|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Masz rację....
|
|
|
|
#3422 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ![]() Jestem z okolic Rybnika. Ślub będę miała dopiero 31 sierpnia 2013, ale już powoli wszystko załatwiamy. Mam od razu kilka pytań ![]() - czy możecie mi polecić jakiegoś Dj z okolic Wodzisławia, Rybnika, Raciborza? - czy któraś z Was szyła sukienkę gdzieś w okolicy Rybnika i ma sprawdzoną, utalentowaną krawcową? |
|
|
|
#3423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po tu jesteśmy ![]() myślę, że Nowe PMki chętnie porozmawiają na ten temat skoro wcześniej były nie obecne
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile można?
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
oska_m - a mnie się właśnie wydaje, że polecamy wciąż te same osoby
Nowe nazwiska padają gdy przychodzi ktoś nowy i pisze kogo wybrał ![]() A te, które są nowe i szukają kogoś to przecież mogą poszukać w wątku.. Chociaż kilka stron przeczytać
|
|
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
jestem za gruba na wszystkie sukienki;( ryczeć sie chce a ślub za 4 miesiące;/ idiotka
![]()
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzałaś coś, w ilu salonach byłaś? Ja to mogłabym powiedzieć że jestem gruba ![]() Bo jestem
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
byłam w salonach i przymierzałam. ale chcę kupić używaną. bo na nową mnie nie stać. a że wiem w jakim stylu chcę suknię to mam problem.
mam na głowie tyle problemów, nie tylko zwiazanych ze ślubem, że łzy się same cisną do oczu. odechciewa mi się tego ślubu;(
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też do najszczuplejszych nie należę suknia szyta była na rozmiar 42. Cała z koronki, lekka literka A. W czym czułaś się najlepiej? Na pewno coś znajdziesz, dużo dziewczyn sprzedaje swoje suknie po ślubach (choć ja swojej nie mogę sprzedać od 3 miesięcy No ale skoro ty ważysz 53 kg i uważasz że jesteś gruba... to chyba coś jest w twojej głowie
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2012-01-23 o 22:55 |
|
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie niby nie ważę dużo a brzuch mam jak balonik (delikatnie mówiąc
biust też mam nie całkiem mały... w ogóle ja raczej mam budowę "napuchniętej" albo "nadmuchanej" teoretycznie noszę 36/38, ale chyba ktoś z tymi numerami kręci:/
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak po za tym Ty chyba grubasa nie widziałaś Więc proszę tak nie pisać
|
|
#3433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co już macie załatwione ? Gdzie wesele ? ![]() Mogę polecić 2 Dj'ów 1) p.Leszek Lipka http://www.corn-music.pl - grał na naszym weselu 2) Dj Darcco => http://turysta.info/dj_darcco Cytat:
...Nie smuć się, na pewno coś znajdziesz
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-01-24 o 07:00 |
||
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Już zdążyłam się zorientować, że każda z Was płaciła za próbny, więc może tylko ja miałam tak dobrze albo faktycznie zrobiła to dziewczyna po znajomości nie wiem.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3436 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny nie chciałam nikogo zdenerwować, po prostu myślałam, że po to jest te forum ... ale cóż myliłam się... jeśli ktoś nei chce kolejny raz wyrażać opinie na temat makijażystki to przecież nie musi nikt tu nikogo nie zmusza ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
rozmiary które nosis wcale nie są duże coś mi się wydaje, że jesteś już tymi wszystkimi przygotowaniami zmęczona i tak reagujesz. A po za tym każda dziewczyna ma jakieś kompleksy i każda uważa że jest gruba---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
Cześć ![]() Spokojnie masz dużo czasu, więc powoli wszystko sobie ogarniesz . Jesli chodzi o Twoje okolice to niestety nic Ci nie polecę Dj z tych okolic nie znam, a jeśli chodzi o krawcową, to ja sukienkę będę zmawiać w salonie... bo krawcowej jakieś mega dobrej niestety nie znam
|
|||
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z używanych to największym problemem może być wzrost. Ja tak właśnie miałam. Bo rozmiarowo niby ok, tylko za krótkie. To zrozumiem, ale nie, że jesteś za gruba!!!!!!!
|
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3440 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
.Mamy już salę - Ignacowy Dwór w Pszowie, termin w Kościele, własnego księdza i wstępnie zarezerwowanego fotografa. Jesteśmy w trakcie umawiania się z kamerzystą. No i szukamy Dj'a. Sukienka, która mi się spodobała kosztuje 5000zł w salonie i wymyśliłam, że uszycie podobnej będzie lepszą opcją. Szukałam na all i innych portalach z ogłoszeniami, ale niestety nie widziałam podobnej.
|
||
|
|
|
#3441 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie nie ja jej wysłałam jednego maila w którym zawarłam mnóstwo pytań no a na odp jeszcze czekam ale poczekam do końca tygodnia i na pewno zadzwonię jak nadal nie bd odp ![]() A co do komentarzy, że to zaczyna być wkurzające...ludzie po to jest forum żeby pytać jak ktoś nie ma chęci odpowiadać to nie musi, widocznie znalezienie dobrej makijażystki jest największym problemem w organizacji ślubu...a z forum dowiedziałam się tylko o 2 paniach z mojej okolicy p.Basia i p.Maja więc może ktoś NOWY kto się tu pojawi będzie mógł podzielić się jakąś inną opinią, może ktoś odkrył jakąś świetną makijażystkę i czytając takie "wołanie o pomoc" będzie miał chęć się tym z NAMI podzielić
|
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także ja bym celowała w jedną z tych dwóch na Twoim miejscu
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swego grona ![]() Ja za mąż wychodzę w sierpniu ![]() W lutym mamy nauki...no a potem wiadomo wizyta w poradni...trochę się o tych wizytach nasłuchałam....hmm....czy któraś z Was mogłaby polecić jakąś normalną poradnię w okolicach Katowic,Chorzowa w której nie pracują nawiedzone panie? Nie chciałabym po prostu wynieść nie miłych wspomnień....hehe Będę wdzięczna za wszelkie informacje
|
#3444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Witaj, też jestem z tych okolic i zabij mnie nie wiedziałam, że u nas jest taki dom weselny, muszę przyznać, że wygląda na duży i ciekawi mnie czemu o nim nie słyszałam chyba muszę się bardziej zainteresować ![]() Hmm podobno jakaś babka szyje super sukienki w Czyżowicach ale ja jej nie znam nawet nie widziałam jej wykonania więc mogę Ci tylko powiedzieć, że taka istnieje. Jakiego macie fotografa? |
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poradnią nie ma co się stresować na zapas. Czasem bywa tak, że mimo oporów wychodzimy z takich zajęć bardzo zadowoleni. Tak było w naszym przypadku. Ale my niestety z innych rejonów Śląska
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co już masz załatwione ? Nie ma sprawy ![]() Cytat:
![]() nawet nie wiedziałam, że jest taka sala ![]() za kam i dj'a
|
||
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pani wprawdzie jest trochę nawiedzona ale przynajmniej jest tylko jedno spotkanie i nie trzeba robić żadnych wykresów no i jest się na tym spotkaniu całą grupą, która się zebrała, a nie indywidualnie więc zawsze trochę raźniej (wiem ze czasami jest tak ze trzeba się indywidualnie w poradni spotykać) Poradnia o ile dobrze pamiętam jest w 2 i 4 czwartek każdego miesiąca, ale na 100% nie jestem pewna, najlepiej tam zadzwonić najpierw albo napisać maila
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-01-25 o 11:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

po tu jesteśmy 

...