|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
dziewczyny o jakim chodziku z żyrafką z Biedrony piszecie? wklejcie linka albo foto..
|
#512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
z zakupu online można się wycofać w ciągu 10 dni bez podania przyczyny..
dziubek dzięki
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
wygoncie mnie pod prysznic i spac
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też wygońcie..
dawno mnie już o tej porze nie było
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to Cię zrozumiałam heheh Dżizas co ja tu robię oo tej porze
|
|
#517 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyganiam Was. Eveewe, Youyou a kysz ....
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
lecę Stronczek- przekonałaś mnie
![]() DOBRANOC nocnym markom - odezwe sie rano ![]() buziaki slodkasne |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Youyou jeszcze nie wyganiaj, bo mam do niej biznes
![]() Cytat:
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzcie, genialne: http://demotywatory.pl/1688308/Stary-jak-myslisz
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Scio, normalnie napisz do Sprzdającego, ze Ci się 2 kliknęły przez pomyłkę i już - mało kto kupuje 2 takie same aparaty - powinien zrozumieć.
Patik, jeszcze ja chciałam pogratulować Twojej Sarze wieku - jeszcze jest w takim, że się gratuluje ![]() Faktycznie takie fajne te chodziki Biedronkowe, że się wszystkie napaliłyscie. Ewa, straszne przeżycia ma Twoja szwagierka ![]() Na więcej nie mam siły. Dobranoc! |
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tego poniżej |
|
|
|
|
#525 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Patik najlepsze życzenia dla Sarci
Cytat:
wiec myśle wybrać sie jjeszce na wizytę kontrolną a co do rączek nie przejmuj się w tym wieku rehabilitacja w krótkim czasie powinna przynieść zamierzony skutek Cytat:
i Jaś w ramach dodatkowego prezentu...nasikał na jedną z kartek Cytat:
ale fajnie a Jaś się dzis kąpał pod pysznicem z mamą i tatą ---- Ale cisza ![]() Czyżby jakaś impreza na FB??
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-01-22 o 00:17 |
|||
|
|
|
#526 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba tam sie towarzystwo przeniosło
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
E, no nie... Towarzystwo spać chyba po prostu poszło
![]() Cytat:
(dolał właściwie )Jasio ma gest A pod prysznicem jak było? Nie bał sie takiego strumienia? Całego go polewaliście z góry, czy np. bez główki? Tak wypytuję, bo słyszałam parę razy, że dzieci nie lubię prysznica lub się go boją. Na Tymonku nigdy nie próbowałam. Na razie tylko chlapię go wodą i to akurat lubi. A najbardziej jak mu pryskam prosto na twarz
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj i ja tez chyba Zmykam. Jutro ważny dzien. Jedziemy oglądać auto ktore wylicytowalismy i jak Bedzie OK to kupujemy
Juz sie nie moge doczekać |
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry dzień
![]() to my dzisiaj zapalamy światło??? pstryk pobudeczka!!!!! |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam Radkowi te zajączki. Tylko nieprzecenione ![]() ![]() ![]() Dzień dobry. U nas piękna zima. Radek dosypia w łóżeczku, spał z nami. Jestem cała obolała. Wiecie, ja co jakiś czas zauważam jak Radek się zmienia. Dziś w nocy brałam go do odbicia i taki większy i cięższy się wydaje. Już taki bobas pulchniutki. Rano sika jak najęty i co godzinę muszę pampersa zmieniać
|
|
|
|
|
#532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można ją robić albo na mleku albo na wodzie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
![]() no nic czekam na mejla. Bartessa jeszcze nie gratulowałam :piwko: za prawo jazdy.Ja miałam wziąć, bo 20 zł nie duże pieniądze, ale M. mnie ostudził, że nie, że kupimy jej taki samochodzik co można się odpychać i pchać, a na tyle zabawek nie mamy miejsca. |
|||
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Nawet się wyspałam a tak późno poszłam spać.Pobudka o 2. i od 6 już nie śpimy. Rano zrobiłam jej mleko i wylałam.. Stronczek sfinalizowania transakcji życzę.
|
#534 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
fajna psiunia Nic nie wyrabiamy, towarzystwo się rozkręca więc nie może Ciebie tam brakować! Cytat:
![]() Cytat:
oj, biedny będzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim gratuluję kolejnych miesięcy
![]() my znów katar, początek jest na razie, ......ech co ja robię takiego źle? |
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZien dobry!!! Marys obudziala mame, przebralam ja na lozku, polozylam sie obok, bawila sie moja twarza az usnela. Wiec mamusia pije kawe a Marysia spi ![]() DZis lepsze samopoczucie. Lece wybrac zdjecia ze slubu do wywolania bo kupilam kupony z citeam na 300 zdjec i jeszcze od 2 miesiecy sie nie zmotywowalam do wywolania. a do marca mam termin - TZ nie ma pojechal z kuzynka na gielde do Slomczyna wiec mam troszki czasu dla siebie.
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że dokładają towar? może pójdę jeszcze raz zob ![]() Stronczek pochwali się później czy kupiliście auto ![]()
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie z rana
u nas nocka może byc, niby sie wyspałam,ale mam takiego lenia jakoś, rosołek juz nastawiony, a mięsko rozmraża się( mogłam wczoraj wieczorem wyjąć z zamrażarki) Marzena ja kupiłam ta zyrafkę chodzik za 20 zł, bardzo super zakup, później może być jako wózeczek czy tam przewozić jakieś różności, wykonanie super, nie ma żadnych zadziorków, drewno gładkie, jestem zadowolona, Marzena jak masz możliwośc to kup sobie, no chyba że u Was przeceny że sie tak wyraże mniejsze bo ja płaciłam i za ten chodzik i biedronke 20 zł ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- a czego?? potrącilaś czy Sara nie chciała?? |
|
|
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Zdarzył się CUD! Moje dziecko wczoraj zasnęło (o zgrozo!!!! w łóżeczku!) ok. 20 i spało do 2.30 a później po 6 już wstałyśmy czyli tylko jedna pobudka w nocy
"babie jednak nie dogodzisz Dla wszystkich solenizantów dla Agnieszek najlepsze (spóźnione) życzenia Co do mamuś aniołkowych... To super, że kasihexe i inutil się udało ![]() Co do chodzika biedronkowego... Fajny jest. Dziś się przejdę się do pobliskiej biedry i zwryfikuję czy tu są przecenione czy nie
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaką biedronkę kupiłaś? w kościele już byliśmy, po obiedzie do teściów.... TŻ stwierdził że musi synowi pokazać jak się bałwana lepi, więc wziął Adasia przed dom i go robią, nie wiem który ma większą radochę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

)- Te króliki fajowe.
Znalazl sie w wozku, tzn wlozylam za podszewke i za Chiny nie moglam znalezc 
oo tej porze

a tak późno poszłam spać.