|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Byłam dziś na salsie - fajnie było
![]() Jutro zumba, w zasadzie to to samo Dzięki dziewczyny za wypowiedzi o dzieciach. Mam nadzieję, że jednak coś w końcu poczuję, tak jak Asia, bo wiem, że TŻ by chciał - widzę jak patrzy na młodszą córkę mojego brata
|
|
|
|
|
#2252 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy próbowałaś już Golden Rose, te w trójkątnych buteleczkach. Jak dla mnie - dobra jakość. Cena przyjazna, duży wybór kolorów. Może spróbujesz? No i Wibo też polecam, całkiem nieźle się trzymają. Cytat:
![]() Cytat:
Ta mała istotka naprawdę wiele zmienia w życiu Ale dzisiaj rozwalony dzień miałam. Meteopatia na całego. Podnieść się nie mogłam, mimo, że mi laski dały pospać całkiem przyzwoicie, na każdym kroku zamykały mi się oczy... Ueru, choć normalnie ma cykl spania po 3 h, dziś zażądała drzemki już po 2 i spała 1,5h [normalnie 40 min]. Yao, która już od wieków w dzień drzemki nie miała, sama załadowała się na kanapę i usnęła ![]() A ja na koniec powstrzymałam się od zakupu lakieru w Rossmannie [ale jego zakup jest pewnie tylko kwestią czasu ]
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogłam dzisiaj podnieść się z łóżka, przez ponad pół godziny przesuwałam drzemki co 5 minut
A jak w końcu się podniosłam to psica tak się rozwaliła, że miałam straszną ochotę walnąć się obok niej i spać dalej ![]() U mnie śniegu mało, to co było topnieje, jedynie na trawnikach widać, na chodnikach prędzej już lód. Jak szłam dzisiaj do pracy to bym kilka razy orła wywinęła, mogliby trochę piaskiem te chodniki posypać ![]() Kasia, u Ciebie to już w ogóle jakaś masakra. Nie dość, że jak zasypie to ciężko się wydostać to jeszcze odśnieżać im się nie chce -- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
To normalne !Nie dżaźnij mnie ! Cytat:
To na co czekasz ?! Do roboty ! Zegar tyka . Jak zwykle . Te Prosilk straszliwie smużą i pędzelek okropny . O trwałości nie wypowiem się, bo przez te smugi natychmiast zmywałam. Próbowałam pięć razy, ze zmienionym pędzelkiem też . Tych trójkątnych nie próbowałam . Dzięki za typ . Cytat:
Bo ja mieszkam na zadupiu, zapomnianym przez Boga i ludzi ! U mnie śnieg padał wczoraj cały dzień . Poziom - prawie do kolan . Próbowałam wczoraj trochę odśnieżyć . Efekt - muszę w usztywniaczu na rękę chodzić . Znajomy obiecał, że dzisiaj przyjedzie i łopata pomacha . Jak ja nienawidzę zimy !!! Miłego dnia -- |
||
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam do drugiej galerii i kupiłam 2pary spodni
Dziś mam egzamin z ekonomii
|
|
#2256 | |
|
|
Cytat:
Dziś podali informację o tej srogiej zimie, co mówiłaś... Brrr... nie mam ochoty na dwór wychodzić. A paczka z kosmetykami na poczcie na mnie czeka. Żałuję, że nie poszłam dzisiaj. I jak poszło???
|
|
|
|
#2257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sasasa
![]() Stwierdziłam, że bardziej męczą mnie takie ćwiczenia na końcu w stylu pilatesu niż sama zumba/salsa ![]() Dopiero teraz wiem jak słabe są moje mięśnie, zwłaszcza brzucha ![]() Zauważyłam jeszcze jedną dziwną rzecz - są tak dziewczyny o wiele szczuplejsze ode mnie, a mam wrażenie, że o wiele gorzej się ruszają niż ja ![]() Gdyby to było takie proste ![]() I nie mówię tu o próbowaniu, bo to akurat jest przyjemne ![]() Cytat:
![]() No i jak, przyszedł? Pomachał? ![]() Cytat:
![]() Jak poszło? - Aha, wybrałam oprawki, mam nadzieję, że nie będę żałować, że akurat te wzięłam... TŻ'owi bardziej podobały się te drugie (fioletowe), ale stwierdził, że może dlatego, że są bardzie klasyczne. Wzięłam czerwone, są odrobinę za szerokie, ale nie widać tego tak bardzo. Przyciągają uwagę Naprawdę ciężko było mi się zdecydować, bo w obu było mi ładnie
|
||
|
|
|
|
#2258 |
|
|
Poka bryle
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam dopiero, nie wiem kiedy będą do odebrania
![]() Mam nadzieję, że zakład pracy nadal je dofinansowuje, bo jak nie to się wkopałam |
|
|
|
|
#2260 |
|
|
Nie jestem pewna, ale chyba są odpowiednie regulacje w prawie pracy, że jak Ci wzrok siada z uwagi na warunki w jakich pracujesz, to zakład pracy jest zobowiązany wręcz do pokrycia kosztów okularów.
Oczywiście masa osób o tym nie wie, a pracodawcy się niezbyt chętnie wychylają... ale coś takiego funkcjonuje. Zatem w razie czego możesz postraszyć, że sprawą zajmie się inspekcja pracy
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No i jak ? Ustąpić tak do końca nie ustąpi . Złagodnieje jak nie będę nadgarstkami ruszać . Zgodnie z zaleceniami lekarzy muszę przez cały czas nosić usztywniacze . { } To właśnie z powodu tych rąk "inwalidą" jestem . A jak myślisz ?! Oczywiście, że nie . Typowy Kaszub . To zrobisz poka, poka, kiedy odbierzesz . Dzwonek przy mojej furtce popsuł się . Muszę poszukać opinii o tych bezprzewodowych dzwonkach . U mnie zima ! Kurde, kurde, kurde ! Miłego dnia |
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,ze jak już je dostaniesz to się pochwalisz W Małopolsce to samo ![]() A co do ekonomii to zobaczymy jak mi poszło. Sama wolę nie oceniać
|
|
|
#2263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabić to mało, pogoń go trochę, niech pomoże kobiecie ![]() ![]() Ja powiem tylko jedno - ja pier...lę, jak zimno!!! Cytat:
![]() Daj znać jak już będziesz wiedziała
|
||
|
|
|
|
#2264 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
U mnie też zima i z dnia na dzień się pogłębia... Brrr... całe szczęście nie muszę wychodzić ![]() TŻ'ta wysłałam po paczkę
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
|
Cytat:
ja tylko uchylić drzwi muszę ![]() Nawet sąsiedzi już wiedzą i go wpuszczają, jeśli zdecyduje się wrócić wcześniej, niż wyjdę po nią z powrotem ![]() Pracy współczuję Mnie też już niedługo przyjdzie opuścić ciepły #%$^&dołek, cytując klasyka
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A więc - ![]() Już prawie przywykłam do tubylczych zachowań ![]() Oj prześladuje, prześladuje . Wiele osób mi to mówi, bo trudno uwierzyć, że tyle "nieszczęść" może spaść na barki jednej osoby . Ja uważam, że ktoś mnie przeklął . Odczynianie nie pomogło { a co, ja wierzę }. Nie tak dawno poradzono mi, żeby na łono kościoła katolickiego wrócić i gorliwie modlić się . Cytat:
Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem strasznie zla na siebie;/ Jak się stresuję to pochłaniam wszystko, co tylko mam w lodówce
Zaraz idę zrobić ciasto, które pewnie zjem sama.
|
|
#2269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety też zajadam stres
|
|||
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() Nie będę ukrywać,ale wyszło mi świetne
|
|
#2271 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
A piec nie umiem
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłabym ciasto
![]() A że nie mam ciasta więc pożeram czekoladę truskawkową Wedla
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
|
Cytat:
W zapasie kupne ciasteczka z nadzieniem jabłkowym, które podjadam namiętnie ![]() Przypomniałaś mi o czekoladkach
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy lata? Niezła jesteś ![]() A co to za ciasteczka z nadzieniem jabłkowym? ![]() Ja dzisiaj jadłam u rodziców Regionalne w białej polewie (zazwyczaj są w czekoladowej) - pycha Rodzice kupili je gdzieś kiedyś w promocji i niestety nie mogę ich nigdzie znaleźć TŻ był na piwie z kolegą, przed chwilą wrócił i przyniósł mi czarne miodowe Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-28 o 23:35 |
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
|
Cytat:
![]() Ciasteczka z Leclerca, jakieś ichniejsze, coś jak roladki z marmoladą. Zazdroszczę piwska, ja nie mogę i pewnie jeszcze dłuuuugo...Karmi malinowe tylko
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym tak
![]() Chłopak koleżanki powiedział,że muszę zostać jego żoną przez to ciasto ![]() Cytat:
Kiedyś chcialam wyrzucić jakiś ryż z sosem,bo dla mnie był okropny a śwagier chciał dokładkę (a powiem od razu,że jak je mu coś już smakuje to cud )Lubię ![]() Cytat:
Nie wiedziałam,że nawet takie jest
|
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję, bo cały czas mam w pamięci to pyszne wino, które u Ciebie piłam ![]() Cytat:
A jak długo będziesz karmić Ueru piersią? ![]() Cytat:
![]() Już kiedyś pisałam, że dla mnie truskawkowa Wedla to zabójstwo - jak zacznę to nigdy nie skończy się na jednej czy dwóch kostkach, zawsze na ostatniej ![]() Próbowałam poćwiczyć konturowanie różem i bronzerem i znowu wyglądam jak klaun ![]() |
|||
|
|
|
|
#2278 | ||
|
|
Cytat:
i to nie alkohol, więc możesz pić ![]() Cytat:
Narobiłaś mi smaka na to winko Nie wiem, jak długo, ale pewnie do roku na bank, a potem to nie wiem ![]() Kawowe próbowałam, ale jednak malinowe dla mnie lepsze ![]() Konturowanie to sobie totalnie odpuszczam Czasem ciapnę trochę brązera na tył policzków, koło ucha i tyle. Żadne tam czoła, brody czy boki nosa
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, Stokrotki też u mnie nie ma. Kiedyś widziałam takie w Piotrze i Pawle (nie dokładnie to samo, ale też z liczi), ale ostatnio nie było ![]() Mówiąc "konturowanie" miałam na myśli tylko i wyłącznie policzki, żadne tam czoła, brody czy boki nosa Chciałam sobie zrobić coś na kształt podkreślonych kości policzkowych bo normalnie to ich w ogóle nie widać, nawet jak zrobię dziubka to tak jakby ich w ogóle nie było ![]() |
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
|
Cytat:
A masz pędzelek do konturowania? Zastanawiam się, czym on się różni od zwykłego do różu. Albo czym różni się pędzel do różu od tego do brązera... Bo wstyd się przyznać, wszystko ładuję na twarz jednym ![]() Może na tym kursie się czegoś nauczę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

]

} To właśnie z powodu tych rąk "inwalidą" jestem . 

Rodzice kupili je gdzieś kiedyś w promocji i niestety nie mogę ich nigdzie znaleźć
i pewnie jeszcze dłuuuugo...