|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
gosza dawaj te zestawienie
|
#3392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ahaa! za 100dniówkowe podsumowanie
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-01-26 o 12:48 |
||
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce wymieniać jego pełnego imienia i nazwiska bo potem jeszcze ktoś mnie znajdzie na forum albo on sam wiec przesle linkiem to ten Pan----> http://www.ocen.pl/lecturer.php?action=show&who=3054
|
|
#3394 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie miałam przyjemności
ale wnioskując że jest metodologiem to na pewno pomoże Ci to w pisaniu pracy, wszystkie zmienne, wskaźniki i ew. hipotezy będziesz miała poprawnie skonstruowane. Ja jak się teraz okazało w pracy licencjackiej miałam cały rozdziałm metodologiczny praktycznie źle taką miałam promotorkę :PA wybrałas już temat?
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza grzywkę Kleopatry
będzie można zobaczyć jak będę miała natchnienie do zdjęć. Może jutro T. porobi mi jakieś zdjęcia
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, wczoraj bylam tylko zaklepac tego promotora i zerknac na tematyke.. i on mial w miare najszersza... Reszta byla straszna. Nad tematem pomysle pewnie dopiero po sesji .. teraz nie mam nawet do tego gowy
|
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli któraś z was mogłaby mi pomóc w odnalezieniu jednego filmiku byłabym bardzo wdzięczna
Widziałam na vimeo filmiki z zakończenia na którym Pan Młody jechał wozem z rejestracją "Lovelas", Pani Młoda to blondynka, miała czerwony bukiet , czerwony kwiat we włosach, druhny miały czerwone sukienki. Niestety ale brat odnawiał system i wszystkie moje zakładki poszły w zapomnienie, ja pamietałam tylko jeden wyraz z tytułu filmu, ale jak wpisuje w wyszukiwarkę to mi go nie odnajduje bo już wszystkie wszelkie filmiki przejrzałam. Jeśli ktoś go pamięta i wie gdzie jest na vimeo proszę o pomoc
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Goszowe zestawienie ślubne na 75 dni przed wielkim dniem
![]() Data ślubu 10 kwietnia 2012 Mamy: Kościół : godz. 12. 30; protokół spisany Nauki przedmałżeńskie i poradnia Polecamy!!! Sala Kryształowa domu weselnego Rege w Bieńkowicach Fotograf Jarosław Gnot- Nowy Fotoart Racibórz Zespół Sami Swoi 2 wódka: Żubrówka Biała obrączki: Zakład Jubilerski Tik Tak w Raciborzu samochód: czarny dwudrzwiowy Mercedes- Benz 560 sec 5.5L + kierowca kwiaciarka (kościół, samochód, bukiet, butonierka): Pani Małgosia tort i ciasta: piekarnia Wyleżoł Bieńkowice kucharka do kruchych ciastek: ciocia Łucja zaproszenia (prawie wszystkie rozdane): wg własnego projektu suknia: szyta na zamówienie w pracowni krawieckiej "Michalina Styl" garnitur dla Pana Młodego buty dla Pani Młodej- taneczne firmy Akces2 buty dla Pana Młodego materiały na winietki, zawieszki i menu zamówione busy do rozwozu gości po weselu fryzjer: Salon Urody Image- p. Mariola wizażystka: Salon Urody Image- p. KlaudiaDo załatwienia w najbliższym czasie (z uwzględnieniem pewnych rzeczy na luty) : oprawa muzyczna- kościół !!! bielizna dla Młodej bielizna dla Młodego pończochy wino alkohole kolorowe koszula i krawat dla Młodego spowiedź podziękowania dla rodziców niezbędnik Młodej niezbędnik Młodego wybrać konkretny apartament na noc poślubną !!! zamówić kołacz weselnyW załączniku kolarz sukni ślubnej z dodatkami
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-01-27 o 14:15 |
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
grzywka a'la kleopatra czyli na prosto?
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idziemy 4 lutego na impreze karnawałową i wypróbuję ślubną fryzurkę
|
|
|
#3402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() kindziulindzia gratuluje załatwionych spraw obrączki bardzo ładneparty_girl gratuluje bucikówWiktusiaczek ![]() ![]() za każdą załatwiona sprawę Cytat:
magdziaS ![]() To już tuż tuż.... ![]() Gratuluje stażu i piękna historia[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;31856435]ojej ja swojego też poznałam przez internet. spotkaliśmy się raz, jakoś tak od razu. nie spodobał mi się i skasowałam numer. ale był łatwy, więc zapamiętałam i się odezwałam po 3 miesiącach. i tak zostało do dziś![]() jak pomyślę, to mi się miło robi [/QUOTE]A już myślałam, że jestem sama mój też zapoznany przez internet a co najlepsze w ogóle nie urzekł mnie zdjęciem, napisałam bo był z okolic a jak go zobaczyłam na żywo to stwierdziłam, że to ten, ale że on mnie nie będzie chciał Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia przecudna, chętnie zobaczymy Cię w niej już jako PM
|
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bukiet
|
|
#3405 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja z Tz krecilismy ladnych pare miesiecy, wszyscy mysleli ze jestesmy para a my ostro, ze nie! Oj baaaardzo dluga historia... Nasi znajomi nas poznali, a ja bylam wsciekla bo go kojarzylam i jak wtedy twierdzilam "bardzo nie lubie takich cfffffffffaniakow", ale dla spokoju spotkalismy sie paczka no i... pozniej udalo mu sie zdobyc moj nr gg, nawijalismy 7 godzin o wszystkim i o niczym, a pozniej spotkania w gronie znajomych, imprezy, na ktorych bawilismy sie ciagle razem, a pozniej zwalalismy to na alkohol! chodzeniu na spacerki, dlugim siedzeniu u siebie w domach itd. stwierdzilam ze jestem w koncu gotowa ) ech... ale te czasy byly slodkie A najlepsze! W pierwsze Swieta jak juz sie spotykalismy (a nie bylismy ze soba jeszcze) stwierdzilam, ze wypadaloby mu cos dac, chociaz nie wiedzialam czy on mi cos da, ale poszlam i kupilam niezobowiazujaca maskotke w postaci reniferka... no i jak sie okazalo dobrze zrobilam, bo przyszedl w Wigilie z wielka paczkaaaaaaaaaaa a w niej byl............reniferek ![]() Cytat:
Cytat:
super podsumowania! (musialam pokasowac minki)
|
||||||||
|
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
gosza_m
przepiękny bukieta co to jest kołacz? jagata suknia piękna, bardzo mi się podoba a bukiecik 3 |
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie zdarzenie z nocy. Źle się czułam, wręcz koszmarnie (@). Wzięłam tabletkę i leżałam jęcząc. Zawsze na dobranoc mówimy sobie z TŻem:
JA: Dobranoc moje słońce TŻ: Dobranoc moje słoneczko. Leżałam, cierpiałam, a TŻ już spał. Powiedziałam wiedząc, że śpi- Dobranoc moje słońce, a TŻ śpiąc odpowiedział, tylko niestety inaczej niż zwykle- Dobranoc moja słonico Musze go zapytać czy to pamięta, czy zrobił to zupełnie nieświadomie |
|
|
|
#3409 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomnial mi sie moj koszmar senny dzisiaj - zwiazany ze slubem oczywiscie!
Wesele mialam na sali podzielonej na 2 sale, w jednej sie siedzialo, w grugiej tanczylo, a ze ja tak nie chcialam (to na fakcie ->szukalam specjalnie duzej sali na 120 osob, zeby w 1 miejscu sie siedzialo i tanczylo, udalo nam sie znalezc, ale dosc daleko w sumie od nas) to nagle podczas wesela zorientowalam sie, ze jestesmy w innej sali i sie pytam mamy dlaczego tak jest? A ona mi na to, zeby ciac koszty zmienili sale!!!!!!!!!!! I sie wkurzylam i powiedzialam calej rodzinie ze maja jechac do domow bo wesela nie bedzie, moga zostac tylko moi i Tżta znajomi i sie pobawimy sami w tej 1 sali! |
|
|
|
#3410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapomniałas o torcie jeszcze
|
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jagata tulipany są śliczne! Ale te pozostałe bukiety tez niczego sobie. Tak na prawdę to każdy z nich będzie pasował. Najbardziej natomiast podoba mi się przedostatni
![]() Cytat:
![]() To takie ciasto drożdżowe zawijane w poduszkę, na górze z kruszonka maślaną, a w środku może być z serem, makiem, jabłkami lub inna konfiturą. Mamy taki zwyczaj u nas w miejcowości, że na miesiąc przed weselem wszystkich bliskich, sąsiadów i dalszych krewnych obdarowujemy kołaczem. Cytat:
|
|
#3412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Wyżej wytłumaczyłam.
A tort i ciasta mamy w cenie na sali. Ale uzupełnię, żeby nie wprowadzać Was w błąd. Co się stało Kotku??? Ale ja tępa jestem!!!!! Jakiś czas temu wklejałyście tutaj taką hiszpańską piosenkę, podobno hit karnawału- Ai Se Eu Te Pego. Kliknełam na ten link, ale nie chciał mi się załadować, więc zapomniałam o tym. Od paru tygodni moja siostra chodzi po domu tańczy i nuci sobie coś w stylu- aj siełczu pego. No i mi wspadło w ucho, chodze sobie śpiewam, a wczoraj przypadkowo natrafiłam na tą piosenkę, dopiero wczoraj świadomie
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
gosza_m
ciekawy zwyczaj z tymi kołaczami - one są wielkości słodkiej bułki czy to takie w pełni wymiarowe ciasto? a dajecie też jakiś prezencik gościom na weselu? Anulka_p to teraz będzie nawa tradycja |
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie nie będzie pamiętał. Ale przynajmniej sie pośmiałaś, a śmiech jest dobry na @ boleści. ![]() Co się stało się ??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla gości po weselu oraz w podziękowaniu za prezenty będziemy rozdawać paczki z kruchymi ciasteczkami, różne rodzaje, takie malusie na ząb. Tez taki zwyczaj u nas.
|
|
#3419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() daj linka do tej nuty też sobie posłucham ![]() a tym czasem lecę obejrzeć pierwszą miłość bo wczoraj nie oglądałm będę później
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój ślub w czerwcu.Będę czekać na twoją relację o sali, fotografii i muzyce - jak wyszło i w ogóle... Mam nadzieję że opiszesz wrażenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

19.05.2012 

tego postracha z mojej uczelni i UP w Krakowie 
za 100dniówkowe podsumowanie
ale wnioskując że jest metodologiem to na pewno pomoże Ci to w pisaniu pracy, wszystkie zmienne, wskaźniki i ew. hipotezy będziesz miała poprawnie skonstruowane. Ja jak się teraz okazało w pracy licencjackiej miałam cały rozdziałm metodologiczny praktycznie źle 

Widziałam na vimeo filmiki z zakończenia na którym Pan Młody jechał wozem z rejestracją "Lovelas", Pani Młoda to blondynka, miała czerwony bukiet , czerwony kwiat we włosach, druhny miały czerwone sukienki. Niestety ale brat odnawiał system i wszystkie moje zakładki poszły w zapomnienie, ja pamietałam tylko jeden wyraz z tytułu filmu, ale jak wpisuje w wyszukiwarkę to mi go nie odnajduje bo już wszystkie wszelkie filmiki przejrzałam.
oprawa muzyczna- kościół !!!

Oj baaaardzo dluga historia... Nasi znajomi nas poznali, a ja bylam wsciekla bo go kojarzylam i jak wtedy twierdzilam "bardzo nie lubie takich cfffffffffaniakow", ale dla spokoju spotkalismy sie paczka no i... pozniej udalo mu sie zdobyc moj nr gg, nawijalismy 7 godzin o wszystkim i o niczym, a pozniej spotkania w gronie znajomych, imprezy, na ktorych bawilismy sie ciagle razem, a pozniej zwalalismy to na alkohol!
Pewnie nie będzie pamiętał. Ale przynajmniej sie pośmiałaś, a śmiech jest dobry na @ boleści.