Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII. - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 5 11,36%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam 10 22,73%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 7 15,91%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 2 4,55%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 12 27,27%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 8 18,18%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-21, 15:29   #451
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Eveewe bardzo mi przykro. Ja niestety słyszałam o jeszcze innym przypadku. Moja znajoma miała ciążę pozamaciczna i jej usuwali jakoś po 12 tygodniu. Tabletki jakieś dostała. Ale to wszystko to jej wina bo nie poszła Wczesniej do lekarza. IDIOTKA. stwierdziła ze nie musi. Czwórkę dzieci urodziła to i piąte urodzi. Wcale mi jej szkoda nie było. Tylko tego dziecka. 12 tydzien to Juz duuuze dzieciatko. Aaa i dodam jeszcze ze splynelo to po niej jak po kaczce. Od dawna wiedziałam ze ma Cos z głowa.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 15:32   #452
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Eveewe bardzo mi przykro. Ja niestety słyszałam o jeszcze innym przypadku. Moja znajoma miała ciążę pozamaciczna i jej usuwali jakoś po 12 tygodniu. Tabletki jakieś dostała. Ale to wszystko to jej wina bo nie poszła Wczesniej do lekarza. IDIOTKA. stwierdziła ze nie musi. Czwórkę dzieci urodziła to i piąte urodzi. Wcale mi jej szkoda nie było. Tylko tego dziecka. 12 tydzien to Juz duuuze dzieciatko. Aaa i dodam jeszcze ze splynelo to po niej jak po kaczce. Od dawna wiedziałam ze ma Cos z głowa.
to faktycznie bardzo mądra to ona nie jest. Moja poszła do lekarza to ja do domu wysłał. A już o jej porodzie nie będę opowiadać, bo banda konowałów i nic więcej.
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 15:49   #453
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.

Dzięki dziewczyny
Biore antybiotyk i troche schodzi. ale czuje sie jakby mnie czolg przejechał. Dobrze, ze wymyslili audiobooki to sobie leże i słucham, bo od czytania oczy bolą.
No i staram się dużo leżeć, ale same wiecie jak to jest przy dziecko. Niby mąż robi wszytsko, ale ja musze doglądać itd. No i musiałam uśpić Agu bo chciała z mamą. A mamy nową metoe usypiania "na łyżeczki" Agatula przytula się plackami do mnie, ja przytulam i trzyma mnie za ręke.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 15:57   #454
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Maminki znalazłam fajny blog
http://ammniam.dziecisawazne.pl/
o już jest w ulubionych

Dla wszystkich Agnieszek

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Melduje się ze jeszcze żyje, ale masakrystycznie mnie rozłożyło.
Mężul o mnie dba. Robi herbatke, będzie zaraz gotował mi rosołek.
Zdrówka!
dla troskliwego męża.

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
A ja siedze i rycze - bratowa ma ciąże pozamaciczna, czeka na usuniecie. 6 tydzien i polecialo. Kur.w..a
Współczuję Wam wszystkim.

Idę pościskam Radzia.

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Biedna.. przerażają mnie takie historie.. dopiero teraz, kiedy Hania jest już na świecie inaczej odbieram takie rzeczy.. że to mogło spotkać i mnie.. Naprawdę wielkie współczucie..
.
Też tak mam.

Cytat:
Ja stwierdzam, że zakup grilla domowego był najlepszym moim zakupem już nie wyobrażam sobie bez niego życia właśnie mi się pierś griluje na obiadek
Jaki masz?
Dasz linka?

Cytat:
A właśnie.. czym spieracie plamy po marchewce?
Któraś niedawno pisała o tym płynie do naczyń
http://www.ceneo.pl/1916885

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

A dziewczyny!
Co Wam chciałam napisać
Wczoraj jak byłam z Radkiem na spacerze to zaczepiało mnie dwóch żuli
Marnia, Ciebie nastolatki a mnie żule wstrętne
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 16:02   #455
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

kurczak jeszcze do tesciowej mamy isc, w koncu dzis dzien babcia - wogole nie mam ochoty
Dziekuje dziewczynki za wsparcie
Stary 2012-01-21, 16:04   #456
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

I któras na marchewkę polecała pastę bhp
Stary 2012-01-21, 16:09   #457
Marina1
Zakorzenienie

Witajcie!

dziewczynki normalnie weszłam do K. i uciekłam, bo mi głupio było, jak zobaczyłam Wasze komentarze, i nie wiedziałam co napisać
Zawstydziłyście mnie, oj zawstydziły... Dziękuję kochane moje. I na bank pokażę M. jak wróci z łodzi

A ja wróciłam z uczelni. Zaliczone 2 przedmioty !
A z jednego muszę dowieść jeszcze referat ( swoją drogą, ale mnie babka wkurzyła, wrrr).
Dobra, na razie tyle o mnie, jadę po syna.
Buziule
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 16:56   #458
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
bylismy na kontroli odnosnie asymetri i jest jeszcze ale niewielkie,za to swtwierdzono ze ma bardzo slabe raczki i znow mamy jezdzic na cwiczenia
A czym się to objawia?

a jak oczka wogóle
Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
witajcie

a ja sobie teraz siadłam, poodkurzałam Nati spi a Oli bajki ogląda, zakochała się w Michałku z przedszkola i cały czas mi o nim mówi juz kilka dni, zresztą ten Michał tez łazi za Oliwką

dzisiaj dzień babci i tak skromnie napisze moje imieniny.

[/COLOR]ja tez bardzo lubię nawet dzisiaj na sniadanie jadlam, tylko kupna, nasz przepisa na taka swoja domową??
Wszystkiego najlepszego Agadus

a tu przepis
granola

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Biedny Tż
Teliczku ostanio mi nie zacytowało za tytuł ale to chyba nie jest Twój pierwszy który wygrał ?

dziękuje to 2 raz ale myślę że są tu lepsze rekordzistki

Cytat:

Zdrówka

Cytat:
Wszystkim

A ja siedze i rycze - bratowa ma ciąże pozamaciczna, czeka na usuniecie. 6 tydzien i polecialo. Kur.w..a[COLOR="Silver"]

l

Dziękuję losowi za udaną ciąże i za to że moje dziecko jest zdrowe
Brumeczku jakie laurki zrobiłaś?

bo ja kupiłam kartkę z serduchem i farbki plakatowe i tam bedziemy odbijać stópki i rączki

Moi teścowie i moi rodzice na urlopie
wiec dzis odwiedzay moje babcie
u jednej juz byliśmy i u dziadka na cmentarzu
jak Jaś sie obudzi to jedziemy do jeszce jednej

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2012-01-21 o 17:21
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 17:17   #459
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Hej!

Ufff ale jestem zmachana... wyszlam dzis z domu o 8:40 a wrocilam po 15. Bylam na balu najpierw z Zuzia, potem z Wiktoria. Wyeksploatowalam sie na maksa. Kondycja juz nie ta. Z malym zostala moja mama. Swietnie sobie radzili, ja wrocilam z takimi balonami, ze sciaglam 230 ml mleka i jeszcze Antek zjadl. Teraz pojechali do mojej kuzynki, a ja zostalam sama z moim malym glutkiem. Moze uda mi sie cos nadrobic, ale widze, ze strasznie duzo tego mam.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 17:29   #460
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Hej!

Ufff ale jestem zmachana... wyszlam dzis z domu o 8:40 a wrocilam po 15. Bylam na balu najpierw z Zuzia, potem z Wiktoria. Wyeksploatowalam sie na maksa. Kondycja juz nie ta. Z malym zostala moja mama. Swietnie sobie radzili, ja wrocilam z takimi balonami, ze sciaglam 230 ml mleka i jeszcze Antek zjadl. Teraz pojechali do mojej kuzynki, a ja zostalam sama z moim malym glutkiem. Moze uda mi sie cos nadrobic, ale widze, ze strasznie duzo tego mam.

fajnie to brzmi

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 17:45   #461
wodaqua
Zadomowienie

Hejloł!
Sto lat dla:
Stapelki
Agadus
Agni
Agulaaabar
AgiG

z okazji Dnia Babci

Grabię sobie, grabię...

Shira, gołe klaty i kisielek przyjmuję - gdzie i kiedy?

Jutro przyjadą tescie, wujo-dziadki i moi rodzice na Dzień Babci i Dziadka - kumulację zrobiliśmy i na torta zaprosiliśmy. Szkoda tylko, że zostałam sama na placu boju, bo małż znów na zjeździe...
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 17:50   #462
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Wiecie co, powinni stworzyć nową dyscyplinę olimpijską- przewijanie 5-miesięczniaka. Matko, ile ja się muszę nagimnastykować, żeby ją przebrać. Hania wije się jak wąż na przewijaku, robi mostki, przekręca się na brzuch, wszystko mi zabiera a z pieluszki ucieka jakby ta ją co najmniej parzyła w pupę. Wasze dzieci też tak mają?
W dodatku w nocy by mnie o zawał serca przyprawiła- zaczęła się drzeć wniebogłosy, aż zerwałam się na równe nogi...i co się jej stało? Mój mały speedy gonzales przekręcił się na brzuch. Jak ją obróciłam z powrotem to minę miała jakby to przeze mnie się na brzuchu znalazła, a sekundę później już smacznie spała. Jak jej rano opowiadałam jakiego rabanu narobiła, to mówiła że nic nie pamięta.

Kiedyś oglądałam wywiad z tą kobietą i ona nie jest normalna. Ma tyle dzieci na własne życzenie. Lekarz jej powiedział, że udało się zapłodnić 8 jajeczek, a ona kazała je wszystkie sobie "zaaplikować". Kobieta nie ma męża/partnera oprócz 8-raczków ma jeszcze czworo dzieci. Próbuje jakoś zaistnieć w mediach. Ma obsesję na punkcie Angeliny Jolie i kilka operacji za sobą żeby się do niej upodobnić.
.
rzeczywiście coś nie tegez z jej głową.
Fajnie opisałaś noc Hanki

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Ja spróbowałam kawowego, ale kawy nie czułam.
A jak pomarańczowe?
ma kawowe smakują. pomarańczowe tak oo, zależy co kto lubi. I tak najlepsze zamkowe i białe. Właśnie wcinam

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Prawdę pisał Zawitkowski, że najlepsze zabawki dla bobasa to plastikowe butelki i balony
A własnie - czy Wasze dzieci też mają obsesje na punkcie telefonów i pilotów? Bo te własnie rzeczy (oraz kable różnego rodzaju) fascynują Tymcia najbardziej ze wszystkiego
mój dzieć też piloty i telefon, pampk przy przewijaniu, woreczki foliowe- to sprawdziło się u mamy jak zabawki nie wzięłam. I moje włosy...ałaaa
Piękne to jest, jak mnie dotyka i szczypie.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Sara za pół roczku
pamiętałaś dziękujemy

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
ciii...podczytuję z pracy
Patik, dla Sary!
Ania zdradź gdzie pracujesz
dziękujemy

Cytat:
dobry mężuś. Kuruj się kochana.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

I kto mi wytłumaczy, moje dziecko od 6 do 12 nic nie chciało jeść, a w nocy wstaje co 3h
NIE ja. A Emi tak ładnie spała, myślałam że tak zostanie.

Agadus najlepszego

Moja kochana córa dzisiaj kończy pół roczku.
Coś mi d nie chce w klawiaturze wchodzić, muszę mocno cisnąc
Wczorajszy egz zal. na 3 ( dzięki za kciuki), ale dzisiejszy w plecy- uwaga- jako jedyna z roku, czaicie? wstyd nie wiem jak ja to zrobiłam

Marina za Twoje zaliczenia. Z kim Roguś siedział?

Ja jestem jakaś inna, bo żadnych prezentów ani życzeń na dzień babci i dziadka nie było. Kropka.
Ja dziadków nie mam żadnych, a Sara......
Ostatnio okropnie boli mnie głowa, wczoraj zawroty miałam.
Stary 2012-01-21, 18:02   #463
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

A z jednego muszę dowieść jeszcze referat ( swoją drogą, ale mnie babka wkurzyła, wrrr).
Buziule

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Ostatnio okropnie boli mnie głowa, wczoraj zawroty miałam.
za dużo stresów może?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 18:03   #464
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Ja stwierdzam, że zakup grilla domowego był najlepszym moim zakupem już nie wyobrażam sobie bez niego życia właśnie mi się pierś griluje na obiadek
ja robiałam mojemu M kiełbasę i ziemniaczki mówił że lepsze niż ze zwykłego grilla
a iers robisz w folii aluminiowej?

Cytat:
podpinam sie pod pytanie??
u mnie wszystkie śliniaki brudne.A może Vaniszem?

ja byłam w Lidlu ale nie kupiłam tych pieluch tzn miałam je w koszyku ale M stwierdził że to pewnie jakiś niewypał i kupiliśmy pampersy
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 18:04   #465
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Sara mi sie dzis przewaliła na bok z całym leżaczkiem-bujaczkiem.
Mamy ten FP do 9 kg, ona 7 ledwo waży, a bujneła sie tak i przy tym wstała że całość na bok poleciała

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.

Edytowane przez CarmelaSoprano
Czas edycji: 2012-01-21 o 18:05
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 18:06   #466
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Mamy ten FP do 9 kg, ona 7 ledwo waży, a bujneła sie tak i przy tym wstała że całość na bok poleciała
ale nic się jej nie stało?

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-01-21, 18:08   #467
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Mamy ten FP o 9 kg, ona 7 ledwo waży, a bujneła sie tak i przy tym wstała że całość na bok poleciała
biedulka mocno płakała? mam nadzieje ze nic się jej nie stało
My hustawkę FP sprzedaliśmy jakiś czas temu bo mały taki się wychylał do przodu że się bałam że wyleci.Tam są pasy a lepiej by było jakby szelki były.
Stary 2012-01-21, 18:09   #468
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Całe szczesnie nic, ale jak pomysle sobie że czasami zostawiałam ja w leżaczku i szłam sie myc do łazienki....

Stary 2012-01-21, 18:10   #469
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Kupiłam dzisiaj w Biedronce Juleczce jeździk-pchacz, za całe 20PLN jeszcze szachy elektroniczne za 10
A jutro dokupię jeszcze dwie zabawki do kąpieli( te takie duże) dla dzieciaczków moich sióstr ciot., to jak przyjadą na wielkanoc, to będą juz prezenty(jeszcze aby coś dokupię).

My dzisiaj nie szliśmy do Julki prababci, bo babcia zaprosila nas jutro na obiad, a babcie-jedna w Norwegii, druga w Gdańsku, więc tylko wirtualnie składaliśmy życzenia

Milego wieczorku.
Ps. Wczoraj P. sprzedał auto

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Całe szczesnie nic, ale jak pomysle sobie że czasami zostawiałam ja w leżaczku i szłam sie myc do łazienki....
ja też tak robię, tyle że biorę ją ze sobą z tym leżaczkiem do łazienki, ale my mamy leżaczek do 18kg.

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-01-21, 18:14   #470
agadus
Wtajemniczenie

dziewczyny bardzo dziekuję za życzenia imieninowe, nie wymienię wszystkich bo mogę kogos poninąć,
tż niestety nie pamiętał, ale ja nie przypominam

LiLi: cojest:, OJ JESZCZE DALEEEEEEEKO cI DO "NIEJ" oj caps mi się włączył, ale nie chce mi sie kasowac

oj Marina juz nie bądz taka skromna, piękna jesteś, i gr. za zaliczone przedmioty

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Hejloł!
Sto lat dla:
Stapelki
Agadus
Agni
Agulaaabar
AgiG

z okazji Dnia Babci

ja jeszcze nie babcia ale dziękuję z okazji imienin

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Telik dziekuję za przepis na grenolę

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 18:14   #471
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
biedulka mocno płakała? mam nadzieje ze nic się jej nie stało
My hustawkę FP sprzedaliśmy jakiś czas temu bo mały taki się wychylał do przodu że się bałam że wyleci.Tam są pasy a lepiej by było jakby szelki były.
Zaniosła się na początku, ale później płakała tylko chwilke.

Juz leżaczek wyniosłam i wystawie go na all.

Stary 2012-01-21, 18:21   #472
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Agadus Wszystkiego Najlepszego
Stary 2012-01-21, 18:26   #473
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
dla Sary.

Cytat:
Silna dziewczynka.
Dobrze, że przy niej byłaś.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 18:34   #474
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
o kur.de moja ma ten sam i wazy juz prawie 9 kg i tez musze na nia uwazac, jak wychodze to ja z reguly na podlodze na kocu zostawiam - mniejsze zlo niz lezaczek. Ale czasam jak widze co ona na nim wyprawia jak sie wije i wygina - to zastanawialm sie ile czasu az sie przewazy i piz.gnie na podloge. Takze mysle ze lada dzien spakuje go dla nastepnego dziecka a jej cos innego trzeba wynalezc
Stary 2012-01-21, 18:54   #475
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
oj...zdrówka
Cytat:
C
To ostatnie brzmi świetnie
.

no serio kupiłam kiedyś na sernik, i teraz wiaderk robi furorę. Robi za bębenek, grzechotkę i milion innych rzeczy

Cytat:
A ja siedze i rycze - bratowa ma ciąże pozamaciczna, czeka na usuniecie. 6 tydzien i polecialo. Kur.w..a
straszne
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
dla Ciebie za darmola
dzięki
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość

A my dziś poszliśmy z Emilem na basen popatrzyć, bo wczoraj jak sama z nim byłam i weszłam do wody to mu się w ogóle nie podobało. To był pierwszy raz więc zobaczymy może jeszcze przywyknie. a ogólnie ma biegunke i nie wiem od czego - może od tego żelu na zęby
na pewno jeszcze mu się spodoba
Cytat:
Buziule
gratulacje!
Cytat:
Ania zdradź gdzie pracujesz
dziękujemy

w szkole, bez szału

Zdasz na pewno, kiedy poprawka?

U nas właśnie goście byli - m.in. moja chrzestna, kuzynka (chrzestna Adasia) - jak zwykle głośno i wesoło, taka rodzina wariatów
Rodzice dostali kalendarz, strasznie im się spodobał, oczywiście już się dumni chwalili
Ciekawe co teściowie jutro...

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Brumek, chyba musisz konto na FB założyć jednak

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 19:02   #476
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Mam 4 minuty na napisanie posta, moze zdaze...

Cytat:
Mam te butelki jakieś ZŁOTE, dobre one są?
Bo w domu dostaje herbatkę czy tam jak dostawała MM to ma te różowe,a dostałam za darmoche te złote i sobie myślę, że do żłoba je dostanie,tylko nie wiem czy jest między nimi jakaś różnica?
My mamy zlota, ale nie mam niebieskiej/rozowej, wiec nie moge porownac. Dla mnie ok. Butelka jak butelka. Nimczym sie nie rozni od tych co byly kilka lat temu.

Cytat:
Dzień doberek

W pracy siedzę
W sobote? Why?

Cytat:
Zdrowia skarbie!

Cytat:
Bardzo mi przykro...

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
dobry
mam pytanie
Jakie są jeszcze butelki poza Lovi i Brownsem z takim szerokim smoczkiem?
bo chciałabym zmienić, te rurki i gumki mnie dobijają w czyszczeniu
Cooki avent ma szeroki smoczek, TT tez tylko inny ksztalt.

Cytat:
Buziule
Brawa za zaliczenia!

Cytat:

fajnie to brzmi
No naprawde byly ogromne i juz bolace. Kolejnej godziny bym nie wytrzymala.

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Hejloł!
Sto lat dla:
Stapelki
Agadus
Agni
Agulaaabar
AgiG
z okazji Dnia Babci
Dziekowac! Choc ja akurat naleze do tych kwietniowych.

Cytat:
Wczorajszy egz zal. na 3 ( dzięki za kciuki), ale dzisiejszy w plecy- uwaga- jako jedyna z roku, czaicie? wstyd nie wiem jak ja to zrobiłam
za 6 miesiecy Sary!
dla Ciebie za egzamin i za ten oblany.

Cytat:
Biedactwo!

Agnieszki

No i koncze posta juz z dzieciem na kolanach, nie wyrobilam sie...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 19:03   #477
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego Ja Emilie zawsze biorę ze sobą do łazienki,
nawet jak mam umyć tylko zęby.
Najważniejsze że się jej nic nie stało

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:03   #478
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Jaki masz?
Dasz linka?

Któraś niedawno pisała o tym płynie do naczyń
http://www.ceneo.pl/1916885[COLOR="Silver"]
http://allegro.pl/grill-elektryczny-...052849300.html taki mam.. wzięłam taki zwykły bo nie wiedziałam, że będę często używać.. jak dla mnie jest ok.. tylko muszę się rozejrzeć za jakimś mniejszym bo mi ten za dużo miejsca w szafce zajmuje

A płyn muszę wypróbować bo te dziecięce proszki nie radzą sobie z marchewą

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
I któras na marchewkę polecała pastę bhp
Dziękuję.. na pewno spróbuję

Cytat:
dla córci i za egzamin, ten zdany

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja robiałam mojemu M kiełbasę i ziemniaczki mówił że lepsze niż ze zwykłego grilla
a iers robisz w folii aluminiowej?

u mnie wszystkie śliniaki brudne.A może Vaniszem?
Ja nie zawijam w folię ale smaruję cieniusio masłem każdą stronę i wtedy ma super smak i nie jest sucha ostatnio moja ulubiona wersja to piersi posypane czosnkiem staropolskim

O właśnie! Może vanisz sobie poradzi.. nie pomyślałam nawet o tym

Cytat:
Ojj.. najważniejsze, że nic się jej nie stało

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj w Biedronce Juleczce jeździk-pchacz, za całe 20PLN jeszcze szachy elektroniczne za 10
A jutro dokupię jeszcze dwie zabawki do kąpieli( te takie duże) dla dzieciaczków moich sióstr ciot., to jak przyjadą na wielkanoc, to będą juz prezenty(jeszcze aby coś dokupię).
Kurcze.. a ja byłam w biedronce i nie było żadnych zabawek po 20zł.. jedynie te pluszowe kręgle i biedronki ale po 40zł i 49,99

Wybrałyśmy się z Hanią na zakupy.. obkupiłyśmy się w mleko i słoiczki.. zahaczyłyśmy też o Tacco, nigdy nic nie kupowałam w tym sklepie ale były fajne promocje i wzięłam jej spodnie za 25zł, leginsy za dyszkę i bluzeczkę za 14.. ciekawe jakie będą jakościowo po pierwszym praniu

No i oczywiście w biedronce natrafiłyśmy na jakiegoś gadającego do siebie faceta, który na dodatek cały czas za nami łaził... brrr boję się takich ludzi..
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:25   #479
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Vanish nie daje rady. Próbowałam.

Jestescie kochane

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:36   #480
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Krystek zasnął godzine prędzej ale też wstał o 7 umówili sie chlopaki i oby takczęściej
oby, jak dla mnie to mogą się codziennie tak umawiac

Cytat:
A ja tam jakoś nie wierzę w to, czy butelka jest antykolkowa czy nie.. ale ogólnie jestem zadowolona z butelek Aventa bez względu na kolor
a ja wierzę, dzięki butelkom dr browns skończyło się cierpienie mojego dziecka z powodu kolek

Cytat:
Dzień doberek

W pracy siedzę

Sara za pół roczku
Agnieszkom sto lat!

Od kiedy pracuję nie mogę się tu odnaleźć
no nic damy czas , poczekamy

Cytat:
kurcze biedna jesteś, dobrze,że mąż taki dobry i kochany !!
zdrówka

Cytat:
Wszystkim Agnieszkom sto latekdzis mija 5 lat jak znamy sie z TZ.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

a co do smoczkow, ja mam butelki TT i obecnie ma smoczek x - najlepszy bo ma mleczko z kleikiem, bo ten do kaszki nie dla niej jeszcze bo leci jakby kto kran odkrecil
przykro mi bardzo

Cytat:
Matko Ale miałyśmy szczęście, dziewczyny.
też doceniam to co mam !! jak czytam takie rzeczy od razu mam ochotę wyściskać mojego łobuza , nawet jak spi

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
dobry
mam pytanie
Jakie są jeszcze butelki poza Lovi i Brownsem z takim szerokim smoczkiem?
bo chciałabym zmienić, te rurki i gumki mnie dobijają w czyszczeniu
avent

Cytat:
Witajcie!

dziewczynki normalnie weszłam do K. i uciekłam, bo mi głupio było, jak zobaczyłam Wasze komentarze, i nie wiedziałam co napisać
Zawstydziłyście mnie, oj zawstydziły... Dziękuję kochane moje. I na bank pokażę M. jak wróci z łodzi

Buziule
Cytat:
za egzaminy !!!!!

no to jestem ale chyba się rozdwoję

aaaaa zapomniałam też wpadłam do biednej bronki i kupiłam Szymkowi ten chodzik i kraba po 20 zł każdy a za mną stała babka i czekała czy wezmę bo ostatni ten chodzik był
dzięki za cynk

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-01-21 o 20:40
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości