|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII
Cytat:
![]() Na jutro mam zaplanowane osiedle południe i okolice zusu ![]() Ale czy zwlekę się z łóżka, to tylko Bóg raczy wiedzieć
|
|
|
#2642 |
|
Raczkowanie
|
Jak obiecałam wstawiam swoje łupy lumpowe. Jest tego całkiem dużo, bo do lumpów chodzę już bardzo długo - jakies 5 lat będzie. Moja przygoda z lumpami zaczęła się bo byłam kiedyś trochę większa niż obecnie i ciężko było znaleźć ciuchy w moim rozmiarze. Obecnie bez problemu kupuję w sieciówkach, ale miłość do ciucholandów nie mineła
Większość rzeczy kupiona za kwotę z przedziału 10 - 20 zł, chociaż zdarzało mi się za lumpowe ciuchy płacić więcej - np żakiety za ok 30 zł mam, bo niestety mam problem z ich dopasowaniem do mojej sylwetki w typie gruszki (mała góra, duży dół) i jak już jakiś znajdę to go biorę bez debatowania nad ceną. Druga sprawą jest to, że w moim rodzinnym mieście, gdzie kupiłam wszystkie ciuchy nie ma lumpów na wagę - przeważają te z wyceną i do tego z bardzo selekcjonowanym towarem, choć nie tylko. Nie są to więc łupy z łódzkich lumpów niestety.1. kurteczka krótka, idealna na lato, no name 2. sukienka w róże, z zipem na plecach, niestety na mojej figurze wyglada fatalnie i założyłam ja tylko 1 raz i niestety więcej się nie odważę, Savida (Dunnes Store) 3. tunika we wzory z satynową wstążką, niestety już na mnie zbyt duża, Promod 4. spódniczka plisowana, też jej nie noszę, bo jest jednak za krótka, H&M 5. wełniana spódniczka, w rzeczywistości w kolorze granatowym, Reserved 6. spódniczka w krateczkę (z takiego samego materiału spódniczki widziałam w tym roku w croppie albo housie), H&M 7. plisowana czarna spódniczka, Vila 8. spódniczka z falbanką we wzorek, w rzeczywistości w kolorze czarnym i morskim, H&M 9. tuniczka odcinana pod biustem, do noszenia z paskiem, bo jest mocno oversize, H&M 10. koszula w paski, o męskim kroju, który bardzo lubię, też traktuję ją obecnie jako oversize, bo jest w rozm. 46, H&M |
|
|
|
#2643 |
|
Raczkowanie
|
ciąg dalszy:
11. kolorowa, przeswitująca bluzeczka w łączkę, H&M 12. czarna tunika odcinana pod biustem, H&M 13. koszula a la jeans, w rzczeywistości kolor jest ładniejszy, Cubus 14. żakiet w biało - czarną krateczkę, cudownie leży, Jennifer 15. tunika w kolorze gołębim z białymi wzorkami, Ze - Ze 16. tunika koronkowa w kolorze pudrowego różu, miała paskudne rękawy, ale już wyglądają ok, Atmosphere 17. sukienka w stylu batman, z guziakami - napami z tyłu i na rękawach, w pięknym morskim kolorze, Pure 18. szmizjerka w czarno - czekoladowe wzory, River Island 19. żakiet w bialo granatowe pasy, Dunnes Store 20. czarna prześwitująca bluzeczka z żabotem, wygląda na wieszaku jak babcina, ale na ciele wygląda zupełnie nie po "babcinemu" :P, Wallis |
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
kolejna porcja:
21. czarna sukienka z falbanami, mocno wycięta pod pachami, luźna na górze, dopasowana na dole, H&M 22. bluzeczka w rzeczywistości w kolorze biskupiego fioletu, Marks&Spencer 23. Koszuleczka z guziczkami, w kolorze dresowej szarości, Hema 24. Bluzeczka w kwiatki, no name 25. Czarna bluzeczka z haftem, H&M 26. Czarno - biała, pasiata bluzeczka z kokardą z ściągaczem, no name 27. Szary t-shirt z pawim motywem, Vero Moda - to była mega okazja, bo kosztowała mnie tylko 2,7zł 28. Sweterek w czarno - różowe paseczki, z bufiastymi rękawkami, Influence 29. Pasiata, granatowo - biała bluzeczka, Lindex 30. Sweterek ciemno szary z bufiastymi rękawami, Top Shop - też okazja, bo kosztował 6 zł |
|
|
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
I ostatnie:
31 i 32. Moja ulubiona czarna torba z zipami, Atmosphere i apaszka w panterkę, no name Uff trochę tego jest, chociaż to i tak nie jest wszystko, ale nie chciało mi się aż tak mocno grzebać w szafie |
|
|
|
#2646 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W których się łowisz i czy duzo tam mniejszych rozmiarów?Bo poszukuję 34-6 a cięzko z tymi rozmiarami..I musze chodzic tylko na dostawe bo wtedy jeszcze cos znajde. Ps . jak bedzesz w któryms z listy to też pisz jak wrażenia
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
Tak zamki ma tez przy kieszeniach, sa to zamki "kryte"...czuje sie w nim dobrze, wyglada bardzo porzadnie tylko czy jest modny przez te zamki?
|
|
#2648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zamki sa modne poprostu czasem bardziej intensywnej Cytat:
![]() ja za zakiety tez daje ok. 30zł, ale wychodze z zalozenia, ze i tak w sklepie przegiecie cenowe jest z nimi, wiec mi nie szkoda
|
||
|
|
|
#2650 |
|
Raczkowanie
|
Mala_czaarna nie chwal się cenami, bo za chwilkę Ci wydrapiemy oczy zazdrości
Wiki124 łupki nie są niestety z łódzkich lumpów jak już pisałam. Z tymi rozmiarami to tak naprawdę ciężko by było mi stwierdzić, bo jakoś nie przywiązuję wagi czy mniejsze ciuszki są - biorę po prostu te, które na mnie pasują. Jak już dotrę do jakiegoś lumpka z listy na pewno podzielę się wrażeniami i zwrócę dla Ciebie uwagę czy w 34 - 36 też coś ciekawego jest ![]() Forget_me, biala_bula - bardzo mi miło, że się podobają |
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Jak zwykle Dziewczyny Wasze łowy są świetne
![]() Drogie Łodzianki, znalazłam na necie takie info co do dostaw w Dukacie na Mickiewicza: 20.01 - dostawa spodni 21.01 - torby i paski 22.01 - dostawa odzieży XXL 23.01 - towar po 2 zł - 50% taniej (1zł) 24.01 - dostawa butiku 25.01 - mix domowy 26.01 - dostawa obuwia 27.01 - dostawa odzieży z metką 28.01 - torby i paski 29.01 - dostawa odzieży dziecięcej 30.01 - towar po 2 zł - 50% taniej (1zł) 31.01 - dostawa butiku (Wózki w godzinach 9:00 i 15:00) ..:: U w A g A ::.. Od 1 lutego 2011 towary w cenie 2,50 zł W każdą niedzielę po 1 zł Mam zamiar wybrać się 28 na torby i paski (ostatnio kupiłam za krótki bo inteligentnie przymierzyłam go w pasie a nie w biodrach :P) pod warunkiem, że do tego czasu uzbieram jakiekolwiek fundusze :P |
|
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Od 1 lutego 2011 towary w cenie 2,50 zł
W każdą niedzielę po 1 zł sh otwarte w niedziele? i to jeszcze tak tanio pozazdrościć tylko |
|
|
|
#2653 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cherrylka ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nie zacytowalo mi wszystkiego - marynarki tez suuper |
|||||||
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Maala_Czaarna;31810 453]No pomyslimy
Ja tez teoretycznie nie posiadam funduszy na sh i na odwyk powinnam isc ale to jest silniejsze ode mnie Bardzo mi miło
|
|
|
|
#2655 | |
|
A.
|
Cytat:
![]() Ja bylam w tej Trafice na zeromskiego ceny sa niskie,ale osobiscie nic nie wypatrzyłam |
|
|
|
|
#2656 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa pod adresem moich zdobyczy.
Dziś moje najnowsze łowy "butowe". ![]() 1/2. obcasy Next, nowe 15zł 3/4. szpilki H&M, nowe 12zł (idealnie wyglądają do granatowych rurek) 5/6. sandały Clarks, nowe 23zł (trochę są szerokie, poczekam na lato i zobaczę jak się bedzie w nich stopa zachowywać, jeśli źle to polecą w świat) 7/8. obcasy Dune, 18zł
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba oszalałaś :O |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze
![]() 1. Sweter George 6 zł 2. Bluza New Look 7 zł 3. Sukienka Evie 10 zł 4. Sweter Atmosphere 8 zł 5. Legginsy Atmosphere 6 zł 6. Pasek no name 3 zł |
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pierwszy sweterek napatrzeć się nie mogę
|
|
#2663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
super rzeczy!!! a ja wreszcie mam luzniej w pracy, wiec pojde sobie w tym tygodniu na łowy
|
||
|
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
tak się Was dzisiaj naczytałam, że poszłam na łowy. no i nic
nic dla siebie nie kupiłam tylko dla mężusia koszulke za 5,30 nike. w ogóle to u mnie nie ma fajnych lumpków, jak jadę do mamy to szaleję w jednym. a nie raz mam taką ochotę na łowy ale nie ma gdzie poszaleć
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak zwykle super
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Znalazłam gdzie indziej Twoje konto przez przypadek ![]() Ja tez bylam na lowach i kupilam szlafrok podobny do Twojego za 3,70 , stroj kapielowy i torebkę Wstawie zaraz fotki
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 i 3 super
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mógłby być trochę mniejszy, to rozmiar 42 ale mi wygląda na 38 ![]() Cytat:
Dzisiaj łatwo nie było, tyle ludzi z rana ![]() Cytat:
Pewnie na szafie, ja Ciebie chyba też widziałam ![]() W takim razie czekam na zdjęcia
|
||
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
No dokladnie
Wstawie fotki tylko baterie sie w aparacie troche podładuja
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec to moje dzisiejsze
![]() -stroj kapielowy Venicebeach (niewiem co to za firma) 10 zł -torebka BAY (tez firmy nie znam) 10 zł - szlafrok Cheroke 3,70
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Byłam dziś na wyprzedaży 5zł/kg i znowu nawlekłam sporo do domu...