Rossmann - cz. XII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-18, 10:51   #511
Emocja20
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - cz. XII

Możecie mi polecić jakiś dobry krem do rąk? Mam je trochę wysuszone i potrzebuję jakiegoś, co się szybko wchłania. Słyszałam, że Garnier ten czerwony jest dobry, ale nigdy go nie miałam

Co do kuponu, który otrzymałam w konkursie Wellaton. Rossmann wysłał mi informację, że nie dostanę nowego kuponu, tylko wyślą mi kurierem piankę. No i niby wszystko fajnie, bo nie trzeba łazić itd., ale do tej pory nic do mnie nie przyszło. W wiadomości napisali, że dotrze do mnie do 10.01.12. Może któraś z Was też brała udział w tym konkursie?

EDIT: Przepraszam, źle przeczytałam wiadomość, aż mnie TŻ opierdzielił, że jak zwykle nie doczytałam. Pianka ma dojść do 10.02.12.

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2012-01-18 o 12:05
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:06   #512
dolce&gabbana
Zadomowienie

Cytat:
PREZENTY NA ROSSNET

Prezenty to akcja Rossnetu. Pojawiają się co jakiś czas. Nie jest to stała akcja. Kody na prezenty są jednorazowego użytku.
Cytat:
Napisane przez ptysiaczekk Pokaż wiadomość

Kurcze zrobiłam wszystkie te rzeczy po kolei i nie mam żadnej ikonki z prezentem założyłam konto na męża i to samo ;(
Przeczytaj jeszcze raz to, co Ci pogrubiłam. Nie dostaje się prezentów za zalogowanie, tylko jeżeli trwa rozdanie prezentów. Aktualnie nie trwa akcja prezentowa, już bardzo dawno z resztą takiej nie było.

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:29   #513
Sylvviiaa
Zakorzenienie

są kosmetyki Eveline w Rossmannie?
a konkretnie - tusze?
Stary 2012-01-18, 11:38   #514
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
są kosmetyki Eveline w Rossmannie?
a konkretnie - tusze?
Nie ma tuszy Eveline w Rossmannie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:41   #515
Sylvviiaa
Zakorzenienie

ok, dzięki
Stary 2012-01-18, 11:55   #516
One_LoVe
Zakorzenienie

Dziewczyny ma któraś z Was te rękawiczki bambusowe z Eco Tools z kodów? Co o nich sądzicie? Warto kupić?

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 12:01   #517
zai
Organizatorka

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś z Was te rękawiczki bambusowe z Eco Tools z kodów? Co o nich sądzicie? Warto kupić?
Właśnie dziś kupiłam drugą parę z kodem. Pierwszą zamawiałam z iHerb (bo było taniej). Dla mnie rękawiczki są super. Cienkie, ładnie trzymają się dłoni, nie rozciągają się. Bardzo je lubię i uważam, że warto skorzystać z promocji i kupić je za taką cenę.
Stary 2012-01-18, 12:10   #518
White Demon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
Mam rękawiczki Essence kupione w Drogerii Natura wiec nie wiem czy powinnam się wypowiadać Kosztowały ok. 10zł (chyba 8,99zł) i są super! Przed pójściem spać kremuję grubo dłonie, nakładam rękawiczki i rano efekt jest świetny - nieporównywalnie lepszy niż bez rękawiczek, a z dłońmi mam duży problem, bo raz (jeszcze w liceum) je przemroziłam i teraz kazda zmiana temperatury powoduje szorstkość, czerwono-sine placki etc.

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 12:10   #519
Nephthys
Raczkowanie

Hej Orientujecie się może na jakiej zasadzie można zrealizować kupon z "okazji dnia" uprawniający do zniżki -50% na wybrany fotokalendarz? Z tego co wiem to kalendarz projektuje się na stronie, a przy kodzie jest napisane, żeby podać go sprzedawcy w Rossmanie. Zbytnio nie rozumiem tej procedury. Najpierw mam zapłacić za kalendarz ze zniżką a dopiero potem zamówić go na stronie?

Już nieaktualne. Zadzwoniłam na infolinie i dowiedziałam się, że pomimo tego, że jest napisane żeby podać go sprzedawcy kod ten należy wpisać na stronie Miłego dnia życzę.

Edytowane przez Nephthys
Czas edycji: 2012-01-18 o 12:14 Powód: nowa informacja
Nephthys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 13:02   #520
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PoKaPoKa Pokaż wiadomość
Oj oj, podróbka już lepszy będzie elfa (nie dość że tańszy to jakościowo też ok, koleżanka zamówiła więc go widziałam, z nieco droższych to polecam sephore 50zł na all, kozłowski, maestro, a z wyższej półki to mac 187 oczywiście oryginalny, mimo że jest drogi to jest na całe życie czasem można kupić po okazyjnej cenie, no ale trzeba umieć odróżnić podróbkę od oryginału bo można wpaść w sidła oszusta, zawszę służę pomocą) , bo ta podróbka to nie wiadomo z jakiego włosia... ja jak nie mam czasu to tylko rozcieram ewentualnie na koniec na policzki robię stempelki bo tam mam zaczerwienienia a jak mam już czas to tylko stempluje, wszystko zależy od konsystencji podkładu, nie każdym uda się uzyskać ładny efekt, obecnie używam catrice Photo Finish Liquid Foundation 18h i jest kiepski w rozcieraniu, natomiast rimmel w żelu rozcieram i nie zostawia smug, dojdziesz do wprawy
no ja nawet na zdjęciach nie widziałam marki jak kupowałam, po prostu szukałam pędzla do 20 zł, a jak przyszedł to się uśmiałam na oryginalnego myślę, że nie byłoby mnie stać, może się skuszę na elfa, pędzelki do ceni ma całkiem fajne

a używam podkładów Lirene. Nature Matt i City Matt, no i nie powiem, jak się wczoraj malowałam to cerę miałam jak od wizażysty no i ta oszczędność podkładu tylko właśnie dziwnie się tym pędzlem pracuje. szkoda, że ze znajomych nikt nie ma takiego porządnego, to bym chociaż wiedziała do czego porównywać.

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Możecie mi polecić jakiś dobry krem do rąk? Mam je trochę wysuszone i potrzebuję jakiegoś, co się szybko wchłania. Słyszałam, że Garnier ten czerwony jest dobry, ale nigdy go nie miałam
ja ostatnio byłam w szoku po kremie Synergen. nie spodziewałam się po nim w sumie nic, tylko cena i ładne opakowanie do torebki. a się okazało, że ma cudowny zapach, jak perfumy jakieś, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy jak inne tylko taką aksamitną.
tylko nie wiem w jakim stopniu masz te dłonie wysuszone. na moje problemy wystarczający jest. a wieczorami co jakiś czas stosuję maseczkę (krem) do dłoni co w R. jest w zestawie z rękawiczkami laura conti
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 13:26   #521
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Po prostu, jak masz adres strony z kodami to na końcu dodajesz ukośnik i słowo "kupony", klikasz enter i wyświetla Ci się strona razem z kuponami np. www.rossnet.pl/coś tam coś tam/kupony
Mam nadzieję, że dobrze to wytłumaczyłam
Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
No to wyjaśniam tą rossmanową łamigłówkę:
- po kliknięciu na wiadomość o kodach w mailu, otworzyła mi się strona
http://www.rossnet.pl/4poryroku z kuponami, ale bez kodów kreskowych
- dopiero gdy dopisałam w adresie strony http://www.rossnet.pl/4poryroku/kupony, wyświetliły mi się kupony z kodami kreskowymi i możliwością wydrukowania.
Dzięki dziewczyny, zrobiłam jak mówicie i zadziałało. Czary.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 13:53   #522
fifidorea
Raczkowanie

ja do dłoni polecam kupiony ostatnio Intensywny Balsam Odżywczy z Neutrogeny, jest do twarzy, ciała i rąk, rewelacja
ostatnio jakaś dziewczyna pytała o lakier do paznokci Pierre Rene, widziałam w InterMarche za 7,99 zł
fifidorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 14:06   #523
PPP90
Zakorzenienie

no właśnie dobry ten Synergen do rąk? tak do torebki tylko nada sie? nawilża wogule?

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 14:46   #524
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja ostatnio byłam w szoku po kremie Synergen. nie spodziewałam się po nim w sumie nic, tylko cena i ładne opakowanie do torebki. a się okazało, że ma cudowny zapach, jak perfumy jakieś, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy jak inne tylko taką aksamitną.
tylko nie wiem w jakim stopniu masz te dłonie wysuszone. na moje problemy wystarczający jest. a wieczorami co jakiś czas stosuję maseczkę (krem) do dłoni co w R. jest w zestawie z rękawiczkami laura conti
Zauważyłam właśnie wczoraj takie zaczerwienienia na dłoni i stały się dość szorstkie. Zastanawiam się, czy to czasem nie wina mydła w płynie

Cytat:
Napisane przez fifidorea Pokaż wiadomość
ja do dłoni polecam kupiony ostatnio Intensywny Balsam Odżywczy z Neutrogeny, jest do twarzy, ciała i rąk, rewelacja
O Neutrogenie też właśnie słyszałam. Moja mama nawet używa i mówiła, że jest bardzo wydajny.

za propozycje. Dziś pójdę do R. i popatrzę na te kremy.
Stary 2012-01-18, 15:39   #525
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
no właśnie dobry ten Synergen do rąk? tak do torebki tylko nada sie? nawilża wogule?
do torebki jak najbardziej najlepsze, że właśnie nie jest tłusty, nie trzeba robić w niczym przerwy 30 min na wchłonięcie kremu ta powłoczka którą zostawia jest milusia tylko, że ja o dziwo w tym roku (no w sumie zimy prawie nie było) nie mam większych problemów z dłońmi, więc do takiego codziennego nawilżania na pewno się nada. nie wiem jak by sobie radził z szorstką czy przesuszoną skórą, ale na KWC ma niezbyt przychylną ocenę, więc myślę że nie daje rady w takich przypadkach jako samodzielny krem ale zawsze można używać na zmianę z innymi

Cytat:
Zauważyłam właśnie wczoraj takie zaczerwienienia na dłoni i stały się dość szorstkie. Zastanawiam się, czy to czasem nie wina mydła w płynie
ja tak kiedyś miałam po przemrożeniu. a wcale nie było jakoś bardzo zimno, tak po prostu wiał zimowy wiaterek, a ja nie miałam rękawiczek

Edytowane przez nothing_matter
Czas edycji: 2012-01-18 o 15:41
Stary 2012-01-18, 16:03   #526
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
do torebki jak najbardziej najlepsze, że właśnie nie jest tłusty, nie trzeba robić w niczym przerwy 30 min na wchłonięcie kremu ta powłoczka którą zostawia jest milusia tylko, że ja o dziwo w tym roku (no w sumie zimy prawie nie było) nie mam większych problemów z dłońmi, więc do takiego codziennego nawilżania na pewno się nada. nie wiem jak by sobie radził z szorstką czy przesuszoną skórą, ale na KWC ma niezbyt przychylną ocenę, więc myślę że nie daje rady w takich przypadkach jako samodzielny krem ale zawsze można używać na zmianę z innymi

ja tak kiedyś miałam po przemrożeniu. a wcale nie było jakoś bardzo zimno, tak po prostu wiał zimowy wiaterek, a ja nie miałam rękawiczek
jutro będe pewnie po micela Bourjois to może sie skusze na ten krem.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 16:07   #527
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
jutro będe pewnie po micela Bourjois to może sie skusze na ten krem.
hehe wszystkie wizażanki robią wycieczkę po burżujka a co do kremu to ja go kupiłam na promocji za 2 z groszami to już w ogóle nie było się co zastanawiać
Stary 2012-01-18, 18:19   #528
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

o miecelu i o kremie czerwonym z garniera możecie poczytać na moim blogu podaję linki, żeby łatwiej było znaleźć micel: http://kosmetyczneobserwacje.blogspo...2011-roku.html
krem: http://kosmetyczneobserwacje.blogspo...em-do-rak.html

Żeby nie było, to nie reklama, tylko nie chce mi się pisać tyle ona produkty polecam

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:14   #529
pat0
Wtajemniczenie

Prosze o polecenie jakichs platkow, plastrow kolagenowych pod oczy ? cos na spuchniete , podkowy , since
Stary 2012-01-18, 19:33   #530
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze polecam krem do rąk z mocznikiem Isany - niedrogi i cudownie działa na moje dłonie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 19:50   #531
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Niestety u mnie w Rossmannie go nie ma

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
o miecelu i o kremie czerwonym z garniera możecie poczytać na moim blogu podaję linki, żeby łatwiej było znaleźć micel: http://kosmetyczneobserwacje.blogspo...2011-roku.html

Żeby nie było, to nie reklama, tylko nie chce mi się pisać tyle ona produkty polecam
Całkiem przyjemny blog Będę czytać Kolejny pożeracz czasu

Ja nie wiem, ale nie ma u mnie pędzli z Ecotools - muszę się przejść do innego R. może tam będą. Interesuje mnie pędzelek do cieni. Kupiłam za to 3 mydła pod prysznic z Ziaji - TŻ je uwielbia. Zawsze ogląda i dobiera kolorami Udało mi się przemycić kremowe masło kakaowe pod prysznic - wg TŻ butelka nieładna, ale zapach tak, to pozwolił mi w drodze wyjątku postawić je koło jego "kolorówki"

A jakie macie doświadczenia z kremem do rąk z Ziaji kokosowym? Pięknie pachnie i nie mogłam się powstrzymać - kupiłam. Ale teraz patrzę na KWC i nie ma dobrych opinii. Kosztował 3,99zł.
Stary 2012-01-18, 19:58   #532
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość

oba te produkty, to moje Hity KWC. uwielbiam! i garniera czerwonego i micelka! nie oddam ich za zadne skarby! polecam kazdemu,bo warto przetestowac, ich ceny sa niewygorowane,a efekty mozna zobaczyc.

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 20:21   #533
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
oba te produkty, to moje Hity KWC. uwielbiam! i garniera czerwonego i micelka! nie oddam ich za zadne skarby! polecam kazdemu,bo warto przetestowac, ich ceny sa niewygorowane,a efekty mozna zobaczyc.
Ja też je uwielbiam

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-01-19, 09:28   #534
aniaexplode
Zadomowienie

Dziewczyny, czy mogę dziś wykorzystać dwa kupony na pomadke Alterry z zeszlego tygodnia i pomadke Laura Conti? Czy tylko moge wykorzystac kupon z bieżacego tygodnia?

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 10:06   #535
Charmain
Zakorzenienie

Były u Was paletki z Manhatanu czy tylko mój Rossmann nawalił ?

Edytowane przez Charmain
Czas edycji: 2012-01-19 o 17:42
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 10:26   #536
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
A jakie macie doświadczenia z kremem do rąk z Ziaji kokosowym? Pięknie pachnie i nie mogłam się powstrzymać - kupiłam. Ale teraz patrzę na KWC i nie ma dobrych opinii. Kosztował 3,99zł.
ja też niedawno go kupiłam...
i żałuje... dla mnie beznadziejny, nie robi nic, nie nawilża. nawet jakby się smarowało dłonie co godzinę to one i tak są dalej suche, a ja wcale jakiś większych problemów nie mam. i na dodatek jak miałam jakąś zadartą skórkę przy paznokciu to mnie po użyciu tego kremu strasznie szczypało... więcej go napewno nie kupie... jego plusem jest tylko i wyłącznie zapach...

Edytowane przez zanciapp
Czas edycji: 2012-01-19 o 10:28
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 11:03   #537
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez aniaexplode Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogę dziś wykorzystać dwa kupony na pomadke Alterry z zeszlego tygodnia i pomadke Laura Conti? Czy tylko moge wykorzystac kupon z bieżacego tygodnia?
Z tego co pamiętam, to tamte kupony można było realizować do 16.01. Tak było na nich napisane.
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 11:56   #538
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:

Całkiem przyjemny blog Będę czytać Kolejny pożeracz czasu
Dziękuję bardzo

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2012-01-19, 12:21   #539
pat0
Wtajemniczenie

Czy teraz jest dobra cena tego micela z Bourjois? 11,99? czy bywal jeszcze taniej ? jesli tak w jakiej cenie?
Stary 2012-01-19, 12:40   #540
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
Czy teraz jest dobra cena tego micela z Bourjois? 11,99? czy bywal jeszcze taniej ? jesli tak w jakiej cenie?
2 zł taniej zrobili teraz w gazetce bo regularna to 13,99

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości