|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Właśnie skończyłam zmywać górę naczyń... znowu
Po raz kolejny nic nie wyszło z postanowienia zmywania od razu po obiedzie ![]() Jeszcze muszę obiad na jutro ugotować a tak strasznie mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.makelifeasier.pl/ Widziałyście?
![]() Ale mi kierowca w busie ciśnienie podniósł
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Taak, szkoda tylko, że strony pomylili
![]() Czym Cię wkurzył? Kupiłam jakieś płaskie buty w CCC, dziecinne, ale nie było akurat 35 (byłyby idealne, bo w 34 nie mogłam się wcisnąć) więc wzięłam 36, są za duże oczywiście, ale wcisnęłam tam wkładkę i może nie będzie tak źle. Nie są idealne, nie podobają mi się za bardzo, ale że nie mam tego komfortu co większość ludzi to muszę brać to co jest, a nie to co mi się podoba ![]() |
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
troszeczkę
W skrócie:<d>niewidoma dziewczyna, pyta kierowcy<k> ile ma zapłacić. D- 6zł? Nie ma zniżek dla niepełnosprawnych? K- Nie mam kasy fiskalnej , to jak mają być? Ślepa pani jest?! D- No właśnie jestem-i pokazuje laske. K- Laską sobie pani może machać. Pani lepiej legitymację pokaże. No to dziewczyna szuka, ludzie wchodzą do busa, kierowca się non stop drze na tą niewidomą, mówi,że jego córka ma wadę -10 dioptrii,a nie ma żadnych zniżek. Dziewczyna zapłaciła, chwilę był spokój. D- Powie mi pan jak będziemy na Czarnowiejskiej? K- A co niedowidzi pani?
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Co za burak!
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mu się głupio nie zrobiło;/
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się, takich buraków nic nie rusza
![]() Jak on mógł nie zauważyć, że dziewczyna jest niewidoma? Pewnie nawet gdyby wsiadła do autobusu z psem to by nie zauważył
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Bo on chyba wysiadł jak ona wsiadała. Ale mimo wszytsko
|
|
#2229 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Plus brak ryzyka ![]() Cytat:
![]() Taaaaa, ja zarabiam cztery średnie ![]() Cytat:
![]() "Paczę" w lustro, luzik jakoś trzeba zrobić makijaż ![]() Cytat:
A planowałam sobie jeden odcinek brakujący Słowa na L obejrzeć, bo nie zdążyłam zanim dekoder mi zabrali Będę się pewnie musiała na YT przemęczyć, o ile znajdę...
|
|
|
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam jechać z TŻ'em do Krakowa i poszaleć w Inglocie, ale okazało się, że nie dostanę urlopu wtedy kiedy on ma ferie i nic z tego Taaak, ja też uwielbiam to wyliczanie średniej krajowej Nie wiem w ogóle jak oni mogą takie bzdury mówić. I słyszą to ludzie, którzy zarabiają 1500 brutto (tyle chyba teraz wynosi najniższa krajowa?).Cytat:
) póki jeszcze można
|
||
|
|
|
|
#2231 | ||
|
|
Cytat:
Kup na ebayu jakieś do treningu, można dostać pakowane po 10 szt za naprawdę śmieszną kwotę i próbuj Tylko klej jakiś lepsiejszy potrzeba, może z Natury, bo ten dołączony to jakieś badziewie nie do użytku. Cytat:
TŻ mnie zastrzelił ostatnio mówiąc, że będzie miał bilety na Lorenę Mckennit, ale też nie pojadę, z wiadomych powodów... głowiłam się nad rozwiązaniami, ale nijak nie wychodzi... Zastanowię się nad tym ściąganiem bo może się okazać, że nie będę miała innego wyjścia ![]() Ale... podobno rząd się zaczyna łamać i nie wiadomo, czy podpiszą... Słyszałyście o numerze, jaki wycięli na blogu córusi premiera?
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, poszłabym na Loreenę Niestety pomylili się ![]() Zhackowali stronę makelifeasier, strona córusi premiera różni się jednym "e" - makelifeeasier Mam nadzieję, że się w końcu zorientują ![]() Ja wszystkie seriale ściągam
|
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
|
Cytat:
Mnie się nie chce, wolałam zawsze oglądać online. Nie mam konta na torentach i i innych takich, żadnych programów do ściągania. Chyba, że znasz strony do poboru bezpośredniego, to wiesz, PW ![]()
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie znałam wcześniej tego adresu ![]() Ja nie mam żadnego konta na torrentach ![]() Jutro wyślę PW, bo już ledwo ślipię i nie chce mi się teraz szukać strony z programem |
|
|
|
|
|
#2235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Aga, co Ty o tak nieludzkiej porze na Wizażu robisz ?! Ano, o Polsce . Cytat:
Co się martwisz - u mnie często i dwa dni brudne naczynia leżą . Cytat:
Ta sytuacja zdarzyła się naprawdę, czy to żart ? Jeśli - naprawdę , to dziwie się, że nikt nie zareagował . Dziołszka, dopiero teraz zauważyłam, że i Ty masz blog . Hłe, hłe, hłe ! Do samego mięsa, specjalistka paznokcie mi zdarła . Cytat:
Zapowiadają, że ze wschodu nadciąga zimny front atmosferyczny . Ma być nawet od środy i 18 poniżej zera. Tylko dokładnie nie powiedzieli, w którym regionie Polski . O matko kochana ! Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- http://technologie.gazeta.pl/interne..._rzadowe_.html |
|||
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Zasnęło mi się przy włączonym kompie, bo muzyki słuchałam, a jak się obudziłam to musiałam chwilę poczekać, bo TŻ zajmował łazienkę i tak sobie wlazłam na wizaż ledwo ślepiąc zaspanymi oczami
![]() Cytat:
Dwa dni? To standard ![]() No właśnie? Może dałoby się ich na ten jeden wieczór wykorzystać ![]() Słyszałam właśnie w tv wypowiedź jakiegoś posła, że oczywiście planowane są konsultacje społeczne i spotkanie z przedstawicielem internautów ![]() Do tej pory nie było nic na ten temat, w mediach cichutko i nagle główny temat dnia, nawet w tvn o tym mówią ![]() |
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano mam,ale nie mam kiedy nawet pisać. Nie zaliczyłam chemii
|
|
|
#2238 | |||||
|
|
Cytat:
Bo powiedzmy sobie szczerze, jaki procent internautów interesuje się tą dziewczyną? Tylko fashionistki jakieś blogerki, a reszta użytkowników internetu? I to właśnie w nich siła ![]() To zapodaj PW ![]() Cytat:
Nie wiem, jak to się stało, że wczoraj zupełnie nie widziałam Twpjego wpisu ![]() Nie da rady Już nawet nie chodzi o to, że będą beczeć, ale... Koncert odbywa się w innym mieście i jakby nie daj co się stało, to gnać 3 h z powrotem... Mała jest wielbicielką cycora i budzi się w nocy na żarcie... a butli nie tknie pod żadnym pozorem...Myśleliśmy nawet o tym, żeby wynająć pokój, ale nawet nianię nie bardzo jest jak zabrać, bo dwa foteliki zupełnie zabierają trzecie miejsce z tyłu [no ja od bidy się wcisnę, ale jechać w tych warunkach to też średnio] i tak w ogóle trochę głupio się tłuc. Na miejscu nie mamy nikogo, kto mógłby z nimi zostać... Cytat:
Nie oglądałam dziś pogody nawet... Cytat:
Konsultacje to już były, szemrane, pod stołem, z wybranymi instytucjami a nie społeczeństwem... Cytat:
W zimie też jest sesja poprawkowa. Trzymam kciuki
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poszło
![]() Jakbyś potrzebowała jakichś instrukcji to daj znać, bo ja już wprawiona jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie, trzymamy kciuki za poprawkę ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Miałam iść spać, ale właśnie pobrało mi napisy do serialu... no i co ja mam teraz biedna zrobić... muszę oglądać Aha, znalazłam pasujące oprawki, tzn są odrobinę szersze niż te co mam teraz, ale nie widać tego za bardzo, pasują mi najbardziej ze wszystkich, które przymierzałam. Niestety są droższe niż myślałam - same oprawki kosztują tyle ile firma mi dofinansowuje, a jeszcze szkła... |
||
|
|
|
|
#2240 | |
|
|
Cytat:
![]() Jeszcze tylko muszę znaleźć czas, żeby to najpierw ogarnąć ![]() No Ueru wybitnie niebutlowe, podobnie jak Yao ![]() A obiecywałąm sobie, że będę ją do flaszki przyzwyczajać, ale potem leń mi w tyłek wlazł i mi się nie chciało... No to teraz mam, lejcie mnie w Opinia ludu zdaje się została już wczoraj dobitnie przedstawiona Noooo, Aga biedny miś musisz obejrzeć, no nie ma bata ![]() A okulary kupuj, choć wiem, że portfel boli. Ale zdrowie ważniejsze. Poza tym to wydatek na kilka następnych lat, więc tak jakby wydatek się rozkłada. Ja tak zawsze sobie zakup butów tłumaczę , np. kopyt diabelskich
|
|
|
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co, zostałam zmuszona przez NapiProjekt Cytat:
![]() Kurde, włożyłam wkładkę do tych butów i nadal są za luźne Mogłam nie kupować tylko jechać do drugiego sklepu sprawdzić czy nie będzie 35 |
||
|
|
|
|
#2242 | ||
|
|
![]() Cytat:
![]() Mamy gratulować??? ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się dopasują
|
|
|
|
#2243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Otwieram WP i czytam : "Protesty nic nie dały . Ambasador Polski podpisze ACTA " i buzia tego, który nam już system emerytalny zreformował . Cieszę się tylko, że ludziom zaczynają powoli klapki z oczu spadać . Z benzyną też się ruszyło . Cytat:
![]() Ano, nieciekawie . Będą jeszcze inne koncerty . Cytat:
Cytat:
![]() A ja znowu chora . Tzn. nie znowu, bo już się od dwóch miesiecy męczę . Szło ku dobremu i dzisiaj Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
o to to
Cytat:
A wiem to? Ja taka zorientowana,że głowa mała...
|
|
|
#2245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie
Ale doszłam ostatnio do wniosku, że z czystego wyrachowania powinnam zacząć o tym myśleć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli oprawki wytrzymają Bo te co mam teraz już są lekko odrapane z koloru, a niewiele ponad dwa lata temu kupowałam ![]() Cytat:
Ooo, właśnie usłyszałam w tv, że najpopularniejszym trendem tego karnawału jest zumba fitness ![]() |
|||
|
|
|
|
#2246 | ||
|
|
Cytat:
Zdrówka!No to się zorientuj ![]() Każda uczelnia ma regulamin, warto wiedzieć, jakie sa procedury i ile poprawek Ci przysługuje. Cytat:
![]() Nie mam weny...
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to mnie tak nie dopinguj
Tylko kurcze ciężko o tym myśleć kiedy ja nadal nie mam nawet odrobiny instynktu macierzyńskiego i nie wyobrażam sobie siebie w ciąży, a potem wychowującej dziecko... Aż głupio się przyznać, ale ja nawet nie czuję w tym momencie potrzeby posiadania dziecka... Dziecko to obowiązek i ogromna odpowiedzialność, a ja nie wiem czy jestem na to gotowa. Obawiam się, że nie, bo myślę o dziecku jak o uwiązaniu - wiem, nie powinnam nawet tak mówić, ale za bardzo mi się podoba ta swoboda, że mogę robić co chcę, mogę pójść gdzie chcę itd, a przy dziecku już by tego nie było ![]() Z drugiej strony wiem, że TŻ by chciał, może nie już teraz natychmiast, ale jakiś tam instynkt ojcowski już odczuwa (podczas kiedy ja absolutnie żadnego), a ze względu na moje problemy z tarczycą i testosteronem może nie być tak łatwo. Też nie mam weny, głowa mnie boli ![]() Tydzień temu pisałam, że po pilatesie bolał mnie tyłek, dzisiaj boli mnie wewnętrzna część ud Jak dzisiaj wstałam po dłuższym siedzeniu w pracy to ledwo mogłam normalnie chodzić Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-24 o 21:07 |
|
|
|
|
#2248 | |
|
|
Cytat:
, ale już po narodzinach wszystko samo się układa ![]() Do tematu dziecka podchodziłam matematycznie - bo gdzieś tam w sumie kołatała mi się myśl, że "no trzeba" i w sumie zaplanowałam to sobie kiedyś w harmonogramie życia i najlepiej przed magiczną trzydziestką. Uważam, że wybrałam dobry czas - zdążyłam się już wyszaleć [choć dobrej zabawy nigdy za wiele] i dojrzeć do bycia rodzicem. Czas wolny i swoboda w sumie jest jakimś tam argumentem, ale z drugiej strony jest to też kwestia do załatwienia. Moje dziewczyny akurat mają ze mną bardzo silną relację i trochę ciężko znoszą rozstanie, ale wiem, że są mamy, które nie mają problemu z zostawieniem małego dziecka na noc u rodziców, trzeba to po prostu od początku wypracować. Gdyby nie karmienie Ueru, to właściwie można mówić o swobodzie, ale to już jest akurat mój wybór [i moje lenistwo ].Oczywiście są ograniczenia, ale patrząc na to już z perspektywy jakiegoś tam doświadczenia, to Ci powiem, że nie są jedna uciążliwe. Dochodzą do tego jednak jeszcze inne kwestie - radość z macierzyństwa, duma, oddanie i ufność maleństwa... to wszystko wynagradza z nawiązką ewentualne niedogodności ![]() Dżizas, gadam jak prawdziwa matka-polka
|
|
|
|
#2249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No chyba najwyższy czas, żeby się wszystkiego dowiedzieć . Cytat:
Kup tytanowe . Cytat:
Dzięki ! Najważniejsze, że wczoraj przynajmniej na tydzień zaopatrzyłam lodówkę . A te choróbska to przez czworonogi : od pierwszej rano zaczynają wędrówki tam i z powrotem, a ja z ciepłego łóżka do drzwi i mnie zawiewa . Cytat:
Tak myślałam, że to jakaś nowa moda . Gdzie ucha nie przyłożę , to tylko zumba i zumba . Ja Cię dopingować nie będę . Po pierwsze - pojęcie : macierzyństwo było zawsze dla mnie abstrakcją nie do pojęcia i nie wierzę, że "miecie" dziecka pomogłoby nabyć tej cechy . Dlatego, świadoma tego, zabezpieczyłam się na 100%. Po drugie - bałabym się w dzisiejszych czasach wydać na świat dziecko i narazić go na to wszystko . Ale ja egoistka jestem . Prawie ![]() Zasypało mnie w nocy dokumentnie . Już od paru dni prowadzimy zmasowany atak na Urząd Gminy . Jakaś nowa moda nastała. Do tej pory odśnieżał zakład usług komunalnych . W tym roku zrobili przetarg i oddali wykonanie tej pracy w ręce prywatne . Było źle, teraz jest - tragicznie . Niech Wam nie przyjdzie do głowy kupować lakierów do paznokci z firmy Delia - Coral Prosilk . Badziewie straszliwe . Nie pisałam, bo ja aż takiego doświadczenia w lakierach nie mam i myślałam, że to wina mojej nieudolności . Ale i moja Psiapsiółka, która takowe doświadczenie posiada, ma to samo zdanie . I tak jak pisałam : zmienili opakowanie do "mojego", tego z bioaktywnym szkłem i automatycznie zawartość też uległa zmianie na gorsze . Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Pójdę do dziekanatu w następnym tyg
Kupiłam sobie dziś na promocji koszulkę i mamie tunikę Dostałam kasę na spodnie a jak zawsze wydaję na co innego
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

W skrócie:

Plus brak ryzyka
) póki jeszcze można

Dwa dni? To standard