|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
czemu?
|
#2642 |
|
Wtajemniczenie
|
Picz co jest?
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Peach jak to?
niech ten się już skończy.
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszło tak, że nie mam nic na twarzy nawet pudru. Śpieszyłam się.A cienie bym wzięła, ale ja nie lubię z lusterkami - zawsze się boję, że stłucze :/ A pani z all w końcu odpisała, że wysłała. Mam wrażenie, że to przez napisanie do niej na fb ![]() Widziałyście? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=588568
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy co ?
Moi rodzice nadal twierdzą że ich postanowienie na ten rok to kupić mi mieszkanie żeby było równo bo mój brat w moim wieku już dawno mieszkał w ich mieszkaniu na ich koszt a ja teraz chcę się skupić na nauce i dodatkowo oni myślą nad jakimiś nowymi szeregowcami, których nawet jeszcze nie postawili to wiecie, dojazd 1,5 godziny dziennie próbuję im powiedzieć że raz że na razie nadal będę im siedzieć na głowie i się uczyć a dwa że wolę coś z wtórnego
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam Wam, że jak spuści babka z ceny 5 tysięcy to ona kupi. babka nie spuściła, więc ona zrezygnowała i mówimy jej, że moi rodzice dadzą mi ok 2 tysiące, a resztę tż weźmie kredyt, a ona "w biznesie odrobina ryzyka i negocjacji to podstawa" i że i tak nikt tego nie kupi. coś czuje, że ta jej taktyka się nie sprawdzi i będziemy muesieli szukać dalej. tż wkurzony i załamany bo napalił się niesamowicie, ja zresztą też. sorry, że na biało
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2648 |
|
Wtajemniczenie
|
Picz wolałabym tego nie mówić, ale: przerabiałam...
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio, bo nie wiem... wydaje mi się, ze wszystko przyjęłabym z otwartymi ramionami i najwyżej sprzedałą Cytat:
|
||
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
ech Peach mam nadzieje, że jakoś się uda. Z rodziną najlepiej się na zdjęciach wychodzi
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie pamiętam jak to pisałaś, a ja byłam taka pewna
jak to u Was było?Cytat:
kurna nie rozumiemy z tż, poprzednie mieszkanie które chciała kupić było o 40 tysięcy droższe i chciała je kupić a to nie
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze się to jakoś wyjaśni
![]() Ale Wam zazdroszczę tych planów mieszkaniowych!! |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Peach ale nie wszystko jeszcze stracone. Ale kurcze skoro chcecie dorzucić tą kasę to nie powinna robić problemu...
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli poprzednie chciała kupić a było droższe to naprawdę dziwne
Może chce to wszystko jakoś odwlec w czasie... No bo czemu niby nie miałaby kupić tego mieszkania od razu... Dziwne
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
klub
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
no to wszystko jest wbrew logice: tamto droższe o połowa chciala kupić, żebyśmy się dołożyli też nie, a co do tego kazała nam decydować "bo przecież my tam bedziemy mieszkac", zadecydowaliśmy i co? jeszcze nas przekonywała jaki czynsz niski, ile bedziemy mogli zaoszczędzić. nie rozumiemy tej logiki. jeszcze pół dnia spędziliśmy w obi z notatnikiem ile by remont wyszedł. no nic, następnym razem nie będziemy nic jeździć oglądać bo tylko się niepotrzebnie napalamy
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, też dzisiaj na noc zrobiłam sobie ten koczek
ale zupełnie mi nie wyszło, odkształciły mi się włosy przy głowie, z jednej strony się napuszyły więc dzisiaj mam warkocza dobieranego do grzywki i koczek wysoko ![]() Też zazdroszczę tych planów mieszkaniowych... http://www.wagaciezka.com/viewtopic....439150#p439150 - jak to czytam, to mdleję... I podziwiam kierowców naprawdę, że się w tym orientują, bo mi już mózg paruje, dalej nic z tego nie wiem, a jeszcze muszę rozpracować tarczki ). A pokażę Wam, co mnie tak zbulwersowało: http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=45&t=33389 wiem, że totalnie nudne, ale rozumiem dziewczynę, bo mam zawodowo taką samą sytuację, a żaden głupi ciul nie pomoże, bo jestem kobietą i powinnam taką wiedzę z mlekiem matki wyssać. Zapomniał wół...
