|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
hej dziewczyny
zauważyłam, że wiele z was ćwiczy 8min abs ja wczoraj zaczęłam serię na brzuch i pośladki i moje pytanie brzmi widzicie efekty?? a jak tak to po jakim czasie? mi ogólnie to zależy jedynie na zredukowaniu tkanki tłuszczowej a nie dodatkowym przypakowaniu na mięsniach. Osiągne taki efekt stosując te ćwiczenia +dieta?
|
|
#2792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to może rzeczywiście od wody. Kiedyś, przed świętami jeszcze, na dłoni zrobił mi się taki zaczerwieniony "placek" z łuszczącą się skórą. Żadne kremy nie pomagały. Pojechałam na święta do domu, a tam sam zniknął, więc może te skórki to też woda? Ale wmasowuję maść z witaminą A, mój apteczny specyfik i jakoś tak coraz lepiej jest... |
|
|
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
Opis składników maski Gloria
-centrimonium chloride-konserwantpochodzenia roślinego,polepsza rozczesywanie włosów -cethyl alcohol-emulgator,rozpuszczalnik jest pochodną nasyconych kwasów tłuszczowych olejku kokosowego.Nie powoduje wysuszenia skóry ani włosów -humulus lupulus extract-ekstrakt z szyszek chmielu,zapobiega wypadanie włosów stymuluje ich wzrost działa też przeciwłupierzowo i ogranicza przetłuszczanie włosów -parfum -supstancja zapachowa -E471-konserwant -panthenol-prowitamina B5 działa łagodząco -ciric acid-kwas cytrynowy działa złuszczająco na skóre(należy do kwasów AHA)stabilizuje też odpowiednie ph kosmetyku -methylchlorosidhiazolino-konserwant -bromonitro-konserwant -citronellol- składnik kompozycji zapachowej -hexyl cinnamal-składnik kompozycji zapachowej -limonene-składnik kompozycji zapachowej -benzyl salicylate-stosowany jako supstancja zapachowa lub środek apsorbujący promienie słoneczne UVB -citral- substancja zapachowa
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-01-19 o 09:40 |
|
|
|
#2794 | |
|
Zadomowienie
|
Uważam, że książka raczej nie koniecznie. Buahhot pisała, że nie zna jej gustu teraz, więc może nie trafić z tematyką książki (przepraszam za pogrubienie, ale nie mogę wyłączyć)
Ja bym się ucieszyła z jakiejś klasycznej, prostej pasującej do wszystkiego biżuterii (np. kolczyków lub jakiejś zawieszki) takich uniwersalnych,albo kierowałabym się tym, co Ty od niej dostałaś ostatnio ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślę, że książka to też dobry pomysł jesli znasz jej upodobania. Tak troche z innej beczki może wspólny seans w kinie i kawa z ciastkim albo wypad na lodowisko oczywiscie Ty stawiasz ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- aa nie doczytałam że z nia nie rozmawiaasz ale dlatego że jej nie lubisz czy po prostu macie słaby kontakt? taki wypad do kina mógł by was zbliżyć hehe
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
E.J spokojnie Dianuli chodziło tylko o to, że wcześniej większość dziewczyn uważała, że lepiej mi w czerni, a teraz jednoznacznie uważają, że blond jest dla mnie idealny i zamiast pisać szczerze od początku, zmieniają zdanie. Po prostu powiedziała to co myśli. Ja mogę to potwierdzić, że wcześniej dziewczyny opowiadały się za ciemnymi, ale wydaje mi się, że tamto zdjęcie w jasnych włosów było niekorzystne, w porównywaniu do tych i z tego to wynika Więc nie warto się kłócić Talullah dziękuję za odpowiedź Chyba nigdy lepiej nie będzie z moimi oczami zdając się na okulary ![]() Co do mojego planu rozjaśniania włosów, to raczej nie będę robić tego domowymi sposobami, bo czytałam, że po niektórych farba może potem nie łapać, albo bardzo szybko się zmywać. Zdam się na fryzjerkę, ale boję się rozjaśniacza, którego na pewno fryzjerka będzie używać.... Potem, jak kolor będzie taki jaki bym chciała, będę farbować sama, a w międzyczasie mega pielęgnacja, żeby kłaczory nie były w opłakanym stanie. To takie moje plany, a co z tego będzie, to zobaczymy Będę informować na bieżąco ![]() Wczoraj byliśmy z TŻtem i teściem u jakiejś dalekiej ciotki, której mąż jest za granicą (teść chciał się zapytać, czy pola nie chcą sprzedać). Pukamy kilka minut, ale nikt nie otwiera, więc odjeżdżamy, a tu jedzie samochód i nam drogę zastawia, wysiada facet i się pyta czy kogoś szukamy, co chcemy itd. Teść mówi, że takiej i takiej i że mamy sprawę, a on nie musi wiedzieć jaką, a facet, że dzwoni na policję |
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie polecić jakiś szampon przeciwłupierzowy? TŻ używał katzi (czy jakoś tak), ale mówi, że przestał na niego działać i trzeba wypróbować coś innego, najlepiej z apteki, ale za rozsądne pieniądze.
|
|
|
|
#2799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tu masz jakiś ranking szamponów http://www.lupiez.com.pl/
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
hej
bylam w biedronce i sa fajne termofory kupilabym ale nie mialam tyle kasy przy sobie
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do Snow widziałam na Twoim blogu, że używasz kremu z Alterry. Dobry jest, czy raczej przeciętny?
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-01-19 o 13:41 |
|
|
|
#2804 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle to cześć
|
|||||
|
|
|
#2805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a później już tylko miód i odżywki do blondu. To potem się podzielę wrażeniami |
|
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki za opinie co do spódnicy, bardzo się z niej ciesze, tym bardziej że kosztowała 6 zł Tylko zastanawiam się czy nie skrócić tak jak na zdj?anngeli hej ![]() party ładnie to wygląda ![]() buahhot może kosmetyki? jakiś zestaw fajny balsam, żel i jakaś sól? Albo jakaś maseczka do włosów? Jak już kupiłabym coś w tym stylu. Albo tak jak któraś z dziewczyn pisala, wspólny wypad? Może udałoby Wam się dogadać
|
|
#2808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Krótsza wersja zdecydowanie bardziej mi się podoba
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie z housa
tylko czy nie straci fasonu? sama nie wiem. Boje się że ta długość bardzo skraca mi nogi ...
|
|
#2811 |
|
CABIN CREW
|
loluska kurczę ,współczuję sytuacji... ale to co się czasami dzieje to cyrki jakieś w tych poczekalniach...
buahhot ja bym jakąs biżu kupila koleżance (jeżeli nosi); może jakąś apaszkę albo cos z kosmetykow podczytuje was ale nie mam czasu odpisywać na wszystko :/ z pielęgnacji też na podstawach lecę...na dodatek tak mi się cera zmasakrowała że szok... mam z jednej strony twarzy, na lini żuchwy taki wysyp paskudnych krost że...
|
|
#2812 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie potrafię młodszym - nie ma problemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pamiętałam bo to był czas moich wakacji poświęciłam czas i cofnęłam się do tamtych postów faktycznie większość była wtedy za ciemnymiCytat:
ew. ja bym się pokusiła o jakieś kolczyki/bransoletkę ![]() Cytat:
kiedyś już ćwiczyłam abs i buns i efekty też widziałam tylko potrzeba naprawdę systematycznościCytat:
ale nie mogę używać co noc jak na początku, za ciężki dla mnie jednak 2x w tyg jest ok, super nawilża i odżywia skórę
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() Dzisiaj z pielegnacji beda u mnie podstawy - zaraz sie wybieram do przyjaciolki na ploty i wroce poooozno a o 6 pobudka - ale mam w planach nalozenie oleju na wlosy I rano przetestuje pianke tafta - bardzo lubie ich lakiery do wlosow ale pianki jeszcze nigdy nie mialam. Loluska - moim zdaniem nie skroci Ci nog ![]() Lainathiel - mi chodzi o to ze jak czegos nie wiem to o tym nie pisze bo po co wprowadzac innych w blad (w tym przypadku Kalpane)? A nie domyslam sie i pisze ze moze tak a moze inaczej. Jak juz bardzo chcesz sie wypowiadac w tym temacie to poczytaj moze o zasadach korekcji, ale w rzetelnym podreczniku, moge Ci polecic jakis. To ze masz sama wade duzo nie daje. Buahhot - skoro jak piszesz, ze nawet ze soba nie rozmawiacie to ja bym kupila jakis prezent neutralny - w ogole ciezko by mi sie robilo prezent takiej osobie - na pewno ksiazka by mi odpadla bo nawet nie wiedzialabym o czym. Moze jakis zestaw do aromaterapii, z zapachowymi swieczkami? Albo chyba jak Loluska pisze, sol do kapieli czy cos kosmetycznego takiego neutralnego, co sie zawsze zuzyje Albo klasyczna, prosta ramke na zdjecia?
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-01-19 o 19:12 |
|
|
|
#2814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z panem na YT ćwiczy się raźniej wiec może cos z tego będzie
Edytowane przez NUTELLA87 Czas edycji: 2012-01-19 o 19:10 |
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam na kompie ten filim i ćwiczę zawsze tylko przy nim ![]() byłam dziś w biedronce i kupiłam 2 herbaty zielone, chyba jakieś limitowane melon z trawą cytrynową i porzeczka z żurawiną, na razie piłam tą z melonem i jest pycha opak. są mniejsze od ich stałych zielonych herbat bo tylko 20saszetek a kosztują tyle samo 1,99zł polecam kupić przy okazji zakupów
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
no to muszę jeszcze przemyśleć sprawę skrócenia ;] Pewnie pojadę na noc do Tż więc jestem już po spa, standard niepełny ze względu na @. Zawsze kiedy miesiączkuję spamowanie mnie wkurza
chce jak najszybciej się ubrać, bez balsamowania itd.
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale mnie głowa bolała na szczęście tabletka zaczyna działać i przechodzi ![]() Kupiłam sobie wczoraj w biedronce fajowe majtki 2zł/2szt ![]() Widziałam dziś w Rossmanie olejki Alterra za 9,99 chyba kupię na włosy ten z granatem
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wybieramy sie z TZ na zabawe karnawalową szukam fajnej sukienki najlepiej cekinowa czy widziałyscie moze gdzies takie???
|
#2819 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Jak się przejdziesz po sieciówkach na pewno coś znajdziesz teraz tym bardziej na przecenach
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Nutella87 jutro wybieram sie go galerii mam nadzieje ze cos znajde
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

zauważyłam, że wiele z was ćwiczy 8min abs ja wczoraj zaczęłam serię na brzuch i pośladki i moje pytanie brzmi widzicie efekty?? a jak tak to po jakim czasie? mi ogólnie to zależy jedynie na zredukowaniu tkanki tłuszczowej a nie dodatkowym przypakowaniu na mięsniach. Osiągne taki efekt stosując te ćwiczenia +dieta?

kupilabym ale nie mialam tyle kasy przy sobie

Dla mnie to normalne, skoro mieszkam w takiej a nie innej miejscowosci to chyba musze sie dostosowac... A znam o wiele bardziej "dzielne" osoby