|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
No dobranoc, dobranoc.
Stronczek, ale co tak wcześnie dzisiaj?
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumciu kiedys trzeba sie wyspać. Wracam do łóżka.
|
|
|
|
#393 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
![]() Cytat:
ale mi też często się zdarzy ludzi myślami ściągać, często na telefonie oszczędzam ![]() Karolcia dziękuje ślicznie za życzenia Ta noc znowu do tyłu, mała właśnie w najlepsze się bawi ![]() aaaa szkoda gadać... ponadrabiam troszkę ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- Cytat:
juz sama nie wiem czym ją zajmować, żeby pampka założyćkawoweeee??? musze je miećCytat:
do tego przywiązałam do niego kawałek szeleszczącej, błyszczącej folii i jest hicior u nas też plastikowy kubeczek z uszkiem ostatnio jest fajny do zabawyA tak w ogóle to dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- boszeee właśnie zdałam sobie spawe że dziś sobota, a ja czekam naiwnie, że mąż do pracy bedzie wstawał ![]() dzisiaj kolęda...
|
||||
|
|
|
#394 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
no widzisz, ale paskudy Cytat:
czy ja aż tak źle coś napisałam że mi się oberwało? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to tak jak ja ![]() zmykam do pracy, miłego!
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() bardzo spokojna ta nocka była i ranek , nie ma co nadrabiać ![]() nasz synek po tym jak 2 godziny walczył ze snem, zasnął o 21:20 obudził sie o 7 oby tak częściej ![]() dziś Szymus ma w planach odwiedzić pradziadka i dziadków więc mamusia odpocznie ![]() miłego dnia !!!!! |
|
|
|
#396 |
|
BAN stały
|
prawo jazdy opite, teraz tylko musze zapewne jeszcze postawic... ale mnie gowa boli ![]() nie to zebym kaca miala ( bo to raczej nie kac, tylko niewyspanie) ale namieszalam, oj namieszalam.... najpierw z siostrą wypilysmy martini, pozniej odkorkowalam swojskie 1,5 roczne wino, drink i orzechówka... i tym sposobem moja sis, probowala sie mojemu szwagrowi do lozka wpakowac Tż zapomniał już jak to jest kiedy ja pije, bo ostatnio taką tytkę mialam 2 lata temu. I mowi mi ze: ale od Ciebie smierdzi winem, a ja mu ze: to teraz juz wiesz jak ja się czuje zawsze kiedy Ty pijesz, i dlaczego zawsze musze z Bartkiem spac ![]() Dziewczyny a mozna na tym druku z egzaminu jezdzic zanim sie prawko odbierze? czy nie bardzo? Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2012-01-21 o 09:23 |
|
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
brumku mojej Neli to tez piloty laptopy to ulubiona zabawka jak zobaczy klawiature to szaleje,u nas piloty ida w ruch jak cwiczne z Nelka,bo d piolota sie przewraca.lubi tez pomalowane we wzorki paznokcie
![]() bylismy na kontroli odnosnie asymetri i jest jeszcze ale niewielkie,za to swtwierdzono ze ma bardzo slabe raczki i znow mamy jezdzic na cwiczenia
|
|
|
|
#398 | ||||
|
Zadomowienie
|
cześć czołem kluski z rosołem
druga noc bez karmienia nocnego ![]() Cytat:
tak w avencie podaję na smoczku trój przepływowymlitości Kajoolku nie drażni bazy po ranu jasne na gołe klaty i kisielek Cytat:
tak to jest hit pampers! Cytat:
hahaha ty się boisz eee ![]() ktoś ma zespolik napięcia Cytat:
brawo za nockę!!!
|
|
#399 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
spokojnie, bedzie ok, cwiczenia prawie zawsze korygują takie wady. Mojej kolezanki coreczka miala mięsnie w szyjce po kazdej stronie rozne, bo w brzuchu miala malo miejsca i byla skrzywiona. trzymala glowe tylko na jedną strone i grozila jej operacja, i dzięki rehabilitacją wszystko się uregulowalo. Bedzie ok, zobaczysz ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Dzisiaj jest Dzien Babci no nie ??
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
wchodze do nadrabiania i co?? tylko 1 strona?? co tak "cienko"?? Moja Marys padla po 22 obudzila sie o 8.30 i jadla o 2 i o 5 Moja tez mniej je ostatnio. Teraz np czekam az sie upomni o jedzonko
|
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry.
My z Wiki zaraz będziemy dzwonić do babć i dziadków
|
|
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
ale siedziałyście długo w nocy i miałyście jakieś dyżury nocne?? brumek po 1 stronczek ok 4, ellika o 6 ![]() a ja sobie teraz siadłam, poodkurzałam Nati spi a Oli bajki ogląda, zakochała się w Michałku z przedszkola i cały czas mi o nim mówi juz kilka dni, zresztą ten Michał tez łazi za Oliwką dzisiaj dzień babci i tak skromnie napisze moje imieniny. ![]() no wczoraj wieczorem było troszkę goraco u Was, a i musze sie przyznac bez bicia i proszę o rozgrzeszenie wczoraj około godziny 13.30 moja noga przekroczyła próg zła , byłam w makdonaldzie i zamówiłam wieśmaca i frytki , smamowało jak chole..ra, więcej grzechów nie pamietam![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ja tez bardzo lubię nawet dzisiaj na sniadanie jadlam, tylko kupna, nasz przepisa na taka swoja domową?? |
|
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak... Dzis dzien babci i imieniny Agnieszki.
Agadus najlepszego |
|
|
|
#404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi się wczoraj popie.prz.y.ł.o że wczoraj była sobota, i dzisiaj mi jakos tak dziewnie ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- ...i dlatego ja również składam wszystkim Agusią wszystkiego najlepszego
|
||
|
|
|
#405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, że mogła jeszcze o tym napisać. Cytat:
mam trójprzepływowy i chce mleko 2 Hipp ![]() I sie zastanawiam właśnie czy je podać w kolejnym nr smoczku czy właśnie w tym trójprzepływowym. No i wytłumacz mi kochana. Moje dziecko wstało o 1 jadło 5 min, jak nigdy ! wstała o 4 znowu jadła 5min ssała i ssała i o 6 też ![]() Nie wiem przecież jej nie głodzę w dzień
|
||
|
|
|
#406 | |||||
|
Raczkowanie
|
O matko! Ale ja się dzisiaj wyspałam
Hania padła o 19.. jedzonko o 4:30 i spanie do 7:30.. takie nocki to ja rozumiem jestem rześka jak skowronek... obdzwoniłyśmy już babcie Hani i moje.. szkoda, że nie możemy odwiedzić bo Tż siedzi w szkole a mamy do nich wszystkich ze 160km..Cytat:
![]() ja jutro je będę robić bo się napaliłam ![]() [QUOTE=Scio;31747951 I dwa aerobici przegapiłam a ja 4 Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym metki przy pluszakach.. łyżeczki plastikowe którymi je też kocha![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkiego najlepszego |
|||||
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy smoczek 4 do Hippa. Trójprzepływowy ma dziure jak w armacie, bedzie się lało mleko, ono jest geste, ale nie az tak.
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierdziu. A Ja sobie myślę, pewnie jest 3 a potem 6. Tak mi się ubzdurało ![]() No to pięknie kolejny raz kupiłam 3 i jej nie wykorzystałam tak samo z 1. Wrr. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- EDIT : dobrze myślałam 4 to jest smoczek od 6miesięcy + ![]() JESZCZE PYTANIE: Mam te butelki jakieś ZŁOTE, dobre one są? Bo w domu dostaje herbatkę czy tam jak dostawała MM to ma te różowe,a dostałam za darmoche te złote i sobie myślę, że do żłoba je dostanie,tylko nie wiem czy jest między nimi jakaś różnica? Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2012-01-21 o 11:05 |
|
|
|
|
#411 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty wiesz ile ja sie naszukałam ? Cytat:
U nas w szpitalu takie ciężarne leżą osobno i rodzą tez na patologii Cytat:
![]() Teliczku ostanio mi nie zacytowało za tytuł ale to chyba nie jest Twój pierwszy który wygrał ? Cytat:
![]() Cytat:
i oby takczęściej ![]() [QUOTE=editka2022;3175316 bylismy na kontroli odnosnie asymetri i jest jeszcze ale niewielkie,za to swtwierdzono ze ma bardzo slabe raczki i znow mamy jezdzic na cwiczenia [/QUOTE] za postępy , Krystek ma słabe mięśnie klatki piersiowej ![]() Marzena Krystuś na przewijaku wigina śmiało ciało Witam sobotnio ![]() Rozmrażam zupke dla Krystka na obiad ale czy bedzie ją jadł
|
|||||
|
|
|
#412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My czasem z 3 pijemy herbatke. Ja mam tylko złote-to nowsza wersja tych rózowych/niebieskich. Choc dla mnie brzydkie, jakby sokiem marchewkowym przefarbowane. |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sobie myślę kolek nie miała i nie ma, więc raczej przez butelkę ich już mieć nie będzie, nie? ![]() Nic muszę iść wystawić na all smoczki które są nowe, a kupić jej 4czki
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
laski w Lidlu jest jeden rodzaj pieluch? bo chce jechac kupić dla starszego.Maja tam mleko Bebilon?
|
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
W pracy siedzę Sara za pół roczku ![]() Agnieszkom sto lat! Od kiedy pracuję nie mogę się tu odnaleźć
|
#417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja tam jakoś nie wierzę w to, czy butelka jest antykolkowa czy nie.. ale ogólnie jestem zadowolona z butelek Aventa bez względu na kolor ![]() Moje dziecię drzemie.. a ja zamiast trochę posprzątać to siedzę na necie.. a cała sterta prasowania czeka |
|
|
|
|
#418 | |||
|
Zakorzenienie
|
ciii...podczytuję z pracy
Cytat:
Cytat:
a bilety będą ?Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego!! ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ja teżPatik, dla Sary!
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2012-01-21 o 11:43 |
|||
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B śpi starszy na bajki patrzy a ja w pizamie
|
|
|
|
|
#420 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to poczekam , tydzien mnie nie zbawi ![]() a mi się wlasnie podoba, mam zlotą i mam niebieską i ta niebieska wkurza mnie bo ta dodatkowa obrączka, jak się zle zalozy to butelka cieknie, a zlota jest ladniejsza i dokladniejsza moi zdaniem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

ale mi też często się zdarzy ludzi myślami ściągać, często na telefonie oszczędzam 

Wasze dzieci też tak mają?
jadę do tesco jutro
musze je mieć

???
??

zębole
ja też