|
|
#301 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Rozumiem
![]() A wiêc pozostaje mi ¿yczyæ Tobie - powodzenia na zbli¿aj±cych siê egzaminach
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Ja wczoraj z æwiczeñ 360 brzuszków, 8 min. posladki, 0 min hula hop. Kurde a moja waga stoi w miejscu
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 055
|
Cytat:
Czasami na pocz±tku d³ugo stoi, a pó¼niej jak ju¿ leci to nie mo¿e przestaæ
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
Melduje siê! Ostatni weekend jako¶ brakowa³o mi energii, turbofire æwiczy³am, ale nie dawa³am z siebie wszystkiego. Ale dzi¶ ju¿ startujê z now± energi±! Zaczynam ju¿ 3 tydzieñ, kiedy to zlecia³o?
A jak wy sobie radzicie? Pochwalcie siê. |
|
|
|
|
#306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po treningach TF naprawdê (wiem, ¿e ju¿ to powtarza³am) jestem pe³na energii Ju¿ zaczê³y¶my 3 tydzieñ... Zlecia³o nie wiadomo kiedy Oby tak dalej.Je¶li chodzi o dietê, to równie¿ jestem z siebie zadowolona Od¿ywiam siê regularnie, bez ¿adnych wysokokalorycznych wyskoków. Wczoraj jedynie zjad³am do¶æ pó¼no kolacje(po 22). Mój Skarb wróci³ i przygotowa³am co¶ szybkiego - kotleciki sojowe z warzywami z patelni.
Ku celom po¿±danym wiod± drogi trudne: 55-57kg! Edytowane przez Blu_eye Czas edycji: 2012-01-16 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
hej, ja i æwiczenia i jedzenia jak narazie ok. Kurdê chcia³abym ju¿ pozbyæ siê brzuszka i boczków. moje marzenie
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 144
|
Cytat:
Kurcze podziwiam ciê za te æwiczenia I zazdroszczê bardzo.U mnie dzi¶ ponownie dzieñ pierwszy. Nie za³amujê siê, nie poddajê, nadal bêdê walczyæ. ¦niadanko: kromka chleba ciemnego ziarnistego z szynk± i serkiem topionym 2 ¶niadanie: serek wiejski z ³y¿eczk± d¿emu Piszê ma³o z powodu braku czasu. Mam nadziejê, ¿e teraz bêdê mog³a czê¶ciej wchodziæ.
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 415
|
witam i ja
![]() wkoñcu przysz³a do mnie @ cierpie niesamowicie, ale w koñcu nie czujê siê taka "napuchniêta" niestety w 2 dni zjad³am ca³a czekoladê.. pora¿ka
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 144
|
Eee ja przed okresem jestem w stanie je¶æ tabliczkê dziennie tak¿e nie jest ¼le
![]() W³a¶nie teraz mam taki czas, ale staram siê z nim walczyæ. obiad: kasza gryczana w sosie pomidorowym z du¿± ilo¶ci± czerwonej ostrej papryki,oregano i czosnku do tego ogórek konserwowy, papryka i patisony oraz ma³y kotlet mielony. Zdrowo, pysznie i szybko. Muszê czê¶ciej robiæ takie potrawy. |
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
hej,hej,
A u mnie dzi¶ laseczki bunt , w ogóle nie mam apetytu wczoraj rano bra³o mnie na wymioty (?!) ... wiem , co my¶licie ![]() ale nie , raczej to nie ci±¿a (he,he,) --> mam nadziejê m±¿ by siê ucieszy³ ale ja s±dzê i¿ dwójka maluchów które mamy to na te czasy i tak ³adny model rodziny ![]() æwiczê codziennie po 20-40 minut , lub zastêpujê to basenem (niedziela) oraz szybkim spacerem 20 minut ³adne tempo poza tym meldujê ¿e : * nadal nie ci±gnie mnie do s³odyczy * nadal nie pijê gazowanego * nie jadam chipsów i fast-foodów * nie nudzê siê , do wieczora mam co robiæ ![]() pozdrawiam ciep³o ! |
|
|
|
|
#312 |
|
Konto usuniête
|
Hej dziwczynki!
U mnie dzi¶ bardzo pracowicie: TurboFire i 30 Day Shred. Za raz zabieram siê jeszcze za 8 minute legs. Z diet± te¿ ca³kiem nie¼le, prawie bez s³odyczy (tylko 1 ma³e ciasteczko). |
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
Hejj
![]() Dopiero skoñczy³am trening ![]() TurboFire (HIIT 25 Class + Stretch 10 Class) unoszenia hantli - po 60 na obie rêce; æwiczenia rozci±gaj±ce nogi - po 70 na obie; brzuszki na pi³ce - 150; unoszenie pi³ki fitness nogami - 30; Próbowa³am krêciæ hula hop, ale niestety - siniaki daj± o sobie znaæ, wiêc muszê jeszcze odpu¶ciæ ![]() Je¶li chodzi o to, co dzi¶ spo¿y³am: rano o 7 - 2 parówki + 2 chrupkie kromki wasa ; o 11:45 - jab³ko ; ok. 13:15 - sa³atka z tuñczyka (135kcal) + 3 chrupkie kromeczki; ok. 16:15 - jogurt naturalny +p³atki z suszonymi truskawkami; po pracy, o 18 - paluszki rybne + marchewka z groszkiem
Ku celom po¿±danym wiod± drogi trudne: 55-57kg! Edytowane przez Blu_eye Czas edycji: 2012-01-17 o 21:48 |
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?U mnie dzi¶ dietkowo w miarê i æwiczenia te¿ by³y. Mam sporo nauki, dlatego mniej siê udzielam. Jednak o wszystkich sukcesach bêdê dawana znaæ na bie¿±co
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
To wszystko zale¿y od TF Jak wiadomo najd³u¿szy trening trwa ok.55min, a najkrótszy 30 min![]() dodatkowe æwiczenia (wszystko jest uzale¿nione ile powtórzeñ zrobiê) zajmuj± mi tak my¶lê, ¿e w granicach 40min maksymalnie. Chyba,¿e krêcê jeszcze hula hop to wtedy czas siê wyd³u¿a
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 592
|
Ja w poniedzialki i ¶rody szy bciutko z pracy lecê na bieganie. Mówiê Wam, w grupie z trenerem biega siê ¶wietnie. I wcale nie jest to takie mêcz±ce, bardziej o¿e¼wiaj±ce, szczególnie bieganie w ¶niegu. (Wieceie, ¿e jeden mê¿czyzna biega na bosaka po sniegu? Bodobno taknajlepij i najzdrowiej, jak to zobaczylam to az mnie ciary przeszly)
U mnie z aktywno¶cia fizyczna nie ma problemu, gorzej z jedzeniem;/ uwielbiam cole, fast foody i ciezko mi bez nich wytrzymac;/ Ale staram siê
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj np zrobi³am 400 brzuszków, 8 min.po¶ladki i 40 min. hulahop. zesz³o mi jakies 1,10 |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Konto usuniête
|
Ohh dzisiaj REST od TurboFire. A taka mia³am ochotê poæwiczyæ. No trudno - por¶ci±gam siê, mo¿e zrobiê kilka 8 minute.
Dzi¶ podda³am siê puszce pepsi, ale s³odyczy nie ruszy³am!!! Ju¿ drugi dzieñ I waga mi siê zepsu³a, jeszcze w tym roku siê nie wa¿y³am.
|
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Witam Dziewczyny
widzê, ¿e nadal bardzo ³adnie trzymacie dietê <brawo> Blu_eye nie mogê sê nadziwiæ ile Ty æwiczysz ;o u mnie mimo przerwy w diecie 2kg w dó³. No i wracam na dietê ;d
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 592
|
Kupi³am dzi¶ wreszcie baterie do wagi i..... i okaza³o siê, ¿e waga jest zepsuta
Kurcze nigdy wczesniej nie mialam brzucha, teraz chyba od tabletek anty mi sie zrobil;/ P.S Dalej proszê o ocenê mojego w±tku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=586259 |
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Wczoraj próbowa³am wej¶æ na forum, ale niestety mia³am problemy z internetem... Wiêc teraz piszê na chwilê przed prac± ![]() Wczoraj mia³am REST od TF. Je¶li chodzi o dietê to do popo³udnia sz³o bardzo ³adnie, ale potem pojecha³am na imieniny mojego Skarba siostry - i same rozumiecie. Poni¿ej przedstawiê jak to wszystko siê rozk³ada³o w ci±gu dnia ![]() ok.7:10 - 2 paluszki + chrupka kromeczka; o 11:45jogurt naturalny ma³y + p³atki z truskawkami; o 14:04 - serek wiejski 0% + 2 chrupkie kromeczki; Po pracy pojecha³am jeszcze ze Skarbem na zakupy i skusili¶my siê na "grze¶ka" bez polewy (18:24); Nastêpnie ju¿ ok. 19:40 - barszcz bia³y z makaronem (ma³a porcja); 19:45 - ok.6 frytek, ma³y schabowy, ³y¿ka warzyw na patelniê i ³y¿ka sa³aty lodowej; a na sam koniec solenizantka postawi³a tort. Nie chcia³am, ale te¿ odmówiæ nie mog³am, wiêc poprosi³am o naprawdê cieniutki kawa³eczek - i taki te¿ dosta³am. Wiêc jak widzicie powy¿ej - moja dieta zosta³a solidnie nadci±gniêta wczoraj, ale dzi¶ ju¿ zaczynam lekko ![]() W³a¶nie skonsumowa³am 2 chrupkie kromeczki + truskawkowa activia ![]() A po pracy oczywi¶cie - trening TF i dodatkowe æwiczenia ![]() Pozdrawiam
Ku celom po¿±danym wiod± drogi trudne: 55-57kg! Edytowane przez Blu_eye Czas edycji: 2012-01-19 o 07:20 |
|
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
Hej, no ja niestety nic wczoraj nie poæwiczy³am, poniewa¿ nie mia³am czasu. Za to by³am na ok. 5 km. spacerze
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Spacer te¿ mo¿na zaliczyæ to aktywno¶ci fizycznej
![]() Blue_eye: tyle æwiczysz, ¿e jeden dzieñ takiego naci±gniêcia na pewno siê nie odbije na efektach. A ja za to muszê siê Wam pochwaliæ, ¿e stanê³am na wadze a tu 54,7 !! ![]() Dzi¶ ju¿ by³am na si³owni na godzinke
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
akurat dzi¶ czeka mnie godzinka aktywno¶ci fizycznej na basenie
![]() wieczorkiem zwa¿ê siê i zmierzê siê w biodrach , nadziejê mam , ¿e troszkê spad³o .... pozdrowienia |
|
|
|
|
#325 |
|
Konto usuniête
|
A ja ju¿ praktycznie ca³kiem pozby³am siê boczków dziêki TurboFire, ale niestety z ud mi jeszcze nie uby³o
Ale oczywi¶cie siê nie poddaje i walcze aby siê wcisn±æ to starych spodni ![]() Z diaet± dzi¶ nie ¼le: rano owsianka w szkole bu³ka ziarnista i jogobella musli, pól kromki chleba z serem, przed chwil± warzywa z ry¿em i kurczakiem, na kolacjê bêd± parówki. I 1 ma³y grzeszek: monte, takie malutkie I zaraz zabieram siê za TurboFire. |
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() W³a¶nie zjad³am obiado-kolacje. A je¶li chodzi o moje dzisiejsze spo¿yte kalorie wygl±da to tak: 07:07 - 2 chrupkie kromeczki + activia truskawkowa (tak jak napisa³am rano )08:37 - banan; 11:45 - jogurt 0% + p³atki z truskawkami; 12:05 - malutkie jab³ko; 14:55 - serek wiejski light + 3 chrupkie kromeczki; a teraz zjad³am jakie¶ 20min temu jajecznice + ma³± bu³eczkê wieloziarnist± (ju¿ od 3 tygodni nie jad³am takiego normalnego pieczywa )W miêdzy czasie pijê herbatkê grejpfrutow± BioActive -naprawdê smaczna ![]() Szacowane kcal to mniej wiêcej 1100kcal. Znacznie mniej ni¿ wczoraj.Chwilka odpoczynku a nastêpnie trening TF + dodatkowe æwiczenia.
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Po treningu
(od 19:21 do 20:55)TurboFire( HIIT 15 Class + TONE 30 Class); brzuszki na pi³ce - 200, unoszenia hantli - po 70 na obie rêce, æwiczenia rozci±gaj±ce na nogi - po 80 na obie, unoszenie nogami pi³ki fitness - 35 powtórzeñ, hula hop - zaledwie 5min (siniaki wci±¿ nie daj± o sobie zapomnieæ... )Teraz pora na prysznic i odpoczynek ![]() Mi³ego wieczoru ![]()
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj z jedzeniem ok. niestety znów z braku czasu brak æwiczeñ, dzisiaj na pewno ju¿ poæwiczê. |
|
|
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
natimielec tutaj masz link do zdjêcia jakie to æwiczenia
unoszê nogê tak mocno jak tylko dam radê http://mamzdrowie.pl/img/artykul/187...14313_w633.jpg
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety mam niewiele czasu ¿eby siê udzielaæ na forum i opisywaæ moje poczynania, ale Wa¶ podczytuje na bie¿±co i trzymam siê swojej diety
![]() Dzi¶: 54,3 kg
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.