|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
ja lubie duże kolczyki wiec dla mnie to problemem nie będzie jeszcze pomyślę moze ktoś cos napisze |
|
|
|
|
#16832 |
|
Rozeznanie
|
moje zdanie
scrub tropikalny - lepiej "drapie", ale jest mniej wydajny; bardzo dobry do dolnych partii ciała scrub z oliwką - bardziej delikatniejszy, starcza na dłużej (ale to nie kwestia większego opakowania)
|
|
|
|
#16833 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=doniczka21;3149216]
Cytat:
Cytat:
ktoś cię zmusza żebyś siedziała na tym wątku?skoro nie odpowiada Ci atmosfera po prostu tu nie wchodź-jakoś nie zauważyłam żeby którekolwiek dziewczyny narzekały w taki sposób. Nie przypominam też sobie żeby któraś z nas szczyciła się pomocą i odpowiedziami-wiemy to odpowiadamy i tyle-twoja wypowiedź sugeruje że mamy taki obowiązek a jak nie odpowiemy to już jesteśmy złe???!!!!Ja też zadałam odpowiedź jakieś 3 strony wcześniej i nie mam jeszcze odpowiedzi a jakoś się na wszystkich nie wydzieram-zapytam jeszcze raz, poczekam a jak nikt nie odpowie będe wiedziała, że tej odpowiedzi nie zna może pora żeby nabrać trochę ogłady i kultury![]() Cytat:
![]() dziewczynki ponawiam pytanie-vzy odcień superlśniącej szminki On Ice jest faktycznie odcieniem zimnym jak sugeruje katalog czy też może go z powodzeniem używać osoba o jesiennym typie urody?jeśli któraś z was go miała lub widziała proszę o pomoc
|
|||
|
|
|
#16834 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dylemat.. zestaw upominkowy interact dla TŻta? Podoba Wam się ten zapach?
i mama powiedziałą,że zgłupiałam bo się zachwycam różową szkatułką na biżuterię dla dziewczynek
|
|
|
|
#16835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i on i ja jesteśmy zadowoleni
|
|
|
|
|
#16836 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne dzięki. to piszę do mikołaja,że to żadna kicha i chcę ją mieć
i może różowy zestaw do manikiuru? (tak do kompletu )
|
|
|
|
#16837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie już niestety nie
|
|
|
|
|
#16839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fatycznie mało brudzi. Jest to podkład dość mocno kryjący więc ten odcień - Warmest beige poleciłabym tylko osobie o śniadej cerze (w dodatku o ciepłym odcieniu), bo podkład nie bardzo się stapia z kolorem skóry. Ja używałam Almond - średni ciepły odcień. |
|
|
|
|
#16841 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
w takim razie juz wiem, ze nie bedzie sie nadawal, bo rowniez mam mieszana cere
|
|
|
#16842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do zetawu to wklejałam kilka stron wcześniej skany poszczególnych części![]() Cytat:
http://directdl.66.ftpz.us/loadup.as...M/k01.rar.HtMl spróbuj któryś z tych linków |
||
|
|
|
#16843 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie- jaki procent przysluguje perfumom. Chodzi mi o to ile za perfumy Extraordinary płaci konsultantka?? Dzieki
|
#16844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#16845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16846 |
|
Zakorzenienie
|
Ahaaa, a ja zawsze myślałam, że to od produktu zależy
Dzieki
|
#16847 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli moja konsultantka idzie do sklepiku i kupuje tylko tą jedną buteleczkę perfum? Bo ona zawsze tak robi, że jeśli ją poproszę to nie czekam na zamówienie. To wtedy jest 20 % upustu??
|
#16848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeżeli było ono powyżej kwoty 200zł to konsultantce przysługuje opust 20%. ale jeżeli kwota była niższa niż 200zł to niestety jest to opust 15%.
|
|
#16849 |
|
Zakorzenienie
|
moje pytanie pozostało bez odpowiedzi do tej pory może dzisiaj ktoś mi pomoże
mam pytanie do konsultantek w Warszawie jak trafić do COK na Alejach Jerozolimskich???wybieram się do stolicy ,będę na ul.Puławskiej i chciałabym się tam dostać do tego COK-u |
|
|
|
#16850 |
|
Zakorzenienie
|
wsiądź w 501 albo 131
|
|
|
|
#16851 |
|
Raczkowanie
|
Patusia, jeśli przyjeżdżasz od Puławskiej, to najlepiej, jak dojedziesz do ronda (hmmmm, jak ono się nazywa ??) - no nie wiem - to jest główne rondo, przy Rotundzie PKO, a na przeciwko są domy centrum. Na tym rondzie skręcasz w lewo, jedziesz cały czas prosto, mijasz jedne światła przy Dworcu Centralnym, potem drugie, takie główniejsze, jedziesz jakieś 200 m, i po prawej masz COK. Tylko musisz gdzieś w pobliżu zaparkować, co chyba takie łatwe nie jest.
No a ja ponawiam pytanie - bo też nie uzyskałam odpowiedzi - któraś z Was miała maseczkę do włosów z makadamią ? |
|
|
|
#16852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super pachnie popatrz jeszcze na KWChttp://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12543 |
|
|
|
|
#16854 |
|
|
a ja mam kolejną dobrą wiadomość, moja nowa klientka złozyła zamowienie na 142 złote
a już myslalam, ze wcale nie zloze zamowienia w drugim terminie, a tu prosze ![]() bardzo mi się podoba ten wątek, taka przyjazna atmosfera
|
|
#16855 |
|
Raczkowanie
|
ja też się mile zaskoczyłam myślałam że nikt nie złoży zamówienia na drugi termin a tu zaskoczenie
|
#16856 | |
|
|
Cytat:
![]() a co zapachu Interact, to mi i mojemu TŻ bardzo się podoba ale tym razem wybralam dla niego FullSpeed
|
|
|
#16857 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16858 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się podoba, ale chciałam żebyście się wypowiedziały, dziękuję
zamówię napewno, tylko teraz się zastanawiam nad piaskami arizony (mam lekko odmrożone łapki - myślicie,ze pomoże?) tym zestawem do manikiuru (Vanilla - ryłam dzielnie na ok. 15 stronach i mi się znudziło, nie znalazłam..) różową kasetką na biżu (ale ona ma na wieczku jakieś rysunki.. naprawdę jak dla 5latki )
|
|
|
|
#16859 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie smsa od Avonu, że mój termin złożenia zamówienia się zbliża(30.11)
![]() Nie ma to jak solidna firma ![]() ![]()
|
|
|
|
#16860 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie miałam pojęcia dlaczego mi wysłali i w ogóle nie wiedziałam co to za numer jakiś 608 myślałam, że moja koordynatorka, ale ona ma inny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

poza tym nie mam dziurek w uszach 
ja lubie duże kolczyki wiec dla mnie to problemem nie będzie

dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać

w takim razie juz wiem, ze nie bedzie sie nadawal, bo rowniez mam mieszana cere 

)

myślałam, że moja koordynatorka, ale ona ma inny