, ze Amelka konczy dzis 2 miesiace
dla Amelki
Cytat:
Napisane przez kaczuszka81 Pokaż wiadomość

agawoo, masz może foteczkę tego albumu co rodzicom zrobiłaś, już mi wyobraźnia działa
Nie mam chyba, ale zrobię jutro dla Ciebie
Tylko przypomnij mi, ok?

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość
mniaaaaam - pychotka a od czerwca nie jadlam ;( po porodzie zjem 3 naraz
Bleeee
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
I co? Dostaję telefon, że ojciec mojego dziecka zasiedział się w nowej pizzeri i ma kapę taką jak nigdy. Dzwonił jego kolega tylko mnie poinformować, że muszą go do domu dowieźć , bo sam nie dojdzie.
Nie będę chyba komentować, bo to już przegięcie jest
Nieodpowiedzialność tego człowieka przekroczyła już chyba wszelkie granice

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 00:19   #4844
ultraradiola
Wtajemniczenie

dobranoc

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 01:51   #4845
dolores181
Raczkowanie

Dobranoc wszystkim
dolores181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 07:38   #4846
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

spać nie mogę od 6
wstawiłam pranie, jestem po śniadaniu i chyba zabiorę się za porządki w kolejnych śmieciowych szufladach...
Stary 2012-01-15, 08:14   #4847
klaurencja
Raczkowanie

Hejka
Gratulacje dla Amelki, alez ten czas leci
Nasza Glodomorra ma od dzisiaj oficjalne 3 tygodnie

nam pepuszek odpadl jakis tydzien temu

Edytowane przez klaurencja
Czas edycji: 2012-01-15 o 08:17
klaurencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 08:29   #4848
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
Hejka

dla Filipka

Ja już się chyba wyspałam, jakoś głowa mnie już zaczynała boleć od leżenia, więc postawnowiłam wstać
Włączyłam laptopa i wlazłam z powrotem do łożka, ale czuję, że zaraz będę musiała coś zjeść

Stary 2012-01-15, 10:10   #4849
kropeczka1984
Rozeznanie

Zoska Twój Tż przesadził. On musi zmienić swoje postępowanie, bo coś takiego przy dziecku jest niedopuszczalne!

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Kropeczko ja mieszkam w dużym piętrowym domu i dzięki niani mogę bez problemu chodzić po całym domu. Jak jestem na parterze to nie słychać w ogóle płaczu dziecka. Kupiłam aventu o taką:
http://allegro.pl/elektroniczna-nian...032938585.html
fajnie działa, jedyna wada to kiepsko działające akumulatory (małe paluszki), ale można kupić silniejszy na allegro.
O Angelcare słyszałam same pozytywy, ale są droższe niż aventu.
Ta Twoja też raczej z droższych Chciałam poprosić rodziców o tą nianię jak będą chcieli coś kupować po porodzie, ale 200 zł to jednak troszkę sporo. Nie chcę ich bardzo naciągać. No chyba, że brat się skusi na taki prezent, bo chrzestnym ma być Spróbuję go podpytać, bo on współpracuje z Pjilipsem, to może by cosik załatwił

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ja kupilam z monitor em oddechu z angelcare taki starszy model uzywany
Też bym się skusiła na używany, ale mama mi zrobiła wykład, że jak wszystko kupię przed porodem, to nic nie zostawię dla odwiedzających. Chociaż przecież sama jak chodzę do dzieciaczków w odwiedziny, to nie wydaję takiej góry kasy :/ A taką mam ochotę zapolować na używaną na allegro Karuzelkę tak kupiłam za 70 zł z przesyłką w idealnym stanie, a w sklepie ok. 160 zł kosztuje. A jakie emocje miałam

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej !

Przyszlam was wszystkie zaprosic na toast z okazji tego, ze Amelka konczy dzis 2 miesiace
No to gratulacje

Nikotynka też myślę, że karmienie piersią będzie dla mnie na tyle intymne, że chciałabym uniknąć wzoru mojej najbliższej rodziny a co dopiero teściów :/ A oglądanie rany, to już kompletna porażka. Niby co jej to da? Jakby jeszcze miała zmienić opatrunek, to może, ale jak tak, to wynocha z pokoju i tyle. Powiedz jej, że Cię to krępuje.
A teściowa to w ogóle po co u Was siedzi, jak nawet nie zmieni pieluszki? Chyba raczej z ciekawości a nie z chęci niesienia pomocy

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
moje uczucia? wyszlam z domu i plakalam pod klatka z 15 minut zanim do auta wsiadlam..
Pamiętam jak moja siostra oddała córkę do żłobka jak jeszcze zostało jej troszkę macierzyńskiego. Chciała ją odebrać dosłownie po 2-3h, żeby mała stopniowo się przyzwyczajała. Jak do niej zadzwoniłam, to też płakała... Pojechałam do niej, żeby ją pocieszyć i poszłyśmy po małą do żłobka a ta nie chciała wychodzić Bardziej to mama przeżyła niż dziecko
Uska trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Maluch jest pod dobrą opieką

U mnie wczoraj byli znajomi i kolega zapatrzył się na mój brzuszek Ja to bym teraz wszystkie znajome pary najchętniej namawiała na powiększenie rodziny, żeby mój Wojtuś miał się z kim bawić
Wyszli po 23 a ja dzisiaj czuję się dosłownie jak na jakimś kacu Wojtek bawił się wyśmienicie, cały wieczór kręcił się i kopał w brzuszku

Kurcze przypomniało mi się jeszcze, że do tej pory nie odświeżyła wózka i fotelika samochodowego a mam używane. Muszę się tym zająć jutro.
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 10:15   #4850
czubasek20
Zakorzenienie

WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Na razie podłączają mnie do oksytocyny i może mnie ruszy w końcu. Mały ma skoki wysokiego tętna - chyba też jest podniecony tym faktem :P Trzymajcie kciuki !

Więc trzymamy

Stary 2012-01-15, 10:25   #4851
klaurencja
Raczkowanie

Agatek.

bylismy na spacerku i maly spi, a zaraz budzimy na obiadek
Stary 2012-01-15, 10:26   #4852
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Na razie podłączają mnie do oksytocyny i może mnie ruszy w końcu. Mały ma skoki wysokiego tętna - chyba też jest podniecony tym faktem :P Trzymajcie kciuki !

Więc trzymamy
Trzymamy

Stary 2012-01-15, 10:30   #4853
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Wydzwaniałam na policję, do szpitali, do kumpli, wszędzie!!
Nagle zaczęły bić dzwony w kościele w taki sposób jak ktoś umiera, odchodziłam tu od zmysłów.

I co? Dostaję telefon, że ojciec mojego dziecka zasiedział się w nowej pizzeri i ma kapę taką jak nigdy. Dzwonił jego kolega tylko mnie poinformować, że muszą go do domu dowieźć , bo sam nie dojdzie.

Jedno jest pewne, miarka sie przebrała. Nigdy, nigdy tak się o niego nie bałam!! Nie chce go na żadnym porodzie, na wesele tez nie pójdę z nim.

Potraktował mnie w najgorszy sposób na jaki go stać...
Co za palant z niego,jak on moze cię tak traktować.Smutne to

N1kotynko dla mnie karmienie też widzę jak nie tylko mi kojarzy sie z czymś bardzo intymnym i tez nie będe chciała ,zeby mi ktos siedział przy cycku i patrzył, no chyba ,ze to będzie siostra bo ona przy mnie karmiła ,moze mama i maz nie będzie mi przeszkadzał,a tak inni won.Jestem bojowo nastawiona ,ale nie wiem jak to będzie.A z ta pielęgnacją rany przy teściowej to juz wogóle,co za baba wścibska .smieszne to ,ze boi sie wziać przewinać mała ,a siedzi u was.Ciekawe po co ona u was.

A ja znowu nie przespaną noc zaliczylam,na początku nie mogłam zasnać,poźniej męczyła mnie zgaga,później ból brzucha i tak calą noc ,nie wiem czy w sumie ze 3 godz pospałam.Chyba bardziej bede sie wysypiać jak mała już będzie z nami.W ogóle przez to wczorajsze chodzenie cały dzień myślałam ,ze kręgosłup mi pęknie,normalnie jak kaleka.Wczoraj zaczęłam 38 tydzień wiec niech ten maluch wychodzi,a nie ja mam bóle i już sobie myślę ,ze moze sie zaczyna a tu dopa.
Jeszcze dziś umówiłam sie z koleżankami w centrum ,ale co chwila łapią mnie jakieś krótkie bóle i nie wiem czy dam radę pojechać.Niby jade z meżem bo dziewczyny też będą z facetami,ale jednak nie wiem czy dam rade wysiedzieć
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."

Edytowane przez eliza1984
Czas edycji: 2012-01-15 o 10:32
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 10:45   #4854
kamusia178
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
Hejka

super gratulujemy, jemy i pijemy hehe
Cytat:
WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Więc trzymamy
no trzymamy Agatku, niektore podwójnie nawet hehe

------------------

dzien doberek...
u nas w łodzi w ciagu paru godzin nocnych zrobilo sie dosc bialo no i stracilam wszelka chec wyjscia gdziekolwiek... wrrr nienawidze jazdy samochodem w sniegu... odsniezanie, odmrazanie, nawiew w srodku zeby nie zaparowac, powolna jazda w korkach wrrr... chyba sobie odpuszcze dzisiejsze zakupy... moze podskocze tylko do apteki po liscie malin, tantum rosa i koperkową herbatke tak na przyszlosc
tylko nie wiem ile tych saszetek TR zakupic bo u mnie w aptece są pakowane po 6 albo 10 ... to sie rozrabia 1 saszetke na pol litra wody prawda ? czyli na cala butelke z dziubkiem tak zwanym :p hmmm to 6 chyba powinno styknac...

Niech juz jakas urodzi bo cos nudno na wątku Agaton dawaj
kamusia178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 10:53   #4855
staraupa
Raczkowanie

AGATEK powodzenia!! już za chwilkę będzie Zajączek
Neska gratulacje

To była moja najcięższa noc dziewczyny, do 3 miałam skurcze co ok 20 min, do tego biegunka, naszykowałam ciuchy, torbę i szczęśliwa że już a tu przeszło, usnęłam i do 8 spałam. Teraz cały czas mnie boli brzuch, może się rozkręci. W końcu Agatek na jutro mnie na listę wpisała
U mnie mega zima, śniegu po pachy

ZOSIA współczuję Ci Twojego faceta, jak czytałam to aż mi się łzy kręciły że tak musiałaś się na stresować Kiedyś sama byłam w takim toksycznym związku, gość różne rzeczy brał i ogólnie podobnie się zachowywał a ja głupia wierzyłam że go zmienię. Jak go w końcu kopnęłam w d.upę, cierpiałam z rok niesamowicie a dużo starsza od ciebie byłam i potem spotkałam cudownego, odpowiedzialnego faceta Wiem że u Ciebie trochę inaczej bo dzidzia w drodze, ale mimo wszystko.....trzymam za Ciebie kciuki!!
BORO a ty gdzie??
miłego dnia laseczki
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 10:53   #4856
kaczuszka81
Raczkowanie

GG do kaczuszka81

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
dla Amelki

Nie mam chyba, ale zrobię jutro dla Ciebie
Tylko przypomnij mi, ok?
Przypominam się, proszę o foty

Cytat:
WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Więc trzymamy
Zaciskam z całej siły
kaczuszka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 10:59   #4857
Lucy1111
Zakorzenienie

Dzień dobry

Agatko, trzymam kciuki
Ale, ale jak to mały.....? To już wiadomo??
Stary 2012-01-15, 11:01   #4858
paulaLbn
Raczkowanie

Dzień dobry

u nas dzis calkiem ładna nocka była mały budził si ezjadał i spowrotem spać takze nie wstawałam na dłuzej niz 30 min
Teraz tez juz po sniadanku spi spowrotem, a mamusia odpoczywa i podczytuje e-ciotki

Cytat:
WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Więc trzymamy
moje i Nikodema zaciśnięte
Stary 2012-01-15, 11:23   #4859
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Trzymamy

Mały????? :conf used:
Stary 2012-01-15, 11:29   #4860
czubasek20
Zakorzenienie

Może doktorek wygadał płeć Agatkowi
zresztą ja mam przeczucie że będzie chłopak u niej, tak samo jak u Pearl ale z moimi przeczuciami różnie bywa

U mnie też biało idę chyba po południu sie przejść, dotlenić :d Chociaż jutro i tak idę do szkoły na zaliczenia więc nie wiem czy jutro sie nie dotlenię

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości