Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 802 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-01, 14:14   #24031
xtalciax
Zakorzenienie

Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

doberek
wróciłam ze szkółki i zaczynam weekend

za zwycięstwo wisły
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 14:47   #24032
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Hejka

jak ja kocham te moje studia nie ma co dzis znowu poszlismy na wykald tym razem jakis o polonistyczny ku pamieci dwoch ludzi ktorzy pracowali u nas. No i Byl tak slawienny Miodek smiesznie bylo.

Stwierdzilysmy ze my robimy na tych wykladach sztuczny tłum nie bardzo nas dotycza polowe nie czaimy ale jestesmy

No i weekend do wtorku

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 15:30   #24033
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
aha, i przykro mi że nie poczekałyscie na mnie z decyzją co do przenoszenia na WS chociaż od początku mówiłysmy z Magdą że sie nam to nie podoba
jest mi bardzo przykro że nie liczycie sie ze mną
PS. Tri, czyżbyś była na forum Wisły skąd ten avek
mi w końcu było obojętne czy będziemy na WS, bo i tak na wątek wchodzę z panelu użytkownika, ech, szkoda nerwów na takie błahostki
Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
oj przesłodkie...najsłodsze. .. ... hihiih... speszyl for mi

oł kej... soł...swietne fotki w koncu i ty dodajesz 'swoj towar', bo tak to ciagle te same twarze .... albo ja dodaje dojczki...albo iza filipka...albo luna wisłe hihihi...
my chcemy jeszcze...my chcemy jeszcze...

tez jej nie poznawalam na poczatku xD i myslałam, ze to luna hohooh...
tja...'przyspiesz' go bedzie latał jak nakrecony...

och dziekuje... obejrzyj obejrzyj ... im wiecej tym lepiej tak mysle...
w tych podziekowaniach jestem zakochana od konca mundialu ;P piosenka trwa ponad 7 minut...ach...i co z tego? mi sie tam ani nie dluzy ani nie nudzi xD z reszta jak zadna inna z moich ukochanych mundialowych. wczoraj słuchalam lu lu lukas podolski...o ja... jak mi sie przypomnialo kiedy to pierwszy raz sciagnelam i wysluchalam...pamietam, ze strasznie bylam rozemocjonowana (nie wiem czym) a tu taka muza XD i doskonale pamietam 'to cos' co czulam nie do opisania XD ale chce, zeby wrocilo
dobra nie powiem...moze tylko mamie ?

ogladałam ostatnie pol godziny meczu łoooo... nawet moj tata i brat ogladali xD nawet poczulam troche emocji... mimo, ze klubem sie nie interesuje
i sie zastanawialam czy wy ogladacie...
luna !!!!! wracaj.... musimy opic

oczywiscie, ze pamieta ... jak mi sie lampsi nawija to zawsze o tobie pomysle
łuuuu....referat z bankowosci loool...straszne...powodz enia

ja mam dzis na 8.55 i 7 lekcji ;p bleeehhh... wlasnie sie zwijam...5 minut i musze wyjsc z domu... łups... zasiedzialam sie...papapapa
jesteś pewna, że chcecie? to zaraz wstawię kilka fotek franka
napisałyśmy ten referat, 4 godziny nad tym siedziałyśmy , teraz muszę nauczyć się tego na pamięć

Cytat:
Tricomi, Gosia, Magda plisss napiszcie mi co sie działo na tym meczu bo jestem strasznie ciekawa a nie mogłam ogladac i to jeszcze na tvp2 gdzie spokojnie mogłam oglądac
ja nie oglądałam całego meczu, bo wróciłam do domu po 20, a musiałam jeszcze zjeść i wykąpać się , widziałam tylko dwie pierwsze bramki i ostatnie minuty
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 16:20   #24034
Gosiak84
Zadomowienie

Czas na fotki
2 - Frank podpisuje piłki
4 - Frank i elen na spacerze z luną
5 i 6 - Frank i Elen
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 31aug2006frank05813600xv1.jpg (50,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30557_32.jpg (30,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31092_house8nr.jpg (41,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 51369_571456a6wn.jpg (36,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 51877_041044896vd.jpg (35,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 51893_041864317bb.jpg (33,9 KB, 8 załadowań)
Stary 2006-12-01, 16:28   #24035
Gosiak84
Zadomowienie

Kolejne fotki
1 - o tę dziewczynkę mi chodziło
2 - Frank z Luną na lotnisku
3 - Frank z małą Luną
4, 5 i 6 - sesje zdjęciowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51897_041942418cc.jpg (52,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 70867_38746_f_203lo.jpg (67,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94223_Frank_Lampard_and_Luna.jpg (20,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94491_lampard_slide02_333lo.jpg (18,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94498_lampard_slide03_450lo.jpg (14,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 94517_lampard_slide05_332lo.jpg (9,1 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-12-01, 16:37   #24036
Gosiak84
Zadomowienie

Wink Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Kolejne:
1-frank z luną
2-frank i elen na przyjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg preseeger001552285gj1081113hj2.jpg (22,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg th_51361_210506bash_frankelen_20060521224812.jpg (11,8 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-12-01, 16:57   #24037
Gosiak84
Zadomowienie

Dziewczyny mam jeszcze kilka fotek, ale takich naprawdę ekstra z sesji zdjęciowej, która będzie tak dobra i mi je zmniejszy? please
Stary 2006-12-01, 17:20   #24038
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
witam z rana
jestem choraaaaaa wczoraj w szkole wymiotowałam, po powrocie do domu odrazu poszłam spać zapomniałam całkiem o meczu
ale jak sie ciesze że wygrali nareszcie tylko żałuje że nie mogłam oglądać wie ktoś czy jest jakaś powtórka ?
ehh, fatalnie sie czuje, to chyba grypa bo nie mam kataru tylko kaszel i wszystko mnie boli, najgorzej plecy właśnie mierzyłam sobie temperature, mam 38 stopni
aha, i przykro mi że nie poczekałyscie na mnie z decyzją co do przenoszenia na WS chociaż od początku mówiłysmy z Magdą że sie nam to nie podoba
jest mi bardzo przykro że nie liczycie sie ze mną
PS. Tri, czyżbyś była na forum Wisły skąd ten avek
ja tez sie fatalnie czuje...oczy mnie pieka... chociaz goraczki nie mam...kaszel mi sie zmienil nabardziej natarczywy... beznadzieja :P ... w domu musze siedziec...bo mnie szlag trafia...nie bede sie zadawac z ludzmi, ktorzy traktują mnie jak bonus...fajną zabawke kiedy inne nam sie znudza...phii pozostalyscie mi tylko wy albo aż
no coz luncia...jestesmy mniejszoscia...wiec nie mamy nic do gadania XD a raczej mamy...tylko co nam z gadania przyjdzie? tylko klotnie...jest jak jest i musi byc... oby nam sie dobrze przebywalo w nowym miejscu :P
i ja mysle, ze nie jest tak, ze nikt sie nie liczy z nami...kolezanki...dobrze mowie? ;> (by sprobowaly... )
Cytat:
2 - matko co to za dziwadło jaka maska
hahaha... faktycznie taki koles latał w masce... prawie jak metze w swojej 'nosowej' XD
mo tata stwierdzil, ze to napewno nowy nabytek klubu i nie chca go za szybko ujawnić, wiec kaza mu nosic maske
Cytat:
Tricomi, Gosia, Magda plisss napiszcie mi co sie działo na tym meczu bo jestem strasznie ciekawa a nie mogłam ogladac i to jeszcze na tvp2 gdzie spokojnie mogłam oglądac
co ja ci moge powiedziec... po pierwsze: ogladałam tylko końcowke... po drugie: na wisle to ja sie znam jak.... no nie znam sie jednym slowem :P wiem, ze tak duzo śmigał na chłopak na b. i nie byl to baszczu XD chociaz baszczu tez ciagle mykal... i gadali o nim jakis wiślak strzelił brame... raczej nie byl Polakiem xD potem to mi wygladało na samobója ale nie wiem...bo nic specjalnie nie mowili...i byl drugi gol, ktory widzialam a zarazem trzeci dla wisły no i co...i potem brat mi przelaczyl xD i widzialam ostatnie 2 minutki...
mysle, ze tri ci lepiej wyjasni...sie zna i ty sie znasz to ją lepiej zrozumiesz
Cytat:
ehhh wiesz że wcale tak nie jest
dzięki za wyjaśnienia
ahhh piekny tekst naprawde
dzieki za Szewe
taaa, przepsałam cały mecz gdyby nie sms Gosi to nawet bym nie wiedziała że grali, całkowicie zapominałam
czy to znaczy że przeginam z fotkami ????
że jak ja bo nie czaje z tego wszystkiego
czemu ja nie mogłam tego oglądac ide sie powiesić, pobuja mnie ktoś ?
oj nie jest nie jest...jest własnie czy ty zawsze musisz przekrecac? :P jak mowie, ze jest to jest, bo ... patrz na swoj wlasny punkt w moim wydaniu... -----> magda ma zawsze racje
przeginasz z fotkami? zauwaz, ze siebie na tej liscie dałam pierwsza XD a ja siebie BYNAJMNIEJ nie uwazam za tą co z czyms przesadza a ty siebie? a to, ze inni moze mysla inaczej XD to trudno...bo ja i tak bede dawac

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Hejka
jak ja kocham te moje studia nie ma co dzis znowu poszlismy na wykald tym razem jakis o polonistyczny ku pamieci dwoch ludzi ktorzy pracowali u nas. No i Byl tak slawienny Miodek smiesznie bylo
Stwierdzilysmy ze my robimy na tych wykladach sztuczny tłum nie bardzo nas dotycza polowe nie czaimy ale jestesmy
No i weekend do wtorku
a wiec izo-sztuczny tłumie siwetnego masz avka...tyle ci dzis powiem
Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
jesteś pewna, że chcecie? to zaraz wstawię kilka fotek franka
napisałyśmy ten referat, 4 godziny nad tym siedziałyśmy , teraz muszę nauczyć się tego na pamięć
o jaaa... jeszcze na pamiec to? wspolczuje podwojnie my tam dzisiaj mielismy lekcje z dyrem (po raz pierwszy ) i robilismy testy maturalne...nie bylo tak zle XD ufff...
ja tam chce :P inni tez pewnie chca....od tego jest ten watek nie? ;>
Cytat:
Czas na fotki
2 - Frank podpisuje piłki
4 - Frank i elen na spacerze z luną
5 i 6 - Frank i Elen
kurcze fajne są wiesz, ze mnie franko to owszem bardzo, ale nie moge XD
tak sobie teraz mysle, ze mam znajomego podobnego do franko ;P tez w pile gra... ale to jeszcze knyp... w wieku mojego brata ciekawe co z niego wyrosnie

witam w ten piekny pierwszo grudniowy dzien rozpoczynajacy weekend jutro meczyk bayernu, w srode ortodonta, 24 wigilia hołk...

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 17:41   #24039
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Chroba mnie lapiej buu Wiec dla zdrowia pare fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 571.jpg (28,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 572.jpg (37,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 573.jpg (27,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 574.jpg (22,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 472627978.jpg (38,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2334876289.jpg (40,6 KB, 2 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-01, 17:51   #24040
tricomi
Zakorzenienie

no więc jeśli chodzi o meczyk, to gole strzelili Paulista i 2x Paweł Brożek Generalnie Kubuś targał jak szalony po całym boisku zresztą wszyscy bardzo się starali niestety Cleber dostał pod koniec czerwoną kartkę, więc nie będzie grał w następnym meczu z Feyenoordem

raz jeszcze za Wisełke

Iza, na przedostatnim zdjęciu to kto zawsze mnie rozbrajają te panienki które siedzą na trybunach znudzone tym co się dzieje, ale twardo chodzą na mecze
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 17:57   #24041
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
ja tez sie fatalnie czuje...oczy mnie pieka... chociaz goraczki nie mam...kaszel mi sie zmienil nabardziej natarczywy... beznadzieja :P ... w domu musze siedziec...bo mnie szlag trafia...nie bede sie zadawac z ludzmi, ktorzy traktują mnie jak bonus...fajną zabawke kiedy inne nam sie znudza...phii pozostalyscie mi tylko wy albo aż
no coz luncia...jestesmy mniejszoscia...wiec nie mamy nic do gadania XD a raczej mamy...tylko co nam z gadania przyjdzie? tylko klotnie...jest jak jest i musi byc... oby nam sie dobrze przebywalo w nowym miejscu :P
i ja mysle, ze nie jest tak, ze nikt sie nie liczy z nami...kolezanki...dobrze mowie? ;> (by sprobowaly... )

co ja ci moge powiedziec... po pierwsze: ogladałam tylko końcowke... po drugie: na wisle to ja sie znam jak.... no nie znam sie jednym slowem :P wiem, ze tak duzo śmigał na chłopak na b. i nie byl to baszczu XD chociaz baszczu tez ciagle mykal... i gadali o nim jakis wiślak strzelił brame... raczej nie byl Polakiem xD potem to mi wygladało na samobója ale nie wiem...bo nic specjalnie nie mowili...i byl drugi gol, ktory widzialam a zarazem trzeci dla wisły no i co...i potem brat mi przelaczyl xD i widzialam ostatnie 2 minutki...
mysle, ze tri ci lepiej wyjasni...sie zna i ty sie znasz to ją lepiej zrozumiesz

a wiec izo-sztuczny tłumie siwetnego masz avka...tyle ci dzis powiem

kurcze fajne są wiesz, ze mnie franko to owszem bardzo, ale nie moge XD
tak sobie teraz mysle, ze mam znajomego podobnego do franko ;P tez w pile gra... ale to jeszcze knyp... w wieku mojego brata ciekawe co z niego wyrosnie

witam w ten piekny pierwszo grudniowy dzien rozpoczynajacy weekend jutro meczyk bayernu, w srode ortodonta, 24 wigilia hołk...
ja też tak niestety mam
dobrze mówisz . liczę się ze zdaniem każdej z was
to był Paulista , Luna zarzuć fotkę, to zobaczymy jak wygląda
to trochę za młody dla mnie . tak a propos to Frank jako dziecko był grubaskiem
Stary 2006-12-01, 18:01   #24042
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
no więc jeśli chodzi o meczyk, to gole strzelili Paulista i 2x Paweł Brożek Generalnie Kubuś targał jak szalony po całym boisku zresztą wszyscy bardzo się starali niestety Cleber dostał pod koniec czerwoną kartkę, więc nie będzie grał w następnym meczu z Feyenoordem

raz jeszcze za Wisełke

Iza, na przedostatnim zdjęciu to kto zawsze mnie rozbrajają te panienki które siedzą na trybunach znudzone tym co się dzieje, ale twardo chodzą na mecze
Za wisełke

To jest żona Cruza

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-01, 18:03   #24043
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:

raz jeszcze za Wisełke

no jak to... to roquś jest i jego laska (EDIT: iza? to żona? ---> myslałam, ze ma tylko dziewczyne :P)

tak jak juz poruszamy sie w terenach bayernowych XD to wczoraj ogladałam lostow i jak patrzyłam na tego desmonda...(tak sie chyba nazywal) to mialam przed oczyma pize ...autentycznie (piza - pizzaro)
a ostatnio znalazlam fotki pizy w krotkich wlosach ...nie powiem, ze brzydko, ale conajmniej dziwnie

pogadajcie ze mna, bo czuje sie choro i samotnie

Stary 2006-12-01, 18:10   #24044
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
ja też tak niestety mam
dobrze mówisz . liczę się ze zdaniem każdej z was
to był Paulista , Luna zarzuć fotkę, to zobaczymy jak wygląda
to trochę za młody dla mnie . tak a propos to Frank jako dyiecko bz grubaskiem
ach...samotnosc straszna rzecz...i tak latwo trace ludzi... bynajmniej nie z mojej winy...ale chyba lepiej, ze sie wydaje teraz jacy sa... niz gdybym miala tkwic w tym toksycznym ukladzie dluzej...mam dosc...takie zycie mnie nie interesuje...
grubasek... hihihi...poldi tez nie byl szczypiorkiem za to basti... słodzisieńkie bobo...o białych włoskach achhh...

wlasnie... iza ma racje... ja tam z wielka checia bym ogladala wszystkie... jeszcze by mnie wynosili za przeszkadzanie innym (poukladanym Niemcom) w 'kibicowaniu' XD oczywiscie biorac pod uwage narodowosc moich mezow

o kurcze... patrze wlasnie, ze najblizszy mecz Polski jest 6 grudnia 0 15... nie ma szans, ze obejrze...ortodonta ... tak to jest, ze ja Polski ogladac nie moge...bo albo dojczki graja albo inne okolicznosci niesprzyjajace co to ma byc...

Stary 2006-12-01, 18:12   #24045
Gosiak84
Zadomowienie

Iza, fajne fotki . Obiecuję, że teraz będę oglądać każdą dokładnie, bo wiem ile czasu trzeba poświęcić, aby je zamieścić Mam wiadomość dla Słońca: w środę na tvp2 jest mecz ManU chyba z Benficą w ramach LM
a gdzie się podziewa oleczka,dawno jej tu nie było
Stary 2006-12-01, 18:15   #24046
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
ach...samotnosc straszna rzecz...i tak latwo trace ludzi... bynajmniej nie z mojej winy...ale chyba lepiej, ze sie wydaje teraz jacy sa... niz gdybym miala tkwic w tym toksycznym ukladzie dluzej...mam dosc...takie zycie mnie nie interesuje...
grubasek... hihihi...poldi tez nie byl szczypiorkiem za to basti... słodzisieńkie bobo...o białych włoskach achhh...

wlasnie... iza ma racje... ja tam z wielka checia bym ogladala wszystkie... jeszcze by mnie wynosili za przeszkadzanie innym (poukladanym Niemcom) w 'kibicowaniu' XD oczywiscie biorac pod uwage narodowosc moich mezow

o kurcze... patrze wlasnie, ze najblizszy mecz Polski jest 6 grudnia 0 15... nie ma szans, ze obejrze...ortodonta ... tak to jest, ze ja Polski ogladac nie moge...bo albo dojczki graja albo inne okolicznosci niesprzyjajace co to ma byc...
ja też nie , mam praktyki od 9 do 14 i zajęcia od 15
Stary 2006-12-01, 18:16   #24047
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

hołk tłinsie

Cytat:
no jak to... to roquś jest i jego laska (EDIT: iza? to żona? ---> myslałam, ze ma tylko dziewczyne :P)

tak jak juz poruszamy sie w terenach bayernowych XD to wczoraj ogladałam lostow i jak patrzyłam na tego desmonda...(tak sie chyba nazywal) to mialam przed oczyma pize ...autentycznie (piza - pizzaro)
a ostatnio znalazlam fotki pizy w krotkich wlosach ...nie powiem, ze brzydko, ale conajmniej dziwnie

pogadajcie ze mna, bo czuje sie choro i samotnie

też nie wiedziałam że ma żonę
Stary 2006-12-01, 18:18   #24048
Gosiak84
Zadomowienie

Czemu nikt mi nie chce pomniejszyć moich fotek
Stary 2006-12-01, 18:23   #24049
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
hołk tłinsie

też nie wiedziałam że ma żonę
hej ju moja blizniacza duszo

ja to tylko wiem tyle, ze coraz bardziej mu sie sytuacja w bayernie nie podoba...o cos chodzą ploty, ze roque, piza i ktos jeszcze odejda wkrotce...wiem tez, ze owen hergreaves (ten z reklamy lahmciowej łi low ...) sie wkurza, ze bayern nie chce mu pozwolic na przenosiny do ligii angielskiej... coz...pozyjemy zobaczymy kahn tez wspominal, ze mu sie kontrakt konczy chyba w 2008 roku i prawdopodobnie wtedy odejdzie juz...ale sie nie zarzeka...wiec tez pozyjemy... (a wtedy basti bedzie bossem )

Stary 2006-12-01, 18:31   #24050
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
hej ju moja blizniacza duszo

ja to tylko wiem tyle, ze coraz bardziej mu sie sytuacja w bayernie nie podoba...o cos chodzą ploty, ze roque, piza i ktos jeszcze odejda wkrotce...wiem tez, ze owen hergreaves (ten z reklamy lahmciowej łi low ...) sie wkurza, ze bayern nie chce mu pozwolic na przenosiny do ligii angielskiej... coz...pozyjemy zobaczymy kahn tez wspominal, ze mu sie kontrakt konczy chyba w 2008 roku i prawdopodobnie wtedy odejdzie juz...ale sie nie zarzeka...wiec tez pozyjemy... (a wtedy basti bedzie bossem )

ale sobie wykombinowałaś
Stary 2006-12-01, 18:33   #24051
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
a jak my ci kochana gosiu mamy te fotki pomniejszyc? bo ja nie rozumieju

ja to sobie przegladam filmiki na you tubie... niewidziane wywiady ze szwajnim...bo z poldim to nic nie ma esz...i wspominam jak to pieknie bylo kiedy basti mial kogucika
chyba ide troche odpoczac...bo kiepsko sie czuje... do tego gardlo...czuje jakis dziwny sak w buzi...i suchosc... eee...to ide

fotki: całuski + uśmieszki i inne smieszne minki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 08.jpg (32,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (73,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 051108audi_swing10.jpg (12,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 040923fifashop31.jpg (11,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 051108audi_swing21.jpg (13,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg capt.2b516815b3a447318f7e4f5d9a799755.spain_soccer_fifpro_awards_do808.jpg (82,1 KB, 4 załadowań)

Stary 2006-12-01, 18:35   #24052
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Dla rozwiania watpliwosci Roque i Giselle zdjecie z ślubu i
maja dziecko Tobiasa tego nie wiedzialam to z nim jest na tej fotce aha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23134_4.jpg (12,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 472628017.jpg (24,2 KB, 8 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-01, 18:37   #24053
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Za wisełke

To jest żona Cruza
OMG ładna kobieta nawet

Cytat:
to ja Ci mogę pomiejszyc możesz je posłać na adres: beatka.bc@interia.pl

Cytat:

stało się coś? eh ludzie to dziwne i wredne satworzenia mam niestety ogromnego pecha do znajomych, więc bardzo dobrze Cię rozumiem i mam takie samo podejście
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 18:44   #24054
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
ale sobie wykombinowałaś
haaa... no ba...nie od parady sie szwajnsztajga podolska nazywam w koncu

btw wlasnie sie zastanawiam czy bede wstanie wstac jutro rano, zeby mecz siatkowki ogladac XD chyba nieeee...
Cytat:
Dla rozwiania watpliwosci Roque i Giselle zdjecie z ślubu i
maja dziecko Tobiasa tego nie wiedzialam to z nim jest na tej fotce aha
kurcze...roqus na fotce ze slubu wyglada przeuroczo w tej fryzurce bossskooo...
swoja droga...za mlodo mi wyglada na tatusia
Cytat:
stało się coś? eh ludzie to dziwne i wredne satworzenia mam niestety ogromnego pecha do znajomych, więc bardzo dobrze Cię rozumiem i mam takie samo podejście
bo ja wiem? ;] nie chyba nic...poprostu znam sie od dziecka z pewnymi osobami i zawsze uwazalam, ze sa ok...a teraz czuje sie olana...bo jestem olana...wiec jak mam sie czuc to sie wam uzalam bo mi sie nudzi...samej...
jednak teraz widze, ze zylam z klapkami na oczach...i wszystk ostaje sie jasne :P nie ma sensu sie przejmowac ot co wypije ostatniego i lece... moze jeszcze dzis wpadne jak mi zdrowko pozwoli papapa

Stary 2006-12-01, 18:51   #24055
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
a jak my ci kochana gosiu mamy te fotki pomniejszyc? bo ja nie rozumieju

ja to sobie przegladam filmiki na you tubie... niewidziane wywiady ze szwajnim...bo z poldim to nic nie ma esz...i wspominam jak to pieknie bylo kiedy basti mial kogucika
chyba ide troche odpoczac...bo kiepsko sie czuje... do tego gardlo...czuje jakis dziwny sak w buzi...i suchosc... eee...to ide

fotki: całuski + uśmieszki i inne smieszne minki
chodzi mi o przesłanie ich na maila
na 2 fotce jest Monica Belucci?

Cytat:
OMG ładna kobieta nawet

to ja Ci mogę pomiejszyc możesz je posłać na adres: beatka.bc@interia.pl

Ładna, a ile ona ma lat, bo jakaś młoda mi się wydaje?
dzięki Tri
Stary 2006-12-01, 18:54   #24056
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Wiecie co wychodzi na to ze ona ma jeszcze córke

He has one son, Tobias (born December 17, 2003), and one daughter, Fiorella (born November 11, 2005).

Niezle

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-01, 19:08   #24057
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
chodzi mi o przesłanie ich na maila
na 2 fotce jest Monica Belucci?

Ładna, a ile ona ma lat, bo jakaś młoda mi się wydaje?
dzięki Tri
tak to ona
Cytat:
Wiecie co wychodzi na to ze ona ma jeszcze córke

He has one son, Tobias (born December 17, 2003), and one daughter, Fiorella (born November 11, 2005).

Niezle
fiorella telenowelowo jakos XD
tobias mi sie podoba ... ----> tobi schweini , poza tym mam sentyment do takiego jednego tobiaszka z wakacji ... takie dwulatek co przyjechal nie wiadomo skad...nie wiadomo kiedy... wszystkich wyzywał od szmat xD a na dzwiek slwa: policja uciekal swietny byl ;P

jakos nie moge od was odejsc poza tym ogladam filmiki i znalazlam wczesniej nie ogladany z serii poldi und der keiser
http://youtube.com/watch?v=DJ9uy6hpy...elated&search=
niektore szczerze powiedziawszy mimo, ze olli robi sobie jaja po calosci z polidego sa niczego sobie XD
teraz lece rili

Stary 2006-12-01, 19:19   #24058
Gosiak84
Zadomowienie

Kto chce zobaczyć jak wyglądam? Koleżanka przesłała mi wspólne zdjęcie, bo ja nie mam aparatu cyfrowego
Stary 2006-12-01, 19:33   #24059
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
Kto chce zobaczyć jak wyglądam? Koleżanka przesłała mi wspólne zdjęcie, bo ja nie mam aparatu cyfrowego
Nie pytaj sie tylko pokazuj

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-01, 19:35   #24060
Gosiak84
Zadomowienie

Zgadnijcie, która to ja?

Edytowane przez Gosiak84
Czas edycji: 2006-12-01 o 20:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości