|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Jak na razie obcięłam i wypiłowałam paznokcie bo już tak mi sie kruszyły że masakra ... I kurcze teraz myślę cały czas co z tym kodeksem całym, gdzie ja go nabędę, ech, wszystko na ostatnią chwilę robię, niedobrze
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
takie są najfajniejsze
Ja ostatnio oglądalam foty mojej małej i tak smiesznie jak tu taka malutka na rączkach, potem karmienie potem w chodziku, potem już sama na spacerze chodzi a teraz już przedszkolaczekLubie dzieci ![]() Dobra uciekam spać, trochę do licencjata porobie jeszcze. Dobrej nocy
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Pościągam filmy a w międzyczasie zrobię podstawy:
- demakijaż - kąpiel - masło na ciało - czarna ziaja na uda - serum na biust - balsam na usta - krem na dłonie I chyba tyle ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Dobrej nocy
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Angel, a nie obłazi Ci ta czarna marynarka? Cytat:
![]() mam ten żel i jest fajny wczoraj kupiłam sobie na wyprzedażach dwa sweterki miałam pomóc kumplowi szukać spodni i wyszło na to, że On nic nie kupił, a ja przypadkowo znalazłam dwie fajnie okazje
|
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Rozeznanie
|
Wczoraj wieczorem napisałam takiego długiego posta, ale wizaz mi wariował i nie chciało dodac
Tż zadowolony, bo jego forum działało...Cytat:
Cytat:
Czeko widziałam zdjęcia, ślicznie wyglądałaś - tak dziewczęco i uroczo Wczoraj w końcu doprowadziałam moje brwi do takiego kształtu jak zawsze chciałam. Kiedyś kosmetyczka źle mi powyrywała i troche trwało zanim znowu odzyskałam kształt. Potem zrobiłam parówkę, maseczkę i peeling buźki. Poza tym prysznic, peeling ciała, balsam, krem na stopy i buzię. Dzisiaj muszę się włosami zająć. Jutro jedziemy na imieniny do rodziców, więc trzeba jakoś wyglądać Miłego dnia dziewuszki |
||
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
dopiero wstałam i idę tylko na kolosa z fonetyki na 12-30 xD ale już się umyłam, nałożyłam krem na zimę Pharmaceris, bo trochę mróz jest, a mam strasznie wysuszona skórę. Ja bez okularów mało co widzę, ale od roku noszę soczewki, w koncu nie mam pomneijszonych oczu i kazdy od razu je zauwaza a moja wada to -6,5 ![]() a teraz sniadanie [jak zwykle jogurt xD i m jak milosc na onet VOD xD] |
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
Opiekowałaś się kiedyś dzieckiem? ![]() Możesz inaczej zadać pytanie, bo za bardzo nie wiem o co chodzi.
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja w sumie 2 razy ją ubrałam, a tak to leży w szafie. Nic takiego nie zauważyłam.
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
teraz spojrzałam bardziej wnikliwie w lusterko - moje brwi sięgnęły apogeum i muszę je koniecznie dzisiaj wyregulować
nie lubię tej czynności, brrrr
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz odsniezylam podworko, duzo u mnie roboty z tym jest, ale lubie odgarniac z pieskiem sie zawsze troche pobawie no i troche ruchu mam![]() ciekawe czy zamowienie z pataal bedzie dzis czy jutro, pewnie jutro ![]() w ogole zamowilam tam baze pod makijaz, chyba gdzies czytalam ze ona jest wazna tylko 3 mies po otwarciu jest to mozliwe? bo nie wiem czy wytrzymam jeszcze do marca zeby wyprobowac, bo zeby na slub byla to najwczesniej w marcu bede mogla otworzyc
|
|
#2653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo paznokcie mam ładne, nie rozdwajają się wcale, są już bardzo długie (jak na mnie) bez plamek, tylko te skórki. Od czwartku nie maluję niczym paznokci (ani lakierami ani odżywkami) do puki mi się te skórki nie poprawią. Mam nadzieję, że nic mi się przez ten czas nie zadrze/złamie/rozdwoi ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy im się to uda
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() mam pytanie czy ktoras z Was ma moze te nowe maski z Ziaji??? czy moglaby ktoras wkleic skład??
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Jestem w szale zaliczeniowym obecnie, mam dziś nareszcie dzień wolnego i będę sie uczyć... Szukam jakiegos fajnego podkladu, obecnie używam L'oreal true match, ale znika za szybko z twarzy ![]() Co do wlosów mam zamiar szybko iśc do fryzjera, cos zmienić i zafarbować odrost Zaczełam używac odżywki Jantar, i tak się zastanawiam, stosować co dzień czy po każdym myciu? Doszłam do wniosków, że moja pielęgnacja (oprócz Jantara) jest bez sensu bo od lini ucha w dól mam włosy popalone wręcz rozjaśniaczem, i w ogole od około pol roku nie widzę zmiany długości... Ale musze to przeczekać, myślę, że może po jantarze włosy mi urosną i zetne rozjasniane pasma i będę mogła się cieszyć ładnymi włosami I zaczną farbować włosy w domu ![]() catee i tillavanilia bardzo mi przykro z powodu waszych rozstań, jak cos zawsze możecie tu napisać, albo w klubie, na pewno dacie radę, kobiety mają więcej sily niż im się wydaje Zamiarzam jeszcze załozyć zeszyt, w którym bym organizowała swoja pielęgnacje, wishlisty itp Wszystkim studentkom zyczę powodzenia teraz w sesji! |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam właśnie z uczelni i w tym samym momencie dostałam sms od INPOSTU , ze moja paczka z paatal jest juz do odebrania. nie chce mi się znowu tłoczyć na miasto, więc zrobię to juz jutro po uczelni
te paczkomaty to naprawdę dobra opcja
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł właśnie do mnie olej Sesa i nawet ładnie pachnie. Tylko zapytałam się mamy, jak to jej zdaniem pachnie i mówiła, że moczem końskim.
|
|
#2660 |
|
CABIN CREW
|
cześć Piękne
ja tez zawalona kolosami, dodatkowo- przez to że miałam tyle wolnego na święta teraz mam zajęcia od rana do wieczora, do tego dochodzi koło lotnicze więc mam trochę urwanie głowy..szczęsliwie zaliczyłam juz jeden egzamin i dowiedziałam się też dziś że jeden będe miała przepisany więc jak dobrze pójdzie w sesji bede miała tylko 2 no ale teraz codziennie po 2-3 kolokwia, referaty itp...zależy mi strasznie żeby wszystko w terminach pozaliczać to pół lutego w domu przesiedze jak się uda...![]() Kalpano ja na twoim miejscu wróciłabym do blondu zmykam obiad sobie jakis zrobić- hehe dzięki temu nawałowi pracy mam mniej czasu na jedzenie i głodu nie czuję mimo że mało jem taki plus tego wszystkiego
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalpana ładnie Ci w blondzie
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2012-01-17 o 15:47 |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana blond jest dla Ciebie idealny
![]() http://styloly.blogspot.com/ ale ładna dziewczyna , no i stylizacje tez fajne zapisuje do zakładek ![]() dobra, wystarczająco długo gniłam przy komputerze, etraz czas na jakiś obiad, puszkę red bulla i masę hiszpańskiego. czekaja mnie jeszcze ćwiczenia i soldne spamowanie
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-01-17 o 16:48 |
|
|
|
#2663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dokładnie to samo myślę o tym korektorze Cytat:
Cytat:
![]() śniadanie to najwazniejszy posiłek dnia
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
Kalpana ślicznie Ci w blondzie i zdecydowanie wracaj do tego koloru. A Tż nie pytaj o zdanie, tylko zrób mu niespodziankę, na pewno się ucieszy ![]() Co do okularów to ja noszę o 6 roku życia, z tym że od ponad roku noszę soczewki co mi baaaardzo odpowiada ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- snow piękne masz butki czy to zamsz? Płaszczyk też super.
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty to taki a'la zamsz
|
|
#2666 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Byliśmy z tżtem i moimi rodzicami na kebabie Mama jak zwykle tyle jedzenia nam przywiozła, że nie muszę przez tydzień obiadów robić Kupiłam sobie grube rajstopy w rudym kolorze na jutro, bo mam plan co założyć, ale jeszcze nie wiem jak to razem będzie wyglądało |
||
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z uczelni i głowa mnie strasznie rozbolała
zostało mi już w sumie latanie po wpisy i dwa egzaminy.zaraz zajmę się włosami
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lece cwiczyc
a pozniej SPA
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Siedzę i prawie że ręczę przed kompem, bo tak prosiłam mamy by siostra mi kupiła kodeks postępowania cywilnego, nawet jej napisałam to na kartce, tak prosiłam a ta mi załatwiła kodeks cywilny i nawet nie była łaskawa spojrzeć jak wróciła z pracy czy to to mimo że ją też o to prosiłam. A tak to bym pojechała do empiku, a tak to muszę wybrane artykuły teraz przepisać na kartkę zamiast się uczyć
nigdy mi nie pomogła, nigdy w niczym
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Wróciłam z pracy i padam na cycki , poczyniłam dziś małe zakupy szampon Natei z ogórkiem, podkolanówki beżowe w biedronce, krem Rombalsam za 30% urea dziś będę testować na stopy i ręce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Tż zadowolony, bo jego forum działało...
:rolleye s: A szkoda;p Bo by mi się przydały

jest to mozliwe? bo nie wiem czy wytrzymam jeszcze do marca zeby wyprobowac, bo zeby na slub byla to najwczesniej w marcu bede mogla otworzyc

buty to taki a'la zamsz