|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przez wizytę w moim cudownym mieście Następnym razem mam nadzieję, że się zgramy ( będę u rodziców ) to zapraszam na kawę Cytat:
Trzymam kciuki, na pewno sobie poradzisz![]() Cytat:
Bardzo ładne!![]() Cytat:
![]() ![]() Jagodziu Trzymam kciuki za rozmowę A co do rodziców... Czasem tak bywa, ale wiesz, dobrze wiesz jak bardzo jesteś wartościową kobitką i że zaraz zaczniesz nowy etap życia- z osobą, którą kochasz i która będzie Cię doceniać
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-01-18 o 12:12 |
||||
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
kuźwa ta moja stuknięta chrzestna własnie się na NK pochwaliła mojej siostrze że będzie babcią i będzie miała wnuczka
cisną mi się niecenzuralne słowa do ust wiecie? nie chcemy z nią utrzymywac kontaktu a ta nam doope truje
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-01-18 o 12:14 |
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matulko droga....Brak mi słów. |
|
|
|
|
#1205 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto moje buciki i bransoletka, wrzucam fotki razem z kolczykami bo chyba pasują do siebie jak myślicie?
Bransoletka wydaje się mała ale ja mam bardzo szczupłą rekę i na mojej wygląda w sam raz ![]() Cyrkonia jest praktycznie taka sama w bransoletce jak i w kolczykach, i te same cyrkonie występują u mnie w pasie sukni wiec wszystko powinno ze sobą grać Co do butków to są wygodne, maja 6 cm obcasik. Jedna wadą jest to ze ślizga mi się w nich stopa w pończosze i od spodu są takie gładziutki ze na śliskiej powierzchni moge w nich wyrżnąć ale mam już na to patent bo gdzieś czytałam ze można taka powierzchnie lekko papierem ściernym przejechać żeby nie była śliska ![]() Byłam też na przymiarce sukni już z butkami więc Panie dopasowały mi długość, przeszłam się zobaczyć czy o nic nie zaczepiam i w sumie to wszystko, na kolejna przymiarkę jestem zapisana dopiero na koniec marca ale chyba zapisze sie jeszcze na jedna bo jak znajde bielizne to wolałabym wiedziec jak to bedzie wyglądać. Poza tym spokojnie moga mi zrobic okrycie dwa tygodnie przed ślubem bo wtedy przynajmniej będę wiedział tak mniej wiecej jaka może być pogoda Nie mam żadnych fot bo zupełnie o tym zapomniałam a miała ze soba aparat
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Dla dziewczyn z 28 kwietnia - dzisiaj równe 101 dni!
Jutro studniówka ![]() Malwuś - podobają mi się bardzo twoje buty sama mam w podobnym stylu
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-01-18 o 12:18 |
|
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a biżu prezentuje się super, delikatnie i z klasą jestem na TAK!
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
no chyba tak. Mi to wygląda na klęczenie do błogosławieństwa.. chyba
![]() hehe, no niestety nie znalazłam na jakimś portalu o sukniach ślubnych Cytat:
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
haj Dziewczyny
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
orkiestra 5 chłopaków grają na żywą grają na gitarach perkusji saksofonie trąbce na klawiszach i nawet na akordeonie więc zespół super jak dla mnie. a fotograf i kamerzysta też już mamy w sumie nawet ostatnio z nimi podpisywaliśmy umowe mamy już obrączki normalne zółte złoto mieszane z białym i chyba to tyle co mamy a i ksiądz już zalatwiony zaklepany:P |
|
|
|
|
#1214 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
jak widac ślubne buty też mogą byc ładne
|
#1216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musze się troche podwyższyć butami
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zwykle chodzę na bardzo wysokich, tzn na imprezy, bo na codzień to emu lub baleriny
ale jak impreza to muszą być obcasy, rekordowe mam chyba 15 cm ;P ale ostatnio zgubiłam od nich fleka i obcas puka tak pusto...
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
#1221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bizuteria bardzo ladna i jak najbardziej bransoletka pasuje do kolczykow! Super! |
|
|
|
|
#1222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pięknie się bedzie prezentować z kolczykami i resztą a buciki też widać, że wygodne jednak ja chyba będę miała wyższy obcas
|
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lily ofthe Valley ładny tekst, podoba mi się początek taki inny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolczyki fajnie współgrają z bransoletka polecam też wymienienie fleków na gumowe dodatkowa amortyzacja ![]() Dziewczyny wiem, że na Was mogę liczyć. Pomóżcie. Nie wiem czy to nazwisko się w ogóle odmienia, chodzi o pana.... Sz.P. X Wrzesień czy X Września??? |
||
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Myślę, że Września |
|
|
|
|
#1225 |
|
Rozeznanie
|
oki dziewczynki ja na razie uciekam na miasto parę spraw załatwić...
a tak wogóle to chciałam wam powiedzieć że ja na podkład muzyczny do filmu ze ślubu gdzie będę się ubierała chce piosenkę ivan komarenko- biała suknia co o tym myślicie proszę o opinię jak wam się podoba? |
|
|
|
#1226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tych tańszych wódek żubrówka biała wcale nie jest taka zła. Krupnik podobno też nie. A może zrobicie mały rekonesans wśród gości i na tej podstawie coś wybierzecie. U nas właśnie z tych tańszych wódek w taki sposób wygrała żubrówka. Cytat:
![]() Jagodziu cieszę się bardzo, że masz wspaniałego TŻta, który Cie wspiera i z którym będziesz mogła mieć szczęśliwsze życie po ślubie. Jeszcze tylko parę miesięcy i uwolnisz się od tego syfu Ja po prostu nie rozumiem takich ludzi. Jak można "kochać" jedno dziecko bardziej, drugie mniej. I co to jest 6 tys na wesele I duże dla Ciebie na dzisiaj!!!! Dostaniesz tę robotę!!!!Ada szkoda, że to mieszkanie przepadło. Ale masz na prawdę świetnego TŻta. Tak się za Tobą wstawił u ojca. Chwali się taką postawę. Bo wydawać by się mogło, że to normalne, ale w dzisiejszych czasach rzadko spotyka się cos takiego. Po prostu ludzie nie mają do siebie zaufania. I bardzo dobrze, że TŻ postawił na swoim. Dostaniecie małe mieszkanko, ale będzie ono Wasze tylko i wyłącznie i sobie je ładnie urządzicie, na początek rewelacja. A z czasem będzie się kombinowało dalej. Cieszę się, że sytuacja wyjaśniła się mimo wszystko na Waszą korzyść OT żalowy... Jestem po rozmowie z moją mamą. Pierwszy raz w życiu mi się przyznała, że na prawdę ma kłopoty ze zdrowiem. Ona zawsze twarda była, nigdy nie dała po sobie poznać, że coś jest nie tak, że z czymś nie daje rady. A dzisiaj tak po prostu przyznała rację, że nie wie jak to będzie za parę lat. Że cieszy się, że zostajemy na razie u mnie w domu, że pewnie będzie potrzebowała pomocy. Mimo tego wszystkiego, tych miłych słów pod naszym adresem, tak mi się przykro zrobiło. I jest mi cholernie smutno, bo mama ma dopiero 50 lat, jest bardzo aktywna, a tu spotykają ją problemy z chodzeniem, duże problemy. Ostatnio coraz częściej i mocniej. Staram się jej pomóc jak tylko mogę, ale świadomość, że życie przemija, że kiedyś mogłoby zabraknąć osób nam najbliższych mnie dobija. I mimo, że powinnam to wiedzieć i brać pod uwagę, to niestety nie jestem na to jeszcze gotowa.
|
|
#1227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do mamy to zrozumiałe że Cię to smuci, nigdy nikt nie jest przygotowany na to że kogoś kto jest z nami całe nasze życie zabraknie, ale nie można od razu myśleć pod tym kątem, lepiej zająć się tym jak mamie pomóc i wierzyć że będzie lepiej
|
|
#1228 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja potrafię się zabić nawet na płaskim także jakakolwiek odległość od ziemi jest dla mnie dawką śmiertelną ![]() Cytat:
Co do Pana to uważam, że Wrzesień bo nie powie się Pani Wrześniowa tudzież Państwa Wrześniów tylko Wrzesień - przynajmniej ja tak uważam. Ja stosowałam zasadę, że jeśli nazwisko u Pana i Pani brzmi tak samo to się ich nie odmienia
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie chodzi o to, że się jakoś odmienia na Września i sama nie wiem.
Cytat:
chyba zastosuje tą zasadę i wpiszę Wrzesień, ale jeszcze popytam innych
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę, że będzie dobrze i że mama niańcząc piątego już wnuka będzie marudzić, że są bardzo nieznośni i woli żeby w kolejną sobotę nie przychodzili
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

), które szukały swojej idealnej kreacji kilka miesięcy 

) to zapraszam na kawę
Trzymam kciuki, na pewno sobie poradzisz
Bardzo ładne!

Bransoletka wydaje się mała ale ja mam bardzo szczupłą rekę i na mojej wygląda w sam raz 

dla Ciebie na dzisiaj!!!! Dostaniesz tę robotę!!!!