Powiększanie piersi cz.7 - Strona 171 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-20, 09:13   #5101
kamiluwa
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam Was kochane mam pytanko czy prezd operacją - kilka dni przed - mialyście jakies badania anestazjologiczne? dzownila wczoraj do mnie babka z kliniki ze dzisiaj o 16 mam badanie u anestazjologa... O co koman??? Miałam operację w pelnej narkozie, niedawno moja sostreznica, mialam cesarkę w częsciowej "znieczuleniu" i nic takiego nie bylo. Do de Skwiercz nie moglam się wczoraj dodzwonić - a okresu jeszcez nie mam dzisiaj najpóxniej winnam dostac przed operacja wtorkową. I teraz nie wiem co robić??? Czy jechać na to badanie? A jak nie dostanę okresu? Do pani Dr tylko na stacjonarny...czy wiecie w jaki inny sposób mozna się z na skontaktować?
Stary 2012-01-20, 09:16   #5102
jooasi
Wtajemniczenie

witaj siwa
rozmiarek jest w porządku, wyjdą z tego średnie cycuszki żeby coś więcej powiedzieć musiałabyś podać swoje wymiary
jeśli chodzi o cięcie pod pachą to nikt z obecnych tu takiego nie ma, była kiedyś jedna dziewczyna ale cycuszki jej bardzo krzywo wyszły. to nieprawda, że przy braku piersi nie można ciąć pod, tu jest mnóstwo dziewczyn ktore miały same sutki. jesteś z Wrocławia to poleciłabym Ci dla świętego spokoju wizyte u Węgrzyna, zawsze wart mieć drugą opinię. on nie stosuje ani cięć na otoczce ani pod pachą i pracuje na Mentorach to znacznie lepsze i droższe implanty niż Es a ceny ma niższe niż Niemkiewicz
Stary 2012-01-20, 09:17   #5103
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Hihi - no teraz się pytasz
A kiedy Mya pytać miałam jak ja z Wami od zawsze jestem z cyckami a może kiedyś za kawał czasu to mi się akurat przyda
Stary 2012-01-20, 09:18   #5104
jooasi
Wtajemniczenie

kamiluwa z tego co wiem chodzi tylko o wywiad przedooperacyjny kiedyś kajuja o tym pisała, ja też taki miałam ale wystarczył kontakt tel z anestezjologiem
Twoja dr nie używa ani komórki ani maila więc chyba musisz do skutku tarabanić albo przez klinike spróbować.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-01-20 o 09:21
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 09:21   #5105
_mysza_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
aginga nie ma czego się bać wszystkie tu panikujemy jak się jej pierwszy raz poddajemy a to luzik, najpierw zastrzyk, kładziesz się na stole oddychać każą przez maseczke, ktoś zażartuje i cyk budzisz się już po wszystkim też się tego bałam, że się nie obudze albo bede czuła jak mnie kroją a nie bede mogła się poruszyć, rozmowa z anestezjologiem bardzo mnie uspokoiła

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

IsaDora spokojnie, niewielka i szczupła jesteś ale obwody masz jak dużo wyższe dziewczyny, ja miałam przy wzroście 169, pod 72cm i 86w cycku także te 300 to dla Ciebie minimum a jak masz dość szeroko brodawki i troche tkanki na klatce to możesz pewnie sporo więcej wziąć

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

witaj mysza
raaaany co to za wielkości, oczy nam tu powyłażą z orbit to będzie naprawde kaaaaaaawał cycka, jesteś pewna tej decyzji?? jakiej jesteś postury?? i chyba Jarliński nie robi tej operacji bo on raczej nie pracuje na takich wielkościach, kogo wybrałaś??
hej, srednio jestem zadowolona z piersi jakie mi zrobil dr jarlinski i nastepna operacje przewiduje na Latkowskiego lub Kasprzyka
cpg 333- 755 lub 323 685

Edytowane przez _mysza_
Czas edycji: 2012-01-20 o 09:29 Powód: chce
_mysza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 09:37   #5106
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

siwa czyli już jesteś po konsultacjach itp., tak? A i nie doszukuj się na siłę problemów bo wiesz jak jest lepiej nie wywoływać wilka z lasu hehe. A tak poważnie to jestem przekonana, że wszystko będzie ok.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 09:53   #5107
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Dodałam zdjęcia - znalazłam także niepokojące rzeczy na nich - i opisałam wszystko dajcie znać w wolnej chwilce. Będę MEGA wdzięczna Tymczasem buziole

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-20, 10:07   #5108
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa 24.01 - 5
aginga 01.02 - 13
Klaudeczka2010 20.02 - 38
Wiola33 22.02 - 40
mune 05.03 - 46
IsaDorra 07.03 - 48
sherry.b 26.04 - 96
ania1919 27.04 - 97
kicia_nh 11.07 - 172
Olivkaa200 12.07 - 173

Witam Ale nasza lista się piękna zrobiła

Precelko oczywiście ze będę dalej prowadziła listę już się przyzwyczaiłam do niejTylko przed i po mojej operacji poproszę jakaś dziewczynę zęby zaopiekowała się nią

Jooasi powiedz mi na te ekg to muszę mieć skierowanie czy nie? Bo wczoraj myślałam i zrobię je nic mi to nie zaszkodzi

Mya dziewczyny dochodzą na listę ale żadna nie chce być po mnie Niedługo ogłoszę że terminów wcześniejszych od mojego na listę nie wpisujeAle doczekam się myślę w czerwcu tego że nie będę ostatnia

Lece się szykować chociaż dziś bym poleniuchowała sobie. Miłego dnia wszystkim
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:10   #5109
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,
Jestem Nowa - ale do pisania - bo do czytania to już dłuugo Was czytam
Jestem po konsultacjach - mam mieć op. 07.02 - 375 lub 350 ml/okrągłe HP eurosilicone, pod mięsień, teksturowany, cięcie pachowe?! - w moim przypadku nie da się inaczej - mam tak małe cycki że jak ściągne bluzkę to tylko sutki odstają
Dlatego pod piersia mi nie zrobi - Niemkiewicz, Wrocław

Zasatnawiam się czy nie będą za duże - za chwile czy nie za małe -i będę żałować... Jak przymierzałam stanik z cyckami to mi się podobało. Kurcze burza w głowie...
Witaj : )

Oj, wiem o czym mówisz, tez mam mętlik w głowie...

Ja też z Wrocławia i w sumie w bardzo podobnej sytuacji. Też nie mam w ogóle piersi, tylko, że mi Jarliński zaproponował mniejsze implanty i cięcie pod piersią Hm... dziwne, skoro mamy podobną wyjśćiówkę... Może jakaś bardziej doświadczona dziewczyna się wypowiedzieć na ten temat?
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:33   #5110
ania1919
Raczkowanie

Zastanawiam sie czy przy małym b uzyskam d przy implancie 400cc hm.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Chyba nie ma co przesadzac bo jestem szczupła i nie za wysoka ,mogłoby to śmiesznie wyglądać gdybym chciała więcej a tego bym nie chciała,400cc wystarczy
Stary 2012-01-20, 10:35   #5111
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witam Was kochane mam pytanko czy prezd operacją - kilka dni przed - mialyście jakies badania anestazjologiczne? dzownila wczoraj do mnie babka z kliniki ze dzisiaj o 16 mam badanie u anestazjologa... O co koman??? Miałam operację w pelnej narkozie, niedawno moja sostreznica, mialam cesarkę w częsciowej "znieczuleniu" i nic takiego nie bylo. Do de Skwiercz nie moglam się wczoraj dodzwonić - a okresu jeszcez nie mam dzisiaj najpóxniej winnam dostac przed operacja wtorkową. I teraz nie wiem co robić??? Czy jechać na to badanie? A jak nie dostanę okresu? Do pani Dr tylko na stacjonarny...czy wiecie w jaki inny sposób mozna się z na skontaktować?
Tak jak jooasi pisze, wywiad taki, nie wiem po co przed? Ja mialam w dzien operacji...ale w sumie lepiej wczesniej JAKBY CO. Zadne badania (chyba). Nie skontaktujesz sie inaczej , musisz zadz na ten nr stacjonarny i to ok 18 i pozniej bo wczesniej sie nie dodzwonisz

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie czy przy małym b uzyskam d przy implancie 400cc hm.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Chyba nie ma co przesadzac bo jestem szczupła i nie za wysoka ,mogłoby to śmiesznie wyglądać gdybym chciała więcej a tego bym nie chciała,400cc wystarczy

Na moje to bedzie D . stanikowo to jakies F, g

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:40   #5112
ania1919
Raczkowanie

ok to super cieszę się
Stary 2012-01-20, 11:00   #5113
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
kamiluwa 24.01 - 5
aginga 01.02 - 13
Klaudeczka2010 20.02 - 38
Wiola33 22.02 - 40
mune 05.03 - 46
IsaDorra 07.03 - 48
sherry.b 26.04 - 96
ania1919 27.04 - 97
kicia_nh 11.07 - 172
Olivkaa200 12.07 - 173

Witam Ale nasza lista się piękna zrobiła

Olivko, piękna ta lista Ani się obejrzysz, a będziesz miała sznureczek za sobą. Ja też się krzywię, jak widzę ile dziewczyn przede mną przybyło .....oczywiście z zazdrości
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:24   #5114
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Olivko, piękna ta lista Ani się obejrzysz, a będziesz miała sznureczek za sobą. Ja też się krzywię, jak widzę ile dziewczyn przede mną przybyło .....oczywiście z zazdrości
Mune kochana zobaczysz szybciutko zleci.Ja pamietam jak dolaczylam na liste to mnie strasznie 200 dni dolowalo , 2 zniknela byla jedynka a nim sie obejrzalam to juz dzien operacji bylA przed Toba ze poltora miesiaca,wiec juz niedlugo

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Graziu jak one jeszcze puszcza do przodu to bede szczesliwa. minal miesiac a ja mam juz wielka ochote pokupowac sobie super staniki i najchetniej ten babciny pancernik wrzucic do kosza,ale nie moge.Dzisiaj to mnie tak kregoslup bolal juz od tego spania na plecach,ile jeszcze???

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Madziu dziekuje ,dzisiaj wstawie zdjatka miesiecznych juz panienek,mam nadzieje ze beda ładniejsze
Stary 2012-01-20, 11:42   #5115
siwa124
Raczkowanie

Tak jestem po konsultacjach - wszystko szybko, gładko się toczy...
Przeraza mnie to cięcie pod pacha...
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:51   #5116
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Mune kochana zobaczysz szybciutko zleci.Ja pamietam jak dolaczylam na liste to mnie strasznie 200 dni dolowalo , 2 zniknela byla jedynka a nim sie obejrzalam to juz dzien operacji bylA przed Toba ze poltora miesiaca,wiec juz niedlugo

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Graziu jak one jeszcze puszcza do przodu to bede szczesliwa. minal miesiac a ja mam juz wielka ochote pokupowac sobie super staniki i najchetniej ten babciny pancernik wrzucic do kosza,ale nie moge.Dzisiaj to mnie tak kregoslup bolal juz od tego spania na plecach,ile jeszcze???

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Madziu dziekuje ,dzisiaj wstawie zdjatka miesiecznych juz panienek,mam nadzieje ze beda ładniejsze
NADINKO kochana w gorącej wodzie kąpana mnie kregosłup po miesiącu nie boli nic a nic jeszcze troszkę wytrzymaj. Spróbuj spać bardziej płasko. Ja mam poduche i jaśka i spie na płasko i powiem ci,że wysypiam się na bok nawet się nie przekrecam staniki przymierzałam i powiem ci,że fiszbiny jeszcze piją w piersi więc jak na razie nie kupuję tylko sportowe. Do wiosny sobie daruję ze stanikami bo co rusz to piers mi się zmienia. Wiec kochaniutka spokojnie mnie tam
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:03   #5117
kamiluwa
Raczkowanie

[QUOTE=gwendolinka;3173585 1]Tak jak jooasi pisze, wywiad taki, nie wiem po co przed? Ja mialam w dzien operacji...ale w sumie lepiej wczesniej JAKBY CO. Zadne badania (chyba). Nie skontaktujesz sie inaczej , musisz zadz na ten nr stacjonarny i to ok 18 i pozniej bo wczesniej sie nie dodzwonisz

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Dodzowniłam sie w ciągu dnia na badania mam jechać, a wrazie braku okresu, przesuniemy operację o jeden dzien lub na 1go także jestem spokojna. A wczoraj dr Skwiercz nie odbierała nawet o 21 bo do 22 w nocy miala konsultacje - ta to ma branie
Stary 2012-01-20, 12:17   #5118
siwa124
Raczkowanie

No ja mam 160 wzrostu, waże jakie 48 kg, mam mega małe A
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:19   #5119
Hedonistka
Zakorzenienie

Witam
Od dłuższego czasu myślę intensywnie o powiększeniu piersi, gdyż na moje maleńkie czasem nie chce mi się nawet patrzeć... Narazie jestem na etapie zbierania funduszów na ten cel i pewnie jeszcze trochę to potrwa. Podczytuję ten wątek raz na jakiś czas. Najchętniej zdecydowałabym się na zabieg we Wrocławiu lub Poznaniu, gdyż te miasta są najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Naczytałam się wiele pozytywnych opinii na temat dr Węgrzyna z Wrocławia. Jednak na jego stronie internetowej brak jakiejkolwiek galerii zdjęć z "przed" i "po", a chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać... Czy znajdzie się jakaś miła Wizażanka, która rozwiałaby moje wątpliwości i odpowiedziała na kilka pytań? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Hedonistka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-20, 12:34   #5120
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
NADINKO kochana w gorącej wodzie kąpana mnie kregosłup po miesiącu nie boli nic a nic jeszcze troszkę wytrzymaj. Spróbuj spać bardziej płasko. Ja mam poduche i jaśka i spie na płasko i powiem ci,że wysypiam się na bok nawet się nie przekrecam staniki przymierzałam i powiem ci,że fiszbiny jeszcze piją w piersi więc jak na razie nie kupuję tylko sportowe. Do wiosny sobie daruję ze stanikami bo co rusz to piers mi się zmienia. Wiec kochaniutka spokojnie mnie tam
hi hi,wiem wiem. Dzisiaj zastosuje sie do Twoich zalecen Ja kupilam dwa sportowe na ebayu i dupa nie moge trafic z rozmiarem bo ich nie ma. Kupie jeszcze jeden z ebaya.Mam dwa topy sportowe ale na nie to chyba jeszcze za wszczesnie co? Za miesiac mam urodzinki i chce sie odpicowac dla Tzawiec jakis sexi staniczek musze kupic Buziam Was
Stary 2012-01-20, 13:14   #5121
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
Witam
Od dłuższego czasu myślę intensywnie o powiększeniu piersi, gdyż na moje maleńkie czasem nie chce mi się nawet patrzeć... Narazie jestem na etapie zbierania funduszów na ten cel i pewnie jeszcze trochę to potrwa. Podczytuję ten wątek raz na jakiś czas. Najchętniej zdecydowałabym się na zabieg we Wrocławiu lub Poznaniu, gdyż te miasta są najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Naczytałam się wiele pozytywnych opinii na temat dr Węgrzyna z Wrocławia. Jednak na jego stronie internetowej brak jakiejkolwiek galerii zdjęć z "przed" i "po", a chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać... Czy znajdzie się jakaś miła Wizażanka, która rozwiałaby moje wątpliwości i odpowiedziała na kilka pytań? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Witaj Z dziewczyn z forum wiem, że Jooasi robiła u dr Węgrzyna, więc jak będzie dostępna to napewno Ci odpowie. Ale wiem, że jest bardzo zadowolona Jak masz pytania to pisz śmiało, jak ktoś będzie wiedział, to Ci pomoże rozwiać Twoje wątpliwości Pozdrawiam

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-20 o 13:15
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 13:38   #5122
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Oliveczko a ja uspokoić Was chciałam nic złego się nie zdarzy, ja się nasłuchałam o tym bólu w narkozie i przerażona byłam, dlatego pytałam anestezjologa i on powiedział, że to zdarza się czasem ale tylko w przypadku cesarek bo wtedy jest inne znieczulenie stosowane ze względu na dzidziusia, u nas nic takiego miejsca mieć nie może

mune a nie masz zleconego ekg? mój doktor wymagał przed op
Miałam cesarkę, znieczulenie w kręgosłup, nic nie czułam, byłam w pełni świadoma. Po 12 godzinach wstałam, prawie zero bólu (nie mogłam tylko kaszleć i śmiać się ). Szkoda, że cuconków nie można robić w takim znieczuleniu

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

wymiary
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witajcie kochaniutkie. Pojawił się cień nadziei, ze nowe cycuchy mogłabym zrobić już w sierpniu 2013, a więc o pół roku wcześniej, niż planowaliśmy
Ja mam pod biustem 69, w cyckach 80, rozstaw sutków 18 cm. Ważę 52 kg, wzrost 167 cm. Zresztą obie moje pseudopiersi żyją własnym życiem - lewa jest większa, niższa i bardziej obwisła, prawa maleńka i stercząca jak u dziewczynki w wieku dojrzewania, tylko bardziej zwiotczała . Zresztą niedługo wstawię zdjęcie, tylko jakoś tak nie chce mi się ich fotografować, tak przecudnej urody są .
Mamy prawie takie same wymiary i wagę. Moje cycki też są nierówne . Mam dobrane 335 cc jedna, 370 cc druga. Za jednym zamachem ładne cycki i równe. 1 lutego się okaże

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Dzięki kupiłam na razie czystą maść z arniki - jutro pobiegnę po lotion 1000

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Anestezjolodzy są super mój zapytał jakie chcę sny - jakiego koloru powiedziałam jakie a On zapodał mi takie biały jak mleko lek i już nic nie pamiętam nie martw się agingo

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

joasi ja to samo pytałam mojego - że nie będę mogła się ruszyć a będę czuła ból - i co wtedy - żeby mnie w razie co obserwował hehe - powiedział że za dużo filmów się naoglądałam

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

ja mam - prawie - 31 lat i też robiłam EKG!!

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

A dopiero teraz sprawdziłam rozstaw sutków - mam 20cm - aż jestem ciekawa co byście mi zaleciły - na moje wymiary widziałyście moją wyjściówkę pod biustem 72 w biuście nie wiem ile miałam - rozstaw sutków 20. ważę 62 kilo i mam wzrostu 178cm Lekarz powiedział że więcej nie zmieści mi w postawie niż te co zaproponował - mam w podpisie co Wy na to - zgadzacie się z tym ? dobrej nocki już mówię
Magdalena ja też jestem bardzo szczupła, mam wąską klatkę piersiową, max jaki mogłam mieć to 390 cc - Mentor anatomki ma o podstawie 12 cm. Dr wybrał m 335 i 370 anatomki Allergan, ale to ze względu na asymetrię piersi. Wszystko zależy od marki implantów, podobno osobom bardzo szczupłym, z małym biustem najlepiej dobrać anatomiczne wkładki. Ja nie mogę mieć okrągłych.
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 13:42   #5123
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

nadinka no ja właśnie też poluje na jakiś fajny staniczek i nic nie mogę znaleźć. A chciałam taki typowo kobiecy sexy i nie mogę nic takiego dopaść
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 14:08   #5124
ania1919
Raczkowanie

Dziewczyny 400cc to 400ml
Stary 2012-01-20, 14:41   #5125
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Dziewczyny 400cc to 400ml
Tak 1ml=1cc
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 14:50   #5126
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko ja robiłam normalnie w przychodni bez skierowania, zapłaciłam 30zł jak chcesz za darmo to skierowanie od rodzinnego musisz mieć

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Siwa u tak drobnej kobietki te 350cc da bardzo ladny biuścik, widoczny ale nie za duży

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Hedonistka witaj, ja jestem pacjentką Węgrzyna, pytaj o co chcesz napewno polecam doktorka

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Gipsy Jarliński rzadko komu proponuje więcej niż 300 bo lubi małe piersi ciecie pod jest standardowe i najmniej inwazyjne u Ciebie ze wzgledu na problemy z wagą większy implant nie jest wskazany i pewnie dr też to uwzględnił
Stary 2012-01-20, 15:27   #5127
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi ja z ta moja karteczka z badaniami pójdę do rodzinnego i mam nadzieje ze parę skierowań da mi i ze za wszystko płacić nie będę i dodatkowo zrobię te ekg z jednej strony dobrze ze tak długo czekam na operacje przynajmniej wszystko załatwię na spokojnie i spokojna pójdę na operacje

Wiecie robiłam dziś przymiarkę ryżowa i źle zrobiłambo jeden cycek wyszedł inny drugi inny Ale dzięki tej przymiarce znalazłam staniczki sportowe myślę ze będą dobre po operacji, biały i czarny zapomniałam o nich ale teraz pora je przeprosić
Stary 2012-01-20, 15:30   #5128
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko rodzinny bez problemu powinien wypisać Ci skierowanie
przymiarki ryżowe wydają się fajne przed operacją ale po zobaczysz że zupełnie nie oddają efektu nie przeraziło Cie to pół kilo ryżu w miseczce??
Stary 2012-01-20, 15:57   #5129
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko rodzinny bez problemu powinien wypisać Ci skierowanie
przymiarki ryżowe wydają się fajne przed operacją ale po zobaczysz że zupełnie nie oddają efektu nie przeraziło Cie to pół kilo ryżu w miseczce??

Wiesz może troszke ale to było moze pierwsze pare sekund potem obejrzałam sie dookoła i musze powiedziec ze nie moge sie doczekac jeszcze bardzej Wiem ze ta przymiarka to nie oodaje ostatecznego efektu i ponoc implant jak jest pod skora jest jeszcze mniejszy wiec mysle ze powinno byc dobrze Ja zawsze lubiłam większe piersi
Stary 2012-01-20, 16:16   #5130
Malahexe
Przyczajenie

GG do Malahexe

Jestem malutka, biust mialam70a, wczoraj wlozylam 240 ml nie chciałam większe zobaczymy jak wyszły kruszynki jak mi zdejma plastry i opuchlizna zejdzie:-D
Malahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości