|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
nena ja bym się zgodziła sami mamy taki zapis w umowi i mi to nie przeszkadza
Cytat:
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie nie wiem o co chodzi. nie słyszałam o czymś podobnym. To chyba W trakcie bramy, chociaż nie mam pewności.
|
|
|
|
#2763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam Serdecznie gratuluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
A ja wkurzona jestem, bo strażakom to wypłaty podnieść nie chcą, a mają najgorsza pracę z powyższych I niech w ramach protestu nie zezwalają na otwarcie stadionu narodowego!!!!!!!!Zwykłymi. Z resztą już wysłane i po części dostarczone. Dodatkowo po wysłaniu poinformowałam wszystkich, że idą do nich zaproszenia. Umówiliśmy się, że jak je dostaną do rąk własnych, to wchodzimy na skypa/ dzwonimy i zapraszamy jeszcze raz ![]() Cytat:
Pasują do koncepcji i będą na inne okazje ![]() Cytat:
![]() Chatko Teraz kolej na mnie. Właśnie wysyłam kolejne CV i generuję kolejne LMy ![]() Co do acta. Nie wydaje Wam się, że informacje w internecie są przerysowane. To typowe- wielki ruch przeciwko, jakby nam się krzywda wielka działa. A nikt tak na prawdę nie wie z czym to się wiąże i po jakim czasie wprowadzą pakt w życie. Fakt będą ograniczenia i sankcje karne, ale czy wierzycie w to, że indywidualnego, małego szarego obywatela będą prześwietlać z góry na dół. Że wszystko co zrobi/ udostępni/ napisze w necie będzie kontrolowane???? Nie dajmy się zwariować!!!! Poza tym to kolejne pole do popisów dla hackerów, prędzej czy później dostaniemy dostęp do "nielegalnych" plików, z czym "władze" nie będą w stanie sobie poradzić. Proponuję na razie poczekać jak to się wszystko potoczy. Teraz będzie wielkie bum w necie, większość potrzebnych nam z pozoru materiałów zniknie, ale po czasie znajdą się sposoby, by spokojnie wszystko nadrobić i mieć to co się potrzebuje.
|
|
#2765 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No i nie zacytowało mi się wszystko, grr, nie lubię tych limitów wielocytowania!
Wiktusiaczku, 3mam mocno kciuki za Twój egzamin! ![]() Paulinko, to widzę, że mamy @ zsynchronizowany, bo ja też wczoraj pierwszy dzień i do tego 6 godzin w samochodzie Po drodze wstąpiliśmy do naszej sali weselnej, cholera, powiem Wam, że za każdym razem jak tam jestem, tym bardziej mi się ona podoba A Właściciel jest za☠☠☠isty, na wszystko się zgadza, doradza, spytaliśmy, czy będzie możliwość, żeby ktoś stanął za barem i robił drinki z tego, co my kupimy i powiedział, że nie ma problemu W ogóle strasznie życiowy człowiek, z niczym nie ma problemu W granicach rozsądku oczywiście ![]() Kessi, dzięki Podejrzewam, że Paulinka sobie po ślubie ten welon zdejmie, bo przecież tańczyć z tym niepodobna ![]() karoola_m, witaj ![]() Wiem Aż sama nie wierzę, dzięki Cytat:
Całe życie żyję z oszczędności, wszystko, co zarabiam, to ciułam, a tu nagle regularnie będzie kasa wpływać na kontoCytat:
Dzięki Kochana Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Szwagrów niby mogę dopytać, za ile dostali te zegarki, ale jeden bał ślub ponad 10, a drugi ponad 4 lata temu, więc nie wiem, czy te ceny są jeszcze aktualne ![]() Dzięki Cytat:
Wiesz, Ty to jeszcze się bardziej znasz na biżuterii, to masz łatwiej, ja takich rzeczy nigdy nie kupuję i nie wiem, co do siebie pasuje, wizualnie tak patrzę. A trudno jest patrzeć w jednym sklepie, a suknia w drugim. Ten komplet piękny, taki delikatny, tylko granat u mnie odpada. Myślałam bardziej nad czymś delikatnie połyskującym kolorem niebieskim albo zielonym, a najlepiej, żeby połyskiwało zielono-niebiesko ![]() Co do fotografa, to ja bym się chyba zdecydowała, w końcu darmowe zdjęcia fajna rzecz A że miałyby wisieć, to właśnie można spisać umowę, że tylko te, które Wy pozwolicie, żeby umieścił, żeby nie było niespodzianek.Dziękuję Kochana! Dzięęęęęęęki ![]()
|
|
#2766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki bardzo
Cytat:
Ci, co do tej pory poznałam w sumie sympatyczni (sympatyczne, bo same baby), zobaczymy, jak tam nauczyciele, ale podobno zatrudniają tylko fajnych, bo inaczej kto by się chciał u nich uczyć A to jednak szkoła dla byznesmenów i grubych ryb Teraz pewnie codziennie Wam będę wklejać fotkę jakiegoś polityka albo innej zarazy i pytać, kto to do cholery, bo ja tych gąb nie kojarzę, a wypadałoby pewnie znać Co do tego całego acta to mam podobne zdanie do Twojego. Wyjeżdżałam na weekend, to jeszcze była cisza, wracam, a tu na fejsie milion zaproszeń do akcji przeciwko acta, a ja Kochanie, co Ci ludzie ode mnie chcą, bo ja nie rozumiem Jakoś też nie sądzę, żeby nas zwykłych ludzi miało to dotknąć jakoś szczególnie.
|
|
#2767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie da się ściągać... a mnei np nie stać na to żeby za każdym filmem lecieć do kina wiele stron przestanie istnieć bo ich założyciele będą się bali o swój tyłek a do mnie właście przyszły jedne butki z wizażu
|
|
#2768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chatka my juz wybralismy swoje miejsce na podroz |
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2770 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ah wiesz jak to jest żyć w takiej niepewności:/ To na prawdę nie jest dla mnie dobry okres na szukanie pracy :/ Oby się udało jeszcze ten jeden raz ![]() Cytat:
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7cm mają dla mnei to takie średnie aczkolwiek wolę chodzić w takich niż 10 cm choć muszę dorwać 10 cm żeby nauczyć się porządnie w nich chodzic bo mam dwie pary z czego w każdej jeden but jest za luźny (pewnie trafiła mi isę para która stała na wystawie potem ja zamienili)
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wlasnie co sie dzieje z koooocurkiem, cos ostatnio rzadko tu bywa. |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem czy rzadko wczoraj była.. może zapracowana ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- dostałam właśnie z grupona ofertę na zestaw prezerwatyw
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Za oknem piękne słońce, śnieg leży na polach, aż trudno uwierzyć, że za kilka dni ma przyjsć siarczysta zima ![]() kicia, zumba to świetna sprawa, polecam jak najbardziej! Myślałam, że może moglibyście np. po zajęciach na uczelni zostawać w Lublinie, a nie specjalnie dojeżdżać, to wtedy by Wam się taki kurs tańca opłacał. marylko, te niebieskie sandałki piękne nena, gratuluję okrągłej rocznicy I dodatkowych foto za darmo Wiadomo, że jak uzupełniają portfolio to będą rozpowszechniać Wasz wizerunek, ale warto zastrzec sobie w umowie, że to Wy wybierzecie foty dla publiki.Chatko, ogromne gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() E87, to gdzie lecicie? Pochwal się!
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I piękne butki sobie zamówiłaś
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczynki za gratulacje
Zalaczam zdjecia, na chwilke ostatnie z nich to szybki i nieudolny kolarz w fotoszopie wlasciwego gorsetu i dolu wiec prosze sie nie smiac Wiec bedzie tak jak wspominalam: gora w serduszko, likwidujemy ten ozdobny pas na biodrach, odrobine podnosimy falbanki, a centralnie w pasie bedzie zlota szarfa Chatko gratulacje Audrey dostalam maile Czuje taka ulge i juz tak bym chciala zeby byl lipiec i zebym mogla ja zalozyc Tylko teraz szybko musze zamowic buciki, bo pierwsza przymiarke mam pod koniec lutego i juz musze miec buciki!!! Aaaaa... Poza tym moj fotograf zostal zwyciezca TRENDSETTERS 2011 ze swoim Fulloffun czyli fotograficzna budka
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-01-24 o 22:03 |
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zadałaś mi trudne pytanie. Jest zupełnie inna, nie idealna dla mnie i tylko na pół etatu, więc wypłata strasznie boli. Jestem zmęczona po czterech, pięciu godzinach jak po ośmiu w poprzednich miejscach pracy, a kiedy dostaję wypłatę, to chce mi się płakać, że za tę samą "mękę" dostaje dużo mniej pieniędzy. Jest mniej stresująca, na miejscu(wcześniej musiałam dojeżdżać ponad 20 km), ale to nadal nie to. Szukam czegoś innego, na cały etat, ale jest ciężko i to bardzo.
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
sloneczko740 siedź na dupie i nic TŻ nie rób, chcesz coś napochać z tą nogą?
Chatko gratuluję Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz piękną panną młodą, zjawiskową Kiedy oglądam, te wasze zdjęcia, to jestem zachwycona waszymi figurkami. Pojutrze będę mierzona przez krawcową, która szyje moją suknię (wreszcie udało mi się znaleźć kogoś, kto uszyje mi model, w którym jestem zakochana od kliku miesięcy. Chyba od sierpnia) i boję się tego strasznie. Krawcowa powiedziała mi oczywiście, że pod koniec szycia weźmie ponownie wymiar i zrobi poprawki kiedy powiedziałam jej, że jestem na diecie, tylko ta dieta jakoś mi nie idzie. Robię co mogę i nic. Spadło mi zaledwie 0,2 kg |
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
kicia piękne te buciki
|
#2782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też wyrazilimy zgodę na publikację zdjęć na stronie firmy. Nie przeszkadza Nam to.. Cytat:
Ja mam przymiarkę 24 lutego też mam mieć buty ;P i stanik
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Allegro też protestuje. Własnie weszłam i pojawił się na logo Allegro napis STOP ACTA.
|
|
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wiesz dostać szpilki rozmiar 35 w normalnym sklepie to na prawdę rzadkość ![]() ladystar ślicznie wyglądasz ![]()
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W listopadzie o ile dobrze pamietam, zaplacilismy zaliczke i wylot mamy 16-tego (14 slub i weselicho, 15 porpawiny a 16 z rana wyjazd na lotnisko )Cytat:
Tzn juz wygladasz
|
||
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
gosza tu mająte butki także w czerni http://moda.allegro.pl/listing/user....us_id=20812182
tylko cenowo różnica ja zapłaciłam 56 zł no i np pisze że 36 ma dł wkładki 23,5 to taki standard bo one tyle nie mają trzy razy mierzyłam
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-24 o 11:28 |
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie coś na kształt papilotów
ciekawe czy będę wyglądac jak pudel ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() a tak w ogóle to śliczna suknia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

gratulacje 
I niech w ramach protestu nie zezwalają na otwarcie stadionu narodowego!!!!!!!!

nie da się ściągać... a mnei np nie stać na to żeby za każdym filmem lecieć do kina wiele stron przestanie istnieć bo ich założyciele będą się bali o swój tyłek