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może jest w gorszej lokalizacji ? |
|
|
|
|
#2660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ojciec ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
a poza tym ja tam bym nie kręciła nosem na rynek pierwotny - jakbym sama miała sobie kupić mieszkanie, to tak, ale jak mam coś dostać, za darmo, to na pewno nie, bo właśnie bym sprzedała najwyżej oczywiście jeśli rodzice pytaliby o moje preferencje, tobym powiedziałą, że lepiej z wtórnego, ale jak nie to nie
|
||
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
naj, tak, ona kupi tak czy siak. przynajmniej tak twierdzi i tak zawsze twierdziła
Ilsa, nie jest w gorszej lokalizacji, bo w naszej miejscowości nie ma gorszej czy lepszej lokalizacji - to jest 15tysięcy mieszkańców, więc wszędzie jest tak samo blisko jak i daleko Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-01-25 o 12:05 |
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, wybacz, nie wiem, jaki jest Twój ojciec, w tym momencie generalizuję i na nic innego mnie nie stać. Jak widzę podejście "doświadczonych kierowców" do każdego, kto zada dowolne pytanie, to otwiera mi się nóż w kieszeni. Każdy się kiedyś musiał uczyć, a jak mężczyzna pisze pytającej kobiecie, ile razy musiała dać dupy, żeby dostać tę pracę, to ma u mnie opinię chama i buca. Reszta panów z tego forum zdaje się potwierdzać tę tezę.
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała, żeby teściowa mi kupiła mieszkanie
A ona nie chce I mama też mi nie chce kupić... I zostaliśmy z tż sami |
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ojciec też ma odchyły,w inną stronę co prawda, ale jednak. Jak się go ktoś o coś spyta, to łechta mu to ego jego to kręci i lubi pomagać, ale ma swoje za uszami. Choćby ten zakaz wjazdu do Niemiec ale zawsze lubiłam w moim ojcu to, że jego tir nie jest obwieszony bibelotami, rejestracją z jego imieniem, lampkami i pluszakami ma bardzo ładne, klasyczne wnętrze ojciec mi powiedział, że po tym, jakie ma auto, widać klasę kierowcy
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wstałam późno, bo wczoraj późno zasnęłam - nie wiem, że ja nie mogę iść spać o normalnej godzinie Niby szybko się położyłam, ale grałam na telefonie w Alchemy - jakie było moje zdziwienie, jak "stworzyłam" pierścień ![]() Zjadłam śniadanie, pogadałam z By i zaraz trzeba się wziąć za naukę, bo po południu chcę jechać na zakupy sukienkowe... A bardzo nie chce mi się uczyć na piątek Więc na pewno będę tu zaglądać
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W. mi opowiadał, jak wyglądały jego początki. Pomagali mu telefonicznie tylko koledzy z firmy i nasi sąsiedzi, którzy jeżdżą na międzynarodówkach. A reszta dawała popalić. Teraz sam pomaga, ale podejrzewam, że też ma jakieś takie odskoki typu wyśmianie kogoś za proste pytanie, ale jednak w tonie żartu, a nie dopieprzania komuś i poniżania go. Samochodu ojca nie pamiętam, choć byłam z nim raz w 2-dniowej trasie, ale zdaje się, że był czerwony. I na pewno miał tę pseudo-rejestrację z imieniem ble.Za to samochód W. widziałam tylko z daleka, zostawił raz na stacji na przerwę weekendową. Bardzo ładny wyróżniał się, czarny, czysty, zadbany. No ale nie wiem, jakie tam trupy w szoferce trzyma
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-01-25 o 12:56 |
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
hello
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee Jak tam kwestia studiów?
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładnie
![]() Cytat:
![]() Rodzice niestety, ale niewiele tu mają do gadania jeśli już coś takiego zaistnieje, to zostaną poinformowani.Cytat:
Ja...najpierw się śmiałam, później jak zobaczyłam, że mówi serio, zrobiłam duże oczy i mi trochę dobry humor zszedł. Na razie ustaliliśmy, że to trochę za wcześnie na tak poważne kroki i będziemy u siebie pomieszkiwać.
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem nic jeszcze. napisalam wczoraj maila do prowadzacej,odpisała mi, ze jak bedzie wiedziala czy egzaminator da rade przygotowac dla mnie egzamin na piatek to da znac
![]() pomijam fakt, ze napisałam, ze mogłabym tez odpowiadac ustnie, cokolwiek...i jeszcze raz dokladnie opisalam moja sytuacje
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

nawet pudru. Śpieszyłam się.
a ja teraz chcę się skupić na nauce i dodatkowo oni myślą nad jakimiś nowymi szeregowcami, których nawet jeszcze nie postawili to wiecie, dojazd 1,5 godziny dziennie
13.03.2008

więc dzisiaj mam warkocza dobieranego do grzywki i koczek wysoko
oczywiście jeśli rodzice pytaliby o moje preferencje, tobym powiedziałą, że lepiej z wtórnego, ale jak nie to nie
i zaraz trzeba się wziąć za naukę, bo po południu chcę jechać na zakupy sukienkowe... A bardzo nie chce mi się uczyć na piątek
ale jaram się!