|
|
#631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
M
Cytat:
|
|
#632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smerfetka- zrób test, nic innego nie możemy Ci doradzić. Bo czasami objawy mamy wszystkie wymyślone tylko przed testem powiedz sobie, że się nie załamiesz. Bo czeka Cię kolejny miesiąc cudownego starania się o dzidziusia
|
|
#633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
EdziaO, miałam 5 testów w opakowaniu, to je chciałam wykończyć, bo na przyszły miesiąc mam już inne, a że pozytywny wynik wyszedł już na drugim teście, to robiłam dalej. Dziś pokazał to samo co wczoraj, ale to już ostatni, więcej nie będę robić i mogę odpocząć psychicznie, uff... Zaczęłam już sobie wmawiać PCO i inne takie, ale na peeonstick.com wyczytałam, że zanim LH trafi z krwi do naszego moczu czy też zniknie z niego, potrafi minąć sporo czasu w zależności od organizmu, co mnie trochę uspokoiło...
Pytałam męża, jak wyglądają te oczy do tyłu. Naciągnął sobie kąciki i przesunął w dół. Męska logika
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
byli juz wszedzie gdzie mogli byc. Pochadza z ubogij rodziny wiec a leczenia niewiadomo gdzie ich nie stać...
|
#637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co się dzieję z RedSweetCherry i z ChocoMademoiselle? Dawno ich tu nie było. Mam nadzieje, że wszystko oki u dziewczyn
|
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Pamiętaj! Mamusia zawsze ma rację!
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
A insuliny nie może brać? Moja mama tez oślepła jak zachorowała na cukrzycę, później dobrali Jej odpowiednia insulinę i wszystko się cofnęło. Teraz funkcjonuje całkiem normalnie. Tylko 2x dziennie wstrzykuje sobie insulinę...
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Ech chyba nie zawsze,moja nic się nie wyczuła jak byliśmy w weekend,a jest położną
Tylko mój tata stwierdził ,ze coś jest na rzeczy ,bo mi biust się powiększył. Ale to zasługa bielizny ,która dostałam od męża, bo w rzeczywistości nic a nic nie zmienił sie |
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Ok forum nadrobiłam
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
ebierze insulinę, dostała od WOŚP jakieś aparatury i nic... jeszcze niedawno funkcjonowała normalnie, chodziła do szkoły i w ogóle...
|
#645 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestes z nami bardzo krotko,ale mam nadzieje,ze z czasem lepiej sie zaklimatyzujesz. Na poczatku zapewne wielu z nas ciezko bylo wtopic sie w grupe ktora iles juz pisze,zna sie. Ale i Tobie sie uda ![]() Cytat:
Z moim Tz jestesmy lasuchami mega i lubimy sobie dogadzac kulinarnie. Ja wrecz chcialabym przytyc troszke,bo teraz wazne 45 kg....wiec tak do 48.... Cytat:
Ja tez znam pare ktora sie przez kilka lat swiazkunie klocila....nie jest to wg mnie normalne .... Ja z moim Tz tez moge rozmawiac cale godziny, noce i dnie o wszyskim i o niczym...rzeczach waznych i mniej waznych A posilki z Tz smakuja o niebo lepiej![]() Cytat:
Mam nadzieje,ze uda Ci sie szybko zobaczyc II![]() A bylas u lekarza w zwiazku z tymi plamieniami?? no pieknie GRATUUJE!!!! Ja wrocilam z zakupow z mama wlasnie. Tyle naskrobalyscie,ze szybciutko nadrabialam i mam nadzieje nie umknelo mi nic waznego. Teraz lece na klub zajac sie dalszym dopracowywaniem go i dodaniem Waszych dat urodzin. Co na obiadek robicie dzis? Ja mm ziemniaczki, rybka i surowka z kiszonej kapustki...mmmmniam.... ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- a za zgoda Mystiquee do klubu kopiuje dane z listy na watku w pierwszym poscie. wiec zeby zmieniac w klubie prosze zawsze o info na prova!!!! ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- bardzo prosze w klubie zerkac czy sa wszyskie z was jesli nie to mi napisac kogo brakuje. Mam nadzieje,ze drobne potkniecia beda mi wybraczone-jest Was naprawde duzo..... ![]() A i mam pytanie czy jestescie za tym aby w klubie zalozyc watek o kobietkach ktore maja swoje Aniołki??
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do kłótni, to u nas przez 6,5 roku związku były może 3 poważniejsze. A sprzeczki zdarzają się i nie czesto
Oboje nie lubimy się kłócić, a jak nawet sie zdarzy to za 5 minut jest dobrze Jak ja to mówię- łóżko i poduszka zawsze pogodzą
|
#647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Codo sesjiii to ja tez mam niedaleko do Wrocławia hehehe jaies 180 km i kto moze wybiore sie na tą sesje Kamimidu robisz takie piekne te zdjęcia ,więc i sie przyłanczam do zjazdu ![]() ![]()
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
Salud moje gratulacje,a swoja drogą to owocny ten styczeń w II aż w szoku jestem
|
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
Kurde tyle miałam odpisać i wszystko mi znikło.... pozwólcie, że odpisze każdej później. Dziewczyny dobrze, że tu weszłam, bo jakbym weszła za 33 godz. po lekarzu to nie wiem ile musiałabym Was nadrabiać, pędzicie jak nie wiem
Dziękuje Kochane za kciuki i za wsparcie, oj kochane jesteście. No i jak mówicie, że wszystko bedzie dobrze to Wam wierze |
|
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ciągle o Tobie myślę, jak tam sytuacja? Poprawiła się?
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
Martarynka napewno wszysko bedzie dobrze
![]()
|
#652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#653 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Anjouka witaj
aniula83 ojj salud jeeeej!!!! no pięknie!!! Cytat:
Cytat:
normalnie bym go rozszarpała mój Mężuś chciał do niego ostatnio jechać i go opierd..... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#654 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki, coś nie mogę ostatnio nadążyć za Wami (dowalili mi obowiązków w pracy) i się troche obco czuje, ale mam nadzieje że to się zmieni
![]() Salud serdeczne gratulacje super wiadomośc ![]() Cytat:
Dłatego słusznie nie stresuj się i TŻ także i na pewno będa wkrótce efekty![]() Ja mojego TŻ już prawie na badanie wysłałam , ale okazało się że zagubił skierowanie (nie wiem czy celowo ) na szczęście jako obrotna żonka załatwiłam mu duplikat który będzie na poniedziałek i go chyba siłą w końcu doprowadzę![]() Cytat:
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie co padłam normalnie
Dzwoniła m, żeby się zapisać na wizytę do lekarza na nfz a babka mi mówi, że dopiero na 29 lutego Coraz bardziej się utwierdzam, że Polska to chory kraj. Oj źle się tu dzieję. Mam nadzieje, że ludzie wkońcu wyjdą na ulicę.
|
|
|
|
#656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj pola, a dzis Nue
|
|
|
|
|
#657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ze wszyskim problem, czlowiek cos potrzebuje zalatwic a nigdy nie moze od razu,bo maja ze wszystkim problem.... ![]() Cytat:
czy mi umknelo?? Przepraszam,jesli dalas a ja pokrecilam cos Jest Was spora garstka juz i przepraszam jesli narazie bedzie mi sie krecic ![]() ![]() Z czasem powinanm lepiej ogarnac wszysko
|
|
#658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale w niedzielę na sanki wzięłam aparat i strzelilam zdjęcie specjalnie zeby Wam aktualnie wkleic wrzucę dzis wieczorem.A teraz własnie skonczyłam pisać "o mnie" więc juz wrzucam
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekamy
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny orientujecie się może jakie są prawidłowe normy progesteronu? mam już wynik ale nic z tego nie rozumiem..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

25.10.2014 

Nie wiem czy to PMS czy hormony (co może okaże się w przyszłym tygodniu), a może zwyczajnie jest nieznośny. Dziś z rana sprzeczka, popołudniu sprzeczka, i jeszcze wieczór zostaje...
. Przytyłam też oczywiście i nie mogę patrzeć na siebie, ale też nic z tym nie robię. Jakoś nie mogę się zmobilizować.
Oboje nie lubimy się kłócić, a jak nawet sie zdarzy to za 5 minut jest dobrze 

Dzwoniła m, żeby się zapisać na wizytę do lekarza na nfz a babka mi mówi, że dopiero na 29 lutego
Coraz bardziej się utwierdzam, że Polska to chory kraj. Oj źle się tu dzieję. Mam nadzieje, że ludzie wkońcu wyjdą na ulicę.