Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 07:49   #3661
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Jaj już Aaby doniosła () udało mi się obronić tytuł inżyniera

Muszę Ci kochana powiedzieć, że Twoje rady dużo mi dały - jakoś się tak wewnętrznie uspokoiłam Dziękuję

Tak więc kochane mogę Wam ogłosić, że obroniłam wczoraj tytuł inżyniera na 5 Końcowa ocena na dyplomie to 4,5 bo obniżyła mi średnia Bardzo się cieszę i jestem z siebie ogromnie dumna (tak bardzo byłyśmy wczoraj z koleżankami z siebie dumne, że mnie dziś głowa boli w dodatku w domu poprawiłam z TŻ )
Oj tam zaraz doniosła
Takie wieści po prostu trzeba szerzyć!

Bardzo się cieszę

Hurrraaa!
Ależ z Ciebie zdolna bestia! Aż ciśnie się na usta "A nie..."
Jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję!
Odpocznij teraz koniecznie - po styczniowych stresach i zawirowaniach zdecydowanie odpoczynek Ci się należy!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 07:56   #3662
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Liczę jednocześnie, że zapał mi szybko nie minie i do wiosny się trochę wylaszczę.

Bardzo się cieszę, z kolejnej duszy na wątku.

3mam za Ciebie kciuki i za siebie tez chce mieć apetyczne ciałko jak pojedziemy na te zagramaniczne wakacje czasu jest jeszcze trochę więc liczę, że się uda

ja też a w ogóle to widziałam, że dziewczyna, która się kiedyś udzielała jeszcze w wątku spd-owym założyła podobny wątek o dziewczynach, które z tż mieszkają i od obowiązków domowych się nie wykręcają

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Przeczytałam kilkaset-tysięcy
hehe to pewnie przepowiednia na przyszłość chciałabym oj chciała

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
kashmirka trzymam żeby Wam się te Włochy udały! A myśleliście może o Paryżu? Można bardzo tanie loty znaleźć, z ho(s)telami też nie jest tak źle. My się może wybierzemy tam w tym roku...

Paryż to też jedno z moich wielkich marzeń ale to raczej w planach długoweekendowych na kiedyś , teraz marzą nam się leniwe wakacje i leżenie plackiem na słonku mamy już wybranych wstępnie kilka ofert z biura alfa star, chyba stanie na turcji albo tunezji i prawdopodobnie nie tydzień a 2 (różnica jest rzędu kilkuset złotych bo najdroższy jest przelot więc się chyba pokusimy- jak szaleć to szaleć ) mało tego jeśli zarezerwujemy do końca stycznia to dostaniemy jeszcze 20% rabatu tak więc myślę ze warto a i łatwiej kasę się zbiera jak ma się już wyraźny cel i rezerwację

witam środę, środę- urlopu czyli długiego weekendu mego początek

ponadto przyjmuję dzisiaj życzenia, kwiaty, i prezenty wpadajcie na kawę i pączki bo mam dzisiaj święto jakby ktoś nie wiedział jakie to mamy dziś Dzień Sekretarki i Asystentki już widzę mojego prezesa i te prezenty, które przyniesie a pocałunkom nie będzie końca sorry ale odbija mi od rana

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Duszko jeszcze raz gratulacje! jesteś zuch dziewczyna!
i zazdroszczę Ci tego wspaniałego uczucia, które pojawia się po obronie jak człowiek wie, że nie musi już niczego się uczyć i pisać, że może w końcu zająć się przyjemnościami i poczytać książkę, która nie dotyczy studiów
odpocznij i świętuj bo zasłużyłaś sobie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 08:03   #3663
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Nie jest to jednak ból nieprzyjemny. Wręcz przeciwnie, czuję że żyję.
Uwielbiam ten ból

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ja sobie znowu grzałam na szybko w czajniku elektrycznym, do wiadra umytego zimna woda i dolewałam, mycie oszczędne małymi ilościami wody

a w poprzedniej lokalizacji bywałam do tego zmuszona, w ciepłowni non stop coś nie tak, a byłam skazana na ciepłą wodę stamtąd, nie dośc, że drogo ohydnie to ze 3 razy w miesiącu niespodzianka
na szczęście szybko zmieniliśmy lokalizację

A włosy myłam w tym okresie rano, więc niespodzianki tym większe. a oczywiście nie było info wcześniej, tylko niespodzianki.
U nas kulturka, była kartka, także byłam przygotowana

Wstałam rano żeby coś poczytać. Obejrzalam serial, zrobiłam owsiankę, potem maseczkę z otrębami i teraz weszłam na kompa Tak, tak, nic nie poczytałam
Niech Bóg ma mnie w swojej opiece

Jak wróci tż to demolki część kolejna Dziś zrywamy okropną boazerię ze ścian Ależ będzie wynoszenia, ale co tam

Duszka jeszcze raz gratuluję!

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 08:12   #3664
201604250957
Konto usunięte

Dodajka czaad z tym demolowaniem! to swoiste katharsis i nie dziwie się, że tyle radości Wam sprawia właśnie wczoraj czytałam, że jeśli człowiek chce uzyskać wewnętrzną harmonię to musi zrobić najpierw porządek wokół siebie z rzeczami materialnymi, pozbyć się wszystkiego co wywołuje w nas negatywne emocje i kumuluje złą energię
Stary 2012-01-25, 10:14   #3665
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ale pomału i jakoś wszystko będzie wyglądało. O ile zapuścimy tu korzenie na dłużej...
a jeśli nie tutaj to gdzie? jakieś odległe rejony czy to samo miasto

Ja właśnie w Warszawie jestem i jak jakoś nieswojo się tu czułam, to dzisiaj się czuje jak u siebie, ja to mam zmienne odczucia

Buduje się tu coś blisko złotych tarasów i podobno ma kosztować 30 tysięcy za metr(mogę sobie kupić.... schowek na szczotki chyba ), coś mi się to realne nie wydaje, ale pewnie nieźle sobie policzą.

Dla mnie 6 tys(mówiąc o dużych miastach) za metr to drooogo, a co dopiero 15, o większej ilości nie wspomnę.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez tinyPrincess Pokaż wiadomość
jednak nie dietetyczne, bo nigdy na żadnej diecie nie byłam i przy moich niespełna 45 kg nie planuję póki co
witaj

dla mnie powyższe to rzecz dla mojego umysłu niepojęta, także zazdroszczę mocno

Chociaż zauważyłam już niejednokrotnie, że dziewczyny mówią na wizażu, że jedzą co chcą i nie tyją, a okazuje się, że jedzą naprawdę malutko - to taka oczywiście uwaga, nie o Tobie

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
"Druga mistrzyni gry" Tilly Bagshawe - dostałam do przeczytania, podobno dobra.
Jak już zaczniesz czytać to powiedz, w jakich latach dzieje się akacja, jak współcześnie to też się za nią rozejrzę.

Ja lubię wszystko co dzieje się totalnie współcześnie, wyjątkiem jesy u mnie serial mad men, którego akcja to lata 50/60.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dodajka czaad z tym demolowaniem! to swoiste katharsis i nie dziwie się, że tyle radości Wam sprawia właśnie wczoraj czytałam, że jeśli człowiek chce uzyskać wewnętrzną harmonię to musi zrobić najpierw porządek wokół siebie z rzeczami materialnymi, pozbyć się wszystkiego co wywołuje w nas negatywne emocje i kumuluje złą energię
musiałabym wszystkie dokumenty, które trzymać muszę powyrzucać Bo mi się kojarzą z ludźmi z którymi się mocno trzeba było naużerać.
tyle, że wszystko mam poza zasięgiem wzroku, nie jak kiedyś na widoku.

Ale zgodzę się całkowicie- odgracenie się to super sprawa, dlatego też dobrze się czuje na wakacjach, otoczona tylko niezbędnymi rzeczami

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

dobradusza: gratuluje A teraz proszę ładnie się relaksować i lenić

Mój brat jest na polibudzie, 1 semestr, ciągle mówi jak to nic nie umie, a ciągle dostaje 4 albo 4,5 a nawet 5.
Ja go podziwiam, bo wszystkie matematyczne sprawy to dla mnie kosmos.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 10:46   #3666
kraven
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki. Witam w ten piękny słoneczny dzień. Obudziłam się o dziwo wyspana i w ogóle dzisiaj mam dobry humor.

Duszko serdeczne gratulacje!!! Teraz mozna się zrelaksować.

Kash serdeczne zyczenia z okazji Twego dnia. Obyś nie musiała się przperacowywać dzisiaj ani w kolejnych miesiącach

Dodaja demolka to jest to. Ja kiedyś miałąm pozwolenie od siostry na wyburznie u niej ścianki, w sensie kilka razy uderzyłam młotem. Nastrój od razu mi się poprawil.

A ja dzisiaj podzwoniłam i udało mi się załątwić kilka staży na ten rok Musze w końcu coś pchnąc do przodu bo ostatnio stagnacje przeżywałam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:00   #3667
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Wstałam rano żeby coś poczytać. Obejrzalam serial, zrobiłam owsiankę, potem maseczkę z otrębami i teraz weszłam na kompa Tak, tak, nic nie poczytałam
Niech Bóg ma mnie w swojej opiece
U mnie też w trakcie sesji mieszkanie zawsze błyszczy

Cytat:
Ale zgodzę się całkowicie- odgracenie się to super sprawa, dlatego też dobrze się czuje na wakacjach, otoczona tylko niezbędnymi rzeczami
Zdecydowanie tak!

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj podzwoniłam i udało mi się załątwić kilka staży na ten rok Musze w końcu coś pchnąc do przodu bo ostatnio stagnacje przeżywałam.
Gratuluję

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 14:35   #3668
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

To święta prawda ! Jednak wiesz, nie zawsze da się "wszystko"
usunąć

Cytat:
a jeśli nie tutaj to gdzie? jakieś odległe rejony czy to samo miasto
Jak dla mnie to może być nawet klatka obok
A tak naprawdę to pojęcia nie mam. Ja mam tutaj studia, tż pracę, choć sporo dojeżdża, także wszystko się rozstrzygnie jak skończę studia i znajdę pracę stacjonarną

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dodaja demolka to jest to. Ja kiedyś miałąm pozwolenie od siostry na wyburznie u niej ścianki, w sensie kilka razy uderzyłam młotem. Nastrój od razu mi się poprawil.
Też mamy do wyburzenia jedną ściankę, ale to w salonie . Także na satysfakcję jeszcze chwilkę poczekam

Cześć
Zdałam dzisiejszy egzamin i jestem szczęśliwa Mam nadzieje, że na ostatnim egzaminie też szczęście dopisze i sesja będzie zakończona szczęśliwie w pierwszych terminach

Tż musi zostać dziś po godzinach i nasze plany się kompletnie przesuwają, co nam nie na rękę, bo wychodziłoby, że będziemy kłaść kafle w niedziele Zawsze jak coś człowiek sobie zaplanuje to się sypie
Stary 2012-01-25, 16:11   #3669
tinyPrincess
Zakorzenienie

Cytat:

witaj

dla mnie powyższe to rzecz dla mojego umysłu niepojęta, także zazdroszczę mocno

Chociaż zauważyłam już niejednokrotnie, że dziewczyny mówią na wizażu, że jedzą co chcą i nie tyją, a okazuje się, że jedzą naprawdę malutko - to taka oczywiście uwaga, nie o Tobie

Masz rację nie jem jakiś dużych ilości. Ale nie dlatego, że ograniczam jedzenie czy coś w tym stylu. Po prostu po zjedzeniu takiej ilości jestem pełna. Ale od najmłodszych lat tak miałam
Cytat:

Gratulacje
Przydadzą się takie wskazówki mnie obrona licencjatu czeka w czerwcu
Cytat:

Brzmi pysznie!
Bo jest pyszne Wizualnie nie byłam do niego przekonana, ale jak spróbowałam to niebo w gębie

Hej
Ja juz po egzaminie. Szczerze mówiąc odpowiedziałam na wszystkie pytania po trochu. Mam nadzieję, że zaliczę. Nawet będę zdziwiona jeśli okaże się, że jest do tyłu. Zwłaszcza, że mam jeszcze +0.5 oceny do góry za obecność na listach
Do tego dodatkowo wpadła kolejna 5 do indeksu
Jutro wyniki jeszcze jednego egzaminu i jesli będzie do przodu to czekają mnie 3 tygodnie wolnego... Ale cieszyć się będe po wynikach. Póki co poproszę cichutko o kciuki

A z każdym dniem kocham mocniej
tinyPrincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 16:32   #3670
Haniula
Zakorzenienie

Duszko GRATULACJE nasza Pani Inżynier co za towarzystwo teraz tu rządzi, nie wiem czy pasuje
Dodaja za egzamin ! Chociaż wiedzialam ze bedzie ok, i Twoje narzekanie ze jeszcze nigdy nie bylaś tak NIE przygotowana to bujda
TinyPrinces witaj i tez gratuluje bo napewno zaliczony jest egzamin

A ja sie dowiedziałam, ze za tydzien na zajeciach mam 5 zaliczeń. I pierwszy raz załuje ze nie bede mogla iśc ich napisac, bo to przedmioty na które dałoby się sciągnąc, a wiadomo w grupie łatwiej niz indywidualnie Ale o ile nie urodze to itak nie pojade bo się chyba osra.m niz w dzien terminu bede miala sie puścic na Bydgoszcz sama. A tż nie bedzie

Nie wiem jak zalicze tą sesje jesli mi sie to uda to nazwę sie mistrzem i normalnie order wystawie

Jeszcze wczoraj napisałam do mojego promotora. Az drugiego maila w tym semestrze Wyslałam mu ankiete, zatwierdził chociaz napisał ze jeszcze kilka pytan by sie przydało. I jestem w szoku ze mnie nie zyeba.ł ze nie chodze, i ze nic do tej pory nie zrobiłam Musze mu jeszcze TYLKO jeden rozdział wysłac i ta ankiete i chyba da mi zaliczenie. Tak przynajmniej zrozumialam. Mam czas do marca, ciekawe czy ogarne

Coś mnie dzis podejrzanie boli brzuch, może cos się rozkręca ?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 16:47   #3671
mariposa88
Rozeznanie

Dobra Dusza gratulacje W pełni zasłużyłaś na tę piątkę
Tiny witam kolejną ekonomistkę
Dodaja ale Ci zazdroszczę, uwielbiam remonty. Może niekoniecznie ten bałagan, który im towarzyszy, ale to wybieranie, zakupy i to, że zmienia sią otoczenie.

Nie cytowałam i zapomniałam, co miałam napisać Nauka stoi w miejscu, wczoraj nawet nie zajrzałam Dzisiaj już naprawdę muszę się za to wziąć, bo egzamin w piątek a ja prawie nic nie umiem. Pocieszam się tylko, że to już ostatnia sesja w moim życiu W przyszłym semestrze będę mieć tylko dwa przedmioty na zaliczenie, bez egzaminów
W pracy oczywiście dużo roboty, ciągle kogoś nie ma przez co roboty jeszcze więcej. Dodatkowo dołuje mnie fakt, że właśnie ustalany jest plan urlopowy, w którym oczywiście pracowników na umowie zlecenie takich jak ja się nie uwzględnia. Jeżeli po obronie dostanę normalną umowę o pracę to we wrześniu się uda gdzieś pojechać, ale to ciągle niewiadoma
To sobie ponarzekałam

Gratuluję wszystkim studentkom zaliczonych egzaminów i życzę kolejnych piątek w indeksach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 17:00   #3672
201701300931
Konto usunięte

kashmirka no to powodzenia z leniwym urlopem Dla mnie to niewyobrażalne - siedzieć na plaży i nic nie robić. Nie znoszę morza. Nie znoszę lenistwa. Dla mnie wymarzony urlop to chodzenie po górach Każdemu według potrzeb Co do Paryża to może jakąś większą ekipę sobie zorganizujemy?

kobieto co do jedzenia i chudości. Ja mam tak, że w domu jem bardzo dużo, w pracy zresztą też. Mogłabym siedzieć i jeść i jeść i jeść. Ale jak jem na mieście to automatycznie jem mniej. Nie wiem dlaczego Może przez to, że nie ja to robiłam Zresztą w domu rodzinnym czy u teściów mam tak samo... Zjem dużo tylko jak ja coś zrobię albo mąż

Duszyczko gratulacje Ja jestem mega szczęśliwa, że to już za mną. Przetrwałam trzy obrony i mam dosyć. Nigdy więcej nauki

Dzisiaj na obiadek Wołowina Kangurzycy Odkopałam moją książkę kucharską Kubusia Puchatka - pamiątkę z dzieciństwa...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 19:31   #3673
kraven
Zakorzenienie

Danae taka cienka żółta? Ja chyba też ją gdzieś mam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-01-25, 19:52   #3674
ssnowdrop
Zadomowienie

hej ho
odgrzebałam się trochę z pracy i sesji i przybywam

Duszko- serdecznie gratuluję obrony! wiem jakie to wspaniałe błogie uczucie nie musieć nic robić 'uczelnianego' enjoy that time

dodaja i tinyPrincess- gratuluję piąteczek zdolniaszki

dodajka- super że ruszyliście z remontem, nie mogę się już doczekać foteczek 'po przemianie'

kash-zazdroszczę tego wakacyjnego planowania oj zazdroszczę trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Wam się odłozyć kaskę

iija- kobieto powiedz skąd Ty bierzesz tyle energii? ja po powrocie z pracy i uczelni padam jak kawka i nie mam siły ręką ruszyć. zapodaj jakiś magiczny przepis?

aaby- jak się czujesz chorowitku? i'm here żeby słuchać narzekań a żeby dziewczyn nie zanudzić naszymi jękami to i na gg, i na fejsie i na dżimejlu też jestem

haniulko- z tym bólem coś może być, znajoma też narzekała że ją boli i kilka godzin później kacperk pojawił się na świecie trzymam kciuki żeby lenka uwinęła się zanim tata pojedzie

u mnie młyn straszny przez ostatnie kilka dni- mieliśmy wizytę szefa szefów i uwijaliśmy się strasznie z wszystkim, od papierów, przez organizację spotkań i wywiadów po szorowanie podłogi w biurze na kolanach (jest biała więc przy obecnej aurze mozecie sobie wyobrazić jak wyglądała) na szczęście szef szefów był zadowolony, wyjechał i szybko (mam nadzieję) nie wróci
w szkole do przodu- czekam na wyniki ostatniego egzaminu i w poniedziałek pierwsza i ostatnia poprawka zaliczenia, trzeba będzie przysiąść w weekend.
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 06:19   #3675
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Zdałam dzisiejszy egzamin i jestem szczęśliwa

Cytat:
mnie obrona licencjatu czeka w czerwcu

Do tego dodatkowo wpadła kolejna 5 do indeksu
Ooo, to jeśli jakieś krasnoludki napiszą moją magisterkę do tego czasu, to bronimy się razem

