Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-21, 01:15   #391
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

No dobranoc, dobranoc.

Stronczek, ale co tak wcześnie dzisiaj?
Stary 2012-01-21, 04:30   #392
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Brumciu kiedys trzeba sie wyspać. Wracam do łóżka.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 06:40   #393
ellika
Rozeznanie

Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
u nas Bebiko 2R bo mój niejadek drobny, więc chcę ją troszkę "podtuczyć"

dziś wyszła Lenie górna lewa jedynka! 3. ząbek już ma

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewczyny normalnie jestem w szoku. Nie myslalam, że istnieje coś takiego jak ( kurde nie wiem jak to nazwać ) przywoływanie kogoś intensywną myślą.
Ale zakręciłam. Ale nie myślcie sobie, że jestem nienormalna.
Już rozwijam.

Bo tak, dzisiaj rano oglądałam zdjęcia byłej laski M.
Nigdy jej nie widziałam, ale często o niej słyszałam ( Z UST oczywiście )
( A to była grubsza sprawa, M. do dziś płaca raty które wziął na meble do ich ówczesnego mieszkania )
I tak sobie myślę, hmm, chciałabym Cię zobaczyć na żywo.
Wpatrywałam się w jej twarz, zdjęcie długo.

I dziś na spacerze spotkałam znajomą i zagadałyśmy się i ( przysięgam ) patrzę, i ledwo co się nogi pode mną nie ugięły...
szła ta dziewczyna!!!
I co lepsze, jak popatrzyła się na mnie ( bo ja wlepiałam w nią gały z niedowierzaniem ) to się potknęła na chodniku...
hehe Marino ty aparatko ale mi też często się zdarzy ludzi myślami ściągać, często na telefonie oszczędzam

Karolcia dziękuje ślicznie za życzenia
Ta noc znowu do tyłu, mała właśnie w najlepsze się bawi
aaaa szkoda gadać...

ponadrabiam troszkę

---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ----------

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Wiecie co, powinni stworzyć nową dyscyplinę olimpijską- przewijanie 5-miesięczniaka. Matko, ile ja się muszę nagimnastykować, żeby ją przebrać. Hania wije się jak wąż na przewijaku, robi mostki, przekręca się na brzuch, wszystko mi zabiera a z pieluszki ucieka jakby ta ją co najmniej parzyła w pupę. Wasze dzieci też tak mają?
oj tak, mają juz sama nie wiem czym ją zajmować, żeby pampka założyć
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

o jeżżżuuuu... kawowe jadę do tesco jutro
kawoweeee???musze je mieć
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Mój dzieć dziś odkrył potęgę ... balonika Byliśmy w Ikei (po te haki do huśtawki ) i w restauracji były baloniki. Pokazałam mu, powaliłam balonikiem w nos i mało nie wyszedł z siebie. Zaczął wręcz krzyczeć, chichotać, pluł, wytrzeszczał oczy. Szał ciał Balonik oczywiście poszedł z nami do domu

Prawdę pisał Zawitkowski, że najlepsze zabawki dla bobasa to plastikowe butelki i balony
A własnie - czy Wasze dzieci też mają obsesje na punkcie telefonów i pilotów? Bo te własnie rzeczy (oraz kable różnego rodzaju) fascynują Tymcia najbardziej ze wszystkiego
o tak, balonik u nas od jakiś dwóch tyg wiedzie prym do tego przywiązałam do niego kawałek szeleszczącej, błyszczącej folii i jest hicior u nas też plastikowy kubeczek z uszkiem ostatnio jest fajny do zabawy

A tak w ogóle to dzień dobry

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

boszeee właśnie zdałam sobie spawe że dziś sobota, a ja czekam naiwnie, że mąż do pracy bedzie wstawał
dzisiaj kolęda...
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 07:32   #394
aania_20
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Ja byłam dziś w dwóch i w obu po 40

