|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Dzien dobry
Ostatecznie z K13 zamowilam peeling do twarzy Clearskin, Kociaczka-etui na klucze Milego tygodnia, pozdrowionka |
|
|
|
#16982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stan cery sprawdza się poprzez"rysowanie "palcem po czole, jeśli palec się ślizga to znaczy, że cera jest tłusta.To samo robi się koło nosa. Jeśli chodzi o zmarszczki,to prawda,że Ci co mają suchą cerę to szybciej im się robią. Moja koleżanka jest w moim wieku, a ma takie kurze łapki jak kobiety po 40 albo i starsze. Mówię jej,że dla niej kremy nawilżające np. niebieska seria z avonu,(Nawilżająco liftingujący jest super dla koleżanek z suchą cerą)a ona jakby na przekór kupuje tłuste i cera jej się świeci jak nie wiem.
|
|
#16983 |
|
Zadomowienie
|
justysiek nie zazdroszczę pisania pracy licencjackiej
|
#16984 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#16985 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam zamówienie na drugi termin K13
Mam nadzieję że nie będzie braków
|
|
|
|
#16986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę mało, ale coż zrobić.
|
|
#16988 |
|
Zakorzenienie
|
złożyłam zamówienie na II termin z kat.13 -na podglądzie fa z I terminu wciąż brak zestawu Tomorrow dla Niego i 2 par rękawiczek z zestawu Piaski Arizony-paczkę odbiorę w COK ,więc mam nadzieję że uda mi się dokupić te brakujące produkty
dostanę też szczoteczkę do rzęs z oferty netto (zamawiałam ją w I terminie) |
|
|
|
#16989 |
|
po prostu Em :)
|
musisz być w tym momencie zalogowana na wizażu. spróbuj jeszcze raz, miej jedno okienko otwarte z wizażem, a drugie z pocztą.
|
|
#16990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
)Dermatolożka na tym badaniu mówiła że tak się zdarza choć żadko. Dlateggo przy takim typie cery niezbędne jest dogłębne badanie aparacikiem Nawilżam twarz kremami do cery przesuszonej i widzę niesamowitą poprawę-nie łuszczy się nie ściąga, nie błyszczy i wygląda jak pupcia niemowlaka![]() Ale znowu się rozpisałam i do tego nie na temat-nie krzyczcie |
||
|
|
|
#16991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak naprawde to jestem w trakcie pisania zaleglej, a wkrotce bede pisac kolejna, bo jestem na drugiej specjalnosci (ale wcale nie dlatego zem taka ambitna, to skomplikowana historia). Musze napisac ta zalegla do konca grudnia, bo inaczej mnie skresla z listy studentow i beda klopoty A zeby nie bylo tak calkiem off topikowo: czy ktoras z Was orientuje sie moze co do kolorku blyszczyka Glazewear Extreme Gloss - Sand Shine? Czy jest to naturalny kolorek? Czy jest bardzo kryjacy? Bo uwielbiam jego bezbarwna wersje i stale kupuje. Mam tez starutka wersje w kolorze Tickled Pink, ale on jest gesty i raczej mocno kryjacy, zbiera sie w biala kreske na laczeniu warg, ciezko nim pomalowac jednolicie, raczej widac takie jakby "smugi". |
|
|
|
|
#16992 |
|
Przyczajenie
|
ja mam ten blyszczyk jest super,kolorek naturalny,nie bardzo kryjacy,nadaje ladny polysk,POLECAM!!
|
|
|
|
#16993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam cerę tłustą i używam zielonego tonika solutions, a krem matujący znowu za bardzo wysusza mi cerę i robią się skórki.
|
|
#16995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też czekam na pozostałe zamówienia, mam chętkę na zamówienie 1200zł i opust 30%
|
|
#16996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do upustu to mam 30% z poprzedniego katalogu-na ten mam na razie 480zł ale jeszcze dzisiaj i jutro jakieś 10 klientek złoży zamówienie więc zobaczymy-ale wątpie że uda się powtórzyć poprzedni wyczyn
|
|
|
|
|
#16997 |
|
Raczkowanie
|
Juz klikalam w ten link wiele razy i nic ;(
|
#16998 |
|
Zadomowienie
|
Mi też przychodzi bardzo dużo wiadomośći,które po prostu wykasowuje
|
#16999 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie co do podklady rozświetlająco-antystresowego - czy mogę go uzywać 16-latki??
|
#17000 |
|
Raczkowanie
|
oj przepraszam za błędy taka gapowata jestem xD
|
#17001 |
|
Zadomowienie
|
Hej wejdź do panelu użytkownik an wizażu po lewej stronie masz Lista subskrypcji wchodzisz w to i tam sobie usuwasz
|
#17002 |
|
Zadomowienie
|
Co do subskrypcji to lepiej inaczej - najpierw w panel uzytkownika, potem edytuj opcje przesuwasz do dzialu "korespondencja i powiadomienia" i w "ustawieniach subskrypcji w±tków" wybierasz "bez powiadamiania mailem". Lista subskrybowanych watkow zostaje i mozesz je znalezc np. w goracych linkach, a skrzynki ci nie zasmieca
|
|
|
|
#17003 |
|
Konto usunięte
|
Margo80 i Patusia22 nie załamujcie mnie z tym TTA
Zamawiam też w 2.terminie i nie będzie 550zł przez to....W sumie to nie wiem, bo to jest brak i powinno się wliczyć, jak to z tym jest? |
|
|
|
#17004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17005 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam fakturkę z II terminu kat 13 i wszystko mi przyjdzie, nawet ten zestaw Individual Blue
tylko kredke biało-brązową CT mam alternatywną paczka mi przyjdzie w poniedziałek.
|
#17006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam w katowickim COKu wczoraj i nie mają Tomorrow dla niegi i nie wiadomo, kiedy będzie - nie dali mi żadnej konkretnej odpowiedzi więc poczekam, aż (może) przyjdzie w kolejnym zamówieniu a COK w Katowicach jest na przeciwko Geanta Trzy stawy, ja zawsze podjeżdzam bezpłatnym autobusem pod centrum handlowe, załatwiam sprawe i wracam też bezpłatnym |
|
|
|
|
#17007 |
|
Konto usunięte
|
Już powinny być TTA
|
|
|
|
#17008 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, przychodzą już rękawiczki z kuracji parafinowej? mam zamówienie na 3 zestawy, a nie chcę, żeby były w brakach...
|
|
|
|
#17009 |
|
Zadomowienie
|
Cze dziewczyny, mam do was troszke nietypowe pytanko czy śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką można również stosować do twarzy jako peeling? Czy jego drobinki nie zaszkodzą buźce? Z góry dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
#17010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

"kosmetyczk a"nie za bardzo wiedziała co mowi. Stwierdziła że na 100% mam cerę mieszaną w kierunku tłustej. Tak się składa że jakiś tydzień/dwa później miałam(w ramach zajęcięć praktycznych w szkole)wizytę w gabinecie demratologiczno-kosmetycznym w celu zapoznania się z nowym użądzeniem sprawdzającym za pomocą wiązek światła stan cery(nawiasem mówiąc genialne urządzenie-pokazuje twoją skórę tak jak wygląda naprawdę-nawet miejsca w ktorych zaczyna się tworzyć pryszcz
)w każdym razie dostałam opierdziel od pani dermatolog jak mogłam doprowadzić do takiego przesuszenia skóry
Mam cerę SUCHĄ-wręcz przesuszoną!!! gdy powiedziałam o szkoleniu i o tym że zaczęłam przez te 2 tygodnie używać kosmetyków do cery tłustej i mieszanej, pani dermatolog puściła niezłą wiązankę na temat kompetencji avonowskiej kosmetyczki.Bardzo długo tłumaczyła mi jak mam o nią dbać i powiedziała, że już pojawiły mi się poważne zmarsczki(podobno sucha cera szybciej się starzeje
)Mam nadzieję że po prostu źle trafiłam i inne szkolenia są porządne. Ja już więcej nie pójdę

co do upustu to mam 30% z poprzedniego katalogu-na ten mam na razie 480zł ale jeszcze dzisiaj i jutro jakieś 10 klientek złoży zamówienie więc zobaczymy-ale wątpie że uda się powtórzyć poprzedni wyczyn