Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 10:15   #2761
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

nena ja bym się zgodziła sami mamy taki zapis w umowi i mi to nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Jakie to smutne, ogladac taki smutny slub...PM-ka na ani jednym zdjeciu nie jest usmiechnieta...straszny to musial byc dzien dla niej...

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=11994
Po ceremoni już się uśmiechała lekko. Stres ją zjadł. Tylko nie mogę rozkminic co to miało być to karmienie przez szybę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:20   #2762
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Po ceremoni już się uśmiechała lekko. Stres ją zjadł. Tylko nie mogę rozkminic co to miało być to karmienie przez szybę
Ja też właśnie nie wiem o co chodzi. nie słyszałam o czymś podobnym. To chyba W trakcie bramy, chociaż nie mam pewności.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:22   #2763
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A najważniejsza wiadomość, to.... MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!
Wiedziałam Serdecznie gratuluje

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A ja się powinnam uczyć, a siedzę sobie z Wami...

Chatko gratuluję

Jutro trzeba mi cudu - mam egzamin, 48 pytań, a umiem na razie 4...

Dziś zarezerwowałam fryzjerkę i kosmetyczkę dla mnie, mamusi i TŻa
Zycze powodzenia, na pewno się uda

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczynki, wczoraj pisałam o tych darmowych zdjęciach ślubnych, które udało mi się znaleźć. Dziś dostałam linka do strony tych fotografów. Powiedzcie co myślicie http://noctolux.blogspot.com/
Bo Tż dał mi trochę do myślenia, że skoro oni poszukują pary do portfolio, to nasze zdjecia moga potem wisieć na stronie. To już akurat nie bardzo mi się uśmiecha, no ale coś za coś. Fotografowie planują spotkanie, co myslicie, zgadzać się czy nie?
Ja bym się najpierw ich wypytała co i jak, jak to będzie potem wyglądało i się zastanowiła

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ehhh chyba mam doła:/ Przyszłam dziś do pracy bo wczoraj miałam urlop a koleżanka mi mówi, że wczoraj zwolnili u nas w biurze 18 osób!
Mi został jeszcze tylko miesiąc umowy i nikt nic mi nie mówi;( A w tym tygodniu za obrączki musimy zapłacić i zbliża się komunia chrześniaka mojego tżta ja nie wiem co my zrobimy
Nie ma co zamartwiać się na zapas

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:28   #2764
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
gosza- przynajmniej w galerii krakowskiej nie było. Jakbym kiedyś natrafiła to dam Ci znac
Dzięki, chociaż za taką cenę to wszystkie 38 już pewnie dawno zniknęły...

Cytat:
czyżby wojskowy albo policjant gratulacje
A ja wkurzona jestem, bo strażakom to wypłaty podnieść nie chcą, a mają najgorsza pracę z powyższych I niech w ramach protestu nie zezwalają na otwarcie stadionu narodowego!!!!!!!!

Cytat:
a właśnie, wysyłacie zaproszenia zwykłymi listami czy poleconymi?
Zwykłymi. Z resztą już wysłane i po części dostarczone.
Dodatkowo po wysłaniu poinformowałam wszystkich, że idą do nich zaproszenia. Umówiliśmy się, że jak je dostaną do rąk własnych, to wchodzimy na skypa/ dzwonimy i zapraszamy jeszcze raz

Zdecydowanie te http://www.riverisland.com/Online/wo...sandals-611784
Pasują do koncepcji i będą na inne okazje

Cytat:
dziewczynki, wczoraj pisałam o tych darmowych zdjęciach ślubnych, które udało mi się znaleźć. Dziś dostałam linka do strony tych fotografów. Powiedzcie co myślicie http://noctolux.blogspot.com/
Bo Tż dał mi trochę do myślenia, że skoro oni poszukują pary do portfolio, to nasze zdjecia moga potem wisieć na stronie. To już akurat nie bardzo mi się uśmiecha, no ale coś za coś. Fotografowie planują spotkanie, co myslicie, zgadzać się czy nie?
Od razu jak wczoraj napisałaś o tych darmowych foto, pomyślałam sobie, że pewnie umieszczą Was na stronie, folderach reklamowych, itp. To właśnie jest ta darmowa usługa i uzupełnianie portfolio. Mnie to osobiście nie dziwi. Jeśli nie musicie pozostawać incognito, to chyba warto. Wiadomo nie będą wystawiali Waszych wszystkich zdjęć, ale z tym, że gdzieś się parę pojawi- musicie się liczyć. W końcu tym portfolio będą się reklamować

Chatko Cieszę się bardzo, że dostałaś pracę!!!!!!!! Gratuluję i życzę powodzenia!!!!!! Samych miłych kursantów i kolegów w pracy! Zero stresów i dużych pieniążków!!!!
Teraz kolej na mnie. Właśnie wysyłam kolejne CV i generuję kolejne LMy

Co do acta. Nie wydaje Wam się, że informacje w internecie są przerysowane. To typowe- wielki ruch przeciwko, jakby nam się krzywda wielka działa. A nikt tak na prawdę nie wie z czym to się wiąże i po jakim czasie wprowadzą pakt w życie. Fakt będą ograniczenia i sankcje karne, ale czy wierzycie w to, że indywidualnego, małego szarego obywatela będą prześwietlać z góry na dół. Że wszystko co zrobi/ udostępni/ napisze w necie będzie kontrolowane???? Nie dajmy się zwariować!!!!
Poza tym to kolejne pole do popisów dla hackerów, prędzej czy później dostaniemy dostęp do "nielegalnych" plików, z czym "władze" nie będą w stanie sobie poradzić.
Proponuję na razie poczekać jak to się wszystko potoczy. Teraz będzie wielkie bum w necie, większość potrzebnych nam z pozoru materiałów zniknie, ale po czasie znajdą się sposoby, by spokojnie wszystko nadrobić i mieć to co się potrzebuje.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:30   #2765
Chatka
Wtajemniczenie

No i nie zacytowało mi się wszystko, grr, nie lubię tych limitów wielocytowania!

Wiktusiaczku, 3mam mocno kciuki za Twój egzamin!

Paulinko, to widzę, że mamy @ zsynchronizowany, bo ja też wczoraj pierwszy dzień i do tego 6 godzin w samochodzie

Po drodze wstąpiliśmy do naszej sali weselnej, cholera, powiem Wam, że za każdym razem jak tam jestem, tym bardziej mi się ona podoba A Właściciel jest za☠☠☠isty, na wszystko się zgadza, doradza, spytaliśmy, czy będzie możliwość, żeby ktoś stanął za barem i robił drinki z tego, co my kupimy i powiedział, że nie ma problemu W ogóle strasznie życiowy człowiek, z niczym nie ma problemu W granicach rozsądku oczywiście

Kessi, dzięki
Podejrzewam, że Paulinka sobie po ślubie ten welon zdejmie, bo przecież tańczyć z tym niepodobna

karoola_m, witaj Opowiedz nam coś więcej o Was, kiedy i gdzie ślub i wesele, co tam już macie załatwione, no i pochwal się jakimiś swoimi fotkami, bo my tu kochamy dobre zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Chatko! Super wiadomość! Gratuluję!!!
Wiem Aż sama nie wierzę, dzięki

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
chatko nie mogło być inaczej świetna wiadomość i zaczniesz pieniążki zarabiać
noooo, to będzie dla mnie coś tak niesamowitego zarabiać co miesiąc kasę, że normalnie muszę się przyzwyczaić Całe życie żyję z oszczędności, wszystko, co zarabiam, to ciułam, a tu nagle regularnie będzie kasa wpływać na konto Ale oczywiście też szastać nie zamierzam, ale cieszę się, że wreszcie będę mogła się TŻtowi dokładać do kredytu.

Cytat:
Chatko a nie mowilam ze bedzie Party hahaha...wiedzialam ze dostaniesz te prace, nie mialam co do tego najmniejszych watpliwosci Gratuluje kochana !!! normalnie dumna z ciebie jestem
Kurcze, jak Wy we mnie wierzycie, bardziej niż ja sama Dzięki Kochana

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Chatka gartulacje, a co do biżuteri to ja bym taktownie zapytała szanownej Teściówki ile możesz przeznaczyć na biżuterie
No właśnie TŻ już powiedział, że się przy okazji dopyta, o jakich kwotach tu mówimy, zresztą ja sama i tak raczej nic drogiego bym sobie nie kupowała...

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Serdeczne gratulacje! i powodzenia w nowej pracy Co do bizuterii to ja planuje wziac zdjecie mojej sukni i pokazac pani w jubilerze, zeby doradzila, moze Ty tez tak zrob? I z tego co wiem to wiekszosc kolczykow bez problemu moga przerobic na klipsy! Chyba ze sa zrobione w calosci "zlane" ze srebrem to wtedy nie, ale jak np bigiel jest polaczony koleczkiem z kolczykiem, to bez problemu moga to przerobic na klips! Sama takie rzeczy robie, wiec w guliwerze tym bardziej potrafia I niech Tż zagada do szwagrow co to maja za zegarki i podpatrze np na necie za ile takie sa, wtedy bedziesz miala rozeznanie ile za nie rodzice dali i wtedy za taka cene wybieraj tez bizuterie, albo reszte doplac... nie wiem czy to dobry pomysl. Albo niech Tż delikatnie zagada do rodzicow

A ja jakos dzisiaj zyje nasza podroza poslubna i czytam rozne info o tym co warto zwiedzic
I co, znalazłaś już jakąś ciekawą destynację?

Dzięki Mówisz, że to nie problem przerobić na klipsy? no to jeśli tak, to by było super, jakby mogli przerobić coś, co mi się spodoba
Szwagrów niby mogę dopytać, za ile dostali te zegarki, ale jeden bał ślub ponad 10, a drugi ponad 4 lata temu, więc nie wiem, czy te ceny są jeszcze aktualne

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Chatko za pracę

Jadę zaraz do USC.
Dzięki Już podpisywać dokumenty?

Cytat:
chatko - gratulacje Co do biżu, to sama wiem, jaki to problem ze znalezieniem właściwej. Zrób tak jak radzi Irmelin - zapytaj teściowej, ile możesz przeznaczyć kasy, bo bez tego ani rusz. Teraz jest bardzo ładny komplet z apartu w kolorze granatowym (załącznik), może by ci pasował do koncepcji kolorystycznej. moja koleżanka z pracy go ma i jest prześliczny, tylko musiałabyś spytac jubilera czy przerobi Ci kolczyki na klipsy. To nie jest takie trudne wbrew pozorom
No chyba właśnie tak trzeba zrobić, że TŻ podpyta, w jakich to granicach cenowych.
Wiesz, Ty to jeszcze się bardziej znasz na biżuterii, to masz łatwiej, ja takich rzeczy nigdy nie kupuję i nie wiem, co do siebie pasuje, wizualnie tak patrzę. A trudno jest patrzeć w jednym sklepie, a suknia w drugim.
Ten komplet piękny, taki delikatny, tylko granat u mnie odpada. Myślałam bardziej nad czymś delikatnie połyskującym kolorem niebieskim albo zielonym, a najlepiej, żeby połyskiwało zielono-niebiesko

Co do fotografa, to ja bym się chyba zdecydowała, w końcu darmowe zdjęcia fajna rzecz A że miałyby wisieć, to właśnie można spisać umowę, że tylko te, które Wy pozwolicie, żeby umieścił, żeby nie było niespodzianek.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wiedziałam że Ci się uda
Dziękuję Kochana!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Chatko !

gratuluje kochana!
Dzięęęęęęęki

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Super! Gratulacje

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:40   #2766
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Wiedziałam Serdecznie gratuluje
Dzięki bardzo

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Chatko Cieszę się bardzo, że dostałaś pracę!!!!!!!! Gratuluję i życzę powodzenia!!!!!! Samych miłych kursantów i kolegów w pracy! Zero stresów i dużych pieniążków!!!!

Co do acta. Nie wydaje Wam się, że informacje w internecie są przerysowane. To typowe- wielki ruch przeciwko, jakby nam się krzywda wielka działa. A nikt tak na prawdę nie wie z czym to się wiąże i po jakim czasie wprowadzą pakt w życie. Fakt będą ograniczenia i sankcje karne, ale czy wierzycie w to, że indywidualnego, małego szarego obywatela będą prześwietlać z góry na dół. Że wszystko co zrobi/ udostępni/ napisze w necie będzie kontrolowane???? Nie dajmy się zwariować!!!!
Poza tym to kolejne pole do popisów dla hackerów, prędzej czy później dostaniemy dostęp do "nielegalnych" plików, z czym "władze" nie będą w stanie sobie poradzić.
Proponuję na razie poczekać jak to się wszystko potoczy. Teraz będzie wielkie bum w necie, większość potrzebnych nam z pozoru materiałów zniknie, ale po czasie znajdą się sposoby, by spokojnie wszystko nadrobić i mieć to co się potrzebuje
Dzięęęęeki, ale fajne życzenia Ci, co do tej pory poznałam w sumie sympatyczni (sympatyczne, bo same baby), zobaczymy, jak tam nauczyciele, ale podobno zatrudniają tylko fajnych, bo inaczej kto by się chciał u nich uczyć A to jednak szkoła dla byznesmenów i grubych ryb Teraz pewnie codziennie Wam będę wklejać fotkę jakiegoś polityka albo innej zarazy i pytać, kto to do cholery, bo ja tych gąb nie kojarzę, a wypadałoby pewnie znać

Co do tego całego acta to mam podobne zdanie do Twojego. Wyjeżdżałam na weekend, to jeszcze była cisza, wracam, a tu na fejsie milion zaproszeń do akcji przeciwko acta, a ja Kochanie, co Ci ludzie ode mnie chcą, bo ja nie rozumiem Jakoś też nie sądzę, żeby nas zwykłych ludzi miało to dotknąć jakoś szczególnie.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:40   #2767
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też właśnie nie wiem o co chodzi. nie słyszałam o czymś podobnym. To chyba W trakcie bramy, chociaż nie mam pewności.
nagle się głodna zrobiła

Cytat:
Hej

Dzięki, chociaż za taką cenę to wszystkie 38 już pewnie dawno zniknęły...

A ja wkurzona jestem, bo strażakom to wypłaty podnieść nie chcą, a mają najgorsza pracę z powyższych I niech w ramach protestu nie zezwalają na otwarcie stadionu narodowego!!!!!!!!

Zwykłymi. Z resztą już wysłane i po części dostarczone.
Dodatkowo po wysłaniu poinformowałam wszystkich, że idą do nich zaproszenia. Umówiliśmy się, że jak je dostaną do rąk własnych, to wchodzimy na skypa/ dzwonimy i zapraszamy jeszcze raz

Zdecydowanie te http://www.riverisland.com/Online/wo...sandals-611784
Pasują do koncepcji i będą na inne okazje

Od razu jak wczoraj napisałaś o tych darmowych foto, pomyślałam sobie, że pewnie umieszczą Was na stronie, folderach reklamowych, itp. To właśnie jest ta darmowa usługa i uzupełnianie portfolio. Mnie to osobiście nie dziwi. Jeśli nie musicie pozostawać incognito, to chyba warto. Wiadomo nie będą wystawiali Waszych wszystkich zdjęć, ale z tym, że gdzieś się parę pojawi- musicie się liczyć. W końcu tym portfolio będą się reklamować

Proponuję na razie poczekać jak to się wszystko potoczy. Teraz będzie wielkie bum w necie, większość potrzebnych nam z pozoru materiałów zniknie, ale po czasie znajdą się sposoby, by spokojnie wszystko nadrobić i mieć to co się potrzebuje.

tylko widzisz już na ludzi padł strach bo dużo amerykańskich stron padło typu megaupload... filesonic na którym moj TŻ właśnie kupił półroczne konto padło nie da się ściągać... a mnei np nie stać na to żeby za każdym filmem lecieć do kina wiele stron przestanie istnieć bo ich założyciele będą się bali o swój tyłek

a do mnie właście przyszły jedne butki z wizażu są boskie trochę ciasne ale to nic i koocurku kolejna firma gdzie 36 ma 22,5 Sergio todzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05487.jpg (37,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05488.jpg (78,4 KB, 27 załadowań)

Stary 2012-01-24, 10:42   #2768
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdjecia maja bardzo ladne, jak sobie wyobraze PM na schodach tulacych sie do siebie to juz widze pieeeeeeeeeeeekne zdjecia

Chatka
my juz wybralismy swoje miejsce na podroz A teraz szukam ciekawych miejsc do pozwiedzania na miejscu i ogolnie marzy mi sie juz ten wyjazd! Ogromnie sie ciesze, 2 tygodnie bez stresow z Mezem w pieknym rejonie i cieplym klimacie!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:46   #2769
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
a do mnie właście przyszły jedne butki z wizażu są boskie trochę ciasne ale to nic i koocurku kolejna firma gdzie 36 ma 22,5 Sergio todzi
Uu, piękne te buty i obcas idealny dla mnie, bo na innym mam często problem z chodzeniem. Jestem odcasową niezdarą. W sumie, to nie tylko obcasową...
Stary 2012-01-24, 10:47   #2770
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Bez czarnych myśli proszę!! Jesteś solidnym pracownikiem i wszystko będzie ok.
Wiem jednak co czujesz. W poprzedniej pracy też czekałam na czarny dzień. Zwalniali regularnie po kilka osób, zamykali placówki (mały bank, który zaczął mieć problemy ze spłatą kredytów klientów, małe zainteresowanie kredytami w kryzysie i dużo surowsze wymogi jeśli chodzi o ich udzielanie) i w końcu padło na mnie. Spodziewałam się, więc z jednej strony szoku nie było, ale sposób w jaki to się stało był koszmarny...! Aż szkoda gadać. Moja siostra też pracowała w tej firmie i kierownik powiedział mi wprost: Nikt was nie zwalnia, bo dobrze sobie radzicie, ale w końcu do was dojdzie, więc lepiej zrobić to teraz. Zwolnij się sama. Albo ty zrobisz to teraz sama , bo masz krótszy staż i mniejsze doświadczenie, albo później polecicie wy obie. Wybieraj czy wolisz być bezrobotna ty, czy obie! Koszmar. Placówka już nie istnieje i kierownik też nie pracuje, ale gdybym spotkała go na ulicy, to dałabym mu w twarz!
A teraz masz lepszą pracę?

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Nie ma co zamartwiać się na zapas
Ah wiesz jak to jest żyć w takiej niepewności:/ To na prawdę nie jest dla mnie dobry okres na szukanie pracy :/ Oby się udało jeszcze ten jeden raz

Cytat:

Śliczne butki
Stary 2012-01-24, 10:48   #2771
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Uu, piękne te buty i obcas idealny dla mnie, bo na innym mam często problem z chodzeniem. Jestem odcasową niezdarą. W sumie, to nie tylko obcasową...

7cm mają dla mnei to takie średnie aczkolwiek wolę chodzić w takich niż 10 cm choć muszę dorwać 10 cm żeby nauczyć się porządnie w nich chodzic bo mam dwie pary z czego w każdej jeden but jest za luźny (pewnie trafiła mi isę para która stała na wystawie potem ja zamienili)

Stary 2012-01-24, 10:49   #2772
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
nagle się głodna zrobiła

tylko widzisz już na ludzi padł strach bo dużo amerykańskich stron padło typu megaupload... filesonic na którym moj TŻ właśnie kupił półroczne konto padło nie da się ściągać... a mnei np nie stać na to żeby za każdym filmem lecieć do kina wiele stron przestanie istnieć bo ich założyciele będą się bali o swój tyłek

Fajniutkie
A wlasnie co sie dzieje z koooocurkiem, cos ostatnio rzadko tu bywa.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:52   #2773
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Fajniutkie
A wlasnie co sie dzieje z koooocurkiem, cos ostatnio rzadko tu bywa.

ja wiem czy rzadko wczoraj była.. może zapracowana

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

dostałam właśnie z grupona ofertę na zestaw prezerwatyw

Stary 2012-01-24, 10:52   #2774
tenebrosa
Wtajemniczenie

Witajcie!

Za oknem piękne słońce, śnieg leży na polach, aż trudno uwierzyć, że za kilka dni ma przyjsć siarczysta zima

kicia, zumba to świetna sprawa, polecam jak najbardziej! Myślałam, że może moglibyście np. po zajęciach na uczelni zostawać w Lublinie, a nie specjalnie dojeżdżać, to wtedy by Wam się taki kurs tańca opłacał.

marylko, te niebieskie sandałki piękne

nena
, gratuluję okrągłej rocznicy I dodatkowych foto za darmo Wiadomo, że jak uzupełniają portfolio to będą rozpowszechniać Wasz wizerunek, ale warto zastrzec sobie w umowie, że to Wy wybierzecie foty dla publiki.

Chatko
, ogromne gratulacje!

E87
, to gdzie lecicie? Pochwal się!
Stary 2012-01-24, 10:52   #2775
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Ja rozumiem ten strach. Tylko tak jak napisałam. Poczekajmy chwilkę jak to się rozwiąże. Poza tym wszyscy wiemy, ze ściąganie filmów nawet z płatnego kąta nie do końca jest zgodne z prawami autorskimi, tak samo z muzyką. Absolutnie nie chcę bronić tego paktu. Po prostu mi to zwisa. Jeśli okaże się, że jest to dla mnie jakieś straszne utrudnienie, wtedy na pewno pochyle głowę i będę rozpaczać, ale my szare człowieczki nie mamy wpływu na to co się stanie.

I piękne butki sobie zamówiłaś Można wiedzieć skąd???

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-01-24, 10:54   #2776
ladystar
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczynki za gratulacje

Zalaczam zdjecia, na chwilke ostatnie z nich to szybki i nieudolny kolarz w fotoszopie wlasciwego gorsetu i dolu wiec prosze sie nie smiac

Wiec bedzie tak jak wspominalam: gora w serduszko, likwidujemy ten ozdobny pas na biodrach, odrobine podnosimy falbanki, a centralnie w pasie bedzie zlota szarfa

Chatko gratulacje jestes super zdolna !!!

Audrey dostalam maile jak tylko znajde chwilke to zagladne do nich i cos wymysle

Czuje taka ulge fruwam 5 cm nad ziemia i juz tak bym chciala zeby byl lipiec i zebym mogla ja zalozyc

Tylko teraz szybko musze zamowic buciki, bo pierwsza przymiarke mam pod koniec lutego i juz musze miec buciki!!! Aaaaa...

Poza tym moj fotograf zostal zwyciezca TRENDSETTERS 2011 ze swoim Fulloffun czyli fotograficzna budka

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-01-24 o 22:03
ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:56   #2777
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
A teraz masz lepszą pracę?
Oj, zadałaś mi trudne pytanie. Jest zupełnie inna, nie idealna dla mnie i tylko na pół etatu, więc wypłata strasznie boli. Jestem zmęczona po czterech, pięciu godzinach jak po ośmiu w poprzednich miejscach pracy, a kiedy dostaję wypłatę, to chce mi się płakać, że za tę samą "mękę" dostaje dużo mniej pieniędzy. Jest mniej stresująca, na miejscu(wcześniej musiałam dojeżdżać ponad 20 km), ale to nadal nie to. Szukam czegoś innego, na cały etat, ale jest ciężko i to bardzo.
Stary 2012-01-24, 10:56   #2778
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rozumiem ten strach. Tylko tak jak napisałam. Poczekajmy chwilkę jak to się rozwiąże. Poza tym wszyscy wiemy, ze ściąganie filmów nawet z płatnego kąta nie do końca jest zgodne z prawami autorskimi, tak samo z muzyką. Absolutnie nie chcę bronić tego paktu. Po prostu mi to zwisa. Jeśli okaże się, że jest to dla mnie jakieś straszne utrudnienie, wtedy na pewno pochyle głowę i będę rozpaczać, ale my szare człowieczki nie mamy wpływu na to co się stanie.

I piękne butki sobie zamówiłaś Można wiedzieć skąd???
na wizażu ale na 99% można je znaleźć na allegro bo wiele sklepów posiada buty z tej hurtowni

Stary 2012-01-24, 11:04   #2779
niusia_87
Zakorzenienie

sloneczko740 siedź na dupie i nic TŻ nie rób, chcesz coś napochać z tą nogą?

Chatko gratuluję

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
wiem Kochana, ze nie boli, bo miałam kiedyś kłute i nawet nosiłam kolczyki. Tyle, że mi zaczęło ucho ropieć, wyjęłam i potem za późno chciałam z powrotem włożyć no i mi uszy zarosły. I potem jakoś nigdy nie miałam ochoty ich przekłuwać i tak mi się trochę nie usmiecha robić tego teraz, tylko na raz w sumie, bo nie mam potrzeby noszenia kolczyków na co dzień. A poza tym trochę boję się, że znowu zacznie mi ropieć przed samym ślubem i wtedy ani kolczyków, ani ładnych uszu na ślub
.
Jakie nosiłaś wtedy kolczyki?

Cytat:
Takie są zasady, wy wajecie im twarz i oni się tym promują, a wy macie darmowe foty
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:04   #2780
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Zalaczam zdjecia, na chwilke ostatnie z nich to szybki i nieudolny kolarz w fotoszopie wlasciwego gorsetu i dolu wiec prosze sie nie smiac
Pięknie w niej wyglądasz. Super! Będziesz piękną panną młodą, zjawiskową

Kiedy oglądam, te wasze zdjęcia, to jestem zachwycona waszymi figurkami. Pojutrze będę mierzona przez krawcową, która szyje moją suknię (wreszcie udało mi się znaleźć kogoś, kto uszyje mi model, w którym jestem zakochana od kliku miesięcy. Chyba od sierpnia) i boję się tego strasznie. Krawcowa powiedziała mi oczywiście, że pod koniec szycia weźmie ponownie wymiar i zrobi poprawki kiedy powiedziałam jej, że jestem na diecie, tylko ta dieta jakoś mi nie idzie. Robię co mogę i nic. Spadło mi zaledwie 0,2 kg Musze zapisać się na fitness, bo bez ruchu, to niewiele zdziałam
Stary 2012-01-24, 11:06   #2781
kindziulindzia
Zakorzenienie

kicia piękne te buciki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:11   #2782
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Nena z tego co zauważyłam to kazda firma która robi zdjęcia wrzuca je na swoja strone/bloga czy robi album który pkazuje na sspotkaniu z klientem, więc to jest raczej norma, tyle że przy podpisywaniu umowy wyraża się na to zgodę. A skoro oni chcą je wykona za darmo to pewnie jest umowa: zdjęcia za pozowanie czyli wy macie za friko zdjęcia, a oni za to mogą z nimi zrobić co chcą- czyt. wrzucić na stronę i reklamować firmę Waszymi twarzami.
My też wyrazilimy zgodę na publikację zdjęć na stronie firmy. Nie przeszkadza Nam to..

Cytat:

Wiec bedzie tak jak wspominalam: gora w serduszko, likwidujemy ten ozdobny pas na biodrach, odrobine podnosimy falbanki, a centralnie w pasie bedzie zlota szarfa

Audrey dostalam maile jak tylko znajde chwilke to zagladne do nich i cos wymysle

Czuje taka ulge fruwam 5 cm nad ziemia i juz tak bym chciala zeby byl lipiec i zebym mogla ja zalozyc

Tylko teraz szybko musze zamowic buciki, bo pierwsza przymiarke mam pod koniec lutego i juz musze miec buciki!!! Aaaaa...
Widzę źe w identyczny sposób będziemy przerabiać Naszą sukienkę
Ja mam przymiarkę 24 lutego też mam mieć buty ;P i stanik
Stary 2012-01-24, 11:13   #2783
Anulka_p
Zakorzenienie

Allegro też protestuje. Własnie weszłam i pojawił się na logo Allegro napis STOP ACTA.
Stary 2012-01-24, 11:16   #2784
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
7cm mają dla mnei to takie średnie aczkolwiek wolę chodzić w takich niż 10 cm choć muszę dorwać 10 cm żeby nauczyć się porządnie w nich chodzic bo mam dwie pary z czego w każdej jeden but jest za luźny (pewnie trafiła mi isę para która stała na wystawie potem ja zamienili)
Spotkałam się z taką informacją, że byty na bardzo wysokich obcasach kupuje się o rozmiar lub pół rozmiaru mniejsze niż standardowe w których się chodzi. Coś w tym jest. Chyba, że normalnie chodzisz w b. wysokich i standardowy rozmiar Ci pasuje. Ale to też od modelu zależy. Ja mam np obcasy wysokie w rozmiarach 38, zdarzy się także 37, a i 39 w szafie leży i pasuje na moją nóżkę

Cytat:

Świetnie Twoja suknia będzie wyglądać!!!! Ten dół jest bardzo ładny, taki lekkie. Podoba mi się. A góra w serduszko ma to do siebie, że ogólnie jest piękna!!!

Cytat:
Oj, zadałaś mi trudne pytanie. Jest zupełnie inna, nie idealna dla mnie i tylko na pół etatu, więc wypłata strasznie boli. Jestem zmęczona po czterech, pięciu godzinach jak po ośmiu w poprzednich miejscach pracy, a kiedy dostaję wypłatę, to chce mi się płakać, że za tę samą "mękę" dostaje dużo mniej pieniędzy. Jest mniej stresująca, na miejscu(wcześniej musiałam dojeżdżać ponad 20 km), ale to nadal nie to. Szukam czegoś innego, na cały etat, ale jest ciężko i to bardzo.
Pisałam Ci, że miałam dzisiaj iść na rozmowę tam do was, ale rano zapisałam się na staż do UG. Czekają tylko na kasę z UP i jeśli do tego czasu nie znajdę innej pracy, idę na staż. Kasa podobna, a mam blisko i taki staż jest bardziej rozwojowy. No i nie powiem, ambicyjnie bardziej mi odpowiada.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-01-24, 11:20   #2785
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Spotkałam się z taką informacją, że byty na bardzo wysokich obcasach kupuje się o rozmiar lub pół rozmiaru mniejsze niż standardowe w których się chodzi. Coś w tym jest. Chyba, że normalnie chodzisz w b. wysokich i standardowy rozmiar Ci pasuje. Ale to też od modelu zależy. Ja mam np obcasy wysokie w rozmiarach 38, zdarzy się także 37, a i 39 w szafie leży i pasuje na moją nóżkę

tylko wiesz dostać szpilki rozmiar 35 w normalnym sklepie to na prawdę rzadkość

ladystar ślicznie wyglądasz

Stary 2012-01-24, 11:21   #2786
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam Ci, że miałam dzisiaj iść na rozmowę tam do was, ale rano zapisałam się na staż do UG. Czekają tylko na kasę z UP i jeśli do tego czasu nie znajdę innej pracy, idę na staż. Kasa podobna, a mam blisko i taki staż jest bardziej rozwojowy. No i nie powiem, ambicyjnie bardziej mi odpowiada.
No tak kasa podobna, a jeśli jeszcze jest blisko. Ja nie wiem jak to będzie kiedy po ślubie się przeprowadzimy na wieś, do domku. Teraz wynajmujemy mieszkanie, 35 km od rodzinnego domu, ze względu na pracę, a później nie będzie opłacało się dojeżdżać taki kawał drogi. W rodzinnym miejscu nie mogłam znaleźć pracy, dlatego się przenieśliśmy. Katastrofa z tą pracą. Czasem nie mam już sił przeglądać ofert...
Stary 2012-01-24, 11:25   #2787
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Witajcie!

Za oknem piękne słońce, śnieg leży na polach, aż trudno uwierzyć, że za kilka dni ma przyjsć siarczysta zima

kicia, zumba to świetna sprawa, polecam jak najbardziej! Myślałam, że może moglibyście np. po zajęciach na uczelni zostawać w Lublinie, a nie specjalnie dojeżdżać, to wtedy by Wam się taki kurs tańca opłacał.

marylko, te niebieskie sandałki piękne

nena
, gratuluję okrągłej rocznicy I dodatkowych foto za darmo Wiadomo, że jak uzupełniają portfolio to będą rozpowszechniać Wasz wizerunek, ale warto zastrzec sobie w umowie, że to Wy wybierzecie foty dla publiki.

Chatko
, ogromne gratulacje!

E87
, to gdzie lecicie? Pochwal się!
Na Krete - miejscowoc Ammoudara W listopadzie o ile dobrze pamietam, zaplacilismy zaliczke i wylot mamy 16-tego (14 slub i weselicho, 15 porpawiny a 16 z rana wyjazd na lotnisko )
Cytat:

Poza tym moj fotograf zostal zwyciezca TRENDSETTERS 2011 ze swoim Fulloffun czyli fotograficzna budka
Slicznie bedziesz wygladac! Tzn juz wygladasz
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:26   #2788
(kicia)
Zakorzenienie

gosza tu mająte butki także w czerni http://moda.allegro.pl/listing/user....us_id=20812182

tylko cenowo różnica ja zapłaciłam 56 zł no i np pisze że 36 ma dł wkładki 23,5 to taki standard bo one tyle nie mają trzy razy mierzyłam

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-01-24 o 11:28
Stary 2012-01-24, 11:28   #2789
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Na Krete - miejscowoc Ammoudara W listopadzie o ile dobrze pamietam, zaplacilismy zaliczke i wylot mamy 16-tego (14 slub i weselicho, 15 porpawiny a 16 z rana wyjazd na lotnisko )
Wypoczniecie po stresującym czasie. Fajnie, że trafiła wam się fajna okazja
Stary 2012-01-24, 11:33   #2790
madzia2306
Zakorzenienie

zamówiłam sobie coś na kształt papilotów
ciekawe czy będę wyglądac jak pudel

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

ostatnie zdjęcie wymiata
a tak w ogóle to śliczna suknia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości