|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
gwendolinka moje kondolencje - Statystyka matematyczna, to brzmi tak strasznie, że nawet nie próbuję sobie wyobrazić co to w ogóle ma być.
jooasi kiecka super, będziesz ją zamawiała? |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Wtajemniczenie
|
Mirabellko nie wiem w czym tam wczoraj Cichopkową widziałaś ale prosze modele dla Ciebie:
http://allegro.pl/sukienka-karen-mil...054753726.html http://allegro.pl/sukienka-karen-mil...054753814.html ta druga dla mnie cudo, piękna kolorystyka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- moje cycki kończą dziś dwa miesiące, ZAPRASZAM DO ALBUMU ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Robilam w Łodzi wlasnie, podam Ci na priva namiary. Babeczka jest nie najmlodsza, ale ma ogromne doswiadczenie,mnostwo szkolen i multum klientek, robila mi brwi,usta i kreski, wiec moge polecic z czystym sumieniem. Ostatnio bylam u kosmetyczki na rzesach i ona wlasnie mi powiedziala, ze mam pieknie zrobiony permanentny, bo z brwiami trzeba bardzo uwazac (to sa jej slowa), bo malo kto je umie dobrze zrobic i wymienila mi tylko 2 babeczki stad i wsrod nich byla moja ![]() joasi bylam w albumiku, ja nie widze roznicy w ksztalcie, jedynie lekko w wielkosci, tzn.prawy jest chyba ciut wiekszy, ale moze jeszcze sie wyrownaja?a i tak sa sliczne ![]()
![]() |
#4984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zadomowienie
|
Jooasi piersiątka masz śliczne, lewy wygląda na troszeczkę mniejszy, ale może jeszcze przez ten miesiąc się wyrównają. Ale też jak wiesz praktycznie każda kobieta ma asymetrię piersi, jeżeli jest większa to można ją wyrównać różnymi wielkościami implantów, natomiast jeżeli jest niewielka, prawie niezauważalna to implanty są jednakowej wielkości a tą maleńką różnicę można już dostrzec mając czemu się przyglądać
![]() ![]() ![]() P.S. A ja jestem szczęsliwa, bo zaliczyłam egzaminy z języka niderlandziego ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-01-17 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() krajewskiego ,czy mogłabym zobaczyć efekt pracy doktora poniewaz nie ma On galerii zdjeć, jeśli nie był by to dla Was problem to proszę o zaproszenie do galerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zadomowienie
|
Jooasi czulam że coś tu dla mnie na forum jest! musialam wejść między rozkładem normalnym a estymacją. Powiem Wam ...chyba się zastrzelę.
No ale popatrzyłam trochę na cudeńka to od razu mi się mózg włączył... No i Piersi masz takie kształtne i okrąglutkie a jednocześnie naturalnie wyglądają bo miałaś trochę swojego cycka przed! Na plaży pomyślą, ze masz takie nieprzyzwoicie idealne od Bozi ![]()
#4988 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gwendolinko statystyka matematyczna brzmi przeokrutnie. Matematyka to moja odwieczna zmora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zadomowienie
|
Olivka a w jakich to okolicznosciach? Wiesz lepiej to niż historia która i nas krąży i słyszalam juz ją od tylu osób, że nie sposób nie uwierzyć.
Doktor kazał studentce odpowiadać zza szafy bo mówi , że jest tak brzydka. Z dwojga złego wolałabym wyglądac jak american dream girl
#4990 |
Raczkowanie
|
Dodalam foty makijazu jakby ktos chcial zobaczyc. Glupi ten moj aparat i ostrosci nie lapie ale mniej wiecej tak to wyglada.
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ceny uzupełniania braków już nie podała - cena jest nie Łódzka a Szczecińska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- A co do przygody Gwendolinki to i brzydcy mają źle w życiu i ładnych się czepiają z zazdrości - tak źle i tak niedobrze ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-17 o 18:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczer
![]() Kochane ja jak zwykle szybciutko bo budowa na mnie czeka ![]() Powiem wam,że cycki ładnie mi zmiękły mój mężuś jak był walnięty na ich punkcie tak teraz oszalał kurna ja nie daje rady z nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę,że brwi tematem dalej kochane ja jestem przeszczęśliwa,że zrobiłam sobie pernamentne brwi nie dość,że mam teraz bardzo widoczne oczy i buzia inna ![]() ![]() MYA kochana kiedy jakiś basen i zakupki stanikowe sądzę,że moje cycunie są gotowe na ładne staniory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zadomowienie
|
to nie ja zza szafy odpowiadałam
![]()
#4995 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mój termin coraz bliżej... dziś wysłałam do Kliniki komplet niezbędnych badań, zaliczka też już wpłacona. A mnie w dalszym ciągu prześladuje koszmar przymiarki
![]() ale od razu przypominam sobie, co mi pisałyście i jest ciutkę lepiej ![]() Edytowane przez anink Czas edycji: 2012-01-17 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
hejka moje słonka
![]() Ależ tu się ludzi narobiło ![]() ![]() ogólnie nastrój lepszy..aczkolwiek...ogól nie zryty łeb mam,brzydko mówiąc!!! fajnie tu wejść i się rozerwać ....i TĘSKNIĘ za Wami kochane...za tydz spadam z Polski jak wiecie na 2 tyg ..pewnie wpadnę powiedzieć wam pa pa ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-01-17 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ja Was ciągle podczytuję ale nie mam czasu zbytnio pisać bo ciągle coś ![]() muszę Wam się pochwalić.. byliśmy z Narzeczonym ustalać termin.. i na 2013 od czerwca do końca września wolne 4 soboty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana jak przezylas cycki to juz nic Cie nie zlamie-uwierz ![]() Po kazdym "przejechaniu" igla po kresce mozna znieczulic i wtedy naprawde nic sie nie czuje, ja jechalam pol na pol, troche na znieczuleniu, ale pod koniec mi odchodzilo. Zdecydowanie najgorsze sa usta, ale jak dla mnie zupelnie do przezycia - a ja panikara jestem ![]() A poza tym to jest bol chwilowy (a raczej dyskomfort), ja np.od razu potem poszlam do pracy, powieki mialam lekko spuchniete jeden dzien, ale to wygladalo co najwyzej jakbym sie nie wyspala. A brwi to zupelny lajt - i po zabiegu i jak schodza. I u mojej babeczki tez cos kolo 500, ja to placilam malutko, bo robilam u niej wszystko wiec mi znizke dala ![]()
Już są!!! Sebbin 305ml okragle , wysoki profil 105mm, projekcja 52mm ![]() Edytowane przez violinka69 Czas edycji: 2012-01-17 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale super te sukieneczki które zpodałaś. Śliczne wzory. A teraz już zamawiałaś? - tzn z obwodem w biuście 92. Ja chyba zdjęć nie widziałam w sukience po metamorfozie ![]() Co do piersiątek- tam wszystko pięknie dochodzi więc zastanawiam się czym się niepokoisz? No żeby taka róznica w wysokości brodek był po miesiącu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5000 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
widzialam u tego allegrowicza taka sliczna kiecke o jakiej pisze! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi sie zbliza @ i ochotka odeszla a tż zawiedziony bo przeciez trzeba korzystac jak jeszcze jej nie ma he Gawendolinka zza szafy.. i jak tu w tym swiecie nie miec zrytej psychiki ![]()
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień doberek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5003 |
Raczkowanie
|
hejeczka
![]() MIRABELL kochana nic nie bedzie bo bym była zła a cycki muszą najpierw dojsc do siebie aby coś zaplanować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
kamiluwa no badź dobrej myśli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak sie ogląda albumy? Jestem tu Nowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Tak na marginesie to bardzo macie ciekawe określenia @ albo też TŻ zdradzisz graziu lub mirabelko sekret co dokładnie oznacza tajny skrót TŻ ?? Czy jest to tak ściśle tajne że nie możecie? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-18 o 16:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() coś zniżacie loty ostatnio... u mnie jutro mija miesiąc od operacji i jest CORAZ GORZEJ !!! prawa pierś jest jeszcze niżej niż na ostatnim zdjęciu a lewa ani drgnie ![]() teraz różnica między prawą alewą jest jeszcze większa. a myślam, że już gorzej być nie może ![]() zdjęć nawet nie dodaję bo nie ma po co. Mya wypowiedz się proszę bo te zmiany nie idą w dobrą stronę. może ja powinnam iść na konsultację do jakiegoś chirurga plastyka? u żadnej z zdiewczyn nie widziałam takiej asymetrii jak u mnie...
#5010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.