Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 19:14   #2161
carrola
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Złapałam mega bakcyla na jazdę!
HA! Wiadomo było, że Ci się spodoba! To teraz miłego szkolenia techniki! Oby zawsze Ci się tak radośnie jeździło.

Cytat:
Napisane przez rachuciachu Pokaż wiadomość
luskap- super, że tak Ci się podoba na kursie! Po cichu trochę zazdroszczę- ja swój już skończylam, a chętnie wróciłabym na jazdy.
Nie ma czego zazdrościć, możesz przecież śmigać już sama, bez instruktora, a to większa frajda.

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
W sobotę jedziemy na tydzień do Karpacza (chciałam wkleić link do kuponu, ale wyskakuje cenzura ). W maju, a później w czerwcu/lipcu do Pragi (ten drugi wyjazd na kupon, rok temu byliśmy z kuponem w tym samym hotelu ). A we wrześniu marzy nam się Kreta.

Jak jesteśmy przy autach, to mi się przypomniało - jechałam wczoraj tramwajem i mieliśmy stłuczkę z samochodem. Pierwsza taka sytuacja w życiu. Na szczęście poza obitym autem i obitym tramwajem (lekkie wgniecenia, pobite lampy) nic się nikomu nie stało.
Super, że tyle wyjazdów Was czeka! Czekamy na relacje i wrażenia.
A z tym wypadkiem to całe szczęście, że nic się nie stało ludziom.

Cytat:
Wrzucam zdjęcia koszuli i majtów.
Wszystko fajne!

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:23   #2162
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

nosku, nie wiem jak działa taki skrętny, ale chyba można ćwiczyć normalnie lub na skrętnym
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:17   #2163
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
W sobotę jedziemy na tydzień do Karpacza (chciałam wkleić link do kuponu, ale wyskakuje cenzura ). W maju, a później w czerwcu/lipcu do Pragi (ten drugi wyjazd na kupon, rok temu byliśmy z kuponem w tym samym hotelu ). A we wrześniu marzy nam się Kreta.

Nie wiem, czy mówimy o tej samej odżywce, ale ja swoją zużyłam do golenia nóg, bo do włosów zupełnie mi nie podeszła - KLIK.
Jakie wrażenia z tego hotelu w Pradze? Też miałam zamiar kupić tą ofertę, ale potem jakoś tak wyszło, że nie kupiłam i bardzo żałuję, bo z TZ już od kilku miesięcy marzy się nam zwiedzanie Pragi i już postanowiliśmy, że w czerwcu pojedziemy a tak byłby już nocleg. Może jeszcze będzie podobna oferta, bo ta była mega fajna.

Kupiłam przed świętami na grouponie weekend we 2 w Borach Tucholskich z zabiegami SPA. Zapłaciłam 250 zł za 2 noclegi, śniadania do łóżna + kolację z winem a do tego po 2 zabiegi dla każdego (jeden godzinny + jeden półgodzinny) + sauna. Jedziemy w marcu Już nie mogę się doczekać.

Tak tak to ta sama maska - jakaś pomyłka, włosy po umyciu wyglądały jakby były tłuste, ble...

Cytat:

Gdzie takie fajne majtki nabyłaś?

Chodzę teraz regularnie na aqua aerobik i niestety ale woda na basenie trasznie wysusza moją skórę. Ale widzę w tym plus, bo dzięki temu będę zużywać zapasy balsamowe
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 15:57   #2164
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć Kochane
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Na pewno, uwielbiam łososia
Skąd Ty bierzesz te wszystkie przepisy?
Bardzo różnie z tym jest. Dużo ciekawych pomysłów znajduję na wielkim żarciu albo w gazetkach "przyślij przepis", często też zjemy coś w restauracji czy u znajomych i staram się te przepisy odtwarzać sama.
Rzadko coś kopiuję, tylko dostosowuję przepisy do swoich smaków
Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
właśnie zajrzałam na blog - przystawki wyglądają przepysznie, a moi domownicy przepadają za łososiem w każdej postaci, skąd Ty masz takie fajne pomysły kulinarne?
Napisałam już wyżej. Niedawno umieściłam też przepis na roladę serową klik może też Wam się spodoba.
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Wlasnie kliknelam na Allegro palete Sleek Sparkle
Mam tę paletę i używam najrzadziej Wszystkie kolory mają za dużo brokatu, który się strasznie osypuje. Dla mnie to chyba najmniej udana paleta Sleek.
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
UWAGA KUSZĘ
kupiłam dziś żel The Body Shop ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ic.html&next=1 i pachnie identycznie jak płukanka malinowa do włosów z YR

spowiadam się
The Body Shop, Raspberry Ripple Bath & Shower Gel (Malinowy żel do kąpieli i pod prysznic) 250ml
The Body Shop, Candied Ginger Bubble Bath 400ml
The Body Shop, Satsuma Body Polish 75ml
The Body Shop, Love Etc... Body Butter (Masło do ciała do skóry normalnej) 50ml
The Body Shop, Love Etc... Body Wash 50ml x2
The Body Shop, Hemp Hand Protector (Krem do rąk) 30ml

za wszystko razem 58,02 bo Hemp krem i peeling mandarynkowy za free z karty stałego klienta i dostałam próbasy serii z wit C

i L`Biotica, Biovax Latte, Intensywnie regenerująca maseczka odbudowa osłabionych włosów + proteiny mleczne saszetka 20ml po 2,99. Byłam w SP, twardo 2 x brałam i odkładałam szampon CECE Med za 19,90 z algami i nie kupiłam w końcu.
---
Aga poszalałaś z tym TBSem. Zazdroszczę trochę, bo poza odżywką bananową nic nigdy nie miałam
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ok robie spis zapasow narobionych w Pl nacieszcie oczy Polowa to prezenty od mamy, kolezanki i dziewczyny mojego brata

-pasta do zebow lacalut aktiv
-gabeczki do fluidu AnnCo
-roz z jedwabiem i wit E Wibo
-odzywka diamentowa do paznokci Eveline
-maly kremik Nivea 30 ml
-peeling do ciala winogronowy Be beauty 200 ml
-ujedriajace maslo do ciala Be beauty z ekstraktem z guarany 200 ml
-balsam do ciala Eveline kokos i mango 500 ml
-peelingi Joanna: porzeczkowy, grejpfrutowy, z gruszka, z kiwi,z pomarancza, z truskawka
-2 jedwaby Biowax silk 15 ml
-zel pod prysznic nature secrets oriflame z jojoba i mango
-plyn do demakijazu Ziaja
-krem do rak Oriflame 100 ml
-krem do rak Beauty Milky Bielenda 75 ml
-maseczka oczyszczajaca Oriflame swedish spa 50 ml
-peelingujacy zel do mycia twarzy Be beauty 150 ml
-krem do twarzy Perfecta cera sucha 50 ml
-krem do twarzy Bielenda bawelna 50 ml
-miodek czekoladowy Oriflame
-krem do rak Sweet berries Christmas suprises 75 ml
-olejek do ciala Skin so soft rozowy 125 ml
-mydelko mieta i malina Oriflame
-blyszczyk oriflame gloss buster peach
-maseczki w saszetkach (7): perfecta,lirene, dermika
-dezodorant Rexona bamboo
-olejek do kapieli Bielenda pomarancza i cynamon 300 ml
-zel pod prysznic Beyonce Heat 75 ml
- 3 pedzle: oriflame miotelka, essence do pudru, essence do rozu
-max factor fluid smooth effect
-tusz do rzes max factor FLE fusion
-odzywcza pomadka poziomkowa Hean
-wanna Sephora z olejkiem i zestawem mini zelu i mini balsamu, olejek rozswietlajacy o zapachu ciasteczkowym
-blyszczyk Sephora
-3 male lakiery miss selene
-3 cienie z Inglota
-kuferek z Biedronki w ktorym wiekszosc zapasow spoczywa

Agniesia w tym miesiacu nie mam serca nikogo bic
Będziesz miała co zużywać Nie krzyczę na Ciebie, bo będąc na Twoim miejscu pewnie robiłabym jeszcze większe zapasy
Cytat:
Zazdroszczę tych wyjazdów My pewnie wyjedziemy dopiero w wakacje, o ile uda nam się zaoszczędzić jakieś pieniądze.
Cytat:
Świetne te majki Kupowałaś w tesco? Są jeszcze dostępne?

Zużyłam:
- zmywacz do paznokci truskawkowy 150 ml
- bananową odżywkę z TBSu 250 ml
- puder sypki mineralny Jadwigi 30 g
- skwalan 15 ml z biochemii urody
- szampon-żel pod prysznic cedr z Yves Rocher (oddałam TŻ na basen)
- odżywkę do paznokci z diamentami Eveline

Z zakupów tylko zmywacz do paznokci, bo już nie miałam żadnego.

Skończyłam już pracować Szkoda, bo bardzo będę tęsknić za dziećmi Dziś robiłam pranie i sprzątanie przez pół dnia, bo przez ostatnie tygodnie zaniedbałam strasznie dom.
Byłam u kosmetyczki na kolejnych kwasach, poleciła mi stosować skinoren. Kupiłam, ale na ulotce jest napisane żeby nie stosować w czasie ciąży, więc pewnie jak zacznę używać to będę musiała przestać
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 16:26   #2165
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wlasnie wrocilam z zakupow w Drogerii Natura i Rossmann
Skusilam sie na nowy podklad i korektor Rimmela, zdjecia na moim blogu, zapraszam
Podklad jest rozswietlajacy, ma takie maciupenkie drobinki, widoczne, jak sie patrzy przy sztucznym swietle i porusza delikatnie buteleczka. Ciekawe, jaki jest na twarzy, jutro rano test
Pani Naturzanka bardzo zachwalala, miejmy nadzieje, ze miala racje

EDIT: A jesli chodzi o palete Sleeka, to ja mam sposoby na takie osypujace cienie, to dla mnie nie problem
Przyjdzie, to potestuje, zobaczymy, jak pigmentacja i skala osypywania wygladaja

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2012-01-17 o 16:29
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 16:37   #2166
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Widziałyście nowego KissBox'a? Znacznie się poprawili, zastanawiam się, czy nie zamówić nowego lutowego

A dziś mi przyszła paczuszka do recenzji - ziemia egipska, choć w testerowym paskudnym opakowaniu, maleńki korektor leczniczy i próbeczka błota do ciała. Ten korektor zaliczę do kolorówki, więc raczej nic z tych rzeczy nie znajdzie się w raporcie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 16:43   #2167
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: A jesli chodzi o palete Sleeka, to ja mam sposoby na takie osypujace cienie, to dla mnie nie problem
Przyjdzie, to potestuje, zobaczymy, jak pigmentacja i skala osypywania wygladaja
Wiekszość ciemnych sleeków się osypuje i też sobie umiem z tym radzić, ale własnie w sparkle sypie się też brokat (nie tylko pigment) i z tym już gorzej
Hosenko Ty byłaś ze sparkle zadowolona? Bo czytam, że sprzedałaś i jestem ciekawa czy dlatego że Ci nie pasowały kolory czy ten brokat czy może z innego powodu?
Stary 2012-01-17, 17:22   #2168
Hosenka*
Zakorzenienie

Księżniczko: po części przez osypywanie, ale głównie dlatego, że kolory były mało nasycone

Ależ jestem zła!! Ja nie wiem, "fachowców" tak trzeba pilnować a przy tym własnego męże że aż strach! Pod koniec grudnia zamówiliśmy parapety (z aglomeratu marmurowego, new marfil), wczoraj był montaż. TŻ był przy tym, ja przyszłam zaraz po pracy ... Pierwsze co to poleciałam zobaczyć te parapety Moja radość szybko zgasła - brzegi 2 parapetów były porysowane i to w bardzo widoczny sposób! To nie były pojedyncze ryski, tylko jakby ktoś przejechał gdybym papierem ściernym, czy nwet jakimś tego typu narzędziem, bo rysy są głębokie. Dostało się TŻowi, że nie odezwał się ani słowem ("nie zwróciłem uwagi, patrzyłem tylko czy są równo zamontowane i czy są stabilne") Od razu zadzwoniłam do właściciela firmy - słusznie zwrócił uwagę, że takie rzeczy powinno się powiedzieć od razu. Obawiam się, czy nie powiedzą, że to my uszkodziliśmy parapety Jutro ma przyjechać właściciel popatrzeć na te parapety.

Tak sobie myślę, że skoro w mieszkaniu "fachowcy" tak potrafią spartolić robotę (fliziarz trochę nawalił, hydraulik też, nie mówiąc już o facetach, którzy prostowali ściany) to co by było przy budowie domu

Jakby tego mało, wanna wygląda jak po kilku latach uzywania Jest porysowana w kilku miejscach, niektóre rysy są głębokie i widoczne 2 wiem, że zrobił fliziarz, to kolejnych nie ma pana

Ehhh i co to za radość z remontu, skoro ma się świadomość, że nei jest do końca tak jak być powinno

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 17:41   #2169
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Zużyłam:
- zmywacz do paznokci truskawkowy 150 ml
- bananową odżywkę z TBSu 250 ml
- puder sypki mineralny Jadwigi 30 g
- skwalan 15 ml z biochemii urody
- szampon-żel pod prysznic cedr z Yves Rocher (oddałam TŻ na basen)
- odżywkę do paznokci z diamentami Eveline

Z zakupów tylko zmywacz do paznokci, bo już nie miałam żadnego.

Byłam u kosmetyczki na kolejnych kwasach, poleciła mi stosować skinoren. Kupiłam, ale na ulotce jest napisane żeby nie stosować w czasie ciąży, więc pewnie jak zacznę używać to będę musiała przestać

Dobrze, że wspominasz o Skinorenie, bo miałam na dniach szukać ulotki . Póki co cały czas używam, ale trzeba będzie niedługo zacząć stosować nieco ostrożniej Też się staramy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 17:52   #2170
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Dobrze, że wspominasz o Skinorenie, bo miałam na dniach szukać ulotki . Póki co cały czas używam, ale trzeba będzie niedługo zacząć stosować nieco ostrożniej Też się staramy
Dzięki
Jesteś zadowolona z niego? Jakie efekty?
Stary 2012-01-17, 17:54   #2171
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Hosenko grunt to opanowanie i jak mówisz.. pilnowanie! Takie wypadki zawsze się zdarzają.. U mnie gość od kuchni zrobił meble o 10 cm za długie.... zabrakło w tym miejscu płytek i była dziura.. A na dodatek to znajomy moich rodziców i dostałam od nich absolutny zakaz biadolenia... Myślałam, że mnie szlag trafi. Później znowu musiałam szukać gościa, który mi ten pasek 10cm wyłoży płytkami...
Ale to tylko rzeczy, nie warto sobie psuć nerwów.

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

gani ale super

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 17:57   #2172
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Kupiłam przed świętami na grouponie weekend we 2 w Borach Tucholskich z zabiegami SPA. Zapłaciłam 250 zł za 2 noclegi, śniadania do łóżna + kolację z winem a do tego po 2 zabiegi dla każdego (jeden godzinny + jeden półgodzinny) + sauna. Jedziemy w marcu Już nie mogę się doczekać.
Świetna oferta!

Cytat:
Napisałam już wyżej. Niedawno umieściłam też przepis na roladę serową klik może też Wam się spodoba.

Zużyłam:
Ciekawie wygląda

Cytat:
Skusilam sie na nowy podklad i korektor Rimmela, zdjecia na moim blogu, zapraszam
Oo, nawet nie wiedziałam, że Rimmel ma takie nowości. Podkład na pewno nie dla mnie, bo mam mieszaną cerę, ale jestem ciekawa korektora

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ależ jestem zła!! Ja nie wiem, "fachowców" tak trzeba pilnować a przy tym własnego męże że aż strach!
Przykro mi, że macie takie przejścia z remontem I też bym się wkurzyła na TŻ-a, gdyby nie zauważył wielkich rys...

Cytat:
Też się staramy

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-01-17 o 17:59
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 17:58   #2173
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Będziemy miały za ok. 9 miesięcy porodówkę na blogu Zaczęła nynka, ciekawe kto następny
U nas koleś jak zakładał meble w kuchni to upuścił z wysokości 2 metrów wiertarkę na płytki na podłodze (na szczęście nic nie pekło) i opiłkami z tarcia i przecinania mebli (też metalowych elementów) upaćkał dekoracyjne płytki na ścianach (nie dało się tego pozbyć)
Stary 2012-01-17, 17:58   #2174
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Jesteś zadowolona z niego? Jakie efekty?
Stosuję go już od kilku miesięcy, rozpoczęłam właśnie trzecią tubkę . Jeśli chodzi o syfki, to stosowany 2 razy dziennie bardzo ładnie je wyciszył , nawet przed okresem zdarzało się, że nic nie wyskoczyło . Zmniejszył też przebarwienia potrądzikowe: z intensywnie czerwonych stały się bladoróżowe i nie prześwitują już spod podkładu.
Obecnie stosuję tylko na dzień, a na noc Pharmaceris T i syfki przedokresowe wróciły :/. Mam za to nadzieję jeszcze bardziej zniwelować przebarwienia, więc jakoś zniosę kilka niespodzianek w miesiącu

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-01-17, 18:00   #2175
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Jeszcze a propos niezauważania przez TŻtów to mój nie zauważył, że zmontowali okucia do szaf w przedpokoju w złym kolorze.
Ale i tak wymieniali, bo się uparłam. W końcu patyna to nie to samo co złota oliwka
Stary 2012-01-17, 18:01   #2176
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
gani ale super
Jeszcze nie zapeszajmy, bośmy z TŻ nie zdążyli nad tematem solidnie "popracować"

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-01-17, 18:01   #2177
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Stosuję go już od kilku miesięcy, rozpoczęłam właśnie trzecią tubkę . Jeśli chodzi o syfki, to stosowany 2 razy dziennie bardzo ładnie je wyciszył , nawet przed okresem zdarzało się, że nic nie wyskoczyło . Zmniejszył też przebarwienia potrądzikowe: z intensywnie czerwonych stały się bladoróżowe i nie prześwitują już spod podkładu.
Obecnie stosuję tylko na dzień, a na noc Pharmaceris T i syfki przedokresowe wróciły :/. Mam za to nadzieję jeszcze bardziej zniwelować przebarwienia, więc jakoś zniosę kilka niespodzianek w miesiącu
Dzięki czyli zapowiada się całkiem nieźle, ale jednak się wstrzymam. Bez sensu zaczynać kurację, żeby zaraz ją przerywać.
Stary 2012-01-17, 18:05   #2178
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki czyli zapowiada się całkiem nieźle, ale jednak się wstrzymam. Bez sensu zaczynać kurację, żeby zaraz ją przerywać.
Też tak sądzę, tym bardziej, że skóra do regeneracji potrzebuje czasu i takie kuracje zwykle są długotrwałe.

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-01-17, 18:25   #2179
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Też się staramy
Cytat:
upiłam, ale na ulotce jest napisane żeby nie stosować w czasie ciąży, więc pewnie jak zacznę używać to będę musiała przestać
będzie przedszkole na wątku ja póki co próbuję rzucić palenie

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31675534]Widziałyście nowego KissBox'a? Znacznie się poprawili, zastanawiam się, czy nie zamówić nowego lutowego [/QUOTE]
czeka na mnie w domku u mamusi
Stary 2012-01-17, 18:49   #2180
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Jakie wrażenia z tego hotelu w Pradze? Też miałam zamiar kupić tą ofertę, ale potem jakoś tak wyszło, że nie kupiłam i bardzo żałuję, bo z TZ już od kilku miesięcy marzy się nam zwiedzanie Pragi i już postanowiliśmy, że w czerwcu pojedziemy a tak byłby już nocleg. Może jeszcze będzie podobna oferta, bo ta była mega fajna.
Hotel w pełni polecam. Jeśli spojrzeć na mapę, to wydaje się, że jest daleko od centrum, a tak naprawdę z hotelu na stację metra jest 5 minut drogi i w centrum można być już po 10-15 minutach. Jak się jest autem to nawet lepiej to auto zostawić w hotelu, a po mieście poruszać się komunikacją. Zaraz przy stacji metra jest też galeria handlowa (z wielkim Rossmannem ). Lokalizacja naprawdę na plus. Hotel może nie jest nowy, luksusowy i bajerancki, ale za to bardzo czysty, zadbany, miła obsługa w recepcji, a na śniadaniach Pani ciągle coś donosiła, jeśli zabrakło. Śniadania bardzo proste, ale dało się najeść. Generalnie byliśmy zadowoleni.

Majty kupiłam w Tesco, na odzieży F&F.

Cytat:
Świetne te majki Kupowałaś w tesco? Są jeszcze dostępne?
Tak, w Tesco. W połowie grudnia (jakoś drugiego/trzeciego dnia wyprzedaży F&F) kupiłam 3 paczki i później przy każdej wizycie patrzyłam, czy coś dorzucili z mniejszych rozmiarów. Dopiero jak byłam tydzień temu, to kosz znów był pełny i znalazłam sobie jeszcze jeden multipack. Musiałabyś u siebie popatrzeć.

Hosenka, sprawdza się tutaj, że "pańskie oko konia tuczy". Szkoda, że TŻ nie zwrócił uwagi. Może coś się da jeszcze zrobić, skoro jutro ma na to rzucić okiem właściciel.

W weekend robiłam porządek w kosmetykach i wszystkie przeprowadziłam do nowego mieszkanka. Zmieściły się w jedno takie pudełko, więc nie jest źle. W wielu kategoriach nie mam zapasów, jedynie odżywek do włosów mam za dużo.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 22:29   #2181
KonikGarbusek
Zakorzenienie

hej mam nowe zużycia:

1. mleczko do ciała LRP 125 ml
2. maseczka na gorąco kokosowa Ori
3. maseczka saszetka Tołpa - tzw bankietowa

Postanowiłam ze zuzyje 2 razy wiecej niz kupiłam i mam zamiar słowa dotrzymać

Agniesia666 widziałam Cie na blogu dla poznańskich zakupoholiczek. O ty!!! nie ładnie namawiać dziewczyny do zakupów!!! Lepiej je zaproś do nas na odwyk <hihihihihi>

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2012-01-17 o 22:33
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 23:50   #2182
carrola
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:

Tylko nie zniknijcie nam z wątku, co?

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31675534]Widziałyście nowego KissBox'a? Znacznie się poprawili, zastanawiam się, czy nie zamówić nowego lutowego
[/QUOTE]

Dostałam dzisiaj, jest super! W tym miesiącu chyba też zamówię.

Cytat:
Ależ jestem zła!!
Ajaj, rzeczywiście niefajnie. Wiadomo, że jak się remontuje mieszkanie od podstaw, wkłada się w to mnóstwo czasu i pieniędzy, to już chciałoby się, by wszystko było idealne... Mam nadzieję, że jednak uda się coś zdziałać w sprawie tych parapetów.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 00:22   #2183
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ja mam teraz dylemat czy kupić nowego Kissbox'a czy podkład żelowy Rimmela... Poszukuję dobrego podkładu, bo jedyne dwa, jakie mam jakoś przestały pasować mojej cerze
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 08:52   #2184
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby tego mało, wanna wygląda jak po kilku latach uzywania Jest porysowana w kilku miejscach, niektóre rysy są głębokie i widoczne 2 wiem, że zrobił fliziarz, to kolejnych nie ma pana
Co do wanny to jest do odnwienia - wystarczy kupić specjalną pastę, którą wygładzisz rysy a nawet da się tym uzupełnić spore ubytki i wanna jak z salonu

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 09:37   #2185
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Co do wanny to jest do odnwienia - wystarczy kupić specjalną pastę, którą wygładzisz rysy a nawet da się tym uzupełnić spore ubytki i wanna jak z salonu
Oooo Zainteresowałaś mnie tym

Instagram

Stary 2012-01-18, 11:16   #2186
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej kobietki, wpadłam na chwilę

Trzymam kciuki za Wasze przyszłe dzieciaczki

Mam dziś kolejny egzamin, za mną kilka zaliczeń. Jedna część egzaminu do tyłu Jak dziś nie nadrobię, to czeka mnie poprawka.... Czarno to widzę... Ale nie będę Wam biadolić

Zużyłam ostatnio:
- Differin
- Ziaja, balsam do ciała kokosowy 7ml
- Syos, Intensywna pielęgnacja nawilżająca 50ml
- Vichy, Decros, Szampon 10ml
- Ziaja, Intima, płyn do higieny intymnej 7 ml

Mam już 13 zużyć miniproduktów/ próbek, jak żadnego miesiąca Może odkopię się kiedyś z tego

Byłam też na zakupach w Rossmannie. Wszystko potrzebne, bez szaleństw. Wyniosło 53 zł, ale wrzuciłam na kartę.

- Antystatyczna szczotka do włosów 16,99
- Odżywka do włosów Timotei Organic 16,99
- Szampon suchy w sprayu Isana 9,99
- Krem do stóp Fusswohl 4,89
- Chusteczki do higieny intymnej Facelle 4,19
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:29   #2187
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo Zainteresowałaś mnie tym
U mnie klient, który kupił wannę akrylową przyleciał na drugi dzień zrospaczony bo jak wnosili do domu to jakoś uderzyli w drzwi tak pechowo że ukruszyła się wanna na rogu. Dałam mu tą pastę z akrylem do uzupełniania i na drugi dzień przyszedł zadowolony bo efekt powalający, mówił, że naprawdę trzeba wiedzieć gdzie był ubytek. A już był gotowy kupować drugą wannę.

Stary 2012-01-18, 11:29   #2188
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Mam dziś kolejny egzamin, za mną kilka zaliczeń. Jedna część egzaminu do tyłu Jak dziś nie nadrobię, to czeka mnie poprawka.... Czarno to widzę... Ale nie będę Wam biadolić
Trzymamy mocno kciuki!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:47   #2189
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
U mnie klient, który kupił wannę akrylową przyleciał na drugi dzień zrospaczony bo jak wnosili do domu to jakoś uderzyli w drzwi tak pechowo że ukruszyła się wanna na rogu. Dałam mu tą pastę z akrylem do uzupełniania i na drugi dzień przyszedł zadowolony bo efekt powalający, mówił, że naprawdę trzeba wiedzieć gdzie był ubytek. A już był gotowy kupować drugą wannę.
Coś takiego: http://www.sklep-motocyklowy.com.pl/...as-p-1777.html ?

Instagram

Stary 2012-01-18, 11:53   #2190
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam coś takiego
http://www.market-teczowa.pl/p/200/7...sanitarne.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości