Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 17:22   #1861
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

kunegunda- doczekasz tego miłego łaskotania, życzę tego każdej z Was staraczek

dziewczyny co myślicie o tapetach w odnawianym wnętrzu- np w salonie?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:25   #1862
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
kunegunda- doczekasz tego miłego łaskotania, życzę tego każdej z Was staraczek

dziewczyny co myślicie o tapetach w odnawianym wnętrzu- np w salonie?
mnie sie bardzo podobaja fototapety z pewnoscia bede miec w swoim mieszkanku i to pewnie nie jedna, fajne robia wrazenie mozna powiekszyc pomieszczenie nimi, jak rowniez zrobic pewnego rodzaju zludzenie...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:53   #1863
zebrawpaski
Zakorzenienie

a mnie się wydaje, że ciekawy efekt można uzyskać tapetując np część salonu dwoma podobnymi tapetami- z jednej lini w kilku miejscach
np takie:
http://allegro.pl/e-tapety-pl-tapeta...066095640.html
kurcze, tylko to trzeba mieć wyobraźnię...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 18:22   #1864
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
próbowałam sobie logicznie to tłumaczyć, że miejsca brak, że leniwy dzień, srata tata... Ale strach o Maleństwo będzie mi chyba towarzyszył do końca życia... Jakie ja miałam wczoraj wizje ;( myślałam, że osiwieję
Lucy cieszę się, ze wszystko jest dobrze z Emilką. Szkoda, że AM tyle nerwów to kosztuje...

Amilcia

Ja dopiero teraz na wizaz weszłam, u mnie w szkole lekcje są do 16.30, więc zanim się ogarnę w domu, zrobię obiad, to już jest wieczór. Aż jestem zmęczona dzisiaj, ale to dobrze, może szybciej zasnę

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:43   #1865
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Chusteczki nawilżające ciagle testuję ;d Miałam z babydream niebieskie - nie polecam - jakieś takie suche są, różowe już są o wiele lepsze. Miałam też z pampersa te zielone - są ok ale trochę znów za mokre - pupa strasznie mokra po nich jest ;/. Te z pampersa białe sensitive są fajne . Jeszcze mam do przetestowania z nivea. Nie wiem jak huggies i inne ?? może dziewczyny mają jakąś opinnie ?? chętnie poczytam
Pampersy jak dla mnie te najmniejsze to najlepsze pampers premium - te białe . Miałam też zielone ale one jakies takie szorskie bardziej są.

Do pupy sudocrem mi jakoś nie podszedł i żałuje, ze go kupiłam ( na razie testowałam z tej próbki co się w szpitalu dostaje ) dla mnie na razie nr 1 to linogag ten zielony.
u nas najlepiej sprawdzają chusteczki z pampersa Clean&Play (pomarańczowe) a jak pięknie pachną
Krem do pupy Nivea Baby krem przeciw odparzeniom.
Cytat:
maksikola- jak weekendowa impreza się udała?
było miło jedzenia narobiłam dla wojska - ale ja inaczej nie umiem
Cytat:
a mnie się wydaje, że ciekawy efekt można uzyskać tapetując np część salonu dwoma podobnymi tapetami- z jednej lini w kilku miejscach
np takie:
http://allegro.pl/e-tapety-pl-tapeta...066095640.html
kurcze, tylko to trzeba mieć wyobraźnię...
wydaje mi się, że takie intensywne kolory szybko się znudzą. A i tapeta też.
Lubię jasne wnętrza, ściany raczej w jasnych odcieniach zaś podłogi ciemne,
a dzisiaj widziałam kuchnię która mnie urzekła i taką chyba zrobię : http://wengemeble.pl/

Idę plusiać krasnala

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2012-01-24 o 18:45
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:51   #1866
BERBIE
Zakorzenienie

ja dzisiaj już tylko podczytuję, bo mam masę pracy i musiałam wziąć robotę do domu.
Stary 2012-01-24, 19:03   #1867
zebrawpaski
Zakorzenienie

Maga- jak minął dzisieszy dzień?

BERBIE- jak nastrój?

oprócz tapet podobają mi się tynki dekoracyjne

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

maksi- my teraz mamy jeden pokój i czerwone ściany w tapetach na razie się nie zmęczyłam nimi ale masz sporo racji, że ostre kolory mogą być uciążliwe
nasz salon będzie duży i niewiele w nim mebli i pomyslałam, że możnaby tapetami to wętrze ożywić ale jedynie jako akceny- przejechac rolką w kilku miejscach
eh- odmieni mi się 1000 razy
teraz już sie naooglądałam tynków dekoracyjnych i chyba bardziej mi pasują

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 19:05   #1868
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że takie intensywne kolory szybko się znudzą. A i tapeta też.
Ja mam właśnie tapetę jak tą z tyłu na zdjęciu, a do tego ściany w kolorze caffe latte, wydaję mi się, że fajnie to fajnie wygląda, bo mamy tylko taką wystawkę, nie całą ścianę. I jak nie jest przesadzone, to tak szybko się nie znudzi

Cytat:
Maga- jak minął dzisieszy dzień?
Dzisiaj trochę gorsze klasy miałam, takie roszczeniowe są teraz te dzieciaki, nic robić nie chcą i o wszystko mają pretensje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg raum2.jpg (75,5 KB, 25 załadowań)

Stary 2012-01-24, 19:08   #1869
zebrawpaski
Zakorzenienie

maksi- kuchnia dość ładna

co do podłóg to ja raczej preferuje jaśniejsze kosztem ciemniejszych mebli lub drzwi a przy jasnych podłogach to kolor ścian prosi się bardziej intensywny

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 19:33   #1870
Lucy1111
Zakorzenienie

Zeberko, ja za tapetami nie przepadam, bo wydają mi się takie dziadkowe
Jeżeli już, to preferuję takie rozwiązanie jak pokazałaś - jakiś ciekawy wzór w jednym miejscu.

Kundzia, a co się miało stać z tym talerzem? stłukł się?

podjęłam decyzję - pojadę jutro ok. 7:00 do szpitala. Mam nadzieję, że zrobią mi to usg z rana i nie każą zostawać
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:44   #1871
zebrawpaski
Zakorzenienie

Maga- ciekawa ta tapeta

ale mi moja przyjaciółka ciśnienie podniosła....
zadzwoniła i pyta się co się tak nie odzywam, co u mnie, czy już urodziłam czy co, że nic nie piszę do niej...
ale się zdenerwowałam, mówie jej Boże zachowaj, co Ty to mówisz ja w czerwcu rodzę
ona tak żartem powiedziała ale jej nie wyszło...
zapowiedziała się z wizytą na czwartek z córeczką a potem nadmieniła, że weźmie też męża...
kurcze -znam ją tytle lat, że wpuszcze do domu o każdej porze w każdym stroju ale wizyta z mężem trochę zobowiązuje aby siebie i dom ogarnąc i coś przygotować a ja znowu leżę bo ból brzucha mnie martwi...
a głupio mi jej mówić aby sama przyjechała bo ona już się tu z mężem wybierała jak ja leżałam po szpitalu bez ruch i wtedy ją przeprosiłam i powiedziałam, żeby się nie gniewała ale nie jestem w stanie przyjmować gości (zwłaszcza, ze nie lubię podawać awaryjnie ciastek z tesco i lubię się przygotować)
ona pracowała prawie do 9 miesiąca i chyba w ogóle nie rozumie moich rozterek...
chyba złośliwie wiedząc o moich problemach z wagą zapytała czy już sporo przytyłam skoro leżę a ja ją zagiełam mówiąc, że schudłam...
eh- Tz mi mówi, ze słodka żmijka jestem

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Lucy - też mi się tapety dziadkowe wydawały ale teraz tyle wzorów i sposobów aranżacji, że dziadki oczoplonsu by dostały
grunt żebby z czymś nie przedobrzyć bo efekt odwrotny do oczekiwanego...
a ze szpitalem słuszna decyzja

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 19:45   #1872
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Maga- ciekawa ta tapeta

zadzwoniła i pyta się co się tak nie odzywam, co u mnie, czy już urodziłam czy co, że nic nie piszę do niej...
ale się zdenerwowałam, mówie jej Boże zachowaj, co Ty to mówisz ja w czerwcu rodzę
ona tak żartem powiedziała ale jej nie wyszło...
zapowiedziała się z wizytą na czwartek z córeczką a potem nadmieniła, że weźmie też męża...
kurcze -znam ją tytle lat, że wpuszcze do domu o każdej porze w każdym stroju ale wizyta z mężem trochę zobowiązuje aby siebie i dom ogarnąc i coś przygotować a ja znowu leżę bo ból brzucha mnie martwi...
a głupio mi jej mówić aby sama przyjechała bo ona już się tu z mężem wybierała jak ja leżałam po szpitalu bez ruch i wtedy ją przeprosiłam i powiedziałam, żeby się nie gniewała ale nie jestem w stanie przyjmować gości (zwłaszcza, ze nie lubię podawać awaryjnie ciastek z tesco i lubię się przygotować)
ona pracowała prawie do 9 miesiąca i chyba w ogóle nie rozumie moich rozterek...
chyba złośliwie wiedząc o moich problemach z wagą zapytała czy już sporo przytyłam skoro leżę a ja ją zagiełam mówiąc, że schudłam...
eh- Tz mi mówi, ze słodka żmijka jestem
co za niedomyślna kobieta :/ już raz miałaś taką sytuację, nie?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:49   #1873
zebrawpaski
Zakorzenienie

w pokoju, w którym teraz mieszkamy mieszkali wcześniej moi Rodzice i mieli tu tapety, najprościej było zmienić tapety aby odświezyć dla nas pokój przed wprowadzinami a że to tymczasowo to przystałam na to i jakoś się oswoiłam z tapetami, tynkowanie ścian byłoby droższe i bardziej czasochłonne a my mieliśmy niewiele czasu na remont
u Tz-a będziemy robić wszystko od nowa więc jak wyprowadzimy ściany na gładko to może szkoda mi będzie na nie tapety przyklejać

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 19:52   #1874
Maga83
Zakorzenienie

echh zeberka, niektórzy czasem nie zdają sobie sprawy, jak mogą ciśnienie podnieść

Stary 2012-01-24, 19:55   #1875
zebrawpaski
Zakorzenienie

tak Lucy - już była taka sytuacja
i głupio mi trochę bo ja ich bardzo lubię i w ogóle gości bardzo lubię przyjmować
wtedy to było przegięcie bo jak pamiętacie plackiem po szpitalu leżałam, Mama mi obiad z dołu przynosiła a ja 24h w piżamie stacjonowałam i ruchy jakiekolwiek ograniczałam do minimum a ona mi wtedy dzwoni, że z mężem się chce do mnie wybrać (nosz kurde bo mi trzeba wtedy było, żeby jakiś obcy facet oglądał mnie w łózku w piżamie jak leżę i nie mam sumienia wstać zrobić im herbaty w obawie o swoje dziecko)
eh może jutro ogranę dom, Tz jedzie do Teściowej to nie będę gotować tylko do Mamy zejdę na obiad a zamiast tego posprzatam i może coś przygotuję na czwartek

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 20:09   #1876
Nita6
Zakorzenienie

Mamuśki

najlepszy pod słońcem krem do pupy jest robiony , kuzynka mi wypisuje receptę za dwie wielkie pojemniki płacę niewiele !!!!!

Jest eksta używałam go przy Nicoli , cała rodzina go używała , i teraz też go mam .

co do husteczek to ja kupuję w biedronie husteczki DADA , dobre i tanie

u mnie nawet pieluchy DADA się sprawdzają na przemian z pamperami . Ja często ją przewijam więc dady są ok.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Lucy - Emilka słodziak , psikusy robi mamusi

Zebra - teraz to tapety są bajeranckie , można cudne wnetrze wykreować

Amilcia - przytulam , końcówka jest okropna , ale dacie radę
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:13   #1877
BERBIE
Zakorzenienie

zeberko ja to wredota jestem i bym na twoim miejscu podziękowała za ich wizytę, u was i wprosiła się do nich. skoro tak chcą się spotkać, czemu sami was nie zaproszą. no i żeby kobieta nie wiedziała ile ciąża trwa
a mój nastrój.... cóż nie mam czasu o nim myśleć bo mam tyle roboty...
a na poniedziałek umówiłam się na wymrażanie nadżerki
Stary 2012-01-24, 20:27   #1878
eseska
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki! Witam wieczorowa porą!
Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
tez zaczynam schizowac bo moj maly od dwoch dni jakos malo aktywny, wczesniej czulam go po jedzeniu a teraz cisza. da pare kopniakow w dzien a pozniej w nocy jak sie obudze to czuje ze buszuje, no ale dla mnie to za malo. a wizyte mam dopiero w piatek i nie wiem jak wytrzymam. w dodatku ulozyl sie jakos dziewnie i jak kopie to znowu tak pionowo w dol...
Aaaaaaaaaagggusia! spokojnie! ale chyba na razie musi Ci wystarczyć. Oj to wiecej wizyt w piątek będzie bo ja tez ide!

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
dzis mialam wizyte u endo, wiec moge Wam cos nie cos powiedziec o wynikach tsh, ft3 i ft4,
ale poiwem Wam ze mam stracha przed kolejnymi staraniami

Eseska czy Ty juz zaczelas starania czy jeszcze czekasz?? Cos mi sie wydaje ze znow kilka znas bedzie mialo terminy blisko siebie jak Inutil, Sofcia, Bacha

aaa wlasnie sobie uzmyslowilam, ze dawno nie robilam zadnej bizuteriii ciagle cos....
Kunegunda ! więc tak:
1 czyli moje Tsh trochi za wysokie
2.stracha to ja tez mam!
3. Czekam na piątek na wizytę co lekarz powie. Fajnie by byłogdyby wszystkie staraczki zaszły w podobnym czasie!
4. bierz się za bizu - ja tez ide na all cos zamówić!

Cytat:
nasz salon będzie duży i niewiele w nim mebli i pomyslałam, że możnaby tapetami to wętrze ożywić ale jedynie jako akceny- przejechac rolką w kilku miejscach
eh- odmieni mi się 1000 razy
teraz już sie naooglądałam tynków dekoracyjnych i chyba bardziej mi pasują
Zeberka! takimi elementami można fajnie przestrzeń urzadzić i chyba taniej niż tynki dekoracyjne

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Dzisiaj trochę gorsze klasy miałam, takie roszczeniowe są teraz te dzieciaki, nic robić nie chcą i o wszystko mają pretensje
MAGA! jakbym o swoich uczniach czytała! normalnie niektórych

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
podjęłam decyzję - pojadę jutro ok. 7:00 do szpitala. Mam nadzieję, że zrobią mi to usg z rana i nie każą zostawać
LUCY! poogladasz sobie dzidzię! a na właśne zadanie wyjśc nie możesz?

Cytat:
PASIASTA! Kochana wiem ze Ty bys chciałą ich ugościc ale nic na siłe. zrób tylko tyle przy czym bedziesz sie czuła dobrze. Trudno - przeciez sie nie obrazi jak nie dostanie placka pieczonego lub wafelków z Tesco. A nie masz w okolicy jakiejs cukierni by dobry kawałek ciasta kupić. A jak już chcesz coś zrobic to takie co trzeba tylko 2 razy łyzką ruszyc i do piekarnika.

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:36   #1879
zebrawpaski
Zakorzenienie

BERBIE- dobry pomysł z tym odwiedzeniem znajomych
już się oswoiłam, ona ma jutro potwierdzić czy będa ale sama napiszę aby przyjechali we czwartek, pizze zrobię
jutro muszę ruszyć się z domu mimo że nie chcę, jadę z Tz-em po dowód rejestracyjny bo tymczasowy jest do czwartku a auto na mnie więc muszę osobiście
BERBIE- dobrze, że się umowiłaś na zabieg usuwania nadżerki

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

eseska- bo ja taka głupia jestem, że sie przejmuję wszystkim

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-24, 20:37   #1880
Maga83
Zakorzenienie

Eseska a Ty w jakiej szkole pracujesz? Też ponadgimnazjalnej? Mi jest najgorzej przez to, że poprzedni nauczyciel im za dużo pozwalał :/

Zeberka BERBIE dobrze mówi, może wy byście ich odwiedzili jakbyś dała radę

BERBIE dobrze, że się umówiłaś do lekarza

Stary 2012-01-24, 20:39   #1881
Nita6
Zakorzenienie

co o tym myslicie ??

http://www.youtube.com/watch?v=8V6Z41UyHOE

bo mnie normalnie wpadlo w ucho i pyszczysko mi się uśmiecha
Stary 2012-01-24, 20:41   #1882
eseska
Zakorzenienie

MAGA! ja w gimnazjum -nie wiem co gorsze a ze przedmiot taki luzacki to tez jest problem z dycsypliną!
ZEBERKA1 oj tam pizza za duzo roboty - zrób muffiny - 3 ruchy łyzka i śa!

ZOSIA
Stary 2012-01-24, 20:43   #1883
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
co do podłóg to ja raczej preferuje jaśniejsze kosztem ciemniejszych mebli lub drzwi a przy jasnych podłogach to kolor ścian prosi się bardziej intensywny
tyle, że na jasnych podłogach każdego śmiecia widać
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:44   #1884
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
co o tym myslicie ??

http://www.youtube.com/watch?v=8V6Z41UyHOE

bo mnie normalnie wpadlo w ucho i pyszczysko mi się uśmiecha
mnie już się przejadło chociaż kawałek ekstra. Wolę koncertową Adele

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:47   #1885
BERBIE
Zakorzenienie

ja prowadzę zajęcia i z gimnazjalistami i licealistami... wiem o czym mówicie... młodzież jest bardzo różna, ale momentami jest na prawdę duża satysfakcja.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
tyle, że na jasnych podłogach każdego śmiecia widać
na ciemnych et widać śmieci, najlepsze by były jakieś nakrapiane, hehe
Stary 2012-01-24, 20:48   #1886
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
MAGA! ja w gimnazjum -nie wiem co gorsze a ze przedmiot taki luzacki to tez jest problem z dycsypliną!
Mi się zawsze wydawało, że w gimnazjum to jeszcze gorzej Chociaż nigdy nie pracowałam w gim. A czego uczysz?

Stary 2012-01-24, 20:55   #1887
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a pamiętacie kiedy po # dostałyście okres?
Bo mi 3 tydzień idzie i wczoraj takie miałam delikatne plamienie, może już przyjdzie ?
Nie wiem od czego to się liczy, bo ja samoistne miałam i dopiero tydzień temu skończyłam zupełnie krwawić ;/ Krwawienie miałam od 7-10.01.2012 ;/
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mnie już się przejadło chociaż kawałek ekstra. Wolę koncertową Adele
ja tez zdecydowanie wole Adele
Stary 2012-01-24, 20:55   #1888
zebrawpaski
Zakorzenienie

eseska- nigdy nie robiłam mufinów napewno szybciej poradzę sobie z pizzą

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-01-24 o 20:59
Stary 2012-01-24, 20:56   #1889
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja prowadzę zajęcia i z gimnazjalistami i licealistami... wiem o czym mówicie... młodzież jest bardzo różna, ale momentami jest na prawdę duża satysfakcja.
BERBIE! ja nie wiedziałam ze Ty tez do braci nauczycielskiej nalezysz!
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Mi się zawsze wydawało, że w gimnazjum to jeszcze gorzej Chociaż nigdy nie pracowałam w gim. A czego uczysz?
to dobre jest - zgadywanka: bez ocen, nie ma na egzaminach, z podziałem na grupy częsc zajec? no kto wie?

ZOSIA
Stary 2012-01-24, 20:57   #1890
lenka_86
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Nikt mnie pewnie juz tu nie pamięta, bo byłam z Wami na samym początku, później zrezygnowałam z wizażu. Piszę jednak , żeby się pochwalic i dodac otuchy wszystkim Mamom Aniołków jestem aniołkową mamą z lutego 2011 r a teraz tzn za 4 tygodnie urodzi się nasza Gabrysia! czekamy na nią z niecierpliwością GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAM juz rozpakowanych i powodzenia dla tych starających się!

Nasze Szczęście 24.02.2012 Gabrielka
lenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości