|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() Robię regularnie parówki, maseczki oczyszczające, używam plastrów na nos, toników z kwasami, kremów, maści itp. albo delikatnie sama je usuwam, ale wracają |
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
mala czarna moze sprobuj jakiegos peelingu u kosmetyczki???
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
hej
czeko prześlicznie wyglądałaś ![]() soph ładna sukienka caate gratuluję 5 ![]() kallos działa cuda z moimi włosami + uwielbiam jego zapach ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
a ja miałam dzisiaj kolosa, nawet dob rze mi psozedł, a poprzedniego z gramatyki zaliczyłam na 5, zatem luzik
teraz powtarzam materialy do jutrzejszego kolosa, został mi jeszcze jeden temat na szczescie pozniej muszę zrobić jeszcze kurs BHP i powtórzyć materiały z hiszpanskiego na srode. eh a po 18 jakos przychodzi TŻ. no nic jakoś dam radę
|
|
|
|
#2585 |
|
Zadomowienie
|
Miłego wieczoru
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry dziewczyny ![]() Przepadłam przez sesję, jeszcze sporo egzaminów mi zostało. Zaniedbałam się, po świętach utyłam, bo pozwalałam sobie na dużo za dużo, ale koniec z tym Mam nadzieje, że przy Was wytrwam i będę laseczka![]() Ma któraś z Was olejek Khadi stymulujący wzrost włosów? Na helfach kosztuje 58 pln i zastanawiam się czy warty jest swojej ceny? |
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety co dobre się skończyło możesz coś powiedzieć więcej na temat kolagenu naturalnego?pierwsze słyszę ![]() Czekoladowa super wyglądałaś sukienka śliczna, figura boska Talullah żeby moja opiekuna praktyk miała takie nastawienie jak ty ![]() Odebrałam dziś okulary, na razie jest mi dziwnie Jak odzyskam kartę pamięci do aparatu to się Wam pokaże. Poza tym kupiłam wreszcie maskę jajeczną i szampon z ziaji do codziennej pielęgnacji
|
|
|
#2588 | ||
|
Rozeznanie
|
Tak jak pisałam chodzę na peeling kawitacyjny, ale na krótko to pomaga.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Próbowała któraś maseczki z żelatyny i mleka? Pomaga? |
||
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maseczkę robiłam, ale nie potrafiłam dojść do dobrych proporcji i zawsze było coś nie tak Jak przetestujesz i coś z tego wyjdzie to daj znać ![]() Zmykam na ćwiczenia
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
Soph, Czekoladowa - bardzo ladne sukienki
![]() Loluska - no u mnie tez jest taka roznica wieku Tez nie wiem czy nie bede miec problemow ale zwisa mi to, mam nadzieje ze nie A szkoda mi ich bylo bo wiem ze maja na dniach egzamin z medycyny sadowej a z okulistyki troche pozniej to sie zdaza nauczyc ![]() Poza tym tak mi jakos dziwnie, np przyszla do mnie dziewczyna i sie pyta czy moze przyjsc odrobic zajecia i niby jest limit miejsc ale ja nie potrafie powiedziec twardo nie, za dobrze wiem ile te studia kosztuja nerwow wiec po co mam jej utrudniac? No i w koncu mialam 7 osob zamiast 5 ale co tam, najwyzej ja zgarne opieprz za to, juz i tak mnie nic w tym szpitalu nie zdziwi
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-01-16 o 19:03 |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam z pracy nałożyłam olej lniany na włosy chociaż na 2godz Śnieg u mnie sypie az zostawiłam auto u sąsiada bo pewnie nas zasypie
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
loluska a Ty cos studiujesz?
![]() Jezu jestem taka senna, a ten TŻ coś się spóźnia
|
|
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem czy dam radę wytrzymać z tym na nosie ze względu na zapach
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Któraś prosiła o zdj płaszczyka więc wkleiłam do albumu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2596 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje dziewczyny jeszcze raz za mile komentarze tutaj i pod zdjęciami
a ja siedzę dalej z olejem od wczorajszego wieczoru, stwierdziłam ze i tak dziś nigdzie nie wychodzę więc nie zmywam
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o kolagenie troche tu a wiecej np na allegro w opisach aukcji: Kolagen Naturalny likwiduje objawy starzenia się skóry: zmiany naczyniowe takie jak rozszerzone naczynka, “pajączki”, nadmierne rumieńce, trądzik różowaty i pospolity, zaczerwienienia oraz wszelkiego rodzaju zmiany pigmentowe: przebarwienia, piegi, plamy posłoneczne i starcze. Stosując preparat skóra jest jędrniejsza, bardziej elastyczna, zmniejszają się rozszerzone pory, zmarszczki czy też blizny zostają wygładzone. Skuteczny w zabiegach rewitalizujących cerę dojrzałą, w nieinwazyjnym liftingu twarzy, po zabiegach chirurgii plastycznej. Stosować również po oczyszczeniu mechanicznym cery, po opalaniu, solarium i jako podkład pod maseczki i makijaż. Szerokie zastosowanie Kolagenu Naturalnego może zastąpić wiele kosmetyków które używamy na co dzień. Na jeden zabieg do całej twarzy i dekoltu zużywamy nie więcej niż 0,3ml. Opakowanie 30ml przy stosowaniu 2-3 razy dziennie wystarcza na ok. 1,5 miesiąca. Skład wg INCI: aqua, collagen, caprylyl glycol, elastin, lactic acid. Kolagen Naturalny jest produktem wolnym od jakichkolwiek barwników, czy aromatów chemicznych. Jego skład tworzą wyłącznie: czyste białka nieuczulające, woda, stabilizatory oraz kwas mlekowy. Dla wielu osób uczulonych na setki składników kremów, żeli i odżywek - preparat ten będzie jedynym możliwym do pielęgnacji skóry twarzy. Cytat:
wiecej nie probuje
|
|
#2598 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, to nie wiem czy robić ![]() Snow, czekoladowa wysłałam Wam zaproszenia
|
||
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj kupiłam zestaw do brwi z Essence.
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do brwi używam ostatnio ciągle ten korektor Delii
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie sciereczki muslinowe? warto takie kupowac czy to to samo co takie biedronkowe z mikrofibry? chcialabym sprobowac ocm
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wstawiłam zdjęcia do albumu z okresu, kiedy miałam blond włosy i o niebo lepszą figurę... Proszę teraz o szczere opinie
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-01-16 o 20:33 |
|
|
|
#2604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2605 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam z koleżanką na zakupach i jestem tak mega zadowolona!!!! Zaoszczędziłam dzięki wyprzedaży 70 funtów!!! Kupiłam 2 swetry i jedną bezrękawkową narzutkę, tusz do rzęs i puder transparentny ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
Moim skromnym zdaniem o niebo Ci lepiej w blondzie i powinnaś wracać do niego jak najszybciej.
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem lepiej w blond, szczerze to te czarne Ci nie pasują, nie grają z Twoją delikatną urodą, są zbyt intensywne, przytlaczaja Cie.. na Twoim miejscu spróbowałabym najpierw jasnego brązu, a ew potem blondu znowu.
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2608 | |||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam Was w końcu
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kalpana w blondzie Ci ślicznie dziewczyny, polećcie mi jakiś szampon do włosów przetłuszczających się . Teraz uzywałam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 i był ok, ale chciałabym na coś zmienić
Edytowane przez Lilith890502 Czas edycji: 2012-01-16 o 21:07 |
|||
|
|
|
#2609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to tylko na początku, czy później też? Bo jak będzie coraz gorzej, to ja dziękuję za soczewki, już wolę okulary Chyba zacznę składać kasę na ten zabieg laserowy i będę miała spokój, bo noszę okulary od 6 klasy i każdy okulista mi mówi, że do końca życia się z nimi nie rozstanę ![]() Dziękuję za szczerą odpowiedź Tylko teraz problem z tym, żeby dojść do jasnych włosów. Dekoloryzacja odpada, bo mnie po pierwsze nie stać na nią, a po drugie strasznie niszczy włosy... Chyba muszę stopniowo schodzić, tzn. brąz, ciemny blond i dopiero, tylko nie wiadomo czy cokolwiek złapie na czarnych włosach.... Z tego co mi raz fryzjerka mówiła, to farba mi się strasznie już wżarła we włosy i musiałabym obciąć Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Lilith dziękuję Skoro tak wszystkie jednoznacznie twierdzicie, to coś w tym musi być
|
|||
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah
więcej takich ludzi ja Ty na tym świecie poproszę! Ghana robię studium dwuletnie Technik Masażysta. W tym roku kończę i mam ogromny mętlik co robić dalej. W grę wchodzą studia zaoczne i w tygodniu praca, albo sama praca. Tylko nie chcę studiować dla samego studiowania, a nie ciągnie mnie jakiś konretny kierunek. Rozważam w ostatnim czasie kosmetologię ale obawiam się chemii i do końca nie jestem przekonana do kierunku. Mogłabym to później połączyć z masażem jakoś fajnie. Fizjoterapia odpada bo totalnie mnie nie kręci rehabilitacja. I taki zonk totalny mam tylko ew fizjo. Kalpana w blondzie na prawdę Ci do twarzy. Podkreśla fajnie twoją urodę ![]() snow płaszczyk w moim stylu nie wiem jakim cudem ale dopiero dziś obejrzałam Twoje zdjęcia z albumu, widziałam wcześniej tylko jedno Masz niesamowitą urodę party brzmi ciekawie, ale wydaje mi się że jest dla dojrzalszej cery niż 20letnia?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Dziwne trochę, bo kiedyś prawie wcale nie chodziłam w okularach i wada się nie pogarszała, a od roku chodzę non-stop, od rana do wieczora albo w okularach albo w szkłach i jest gorzej

na szczęście kolega się tym interesuje, bo jego wujek jest filozofem, więc powiedział, że w razie czego mi pomoże
wiecej nie probuje