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
aaby- jak się czujesz chorowitku? i'm here żeby słuchać narzekań a żeby dziewczyn nie zanudzić naszymi jękami to i na gg, i na fejsie i na dżimejlu też jestem

w szkole do przodu

Chorowitek czuje się jak pies zmielony z budą...
Na gg, i na fejsie, i na dżimejlu też już Cię atakuję - musisz sobie jakiś filtr założyć na mnie
Dziękuję

Super
Trzymam kciuki za te pozostałości

Ja tylko na moment wpadłam.

haniula, z okazji Urodzin życzę zdrowia, szczęścia, $$, szybkiego i szczęśliwego rozwiązania oraz przede wszystkim zdrowej Lenki

Miłego dnia wszystkim!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-01-26, 08:40   #3676
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

iija- kobieto powiedz skąd Ty bierzesz tyle energii? ja po powrocie z pracy i uczelni padam jak kawka i nie mam siły ręką ruszyć. zapodaj jakiś magiczny przepis?
też bym chciała wiedzieć

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Haniula, życzę Ci zdrowia, spełnienia się marzeń, rozwiązania podczas obecności tż, zdrowej i grzecznej w nocy Lenki.

<3 <3 <3
Stary 2012-01-26, 09:15   #3677
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam zaraz doniosła
Takie wieści po prostu trzeba szerzyć!

Bardzo się cieszę

Hurrraaa!
Ależ z Ciebie zdolna bestia! Aż ciśnie się na usta "A nie..."
Jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję!
Odpocznij teraz koniecznie - po styczniowych stresach i zawirowaniach zdecydowanie odpoczynek Ci się należy!

Oj takie donoszenie to ja lubię
Staram się odpoczywać, ale niestety trzeba mieszkanie do porządku doprowadzić Tym bardziej, że na sobotę zaprosiłam naszych świadków na oblewanie, więc tym bardziej trzeba posprzątać

Kash- trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć jakąś atrakcyjną ofertę Paryż jest też naszym marzeniem i cichutko liczymy na to, że uda nam się pojechać w podróż poślubną Chcielibyśmy jechać zaraz po ślubie- najlepiej od razu w poniedziałek a nie wybierzemy się raczej w żadne "egzotyczne" miejsce z racji braku paszportów, a nie opłaca mi się teraz wyrabiać, a później za kilka miesięcy zmieniać z racji zmiany nazwiska... Na chwilę obecną to tylko plany- zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce

Dodaja- gratuluję pomyślnych zaliczeń na uczelni! Wierzę, że szybciutko uporasz się z sesją i będziesz cieszyć się feriami Demolki zazdroszczę- u nas "sypialnia" czeka na remont, ale to pewnie już po ślubie... A już tak bym chciała mieć sypialnię

Danusia- uwielbiałam tą książkę! a jest tam może przepis na ślimaczki?;> Takie bułeczki słodkie?

Snow- trzymam kciuki za poprawkę Zdasz na pewno

Haniu- Kochana wszystkiego wszystkiego najlepszego! Życzę Ci przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i aby TŻ był przy Tobie w tej pięknej chwili Spełnienia marzeń i oczywiście zdania sesji- dasz radę na pewno!

Bry tak w ogóle

Lenistwo się szerzy u mnie- jeszcze w piżamie siedzę Ale już wykąpana, żeby włosy zdążyły wyschnąć przed południowym spacerem z psem Obiecałam sobie bardziej zadbać o siebie- już od jakiegoś czasu systematycznie olejuję włosy i powiem Wam, że WIDAĆ RÓŻNICĘ! Jestem bardzo zadowolona

Poza tym jestem w trakcie kuracji Triacnealem od jakichś 3-4 tygodni i jak na razie wysypy na twarzy nie było, ale czytałam, że to może nastąpić nawet po 2 miesiącach... Także czekam

W ramach prezentu za obronę postanowiłam kupić sobie jakąś ciekawą książkę Od grudnia nic nie przeczytałam... i brakuje mi tego Ale to wybiorę się dopiero w przyszłym tygodniu

Tymczasem zmykam troszkę poogarniać mieszkanko

Miłego dnia

PS- a gdzie jest Ala i Anastazja?? Odezwijcie się dziewczyny
Stary 2012-01-26, 09:27   #3678
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez mariposa88 Pokaż wiadomość
Dodaja ale Ci zazdroszczę, uwielbiam remonty. Może niekoniecznie ten bałagan, który im towarzyszy, ale to wybieranie, zakupy i to, że zmienia sią otoczenie.
Ojj to prawda. Bałagan już teraz mnie wkurza Bo generalnie graty z szaf i inne pierdoły porozkładane są po wszystkich pomieszczeniach. Nawet dziś w kuchni znalazłam śrubokręt

Życzę żeby urlop we wrześniu się udał

Cytat:
dodajka- super że ruszyliście z remontem, nie mogę się już doczekać foteczek 'po przemianie'
Wiesz jaka ze mnie sierota? Nie zrobiłam fotek przed Mam tylko już z rozwaloną szafą. Ale wydaje mi się, że i tak widać, że jest strasznie Fotki będą o ile mój talent na to pozwoli
Super, że do nas wracasz

Haniulka życzę przede wszystkim zdrowia, szybkiego rozwiązania i pociechy z córci, a także kasiory, która pozwoli się Wam rozwijać, podróżować i szaleć Sto lat!

Dzień dobry
Ależ dziś posapałam Plan na dziś jest takim, że teraz trochę popracuję, potem muszę ogarnąć kuchnię, czego szczerze nienawidze, a potem zabiorę się za rozbieranie boazerii, bo wczoraj nic praktycznie nie zrobiliśmy. Tż musiał zostać po godzinach, wrócił i pracował do 22 w domu Oby dziś było lepiej !

Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie kąpiel z olejkami od Aaby, zrobiłam peeling o zapachu białej czekolady z wanilią, potem masło macadamia i olejek antycellulitowy cytrynowy Ależ czyłam się piękna

Kobieto, pamiętam o fotce kosmetyków, postaram się dziś ją zrobić
Stary 2012-01-26, 09:38   #3679
201604250957
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny!

ja wpadłam tylko szybciutko z życzeniami:

Hania- z okazji urodzin wszystkiego najwspanialszego! Żeby Lenka urodziła się szybko i była okazem zdrowia pociechy z P. i Tiffiego powodzenia na studiach i szybkiego zaliczenia wszystkich przedmiotów oraz uporania się z licencjatem oraz żebyś była zawsze radosna i uśmiechnięta i doświadczyła samych uroków macierzyństwa

Aaby- z okazji imienin spełnienia wszystkich marzeń! pociechy z Ł. i z kłaków dużo, dużoo pieniążków! jak najmniej zmartwień, samorealizacji i spełnienia powodzenia w pisaniu mgr i przyjaznej aury w pracy a przede wszystkim zdrowia, zdrowiaa, zdrowiaaaa!

uciekam zjeść śniadanie i jedziemy do biura podróży spróbować zarezerwować wakacje, 3majcie kciuki

miłego dnia Kochane!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 09:50   #3680
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Przepis na kurczaka curry
Składniki:
1 pierś z kurczaka
3 cebule
2 łyżki curry
sól, pieprz
4 łyżki ostrego keczupu i 4 łyżki majonezu (wymieszać ze sobą)
15-20 dag sera żółtego

Przygotowanie:
Cebulę kroimy w kostkę i podduszamy. Kawałki kurczaka smażymy na patelni, solimy i dodajemy pieprz. Mięso i cebulę łączymy i dodajemy do tego 2 łyżki curry. Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego. Posypujemy startym na grubych oczkach serem żółtym. Zmieszany z majonezem keczup rozsmarowujemy na serze. Zapiekamy 20-30 min w temp. 180-200 stopni. Oddzielnie gotujemy ryż. Po upieczeniu dania nakładamy ryż a na niego porcję zapiekanki. Gotowe

Uwielbiamy razem z Tż te danie A przepis dostałam od jego mamy.
Cześć

danie zapowiada się smakowicie, na pewno wypróbuje
Cytat:
Kochane dziękuję serdecznie, że trzymałyście za mnie kciuki!!!

Muszę Ci kochana powiedzieć, że Twoje rady dużo mi dały - jakoś się tak wewnętrznie uspokoiłam Dziękuję

Faktycznie mimo wszystko stres był ogromny, ale już przed samym wejściem na salę pomyślałam sobie, że w końcu coś umiem... a jak się nie obronię na 5 to świat się nie zawali.

Wchodziliśmy dwójkami, losowaliśmy pytania i było "5 minut" na przygotowanie. Komisja tak w tym czasie gadała, że miałam im ochotę zwrócić uwagę No ale wiadomo czemu tego nie zrobiłam
GRATULACJE

aaa wolnego potwornie zazdroszczę
Cytat:
Cześć Dziewczyny!

i:

uciekam zjeść śniadanie i jedziemy do biura podróży spróbować zarezerwować wakacje, 3majcie kciuki

miłego dnia Kochane!
super, koniecznie pochwal się na co się zdecydowaliście

Haniula- spełnienia marzeń, szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, pociechy z Lenki i wszystkie co najpiękniejsze

Aaby
- zdrowia przede wszystkim i duuużo pieniędzy
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:58   #3681
DobraDusza88
Zakorzenienie

Aaby- ja również życzę spełnienia marzeń, zdania szybciutko sesji i przede wszystkim uporania się z wszystkimi problemami jakie Was spotykają i wyprostowania sytuacji finansowej Wszystkiego dobrego!
Stary 2012-01-26, 10:30   #3682
kraven
Zakorzenienie

Cześć.

HANIULA - z okazji urodzin dużo zdrówka, radości, szczęśliwego rozwiązania, ociechy z Lenki i TŻ oraz spełnienia wszystkich marzeń

AABY - z okazji imienin samych radośći, dużo zdrowia, pracowitych krasnoludków oraz spełnienia marzeń

Ja dzisiaj wybitnie się nie wyspałąm, chodze po oddziale i ciągle ziewam. Wszystkich już zaraziłam ziewaniem.
Jeszcze pietro wyżej robią remont i cały czas coś wiercą. No nic oddają nam teraz za to jak my się w wakacje remontowaliśmy.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2012-01-26 o 10:31
Stary 2012-01-26, 13:10   #3683
tinyPrincess
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo, to jeśli jakieś krasnoludki napiszą moją magisterkę do tego czasu, to bronimy się razem

Czemu krasnoludki? Aż tak opornie idzie?
Cytat:

Lenistwo się szerzy u mnie- jeszcze w piżamie siedzę Ale już wykąpana, żeby włosy zdążyły wyschnąć przed południowym spacerem z psem Obiecałam sobie bardziej zadbać o siebie- już od jakiegoś czasu systematycznie olejuję włosy i powiem Wam, że WIDAĆ RÓŻNICĘ! Jestem bardzo zadowolona
Ja też postanowiłam po sesji o siebie bardziej zadbać Chciałam w weekend wyciągnąć Tż na basen i okazało się, że otworzyli w mojej okolicy park wodny, tylko przez ferie jest strasznie okupowany podobno no ale zobaczymy.

Teraz wróciłam na weekend do domku. Dziś kolejna 5 wleciała do indeksu A bałam się, że albo będzie do tyłu albo 3

Stary 2012-01-26, 13:14   #3684
Haniula
Zakorzenienie

Dziekuje Wam kochane Moje i prosze sie czestowac

I Aaaby równiez przyłączam sie do zyczen imieninowych Sto Lat bez kłopotów, ani prywatnych ani zawodowych, finansowych przede wszystkim !

Kash -ja koncze teraz magisterke a nie licencjat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort2.jpg (35,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kawa-używka.jpg (17,4 KB, 5 załadowań)
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:20   #3685
201604250957
Konto usunięte

Hania wybacz nie wiem co mi się pomyliło, przecież wiedziałam, że robisz mgr

Dziewczyny zarezerwowaliśmy wakacje! lecimy do Bułgarii do Słonecznego Brzegu (miejscowość Neseber) ostatecznie tydzień ale all inclusive i w hotelu który ma same pozytywne opinie w internecie wylot 15 czerwca, już nie możemy się doczekać ja to się cieszę jak dziecko
Stary 2012-01-26, 13:26   #3686
tinyPrincess
Zakorzenienie

Haniula ja też przyłączam się do życzeń Dużo dużo zdrówka. Szybkiego wyjścia na świat Lenki Przespanych nocy, powodzenia na studiach i spełnienia wszystkich marzeń!!

Stary 2012-01-26, 13:38   #3687
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu krasnoludki? Aż tak opornie idzie?

Ja też postanowiłam po sesji o siebie bardziej zadbać Chciałam w weekend wyciągnąć Tż na basen i okazało się, że otworzyli w mojej okolicy park wodny, tylko przez ferie jest strasznie okupowany podobno no ale zobaczymy.

Teraz wróciłam na weekend do domku. Dziś kolejna 5 wleciała do indeksu A bałam się, że albo będzie do tyłu albo 3
Ja niestety nie umiem pływać A 5 gratuluję

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam kochane Moje i prosze sie czestowac

I Aaaby równiez przyłączam sie do zyczen imieninowych Sto Lat bez kłopotów, ani prywatnych ani zawodowych, finansowych przede wszystkim !

Kash -ja koncze teraz magisterke a nie licencjat
Haaaniaa!! Nie kuś takim torcikiem Aż ślinka cieknie

Cytat:
Hania wybacz nie wiem co mi się pomyliło, przecież wiedziałam, że robisz mgr

Dziewczyny zarezerwowaliśmy wakacje! lecimy do Bułgarii do Słonecznego Brzegu (miejscowość Neseber) ostatecznie tydzień ale all inclusive i w hotelu który ma same pozytywne opinie w internecie wylot 15 czerwca, już nie możemy się doczekać ja to się cieszę jak dziecko
Super! Fajnie, że udało Wam się znaleźć coś korzystnego Jak pisałam na fb- chętnie wbiję się do walizki

A ja czekam na TŻ... teoretycznie pracuje do 14:30, ale ma umówionego klienta i dzwonił właśnie do niego, że nie zdąży przed 15... TŻ jednak woli na niego poczekać, bo jednym kredytem może podnieść sobie wykonanie planu kwartalnego o ok 40%, więc wiadomo A premia akurat się przyda

Dzisiaj u nas na obiad schab pieczony i ziemniaczki pieczone Do tego suróweczki.

W ogóle wiecie co ostatnio zrobiłam ?? Stwierdziłam, że upiekę schab. TŻ wyciągnął mięso z zamrażarki, a ja je później napeklowałam i piekłam w piekarniku. Podczas jedzenia stwierdziliśmy, że jakieś taki dziwnie suche... Wczoraj zaglądam do zamrażarki w poszukiwaniu mięsa na obiad, a tam... SCHAB... Myślę sobie "WTF??"

Doszłam do tego, że ostatnio zamiast schabu upiekłam pierś z indyka Tylko nie miałam całej, a taki większy kawałek Zabijcie mnie, ale nie wiem jak ja to zrobiłam, że nawet podczas jedzenia się nie skapnęliśmy

Moja mama skomentowała to jednym zdaniem: "Jeszcze parę lat i się nauczysz rozróżniać mięsa..."

Ale serio- polew mieliśmy niezły, bo jeszcze coś takiego mi się nie zdarzyło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 14:18   #3688
marta1986222
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Haniula z okazji urodzin życzę szcześliwego rozwiązania byście wszyscy razem byli w tej pięknej chwili,zadowolenia z P. wiele miłości,zaliczenia na studiach i spełnienia wszystkich marzen

Aaby z okazji imienin życzę Ci wiele radości,dużo uśmiechu,miłości,samych pozytywnych chwil,zadowolenia z tż i kłaków i spełnienia marzeń zarówno osobistych jak i zawodowych

Kashmirka super że już macie zarezerwowane wakacje,cieszę się z Wami i zazdraszczam,taki urlop to moje marzenie

Ijaa już trzymam kciuki za spełnienie planów zawodowych

Dodaja gratuluję zaliczenia ale wiedziałam że w Twoim wypadku to tylko formalność
A już nie mogę się doczekać jak zrobicie mieszkanko po swojemu i wkońcu będziesz czuła się dobrze
Do lekarza idę 6 lutego będzie to ósmy tydzień.

DobraDusza jeszcze raz gratuluję,spisał aś się na medal,teraz odpoczywaj i rób wszystko na co nie miałaś wcześniej czasu.

Aaby życzę szybkiego powrotu do zdrówka.

Ja ostatnio mnie piszę bo też mniej siedzę na internecie bo czuję się fatalnie,dopiero popołudniu dochodzę do siebie ale poranki są okropne.
U mnie zima na całego śnieżek prószy.
W przyszłym tygodniu zaczynam jazdy

Miłego dnia kochane a Tobie Kash miłego długiego weekendu.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 16:30   #3689
mariposa88
Rozeznanie

Cytat:
Też bym to chciała wiedzieć, ja po pracy najchętniej nie ruszałabym się z kanapy

Cytat:
Też planuję obronę na czerwiec A później już nigdy więcej studiowania
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Gratulacje Widzę, że zdolna studentka z Ciebie, same piątki zbierasz

Cytat:
Byłam w Słonecznym Brzegu 3 lata temu i było bardzo fajnie Pomimo, że hotel okazał się kiepski Trochę brakowało mi zwiedzania, ale jeżeli chcecie poleżeć na słoneczku to bardzo dobry wybór Zwłaszcza, że to tylko tydzień, więc zleci bardzo szybko.

Cytat:
Doszłam do tego, że ostatnio zamiast schabu upiekłam pierś z indyka Tylko nie miałam całej, a taki większy kawałek Zabijcie mnie, ale nie wiem jak ja to zrobiłam, że nawet podczas jedzenia się nie skapnęliśmy
Dobra jesteś Ale że podczas jedzenia się nie zorientowaliście

Hania wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Stary 2012-01-26, 16:55   #3690
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja niestety nie umiem od tak posiedzieć na plaży, muszę mieć stos gazet i inne rozrywki, aż mnie rozkręca inaczej.
Chyba nie jestem inteligentna, bo inteligentni ludzie się nie nudzą

Dlatego też nie umiem zrozumieć jak ludzie jadą 3 godz w pociągu patrząc się w okno tylko, nawet jak jestem zmęczona i nie czytam, to chociaż oglądam obrazki.

Nie wiem skąd moja dziwna przypadłość

aaby: zyczę zdrowia, spokoju, rozwiązania się problemów i wypełniania się punktów ostatnio wymyślonego planu kilkuletniego

----

Ale jestem spięta i napięta, a grrr. Musze jeszcze iść na pocztę poodbierać listy, a wieczorem chyba chwycę za mopa i ścierę w ramach relaksu

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości