|
|
#1051 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
.a skarpetki czad .EDIT http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...5755846949.jpg ta mina, gest i otwarte usta O_o. Cytat:
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-01-24 o 13:36 |
||
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-01-24 o 13:58 |
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo ja nie wiem.Cytat:
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2012-01-24 o 14:40 |
|||
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
To ostatnio coraz popularniejsze. Ktoś zakłada jakiś atrakcyjny dla ludzi profil na facebooku, prowadzi go, wpisuje coś fajnego na tablicy, ludzie klikają, że lubią ten profil. A gdy jest jakaś odpowiednia liczba osób, które lubią profil, ale już nawet zapomniały, że go polubiły, autor sprzedaje profil np. jakiejś firmie, a ona tylko zmienia dane profilu i ma dużo lajków.
Często spotkałam się też z ogłoszeniami, że ktoś kupi/zamówi profil na fb z odpowiednią liczbą lajków. |
|
|
|
#1056 |
|
Szef ds. Wymianek
|
http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...5292126460.jpg
kojarzy mi sie ze strusiem .o tym, ze gora sukienki o wiele za mala, juz nie wspomne^^.
|
|
#1057 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3181723 2]struś jak struś, ale szkoda biustu...
no, strus ze zniszczonym popiersiem^^. btw, wlasnie sobie przypomnialam, ze ta panna widzi, skad ma wejscia i pewnie nas juz tu odwiedzila albo zrobi to niebawem. w sumie moglaby mnie wziac za jej fanke, ale emoty, ktorymi okraszam linki z jej bloga, raczej na to nie wskazuja .
|
|
#1059 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1060 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio słyszałam jeszcze, że można kupić sobie " fanów", którzy polubią istniejący już profil/stronę na facebooku - istnieją od tego specjalne agencje i firmy. Wysyłają do ludzi zaproszenia i prośby, aby polubili daną stronę. Każdy fan kosztuje 20 groszy. Firmy, które się tym zajmują przyjmują zlecenia od ludzi i innych firm, które chcą rozkręcić swój biznes i sporo na tym zarabiają.. Cytat:
I mówicie, że ta dziewczyna jest popularna i lubiana w swoim kraju?
|
||
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było dla mnie przegięcie i zrezygnowałam ze zlecenia.
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ma bardzo zniszczoną cerę, aż strach pomyśleć jak wygląda bez makijażu ... pomijam pieprzyki i znamiona na ciele, a to wszystko wina nadmiernego opalania ... straszne Teraz zapewne ma to w nosie, ale przyjedzie dzień kiedy będzie żałować i najgorsze nie będzie można cofnąć czasu. Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-01-24 o 16:36 |
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Podobna rzecz miała się swego czasu z ogłoszeniami "sprzedam konto na NK/FB z dużą ilością znajomych" - ale tu chyba niekoniecznie o cele marketingowe chodziło, tzn. nie bezpośrednio
|
|
|
|
#1064 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1065 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie ogarniam osób, które uważają taki styl za fajny
|
|
|
#1066 |
|
Przyczajenie
|
kurczę powiem Wam że czytam Was (i również inne wątki) od dłuższego czasu i założyłam konto aby się wypowiedzieć. Mam duży problem z Kamilą, która często przewija się w Waszych wypowiedziach. Kompletnie nie wiem co myśleć. W kilku innych wątkach czytałam wpisy dziewczyn z Dębicy, które ją widują. Ja też ją często widzę. Ubiera się inaczej niż to pokazuje na blogu, choć czasami się to pokrywa. Raz jest lepiej, raz gorzej, jak w życiu.
Gnębi mnie jednak co innego, bo gust ma każdy swój, i nie mam zamiaru tego komentować. To co przeszła i to co pisała na innych forach. No prawdą jest że poroniła, moja sąsiadka leżała z nią na jednej sali, i co dziwne ona wpadła w kompletną histerię gdy jej powiedzieli co się stało, to nie była normalna rozpacz, to było wprost chore, wyła z rozpaczy. Jakby jedynym jej celem w życiu było to dziecko. I co jeszcze dziwniejsze, nie było przy niej ani rodziny ani tego jej faceta. Dosłownie nikogo. Była sama. Sąsiadka mówiła że pielęgniarki między sobą mówiły że ma ciężką depresję i nerwicę. Jest tak znerwicowana że nic nie je, że w tak młodym wieku ma ciężkie problemy z sercem których ciężko się potem pozbyć. Czy tego jej nie było za mało? Dlaczego wymyśliła całą resztę? Umie mi ktoś to wytłumaczyć? Ja naprawdę nie rozumiem. |
|
|
|
#1067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
z rok temu użytkownicy pewnej stony wywęszyli która blogerka kupiła na allegro m.in. pozycjonowanie strony,
od dawna wiadomo, że niektóre blogerki chcą zarobić i tyle mnie też trochę zastanawia f'enomen' glamouriny, trochę już siedzę w blogowaniu, kojarzę mnóstwo blogów starszych i nowopowstałych, przyznam, że glamourina wyskoczyła trochę jak filip z konopi, nigdy wczesniej jej nie kojarzyłam (to było chyba z pół roku temu)są chyba nawet aukcje na necie
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.catfootwear.com/UK/en-GB/...B?dimensions=0 Byly to w przeszlosci buty do srednio-ciezkich prac w zakladach przemyslowych Tak więc maja bogata historie, w sumie rownie ciekawa, jak dzinsy. Oto czym jeszcze zajmuje sie firma Caterpillar - jest producentem maszyn do ciezkich robot! Nic dziwnego, ze potrzebowano do ich obslugi specjalnego obuwia ![]() http://polska.cat.com/cda/layout?m=37840&x=333 I ze panom sie podoba noszenie butow z "historią"
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2012-01-24 o 20:15 |
|
|
|
|
#1072 |
|
Pełzanie
|
Niektóre damskie buty z tej firmy bardzo mi się podobają, wiem, że robią również torby - też w podobnym klimacie. A tych żółtych to rzeczywiście sporo widuję czy to na wystawach czy na stopach menskich.
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego rzadko już wchodzę na jakiekolwiek blogi modowe
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fenomen glamouriny jest tymbardziej podejrzany, że Natalia wykazuje OGROMNE parcie na szkło. Pokazuje swoje zjęcia z eventów, na które sama się "wpycha", publikuje zdjęcia w cieniu gabi z Top Model.. Wszystko po to by zdobyć rozgłos. Podobnie jak Ty śledzę modowe blogi i staram się być na bieżąco z wszystkimi nowymi talentami i sławami. Jednak kiedy 2 miesiące temu wchodziłam na bloga glamouriny widziałam, że ma ona 30 obserwatorów! Tak więc, to aby 8600 ludzi dobrowolnie polubiło jej profil na fb jest raczej niemożliwe.. PS. Moje najnowsze odkrycie: http://allegro.pl/1000-fanow-faceboo...050497713.html Fani są jednak całkiem "tani"... Właściwie każdy może sobie na nich pozwolić. Pytanie tylko - po co? Po to, żeby tak jak Glamourina wysyłać zapytania do firm, czy są zainteresowani współpracą z nią, bo posiada ponad 8500 fanów na fb? :<
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-01-24 o 21:05 |
|
|
|
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
A mnie rozwala, że tata KT pozwala jej prowadzić ten blog...to tylko na niekorzyść dla jej ojca wychodzi, tyle już widziałam komentarzy "tak, tak ubieraj się w drogie ciuchy, jeździj na wycieczki za pieniądze podatników" taka jakoś mało ona polityki nauczona.
a pozytywnie rozwala mnie ten filmik :http://www.youtube.com/watch?v=nWKTf...layer_embedded |
|
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę przyznac, że Kissie bardzo ładnie wygląda w najnowszej notce
Tam, gdzie trzyma piwo (?) w pomarańczowym topie. Nie rzuca się w oczy ani jej wielki biust, ani przeraźliwa chudośc, ani sztuczne włosy, ani po prostu nic, chyba jej najlepsze zdjęcie A tak szczerze to przyznam, że bardzo lubię czytac jej posty (oczywiście tłumaczone na ang, w polskiej wersji nic nie idzie wywnioskowac) i wydaje się bardzo miłą osobą
|
|
#1079 | |
|
Pełzanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie może ile Kissie ma wzrostu? Bądź też ile waży? Jej sylwetka jest idealna..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

.

.
Bo ja nie wiem.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.