|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
jestę wieszczę
|
Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłoby żadnych definicji, bo sprawa sprowadza się do tego: "sprawdzam, czy mi pasuje pod względem takim a owakim, a potem mam łogromną potrzebę seksu; jak nie da, to jest na wylocie" Jedna z najpoetyczniejszych definicji miłości, nie ma co! Ale przecież do tego się wszystko sprowadza, nieprawda? A jak który stwierdzi inaczej, to tylko dlatego, bo ma małą samoświadomość, no nie? Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-01-14 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Rozeznanie
|
A kogo to interesuje jakie potrzeby powinna zaspokajać kobieta? Po co się nad tym zastanawiać... lepiej pomyśleć jak zaspokajać swoje potrzeby! Częsty błąd kobiet polega na tym, że przekładają potrzeby innych (nawet obcych ludzi) nad swoje, robić wszystko żeby partner, dzieci, rodzice, znajomi, współpracownicy byli zadowoleni zapominając o swoich pragnieniach już nawet pomijając seksualne potrzeby. Czas pomyśleć o sobie i kierować się swoimi potrzebami a nie Franka, Ryśka, Krzyśka czy Marka
![]()
![]() |
#456 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |||
Zakorzenienie
|
dokładnie hehe
Cytat:
![]() Liczysz na więcej? Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-01-15 o 01:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
miłość to wydumana przez baby fanaberia i breweryja! A nie, że sobie będziemy dopowiadać i inne bzdety wymyślać - już eos nas z błędu wyprowadzi.
Eos, jakim cudem lubisz poezję czytać? Chyba że lubisz wynurzenia tych kłamców... jakieś gópoty o miłości, farmazony takie. Jak to hormony takim zaburzyły myślenie! Głupie toto i nie wie, jak się u takiego naprawdę rzecz przedstawia... i innym facetom mąci i babom we łbie taki miesza. Ile to ksiąg zakłamanych do szczętu przez setki lat powstało. A wcześniej ile podań, mitów. Wszystko kłamstwo i blaga! Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-01-14 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla miłości platonicznej natomiast to chyba będzie: masturbacja, rękodzieło, czochranie jaszczura etc Się pytasz... ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-01-15 o 01:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Kłamstwo kłamstwem pogania:
I dopiero gdy pociąg targnął i ruszył - w sercu, a może w duszy, w najważniejszym miejscu piersi ścisnęło, zawołało ku sobie to, co opuszczał. czy Zgaś moje oczy: ja cię widzieć mogę, zamknij mi uszy, a ja cię usłyszę, nawet bez nóg znajdę do ciebie drogę, i bez ust nawet zaklnę cię najciszej. czy plaga cała tekstów filozoficznych - więc i pochodzących od tych z myślą, rozumem i osądem trzeźwym - i nigdzie tam nie ma wyłuszczenia prawdziwego opisu, na czym to miłość u mężczyzn polega! Bo przecież: "Gdy facet mówi 'kocham Cię', to najczęściej oznacza - 'chcę z Tobą sypiać i jestem gotów zrobić wiele dla Ciebie, aby to osiągnąć'. Miłość? To samo." Moim zdaniem unikanie sprawiania Wam przykrości, to pierwszy powód pojawiania się wśród potrzeb Waszych TŻ-ów tych wszystkich 'miłości, bliskości, przytulań, zrozumień, itp. bzdetów'. Kłamstwo na kłamstwie i kłamstwem pogania, jak gdzie w literaturze jest mowa o miłości ze strony mężczyzny - to w sumie należałoby obśmiać a potem rzucić psom na pożarcie, bo tyle to warte jeśli chodzi o prawdziwą definicję męskich "uczuć" (w cudzysłowie)... Brak samoświadomości to problem od x tysięcy lat i najtęższe umysły się przy tym przewracają, więc sączą te pierdoły wymyślne, zamiast na clou trafić: bez seksu ani rusz, reszta tych 'bzdetów' pojawia się dlatego, żeby się łatwiej do d. dobrać. Myśl ludzkości w końcu się rozwija, nie przeczę... wiele odkryć powstaje przypadkiem, po tysiącach lat - pisz pan książkę o prawdziwej naturze uczuć u faceta, bo jest to tego warte ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-01-15 o 02:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | ||||||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1. K.Kowalski 'Mały słownik zoologiczny SSAKI' - ' Sarna - niewielki przedstawiciel rodziny jeleniowatych. ... Letnie ubarwienie rudawożółte, spód ciała jaśniejszy niż grzbiet. Zimowe futro bardziej szare i ciemniejsze. Na pośladkach zaokrąglona biaława plama (lustro). ... ' 2. J.Chodkowski 'Mały słownik chemiczny' - Woda (H2O), związek tlenu z wodorem, niezwykle rozpowszechniony ... Czysta w. jest cieczą bezb., bezwonną i bez smaku, jej stałe fiz. są przyjęte jako wzorce: gęstość w temp. 4 st C = 1, temp. topnienia 0 st C, temp wrzenia 100 st C (pod ciśnieniem atmosfetycznym 760 mm Hg). W. jest dobrym rozpuszczalnikiem związków ... ' 3. E.Franus 'Rozwój małego dziecka' - '... Proste czynności manipulacyjne łączą się jeszcze w wieku niemowlęcym w większe kompleksy, które na początku 2 roku życia nabierają charakteru złożonych i dłużej trwających zabaw manipulacyjnych. Zabawy te składają sięz różnych czynności i mają rozmaity przebieg ...' I teraz mam zasadnicze pytanie do Ciebie - Czy Ci wszyscy ludzie piszą prawdę? Nie rozwijaj tematu tylko odpowiedz krótko: numer pytania i PRAWDA lub FAŁSZ! Nie powinnaś mieć z tym trudności, bo sarnę z pewnością widziałaś, wiesz co to jest woda, a o dzieciach rozprawiasz jakbyś ich miała siedmioro. Numer PRAWDA/FAŁSZ. Inne z Was też oczywiście zapraszam do takiej odpowiedzi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie. Cytat:
Nic. Kobiety razem ze swoimi potrzebami są w Twoim wątku. Zapomniałaś? |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mistyczne doznanie nie równa się zaspokojeniu seksualnemu, zarówno dla wielu kobiet jak i dla mężczyzn!!! dlaczego to do Ciebie nie dociera? mój facet potrzebuje i mistycznego doznania i późniejszego orgazmu, ja potrzebuje właściwie tego drugiego, no czego Ty jeszcze nie rozumiesz, prościej naprawdę nie umiem tego wyjaśnić! a zaczęłam o tym pisać, bo powiedziałeś, że dla kobiet gra wstępna to mityczne doznania (mityczne napisałeś, nie mistyczne...), a ja Ci napisałam, że dla mnie to żadne mistyczne doznanie nie jest, już prędzej jest tak dla mojego chłopa. i jeszcze raz -> mistyczne doznanie =/= zaspokojenie seksualne! a Ty mi wyskakujesz z jakimiś poronionymi testami na poziomie umysłu gimnazjalisty. ogarnij się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro tak kocha samochody... to pozwól mu przez dwa miesiące siedzieć w kabinie dwie godziny jednorazowo, a gdy będzie chciał przejść do konkretów, to zabierz mu kluczyki. Nie pozwól żeby przez te dwa miesiące ruszył nawet metr tym autem! Cooo? Czyli jednak nie kocha aut ![]() ![]() ![]() WYSIL się w końcu z tymi pomysłami. Podałeś przepis na frustrację, a nie na dowód wielkich pałanych uczuć do gry wstępnej. "Skoro tak lubi POMIDOROWĄ... to rób mu na obiad dzień w dzień. O! Nie chce jeść już po tygodniu? Kłamca zakichany, wmawiał ci, że pomidorówę lubi, bo mu mamusia gotowała - jak to łatwo kłamstwo wykryć!" "Skoro tak lubi chodzić... to każ mu zawsze chodzić, a jak spróbuje usiąść albo NIE-DAJ-BORZE się położyć, to mu zasadź kopa w zadek na pobudzenie" "skoro tak lubi pracować... to go do domu nie wpuszczaj, niech siedzi w tej robocie, pracoholik zasr..." ![]() Zaś OSTATNI przykład, wielce pouczający: "Skoro tak lubi seks... rzucaj się na niego ile wlezie codziennie, każden dotyk uznaj za zaproszenie do seksu, nawet ten przypadkowy w korytarzu ![]() ![]() Wersja lżejsza: "Skoro tak lubi sam seks... nie dotykaj go przez trzy miesiące, zgadzaj się na seks, mechaniczny, ile tylko zechce. Uczuć mu nie okaż, bo to mu niepotrzebne; objęcie, pocałunek - wszystko odtrąć. Sam seks jak z dziw.ką starczy... marne trzy miesiące a się przekonasz, że to mu starczy w zupełności, kochaniutka - I'm talking to you!" Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2012-01-16 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy wniosku - całą "mityczność" tego doznania również można sobie wsadzić, jeśli kobieta nie ma orgazmu. a przypominam, że o "mityczności" pisałeś w kontekście kobiet, nie mężczyzn. nie każda kobieta ma orgazmy w trakcie gry wstępnej (np. ja). nigdzie również, w żadnym momencie mojej wypowiedzi, nie przypisałam grze wstępnej obowiązkowego występowania orgazmu, nigdzie o orgazmie nawet nie mówiłam, więc nie rozumiem, czemu sam zacząłeś pisać o orgazmach. bo gadaliśmy przecież wyłącznie o grze wstępnej jako o "mitycznym" doznaniu. to skąd nagle wyskoczyłeś o tym orgazmie?
Edytowane przez motyla Czas edycji: 2012-01-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podobno niedokładne wyrażanie swoich myśli i "zmuszanie" rozmówcy do domyślania się to domena kobiet... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Skąd ta pewność? Mogłabym wyliczyć na palcach obu rąk, kiedy to nie działa, ale po co, skoro mi i tak nie uwierzysz. Tkwij sobie w swoim prostym, mechanicznym świecie. Niet. Wystarczy, że napiszesz, że nie znasz potrzeb wszystkich ludzi na ziemi, bo tak jest w istocie. PRAWDA, z zastrzeżeniem, że występują też sarny albinosy, jak w każdym gatunku. To, że jeleniowate, to tak. PRAWDA, autor zaznaczył, że mówi o wodzie czystej. PRAWDA, rozmaity przebieg, żadne dziecko nie jest takie samo, chociaż pewnie większość podobna. Pokusiłam się o komentarz do tych przykładów, bowiem wiem do czego zmierzasz. Że autor opisuje większość, coś co jest typowe dla danego zjawiska/zwierzęcia itp. Ale czy sarna albinos nie jest sarną? Ma nawet czynności płciowe. Jedyny minus, to że szybciej zobaczy ją drapieżnik. Bo nie ma oporów w rozmawianiu z ludźmi na rozmaite tematy. Mam dziwną właściwość, napotkani ludzie mówią mi prawie wszystko. Nawet jak nie chcę. Powiem Ci tylko, że nie, nikt się nie skarżył. Była to normalna informacja. Jak autor tego wątku. Ehe... ![]() Będzie szczęśliwa, bo nie da sobie na głowę wejść.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Trzy razy napisałaś prawda i tylko raz pokusiłaś się o zastrzeżenie. Problem polega na tym, że wg mnie te teksty są zarówno prawdziwe, jak i całkiem nieprawdziwe. Dokładnie tak samo jak moje 'zdrowy, hetero, normalny, ... facet przychodzi po seks'. Ja twierdzę, że to prawda. Ty twierdzisz, że absolutnie nie, bo znasz jeden czy dwa wyjątki. To odwróćmy teraz role. Napisałaś trzy razy PRAWDA i wg mnie palnęłaś dwie i pół głupoty bo: 1. Rzadko, bo rzadko ale są sarny inaczej ubarwione w tym pełne 100% albinosy idealnie białe nie mówiąc już o sytuacji, gdy podczas zmiany jednej szaty na drugą przez jakiś czas są ... łaciate tzn. trochę szare trochę płowe, bo proces zmiany umaszczenia trwa i nie odbywa się jednego dnia. 2. Wodę można zarówno ogrzać powyżej 100 st C doprowadzając do 'przegrzania wody', jak również oziębić sporo poniżej 0 st C nie powodując jej zamarznięcia, a otrzymując 'wodę przechłodzoną'. Dzieje się to przy ciśnieniu 760 mm Hg, a oni piszą, że woda stanowi wzorzec temp i gęstości? Idioci! Bez dwóch zdań idioci, prawda Panno Bananalamo? 3. Tak rozwijają się dzieci zdrowe. Opis z punktu widzenia rodziców dzieci np. z porażeniem mózgowym jest idiotyczny. Idąc Twoim tropem myślenia każdy i zawsze, w każdej książce, w każdym podręczniku powinien więcej miejsca poświęcać na czynienie zastrzeżeń i wymienianie wyjątków niż na cechy właściwe danemu zjawisku pomimo, że czasem zdarzają się odstępstwa od reguł o czym wie każdy myślący człowiek. Ja nie chcę rozmawiać o każdym z osobna. Mnie interesują zjawiska występujące najczęściej. Wyjątki tylko reguły potwierdzają. Pod warunkiem, że jakiś mężczyzna tak przez nią traktowany będzie chciał jej na tę głowę wejść. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że pisząc: "Dla kobiety pocałunek to mityczne doznanie powodujące ciarki na placach, drżenie kolan i mrowienie w piętach." miałeś na myśli jakąś konkretną kobietę, a nie wszystkie na raz, no ale o takich rzeczach trzeba rozmówcę uprzedzać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miałem na myśli WSZYSTKIE kobiety z wyjątkiem Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zakładasz,że nasi faceci to wyjątki od reguły za to Ty masz ogromną wiedzę na temat większośći-aha ![]() PS Oczywście fakt,że ja też wolę seks od gry wstępnej też jest wg Ciebie ewenementem i zapewne nie powinnam się wypowiadać, bo jestem tylo błędem staystycznym?
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-01-16 o 14:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o proszę, już nawet Asia zgłosiła, że ma podobnie do mnie. czyli co, miałeś jednak na myśli WSZYSTKIE kobiety oprócz mnie i Asi? Edytowane przez motyla Czas edycji: 2012-01-16 o 14:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwoli wyjaśnien - to też nie tak,ze gry wstępnej nie lubię, bo całowanie,mizianie jest fajne, ale seks to seks jednak. Oczywiście gra wstępna pełni też u kobiety funkcję fizjologiczną bo ogranicza suchość, ale jak się nie ma z tym problemu ( a i żeli mnóstwo na rynku ![]() Acha, i uwielbiam głaskanie,masowanie etc, ale to nijak mi się z seksem nie kojarzy
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-01-16 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
BAN stały
|
Cytat:
WSZYSTKIE - (Motyla + Dawidowskasia + Dorota przyjaciółka Dawidowskasia). A mogłabyś temat potrzeb kobiety w zakresie gry wstępnej przenieść do swojego wątku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
BAN stały
|
Że tak trzy grosze ..........w sumie to nie zabardzo prawdą jest że większość kobiet przepada za długotrwałą grą wstępną,przychylił bym się raczej do twierdzenia że lubią łone konkrety ,co akurat mi bardzo pasuje jako że leniwy jestem,ale to moje subiektywne odczucie ,więc z prawdą minąć się moge.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.