Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-19, 08:51   #2791
NUTELLA87
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

hej dziewczyny zauważyłam, że wiele z was ćwiczy 8min abs ja wczoraj zaczęłam serię na brzuch i pośladki i moje pytanie brzmi widzicie efekty?? a jak tak to po jakim czasie? mi ogólnie to zależy jedynie na zredukowaniu tkanki tłuszczowej a nie dodatkowym przypakowaniu na mięsniach. Osiągne taki efekt stosując te ćwiczenia +dieta?

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 09:15   #2792
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a jakie mydło do rąk uzywasz? Bo ja zauwazyłam u siebie ze moge smarowac sie kremami, jest okej , umyje ręce i skóra mnie zaraz piecze i pęka.. pamietaj ze mamy bardzo twardą i zakamienioną wodę u nas
Mam zwykłe w płynie.
Ale to może rzeczywiście od wody. Kiedyś, przed świętami jeszcze, na dłoni zrobił mi się taki zaczerwieniony "placek" z łuszczącą się skórą. Żadne kremy nie pomagały. Pojechałam na święta do domu, a tam sam zniknął, więc może te skórki to też woda? Ale wmasowuję maść z witaminą A, mój apteczny specyfik i jakoś tak coraz lepiej jest...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 09:21   #2793
marta 85
Wtajemniczenie

Opis składników maski Gloria

-centrimonium chloride-konserwantpochodzenia roślinego,polepsza rozczesywanie włosów
-cethyl alcohol-emulgator,rozpuszczalnik jest pochodną nasyconych kwasów tłuszczowych olejku kokosowego.Nie powoduje wysuszenia skóry ani włosów
-humulus lupulus extract-ekstrakt z szyszek chmielu,zapobiega wypadanie włosów stymuluje ich wzrost działa też przeciwłupierzowo i ogranicza przetłuszczanie włosów
-parfum -supstancja zapachowa
-E471-konserwant
-panthenol-prowitamina B5 działa łagodząco
-ciric acid-kwas cytrynowy działa złuszczająco na skóre(należy do kwasów AHA)stabilizuje też odpowiednie ph kosmetyku
-methylchlorosidhiazolino-konserwant
-bromonitro-konserwant
-citronellol- składnik kompozycji zapachowej
-hexyl cinnamal-składnik kompozycji zapachowej
-limonene-składnik kompozycji zapachowej
-benzyl salicylate-stosowany jako supstancja zapachowa lub środek apsorbujący promienie słoneczne UVB
-citral- substancja zapachowa

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-01-19 o 09:40
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 09:23   #2794
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość

albo jakas ciekawa ksiazka?
Uważam, że książka raczej nie koniecznie. Buahhot pisała, że nie zna jej gustu teraz, więc może nie trafić z tematyką książki (przepraszam za pogrubienie, ale nie mogę wyłączyć)

Ja bym się ucieszyła z jakiejś klasycznej, prostej pasującej do wszystkiego biżuterii (np. kolczyków lub jakiejś zawieszki) takich uniwersalnych,albo kierowałabym się tym, co Ty od niej dostałaś ostatnio

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Buahhot, a moze jakies rekawiczki, kosmetyczke/kuferek,szafeczke na kosmetyki np. z ikei te szufladkowe, portfel? ksiazke uwazam za ciekawy pomysl, sama lubie takie prezenty. ciesza mnie rowniez wszelkie balsamy, kremy do rak, wiec ja bym zapewne kupila cos co mi sie podoba, przynajmniej wiedzialabys, ze wg Ciebie to by Ci sprawilo radosc

dobranoc
Te pomysły uważam za bardzo dobre
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 10:04   #2795
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co mogę kupić koleżance na urodziny? To ta, z która nie rozmawiam, no ale sentyment pozostał, poza tym ona tez podarowała mi na urodziny w listopadzie prezent. Obdarowujemy się prezentami urodzinowymi od lat, więc głupio zaprzestać...
Pierwsze co mi przyszło do głowy to pędzel do pudru hakuro, macie jakieś inne pomysły?[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o
ja ostatnio kupiłam koleżance olejek do masażu i była bardzo zadowolona myślę, że książka to też dobry pomysł jesli znasz jej upodobania. Tak troche z innej beczki może wspólny seans w kinie i kawa z ciastkim albo wypad na lodowisko oczywiscie Ty stawiasz

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

aa nie doczytałam że z nia nie rozmawiaasz ale dlatego że jej nie lubisz czy po prostu macie słaby kontakt? taki wypad do kina mógł by was zbliżyć hehe

Stary 2012-01-19, 12:20   #2796
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

E.J spokojnie Dianuli chodziło tylko o to, że wcześniej większość dziewczyn uważała, że lepiej mi w czerni, a teraz jednoznacznie uważają, że blond jest dla mnie idealny i zamiast pisać szczerze od początku, zmieniają zdanie. Po prostu powiedziała to co myśli. Ja mogę to potwierdzić, że wcześniej dziewczyny opowiadały się za ciemnymi, ale wydaje mi się, że tamto zdjęcie w jasnych włosów było niekorzystne, w porównywaniu do tych i z tego to wynika Więc nie warto się kłócić

Talullah dziękuję za odpowiedź Czyli moje obawy się potwierdziły, że wzrok się pogorszył Chyba nigdy lepiej nie będzie z moimi oczami zdając się na okulary

Co do mojego planu rozjaśniania włosów, to raczej nie będę robić tego domowymi sposobami, bo czytałam, że po niektórych farba może potem nie łapać, albo bardzo szybko się zmywać. Zdam się na fryzjerkę, ale boję się rozjaśniacza, którego na pewno fryzjerka będzie używać.... Potem, jak kolor będzie taki jaki bym chciała, będę farbować sama, a w międzyczasie mega pielęgnacja, żeby kłaczory nie były w opłakanym stanie. To takie moje plany, a co z tego będzie, to zobaczymy Będę informować na bieżąco

Wczoraj byliśmy z TŻtem i teściem u jakiejś dalekiej ciotki, której mąż jest za granicą (teść chciał się zapytać, czy pola nie chcą sprzedać). Pukamy kilka minut, ale nikt nie otwiera, więc odjeżdżamy, a tu jedzie samochód i nam drogę zastawia, wysiada facet i się pyta czy kogoś szukamy, co chcemy itd. Teść mówi, że takiej i takiej i że mamy sprawę, a on nie musi wiedzieć jaką, a facet, że dzwoni na policję Teść mówi, że z rodziny jest i mówi jak się nazywa. No to gość mówi, żeby zawrócić. Minął nas i na ręcznym pod domem, biegiem do drzwi i puka. Cisza. 2 razy dzwonił do jak się okazało jego teściowej, żeby drzwi otworzyła. Babka się bała i zadzwoniła po zięcia, że ktoś puka i żeby przyjechał (pracował kilkanaście metrów od domu). No normalnie paranoja Wg mnie to nie jest normalne zachowanie. To że ktoś podjechał pod dom i pukał do drzwi, to znaczy że trzeba policję wzywać?????

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 12:25   #2797
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziękuję dziewczyny za propozycje, coś na pewno wybiorę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 12:32   #2798
Kalpana
Zakorzenienie

Możecie polecić jakiś szampon przeciwłupierzowy? TŻ używał katzi (czy jakoś tak), ale mówi, że przestał na niego działać i trzeba wypróbować coś innego, najlepiej z apteki, ale za rozsądne pieniądze.

K

Sz
Stary 2012-01-19, 12:46   #2799
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Możecie polecić jakiś szampon przeciwłupierzowy? TŻ używał katzi (czy jakoś tak), ale mówi, że przestał na niego działać i trzeba wypróbować coś innego, najlepiej z apteki, ale za rozsądne pieniądze.
mój ostatnio uzywa head and shoulders ale kiepsko na niego działa. Może nizoral pomoże
tu masz jakiś ranking szamponów http://www.lupiez.com.pl/

Stary 2012-01-19, 12:58   #2800
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej bylam w biedronce i sa fajne termofory kupilabym ale nie mialam tyle kasy przy sobie
Stary 2012-01-19, 13:05   #2801
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NUTELLA87 Pokaż wiadomość
mój ostatnio uzywa head and shoulders ale kiepsko na niego działa. Może nizoral pomoże
tu masz jakiś ranking szamponów http://www.lupiez.com.pl/
Dzięki za link Myślałam właśnie o nizoralu i head&shoulders, bo są najbardziej znane jeśli chodzi o łupież....

K

Sz
Stary 2012-01-19, 13:27   #2802
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 13:39   #2803
Kalpana
Zakorzenienie

Pytanie do Snow widziałam na Twoim blogu, że używasz kremu z Alterry. Dobry jest, czy raczej przeciętny?

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-01-19 o 13:41
Stary 2012-01-19, 14:54   #2804
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne Dawno nie byłam tak wkurzona jak dziś. Zajęcia miałam do 10 45, na 13 miałam do dentysty (kto pierwszy ten lepszy). Nie opłacalo mi się wracać do domu, więc poszłam od razu zająć kolejkę, byłam pierwsza. Pani stomatolog przyszła na 14, gdzie od godz powinna już pracować, przy czym rozmowa z koleżankami w przebieralni zajęła jej dodatkowe pół godziny. Miałam jeszcze trochę cierpliwości, ale skończyła mi się kiedy 3 osoby weszły bez kolejki !!! Jedną z nich była koleżanka po fachu, ok zniosę, kolejna Pani - z kolejki powiedziała że tylko chce o coś zapytać, a jak weszła tak wyszła po pół godziny, widząc mój wzrok przeprosiła i pow że była wczoraj i Pani doktor kazała jej wchodzić bez względu na kolejkę. A potem na prawdę nie wiem kiedy wpieprzyła się jakaś panienka. No siedziałam pod drzwiami a ta wpruła do gabinetu, jak tylko drzwi się otworzyły. Powinnam być na tylko chamska aby wejść i wydrzeć ją za szmaty normalnie Mało tego, kiedy już doczekałam się i usiadłam na fotelu baba rozwierciła mi zęba i powiedziała że musi iść coś załatwić do księgowej, wróciła po 15 min. Nie dość że była totalnie nie delikatna to jeszcze mi czarne plomby wstawiła nie pytając o zdanie, co zauważyłam w domu. Bart do niej chodzi i normalnie białe zawsze mu daje, ja też się od dobrych paru lat z czarnymi nie spotkałam. Dodam że nie czekałabym tyle w kolejce ale już 2 raz szłam z tym zębem i miałam założone lekarstwo. Wiem że więcej na pewno do tej XXXXXX nie pójdę. A tupet ludzi to swoją drogą W domu byłam po 16, głodna i padnięta a tu jeszcze 2 godziny bez jedzenia.
Współczuję sytuacji

Cytat:
Party brak słów na to

Chciałam pokazać zakupy ale mi bateria nawet w telefonie padła a dalej nie odzyskałam karty pamieci do aparatu. Udało mi się zrobić kiepskiej jakośći foto spódnicy z new looka'a. Powiedzcie szczerze jak to wygląda? Zdj robione jak widać, więc trochę proporcje zaburzone. Pasek jest mój, spódnicy ma prawie identyczny ale węższy i bez klamerki.
Spódnica jest cudowna Uwielbiam taki styl i bardzo często tak właśnie się ubieram-gładka, dopasowana góra i luźna, dłuższa spódnica

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Kalpana nie przerazaj sie dojazdami ja mieszkam na pograniczu aglomeracji i dojezdzam na uczelnie i do pracy i czasem trzeba wstac bardzo wczesnie, ale dasz rade, tymbardziej, ze masz sznase jeżdzić autem ja mam prawo jazdy, ale i tak jeżdze busem/pociągiem.

wiecie, czesto słysze czy nie męcza mnie dojazdy, a nawet usłyszałam od nauczyciela, że jestem dzielna Dla mnie to normalne, skoro mieszkam w takiej a nie innej miejscowosci to chyba musze sie dostosowac... A znam o wiele bardziej "dzielne" osoby
Ja też przez kilka lat dojeżdżałam do miasta - całe liceum, studia, i do pracy. Nigdy tego nie lubiłam, ale co zrobić jak się na wsi mieszka

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziś jakaś taka chora/słaba byłam. Prawie cały dzień w łóżku przeleżałam
Z pielęgnacji to u mnie tylko olej na włosy, mycie buźki, peeling enzymatyczny na noc zostawiam (kupiłam sobie taki co go się na noc nakłada rano zmywa i stosuję go co drugi dzień), krem na stópki i zaraz będę wmasowywać w skórki i paznokcie maść z witaminą A wymieszaną z moim specyfikiem aptecznym, nałożę później grubą warstwę na skórki i paznokcie, na to gaziki i rękawiczki bawełniane.

Jak na razie moje paznokcie mają się dobrze mimo tygodnia bez malowania nawet odżywkami nic się nie złamało, zadarło i o dziwo nic się nie rozdwoiło
Można wiedzieć co to za peeling?? I "specyfik" na skórki i paznokcie??

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Mam zwykłe w płynie.
Ale to może rzeczywiście od wody. Kiedyś, przed świętami jeszcze, na dłoni zrobił mi się taki zaczerwieniony "placek" z łuszczącą się skórą. Żadne kremy nie pomagały. Pojechałam na święta do domu, a tam sam zniknął, więc może te skórki to też woda? Ale wmasowuję maść z witaminą A, mój apteczny specyfik i jakoś tak coraz lepiej jest...
Miałam takie coś w wakacje między palcami. Okropnie to wyglądało i nie wiedziałam co to jest i skąd się wzięło. Pamiętam jak przyjechał mój szef (pracowałam na recepcji) i zauważył to, pyta się co mi się stało i wprost mówi że okropnie to wygląda Myślałam, że się ze wstydu spalę, ale powiedział mi wtedy, że też takie coś miał jak mył ręce u nas w pracy pod bieżącą wodą. Zaczęłam więc używać tylko nawilżanych chusteczek do wycierania dłoni w pracy i przeszło po kilku dniach. Niestety teraz w kranówie to takie świństwa są, że skóra nie daje rady...

Tak w ogóle to cześć Byłam wczoraj cały dzień u rodziców i zostaliśmy tez na noc. Najadłam się tak, że ledwo siedzę Kurcze, ostatnio się chwaliłam, że nie mam już pryszczy tylko te nieszczęsne wągry, a teraz tak mnie wysypało, że płakać mi się chce i nie wiem od czego
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 16:15   #2805
anngeli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

anngeli witaj mamy ten sam cel - naturalnie rozjaśnić włosy, chociaż odrobinę właśnie mam na włosach odzywkę garnier blond + olej kokosowy + napar z rumianku i szyszek chmielu + sok z cytryny, stosuję od kilku dni i troszkę widzę rozświetlenie

Miłego dnia
Ja postanowiłam jeszcze trochę wspomóc moje ciemne włosy robiąc refleksy i jak by naturalne pasemka, zaraz tak 3-4 cm od skóry położę parę pasm wellatonu 9/1 myślę, że da fajny delikatny efekt
a później już tylko miód i odżywki do blondu.
To potem się podzielę wrażeniami

6.07.2008r.
T.

anngeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 17:10   #2806
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim

Uff, ja dopiero wrocilam do domu, caaaaly dzien w pracy ale po szybko jeszcze skoczylam do sklepu i przy okazji kupilam pianke taft ta czarna i lakier nivea volume Obie rzeczy ujrzaly denko wiec moge

Buahhot a Ty jak tam, trzymasz sie? I wspolczuje bolu brzucha

Bo to absolutnie nie jest test na daltonizm
Czy Ty w ogole masz wiedze na temat optyki zeby rzetelnie odpowiadac na takie pytania?

Kalpana - test czerwono zielony sluzy dokorygowaniu pacjenta. Jezeli widzialas lepiej na czerwonym to znaczy ze zwiekszyly Ci sie minusy, prawdopodobnie niewiele
Napisalam ze BRZMI, jak test na daltonizm, ale nie wiem ^^ Bynajmniej znawcą nie jestem i się nie uważam, ale coś tam wiem, coś czytam i z racji tego, że sama też mam wadę od nastu lat to mam trochę styczności. Nie uważam się za najmądrzejszą, ale chyba wolno się wypowiedzieć i wyrazić swoje zdanie, nie sądzisz? Od tego w końcu jest forum żeby sobie "podyskutować". Litości...
Stary 2012-01-19, 17:13   #2807
loluska
Zakorzenienie

Hej Dzięki za opinie co do spódnicy, bardzo się z niej ciesze, tym bardziej że kosztowała 6 zł Tylko zastanawiam się czy nie skrócić tak jak na zdj?

anngeli

hej

party
ładnie to wygląda ja bym nie miała cierpliwości

buahhot
może kosmetyki? jakiś zestaw fajny balsam, żel i jakaś sól? Albo jakaś maseczka do włosów? Jak już kupiłabym coś w tym stylu. Albo tak jak któraś z dziewczyn pisala, wspólny wypad? Może udałoby Wam się dogadać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 399825_10151166236580394_211534825393_22470108_1458561204_n.jpg (49,3 KB, 33 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 17:41   #2808
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dzięki za opinie co do spódnicy, bardzo się z niej ciesze, tym bardziej że kosztowała 6 zł Tylko zastanawiam się czy nie skrócić tak jak na zdj?

anngeli

hej

party

buahhot
może kosmetyki? jakiś zestaw fajny balsam, żel i jakaś sól? Albo jakaś maseczka do włosów? Jak już kupiłabym coś w tym stylu. Albo tak jak któraś z dziewczyn pisala, wspólny wypad? Może udałoby Wam się dogadać
ta spódnica jest z housa? przed chwila pokazało mi sie to na fb i mialam Ci o tym pisac ze mozna skrócic ją w ten sposób
Stary 2012-01-19, 17:51   #2809
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:

anngeli

hej

party

buahhot

Krótsza wersja zdecydowanie bardziej mi się podoba
Stary 2012-01-19, 17:52   #2810
loluska
Zakorzenienie

tak właśnie z housa tylko czy nie straci fasonu? sama nie wiem. Boje się że ta długość bardzo skraca mi nogi ...

Stary 2012-01-19, 17:56   #2811
Kitka:)
CABIN CREW

loluska kurczę ,współczuję sytuacji... ale to co się czasami dzieje to cyrki jakieś w tych poczekalniach...

buahhot ja bym jakąs biżu kupila koleżance (jeżeli nosi); może jakąś apaszkę albo cos z kosmetykow

podczytuje was ale nie mam czasu odpisywać na wszystko :/ z pielęgnacji też na podstawach lecę...na dodatek tak mi się cera zmasakrowała że szok... mam z jednej strony twarzy, na lini żuchwy taki wysyp paskudnych krost że...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 17:58   #2812
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
hmm ciężko powiedzieć
tzn wszystkie kosmetyki pielęgnacyjne zuzywam wg projektu denko, tzn nic nie dokupuję, no chyba, że właśnie tak jak mówisz- coś się skończyło to kupuję. No dziś przyszedł ten olej, ale zamówiłam go ze względu na promocję, w innym wypadku bym poczekała, tak samo cień do oczu wzięłam ze względu na cenę promocyjną
ostatnio kusił mnie naturalny podkład, ale odpuściłam sobie, bo najpierw muszę zużyć te, które mam, a co tu dużo mówić, baaardzo lubię swój podkład revlon photoready, więc nie wiem czy jest sens testowania innych
ile czasu zajmuje Ci dojazd?
Ja muszę mieć tak 1,5-2h czasu na spokojny dojazd MASAKRA
jaki podkład naturalny?

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Snow - kurcze, ja bym chyba nie wytrzymala i tez tupnela noga Czasami niestety starsze osoby sa irytujace ze swoja postawa "wszystko mi sie nalezy bo mam swoj wiek"
wiesz kurcze jakoś mam zawsze taki opór odpyskowania starszym osobom nie potrafię młodszym - nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
takie delikatne i estetyczne! Podziwiam Cie za talent bo ja pewnie bym to zrobiła krzywo

i przez takich ludzi czasem życ sie odechciewa

tak ogarneła mnie jak to nazywasz "mania "jestem idealna" (cokolwiek to znaczy) ale Ciebie to chyba ogarneła zazdrość

o czyli te bloki co ma na zdjeciach to jednak wąwóz będę się oglądac za kazdą laską co ją przypomina i może natrafie jeszcze raz na nią

jak lubisz swój podkład to ja bym innych nie testowała póki co chyba Chyba że bedziesz miała więcej luźnej kasy na wydanie

ja tak miałam w tamtym roku mimo że musiałam przejechac z jednego konca na drugi koniec to autobusy jezdziły rzadko do tego trasa to było 50 minut minimum
dokładnie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
bynajmniej ja, wiem ze bylam przeciwniczka blondu i doradzalam jej karmel jak juz.

tak czy inaczej, ten post pokazuje jaka byla ogolnie opinia klik

reszta dyskusji zaczyna sie jakos tutaj lub strone wczesniej: klik

Kalpana poruszala ten tematy jeszcze wczesniej, niestety nie moge tego odnalezc, ale pamietam ze zdanie sie nie zmienilo, przez co widac, ze nadal wlosy farbuje na ciemno.

no i już wszystko jasne nie pamiętałam bo to był czas moich wakacji poświęciłam czas i cofnęłam się do tamtych postów faktycznie większość była wtedy za ciemnymi

Cytat:
Dziewczyny, co mogę kupić koleżance na urodziny? To ta, z która nie rozmawiam, no ale sentyment pozostał, poza tym ona tez podarowała mi na urodziny w listopadzie prezent. Obdarowujemy się prezentami urodzinowymi od lat, więc głupio zaprzestać...
Pierwsze co mi przyszło do głowy to pędzel do pudru hakuro, macie jakieś inne pomysły?

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

tak tyle czasu zajmuje mi dojazd do sopotu komunikacja miejska (autobus+skm)

no właśnie
ten pędzel to dobry pomysł ew. ja bym się pokusiła o jakieś kolczyki/bransoletkę

Cytat:
hej dziewczyny zauważyłam, że wiele z was ćwiczy 8min abs ja wczoraj zaczęłam serię na brzuch i pośladki i moje pytanie brzmi widzicie efekty?? a jak tak to po jakim czasie? mi ogólnie to zależy jedynie na zredukowaniu tkanki tłuszczowej a nie dodatkowym przypakowaniu na mięsniach. Osiągne taki efekt stosując te ćwiczenia +dieta?
ja po tygodniu mam zdecydowanie mniejszy brzuch kiedyś już ćwiczyłam abs i buns i efekty też widziałam tylko potrzeba naprawdę systematyczności

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Pytanie do Snow widziałam na Twoim blogu, że używasz kremu z Alterry. Dobry jest, czy raczej przeciętny?
fajny ale nie mogę używać co noc jak na początku, za ciężki dla mnie jednak 2x w tyg jest ok, super nawilża i odżywia skórę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 19:09   #2813
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Piekne

Dzisiaj z pielegnacji beda u mnie podstawy - zaraz sie wybieram do przyjaciolki na ploty i wroce poooozno a o 6 pobudka - ale mam w planach nalozenie oleju na wlosy
I rano przetestuje pianke tafta - bardzo lubie ich lakiery do wlosow ale pianki jeszcze nigdy nie mialam.

Loluska - moim zdaniem nie skroci Ci nog Naprawde fajna ta spodnica

Lainathiel - mi chodzi o to ze jak czegos nie wiem to o tym nie pisze bo po co wprowadzac innych w blad (w tym przypadku Kalpane)? A nie domyslam sie i pisze ze moze tak a moze inaczej. Jak juz bardzo chcesz sie wypowiadac w tym temacie to poczytaj moze o zasadach korekcji, ale w rzetelnym podreczniku, moge Ci polecic jakis. To ze masz sama wade duzo nie daje.

Buahhot - skoro jak piszesz, ze nawet ze soba nie rozmawiacie to ja bym kupila jakis prezent neutralny - w ogole ciezko by mi sie robilo prezent takiej osobie - na pewno ksiazka by mi odpadla bo nawet nie wiedzialabym o czym. Moze jakis zestaw do aromaterapii, z zapachowymi swieczkami? Albo chyba jak Loluska pisze, sol do kapieli czy cos kosmetycznego takiego neutralnego, co sie zawsze zuzyje Albo klasyczna, prosta ramke na zdjecia?

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2012-01-19 o 19:12
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 19:09   #2814
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

ja po tygodniu mam zdecydowanie mniejszy brzuch kiedyś już ćwiczyłam abs i buns i efekty też widziałam tylko potrzeba naprawdę systematyczności

z tą systematycznoscią to u mnie najgorzej własnie
ale z panem na YT ćwiczy się raźniej wiec może cos z tego będzie

Edytowane przez NUTELLA87
Czas edycji: 2012-01-19 o 19:10
Stary 2012-01-19, 19:17   #2815
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
z tą systematycznoscią to u mnie najgorzej własnie
ale z panem na YT ćwiczy się raźniej wiec może cos z tego będzie
ojj tak Pan bardzo mobilizuje do ćwiczeń ja mam na kompie ten filim i ćwiczę zawsze tylko przy nim

byłam dziś w biedronce i kupiłam 2 herbaty zielone, chyba jakieś limitowane melon z trawą cytrynową i porzeczka z żurawiną, na razie piłam tą z melonem i jest pycha w ogóle nie czuć charakterystycznego smaczku zielonej herbaty opak. są mniejsze od ich stałych zielonych herbat bo tylko 20saszetek a kosztują tyle samo 1,99zł polecam kupić przy okazji zakupów

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 19:45   #2816
loluska
Zakorzenienie

no to muszę jeszcze przemyśleć sprawę skrócenia ;] Pewnie pojadę na noc do Tż więc jestem już po spa, standard niepełny ze względu na @. Zawsze kiedy miesiączkuję spamowanie mnie wkurza chce jak najszybciej się ubrać, bez balsamowania itd.

Stary 2012-01-19, 19:47   #2817
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Ale mnie głowa bolała na szczęście tabletka zaczyna działać i przechodzi
Kupiłam sobie wczoraj w biedronce fajowe majtki 2zł/2szt
Widziałam dziś w Rossmanie olejki Alterra za 9,99 chyba kupię na włosy ten z granatem
Stary 2012-01-19, 19:55   #2818
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej wybieramy sie z TZ na zabawe karnawalową szukam fajnej sukienki najlepiej cekinowa czy widziałyscie moze gdzies takie???
Stary 2012-01-19, 20:06   #2819
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Ale mnie głowa bolała na szczęście tabletka zaczyna działać i przechodzi
Kupiłam sobie wczoraj w biedronce fajowe majtki 2zł/2szt
Widziałam dziś w Rossmanie olejki Alterra za 9,99 chyba kupię na włosy ten z granatem
Wczoraj nakładałam ten olejek lubie jego zapach

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej wybieramy sie z TZ na zabawe karnawalową szukam fajnej sukienki najlepiej cekinowa czy widziałyscie moze gdzies takie???
jeszcze przed sylwestrem w Mohito widziałam śliczne złote cekinowe
Jak się przejdziesz po sieciówkach na pewno coś znajdziesz teraz tym bardziej na przecenach

Stary 2012-01-19, 20:09   #2820
lacrimachristi
Zakorzenienie

Nutella87 jutro wybieram sie go galerii mam nadzieje ze cos znajde

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości