|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31686791]Ja mam teraz dylemat czy kupić nowego Kissbox'a czy podkład żelowy Rimmela... Poszukuję dobrego podkładu, bo jedyne dwa, jakie mam jakoś przestały pasować mojej cerze
[/QUOTE]Już po dylemacie - kupiłam podkład
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie patrze na strone Kissboxa i pisze, ze czekaja na dostawe...tez chce wyprobowac te produkty styczniowe, wygladaja ciekawie
Przyszla paletka Sleekowa, jutro maly tescik Dam znac, czy jest taka straszna, jak piszecie
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Łasiczko: nie, ona straszna nie jest tylko nie zachwyciła mnie na tyle, żeby została u mnie
|
|
#2194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za dwa dni będzie zamawianie już sobie lutowych zestawów
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze sie nie zalapalam na styczniowy, ale coz...
Zamowie sobie lutowy. Oni cos doliczaja za przesylke?
|
|
#2196 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
a ja w Poznaniu praktycznie nie bywam, więc za dużo nie nakupię Cytat:
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
A co jest w tym miesiącu w Kissboxie?Wiecie już co będzie w lutowym?
Hosenko, przykro mi, ze tak wyszło z tymi parapetami, a najbardziej szkoda porysowanej wanny. Parapetów tak nie widać na co dzień nie zwraca się na nie uwagi. Porzeczko, nie słyszałam o takiej paście do akrylowej wanny- dobrze wiedzieć Księżniczko, a Ty czemu już nie będziesz pracować w szkole? A ja dziś miałam kupę roboty, nawet kawy nie wypiłam w pracy i koło południa tak strasznie rozbolała mnie głowa, że nie mogłam wytrzymać, było mi niedobrze i jeszcze siedziałam cały dzień w takim lodowatym pomieszczeniu i pisałam na kompie... Ale cieszę się niesamowicie, bo dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będę mieć znów przedłużony staż o kolejne 3 miesiące no i kasa, której bardzo potrzebuję. No i cieszę się, bo jutro kolejna jazda!Mam zużycia!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-01-18 o 17:34 |
|
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluję zużyć, super wynik jak na połowę miesiąca ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki za egzaminy ![]() Cytat:
![]() Gratuluję tej pracy No, ale może coś się trafi.Brawo za zużycia ![]() Ja dziś miałam fajną sytuację. Odebrałam od listonosza przesyłkę z małą odlewką royal muska ze wspólnych zakupów. Psiknęłam od razu na nadgarstek, nawet nie zdążyłam wąchnąć i zadzwonił dzwonek do drzwi. Przyszedł do mnie chłopak na korki (w zasadzie to facet, bo ma 20 lat, a wygląda duuuużo dojrzalej - zresztą przystojny taki ). Przyszedł po raz pierwszy, więc dopiero się poznaliśmy, gadamy chwilę itp. itd., siadamy do stołu, on wyciąga zeszyt i książki, a ja ... czuję boski zapach. Genialnie zmysłowy, intymny, normalnie pełen odlot ( ![]() Dobrze, że tego nie zrobiłam, bo jak wyszedł to się zorientowałam, że to royal muska na moim nadgarstku. |
|||
|
|
|
#2200 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, zrobiłam sobie śliczny złoty makijaż i zorientowałam się, że zapomniałam o bazie
![]() Dobrze, że już późno jest, może dotrwa do wieczora Gorzej, że zaraz na jogę w nim idę ![]() A ten podkład Rimmela rzeczywiście fajny |
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: gdyby to były 2-3 ryski to ok, ale cały brzeg był zrysowany i zmatowiony, więc nie da się nie zauważyć
Był rano właściciel firmy i sam się zdziwił, że coś takiego dostał od producenta.Bez problemu wymontowali te parapety i we wtorek będą nowe
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, Hosenko, że udało się pozytywnie załatwić tę sprawę
Zazdroszczę troszeczkę takiego urządzania się na swoim . 2 miesiące trawił pomysł dywanu w pokoju dziennym (od początku popierał, ale tyle czasu zajęło mu wykonanie jakiegokolwiek ruchu w tym kierunku), a teraz mnożę argumenty za szafką w łazience ![]() Jak się sprężę, to powinnam mieć aż 4 zużycia w styczniu |
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam korektor do twarzy Astor i miniaturke podkladu 24K Avon
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że ja się cieszę, że jak na mnie to będzie dużo
Zwykle wychodzą mi 2 sztuki, a bywa nawet 0
|
|
|
|
#2206 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tutaj można obejrzeć, co przyszło.http://www.youtube.com/watch?v=FAnKb...eature=related Teraz nie da się jeszcze zamówić styczniowego, proponuję spróbować 20.01. Nie wiadomo co będzie w środku, to niespodzianka, dlatego jest taka frajda jak przyjdzie. ![]() Super, że staż masz przedłużony! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie ostatnio się zastanawiałam czy może już razem zamieszkaliście, skoro macie takie plany na przyszłość. ![]() Kupiłam dziś kozaki!
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wezmę wtedy zwolnienie na przenosiny i aklimatyzację. W naszej sytuacji, niestety, wiąże się to z moją rezygnacją z pracy (siedzę już 10 lat w jednej firmie ) i przenosinami do innego miasta. Nie ukrywam, że mam stracha, jak to się wszystko ułoży, ile czasu będę szukać tam potem pracy itd. Pokażesz?
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie przy Tobie TŻ, więc na pewno wszystko się ułoży. Kozaków nie widzę na stronie ccc, a zdjęcia teraz nie mam jak zrobić, ale jak się będzie dało to wrzucę.
|
|
#2209 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Dołączam się do prośby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki Super wiadomość Cytat:
![]() ![]() Jaki dokładnie korektor i jak się sprawował? Cytat:
A na pewno wszystko się ułoży, być może nie od razu, ale na pewno ułoży ![]() Ja jutro idę na urodziny koleżanki Najpierw do niej, a później przenosimy się do klubu. Właśnie pomalowałam paznokcie na czarno, a na to brokat
|
||||||
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanej zabawy
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko to dobrze, że parapety wymienią.
Gani czasem trzeba zaryzykować, a moze już teraz byś się rozejrzała za jakąś pracą tam? Potem byłoby łatwiej. A ja wczoraj zużyłam: -serum rozjaśniająco-redukujące przebarwienia z avonu 2ml - maseczka z zielonego błotka mincer 7.5g -mleczko nawilżające novea 30ml -odżywka do włosów dove 200ml |
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Kamień spadł mi z serca Najbardziej obawiałam się, że nam powiedzą, ze to nasza wina. Widać, niepotrzebnie ![]() Porzeczko: ile u Ciebie kosztuje ten preparat? Co do zużyć to ja mam na koncie na razie 3 z pielęgnacji (antyperspirant, serum do twarzy i peeling do stóp) i 1 z kolorówki (tusz). Szykują mi się jeszcze 3 zużycia: zimowy żel pod prysznic Isana, krem do ciała Vichy, krem do rąk SSS z Avonu (używam w pracy), więc szału nie ma. No ale nic nie kupiłam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-01-19 o 08:59 |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mogę się przyłaczyć? Od początku miesiąca wydałam mnóstwo kasy na kosmetyki, które tak na prawdę nie są mi potrzebne
A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że w większości wydałam kasę na buble, za co mogłabym mieć jakiś jeden a dobry kosmetyk.
|
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zająć przyrostem naturalnym w kraju, bo latka lecą, a z tym może się okazać wcale nie tak prosto po 30. Cytat:
![]() Pochwal się, z jakimi kategoriami masz największy problem. Pomocne w odwyku jest także spisanie wszystkich kosmetyków, można się skutecznie przestraszyć
|
||
|
|
|
#2215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki kochana Cytat:
Cytat:
Śmieszna przygoda Ciekawe czy Twój uczeń przez ten zapach też nie mógł się skupić ![]() Egzamin był trudny. Niestety nie znam języka na poziomie Proficiency. Nawet z Advancem mam problemy. Siedziała obok mnie koleżanka, która dosyć dobrze zna angielski i coś tam sobie posprawdzałam, może nie będzie tak źle. Miło, że pytacie Widzę, że macie spore zużycia, gratuluję ![]() U mnie doszły tylko: - Yves Rocher, Pure System, żel do mycia twarzy 5 ml - Ziaja, Rebuild, Koncentrat wyszczuplający w żelu 7 ml Byłam ostatnio na małych zakupach. Kupiłam białą bokserke, duże czerwone kolczyki i rękawiczki i spódnicę w Mohito. Spódnica: http://mohito.com/photo/kolekcja/jes...ig_item_16.jpg Rękawiczki podobne jak te: http://mohito.com/photo/kolekcja/jes...ig_item_37.jpg tylko niebieskie i z guziczkami
|
|||
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym miesiącu, a jest dopiero 19 kupiłam:-3 cienie do powiek, a mam już wiele innych -2 pudry(1 sypki i 1 w kamieniu) -1 puder mineralny, -2 róże, -tusz do rzęs, -2 bronzery, -pomadkę, -2 błyszczyki, -bazę po cienie, -lakier do paznokci, - 2 kredki do powiek, -eyeliner A oprócz tego jeszcze peeling do ciała, peeling do stóp, peeling do dłoni, 3 sole do kąpieli, nabłyszczacz do włosów, plastry przeciw wągrom, lakier do włosów, krem do rąk ( a mam już 2 inne) i krem do rzęs. I tak z trudem powstrzymałam się od zakupu pędzli do makijażu, rozświelacza do twarzy i innych błyszczyków
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn witaj! Ja tez mam problem z kolorowka, ale juz staram sie mniej kupowac. Bedziemy ci zabraniac nowych zakupow
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Ten do rysek 15.00 a do ubytków (z akrylem ) 27zł
|
|
|
|
#2219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witamy Cytat:
![]() Na pewno nie będzie źle ![]() Słodka spódniczka i fajne rękawiczki ![]() Cytat:
![]() Naprawdę zaszalałaś
|
|||
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

[/QUOTE]

Dziękuje
a ja w Poznaniu praktycznie nie bywam, więc za dużo nie nakupię 

Jak dziś nie nadrobię, to czeka mnie poprawka.... 
i gratuluję zużyć, super wynik jak na połowę miesiąca