|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
HA! Wiadomo było, że Ci się spodoba!
To teraz miłego szkolenia techniki! Oby zawsze Ci się tak radośnie jeździło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym wypadkiem to całe szczęście, że nic się nie stało ludziom. Wszystko fajne!
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
nosku, nie wiem jak działa taki skrętny, ale chyba można ćwiczyć normalnie lub na skrętnym
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam przed świętami na grouponie weekend we 2 w Borach Tucholskich z zabiegami SPA. Zapłaciłam 250 zł za 2 noclegi, śniadania do łóżna + kolację z winem a do tego po 2 zabiegi dla każdego (jeden godzinny + jeden półgodzinny) + sauna. Jedziemy w marcu Już nie mogę się doczekać.Tak tak to ta sama maska - jakaś pomyłka, włosy po umyciu wyglądały jakby były tłuste, ble... Gdzie takie fajne majtki nabyłaś? Chodzę teraz regularnie na aqua aerobik i niestety ale woda na basenie trasznie wysusza moją skórę. Ale widzę w tym plus, bo dzięki temu będę zużywać zapasy balsamowe
|
|
#2164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć Kochane
Bardzo różnie z tym jest. Dużo ciekawych pomysłów znajduję na wielkim żarciu albo w gazetkach "przyślij przepis", często też zjemy coś w restauracji czy u znajomych i staram się te przepisy odtwarzać sama. Rzadko coś kopiuję, tylko dostosowuję przepisy do swoich smaków Cytat:
Mam tę paletę i używam najrzadziej Wszystkie kolory mają za dużo brokatu, który się strasznie osypuje. Dla mnie to chyba najmniej udana paleta Sleek. Cytat:
![]() Cytat:
Nie krzyczę na Ciebie, bo będąc na Twoim miejscu pewnie robiłabym jeszcze większe zapasy Cytat:
Świetne te majki Zużyłam: - zmywacz do paznokci truskawkowy 150 ml - bananową odżywkę z TBSu 250 ml - puder sypki mineralny Jadwigi 30 g - skwalan 15 ml z biochemii urody - szampon-żel pod prysznic cedr z Yves Rocher (oddałam TŻ na basen) - odżywkę do paznokci z diamentami Eveline Z zakupów tylko zmywacz do paznokci, bo już nie miałam żadnego. Skończyłam już pracować Szkoda, bo bardzo będę tęsknić za dziećmi ![]() Dziś robiłam pranie i sprzątanie przez pół dnia, bo przez ostatnie tygodnie zaniedbałam strasznie dom. Byłam u kosmetyczki na kolejnych kwasach, poleciła mi stosować skinoren. Kupiłam, ale na ulotce jest napisane żeby nie stosować w czasie ciąży, więc pewnie jak zacznę używać to będę musiała przestać
|
||||
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam z zakupow w Drogerii Natura i Rossmann
![]() Skusilam sie na nowy podklad i korektor Rimmela, zdjecia na moim blogu, zapraszam ![]() Podklad jest rozswietlajacy, ma takie maciupenkie drobinki, widoczne, jak sie patrzy przy sztucznym swietle i porusza delikatnie buteleczka. Ciekawe, jaki jest na twarzy, jutro rano test ![]() Pani Naturzanka bardzo zachwalala, miejmy nadzieje, ze miala racje ![]() EDIT: A jesli chodzi o palete Sleeka, to ja mam sposoby na takie osypujace cienie, to dla mnie nie problem ![]() Przyjdzie, to potestuje, zobaczymy, jak pigmentacja i skala osypywania wygladaja
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-01-17 o 16:29 |
|
|
|
#2166 |
|
Konto usunięte
|
Widziałyście nowego KissBox'a? Znacznie się poprawili, zastanawiam się, czy nie zamówić nowego lutowego
![]() A dziś mi przyszła paczuszka do recenzji - ziemia egipska, choć w testerowym paskudnym opakowaniu, maleńki korektor leczniczy i próbeczka błota do ciała. Ten korektor zaliczę do kolorówki, więc raczej nic z tych rzeczy nie znajdzie się w raporcie
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko Ty byłaś ze sparkle zadowolona? Bo czytam, że sprzedałaś i jestem ciekawa czy dlatego że Ci nie pasowały kolory czy ten brokat czy może z innego powodu? |
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko: po części przez osypywanie, ale głównie dlatego, że kolory były mało nasycone
![]() Ależ jestem zła!! Ja nie wiem, "fachowców" tak trzeba pilnować a przy tym własnego męże że aż strach! Pod koniec grudnia zamówiliśmy parapety (z aglomeratu marmurowego, new marfil), wczoraj był montaż. TŻ był przy tym, ja przyszłam zaraz po pracy ... Pierwsze co to poleciałam zobaczyć te parapety Moja radość szybko zgasła - brzegi 2 parapetów były porysowane i to w bardzo widoczny sposób! To nie były pojedyncze ryski, tylko jakby ktoś przejechał gdybym papierem ściernym, czy nwet jakimś tego typu narzędziem, bo rysy są głębokie. Dostało się TŻowi, że nie odezwał się ani słowem ("nie zwróciłem uwagi, patrzyłem tylko czy są równo zamontowane i czy są stabilne") Od razu zadzwoniłam do właściciela firmy - słusznie zwrócił uwagę, że takie rzeczy powinno się powiedzieć od razu. Obawiam się, czy nie powiedzą, że to my uszkodziliśmy parapety Jutro ma przyjechać właściciel popatrzeć na te parapety.Tak sobie myślę, że skoro w mieszkaniu "fachowcy" tak potrafią spartolić robotę (fliziarz trochę nawalił, hydraulik też, nie mówiąc już o facetach, którzy prostowali ściany) to co by było przy budowie domu ![]() Jakby tego mało, wanna wygląda jak po kilku latach uzywania Jest porysowana w kilku miejscach, niektóre rysy są głębokie i widoczne Ehhh i co to za radość z remontu, skoro ma się świadomość, że nei jest do końca tak jak być powinno
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że wspominasz o Skinorenie, bo miałam na dniach szukać ulotki . Póki co cały czas używam, ale trzeba będzie niedługo zacząć stosować nieco ostrożniej
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2171 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko grunt to opanowanie i jak mówisz.. pilnowanie!
Takie wypadki zawsze się zdarzają.. U mnie gość od kuchni zrobił meble o 10 cm za długie.... zabrakło w tym miejscu płytek i była dziura.. A na dodatek to znajomy moich rodziców i dostałam od nich absolutny zakaz biadolenia... Myślałam, że mnie szlag trafi. ![]() Ale to tylko rzeczy, nie warto sobie psuć nerwów. ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- gani ale super
|
|
#2172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
I też bym się wkurzyła na TŻ-a, gdyby nie zauważył wielkich rys...Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-01-17 o 17:59 |
||||
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Będziemy miały za ok. 9 miesięcy porodówkę na blogu
Zaczęła nynka, ciekawe kto następny U nas koleś jak zakładał meble w kuchni to upuścił z wysokości 2 metrów wiertarkę na płytki na podłodze (na szczęście nic nie pekło) i opiłkami z tarcia i przecinania mebli (też metalowych elementów) upaćkał dekoracyjne płytki na ścianach (nie dało się tego pozbyć)
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Stosuję go już od kilku miesięcy, rozpoczęłam właśnie trzecią tubkę
. Jeśli chodzi o syfki, to stosowany 2 razy dziennie bardzo ładnie je wyciszył Obecnie stosuję tylko na dzień, a na noc Pharmaceris T i syfki przedokresowe wróciły :/. Mam za to nadzieję jeszcze bardziej zniwelować przebarwienia, więc jakoś zniosę kilka niespodzianek w miesiącu
|
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze a propos niezauważania przez TŻtów to mój nie zauważył, że zmontowali okucia do szaf w przedpokoju w złym kolorze.
![]() Ale i tak wymieniali, bo się uparłam. W końcu patyna to nie to samo co złota oliwka ![]()
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie zapeszajmy, bośmy z TŻ nie zdążyli nad tematem solidnie "popracować"
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak sądzę, tym bardziej, że skóra do regeneracji potrzebuje czasu i takie kuracje zwykle są długotrwałe.
|
|
|
|
#2179 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ja póki co próbuję rzucić palenie ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31675534]Widziałyście nowego KissBox'a? Znacznie się poprawili, zastanawiam się, czy nie zamówić nowego lutowego [/QUOTE]czeka na mnie w domku u mamusi
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Lokalizacja naprawdę na plus. Generalnie byliśmy zadowoleni. Majty kupiłam w Tesco, na odzieży F&F. ![]() Tak, w Tesco. Hosenka, sprawdza się tutaj, że "pańskie oko konia tuczy". Szkoda, że TŻ nie zwrócił uwagi. Może coś się da jeszcze zrobić, skoro jutro ma na to rzucić okiem właściciel. ![]() W weekend robiłam porządek w kosmetykach i wszystkie przeprowadziłam do nowego mieszkanka. Zmieściły się w jedno takie pudełko, więc nie jest źle.
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
hej mam nowe zużycia:
1. mleczko do ciała LRP 125 ml 2. maseczka na gorąco kokosowa Ori 3. maseczka saszetka Tołpa - tzw bankietowa Postanowiłam ze zuzyje 2 razy wiecej niz kupiłam i mam zamiar słowa dotrzymać ![]() Agniesia666 widziałam Cie na blogu dla poznańskich zakupoholiczek. O ty!!! nie ładnie namawiać dziewczyny do zakupów!!! Lepiej je zaproś do nas na odwyk <hihihihihi>
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-01-17 o 22:33 |
|
|
|
#2182 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko nie zniknijcie nam z wątku, co? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31675534]Widziałyście nowego KissBox'a? Znacznie się poprawili, zastanawiam się, czy nie zamówić nowego lutowego ![]() [/QUOTE] Dostałam dzisiaj, jest super! ![]() Ajaj, rzeczywiście niefajnie. Wiadomo, że jak się remontuje mieszkanie od podstaw, wkłada się w to mnóstwo czasu i pieniędzy, to już chciałoby się, by wszystko było idealne... Mam nadzieję, że jednak uda się coś zdziałać w sprawie tych parapetów.
|
|
#2183 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam teraz dylemat czy kupić nowego Kissbox'a czy podkład żelowy Rimmela... Poszukuję dobrego podkładu, bo jedyne dwa, jakie mam jakoś przestały pasować mojej cerze
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zainteresowałaś mnie tym
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki, wpadłam na chwilę
Trzymam kciuki za Wasze przyszłe dzieciaczki Mam dziś kolejny egzamin, za mną kilka zaliczeń. Jedna część egzaminu do tyłu Jak dziś nie nadrobię, to czeka mnie poprawka.... Czarno to widzę... Ale nie będę Wam biadolić ![]() Zużyłam ostatnio: - Differin - Ziaja, balsam do ciała kokosowy 7ml - Syos, Intensywna pielęgnacja nawilżająca 50ml - Vichy, Decros, Szampon 10ml - Ziaja, Intima, płyn do higieny intymnej 7 ml Mam już 13 zużyć miniproduktów/ próbek, jak żadnego miesiąca Może odkopię się kiedyś z tego![]() Byłam też na zakupach w Rossmannie. Wszystko potrzebne, bez szaleństw. Wyniosło 53 zł, ale wrzuciłam na kartę. - Antystatyczna szczotka do włosów 16,99 - Odżywka do włosów Timotei Organic 16,99 - Szampon suchy w sprayu Isana 9,99 - Krem do stóp Fusswohl 4,89 - Chusteczki do higieny intymnej Facelle 4,19 |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie klient, który kupił wannę akrylową przyleciał na drugi dzień zrospaczony bo jak wnosili do domu to jakoś uderzyli w drzwi tak pechowo że ukruszyła się wanna na rogu. Dałam mu tą pastę z akrylem do uzupełniania i na drugi dzień przyszedł zadowolony bo efekt powalający, mówił, że naprawdę trzeba wiedzieć gdzie był ubytek. A już był gotowy kupować drugą wannę.
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.market-teczowa.pl/p/200/7...sanitarne.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

To teraz miłego szkolenia techniki! Oby zawsze Ci się tak radośnie jeździło.
). W maju, a później w czerwcu/lipcu do Pragi (ten drugi wyjazd

Już nie mogę się doczekać.
Dziś robiłam pranie i sprzątanie przez pół dnia, bo przez ostatnie tygodnie zaniedbałam strasznie dom. 

Ja nie wiem, "fachowców" tak trzeba pilnować a przy tym własnego męże że aż strach! Pod koniec grudnia zamówiliśmy parapety (z aglomeratu marmurowego, new marfil), wczoraj był montaż. TŻ był przy tym, ja przyszłam zaraz po pracy ... Pierwsze co to poleciałam zobaczyć te parapety 

ja póki co próbuję rzucić palenie
). Lokalizacja naprawdę na plus.