Znasz mnie już
no widzisz, ale paskudy
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Brunetka a ja się boję do Ciebie pisać, bo raz prawie na mnie nakrzyczałaś :P
ja też czy ja aż tak źle coś napisałam że mi się oberwało?
Cytat:
Prawdę pisał Zawitkowski, że najlepsze zabawki dla bobasa to plastikowe butelki i balony
A własnie - czy Wasze dzieci też mają obsesje na punkcie telefonów i pilotów? Bo te własnie rzeczy (oraz kable różnego rodzaju) fascynują Tymcia najbardziej ze wszystkiego
o tak. U nas: moja komórka, piloty, butelka po mineralnej, wiaderko po mielonym twarogu
Cytat:
Napisane przez 83monia;31751109
[B
brumek[/B] - no, wlosy to tez hit. hitem tez byl wlochaty korzuch jakiejs pani w kosciele

Cytat:
w ogóle trochę nie wiem o co chodzi

to tak jak ja

zmykam do pracy, miłego!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 09:06   #395
dziubek79
Zakorzenienie

bry
bardzo spokojna ta nocka była i ranek , nie ma co nadrabiać

nasz synek po tym jak 2 godziny walczył ze snem, zasnął o 21:20 obudził sie o 7
oby tak częściej

dziś Szymus ma w planach odwiedzić pradziadka i dziadków więc mamusia odpocznie
miłego dnia !!!!!
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 09:21   #396
Bartessa
BAN stały

prawo jazdy opite, teraz tylko musze zapewne jeszcze postawic...
ale mnie gowa boli
nie to zebym kaca miala ( bo to raczej nie kac, tylko niewyspanie) ale namieszalam, oj namieszalam....
najpierw z siostrą wypilysmy martini, pozniej odkorkowalam swojskie 1,5 roczne wino, drink i orzechówka...
i tym sposobem moja sis, probowala sie mojemu szwagrowi do lozka wpakowac a ona mu się podoba. Jaja niesamowite robiła.
Tż zapomniał już jak to jest kiedy ja pije, bo ostatnio taką tytkę mialam 2 lata temu. I mowi mi ze: ale od Ciebie smierdzi winem, a ja mu ze: to teraz juz wiesz jak ja się czuje zawsze kiedy Ty pijesz, i dlaczego zawsze musze z Bartkiem spac

Dziewczyny a mozna na tym druku z egzaminu jezdzic zanim sie prawko odbierze? czy nie bardzo?

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2012-01-21 o 09:23
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 09:22   #397
editka2022
Rozeznanie

brumku mojej Neli to tez piloty laptopy to ulubiona zabawka jak zobaczy klawiature to szaleje,u nas piloty ida w ruch jak cwiczne z Nelka,bo d piolota sie przewraca.lubi tez pomalowane we wzorki paznokcie
bylismy na kontroli odnosnie asymetri i jest jeszcze ale niewielkie,za to swtwierdzono ze ma bardzo slabe raczki i znow mamy jezdzic na cwiczenia
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 09:27   #398
Shira_83
Zadomowienie

cześć czołem kluski z rosołem

druga noc bez karmienia nocnego
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Shira to mu daj wody zamiast mleka. Hipp 2 podajesz w butelce avent? nie bij jak nie doczytałam a pisałaś !
a to dostaję łyczka wody jak mu zaschnie w buzi ooo ryczy zaraz wracam... już tak w avencie podaję na smoczku trój przepływowym a czemu pytasz?
Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Aha Shirka mleczko dotarlo, daj dane na pw.

.
litości Kajoolku nie drażni bazy po ranu smacznego życzę syneczkowi

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość

Shira, idziemy na klaty ???
jasne na gołe klaty i kisielek

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
u nas jest to samo, Lila wygina się jak węgorz, obraca, przekręca na plecy, robi mostki itp i założenie pampersa to nie lada sztuka...
też jak scio daję jej cokolwiek, co mam pod ręka, najlepiej drugiego pampersa bo ją fascynuje

tak to jest hit pampers!
Cytat:
Brunetka a ja się boję do Ciebie pisać, bo raz prawie na mnie nakrzyczałaś :P

hahaha ty się boisz eee
Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
nie musisz nic mi pisać
ktoś ma zespolik napięcia

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
bry
bardzo spokojna ta nocka była i ranek , nie ma co nadrabiać

oby tak częściej

dziś Szymus ma w planach odwiedzić pradziadka i dziadków więc mamusia odpocznie
miłego dnia !!!!!
brawo za nockę!!!
Stary 2012-01-21, 09:30   #399
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
brumku mojej Neli to tez piloty laptopy to ulubiona zabawka jak zobaczy klawiature to szaleje,u nas piloty ida w ruch jak cwiczne z Nelka,bo d piolota sie przewraca.lubi tez pomalowane we wzorki paznokcie
bylismy na kontroli odnosnie asymetri i jest jeszcze ale niewielkie,za to swtwierdzono ze ma bardzo slabe raczki i znow mamy jezdzic na cwiczenia

spokojnie, bedzie ok, cwiczenia prawie zawsze korygują takie wady. Mojej kolezanki coreczka miala mięsnie w szyjce po kazdej stronie rozne, bo w brzuchu miala malo miejsca i byla skrzywiona. trzymala glowe tylko na jedną strone i grozila jej operacja, i dzięki rehabilitacją wszystko się uregulowalo. Bedzie ok, zobaczysz

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Dzisiaj jest Dzien Babci no nie ??
Stary 2012-01-21, 09:32   #400
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam,
wchodze do nadrabiania i co?? tylko 1 strona?? co tak "cienko"??

Moja Marys padla po 22 obudzila sie o 8.30 i jadla o 2 i o 5Moja tez mniej je ostatnio. Teraz np czekam az sie upomni o jedzonko
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:19   #401
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Dzien dobry.

My z Wiki zaraz będziemy dzwonić do babć i dziadków
Stary 2012-01-21, 10:22   #402
agadus
Wtajemniczenie

witajcie

ale siedziałyście długo w nocy i miałyście jakieś dyżury nocne?? brumek po 1 stronczek ok 4, ellika o 6

a ja sobie teraz siadłam, poodkurzałam Nati spi a Oli bajki ogląda, zakochała się w Michałku z przedszkola i cały czas mi o nim mówi juz kilka dni, zresztą ten Michał tez łazi za Oliwką

dzisiaj dzień babci i tak skromnie napisze moje imieniny.

no wczoraj wieczorem było troszkę goraco u Was,

a i musze sie przyznac bez bicia i proszę o rozgrzeszenie wczoraj około godziny 13.30 moja noga przekroczyła próg zła, byłam w makdonaldzie i zamówiłam wieśmaca i frytki, smamowało jak chole..ra, więcej grzechów nie pamietam

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość

Dziewczyny a mozna na tym druku z egzaminu jezdzic zanim sie prawko odbierze? czy nie bardzo?
niet, nie możesz jeździć na tym, musisz czekac na prawko, a złozyłas juz w urzędzie??

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:

KOCHAM GRANOLĘ!!! Z orzechami może? Podeślij pocztą, co?
ja tez bardzo lubię nawet dzisiaj na sniadanie jadlam, tylko kupna, nasz przepisa na taka swoja domową??

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:23   #403
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
No tak... Dzis dzien babci i imieniny Agnieszki.

Agadus najlepszego
Stary 2012-01-21, 10:26   #404
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam,
wchodze do nadrabiania i co?? tylko 1 strona?? co tak "cienko"??

Moja Marys padla po 22 obudzila sie o 8.30 i jadla o 2 i o 5Moja tez mniej je ostatnio. Teraz np czekam az sie upomni o jedzonko
mało stron, bo dzisiaj sobota,
a mi się wczoraj popie.prz.y.ł.o że wczoraj była sobota, i dzisiaj mi jakos tak dziewnie

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
No tak... Dzis dzien babci i imieniny Agnieszki.

Agadus najlepszego
a dziekuje dziękuję

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

...i dlatego ja również składam wszystkim Agusią wszystkiego najlepszego , no chyba,że ktoras obchodzi w kwietniu

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:28   #405
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra jakas, coś strasznego, aż lzy stają w oczach...
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...Wysokie_Obcasy

Podziwiam, że mogła jeszcze o tym napisać.

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

a to dostaję łyczka wody jak mu zaschnie w buzi ooo ryczy zaraz wracam... już tak w avencie podaję na smoczku trój przepływowym a czemu pytasz?

Bo mam aventa,
mam trójprzepływowy
i chce mleko 2 Hipp

I sie zastanawiam właśnie czy je podać w kolejnym nr smoczku czy właśnie w tym trójprzepływowym.

No i wytłumacz mi kochana. Moje dziecko wstało o 1 jadło 5 min, jak nigdy ! wstała o 4 znowu jadła 5min ssała i ssała i o 6 też
Nie wiem przecież jej nie głodzę w dzień

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:33   #406
Naataaszkaa
Raczkowanie

O matko! Ale ja się dzisiaj wyspałam Hania padła o 19.. jedzonko o 4:30 i spanie do 7:30.. takie nocki to ja rozumiem jestem rześka jak skowronek... obdzwoniłyśmy już babcie Hani i moje.. szkoda, że nie możemy odwiedzić bo Tż siedzi w szkole a mamy do nich wszystkich ze 160km..

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
[/COLOR]dziewczyny od razu napiszę, nie mam nic przeciwko ludziom otyłym, ale jak sami robią z siebie debi.li to sam usmiech pcha się na twarz
http://www.youtube.com/watch?v=dIqN7...eature=related
A mnie ta babka przeraża

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość

Nataszko, Brunetka wstawiła właśnie TE ziemniaczki, o które pytałaś
ja jutro je będę robić bo się napaliłam

[QUOTE=Scio;31747951

I dwa aerobici przegapiłam [/QUOTE]

a ja 4 ale przez głupie tabletki anty mam okres cały miesiąc a jakoś nie lubię skakać jak mam..

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Wiecie co, powinni stworzyć nową dyscyplinę olimpijską- przewijanie 5-miesięczniaka. Matko, ile ja się muszę nagimnastykować, żeby ją przebrać. Hania wije się jak wąż na przewijaku, robi mostki, przekręca się na brzuch, wszystko mi zabiera a z pieluszki ucieka jakby ta ją co najmniej parzyła w pupę. Wasze dzieci też tak mają?
W dodatku w nocy by mnie o zawał serca przyprawiła- zaczęła się drzeć wniebogłosy, aż zerwałam się na równe nogi...i co się jej stało? Mój mały speedy gonzales przekręcił się na brzuch. Jak ją obróciłam z powrotem to minę miała jakby to przeze mnie się na brzuchu znalazła, a sekundę później już smacznie spała. Jak jej rano opowiadałam jakiego rabanu narobiła, to mówiła że nic nie pamięta.

Moja też strasznie fika na przewijaku.. mamy w takie kwiatki i ją interesują głównie te, które są za jej głową włączam ostatnio karuzelkę przy przewijaniu i trochę pomaga.. ale zapięcie równo pieluchy to niezły wyczyn

Cytat:
Mój dzieć dziś odkrył potęgę ... balonika Byliśmy w Ikei (po te haki do huśtawki ) i w restauracji były baloniki. Pokazałam mu, powaliłam balonikiem w nos i mało nie wyszedł z siebie. Zaczął wręcz krzyczeć, chichotać, pluł, wytrzeszczał oczy. Szał ciał Balonik oczywiście poszedł z nami do domu

O tak.. telefony Hania kocha a poza tym metki przy pluszakach.. łyżeczki plastikowe którymi je też kocha

Cytat:
Aż ciarki przeszły! Straszne..

Cytat:

ale mnie gowa boli
nie to zebym kaca miala ( bo to raczej nie kac, tylko niewyspanie) ale namieszalam, oj namieszalam....
najpierw z siostrą wypilysmy martini, pozniej odkorkowalam swojskie 1,5 roczne wino, drink i orzechówka...
i tym sposobem moja sis, probowala sie mojemu szwagrowi do lozka wpakowac a ona mu się podoba. Jaja niesamowite robiła.
Tż zapomniał już jak to jest kiedy ja pije, bo ostatnio taką tytkę mialam 2 lata temu. I mowi mi ze: ale od Ciebie smierdzi winem, a ja mu ze: to teraz juz wiesz jak ja się czuje zawsze kiedy Ty pijesz, i dlaczego zawsze musze z Bartkiem spac

Cytat:

Wszystkiego najlepszego
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:36   #407
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:

ale mnie gowa boli

Podobnież za jeżdżenie w trakcie czekania na dokument moga wstrzymać uprawnienia. Poczekaj te dwa tygodnie
Stary 2012-01-21, 10:36   #408
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Bo mam aventa,
mam trójprzepływowy
i chce mleko 2 Hipp
My mamy smoczek 4 do Hippa. Trójprzepływowy ma dziure jak w armacie, bedzie się lało mleko, ono jest geste, ale nie az tak.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:54   #409
karolinee1983
Zadomowienie

Bry Chyba tylko się przywitam bo ... nie mam o czym pisać miłego dnia!!!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:03   #410
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
My mamy smoczek 4 do Hippa. Trójprzepływowy ma dziure jak w armacie, bedzie się lało mleko, ono jest geste, ale nie az tak.

Ja pierdziu.
A Ja sobie myślę, pewnie jest 3 a potem 6.
Tak mi się ubzdurało

No to pięknie kolejny raz kupiłam 3 i jej nie wykorzystałam tak samo z 1.
Wrr.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

EDIT : dobrze myślałam 4 to jest smoczek od 6miesięcy +

JESZCZE PYTANIE:

Mam te butelki jakieś ZŁOTE, dobre one są?
Bo w domu dostaje herbatkę czy tam jak dostawała MM to ma te różowe,a dostałam za darmoche te złote i sobie myślę, że do żłoba je dostanie,tylko nie wiem czy jest między nimi jakaś różnica?

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2012-01-21 o 11:05
Stary 2012-01-21, 11:14   #411
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Lepiej by zabrzmiało suczowata egoistka A poza tym wy już swoich księciuniów macie :P u mnie to priorytet bo pajęczyną obrastam..
Czasami z tym księciem nie ma tak łatwo Ty wiesz ile ja sie naszukałam ?
Cytat:

U nas w szpitalu takie ciężarne leżą osobno i rodzą tez na patologii
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
A my 3 miesiące do Wrocławia na szkołe tańca szorowaliśmy

a w momencie teńca Tzt sie zestresował i zapomniał pierwszych kroków
Biedny Tż
Teliczku ostanio mi nie zacytowało za tytuł ale to chyba nie jest Twój pierwszy który wygrał ?
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Ja jak za duzo jest napisane czasem zapominam co komu mialam pisac. Zaznaczam do zacytowania a pozniej sie okazuje ze polowy nie ma i zapominam co komu.
Właśnie też tak mam a najbardziej sie wkurzam jak zobacze post na który bym odpowiedziała dopiero w cytowanych odp u kogoś
Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

oby tak częściej
Krystek zasnął godzine prędzej ale też wstał o 7 umówili sie chlopaki i oby takczęściej
[QUOTE=editka2022;3175316
bylismy na kontroli odnosnie asymetri i jest jeszcze ale niewielkie,za to swtwierdzono ze ma bardzo slabe raczki i znow mamy jezdzic na cwiczenia[/QUOTE]

za postępy , Krystek ma słabe mięśnie klatki piersiowej

Marzena Krystuś na przewijaku wigina śmiało ciało

Witam sobotnio zaraz biore sie za sprzątanie bo potem jedziemy na impreze urodzinowo-babciowo-dziadkową

dla Agnieszek

Rozmrażam zupke dla Krystka na obiad ale czy bedzie ją jadł
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:17   #412
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja pierdziu.
Tak mi się ubzdurało

Wrr.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

JESZCZE PYTANIE:

Bo w domu dostaje herbatkę czy tam jak dostawała MM to ma te różowe,a dostałam za darmoche te złote i sobie myślę, że do żłoba je dostanie,tylko nie wiem czy jest między nimi jakaś różnica?
Wg mnie nie ma żadnej różnicy.. różowe są takie bardziej "miękkie" że tak powiem i ja ich używam tylko do herbatki.. no i mają tą nakładkę pod smoczek.. a złote takie trwalsze mi się wydają, grubsze.. i ich używam do mleka..
Stary 2012-01-21, 11:18   #413
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierdziu.
Tak mi się ubzdurało

Wrr.

JESZCZE PYTANIE:

My czasem z 3 pijemy herbatke.
Ja mam tylko złote-to nowsza wersja tych rózowych/niebieskich. Choc dla mnie brzydkie, jakby sokiem marchewkowym przefarbowane.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:19   #414
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Wg mnie nie ma żadnej różnicy.. różowe są takie bardziej "miękkie" że tak powiem i ja ich używam tylko do herbatki.. no i mają tą nakładkę pod smoczek.. a złote takie trwalsze mi się wydają, grubsze.. i ich używam do mleka..
Te nakładki to niby jakieś antykolkowe są,
ale sobie myślę kolek nie miała i nie ma,
więc raczej przez butelkę ich już mieć nie będzie, nie?

Nic muszę iść wystawić na all smoczki które są nowe,
a kupić jej 4czki

Stary 2012-01-21, 11:21   #415
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

laski w Lidlu jest jeden rodzaj pieluch? bo chce jechac kupić dla starszego.Maja tam mleko Bebilon?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:35   #416
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dzień doberek

W pracy siedzę

Sara za pół roczku
Agnieszkom sto lat!

Od kiedy pracuję nie mogę się tu odnaleźć

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:37   #417
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Te nakładki to niby jakieś antykolkowe są,
ale sobie myślę kolek nie miała i nie ma,
więc raczej przez butelkę ich już mieć nie będzie, nie?

Nic muszę iść wystawić na all smoczki które są nowe,
a kupić jej 4czki

A ja tam jakoś nie wierzę w to, czy butelka jest antykolkowa czy nie.. ale ogólnie jestem zadowolona z butelek Aventa bez względu na kolor

Moje dziecię drzemie.. a ja zamiast trochę posprzątać to siedzę na necie.. a cała sterta prasowania czeka nienawidzę prasować!!
Stary 2012-01-21, 11:42   #418
aania_20
Zakorzenienie

ciii...podczytuję z pracy

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
będzie dobrze
Cytat:
lepiej poczekaj.... choć ja wiem że ciągnie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
jasne na gołe klaty i kisielek

a bilety będą ?
Cytat:
Dzisiaj jest Dzien Babci no nie ??

Cytat:

a i musze sie przyznac bez bicia i proszę o rozgrzeszenie
Rozgrzeszenia udzielono
Wszystkiego najlepszego!!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
W pracy siedzę
ja też

Patik, dla Sary!

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2012-01-21 o 11:43
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:43   #419
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
A ja tam jakoś nie wierzę w to, czy butelka jest antykolkowa czy nie.. ale ogólnie jestem zadowolona z butelek Aventa bez względu na kolor

Moje dziecię drzemie.. a ja zamiast trochę posprzątać to siedzę na necie.. a cała sterta prasowania czeka nienawidzę prasować!!
ja podobnie
B śpi starszy na bajki patrzy a ja w pizamie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:46   #420
Bartessa
BAN stały

Cytat:

niet, nie możesz jeździć na tym, musisz czekac na prawko, a złozyłas juz w urzędzie??

u nas się placi zaraz po zdaniu i tylko odbiera,
to poczekam , tydzien mnie nie zbawi

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
My czasem z 3 pijemy herbatke.
Ja mam tylko złote-to nowsza wersja tych rózowych/niebieskich. Choc dla mnie brzydkie, jakby sokiem marchewkowym przefarbowane.
a mi się wlasnie podoba, mam zlotą i mam niebieską i ta niebieska wkurza mnie bo ta dodatkowa obrączka, jak się zle zalozy to butelka cieknie, a zlota jest ladniejsza i dokladniejsza moi zdaniem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości