Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-18, 18:58   #1321
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Pomocy Dziewczynki
! Bo mysle, mysle i juz mi mozg zaczyna parowac i nie moge sobie przypomniec...moze spotkalyscie sie z takimi smiesznymi prezentami dla gosci w ramach wygranego konkursu. Ze nazwa nagrody brzmi bardzo okazale np aparat fotograficzny a prezentem jest malutki jednorazowy aparat, ekspres do kawy - paczka kawy z czyms tam...byla tego gdzies cala lista na wizazu...kurcze nie wiem jak mam wam to wytlumaczyc bo kompletnie wylecialo mi to z glowy a bez konkretnego przykladu ciezko to wytlumaczyc...wiecie o co mi chodzi?

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

O juz znalzalam...pfff...

wklejam jakby cos...

Polonez caro - wódka Polonez + fajki caro
• rejs Batorym - flaszka Batory
• deskorolka - deska do krojenia, rolka recznika jednorazowego (papieru toaletowego)
• ekspres do kawy - gazeta Super express , kawa
• nagroda niespodzianka - jajko niespodzianka,
• taśma z wesela - rolka papieru toaletowego
• kolacja dla dwojga w chinskiej restauracji - woreczek ryżu, świeczka, pałeczki
wycieczka do Finlandii - flaszeczka finlandii
• niezbędnik energetyczny - zapałka, świeczka, prezerwatywa
piekna zastawa stołaowa - talerzyki i sztućce jednorazowe
• wycieczka do kurortu nadmorskiego - 2 bilety na SKM do Sopotu
(lub innego miejsca zaraz obok nas)
• odkurzacz bezprzewodowy - szufelka + zmiotka
samochod sportowy-zabawka oczywscie

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-18 o 19:00
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:07   #1322
chocolate muffin
Rozeznanie

marylka80

Takie prezenty to super pomysł. Właśnie ostatnio myślałam o czymś takim, oprócz standardowej flaszki.
Stary 2012-01-18, 19:11   #1323
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ooo ja też takie zamawiała tzn zamówiłam od tego sprzedawcy 3 próbki róznych zaproszeń, dzisiaj mają przyjść więc zdecyduję się na któreś. Ale na pewno kokarda bordo, bo to mój kolor przewodni
A ja nawet próbek nie zamawiałam w ciemno kupowałam

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim w nowym wątku!
Ogłaszam wszem i wobec że mój ślub się odbędzie 14 kwietnia o godz. 15 tak jak chcieliśmy
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja jestem tu nowa.. mam nadzieję że jakoś się tu do was wkręcę...
mój ślub to 29 wrzesień 2012 godzina 17.00
Witaj

Cytat:
Oto moje buciki i bransoletka, wrzucam fotki razem z kolczykami bo chyba pasują do siebie jak myślicie? Bransoletka wydaje się mała ale ja mam bardzo szczupłą rekę i na mojej wygląda w sam raz
Cyrkonia jest praktycznie taka sama w bransoletce jak i w kolczykach, i te same cyrkonie występują u mnie w pasie sukni wiec wszystko powinno ze sobą grać

Co do butków to są wygodne, maja 6 cm obcasik. Jedna wadą jest to ze ślizga mi się w nich stopa w pończosze i od spodu są takie gładziutki ze na śliskiej powierzchni moge w nich wyrżnąć ale mam już na to patent bo gdzieś czytałam ze można taka powierzchnie lekko papierem ściernym przejechać żeby nie była śliska
Bardzo ładne butki no i biżuteria pasuje do siebie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
OT żalowy...
Jestem po rozmowie z moją mamą. Pierwszy raz w życiu mi się przyznała, że na prawdę ma kłopoty ze zdrowiem. Ona zawsze twarda była, nigdy nie dała po sobie poznać, że coś jest nie tak, że z czymś nie daje rady. A dzisiaj tak po prostu przyznała rację, że nie wie jak to będzie za parę lat. Że cieszy się, że zostajemy na razie u mnie w domu, że pewnie będzie potrzebowała pomocy. Mimo tego wszystkiego, tych miłych słów pod naszym adresem, tak mi się przykro zrobiło. I jest mi cholernie smutno, bo mama ma dopiero 50 lat, jest bardzo aktywna, a tu spotykają ją problemy z chodzeniem, duże problemy. Ostatnio coraz częściej i mocniej. Staram się jej pomóc jak tylko mogę, ale świadomość, że życie przemija, że kiedyś mogłoby zabraknąć osób nam najbliższych mnie dobija. I mimo, że powinnam to wiedzieć i brać pod uwagę, to niestety nie jestem na to jeszcze gotowa.
Wiem kochana co to znaczy jak któreś z rodziców zachoruje, ja np. przeżywałam to 3 lata temu jak moja mama poważnie zachorowała i wszyscy w strachu żyli, ale na szczęście na razie jest dobrze i z twoją mamą też będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ja tez będę je zamawiać Strasznie szybko schodzą z allegro.
Oj strasznie szybko i ceny już podnieśli co nie ktorych zaproszeń, te na razie były po 1 zł ale pewnie też będą droższe

Cytat:
Na 15.30 mamy być u księdza
Cykam się strasznie!!!!!!!!!! Nie wiem czemu, przecież jesteśmy z TŻtem już długi czas, mamy te same poglądy na ważne tematy, wszystko o sobie wiemy (no dobra, większość ), a ja się cykam tego protokołu.
Może dlatego, że nasz proboszcz jest strasznym formalistą i niełatwym w obejściu człowiekiem. Do czego to doszło, żeby się księdza bać!
Tak wiem, teraz panikuję, a za 2 godz będę się z tego śmiała. Wiem, że nie ma się czego bać, ale jakby nie było jest to bardzo ważna sprawa dla nas, na dzień dzisiejszy najważniejsza i stresik jest.
Dobra, zmykam jeszcze raz przejrzeć, czy mam wszystkie papiery. TŻta pogonić, by to świadectwo przygotował, bo on oczywiście miał cały tydzień czas, a dzisiaj nie pamięta gdzie to świadectwo może być. A jak księdzu udowodnić, że chodził na religię jak świadectwa nie znajdzie... A nasz ksiądz jest na ten punkt bardzo wyczulony...

Łaaaaaaaaa
A my idziemy w następnym tygodniu do księdza też się troszkę obawiam jak to nam wyjdzie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Bardzo ładna

A ja dzisiaj mam 1

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-01-18 o 19:15
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:18   #1324
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
No jak widać, ja nic kombinowanego nie chce, wyłącznie proste, monochromatyczne. Uparłam się na ten Apart bo mam zaręczynowy od nich i jestem bardzo zadowolona z obsługi, pierwsze dwa lata od zakupu ma się darmowe polerowanie i czyszczenie, a później dożywotnio za okazaniem karty stałego klienta którą notabene mamy, no i powiększanie i pomniejszanie tez z kartą za darmo co w przypadku obraczek jest chyba plusem. Więc pewnie stanie na aparcie.
my też na początku planowaliśmy Apart bo TŻ też dostał tę kartę rabatową jak kupował dla mnie pierścionek, ale jak się okazało ze mamy swoje złoto to nam się przestało opłacać, bo sieciówki nie przyjmują złota w rozliczenie
Cytat:
Przeżyliśmy
W ogóle tak nastraszyłam TŻta, że ksiądz go może przemaglować np. z prawd wiary, że on biedny zapomniał jak się nazywa. No ale potem jakoś żeśmy się rozluźnili i poszło gładko, tylko strasznie monotonnie i długo. Sam protokół zajął nam ok. 45 min, ale spisywaliśmy go razem, ramie w ramię. Pytanie po pytaniu. No i jakoś poszło. Po protokole przestudiowaliśmy przysięgę małżeńską i obrzęd pobłogosławienia i nałożenia obrączek. Rozmawialiśmy o oprawie muzycznej, kwiatach, świecach i takich tam organizacyjnych sprawach. Ogólnie było ok. No i siedzieliśmy u księdza godzinkę.
wiedziałąm ze będzie ok zazdroszczę że macie to z głowy my za 2 tyg z też już będziemy mogli iść (ale znając życie dłużej nam zejdzie zbieranie się )
A powiedz mi, czy już zanosiliście komplet papierów jakie były potrzebne?
Cytat:
Dziewczyny a jak wam się podoba taka piosenka na 1 taniec ? ja ją uwielbiam, jest taka... bajkowa W ogóle bardzo lubię stare piosenki. I nie przekonują mnie piosenki typu "czy ten pan i pani.." na 1 taniec.
Moja kuzynka do tego tańczyła pierwszy taniec i ślicznie wyszło, romantycznie bardzo ładny tekst ma ta piosenka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:19   #1325
jagodzia133
Zakorzenienie

Uwaga uwaga!!! dostałam pracę
rozmowa była bardzo przyjemna praktycznie plotkowałyśmy z kierowniczką okazało się że miała praktyki w hotelu którym pracowałam kelnerstwa uczyła nas ta sama nauczycielka siedziałyśmy śmiałyśmy się itd. od razu zaproponowała mi pracę kelnerki które obok stały chyba były w głębokim szoku jak widziały moją rozmowę naprawdę było super jutro pierwszy dzień pracy idę na 9 mam nadzieję że szybko się ogarnę i nadal pracuję w centrum ok. 100m od mojego starego miejsca pracy
Cytat:
Ogłaszam wszem i wobec że mój ślub się odbędzie 14 kwietnia o godz. 15 tak jak chcieliśmy

Cytat:
Hej dziewczyny ja jestem tu nowa.. mam nadzieję że jakoś się tu do was wkręcę...
mój ślub to 29 wrzesień 2012 godzina 17.00
witaj
Cytat:
Oto moje buciki i bransoletka, wrzucam fotki razem z kolczykami bo chyba pasują do siebie jak myślicie? Bransoletka wydaje się mała ale ja mam bardzo szczupłą rekę i na mojej wygląda w sam raz
Cyrkonia jest praktycznie taka sama w bransoletce jak i w kolczykach, i te same cyrkonie występują u mnie w pasie sukni wiec wszystko powinno ze sobą grać

Co do butków to są wygodne, maja 6 cm obcasik. Jedna wadą jest to ze ślizga mi się w nich stopa w pończosze i od spodu są takie gładziutki ze na śliskiej powierzchni moge w nich wyrżnąć ale mam już na to patent bo gdzieś czytałam ze można taka powierzchnie lekko papierem ściernym przejechać żeby nie była śliska

Byłam też na przymiarce sukni już z butkami więc Panie dopasowały mi długość, przeszłam się zobaczyć czy o nic nie zaczepiam i w sumie to wszystko, na kolejna przymiarkę jestem zapisana dopiero na koniec marca ale chyba zapisze sie jeszcze na jedna bo jak znajde bielizne to wolałabym wiedziec jak to bedzie wyglądać. Poza tym spokojnie moga mi zrobic okrycie dwa tygodnie przed ślubem bo wtedy przynajmniej będę wiedział tak mniej wiecej jaka może być pogoda Nie mam żadnych fot bo zupełnie o tym zapomniałam a miała ze soba aparat
butki śliczne no i komplecik się super prezentuje
Cytat:
OT żalowy...
Jestem po rozmowie z moją mamą. Pierwszy raz w życiu mi się przyznała, że na prawdę ma kłopoty ze zdrowiem. Ona zawsze twarda była, nigdy nie dała po sobie poznać, że coś jest nie tak, że z czymś nie daje rady. A dzisiaj tak po prostu przyznała rację, że nie wie jak to będzie za parę lat. Że cieszy się, że zostajemy na razie u mnie w domu, że pewnie będzie potrzebowała pomocy. Mimo tego wszystkiego, tych miłych słów pod naszym adresem, tak mi się przykro zrobiło. I jest mi cholernie smutno, bo mama ma dopiero 50 lat, jest bardzo aktywna, a tu spotykają ją problemy z chodzeniem, duże problemy. Ostatnio coraz częściej i mocniej. Staram się jej pomóc jak tylko mogę, ale świadomość, że życie przemija, że kiedyś mogłoby zabraknąć osób nam najbliższych mnie dobija. I mimo, że powinnam to wiedzieć i brać pod uwagę, to niestety nie jestem na to jeszcze gotowa.
kochana trzymaj się życie polega między innymi na tym żeby nauczyć się żyć z faktem o przemijalności życia to bardzo trudne.... powiem wam że ja mam fobię gdy tylko myślę o śmierci o tym co ma być potem (a katoliczką jestem i to wierzącą) to wpadam w histerię tracę oddech itd. mało nie zemdlałam w autobusie z tego powodu... także nie mądrzę się bo sama wiem jakie to trudne....
Cytat:
Toż to suknia Neny niedawno nam
ja sobie myślę jakiej neny? kurcze znajomo brzmi skąd ją kojarzę dopiero gdy za 8 razem czytałam to zdanie to uświadomiłam sobie jaka jestem głupia
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

A w sobotę jedziemy na 4 dni z TŻtem do Wisły
ale Ci zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i byłam dzisiaj w Ninie i pytałam o ten stelaż i termin. Pani mi powiedziała, że tak wcześnie nie muszę tego stelażu rezerwować tak i ten miesiąc przed wystarczy i na tort i na stelaż.
Zaklepałam sobie już termin w kwiaciarni, o tej http://zieloneklimaty.blogspot.com/. Będę mieć bukiet z gerber i goździków. Miały być same gerbery ale pani nas namówiła na goździki jako wypełnienie a moja starsza czyli siostra będzie miała cały z goździków, butonierki mogą być z gerber i goździków. Dekoracja na samochód będzie z gerber i takiej długiej trawy. Tak na miesiąc przed ustalimy całą kolorystykę.
yyyy no to dziwne.... wczoraj jakaś para zamówiła już ciasto tort i stelaż... no nic może jakoś wcześniej będą mieli ślub
Cytat:

Cytat:
Przeżyliśmy
W ogóle tak nastraszyłam TŻta, że ksiądz go może przemaglować np. z prawd wiary, że on biedny zapomniał jak się nazywa. No ale potem jakoś żeśmy się rozluźnili i poszło gładko, tylko strasznie monotonnie i długo. Sam protokół zajął nam ok. 45 min, ale spisywaliśmy go razem, ramie w ramię. Pytanie po pytaniu. No i jakoś poszło. Po protokole przestudiowaliśmy przysięgę małżeńską i obrzęd pobłogosławienia i nałożenia obrączek. Rozmawialiśmy o oprawie muzycznej, kwiatach, świecach i takich tam organizacyjnych sprawach. Ogólnie było ok. No i siedzieliśmy u księdza godzinkę.
gratuluję ja już się nie mogę doczekać spisania protokołu my idziemy za miesiąc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:23   #1326
chocolate muffin
Rozeznanie

jagodzia133

Stary 2012-01-18, 19:25   #1327
misiak17
Wtajemniczenie

Jagodzia

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 19:26   #1328
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
rozmowa była bardzo przyjemna praktycznie plotkowałyśmy z kierowniczką okazało się że miała praktyki w hotelu którym pracowałam kelnerstwa uczyła nas ta sama nauczycielka siedziałyśmy śmiałyśmy się itd. od razu zaproponowała mi pracę kelnerki które obok stały chyba były w głębokim szoku jak widziały moją rozmowę naprawdę było super jutro pierwszy dzień pracy idę na 9 mam nadzieję że szybko się ogarnę i nadal pracuję w centrum ok. 100m od mojego starego miejsca pracy
Gratulacje Jagodziu Superrr!!!
To teraz czekamy na Chatke Ciekawe jak jej rozmowa poszla

A tutaj wam wklejam linka do calkiem przyzwoitych zabaw. Niektore sa beznadziejne, jak np zabawa z walkiem, czy rozpoznawanie pana mlodego, ale cala reszta jest calkiem ok. Na pewno kilka u nas bedzie.

http://www.ameliste.pl/przyjecie-wes...bawy-na-wesele
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:28   #1329
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJE!!!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:29   #1330
a u d r e y
Wtajemniczenie

JAGODZIA
zbiorowe kciuki wizażowe DZIAŁAJĄ
Stary 2012-01-18, 19:31   #1331
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Jagodziu, gratulacje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:37   #1332
karolinka85
Rozeznanie

Jagodzia
Daj znać jutro jak po pierwszym dniu w pracy..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko

Edytowane przez karolinka85
Czas edycji: 2012-01-18 o 19:39
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:42   #1333
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Obeczłam sporo jubilerów, ceny to ok 2 tyś za parę, w jednym mi podali 1,5 tys, a w tym koło 500 zł (zapominałam się zapytać o próbę)
Chce próbę 585.
ja też chcę próbę 585 bo ona jest całkiem całkiem

Cytat:
Dziewczyny a jak wam się podoba taka piosenka na 1 taniec ? ja ją uwielbiam, jest taka... bajkowa W ogóle bardzo lubię stare piosenki. I nie przekonują mnie piosenki typu "czy ten pan i pani.." na 1 taniec.
No ale pewnie wybierzemy coś innego, bo tż chyba by wolał coś nowocześniejszego.
mi sie podobała i chciałam ją wziąć ale tż powiedział że taka staroświecka w końcu wybraliśmy inną
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:43   #1334
sloneczko740
Rozeznanie

ale żeście się rozpisały

ja dzisiaj chodziłam za papierem na zaproszenia ale w moim mieście to lipa nic nie ma - Ostrołęka

oglądałam biżuterię ale nic w oko mi nie wpadło..
nie wiem co to z tym wszystkim będzie jak się ogarnę

a co do tej piosenki to słuchałyście??
Ivan Komarenko- biała suknia dla mnie cudowna piosenka
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:45   #1335
Konto usunięte

jagodzia wiedziałam że ją dostaniesz w końcu kto jak to ale pmki 2012 są za☠☠☠iaszcze

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
ale żeście się rozpisały

ja dzisiaj chodziłam za papierem na zaproszenia ale w moim mieście to lipa nic nie ma - Ostrołęka

oglądałam biżuterię ale nic w oko mi nie wpadło..
nie wiem co to z tym wszystkim będzie jak się ogarnę

a co do tej piosenki to słuchałyście??
Ivan Komarenko- biała suknia dla mnie cudowna piosenka
mi się ona na pierwszy taniec nie spodobała :d ale ja mam dziwny gust

http://www.youtube.com/watch?v=4RL8M...layer_embedded a to moja
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 19:46   #1336
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

witaj

butki śliczne no i komplecik się super prezentuje

kochana trzymaj się życie polega między innymi na tym żeby nauczyć się żyć z faktem o przemijalności życia to bardzo trudne.... powiem wam że ja mam fobię gdy tylko myślę o śmierci o tym co ma być potem (a katoliczką jestem i to wierzącą) to wpadam w histerię tracę oddech itd. mało nie zemdlałam w autobusie z tego powodu... także nie mądrzę się bo sama wiem jakie to trudne....

ja sobie myślę jakiej neny? kurcze znajomo brzmi skąd ją kojarzę dopiero gdy za 8 razem czytałam to zdanie to uświadomiłam sobie jaka jestem głupia

ale Ci zazdroszczę

yyyy no to dziwne.... wczoraj jakaś para zamówiła już ciasto tort i stelaż... no nic może jakoś wcześniej będą mieli ślub

gratuluję ja już się nie mogę doczekać spisania protokołu my idziemy za miesiąc

a gdzie będziesz pracować?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:49   #1337
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:

Piękne buciki i bransoletka - mam taką samą Dostałam kiedyś na święta od mamusi.

Cytat:
OT żalowy...
Przykro mi i rozumiem Cię doskonale. Też nachodzą mnie czasem takie myśli o przemijaniu i aż gardło mi ściska...

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy Wy będziecie dawać kamerzyście listę z utworami, które chcecie, żeby znalazły się na jako podkład z filmu ślubnego? Może ma któraś zapisaną taką listę?
My chcielibyśmy mieć w teledysku "Marry you" Bruno Marsa albo Glee, bo to nasza piosenka Już mówiliśmy kamerzyście o niej i powiedział, że nie ma problemu.
Mnie podoba się jeszcze "Absolutely still" (widziałam teledysk, który zrobił nasz kamerzysta z tą piosenką i fajnie to się komponuje) i "Impossible".
Na koniec fajnie pasuje Bruno Mars "Just the way you are", ale nie wiem jeszcze czy na pewno to będziemy mieli.

Cytat:
Superowa Też chcę taką

Cytat:
Gratulacje !

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:51   #1338
nena1984
Zakorzenienie

jagodziu - gratulejszyn!!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:52   #1339
sloneczko740
Rozeznanie

ja pytałam ogólnie nie chodziło mi o pierwszy taniec... ja o tej piosence żeby dać na podkład na płytę jak będę się ubierała już w sukienkę

a na pierwszy taniec to kindla- z kimś takim jak ty
Stary 2012-01-18, 19:53   #1340
Konto usunięte

Cytat:
ja pytałam ogólnie nie chodziło mi o pierwszy taniec... ja o tej piosence żeby dać na podkład na płytę jak będę się ubierała już w sukienkę

a na pierwszy taniec to kindla- z kimś takim jak ty
to ogólnie mi się podoba
Stary 2012-01-18, 19:54   #1341
MARGIDA
Wtajemniczenie

jagodziu widzisz,wczoraj byłaś taka zdołowana, a dzisiaj?
gratuluję
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:55   #1342
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
No ale pewnie wybierzemy coś innego, bo tż chyba by wolał coś nowocześniejszego.
Sama uwielbiam stare piosenki i z chęcią bym taką chciała ostatnio wpadło mi w ucho "Miłość jak wino"

Cytat:
Gratuluje

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:57   #1343
sloneczko740
Rozeznanie

dziewczyny a ja mam pytanie bo ja to bije się z myślami co dać gościom w podziękowaniu jakie upominki..??
Stary 2012-01-18, 19:58   #1344
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny a ja mam pytanie bo ja to bije się z myślami co dać gościom w podziękowaniu jakie upominki..??
tzn na stół tak? Ja to myślę że jakiś cukierek lub miód w takim słoiczku malutkim widziałam na allegro
Stary 2012-01-18, 20:00   #1345
sloneczko740
Rozeznanie

zieloneziele ja patrze że my ślub tego samego dnia mamy tylko że ty o 13 a ja o 17

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

ja myślałam o migdałach tych kolorowych pakowane w pudełeczka małe ale nie wiem czy to nie za mało...ehm nie wiem
Stary 2012-01-18, 20:00   #1346
Konto usunięte

Cytat:
zieloneziele ja patrze że my ślub tego samego dnia mamy tylko że ty o 13 a ja o 17
ja juz o 13 będę pania K. a o 17 to już będę się dobrze bawiła a Ty będziesz przeżywała swoją przysięgę
Stary 2012-01-18, 20:00   #1347
E87
Wtajemniczenie

Wpadlam tylko na sekundke a tu taka wspaniala wiadomosc! Jagodziu bardzo sie ciesze, serdeczne gratulacje! A "stara dyrektorka" niech teraz zazrdosci ekipy w Twoim nowym miejscu pracy i extra panujacej atmosfery <oby byla nadal taka zajefajna>
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 20:01   #1348
zubi89
Zakorzenienie

Witajcie

Bardzo przepraszam ale nie mam dla was za duzo czasu gdyż sesja już za pasem i każdy wykładowca chce nas mieć przed tym z głowy i już mamy egzaminy ostatni mam nadzieję odbędzie się we wtorek. A więc was o kciuki będą mi bardzo potrzebne. W zamian za nie wrzucę wam za chwilkę moje zakupy ślubne oraz zaproszenia. Może w środe wreszcie wrócę do normalności.

Gratuluje pięknych zakupów ślubnych

oraz DDŚ

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 20:02   #1349
Konto usunięte

Cytat:

ja myślałam o migdałach tych kolorowych pakowane w pudełeczka małe ale nie wiem czy to nie za mało...ehm nie wiem
my jeszcze na odchodne dajemy ciasto i wódkę

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witajcie

Bardzo przepraszam ale nie mam dla was za duzo czasu gdyż sesja już za pasem i każdy wykładowca chce nas mieć przed tym z głowy i już mamy egzaminy ostatni mam nadzieję odbędzie się we wtorek. A więc was o kciuki będą mi bardzo potrzebne. W zamian za nie wrzucę wam za chwilkę moje zakupy ślubne oraz zaproszenia. Może w środe wreszcie wrócę do normalności.

Gratuluje pięknych zakupów ślubnych

oraz DDŚ
to taka forma przekupstwa my Tobie kciuki a Ty nam zakupy

: kciuki:
Stary 2012-01-18, 20:04   #1350
kindziulindzia
Zakorzenienie

jagodziu lepiej być nie mogło

gosza wystarczy umówić się z księdzem na ten protokół?? boże ja to czarna masa jestem jeśli chodzi o te sprawy a swojego proboszcza się boję jak diabeł święconej wody
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości