|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
doberek
wróciłam ze szkółki i zaczynam weekend ![]() ![]() za zwycięstwo wisły ![]() ![]()
|
|
|
|
#24032 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
dzis znowu poszlismy na wykald tym razem jakis o polonistyczny ku pamieci dwoch ludzi ktorzy pracowali u nas. No i Byl tak slawienny Miodek smiesznie bylo.Stwierdzilysmy ze my robimy na tych wykladach sztuczny tłum nie bardzo nas dotycza polowe nie czaimy ale jestesmyNo i weekend do wtorku
|
#24033 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
napisałyśmy ten referat, 4 godziny nad tym siedziałyśmy , teraz muszę nauczyć się tego na pamięć Cytat:
, widziałam tylko dwie pierwsze bramki i ostatnie minuty
|
|||
|
|
|
#24034 |
|
Zadomowienie
|
Czas na fotki
![]() 2 - Frank podpisuje piłki 4 - Frank i elen na spacerze z luną 5 i 6 - Frank i Elen |
|
|
|
#24035 |
|
Zadomowienie
|
Kolejne fotki
![]() 1 - o tę dziewczynkę mi chodziło 2 - Frank z Luną na lotnisku 3 - Frank z małą Luną 4, 5 i 6 - sesje zdjęciowe |
|
|
|
#24036 |
|
Zadomowienie
|
Kolejne:
1-frank z luną 2-frank i elen na przyjęciu |
|
|
|
#24037 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam jeszcze kilka fotek, ale takich naprawdę ekstra z sesji zdjęciowej, która będzie tak dobra i mi je zmniejszy? please
|
|
|
|
#24038 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostalyscie mi tylko wy albo aż ![]() no coz luncia...jestesmy mniejszoscia...wiec nie mamy nic do gadania XD a raczej mamy...tylko co nam z gadania przyjdzie? tylko klotnie...jest jak jest i musi byc... i ja mysle, ze nie jest tak, ze nikt sie nie liczy z nami...kolezanki...dobrze mowie? ;> (by sprobowaly... hahaha... faktycznie taki koles latał w masce... prawie jak metze w swojej 'nosowej' XD mo tata stwierdzil, ze to napewno nowy nabytek klubu i nie chca go za szybko ujawnić, wiec kaza mu nosic maske ![]() Cytat:
jakis wiślak strzelił brame... raczej nie byl Polakiem xD potem to mi wygladało na samobója no i co...i potem brat mi przelaczyl xD i widzialam ostatnie 2 minutki...mysle, ze tri ci lepiej wyjasni...sie zna i ty sie znasz to ją lepiej zrozumiesz ![]() Cytat:
czy ty zawsze musisz przekrecac? :P jak mowie, ze jest to jest, bo ... patrz na swoj wlasny punkt w moim wydaniu... -----> magda ma zawsze racje przeginasz z fotkami? zauwaz, ze siebie na tej liscie dałam pierwsza XD a ja siebie BYNAJMNIEJ nie uwazam za tą co z czyms przesadza a ty siebie? a to, ze inni moze mysla inaczej XD to trudno...bo ja i tak bede dawac Cytat:
![]() Cytat:
my tam dzisiaj mielismy lekcje z dyrem (po raz pierwszy ja tam chce :P inni tez pewnie chca....od tego jest ten watek nie? ;> Cytat:
kurcze fajne są tak sobie teraz mysle, ze mam znajomego podobnego do franko ;P tez w pile gra... ale to jeszcze knyp... w wieku mojego brata ciekawe co z niego wyrosnie witam w ten piekny pierwszo grudniowy dzien rozpoczynajacy weekend jutro meczyk bayernu, w srode ortodonta, 24 wigilia
|
|
|
#24039 |
|
Wtajemniczenie
|
Chroba mnie lapiej buu
Wiec dla zdrowia pare fotek
|
#24040 |
|
Zakorzenienie
|
no więc jeśli chodzi o meczyk, to gole strzelili Paulista i 2x Paweł Brożek
Generalnie Kubuś targał jak szalony po całym boisku zresztą wszyscy bardzo się starali niestety Cleber dostał pod koniec czerwoną kartkę, więc nie będzie grał w następnym meczu z Feyenoordem ![]() raz jeszcze za Wisełke ![]() Iza, na przedostatnim zdjęciu to kto zawsze mnie rozbrajają te panienki które siedzą na trybunach znudzone tym co się dzieje, ale twardo chodzą na mecze ![]()
|
|
|
|
#24041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze mówisz to był Paulista , Luna zarzuć fotkę, to zobaczymy jak wygląda to trochę za młody dla mnie . tak a propos to Frank jako dziecko był grubaskiem |
|
|
|
|
#24042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest żona Cruza
|
|
#24043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak juz poruszamy sie w terenach bayernowych XD to wczoraj ogladałam lostow i jak patrzyłam na tego desmonda...(tak sie chyba nazywal) to mialam przed oczyma pize (piza - pizzaro)a ostatnio znalazlam fotki pizy w krotkich wlosach ...nie powiem, ze brzydko, ale conajmniej dziwnie ![]() pogadajcie ze mna, bo czuje sie choro i samotnie
|
|
|
#24044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grubasek... hihihi...poldi tez nie byl szczypiorkiem achhh...wlasnie... iza ma racje... ja tam z wielka checia bym ogladala wszystkie... jeszcze by mnie wynosili za przeszkadzanie innym (poukladanym Niemcom) w 'kibicowaniu' XD oczywiscie biorac pod uwage narodowosc moich mezow o kurcze... patrze wlasnie, ze najblizszy mecz Polski jest 6 grudnia 0 15... nie ma szans, ze obejrze...ortodonta ... tak to jest, ze ja Polski ogladac nie moge...bo albo dojczki graja albo inne okolicznosci niesprzyjajace
|
|
|
#24045 |
|
Zadomowienie
|
Iza, fajne fotki
. Obiecuję, że teraz będę oglądać każdą dokładnie, bo wiem ile czasu trzeba poświęcić, aby je zamieścić Mam wiadomość dla Słońca: w środę na tvp2 jest mecz ManU chyba z Benficą w ramach LM a gdzie się podziewa oleczka,dawno jej tu nie było
|
|
|
|
#24046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też nie wiedziałam że ma żonę
|
||
|
|
|
#24048 |
|
Zadomowienie
|
Czemu nikt mi nie chce pomniejszyć moich fotek
|
|
|
|
#24049 |
|
Zakorzenienie
|
hej ju moja blizniacza duszo
![]() ja to tylko wiem tyle, ze coraz bardziej mu sie sytuacja w bayernie nie podoba...o cos chodzą ploty, ze roque, piza i ktos jeszcze odejda wkrotce...wiem tez, ze owen hergreaves (ten z reklamy lahmciowej łi low ...) sie wkurza, ze bayern nie chce mu pozwolic na przenosiny do ligii angielskiej... coz...pozyjemy zobaczymy kahn tez wspominal, ze mu sie kontrakt konczy chyba w 2008 roku i prawdopodobnie wtedy odejdzie juz...ale sie nie zarzeka...wiec tez pozyjemy...
|
|
#24050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sobie wykombinowałaś |
|
|
|
|
#24051 |
|
Zakorzenienie
|
a jak my ci kochana gosiu mamy te fotki pomniejszyc?
![]() ja to sobie przegladam filmiki na you tubie... niewidziane wywiady ze szwajnim...bo z poldim to nic nie ma esz...i wspominam jak to pieknie bylo kiedy basti mial kogucika ![]() chyba ide troche odpoczac...bo kiepsko sie czuje... do tego gardlo...czuje jakis dziwny sak w buzi...i suchosc... eee...to ide ![]() fotki: całuski + uśmieszki i inne smieszne minki
|
|
#24052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla rozwiania watpliwosci Roque i Giselle zdjecie z ślubu i
maja dziecko Tobiasa tego nie wiedzialam to z nim jest na tej fotce aha
|
#24053 | |
|
Zakorzenienie
|
OMG ładna kobieta nawet
![]() to ja Ci mogę pomiejszyc możesz je posłać na adres: beatka.bc@interia.pl Cytat:
mam niestety ogromnego pecha do znajomych, więc bardzo dobrze Cię rozumiem i mam takie samo podejście
|
|
|
|
|
#24054 | ||
|
Zakorzenienie
|
haaa... no ba...nie od parady sie szwajnsztajga podolska nazywam w koncu
![]() btw wlasnie sie zastanawiam czy bede wstanie wstac jutro rano, zeby mecz siatkowki ogladac XD chyba nieeee... Cytat:
bossskooo...swoja droga...za mlodo mi wyglada na tatusia ![]() Cytat:
to sie wam uzalam bo mi sie nudzi...samej...jednak teraz widze, ze zylam z klapkami na oczach...i wszystk ostaje sie jasne :P nie ma sensu sie przejmowac ot co jak mi zdrowko pozwoli
|
|
|
#24055 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na 2 fotce jest Monica Belucci? Cytat:
dzięki Tri |
||
|
|
|
#24056 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co wychodzi na to ze ona ma jeszcze córke
He has one son, Tobias (born December 17, 2003), and one daughter, Fiorella (born November 11, 2005). Niezle
|
#24057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
telenowelowo jakos XDtobias mi sie podoba ... ----> tobi schweini ... takie dwulatek co przyjechal nie wiadomo skad...nie wiadomo kiedy... wszystkich wyzywał od szmat xD a na dzwiek slwa: policja uciekal jakos nie moge od was odejsc ![]() http://youtube.com/watch?v=DJ9uy6hpy...elated&search= niektore szczerze powiedziawszy mimo, ze olli robi sobie jaja po calosci z polidego sa niczego sobie XD teraz lece rili
|
|
|
#24058 |
|
Zadomowienie
|
Kto chce zobaczyć jak wyglądam? Koleżanka przesłała mi wspólne zdjęcie, bo ja nie mam aparatu cyfrowego
|
|
|
|
#24059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#24060 |
|
Zadomowienie
|
Zgadnijcie, która to ja?
Edytowane przez Gosiak84 Czas edycji: 2006-12-01 o 20:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

i zaczynam weekend 

nie bardzo nas dotycza polowe nie czaimy ale jestesmy

skąd ten avek
... 
loool...straszne...powodz enia
, teraz muszę nauczyć się tego na pamięć
, Luna zarzuć fotkę, to zobaczymy jak wygląda 

jak mi zdrowko pozwoli