|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Ale twoje włosy... Takie gęste i zadbane |
||
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na Tż aż wróci o 21 idziemy świętować jego imieniny ![]()
|
|
#2883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wciąż nie zmienia to faktu, że naprawdę fajne rzeczy, jeszcze za taką cenę Wróciłam właśnie z TŻtem z Pizza Hut Teraz będę dogorywać na kanapie. Może później poćwiczę
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaolejowałam włosy olejem rzepakowym (ale tym tłoczonym na zimno). Biorąc pod uwagę fakt, że mam wolne do środy, a do wtorku prawdopodobnie nigdzie nie będę wychodzić, czy nie przesadzę, gdybym ten olej zmyła z włosów dopiero we wtorek rano???
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Snow fajny sweterek widziałam ostatnio podobny w Pepco o ile się nie mylę za 60 zł
|
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w stanie jest idealnym
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po spa
Było:-depilacja, peeling mango - wyszorowanie ud i pośladków szczotką - umycie włosów - odżywka gliss kur, capitavit -peeling buzi, krem babydream nagietkowy - l'biotica na rzęsy - krem na stópki, balsam Afryka na ciałko Teraz poczekam aż włosy mi wyschną i jestem gotowa do łóżka ![]() Snow nie ma u mnie H&M
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-01-20 o 20:24 |
|
|
|
#2891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja dzisiaj kupiłam w Biedronce sól do kąpieli (za 3,75) i termofor czerwony z pingwinem.
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie było mnie bo wczoraj po przyjściu z pracy padłam tak, że obudziłam się późno i tylko się okąpałam, zrobiłam podstawy i poszłam spać. Teraz nadrobiłam i powiem Wam tak: są pewne osoby na tym wątku, które uważają ze są tak pseudo cudowne że nic nie można im powiedzieć bo od razu jest się obrażanym. No ale tak najłatwiej
|
|
#2893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hmm ale nie wiem czy to dobry pomysł tzn nie mam przekonania że efekty będą lepsze jak po kilku godzinach czy po nocy ![]() jak jest cos nie tak to sie zaraz wszystko wali... dostałam informacje że mogę przyjść jutro na okres próbny do pracy.. a ja chora własnie teraz no i musiałam odmówić
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko się ułożyCzytam sobie opinie tych kapsułek i kurcze muszę jeszcze kupić keratynowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20251,gal-dermogal-a-e-kapsulki-zelatynowe-twist-off.html
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
snow bardzo ladny ten sweterek ![]() ja juz po zabiegu, bylam w nowym gabinecie i za drobna oplata zamiast mikro pani zrobila mi zabieg na tradzik, bo mam niestety stany zapalne caly czas.. zrobila mi taki zabieg w stylu kwasow Comodex, bardzo antybakteryny, zluszczajacy, momentami niezbyt przyjemny ale czulam ze dziala. Wiec teraz czekam na efekty za 2 tyg mam nastepna wizyte, zobaczymy co wtedy. Poki co za namowa tej pani kosmetyczki kupilam masc antybakteryjna, sciagajaca na te stany zapalne i bede smarowala na noc. Polecala mi tez bardzo krem z kwasem pirogronowym 3% i 10% kwasem azelainowym Clarena czyli w sumie ma 13% a kwasy u kosmetyczki robi sie wrazliwcom 15% stezeniem wiec w sumie bardzo silny krem, zastanawiam sie czy sprobowac niestety troche drogi, no ale moze zadziala... chcialam kupic joanne z lnem ale nie dostalam... patrzalam tez na olejki alterry ale stwierdzilam ze nie moge kupowac za duzo bo mam troche wydatkow chocby z kosmetyczka, niedlugo oddaje suknie do krawcowej (tez kilka stow pojdzie a to kolejne kilkaset zl wiec poki co nie bede kupowala zbednych rzeczy niestety choc kusza niesamowicie...w terranovie outlet spodnie sztruksy za 14,90 i 19,90, skorzane za 19,90 moze sie komus przyda
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dziś podstawy(balsamowanie po prysznicu, rano i wieczorem krem na stopy, krem na ręce w ciągu dnia) plus wieczorem olej na włosy i peeling enzymatyczny na noc.
Do wtorku planuję nigdzie nie wychodzić więc zrobię sobie weekend SPA (minimum 2 dni, gdzie zadbam o siebie od A do Z, oprócz włosów, z których olej planuję zmyć dopiero we wtorek, chociaż boję się, że przedobrzę z tym olejem). Przy okazji dam buzi od makijażu odpocząć, bo jak nigdzie nie wychodzę to nie będę się malować. I muszę się w końcu do ćwiczeń zmobilizować bo marzy mi się idealne ciałko![]() A zaraz planuję zrobić moim łapkom i skórkom przy paznokciach oraz paznokciom masaż moim "specyfikiem" zmieszanym z maścią z witaminą A, później bawełniane rękawiczki i spaciu Dobranoc |
|
|
|
#2898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaki masz rozmiar stopy? Bo ja w obacasach 35 |
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak bedzie czysto to wstawie ale tak jeszcze nigdy nie bylo wiec raczej nie ma co liczyc... migdalek jest chyba delikatnym kwasem? ja mam tak naprawde 34 tzn kupuje 35 bo nie ma mniejszych w sklepachm, ale moj but na obcasie musi byc przymocowany przy kostce wstazka, paskiem cokolwiek bo inaczej wypada.... z kozakami nie ma tak zle bo sie trzyma ale juz z czolenkami to koszmarWiec wiem co czujesz szukajac butow
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj bylam, mam nie po drodze wiec poki co nie planuje isc, moze w carrefourze sprawdze. i nie znalazlam w tesco reddsa zurawinowego;/
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Snow wysłaam Ci zapka
![]() też chyba zbiera mnie na chorobe. no i mojego TŻ'ta tez;/ \w ogole dzisiaj TŻ namowil mnie doslownie na kilka chipsow, glupia sie skusiłam a teraz chyba umre z powodu bolu brzucha, ehhh... ide do lozka, jutro rano jade do babci na cmentarz dobranoc
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-01-20 o 23:23 |
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2904 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
natknęłam się na taką oto stronę http://www.akces2.com/obuwie-slubne.html gdzie można uszyć buty na miarę właśnie wcale nie są takie drogie biorąc pod uwagę buty np z allegro, dla przykładu http://moda.allegro.pl/wesele-slubne...067064919.htmlhttp://moda.allegro.pl/czolenka-buty...059717475.html w sumie to chcesz białe czy kolorowe? |
||
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zawsze w tym dniu gdzieś do kawiarni chodziłyśmy.
|
|
|
#2906 | |||
|
Zakorzenienie
|
J
Cytat:
praktyczne, miłe![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musze sobie zrobić zapas odzywek z joanny.. Ale dopiero w piątek sobie nagrodę zrobię;p I pojadę kupować ![]() aa i w ogóle w końcu pozbyłam się swoich podskórnych grudek z brody.. mialam ich mase;/ Ale tribioticiem smarowałam przez tydzień i normalnie minimalnie już zostało. W końcu mi się udało je usunac
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-01-20 o 23:40 |
|||
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty co tak forum slubne, jakis slubik sie szykuje? ![]() Cytat:
|
|
#2908 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nie no tak podałam stronkę bo własnie na niej robią buty na zamówienie. Ale skoro mówisz, że chcesz kolorowe, to lepiej jak w sklepie poszukasz ![]() a mi się szykuje, ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie dokładnie ![]() tak tylko przeglądałam forum, zostałam zainspirowana filmikiem z wątku AG obie pary, które pokazałaś są bardzo fajne |
|
|
|
|
#2909 |
|
zawsze mam racje
|
co za tydzień
![]() buahhot: ale zaręczona jesteś jak dobrze pamiętam? i 1,5- 2 godz do Sopotu jedziesz? bo uczelnię tam masz jak dobrze pamiętam.Ja mam pół godz autobusem do centrum i wydaje mi się to kosmisznie długo, pociągiem mogę jeździć, ale w autobusie mi się dłuży. Szczególnie, że potrafię się zawiesić i przegapić przystanek ![]() A jeszcze niektórzy ludzie się nie myją ![]() Niestety auto nie jest rozwiązaniem do końca, bo miejsca jakie odwiedzam w ramach pracowania, są albo w ścisłym centrum gdzie wjechać nie można - bardzo inteligentne rozwiązania , albo są w takim miejscach gdzie absolutnie się nie zaprakuje (nawet tam gdzie nie wolno i grozi mandatem - nawet te miejsca za zajęte )Zostaje więc komunikacja miejska lub taxi, tż kiedyś skądś wracał, więc mnie przewiózł z miejsca a do b, niestety dłużej to wyszło niż z buta, więc się już wolę przespacerować. Ostatnio w Krakowie o 2 za daleko przejechałam, bo tak sobie jadę, gazetkę czytam i czekam nie wiem na co letmebeyourfantasy: a skąd dokładniej jesteś jeśli nie tajemnica? czarna_mamba: mnie na pozbycie się wągrów pomagała głównie zielona glinak- najpiepiej sypana bez żadnych dodatków. A ostatnio po zmianie pielęgnacji na niezapychającą i myciu metodą ocm nie mam żadnych albo bardzo sporadyczne Kupiłam ostatnio 2 brązowa torebką(w venezii, Mocno podobna do tej: http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0101 , tylko że porządniejsza i łatwo a4 mieści- te z etorebki to ja niestety szybciutko niszczę), co jest szokiem, bo nigdy nie umiałam nosić tego koloru jeśli chodzi o torebki i ubrania także. Była jeszcze czarna, ale nie lubię czarnych dodatków jakoś pogrzebowo się czuję, więc padło na tym. Wydawało mi się, że była beżowa, ale mnie się dużo rzeczy wydaje, więc brałam co było ![]() Do czego najlepiej pasują ciemno-brązowe torebki? bo sama nie wiem . Szukałam też torebek na all, mam parę typów, ale to zapisanych na innym kompie, więc teraz nie wkleję linków, jak się sama nie zdecyduje to poproszę o pomoc. co do rozmiarów butów: party: różne sklepy mają różne te rozmiary, był czas (zanim mi stopa chyba podrosła jakiś sposobem), że w pewnych sklepach się mieściłam w 40, w pewnych nie Prima moda ma chyba 35 z tego co pisałam wizażanka w innym wątku, z tego co ja mierzyłam, to 40 wydawały mi się mniejsze niż gdzie indziej. Ceny mają niemałe, ale skoro buty na zamówienie też drogie to może się tam uda Co ja bym dała za rozmiar 40 badura ma wszystkie buty do 40 - a taaakie piękne mieli balerinkivenezia szpilki praktycznie 41 nie do dostania, balerinki czasem, kozaków mało, a takie piękne kozaki widziałam ostatnio, w kazarze tak samo z rozmiarami Wiem, że deichman ma też czasami ładne buty itd, ale ja nie mogę nosić sztucznych, bo stopy mam zmasakrowane, raz w tamtym roku wyszłam w sztucznych balerinkach i boli mnie na samo wspomnienie A dużo znam dziewczyn o rozmiarze 41, więc nie wiem o co chodzi. Niekóre rozpychają buty u szewca, ale jak chcę buty dobrze zmierzyć, a nie kupić w ciemno za małe, zapłacić za nie za mało i liczyć, że szewc ich nie popsuje ale chyba z desperacji tak zrobięa jeszcze co do butów- wypastowałam kozaki z goretexem jakąś pastą z kazara i jakby zaczęły przemakać delikatnie jest to możliwe? bo nigdy wcześniej mi się tak nie działo, a po kałużach chodziłam ![]() czy się to w czasie nieszczęśliwie zbiegło? a ogólnie to mi się butów nie chce nigdy pastować, czyścić czyszczę, ale do pastowania się przemóc nie mogę. Kiedyś inteligentnie stwierdziłam, że te środki pielęgnacyjne też swoje kosztują i wolę następne buty kupić niż na nie wydawać
|
#2910 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
http://alejazdrowia.pl/tonik-z-kwase...5f6204af040a31Współczuję Ci tego szukania butów - dla mnie to zawsze byl problem, bo nie dość ze male to jeszcze musze miec to zapiecie, bo pieta mi wypada. Teraz juz nie moge nosic obcasow i problem z glowy Zaraz sie zbieramy z tztem i jedziemy do babć i dziadka (+ do jednego na cmentarz ). Mamy 150 km w jedna strone, wiec bede dopiero wieczorem. Miłego dnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Niestety do tej pory nie udało mi się upolować ramoneski o jakiej marzę na wiosnę i chyba będę zdana na sieciówki
Pokaż ten sweterek?

sorki za pozy ale samowyzwalaczem robione 

o 21 idziemy świętować jego imieniny 

wszystko się ułoży
niestety troche drogi, no ale moze zadziala...