|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() Takie wieści po prostu trzeba szerzyć! ![]() Bardzo się cieszę ![]() Hurrraaa! ![]() Ależ z Ciebie zdolna bestia! Aż ciśnie się na usta "A nie..." ![]() Jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję! ![]() Odpocznij teraz koniecznie - po styczniowych stresach i zawirowaniach zdecydowanie odpoczynek Ci się należy! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3662 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też ![]() ![]() hehe to pewnie przepowiednia na przyszłość ![]() ![]() Cytat:
Paryż to też jedno z moich wielkich marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witam środę, środę- urlopu czyli długiego weekendu mego początek ![]() ![]() ponadto przyjmuję dzisiaj życzenia, kwiaty, i prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Duszko jeszcze raz gratulacje! ![]() ![]() i zazdroszczę Ci tego wspaniałego uczucia, które pojawia się po obronie jak człowiek wie, że nie musi już niczego się uczyć i pisać, że może w końcu zająć się przyjemnościami i poczytać książkę, która nie dotyczy studiów ![]() odpocznij i świętuj bo zasłużyłaś sobie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten ból
![]() Cytat:
![]() Wstałam rano żeby coś poczytać. Obejrzalam serial, zrobiłam owsiankę, potem maseczkę z otrębami ![]() ![]() ![]() Niech Bóg ma mnie w swojej opiece ![]() Jak wróci tż to demolki część kolejna ![]() ![]() ![]() Duszka jeszcze raz gratuluję! ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Konto usunięte
|
Dodajka czaad z tym demolowaniem!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | ||||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja właśnie w Warszawie jestem i jak jakoś nieswojo się tu czułam, to dzisiaj się czuje jak u siebie, ja to mam zmienne odczucia ![]() Buduje się tu coś blisko złotych tarasów i podobno ma kosztować 30 tysięcy za metr(mogę sobie kupić.... schowek na szczotki chyba ![]() Dla mnie 6 tys(mówiąc o dużych miastach) za metr to drooogo, a co dopiero 15, o większej ilości nie wspomnę. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() dla mnie powyższe to rzecz dla mojego umysłu niepojęta, także zazdroszczę mocno Chociaż zauważyłam już niejednokrotnie, że dziewczyny mówią na wizażu, że jedzą co chcą i nie tyją, a okazuje się, że jedzą naprawdę malutko - to taka oczywiście uwaga, nie o Tobie ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Ja lubię wszystko co dzieje się totalnie współcześnie, wyjątkiem jesy u mnie serial mad men, którego akcja to lata 50/60. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() tyle, że wszystko mam poza zasięgiem wzroku, nie jak kiedyś na widoku. Ale zgodzę się całkowicie- odgracenie się to super sprawa, dlatego też dobrze się czuje na wakacjach, otoczona tylko niezbędnymi rzeczami ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- dobradusza: gratuluje ![]() ![]() ![]() Mój brat jest na polibudzie, 1 semestr, ciągle mówi jak to nic nie umie, a ciągle dostaje 4 albo 4,5 a nawet 5. Ja go podziwiam, bo wszystkie matematyczne sprawy to dla mnie kosmos.
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki. Witam w ten piękny słoneczny dzień. Obudziłam się o dziwo wyspana i w ogóle dzisiaj mam dobry humor.
Duszko serdeczne gratulacje!!! Teraz mozna się zrelaksować. Kash serdeczne zyczenia z okazji Twego dnia. Obyś nie musiała się przperacowywać dzisiaj ani w kolejnych miesiącach ![]() Dodaja demolka to jest to. Ja kiedyś miałąm pozwolenie od siostry na wyburznie u niej ścianki, w sensie kilka razy uderzyłam młotem. Nastrój od razu mi się poprawil. ![]() A ja dzisiaj podzwoniłam i udało mi się załątwić kilka staży na ten rok ![]()
#3667 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To święta prawda ! Jednak wiesz, nie zawsze da się "wszystko" usunąć ![]() Cytat:
![]() A tak naprawdę to pojęcia nie mam. Ja mam tutaj studia, tż pracę, choć sporo dojeżdża, także wszystko się rozstrzygnie jak skończę studia i znajdę pracę stacjonarną ![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() Zdałam dzisiejszy egzamin i jestem szczęśliwa ![]() ![]() Tż musi zostać dziś po godzinach i nasze plany się kompletnie przesuwają, co nam nie na rękę, bo wychodziłoby, że będziemy kłaść kafle w niedziele ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() ![]() Przydadzą się takie wskazówki ![]() ![]() Bo jest pyszne ![]() ![]() Hej ![]() Ja juz po egzaminie. Szczerze mówiąc odpowiedziałam na wszystkie pytania po trochu. Mam nadzieję, że zaliczę. Nawet będę zdziwiona jeśli okaże się, że jest do tyłu. Zwłaszcza, że mam jeszcze +0.5 oceny do góry za obecność na listach ![]() Do tego dodatkowo wpadła kolejna 5 do indeksu ![]() Jutro wyniki jeszcze jednego egzaminu i jesli będzie do przodu to czekają mnie 3 tygodnie wolnego... Ale cieszyć się będe po wynikach. Póki co poproszę cichutko o kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Duszko GRATULACJE nasza Pani Inżynier
![]() ![]() Dodaja ![]() ![]() TinyPrinces witaj ![]() ![]() A ja sie dowiedziałam, ze za tydzien na zajeciach mam 5 zaliczeń. I pierwszy raz załuje ze nie bede mogla iśc ich napisac, bo to przedmioty na które dałoby się sciągnąc, a wiadomo w grupie łatwiej niz indywidualnie ![]() ![]() Nie wiem jak zalicze tą sesje ![]() ![]() Jeszcze wczoraj napisałam do mojego promotora. Az drugiego maila w tym semestrze ![]() ![]() ![]() Coś mnie dzis podejrzanie boli brzuch, może cos się rozkręca ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Rozeznanie
|
Dobra Dusza gratulacje
![]() ![]() Tiny witam kolejną ekonomistkę ![]() Dodaja ale Ci zazdroszczę, uwielbiam remonty. Może niekoniecznie ten bałagan, który im towarzyszy ![]() Nie cytowałam i zapomniałam, co miałam napisać ![]() ![]() ![]() ![]() W pracy oczywiście dużo roboty, ciągle kogoś nie ma przez co roboty jeszcze więcej. Dodatkowo dołuje mnie fakt, że właśnie ustalany jest plan urlopowy, w którym oczywiście pracowników na umowie zlecenie takich jak ja się nie uwzględnia. Jeżeli po obronie dostanę normalną umowę o pracę to we wrześniu się uda gdzieś pojechać, ale to ciągle niewiadoma ![]() To sobie ponarzekałam ![]() Gratuluję wszystkim studentkom zaliczonych egzaminów i życzę kolejnych piątek w indeksach ![]()
#3672 |
Konto usunięte
|
kashmirka no to powodzenia z leniwym urlopem
![]() ![]() ![]() ![]() kobieto co do jedzenia i chudości. Ja mam tak, że w domu jem bardzo dużo, w pracy zresztą też. Mogłabym siedzieć i jeść i jeść i jeść. Ale jak jem na mieście to automatycznie jem mniej. Nie wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() Duszyczko gratulacje ![]() ![]() Dzisiaj na obiadek Wołowina Kangurzycy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Danae taka cienka żółta? Ja chyba też ją gdzieś mam.
![]()
#3674 |
Zadomowienie
|
hej ho
![]() odgrzebałam się trochę z pracy i sesji i przybywam ![]() Duszko- serdecznie gratuluję obrony! wiem jakie to wspaniałe błogie uczucie nie musieć nic robić 'uczelnianego' ![]() ![]() dodaja i tinyPrincess- gratuluję piąteczek zdolniaszki ![]() dodajka- super że ruszyliście z remontem, nie mogę się już doczekać foteczek 'po przemianie' ![]() kash-zazdroszczę tego wakacyjnego planowania oj zazdroszczę ![]() ![]() iija- kobieto powiedz skąd Ty bierzesz tyle energii? ja po powrocie z pracy i uczelni padam jak kawka i nie mam siły ręką ruszyć. zapodaj jakiś magiczny przepis? aaby- jak się czujesz chorowitku? i'm here żeby słuchać narzekań ![]() ![]() haniulko- z tym bólem coś może być, znajoma też narzekała że ją boli i kilka godzin później kacperk pojawił się na świecie ![]() ![]() u mnie młyn straszny przez ostatnie kilka dni- mieliśmy wizytę szefa szefów i uwijaliśmy się strasznie z wszystkim, od papierów, przez organizację spotkań i wywiadów po szorowanie podłogi w biurze na kolanach ![]() ![]() w szkole do przodu- czekam na wyniki ostatniego egzaminu i w poniedziałek pierwsza i ostatnia poprawka zaliczenia, trzeba będzie przysiąść w weekend.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chorowitek czuje się jak pies zmielony z budą... ![]() Na gg, i na fejsie, i na dżimejlu też już Cię atakuję - musisz sobie jakiś filtr założyć na mnie ![]() Dziękuję ![]() Super ![]() Trzymam kciuki za te pozostałości ![]() Ja tylko na moment wpadłam. haniula, z okazji Urodzin życzę zdrowia, szczęścia, $$, szybkiego i szczęśliwego rozwiązania oraz przede wszystkim zdrowej Lenki ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim!
![]() |
#3676 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Haniula, życzę Ci zdrowia, spełnienia się marzeń, rozwiązania podczas obecności tż, zdrowej i grzecznej w nocy Lenki. ![]()
![]() |
#3677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Staram się odpoczywać, ale niestety trzeba mieszkanie do porządku doprowadzić ![]() ![]() Kash- trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć jakąś atrakcyjną ofertę ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaja- gratuluję pomyślnych zaliczeń na uczelni! ![]() ![]() ![]() Danusia- uwielbiałam tą książkę! a jest tam może przepis na ślimaczki?;> Takie bułeczki słodkie? Snow- trzymam kciuki za poprawkę ![]() ![]() Haniu- Kochana wszystkiego wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() ![]() Bry tak w ogóle ![]() Lenistwo się szerzy u mnie- jeszcze w piżamie siedzę ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym jestem w trakcie kuracji Triacnealem od jakichś 3-4 tygodni i jak na razie wysypy na twarzy nie było, ale czytałam, że to może nastąpić nawet po 2 miesiącach... Także czekam ![]() W ramach prezentu za obronę postanowiłam kupić sobie jakąś ciekawą książkę ![]() ![]() ![]() Tymczasem zmykam troszkę poogarniać mieszkanko ![]() Miłego dnia ![]() PS- a gdzie jest Ala i Anastazja?? Odezwijcie się dziewczyny ![]()
![]() |
#3678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę żeby urlop we wrześniu się udał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super, że do nas wracasz ![]() Haniulka życzę przede wszystkim zdrowia, szybkiego rozwiązania i pociechy z córci, a także kasiory, która pozwoli się Wam rozwijać, podróżować i szaleć
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ależ dziś posapałam ![]() ![]() Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie kąpiel z olejkami od Aaby, zrobiłam peeling o zapachu białej czekolady z wanilią, potem masło macadamia i olejek antycellulitowy cytrynowy ![]() ![]() Kobieto, pamiętam o fotce kosmetyków, postaram się dziś ją zrobić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny!
ja wpadłam tylko szybciutko z życzeniami: Hania- z okazji urodzin wszystkiego najwspanialszego! Żeby Lenka urodziła się szybko i była okazem zdrowia ![]() ![]() ![]() ![]() Aaby- z okazji imienin spełnienia wszystkich marzeń! pociechy z Ł. i z kłaków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam zjeść śniadanie i jedziemy do biura podróży spróbować zarezerwować wakacje, 3majcie kciuki ![]() ![]() miłego dnia Kochane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() danie zapowiada się smakowicie, na pewno wypróbuje ![]() Cytat:
![]() ![]() aaa wolnego potwornie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Haniula- spełnienia marzeń, szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, pociechy z Lenki i wszystkie co najpiękniejsze ![]() Aaby- zdrowia przede wszystkim i duuużo pieniędzy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
Aaby- ja również życzę spełnienia marzeń, zdania szybciutko sesji i przede wszystkim uporania się z wszystkimi problemami jakie Was spotykają i wyprostowania sytuacji finansowej
![]() ![]()
#3682 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
HANIULA - z okazji urodzin dużo zdrówka, radości, szczęśliwego rozwiązania, ociechy z Lenki i TŻ oraz spełnienia wszystkich marzeń ![]() AABY - z okazji imienin samych radośći, dużo zdrowia, pracowitych krasnoludków ![]() ![]() Ja dzisiaj wybitnie się nie wyspałąm, chodze po oddziale i ciągle ziewam. Wszystkich już zaraziłam ziewaniem. Jeszcze pietro wyżej robią remont i cały czas coś wiercą. No nic oddają nam teraz za to jak my się w wakacje remontowaliśmy.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2012-01-26 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz wróciłam na weekend do domku. Dziś kolejna 5 wleciała do indeksu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam kochane Moje
![]() ![]() I Aaaby równiez przyłączam sie do zyczen imieninowych ![]() ![]() Kash -ja koncze teraz magisterke a nie licencjat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Konto usunięte
|
Hania wybacz
![]() ![]() ![]() Dziewczyny zarezerwowaliśmy wakacje! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Haniula ja też przyłączam się do życzeń
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja czekam na TŻ... teoretycznie pracuje do 14:30, ale ma umówionego klienta i dzwonił właśnie do niego, że nie zdąży przed 15... ![]() ![]() ![]() Dzisiaj u nas na obiad schab pieczony i ziemniaczki pieczone ![]() W ogóle wiecie co ostatnio zrobiłam ?? ![]() ![]() Doszłam do tego, że ostatnio zamiast schabu upiekłam pierś z indyka ![]() ![]() ![]() Moja mama skomentowała to jednym zdaniem: "Jeszcze parę lat i się nauczysz rozróżniać mięsa..." Ale serio- polew mieliśmy niezły, bo jeszcze coś takiego mi się nie zdarzyło ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Haniula z okazji urodzin życzę szcześliwego rozwiązania byście wszyscy razem byli w tej pięknej chwili,zadowolenia z P. wiele miłości,zaliczenia na studiach i spełnienia wszystkich marzen ![]() Aaby z okazji imienin życzę Ci wiele radości,dużo uśmiechu,miłości,samych pozytywnych chwil,zadowolenia z tż i kłaków i spełnienia marzeń zarówno osobistych jak i zawodowych ![]() Kashmirka super że już macie zarezerwowane wakacje ![]() ![]() Ijaa już trzymam kciuki za spełnienie planów zawodowych ![]() Dodaja gratuluję zaliczenia ale wiedziałam że w Twoim wypadku to tylko formalność ![]() A już nie mogę się doczekać jak zrobicie mieszkanko po swojemu i wkońcu będziesz czuła się dobrze ![]() Do lekarza idę 6 lutego będzie to ósmy tydzień. DobraDusza jeszcze raz gratuluję ![]() Aaby życzę szybkiego powrotu do zdrówka. ![]() Ja ostatnio mnie piszę bo też mniej siedzę na internecie bo czuję się fatalnie,dopiero popołudniu dochodzę do siebie ale poranki są okropne. U mnie zima na całego śnieżek prószy. W przyszłym tygodniu zaczynam jazdy ![]() Miłego dnia kochane ![]()
#3689 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hania wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]()
![]() |
#3690 |
zawsze mam racje
|
Ja niestety nie umiem od tak posiedzieć na plaży, muszę mieć stos gazet i inne rozrywki, aż mnie rozkręca inaczej.
Chyba nie jestem inteligentna, bo inteligentni ludzie się nie nudzą ![]() Dlatego też nie umiem zrozumieć jak ludzie jadą 3 godz w pociągu patrząc się w okno tylko, nawet jak jestem zmęczona i nie czytam, to chociaż oglądam obrazki. Nie wiem skąd moja dziwna przypadłość ![]() aaby: zyczę zdrowia, spokoju, rozwiązania się problemów i wypełniania się punktów ostatnio wymyślonego planu kilkuletniego ![]() ---- Ale jestem spięta i napięta, a grrr. Musze jeszcze iść na pocztę poodbierać listy, a wieczorem chyba chwycę za mopa i ścierę w ramach relaksu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.