|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Witam Was kochane
![]()
#5102 |
Wtajemniczenie
|
witaj siwa
![]() rozmiarek jest w porządku, wyjdą z tego średnie cycuszki ![]() ![]() jeśli chodzi o cięcie pod pachą to nikt z obecnych tu takiego nie ma, była kiedyś jedna dziewczyna ale cycuszki jej bardzo krzywo wyszły. to nieprawda, że przy braku piersi nie można ciąć pod, tu jest mnóstwo dziewczyn ktore miały same sutki. jesteś z Wrocławia to poleciłabym Ci dla świętego spokoju wizyte u Węgrzyna, zawsze wart mieć drugą opinię. on nie stosuje ani cięć na otoczce ani pod pachą i pracuje na Mentorach to znacznie lepsze i droższe implanty niż Es a ceny ma niższe niż Niemkiewicz ![]()
#5103 |
Raczkowanie
|
A kiedy Mya pytać miałam jak ja z Wami od zawsze jestem z cyckami
![]() ![]() ![]()
#5104 |
Wtajemniczenie
|
kamiluwa z tego co wiem chodzi tylko o wywiad przedooperacyjny kiedyś kajuja o tym pisała, ja też taki miałam ale wystarczył kontakt tel z anestezjologiem
![]() Twoja dr nie używa ani komórki ani maila więc chyba musisz do skutku tarabanić albo przez klinike spróbować.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-01-20 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#5105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
04.02.2010 Dr Jarlinski Siltex round HP 400cc 2012 wymiana na cpg 333- 755 lub 323 685 Edytowane przez _mysza_ Czas edycji: 2012-01-20 o 09:29 Powód: chce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5106 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
siwa czyli już jesteś po konsultacjach itp., tak? A i nie doszukuj się na siłę problemów bo wiesz jak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5107 |
Raczkowanie
|
Dodałam zdjęcia - znalazłam także niepokojące rzeczy na nich - i opisałam wszystko
![]() ![]()
#5108 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam ![]() ![]() Precelko oczywiście ze będę dalej prowadziła listę już się przyzwyczaiłam do niej ![]() ![]() Jooasi powiedz mi na te ekg to muszę mieć skierowanie czy nie? Bo wczoraj myślałam i zrobię je nic mi to nie zaszkodzi ![]() Mya dziewczyny dochodzą na listę ale żadna nie chce być po mnie ![]() ![]() ![]() Lece się szykować chociaż dziś bym poleniuchowała sobie. Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, wiem o czym mówisz, tez mam mętlik w głowie... Ja też z Wrocławia i w sumie w bardzo podobnej sytuacji. Też nie mam w ogóle piersi, tylko, że mi Jarliński zaproponował mniejsze implanty i cięcie pod piersią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5110 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie czy przy małym b uzyskam d przy implancie 400cc hm.
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Chyba nie ma co przesadzac bo jestem szczupła i nie za wysoka ,mogłoby to śmiesznie wyglądać gdybym chciała więcej a tego bym nie chciała,400cc wystarczy ![]()
#5111 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Na moje to bedzie D . stanikowo to jakies F, g
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5112 |
Raczkowanie
|
ok to super cieszę się
![]()
#5113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Graziu jak one jeszcze puszcza do przodu to bede szczesliwa. minal miesiac a ja mam juz wielka ochote pokupowac sobie super staniki i najchetniej ten babciny pancernik wrzucic do kosza,ale nie moge.Dzisiaj to mnie tak kregoslup bolal juz od tego spania na plecach,ile jeszcze??? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Madziu dziekuje ,dzisiaj wstawie zdjatka miesiecznych juz panienek,mam nadzieje ze beda ładniejsze ![]()
![]() |
#5115 |
Raczkowanie
|
Tak jestem po konsultacjach - wszystko szybko, gładko się toczy...
Przeraza mnie to cięcie pod pacha... |
![]() ![]() |
![]() |
#5116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5117 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=gwendolinka;3173585 1]Tak jak jooasi pisze, wywiad taki, nie wiem po co przed? Ja mialam w dzien operacji...ale w sumie lepiej wczesniej JAKBY CO. Zadne badania (chyba). Nie skontaktujesz sie inaczej , musisz zadz na ten nr stacjonarny i to ok 18 i pozniej bo wczesniej sie nie dodzwonisz
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Dodzowniłam sie w ciągu dnia ![]() ![]() ![]()
#5118 |
Raczkowanie
|
No ja mam 160 wzrostu, waże jakie 48 kg, mam mega małe A
|
![]() ![]() |
![]() |
#5119 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od dłuższego czasu myślę intensywnie o powiększeniu piersi, gdyż na moje maleńkie czasem nie chce mi się nawet patrzeć... Narazie jestem na etapie zbierania funduszów na ten cel i pewnie jeszcze trochę to potrwa. Podczytuję ten wątek raz na jakiś czas. Najchętniej zdecydowałabym się na zabieg we Wrocławiu lub Poznaniu, gdyż te miasta są najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Naczytałam się wiele pozytywnych opinii na temat dr Węgrzyna z Wrocławia. Jednak na jego stronie internetowej brak jakiejkolwiek galerii zdjęć z "przed" i "po", a chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać... Czy znajdzie się jakaś miła Wizażanka, która rozwiałaby moje wątpliwości i odpowiedziała na kilka pytań? Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-01-20 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5122 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- wymiary Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5123 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
nadinka no ja właśnie też poluje na jakiś fajny staniczek i nic nie mogę znaleźć. A chciałam taki typowo kobiecy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5124 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny 400cc to 400ml
![]()
#5125 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5126 |
Wtajemniczenie
|
Olivko ja robiłam normalnie w przychodni bez skierowania, zapłaciłam 30zł jak chcesz za darmo to skierowanie od rodzinnego musisz mieć
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Siwa u tak drobnej kobietki te 350cc da bardzo ladny biuścik, widoczny ale nie za duży ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Hedonistka witaj, ja jestem pacjentką Węgrzyna, pytaj o co chcesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Gipsy Jarliński rzadko komu proponuje więcej niż 300 bo lubi małe piersi ![]() ![]() ![]()
#5127 |
Zakorzenienie
|
Jooasi ja z ta moja karteczka z badaniami pójdę do rodzinnego i mam nadzieje ze parę skierowań da mi i ze za wszystko płacić nie będę i dodatkowo zrobię te ekg z jednej strony dobrze ze tak długo czekam na operacje przynajmniej wszystko załatwię na spokojnie i spokojna pójdę na operacje
![]() Wiecie robiłam dziś przymiarkę ryżowa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5128 |
Wtajemniczenie
|
Olivko rodzinny bez problemu powinien wypisać Ci skierowanie
![]() przymiarki ryżowe wydają się fajne przed operacją ale po zobaczysz że zupełnie nie oddają efektu ![]() ![]()
#5129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz może troszke ale to było moze pierwsze pare sekund potem obejrzałam sie dookoła i musze powiedziec ze nie moge sie doczekac jeszcze bardzej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5130 |
Przyczajenie
|
Jestem malutka, biust mialam70a, wczoraj wlozylam 240 ml nie chciałam większe zobaczymy jak wyszły kruszynki jak mi zdejma plastry i opuchlizna zejdzie:-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.