|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Pomocy Dziewczynki ! Bo mysle, mysle i juz mi mozg zaczyna parowac i nie moge sobie przypomniec...moze spotkalyscie sie z takimi smiesznymi prezentami dla gosci w ramach wygranego konkursu. Ze nazwa nagrody brzmi bardzo okazale np aparat fotograficzny a prezentem jest malutki jednorazowy aparat, ekspres do kawy - paczka kawy z czyms tam...byla tego gdzies cala lista na wizazu...kurcze nie wiem jak mam wam to wytlumaczyc bo kompletnie wylecialo mi to z glowy a bez konkretnego przykladu ciezko to wytlumaczyc...wiecie o co mi chodzi? ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- O juz znalzalam...pfff... wklejam jakby cos... • Polonez caro - wódka Polonez + fajki caro • rejs Batorym - flaszka Batory • deskorolka - deska do krojenia, rolka recznika jednorazowego (papieru toaletowego) • ekspres do kawy - gazeta Super express , kawa • nagroda niespodzianka - jajko niespodzianka, • taśma z wesela - rolka papieru toaletowego • kolacja dla dwojga w chinskiej restauracji - woreczek ryżu, świeczka, pałeczki • wycieczka do Finlandii - flaszeczka finlandii • niezbędnik energetyczny - zapałka, świeczka, prezerwatywa • piekna zastawa stołaowa - talerzyki i sztućce jednorazowe • wycieczka do kurortu nadmorskiego - 2 bilety na SKM do Sopotu (lub innego miejsca zaraz obok nas) • odkurzacz bezprzewodowy - szufelka + zmiotka • samochod sportowy-zabawka oczywscie Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-01-18 o 19:00 |
|
|
|
#1323 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oj strasznie szybko i ceny już podnieśli co nie ktorych zaproszeń, te na razie były po 1 zł ale pewnie też będą droższe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj mam 1
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2012-01-18 o 19:15 |
|||||||
|
|
|
#1324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę że macie to z głowy my za 2 tyg z też już będziemy mogli iść (ale znając życie dłużej nam zejdzie zbieranie się ) A powiedz mi, czy już zanosiliście komplet papierów jakie były potrzebne? Cytat:
bardzo ładny tekst ma ta piosenka |
|||
|
|
|
#1325 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga!!! dostałam pracę
![]() rozmowa była bardzo przyjemna praktycznie plotkowałyśmy z kierowniczką okazało się że miała praktyki w hotelu którym pracowałam kelnerstwa uczyła nas ta sama nauczycielka siedziałyśmy śmiałyśmy się itd. od razu zaproponowała mi pracę kelnerki które obok stały chyba były w głębokim szoku jak widziały moją rozmowę naprawdę było super jutro pierwszy dzień pracy idę na 9 mam nadzieję że szybko się ogarnę i nadal pracuję w centrum ok. 100m od mojego starego miejsca pracy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
butki śliczne no i komplecik się super prezentuje ![]() Cytat:
życie polega między innymi na tym żeby nauczyć się żyć z faktem o przemijalności życia to bardzo trudne.... powiem wam że ja mam fobię gdy tylko myślę o śmierci o tym co ma być potem (a katoliczką jestem i to wierzącą) to wpadam w histerię tracę oddech itd. mało nie zemdlałam w autobusie z tego powodu... także nie mądrzę się bo sama wiem jakie to trudne....ja sobie myślę jakiej neny? kurcze znajomo brzmi skąd ją kojarzę dopiero gdy za 8 razem czytałam to zdanie to uświadomiłam sobie jaka jestem głupia ![]() ale Ci zazdroszczę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję ja już się nie mogę doczekać spisania protokołu my idziemy za miesiąc
|
|
#1326 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
Jagodzia
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Superrr!!! To teraz czekamy na Chatke Ciekawe jak jej rozmowa poszla ![]() A tutaj wam wklejam linka do calkiem przyzwoitych zabaw. Niektore sa beznadziejne, jak np zabawa z walkiem, czy rozpoznawanie pana mlodego, ale cala reszta jest calkiem ok. Na pewno kilka u nas bedzie. http://www.ameliste.pl/przyjecie-wes...bawy-na-wesele |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
JAGODZIA
zbiorowe kciuki wizażowe DZIAŁAJĄ
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodziu, gratulacje
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
Jagodzia
![]() Daj znać jutro jak po pierwszym dniu w pracy..
Moje aniołki ** [*] 18.01.2014r. 9t4d [*] 17.07.2013r. 9t4d 25.08.2012 r. Nasz ślub 07.10.2011 r. zdany egzamin na prawko Edytowane przez karolinka85 Czas edycji: 2012-01-18 o 19:39 |
|
|
|
#1333 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
w końcu wybraliśmy inną
|
||
|
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
ale żeście się rozpisały
![]() ja dzisiaj chodziłam za papierem na zaproszenia ale w moim mieście to lipa nic nie ma - Ostrołęka oglądałam biżuterię ale nic w oko mi nie wpadło.. nie wiem co to z tym wszystkim będzie jak się ogarnę ![]() a co do tej piosenki to słuchałyście?? ![]() Ivan Komarenko- biała suknia dla mnie cudowna piosenka |
|
|
|
#1335 | |
|
Konto usunięte
|
jagodzia
wiedziałam że ją dostaniesz w końcu kto jak to ale pmki 2012 są za☠☠☠iaszcze ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4RL8M...layer_embedded a to moja |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie będziesz pracować?
|
|
#1337 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dostałam kiedyś na święta od mamusi.Cytat:
Cytat:
Już mówiliśmy kamerzyście o niej i powiedział, że nie ma problemu. Mnie podoba się jeszcze "Absolutely still" (widziałam teledysk, który zrobił nasz kamerzysta z tą piosenką i fajnie to się komponuje) i "Impossible". Na koniec fajnie pasuje Bruno Mars "Just the way you are", ale nie wiem jeszcze czy na pewno to będziemy mieli. Cytat:
![]() Gratulacje !
|
|
#1339 |
|
Rozeznanie
|
ja pytałam ogólnie nie chodziło mi o pierwszy taniec... ja o tej piosence żeby dać na podkład na płytę jak będę się ubierała już w sukienkę
![]() a na pierwszy taniec to kindla- z kimś takim jak ty
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1340 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
jagodziu widzisz,wczoraj byłaś taka zdołowana, a dzisiaj?
gratuluję |
|
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio wpadło mi w ucho "Miłość jak wino" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1343 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a ja mam pytanie bo ja to bije się z myślami co dać gościom w podziękowaniu jakie upominki..??
|
|
|
|
#1344 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
zieloneziele ja patrze że my ślub tego samego dnia mamy tylko że ty o 13 a ja o 17
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- ja myślałam o migdałach tych kolorowych pakowane w pudełeczka małe ale nie wiem czy to nie za mało...ehm nie wiem
|
|
|
|
#1346 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadlam tylko na sekundke a tu taka wspaniala wiadomosc! Jagodziu bardzo sie ciesze, serdeczne gratulacje! A "stara dyrektorka" niech teraz zazrdosci ekipy w Twoim nowym miejscu pracy
i extra panujacej atmosfery <oby byla nadal taka zajefajna> |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Bardzo przepraszam ale nie mam dla was za duzo czasu gdyż sesja już za pasem i każdy wykładowca chce nas mieć przed tym z głowy i już mamy egzaminy ostatni mam nadzieję odbędzie się we wtorek. A więc was o kciuki będą mi bardzo potrzebne. W zamian za nie wrzucę wam za chwilkę moje zakupy ślubne oraz zaproszenia. Może w środe wreszcie wrócę do normalności.Gratuluje pięknych zakupów ślubnych ![]() oraz DDŚ
|
|
|
|
#1349 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() : kciuki:
|
||
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
jagodziu
lepiej być nie mogło ![]() gosza wystarczy umówić się z księdzem na ten protokół?? boże ja to czarna masa jestem jeśli chodzi o te sprawy a swojego proboszcza się boję jak diabeł święconej wody
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

tzn zamówiłam od tego sprzedawcy 3 próbki róznych zaproszeń, dzisiaj mają przyjść więc zdecyduję się na któreś. Ale na pewno kokarda bordo, bo to mój kolor przewodni 

Bransoletka wydaje się mała ale ja mam bardzo szczupłą rekę i na mojej wygląda w sam raz 

), a ja się cykam tego protokołu.

życie polega między innymi na tym żeby nauczyć się żyć z faktem o przemijalności życia to bardzo trudne.... powiem wam że ja mam fobię gdy tylko myślę o śmierci o tym co ma być potem (a katoliczką jestem i to wierzącą) to wpadam w histerię tracę oddech itd. mało nie zemdlałam w autobusie z tego powodu... także nie mądrzę się bo sama wiem jakie to trudne....
dopiero gdy za 8 razem czytałam to zdanie to uświadomiłam sobie jaka jestem głupia 

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

w końcu wybraliśmy inną
gdyż sesja już za pasem i każdy wykładowca chce nas mieć przed tym z głowy i już mamy egzaminy ostatni mam nadzieję odbędzie się we wtorek. A więc