|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
ja miałam dzień przerwy z abs ze wzgledu na choróbsko, może dziś dam rade zrobić serie chociaż na pośladki
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za ponowne przygarnięcie. Niestety nie mam zbyt dużo czasu na siedzenie przed komputerem, ale staram się was nadrabiać
.Dzisiejszy dzień zaczęłam od farbowania odrostów. zaraz będzie : - peeling - glinka na twarz - dermogal Muszę kupić nowy balsam do ciała bo mój z Neutrogeny się skończył, i chyba kupię go ponownie.
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zrobiłam ABS, wyregulowałam brwi i chyba zaraz idę się wykąpać i ogarnąć włosy. Jakis taki senny dzień dzisiaj
|
|
|
|
#3004 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, właśnie w domu używam maści z witaminą A i dobrze sobie radzi, ale chciałabym mieć też coś jak jestem po za domem, a jakoś używanie maści mi się nie widzi. I chyba zdecyduje się na alterrę bo już wcześniej miałam ją kupić, ale jakoś się nie zdecydowałam bo pomyślałam poczytam o niej najpierw na wizażu
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w naturze i kupiłam sobie 2 szampony: natur vital aloesowy i joanna rzepa. zaraz idę nałożyć olej lniany
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Jednak nie udało mi się wysiedzieć z olejem od piątku do wtorku, bo jednak wyszłam wczoraj wieczorem, za to teraz siedzę z maseczką na włosach (żółtko+oleje+miód+kallos latte). Drożdże już wypite. Kupiłam sobie dwie joanny naturie z makiem i bawełną. W końcu wypróbuję i tą. Chociaż kupiłam bardziej ze względu na mycie odżywką, bo ta najtańsza była (ta 3,5 kosztowała, a inne około 5 zł). Kupiłam jeszcze olej OLISANA OMEGA 3-6 (mieszanka olei: winogronowege, z kanoli, z ryżu, kukurydzianego i sezamowego) zobaczymy co to za cudo, krem do twarzy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ia.html&next=1 i 2 pary rajstop. Przykro mi Angel. Trzymaj się Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się wykąpałam, wydepilowałam, nałożyłam maseczkę nawilżającą AA [ufff na szczescie juz zuzyłam] zrobiłam peeling ciała, na włosy nałozyłam bmaskę biovax [dodałam troszkę serum radicala] i teraz relaksik przy TV zaliczę
a później chyba pouczę się sama dla siebie [uroki ferii ]
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-01-22 o 16:22 |
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci się nudzi to poucz się za mnie ;p Ja zmyłam olej i nałożyłam maskę Alterrę z granatem.
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do peelingów to ja ich w całym Lublinie szukałam i nie było nigdzie a wczoraj w swojej mieścinie gdzie jeden rosman jest znalazłam Wziełam dwa;pteż na nie poluję brakuje mi ich chociażby w rosmanie;p Kusi mnie jeszcz seria ulga ale pewnie dopiero na doz zamówie bo nie mam nerwów na łażenie po aptekach i szukanie ![]() Wczoraj kupiłam sobie zel limonka i cukier trzcinowy za 6,29 I polubiłam je;dDo tego 2 peelingi wspomniane wyżej, i olejek Alterra granat i awokado. I teraz mam pytanie odnośnie tego olejku;p Bo wczoraj sobie 3 krople jego rozsmarowałam w dłoniach i potem przejchałam nimi tak po włosach. I dzisiaj mam takie sliczne włosy Tylko nie wiem czy to nie zaszkodzi
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jej czemu? Nałożyłam olej lniany na włosy a wczoraj siostra Tż podcięła mi rozdwojone końcówki jutro postaram się wstawić zdjęcie moich włosów i czekam na wypłatę bo muszę kupić jakieś witaminy myślęnad Merz Special Widziałam ostatnio w aptece te nowe maski do włosów z Ziaji za 7 zł chyba sobie kupię odkryłam u mnie świetną aptekę bardzo dobrze zaopatrzoną i wszystko jest na widoku że można sobie pooglądać i poczytać nie tak jak w innych aptekach że o wszystko trza się pytać
|
||
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno z uczelni i dostałam 5.
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3015 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello
Cytat:
ale weekend caly mozna powiedziec, ze przeimprezowalam i dopiero w przyszly week moglabym tam podjechac. ojj czasami zaluje, ze nie kupie sobie tego internetu w telefonie, bylabym na biezaco z Wami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiem, ze to kosztuje duzo, jednak zapewne to beda dobrze wydane pieniadze Angel, bardzo wspolczuje... trzymaj sie dzielnie osobiscie poszalalam z kasa w ten week, a mialam oszczedzac, ze wzgledu na zakup nowej kom kupilam babci taka szafeczke waska z wiklinowymi koszyczkami w tesco za 79zl, nooo boska jest nowa myszke, bo moja bezprzewodowa tak zrzera baterie, ze tylko na nie zbankrutuje niebawem krem do rak z eveline glicerini bio oliwka+maslo karite, wzielam je bo spodobalo mi sie opakowanie z pompka i to bedzie moj domowy krem![]() to takie usprawiedliwienie, bo aktualnie mam 3 inne kremy w zapasie. kupilam zaparzacz do herbat, bo lubie ziolowe, 2 pochlaniacze wilgoci bo w pokoju w oknie to mi plynie woda jak rano odslaniam odzywke b/s joanne naturia z lnem i rumiankiem, szampon eva natura z rzepa i jak tak sobie podsumowalam to jeszcze z 1,5szafki jeszcze moglabym bym kupici ostatnio w biedronce na wyprzedazy kupilam kuferek za 10zl i sie z nim nie rozstaje, taaaki pakowny jest i stabilny
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-01-22 o 19:33 |
|||
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja zaraz uciekam do łazienki się kąpać i SPAmować, potem film i jeszcze się trochę pouczę..
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
oo dzięki
Muszę więc tam pojść![]() Cytat:
![]() zazdroszczę takiej apteki gratki spójrz na to z drugiej strony;p jakbyś miała wejść ostatnia czy w srodku stresowałabyś sie bardziej
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje i trzymam kciuki.
![]() Dziękuje. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3019 |
|
Raczkowanie
|
czy dla waszych Tż pół godziny też równa się 5 godzinom
a podobno to kobiety nigdy nie są gotowe na czas... tak tak dalej denerwuj babę przed okresem.. ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- angelinmyheart gratki
|
|
#3020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję ![]()
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Co do zabiegów to właśnie dostałyśmy maila od naszej babki z kosmetologii, że na następnych zajęciach robimy sobie oczyszczanie twarzy+maseczka algowa, a potem mikro Ten kuferek z biedronki też mam i szczerze mówiąc nie lubię w nim nosić kosmetyków - beznadziejnie się go otwiera. Siedzę już kilka godzin nad pracą z chemii kosmetycznej i końca nie widać ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Te z nonicare? Wydaje mi się, że w granicach 20-30 zł, ale dokładnie się im nie przyglądałam a w Skarbie nie ma cen. |
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki przyjrzę się im w najbliższym czasie na pewno
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz w pobliżu biuro Avonu to warto się przejść może mają u mnie zawsze tam zamawiają hurtowo i sprzedają![]() Angel gratuluję 5
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-01-22 o 20:28 |
|
|
|
|
#3025 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale we wtorek się postaram zajrzeć do rossa i do szafy miyo ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ach i jeszcze zdam pierwszą jako tako poglądową relację po zmyciu oleju parachute jasmine, no więc zapach po myciu nawet jeszcze chwilkę mi się utrzymywał olej zmył się łatwo (1x J&J lawendowy, na długości wystarczyła sama piana), później z włosami postąpiłam jak zwykle no i widzę różnicę włosy są cięższe (ale w pozytywnym sensie) takie mięsiste, śliskie, dają efekt nawilżonych, jak na pierwszy raz to jestem bardzo zadowolona z niego
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj było:
- olej z pestek winogron na 3h - maska alterra z granatem - peeling twarzy - oczyszczanie twarzy metodą OCM - maseczka nawilżająca - peeling ciała - malowanie paznokci - depilacja - balsamowanie ciała - krem do rąk - maść z wit. A na stopy Miłego wieczoru
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja waśnie zmyłam olej, nałożyłam Issanę różową, i na koniec wtarłam Jantar
![]() Po wypłacie wybiorę się na rundkę po zielarskich w poszukiwaniu jakichś fajnych kosmetyków ![]() Nałożyłam też na twarz kapsułkę z wit A iE ale wali padliną mam nadzieję że opłaci się wdychać ten smród ![]() Zaraz zajmę się stopami i dłońmi Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-01-22 o 21:10 |
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim za gratulacje.
Ja dzisiaj pierwszy raz umyłam włosy odżywką i właśnie schną.
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
ja idę poćwiczyć i obejrzę archiwum
dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

niedawno wstałam a zaraz idę ćwiczyć ABS

jesli o mnie chodzi to na przesuszone usta jest najlepsza. Gdy mam tylko troche such to jakies tam pomadki czy balsamy daja rade ale jak juz dojdzie do konkretnego przesuszenia to jest niezastapiona:P

wiec poki co nie bede kupowala zbednych rzeczy niestety choc kusza niesamowicie...
krem do rak z eveline glicerini bio oliwka+maslo karite, wzielam je bo spodobalo mi sie opakowanie z pompka i to bedzie moj domowy krem
po myciu nawet jeszcze chwilkę mi się utrzymywał