Powiększanie piersi cz.7 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-17, 13:58   #4981
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

gwendolinka moje kondolencje - Statystyka matematyczna, to brzmi tak strasznie, że nawet nie próbuję sobie wyobrazić co to w ogóle ma być.

jooasi kiecka super, będziesz ją zamawiała?
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 14:38   #4982
jooasi
Wtajemniczenie

Mirabellko nie wiem w czym tam wczoraj Cichopkową widziałaś ale prosze modele dla Ciebie:
http://allegro.pl/sukienka-karen-mil...054753726.html
http://allegro.pl/sukienka-karen-mil...054753814.html

ta druga dla mnie cudo, piękna kolorystyka a żeby nie było ja nie rozprowadzam tych sukienek ani nic wspólnego z sprzedawcą nie mam, poprostu je lubie, mam sprawdzone to polecam

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
gwendolinka moje kondolencje - Statystyka matematyczna, to brzmi tak strasznie, że nawet nie próbuję sobie wyobrazić co to w ogóle ma być.

jooasi kiecka super, będziesz ją zamawiała?
kissy tej nie będę, szleńczo mi się podoba ale nie lubie pokazywać plecków bo mam na nich znamie

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

moje cycki kończą dziś dwa miesiące, ZAPRASZAM DO ALBUMU nie ma jakiś szaleńczych zmian, sutki poszły troche do góry i to cieszy bo niziutko je miałam ale martwi mnie bardzo lewa pierś, jest płaska dołem boje się, że mi objeżdza mój gruczoł po implancie i coś złego się tam stanie wogóle w lewej chyba powinnam mieć ciut większy implant bo pierś jest węższa, nie chce się tak zaookrąglić jak prawa no i ta płaskość od dołu czemu te lewe cycki jakieś kołowate są, dopiero co Gwendolinka na swojego lewuska narzekała ale u niej to wyraźnie mięsień trzyma a u mnie nie wiem co się dzieje. proszę dziewczynki szczerze piszcie, Mya jak zwykle na Twoją poradę liczę, może coś powinnam robić z tym cyckiem??
Stary 2012-01-17, 16:26   #4983
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
a te permanentne brwi bez własnych brwi mi sie nie podobaja hmm
czy któraś ma po prostu przyciemniony kontur brwi bez usuwania ich??? cos takiego to bym sobie zrobiła bo swietnie to wygląda, bardziej naturalnie i czy w lodzi ktos moze kogos polecic i czy jest jedna metoda jaka sie to wykonuje? czytam tu o jakies piorkowej hmm
Mirabelko ja mam permanentny na swoich brwiach, tyle, ze od polowy mam zmieniony luk, tzn.podniesiony, bo wczesniej mialam opadajacy i bylo tam doslownie pare pojedynczych wloskow, wiec musialam sobie domalowywac kredka. Malo kto sie zorientowal, ze brwi sa robione, bo sa brazowe, a nie czarne. Moge pozniej zrobic fotke, wstawi i sobie zobaczysz
Robilam w Łodzi wlasnie, podam Ci na priva namiary. Babeczka jest nie najmlodsza, ale ma ogromne doswiadczenie,mnostwo szkolen i multum klientek, robila mi brwi,usta i kreski, wiec moge polecic z czystym sumieniem.
Ostatnio bylam u kosmetyczki na rzesach i ona wlasnie mi powiedziala, ze mam pieknie zrobiony permanentny, bo z brwiami trzeba bardzo uwazac (to sa jej slowa), bo malo kto je umie dobrze zrobic i wymienila mi tylko 2 babeczki stad i wsrod nich byla moja

joasi bylam w albumiku, ja nie widze roznicy w ksztalcie, jedynie lekko w wielkosci, tzn.prawy jest chyba ciut wiekszy, ale moze jeszcze sie wyrownaja?a i tak sa sliczne
Stary 2012-01-17, 16:38   #4984
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj mam Mission Impossible. Statystyka matematyczna made my day! Człowiek się kiedyś wykończy. Mam takie sińce pod oczami, że mogłabym grać w ringu bez charakteryzacji.
Najgorsze, że końca tego maratonu wydaje się nie być....W lutym będzie chill.... Przed poprawkami
Wiem co czujesz... Ja w prawdzie nie ze statystyką się męczę ale też już ledwo zipię. No ale pocieszam się, że koniec sesji prędzej czy później nadejdzie i nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie ten pierwszy dzień po to po prostu raj : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 16:43   #4985
kicia_nh
Zadomowienie

Jooasi piersiątka masz śliczne, lewy wygląda na troszeczkę mniejszy, ale może jeszcze przez ten miesiąc się wyrównają. Ale też jak wiesz praktycznie każda kobieta ma asymetrię piersi, jeżeli jest większa to można ją wyrównać różnymi wielkościami implantów, natomiast jeżeli jest niewielka, prawie niezauważalna to implanty są jednakowej wielkości a tą maleńką różnicę można już dostrzec mając czemu się przyglądać Tak mi się wydaje i uważam, że nie powinnaś jeszcze w tym momencie się tym martwić. Wiem, łatwo jest pisać jak się nie jest w takiej sytuacji, ale bądź cierpliwa. Pewnie ja się o swoje też będę tak zamartwiać Ale póki co o tym nie myślę. Po prostu chcę je mieć już
P.S. A ja jestem szczęsliwa, bo zaliczyłam egzaminy z języka niderlandziego Jutro jadę odebrać certyfikaty

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-17 o 16:46
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 17:08   #4986
ania1919
Raczkowanie

Witammam prośbę do dziewczyn które robiły u doktora
krajewskiego ,czy mogłabym zobaczyć efekt pracy doktora poniewaz nie ma On galerii zdjeć, jeśli nie był by to dla Was problem to proszę o zaproszenie do galeriipozdrawiam.
ania1919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 17:32   #4987
gwendolinka
Zadomowienie

Jooasi czulam że coś tu dla mnie na forum jest! musialam wejść między rozkładem normalnym a estymacją. Powiem Wam ...chyba się zastrzelę.
No ale popatrzyłam trochę na cudeńka to od razu mi się mózg włączył...
No i Piersi masz takie kształtne i okrąglutkie a jednocześnie naturalnie wyglądają bo miałaś trochę swojego cycka przed! Na plaży pomyślą, ze masz takie nieprzyzwoicie idealne od Bozi Wpadną w kompleksy przez Ciebie- zobaczysz!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 18:08   #4988
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa 24.01 - 8
Klaudeczka2010 20.02 - 41
mune 05.03 - 49
sherry.b 26.04 - 99
kicia_nh 11.07 - 175
Olivkaa200 12.07 - 176

WitamJa dopiero wrocilam do domu z uczelnia nie spie od 5:30 i chyba musze zapałki w oczy wsadzić Wczoraj tez meczarnia zasnelam z ksiazka na glowie o godzinie 18Kiedy to sie zakonczy dobrze ze choc jutro mam wolne Dziś mój szanowy pan mgr skometował ze jestem jak z amerykanskich filmow dziewczyna ktora ma swoja bande kazdy jej zazdrosci i tylko brakuje mi przykowanego bejsbolisty wiece co zrobiło mi sie przykro że na taka wygladam Kurde nigdy nie spostrzegałam siebie w taki sposób...I w ogole nie myślalam ze na taka wygladam Obraził mnie straszliwie i nie chce go ogladac juz wiecej na oczy.

Gwendolinko statystyka matematyczna brzmi przeokrutnie. Matematyka to moja odwieczna zmora Ja na drugim roku miałam statystyke i demografie ale brzmi to o wiele łagodniej. Trzeba przetrwac ta sesjejakoś:p
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 18:12   #4989
gwendolinka
Zadomowienie

Olivka a w jakich to okolicznosciach? Wiesz lepiej to niż historia która i nas krąży i słyszalam juz ją od tylu osób, że nie sposób nie uwierzyć.
Doktor kazał studentce odpowiadać zza szafy bo mówi , że jest tak brzydka. Z dwojga złego wolałabym wyglądac jak american dream girl

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-17, 18:25   #4990
violinka69
Raczkowanie

Dodalam foty makijazu jakby ktos chcial zobaczyc. Glupi ten moj aparat i ostrosci nie lapie ale mniej wiecej tak to wyglada.
Stary 2012-01-17, 18:43   #4991
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Olivka a w jakich to okolicznosciach? Wiesz lepiej to niż historia która i nas krąży i słyszalam juz ją od tylu osób, że nie sposób nie uwierzyć.
Doktor kazał studentce odpowiadać zza szafy bo mówi , że jest tak brzydka. Z dwojga złego wolałabym wyglądac jak american dream girl
Wchodziłam do sali na ćwiczenia z koleżankami jak zawsze zreszta powiedziałam ładnie "dzień dobry" on nawet nie odpowiedział tylko spojrzał na mnie i gadał tak przy wszystkich jak zajęcia sie zaczeły. Że to włąsnie wyglądam na taka i ze pewnie kazdy facet na roku chce być ze mna Swojego roku nie cierpie jest pare osob z ktorymi mam o czym porozmawiac a reszta to .. Ktos skometował to oczywiscie ze takich lasek nikt nie lubi ale dobrze ze szanowny pan mgr odpowiedział że to zazdrości. A o takich sytuacjach jak wspomniałas to tez duzo słyszałam kiedys byłam nawet przy podobnej. Kiedy dziewczyna podeszła z praca do oceny facet spojrzał na nia i powiedział "za urode 3" widziałam jak głupio sie jej zrobiło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-17, 18:56   #4992
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Dodalam foty makijazu jakby ktos chcial zobaczyc. Glupi ten moj aparat i ostrosci nie lapie ale mniej wiecej tak to wyglada.
Te Twoje kreski permanentne bardzo mi się podobają violinko a jak wygląda zabieg jeśli chodzi o kreski - boli?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Magdalenko super, możesz sie dopytac ile by kosztowało uzupełnienie barwnikiem moich brwi by nadac im opływowy kształt zachowujac oczywiscie moje brwi bo jak na razie mam ich dużo..chyba rozumiesz he
znajoma kosmetyczka odpisała a propo brwi metodą tak przez nas tu nazwaną "piórkową" cytuję: "te brwi kosztują 500-700 a ... oczywiscie można uzupelnic tylko braki "

ceny uzupełniania braków już nie podała - cena jest nie Łódzka a Szczecińska mam nadzieję że choć odrobinkę pomogłam

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

A co do przygody Gwendolinki to i brzydcy mają źle w życiu i ładnych się czepiają z zazdrości - tak źle i tak niedobrze

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-01-17 o 18:54
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 19:25   #4993
grazia78
Raczkowanie

Dobry wieczer
Kochane ja jak zwykle szybciutko bo budowa na mnie czeka
Powiem wam,że cycki ładnie mi zmiękły mój mężuś jak był walnięty na ich punkcie tak teraz oszalał kurna ja nie daje rady z nim synek wyjechał na ferie do Zakopanego na tydzień więc chałupa wolna i się dzieje ihahaihaiha w morde misia jest grubo
Widzę,że brwi tematem dalej kochane ja jestem przeszczęśliwa,że zrobiłam sobie pernamentne brwi nie dość,że mam teraz bardzo widoczne oczy i buzia innabuziam was
MYA kochana kiedy jakiś basen i zakupki stanikowe sądzę,że moje cycunie są gotowe na ładne staniory
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 20:22   #4994
gwendolinka
Zadomowienie

to nie ja zza szafy odpowiadałam

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-17, 21:44   #4995
anink
Raczkowanie

Dziewczyny, mój termin coraz bliżej... dziś wysłałam do Kliniki komplet niezbędnych badań, zaliczka też już wpłacona. A mnie w dalszym ciągu prześladuje koszmar przymiarki ehhhhhh...
ale od razu przypominam sobie, co mi pisałyście i jest ciutkę lepiej

Edytowane przez anink
Czas edycji: 2012-01-17 o 21:46
anink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 21:50   #4996
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka moje słonka

Ależ tu się ludzi narobiłodziewczynek tyle że nie ogarniam...nie mam czasu nawet tu wchodzić, to raz...już pracuję bez wspólniczki i przejęłam jej obowiązki jakie miała poza knajpą(z wiadomych powodów) i ledwo mi czasu dla dzieci starczało..ale ona od dziś wróciła,więc z tym luz..ale z knajpy odeszła...więc samowolka..z jednej str ok a z drugiej ciężej napewno

ogólnie nastrój lepszy..aczkolwiek...ogól nie zryty łeb mam,brzydko mówiąc!!!

fajnie tu wejść i się rozerwać ....i TĘSKNIĘ za Wami kochane...za tydz spadam z Polski jak wiecie na 2 tyg ..pewnie wpadnę powiedzieć wam pa pa

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-01-17 o 21:51
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 22:14   #4997
tonia87
Rozeznanie

cześć dziewczyny

ja Was ciągle podczytuję ale nie mam czasu zbytnio pisać bo ciągle coś
muszę Wam się pochwalić.. byliśmy z Narzeczonym ustalać termin.. i na 2013 od czerwca do końca września wolne 4 soboty i zdecydowaliśmy się na 27. lipca czyli do ślubu pójdę już z nowymi cycuszkami już bym chciała sukienki mierzyć ale jeszcze się trochę 'rozrosnę' więc na razie chyba odpuszczę
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 22:32   #4998
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Te Twoje kreski permanentne bardzo mi się podobają violinko a jak wygląda zabieg jeśli chodzi o kreski - boli?

znajoma kosmetyczka odpisała a propo brwi metodą tak przez nas tu nazwaną "piórkową" cytuję: "te brwi kosztują 500-700 a ... oczywiscie można uzupelnic tylko braki "
magdalena zalezy o co pytasz.Bo ja mam kreski, brwi i usta :P
Kochana jak przezylas cycki to juz nic Cie nie zlamie-uwierz
Po kazdym "przejechaniu" igla po kresce mozna znieczulic i wtedy naprawde nic sie nie czuje, ja jechalam pol na pol, troche na znieczuleniu, ale pod koniec mi odchodzilo. Zdecydowanie najgorsze sa usta, ale jak dla mnie zupelnie do przezycia - a ja panikara jestem
A poza tym to jest bol chwilowy (a raczej dyskomfort), ja np.od razu potem poszlam do pracy, powieki mialam lekko spuchniete jeden dzien, ale to wygladalo co najwyzej jakbym sie nie wyspala. A brwi to zupelny lajt - i po zabiegu i jak schodza.
I u mojej babeczki tez cos kolo 500, ja to placilam malutko, bo robilam u niej wszystko wiec mi znizke dala ale jak sie z nia pogada to za 360 zl zrobi i czesto tez sie na grouponie wystawia za jeszcze mniej.

Edytowane przez violinka69
Czas edycji: 2012-01-17 o 22:34
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 01:24   #4999
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
O ja - ale super , imionka przetłumaczone. Śliczne mają imiona - i każde znaczy wiele. Link idzie w ulubione

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Korinka a ja ciągle coś przez neta kupuje, dzieciakom prawie wszystko, męczy mnie łażenie po sklepach a przymierzanie to juz czysty koszmar, taka mało kobieca jestem
nie wiem jak wyglądasz bo zdjątek nam pokazać nie chcesz, ja z wymiarami 90/72/92 kupuje rozmiar 10, materiały na nich są lekko elastyczne więc pasują na troche mniej i więcej ciałka

Mya ze swoją ignorancją w temaci to może czasem milczeć powinnam ale zawsze wiem, że jak naknoce to mnie poprawisz, strasznie mnie to forum wciągnęło, mąż już patrzeć nie może na fioletowy kolor
Oj tam- faceci się nie znają na kolorach I nic się nie martw- Ty poprawisz mnie, ja Ciebie, mnie dziewczynki- i dojdziemy zawsze do mądrych wniosków

Ale super te sukieneczki które zpodałaś. Śliczne wzory. A teraz już zamawiałaś? - tzn z obwodem w biuście 92. Ja chyba zdjęć nie widziałam w sukience po metamorfozie

Co do piersiątek- tam wszystko pięknie dochodzi więc zastanawiam się czym się niepokoisz? No żeby taka róznica w wysokości brodek był po miesiącu od razu widać, że skrupulatnie zaleceń przestrzegasz i piersi kwitną!!! No ale to troszkę za szybko by wszystko się ułożyło. Ogromne zmiany i tak się dokonały-teraz musimy poczekać kolejny miesiąc na następne efekty A teraz do Pana dr. się zapisz, nich obmaca piersiątka i zobaczy co u nich słychać

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka moje słonka

Ależ tu się ludzi narobiłodziewczynek tyle że nie ogarniam...nie mam czasu nawet tu wchodzić, to raz...już pracuję bez wspólniczki i przejęłam jej obowiązki jakie miała poza knajpą(z wiadomych powodów) i ledwo mi czasu dla dzieci starczało..ale ona od dziś wróciła,więc z tym luz..ale z knajpy odeszła...więc samowolka..z jednej str ok a z drugiej ciężej napewno

ogólnie nastrój lepszy..aczkolwiek...ogól nie zryty łeb mam,brzydko mówiąc!!!

fajnie tu wejść i się rozerwać ....i TĘSKNIĘ za Wami kochane...za tydz spadam z Polski jak wiecie na 2 tyg ..pewnie wpadnę powiedzieć wam pa pa
Miło Cię widzieć a praca-jak to praca, nie do przerobienia Ale trzeba się cieszyć że jest co robić bo teraz wszędzie bezruch Pozdrawiam gorąco

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 07:27   #5000
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Mirabellko nie wiem w czym tam wczoraj Cichopkową widziałaś ale prosze modele dla Ciebie:
http://allegro.pl/sukienka-karen-mil...054753726.html
http://allegro.pl/sukienka-karen-mil...054753814.html

ta druga dla mnie cudo, piękna kolorystyka a żeby nie było ja nie rozprowadzam tych sukienek ani nic wspólnego z sprzedawcą nie mam, poprostu je lubie, mam sprawdzone to polecam

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

kissy tej nie będę, szleńczo mi się podoba ale nie lubie pokazywać plecków bo mam na nich znamie

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

moje cycki kończą dziś dwa miesiące, ZAPRASZAM DO ALBUMU nie ma jakiś szaleńczych zmian, sutki poszły troche do góry i to cieszy bo niziutko je miałam ale martwi mnie bardzo lewa pierś, jest płaska dołem boje się, że mi objeżdza mój gruczoł po implancie i coś złego się tam stanie wogóle w lewej chyba powinnam mieć ciut większy implant bo pierś jest węższa, nie chce się tak zaookrąglić jak prawa no i ta płaskość od dołu czemu te lewe cycki jakieś kołowate są, dopiero co Gwendolinka na swojego lewuska narzekała ale u niej to wyraźnie mięsień trzyma a u mnie nie wiem co się dzieje. proszę dziewczynki szczerze piszcie, Mya jak zwykle na Twoją poradę liczę, może coś powinnam robić z tym cyckiem??
sliczne sukienki i jest tak jak napisalam, od pasa leja sie w dol ale wolalabym by dol materialu nie byl az tak rozkloszowany hihih
widzialam u tego allegrowicza taka sliczna kiecke o jakiej pisze!

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Mirabelko ja mam permanentny na swoich brwiach, tyle, ze od polowy mam zmieniony luk, tzn.podniesiony, bo wczesniej mialam opadajacy i bylo tam doslownie pare pojedynczych wloskow, wiec musialam sobie domalowywac kredka. Malo kto sie zorientowal, ze brwi sa robione, bo sa brazowe, a nie czarne. Moge pozniej zrobic fotke, wstawi i sobie zobaczysz
Robilam w Łodzi wlasnie, podam Ci na priva namiary. Babeczka jest nie najmlodsza, ale ma ogromne doswiadczenie,mnostwo szkolen i multum klientek, robila mi brwi,usta i kreski, wiec moge polecic z czystym sumieniem.
Ostatnio bylam u kosmetyczki na rzesach i ona wlasnie mi powiedziala, ze mam pieknie zrobiony permanentny, bo z brwiami trzeba bardzo uwazac (to sa jej slowa), bo malo kto je umie dobrze zrobic i wymienila mi tylko 2 babeczki stad i wsrod nich byla moja

joasi bylam w albumiku, ja nie widze roznicy w ksztalcie, jedynie lekko w wielkosci, tzn.prawy jest chyba ciut wiekszy, ale moze jeszcze sie wyrownaja?a i tak sa sliczne
ojjjj widzialam i podoba mi sie bo masz wlasnie z deczka swoich brwi, wzgledem ciebie teraz to ja mam swoich za duzo podaj kochana namiary na to twoja babeczke, bo chce to wkrótce załatwić..grupona tez obserwuje własnie..moze cos wychaczę

Cytat:

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

ceny uzupełniania braków już nie podała - cena jest nie Łódzka a Szczecińska mam nadzieję że choć odrobinkę pomogłam

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

A co do przygody Gwendolinki to i brzydcy mają źle w życiu i ładnych się czepiają z zazdrości - tak źle i tak niedobrze
oj pomoglaś, czyli ze jest mozliwe ze zaplace mniej bo nie chce sie pozbywac brwi a je tylko przyciemnic, dopiescic, wyrownac kontury

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Dobry wieczer
Kochane ja jak zwykle szybciutko bo budowa na mnie czeka
Powiem wam,że cycki ładnie mi zmiękły mój mężuś jak był walnięty na ich punkcie tak teraz oszalał kurna ja nie daje rady z nim synek wyjechał na ferie do Zakopanego na tydzień więc chałupa wolna i się dzieje ihahaihaiha w morde misia jest grubo
Widzę,że brwi tematem dalej kochane ja jestem przeszczęśliwa,że zrobiłam sobie pernamentne brwi nie dość,że mam teraz bardzo widoczne oczy i buzia innabuziam was
MYA kochana kiedy jakiś basen i zakupki stanikowe sądzę,że moje cycunie są gotowe na ładne staniory
o jaaa , a moze z tego co bedzie hihi
mi sie zbliza @ i ochotka odeszla a tż zawiedziony bo przeciez trzeba korzystac jak jeszcze jej nie ma he

Gawendolinka zza szafy.. i jak tu w tym swiecie nie miec zrytej psychiki przetrwa najsilniejszy
Stary 2012-01-18, 10:24   #5001
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa 24.01 - 7
Klaudeczka2010 20.02 - 40
mune 05.03 - 48
sherry.b 26.04 - 98
kicia_nh 11.07 - 174
Olivkaa200 12.07 - 175

Dzień doberek A co tu tak cicho dzisiaj? Miłego dnia
Stary 2012-01-18, 11:31   #5002
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
kamiluwa 24.01 - 7

Dzień doberek A co tu tak cicho dzisiaj? Miłego dnia
No cichosza coś a ja się martwię że okres na czas nie dostanę a operacja w przyszły wtorek...do piatku maksymalnie powinnam dostać aby byc operowaną 24go, martwię się bo juz raz odkładałam, jakbym miala znowu to się chyba zalamię
Stary 2012-01-18, 12:19   #5003
grazia78
Raczkowanie

hejeczka
MIRABELL kochana nic nie bedzie bo bym była zła a cycki muszą najpierw dojsc do siebie aby coś zaplanować u mnie tez zaraz @ i TŻ nie skorzysta na maxa buzia
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 13:24   #5004
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

kamiluwa no badź dobrej myśli bo przy dobrych wiatrach to już 24 będziesz po operacji
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 14:39   #5005
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
No cichosza coś a ja się martwię że okres na czas nie dostanę a operacja w przyszły wtorek...do piatku maksymalnie powinnam dostać aby byc operowaną 24go, martwię się bo juz raz odkładałam, jakbym miala znowu to się chyba zalamię
Nie stresuj się, będzie dobrze Poszukaj w necie jakichś sposobów na przyspieszenie miesiączki, w prawdzie trudno powiedzieć na ile one skuteczne ale spróbować nie zaszkodzi : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 15:03   #5006
siwa124
Raczkowanie

Dziewczyny jak sie ogląda albumy? Jestem tu Nowa
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 15:48   #5007
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak sie ogląda albumy? Jestem tu Nowa
hejmusisz powysyłać zaproszenia do dziewczyn jak zaakceptują to wtedy zobaczysz albumy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 16:22   #5008
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
o jaaa , a moze z tego co bedzie hihi
mi sie zbliza @ i ochotka odeszla a tż zawiedziony bo przeciez trzeba korzystac jak jeszcze jej nie ma he

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
hejeczka
MIRABELL kochana nic nie bedzie bo bym była zła a cycki muszą najpierw dojsc do siebie aby coś zaplanować u mnie tez zaraz @ i TŻ nie skorzysta na maxa buzia
Widzę że w podobnym czasie te @ u niektórych hihi i u mnie też @

Tak na marginesie to bardzo macie ciekawe określenia @ albo też TŻ zdradzisz graziu lub mirabelko sekret co dokładnie oznacza tajny skrót TŻ ?? Czy jest to tak ściśle tajne że nie możecie?

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-01-18 o 16:26
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 16:40   #5009
malinkac
Raczkowanie

cześć dziewczynki
coś zniżacie loty ostatnio...
u mnie jutro mija miesiąc od operacji i jest CORAZ GORZEJ !!!
prawa pierś jest jeszcze niżej niż na ostatnim zdjęciu a lewa ani drgnie
teraz różnica między prawą alewą jest jeszcze większa. a myślam, że już gorzej być nie może (
zdjęć nawet nie dodaję bo nie ma po co.
Mya wypowiedz się proszę bo te zmiany nie idą w dobrą stronę. może ja powinnam iść na konsultację do jakiegoś chirurga plastyka?
u żadnej z zdiewczyn nie widziałam takiej asymetrii jak u mnie...
Stary 2012-01-18, 16:44   #5010
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Widzę że w podobnym czasie te @ u niektórych hihi i u mnie też @

Tak na marginesie to bardzo macie ciekawe określenia @ albo też TŻ zdradzisz graziu lub mirabelko sekret co dokładnie oznacza tajny skrót TŻ ?? Czy jest to tak ściśle tajne że nie możecie?
TŻ - towarzysz życia
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości