Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 11:08   #3361
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
postracha

Czasami lepiej mieć taką osobę za promotora niż np za recenzenta. Namęczysz się przy pisaniu pracy, ale będziesz wiedziała, że nikt jej nie odrzuci

MADZIA- gdzie podsumowanie studniówkowe?
postracha

On serio jest okropny. Nie wierze ze go wybralam przeciez kazde cwiczenia z nim doprowadzaja mnie do mdlosci hardcor

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:11   #3362
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja wam mogę powiedziec że my z tżtem mieliśmy drugą szansę, poznałam go przez insternet ale jakoś nie było nam po drodze... kontakt sie urwał...po roku ja do niego napisałam, spotkaliśmy się, zauroczyliśmy,zakochaliśm y i tak już zostało a co najciekawsze on miał zmienic numer, dobrze że mnie coś podkusiło żeby do niego napisac inaczej pewnie byśmy się nie spotkali... on był w chorym związku z kobietą bluszczem a ja go od niej uwolniłam... po pierwszym spotkaniu ze mną tż zerwał ze swoją dziewczyną...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

ojej ja swojego też poznałam przez internet. spotkaliśmy się raz, jakoś tak od razu. nie spodobał mi się i skasowałam numer. ale był łatwy, więc zapamiętałam i się odezwałam po 3 miesiącach. i tak zostało do dziś
jak pomyślę, to mi się miło robi
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:13   #3363
nena1984
Zakorzenienie

Kindziu, Tusiamar - nie planujemy nic nadzwyczajnego (przynajmniej ja ) poza kolacją gdzieś na mieście. Na szczęście jutro mam wolne, więc możemy trochę zabalować

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
będziecie mieli co opowiadać wnukom fajna historia
życzę Wam jeszcze co najmniej 5 takich rocznic
dziękuję i nawzajem

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Wow, historia jak z filmu Po prostu byliście sobie pisani.
Cytat:
Neno gratuluję tej pięknej, okrągłej rocznicy
dzięki

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Speszjal for Chatka

Poznałam mojego TŻta w gimnazjum, ja byłam w 1 a on w 3 Tzn nie tyle poznałam co kochałam się w nim skrycie bo bardzo wyróżniał się na tle innych chłopaków. No ale ja dla niego byłam nie tylko gówniarą :cwaniak: ale także dziewczyną ze wsi, a on był z miasta I tak on wyszxedl z gimnazjum a moje minęło..
W wieku lat 15 w 3 gimnazjum, chodziłam* z chłopakiem starszym o 5 lat. Akurat nie zdał matury i wyjechał do pracy do Niemiec czym oczywiście byłam załamana Moi rodzice nie pozwalali mi się z nim spotykać, co z uwagi na różnicę wieku teraz mnie kompletnie nie dziwi
Akurat przyszły wakacje, skończyłam gimnazjum, a moja przyjaciółka jest z miejscowości TŻta więc spędzałysmy dużo czasu z całą paczką chłopaków w której także był TŻt, ale ja nie chciałam mieć z nim nic wspólnego z uwagi na fakt że za młodu mnie nie chciał więc w ramach odwetu miałam go gdzieś, ale oczywiście w sobie, w Czesiu
I pewnego wieczoru siedze sobie na gg i zaczął do mnie pisać jakiś anonim, nie wiem czemu, ale jak tylko zobaczyłam że ktoś kogo nie mam w znajomych pisze byłam pewna że to ON i on myslał że ja się nawet nie domyślam kim on jest i pisał jaki to jest zakochany itp. I pisaliśmy tak cały tydzień, w miedzyczasie się spotykając, a ja oczywiście udawałam ze nie wiem ze to on I pisał mi jak marzy żeby mnie pocałować itp.. Ja napisałam mu że marzy mi się, żeby mnie facet zaskoczył jakąś niespodzianką, następnego ranka dostałam bukiet przepięknych słoneczników pocztą kwiatową Aż wreszcie nadeszła sobota i szliśmy na urodziny kolegi wszyscy i na imprezie podeszłam do niego i uwaga... POCAŁOWAŁAM go i mu mówię: Ty spełniłeś moje marzenie, a ja spełniłam Twoje, więc jesteśmy kwita.... A on... Stanął jak wryty i omal nie zszedł na zawał. Unikał mnie biedny cały wieczór. A w niedziele rano dostałam smsa: Skąd wiedziałaś że to ja? A ja mu odp: serce mi powiedziało... I tak oto, jesteśmy razem 6.5 roku

Aha, zapomniałam wspomniec o tym exie o 5 lat starszym, w niedziele zadzwonilam do niego ze nie ma sensu byc razem, ze musimy sie rozstać bo poznałam kogoś, zz reszta moi rodzice go nie toleruja wiec to bez sensu i co? w środe był w PL z płaczem na kolanach mnie błagał zebym go nie zostawiała z resztą do dziś ma do mnie jakiś sentyment... haha

Dziękuję za uwagę

* słowo CHODZIŁAM jest celowe... w wieku 15 lat nie można być w związku
super historia

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nena- wooow! na prawde niesamowita historia

wogole to ja kiedys za mlodu gimnazjalnego zylam przekonaniem:
"jesli JA kocham sie w Nim, On tez Kochac mnie musi - w koncu prawdziwa milosc jest tylko jedna"

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:19   #3364
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Hello!

Bo osoby dorosłe wcale nie powinny pić mleka - ono się po prostu nie trawi i dlatego organizm je odrzuca. Mleko jest trawione tylko w okresie dziecięcym, potem produkcja enzymu, który trawi cukier mleczny zatrzymuje się i stąd takie rewolucje u dorosłych. Tak naprawdę zdolność trawienia mleka przez dorosłych jest mutacją, a nie naturalną zdolnością organizmu. Ja też nie mogę pić mleka. Czasami nie potrafię sobie odmówić, ale potem bardzo cierpię.
Też czytałam o tym, że dorośli nie tolerują laktozy. No ale ja mogę mleko (i sklepowe i to od krówki) pić litrami. Widocznie jestem małą zmutowana koziczką
Cytat:
Speszjal for Chatka

Poznałam mojego TŻta w gimnazjum, ja byłam w 1 a on w 3 Tzn nie tyle poznałam co kochałam się w nim skrycie bo bardzo wyróżniał się na tle innych chłopaków. No ale ja dla niego byłam nie tylko gówniarą :cwaniak: ale także dziewczyną ze wsi, a on był z miasta I tak on wyszxedl z gimnazjum a moje minęło..
W wieku lat 15 w 3 gimnazjum, chodziłam* z chłopakiem starszym o 5 lat. Akurat nie zdał matury i wyjechał do pracy do Niemiec czym oczywiście byłam załamana Moi rodzice nie pozwalali mi się z nim spotykać, co z uwagi na różnicę wieku teraz mnie kompletnie nie dziwi
Akurat przyszły wakacje, skończyłam gimnazjum, a moja przyjaciółka jest z miejscowości TŻta więc spędzałysmy dużo czasu z całą paczką chłopaków w której także był TŻt, ale ja nie chciałam mieć z nim nic wspólnego z uwagi na fakt że za młodu mnie nie chciał więc w ramach odwetu miałam go gdzieś, ale oczywiście w sobie, w Czesiu
I pewnego wieczoru siedze sobie na gg i zaczął do mnie pisać jakiś anonim, nie wiem czemu, ale jak tylko zobaczyłam że ktoś kogo nie mam w znajomych pisze byłam pewna że to ON i on myslał że ja się nawet nie domyślam kim on jest i pisał jaki to jest zakochany itp. I pisaliśmy tak cały tydzień, w miedzyczasie się spotykając, a ja oczywiście udawałam ze nie wiem ze to on I pisał mi jak marzy żeby mnie pocałować itp.. Ja napisałam mu że marzy mi się, żeby mnie facet zaskoczył jakąś niespodzianką, następnego ranka dostałam bukiet przepięknych słoneczników pocztą kwiatową Aż wreszcie nadeszła sobota i szliśmy na urodziny kolegi wszyscy i na imprezie podeszłam do niego i uwaga... POCAŁOWAŁAM go i mu mówię: Ty spełniłeś moje marzenie, a ja spełniłam Twoje, więc jesteśmy kwita.... A on... Stanął jak wryty i omal nie zszedł na zawał. Unikał mnie biedny cały wieczór. A w niedziele rano dostałam smsa: Skąd wiedziałaś że to ja? A ja mu odp: serce mi powiedziało... I tak oto, jesteśmy razem 6.5 roku

Aha, zapomniałam wspomniec o tym exie o 5 lat starszym, w niedziele zadzwonilam do niego ze nie ma sensu byc razem, ze musimy sie rozstać bo poznałam kogoś, zz reszta moi rodzice go nie toleruja wiec to bez sensu i co? w środe był w PL z płaczem na kolanach mnie błagał zebym go nie zostawiała z resztą do dziś ma do mnie jakiś sentyment... haha

Dziękuję za uwagę

* słowo CHODZIŁAM jest celowe... w wieku 15 lat nie można być w związku
No nie powiem, historia świetna. Masz co wspominać. I chcialabym zobaczyć jego minę, jak go pocałowałaś
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:20   #3365
madzia2306
Zakorzenienie

no dobra to opowiem wam jak to dokładnie z nami było, jak juz tak opowiadamy to ja też opowiem
będąc w 3 klasie gimnazjum zaczęłam na informatyce pisac na czacie z paroma chłopakami i na tym właśnie czacie zaczęłam pisac z tżtem, stwierdziliśmy że wymienimy się numerami i rozmowy przeniesiemy na smsy pisaliśmy ze sobą dośc długo i wkońcu stwierdzliśmy że warto się spotkac, ale jak przyszło do spotkania to spanikowałam i zwyczajnie nie podeszłam do niego (nie bijcie do tej pory nie rozumiem tego co wtedy zrobiłam ) byłam młoda głupia i odpuściłam sobie te pisania na czacie... poszłam do szkoły średniej, był piękny wrześniowy dzień, siedziałam na lekcji religii minął rok od tego felernego spotkania z tżtem, przeglądałam sobie kontakty w telefonie i natknęłam się na numer tżta... przypomniałam sobie jak miło mi się z nim pisało i stwierdziłam że może jednak warto spróbowac? napisałam do niego, oczywiście on mój numer skasował po tej historii spytał się kim jestem, przypomniałam mu moją osobę i odrazu sobie przypomniał która to ja zaproponowałam spotkanie ale tżt powiedział że ok ale jak znowu stchórzę to więcej szans nie będzie, umówiliśmy się w tym samym dniu w którym do niego napisałam... umówiliśmy sie na mieście, opisałam jak wyglądam, i nie powiem bo trochę się stresowałam... wyszłam ze szkoły i pędęm poleciałam na miasto, idę na umówione miejsce spotkania patrzę stoi chłopak z wyglądu i ubioru przypominającego tżta, podeszłam nieśmiało przywitałam się z nim a on na chwilę zaniemówił poszliśmy posiedziec na ławkę, mnie się buzia nie zamykała a on był wpatrzony we mnie jak w obrazek i w dodatku chciał mi zrobic zdjęcie rozmawialiśmy chyba z godzinę czasu a on biedak ze stresu darł wszystkie liście leżące chodniku odprowadził mnie na przystanek i odrazu umówiliśmy się na drugie spotkanie, na drugim spotkaniu tż dał mi swój telefon żebym się nim pobawiła ja patrzę a on ma ustawione moje zdjęcie na tapecie uśmiechnęłam się ale nic nie powiedzialam, miło mi się zrobiło, i własnie na tym drugim spotkaniu tż skradł mi całusa... i na drugim sptkaniu mi powiedział że idzie sie spotkac ze swoją dziewczyną bo dłużej nie może z nią byc, wiem jak ona wygląda wiem nawet gdzie mieszka kiedys idąc jej osiedlem alejką minęliśmy ją... chyba pamiętała tżta bo gapiła się na nas jak cholera... a na mnie spojrzała zabójczym wzrokiem ale wiecie jaka wtedy dumna byłam? wiem wredna jestem

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
postracha

Czasami lepiej mieć taką osobę za promotora niż np za recenzenta. Namęczysz się przy pisaniu pracy, ale będziesz wiedziała, że nikt jej nie odrzuci

MADZIA- gdzie podsumowanie studniówkowe?
raczej nie mam co podsumowywac bo mało co mamy załtwione ale zaraz coś naskrobię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:28   #3366
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra to opowiem wam jak to dokładnie z nami było, jak juz tak opowiadamy to ja też opowiem
będąc w 3 klasie gimnazjum zaczęłam na informatyce pisac na czacie z paroma chłopakami i na tym właśnie czacie zaczęłam pisac z tżtem, stwierdziliśmy że wymienimy się numerami i rozmowy przeniesiemy na smsy pisaliśmy ze sobą dośc długo i wkońcu stwierdzliśmy że warto się spotkac, ale jak przyszło do spotkania to spanikowałam i zwyczajnie nie podeszłam do niego (nie bijcie do tej pory nie rozumiem tego co wtedy zrobiłam ) byłam młoda głupia i odpuściłam sobie te pisania na czacie... poszłam do szkoły średniej, był piękny wrześniowy dzień, siedziałam na lekcji religii minął rok od tego felernego spotkania z tżtem, przeglądałam sobie kontakty w telefonie i natknęłam się na numer tżta... przypomniałam sobie jak miło mi się z nim pisało i stwierdziłam że może jednak warto spróbowac? napisałam do niego, oczywiście on mój numer skasował po tej historii spytał się kim jestem, przypomniałam mu moją osobę i odrazu sobie przypomniał która to ja zaproponowałam spotkanie ale tżt powiedział że ok ale jak znowu stchórzę to więcej szans nie będzie, umówiliśmy się w tym samym dniu w którym do niego napisałam... umówiliśmy sie na mieście, opisałam jak wyglądam, i nie powiem bo trochę się stresowałam... wyszłam ze szkoły i pędęm poleciałam na miasto, idę na umówione miejsce spotkania patrzę stoi chłopak z wyglądu i ubioru przypominającego tżta, podeszłam nieśmiało przywitałam się z nim a on na chwilę zaniemówił poszliśmy posiedziec na ławkę, mnie się buzia nie zamykała a on był wpatrzony we mnie jak w obrazek i w dodatku chciał mi zrobic zdjęcie rozmawialiśmy chyba z godzinę czasu a on biedak ze stresu darł wszystkie liście leżące chodniku odprowadził mnie na przystanek i odrazu umówiliśmy się na drugie spotkanie, na drugim spotkaniu tż dał mi swój telefon żebym się nim pobawiła ja patrzę a on ma ustawione moje zdjęcie na tapecie uśmiechnęłam się ale nic nie powiedzialam, miło mi się zrobiło, i własnie na tym drugim spotkaniu tż skradł mi całusa... i na drugim sptkaniu mi powiedział że idzie sie spotkac ze swoją dziewczyną bo dłużej nie może z nią byc, wiem jak ona wygląda wiem nawet gdzie mieszka kiedys idąc jej osiedlem alejką minęliśmy ją... chyba pamiętała tżta bo gapiła się na nas jak cholera... a na mnie spojrzała zabójczym wzrokiem ale wiecie jaka wtedy dumna byłam? wiem wredna jestem

czyli jednak warto bylo zachowac jego numer.
ja przed pierwszym spotkaniem z nerwow az sie poplakalam bo tak sie balam tego spotkania
ech ten moj TZ. tez mialam z nim wiele przebojow, ale to innym razem bo nauka czeka a wy tutaj takie historie piszecie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:29   #3367
(kicia)
Zakorzenienie

dziewczyny super historie

my to tak pierwszy raz spotkaliśmy się w wieku około 7 lat. Jego wujek był poręczycielem moich rodziców do jakiegoś kredytu no i tak to wyszło że wypadało go zaprosić na jakąś kolacje. No i wziął ze sobą mojego TŻ. A taki wstydzioch z niego był. Dopiero pod koniec trochę w piłkę pograliśmy. Następne nasze spotkanie to czerwiec 2002 w Zakopanym na wycieczce klasowej. On chyba mnie nie kojarzył a ja pamięć do ludzi mam dość niezłą. Jak siedzieliśmy przy ognisku to zaczął mi świecić latarką po oczach ale widać było że nie jest to w celu zrobienia mi na złość. Takie zaloty. Ja udawałam ze mnie to niemiłosiernie wkurza Potem znowu kilka lat nic i w 2005 roku poznałam przez neta jego kolegę. Coś się na gg wkurzyłam na niego i go zablokowałam. To ten dał mój numer mojemu TŻ żeby mi napisał żebym tamtego odblokowała. No i jakoś TŻ zostawił mój numer czasem gadaliśmy. Pod koniec kwietnia dyżurowałam w szkolę z koleżanką (u nas były dyżury przy drzwiach wyjściowych bo były zamykane) no i on o tym wiedział więc zdawałam sobie sprawę że w końcu on zajarzy że ja to ja. (bo jakoś wcześniej tak wyszło że zdobył mój numer kom i pisał mi że jest w szkole tu i tu akurat ja też tam byłam i odkryłam z kim to ja tak namiętnie romansuje i jakoś podałam mu moje nazwisko bo jego znałam). W każdym razie no przyszedł dzień dyżuru ale on miał tylko 3 lekcje i jakoś nie było okazji żebym go zobaczyła. A odstawiłam się tego dnia specjalnie nawet szpilki od siostry pożyczyłam (lat 15 i latałam w szpilkach dla faceta ) no ale coż poszedł do domu nie odzywał się no nic. Już miałyśmy kończyć dyżur to ja do łazienki poszłam już na luzie zmieniłam buciki i już taka wiecie już bez napinki że może gdzieś na niego wpadnę wychodze z wc idę do stolika a tam on sobie idzie korytarzem na stołówkę bo na obiady chodził. tylko się popatrzył na mnie na moją koleżankę (bo obie blondynki chyba nie miał 100% pewności która to ja ) uśmiechnął i poszedł dopiero jak wrócił do domu dostałam smsa że tak pięknej dziewczyny to jeszcze nie widział ajj jaka w wniebowzięta byłam. Tydzień później pierwszy raz sie spotkaliśmy i zostaliśmy parą ale tylko na 3 msc bo jakoś było mi nie tak. Był słodki i w ogóle ale zbyt bardzo moje życie się zmieniło i nei pasowało mi to. Potem mielismy przerwę od sierpnia do czerwca (ja miałam jeszcze 2 przelotnych partnerów) I tak koło maja jakoś tak poczułam że to był błąd to rozstanie i w ogóle. Byliśmy przyjaciółmi ale to nie to samo. Ale on zainteresował się inną no i tak siedziałam cicho przez miesiąc ale się chyba domyślił o co chodzi a tamta laska wiedziała o mnie i postawiła ultimatum albo ja albo ona... no i wybrał mnie i od 19 czerwca 2006 jesteśmy szczęśliwą parą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-01-26 o 11:31
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:32   #3368
ladystar
Zakorzenienie

Piekne historie milosne

Nasza historia jest taaaaka dluuga ze zabrakloby tutaj miejsca
Ale w skrocie:
Znamy sie "od zawsze" i lubilismy sie baaardzo
W pewnym momencie naszej znajomosci zawlasnela nami namietnosc i tak trwaly nasze perypetie kilka miesiecy, raz ja go kochalam strasznie, a on mnie mniej, pozniej ja sie poddalam a on zwariowal z milosci i tak w kolko , do tego dochodzily historie z moim bylym z ktorym bylam zareczona a ktory nie mogl sie pogodzic z tym ze to koniec

No i po kilku miesiacach tych ciezkich chwil TZ kupil bilety do Paryza, obiecywal mi ten wyjazd juz od pierwszej randki ale myslalam ze to taki jego chwyt na podryw Nie bylam pewna czy powinnismy, ale polecielismy i... tam sie zaczela ogromna milosc to miasto jest cudowne, tam przekonalismy sie ze mozemy ze soba spedzac 24h na dobe i ciagle nam malo wrocilismy i od tej pory nie wyobrazam sobie ani chwili bez Niego Po 9 mieisiacach od pierwszej wizyty w Paryzu polecielismy kolejny raz i... wtedy TZ mi sie oswiadczyl i za niecale 2 tygodnie bedzie nasza rocznica zareczyn, achh jak ja bym chciala tam znow byc

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:36   #3369
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Jakie tu piękne miłosne historie można przeczytać Lubie czytać takie opowieści

Cytat:
cześć dziewczyny
dzisiaj mam 4 miesiące do ślubu
wczoraj byliśmy z pierwszym zaproszeniem - u rodziców TŻ-ta
Gratuluję Tobie i wszystkim innym dziewczynom z 26 maja

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

gosza ja nie będę używała tuszu tylko farbek plakatowych, więc chyba łatwiej się to zmyje
W takim wypadku to chusteczki na pewno se sprawdzą

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj u fryzjera i zrobiłam sobie wymarzoną grzywkę nowoczesna Kleopatra

I dowiedziałam się, że odwołali mi jutrzejszy egzamin i wszystkie moje plany upadły

Ale jutro mamy z TŻtem pierwszą rocznicę zaręczyn:love :
A gdzie można zobaczyć Twoją grzywkę kleopatrę????
A jak egzamin odwołali, to sio do książek i proszę się uczyć na kolejny wyznaczony termin!!!
I gratuluję rocznicy zaręczyn

Cytat:
100 dni do ślubu!!!
dla wszystkich PMek z 5 maja

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

dzisiaj mamy 10 rocznicę odkąd jesteśmy razem
Zdecydowanie przeznaczenie i magia!!!
Gratuluje rocznicy!!!

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

WSZYSTKO SIĘ DZIEJE W ŻYCIU W ODPOWIEDNIM MOMENCIE!
Zdecydowanie się z Tym zgadzam

Laseczki wszystkie Wasze historie rozpoczęcia związków są piękne

Ja już o nas kiedyś pisałam. Nie było kolorowo, bo TŻ był trudnym młodzieńcem. Zaczęło się od jego resocjalizacji (taki wpływ na niego miałam jeszcze jako koleżanka), no ale on się we mnie podkochiwał od podstawówki (mniej więcej od tego momentu kiedy chłopcy zaczynają intensywnie myśleć o dziewczynach) i pięknie wykorzystał tą swoją resocjalizację. Po prostu pokazał mi swoje wnętrze i nie było szans, by się nie zakochać. A mi tylko zależało na tym, by mój dobry kumpel przejrzał na oczy, wyszedł z bagna i zobaczył co na prawdę w życiu sie liczy!
Broniłam się przed tym uczuciem dobrych kilka lat. Potem przyszła przyjaźń, kurna jak ja sie bałam, że jak popuszczę, to cała nasza więź się rozpadnie, no ale zawrócił mi w głowie i w końcu sama mu powiedziałam, że tak dalej być nie może- musimy być razem i jesteśmy!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:37   #3370
madzia2306
Zakorzenienie

Podsumowanie studniówkowe!!!

kolor przewodni- ciemny róż
suknia ślubna- z salonu Teresa model vivienne zdjęcie w załączniku
zespół- Emiset
kamerzysta- wedding studio
zaproszenia: wzór nr 2 z malinową wstązką
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...061806816.html
sala- Centrum Przyjęc Okolicznościowych Studnia
fotograf- nasz kolega
wódka- prawdopodobnie będzie Krupnik
liczba gości na przyjęciu-70
buty ślubne- od producenta Zalbut, będą robione na zamówienie
samochód do ślubu- peugeot 407
bukiet ślubny- najprawdopodobniej z goździków oczywiście różowy
winietki- w kształcie krzesełek, jak zrobię do końca to wkleję zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00273.jpg (85,9 KB, 50 załadowań)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-26, 11:44   #3371
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

zespół- Emiset
fotograf- nasz kolega
Stary 2012-01-26, 11:48   #3372
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:

z
ślicznie
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:50   #3373
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

zespół- Emiset
fotograf- nasz kolega
klask i:

Jeszcze jakies 40 dni i mnie też to czeka...ale sie ten czas spieszy

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:50   #3374
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

zespół- Emiset
fotograf- nasz kolega
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:52   #3375
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

zespół- Emiset
fotograf- nasz kolega

Wstyd sie przyznać, ale ja chyba nie robiłam zestawienia 100dniówkowego Może w ramach rewanżu zrobię zestawienie 75dniowe??

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:54   #3376
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

madzia2306
gratulacje
a biżuterie tez już masz dobraną?

Jamee
ja tez bym chciała taką grzywkę zobaczyć

nena1984
gratulacje

melod_y
ja też właśnie zaczynam pisać magisterkę - mój promotor wydaje się być OK ale nie miałam z nim zajęć wiec nie wiem...
życzę powodzenia
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:59   #3377
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Wstyd sie przyznać, ale ja chyba nie robiłam zestawienia 100dniówkowego Może w ramach rewanżu zrobię zestawienie 75dniowe??
no pewnie, dawaj!
Stary 2012-01-26, 12:01   #3378
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
madzia2306
gratulacje
a biżuterie tez już masz dobraną?

Jamee
ja tez bym chciała taką grzywkę zobaczyć

nena1984
gratulacje

melod_y
ja też właśnie zaczynam pisać magisterkę - mój promotor wydaje się być OK ale nie miałam z nim zajęć wiec nie wiem...
życzę powodzenia
biżuterię będę dobierac jak juz będę po przymiarce bo będę miec na ramieniu ozdobne ramiączko i chyba z wisiorka zrezygnuję bo za duzo by tego było na szyi

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;31857361]ślicznie[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
klask i:

Jeszcze jakies 40 dni i mnie też to czeka...ale sie ten czas spieszy
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

dziękowac dziękowac
gosza dawaj zestawienie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-26, 12:02   #3379
jagata
Wtajemniczenie

po tych romantycznych opowieściach powrócę na chwilę do spraw typowo śłubnych
Otóż zastanawiam się nad bukietem taki by pasował do sukni. Mam kilka typów i pytam się Was dziewczęta który wybrać? Myslę o dwóch rozwiązaniach: tulipany albo stokrotki.
Dopowiem, że moja suknia to notizia z niebieskim pasem i planuję mieć w kościele sweterek zakrywający pas (planuję zrobić gościom suprajz na sali weselnej).
Na zdjęciu tulipany są sztuczne, ale ich kolor idelanie pasowałby do pasa w sukni....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blue_ivory_tulip_bridal_bouquet_2_M.jpg (101,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.271704483.jpg (57,1 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KellysFlowers_Hydrangea and Gerber Daisy Bridal Bouquet.jpg (38,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg white-wedding-bouquet1.jpg (39,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2012-01-26, 12:06   #3380
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też z TŻtem połączyła ciekawa historia :P
Opowiedz Fajnie się czyta takie prawdziwe miłosne historie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:07   #3381
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Otóż zastanawiam się nad bukietem taki by pasował do sukni. Mam kilka typów i pytam się Was dziewczęta który wybrać? Myslę o dwóch rozwiązaniach: tulipany albo stokrotki.
Dopowiem, że moja suknia to notizia z niebieskim pasem i planuję mieć w kościele sweterek zakrywający pas (planuję zrobić gościom suprajz na sali weselnej).
Na zdjęciu tulipany są sztuczne, ale ich kolor idelanie pasowałby do pasa w sukni....
mnie się bardzo podoba drugi bukiet

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-26, 12:08   #3382
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
wstaw tez zdjęcie sukni to wtedy porównam i powiem ci co i jak
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:12   #3383
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

zespół- Emiset
fotograf- nasz kolega
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:13   #3384
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
wstaw tez zdjęcie sukni to wtedy porównam i powiem ci co i jak
suknia wygląda tak:
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3
Stary 2012-01-26, 12:15   #3385
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
widziałabym do niej tulipany, będzie tak->
Stary 2012-01-26, 12:17   #3386
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
widziałabym do niej tulipany, będzie tak->
taki był mój pierwszy pomysł - no ale im więcej się zastanawiam tym więcej mam wątpliwości...
Stary 2012-01-26, 12:22   #3387
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny - bardzo wielka prośba, załatwiamy teraz z TŻtem pilną sprawę dotyczącą naszej przyszłości (nie chcę pisać by nie zapeszać), wszystko ma się rozstrzygnąć w przeciągu następnego tygodnia, proszę Was więc serdecznie o kciuki Bo Wasze kciuki mają moc, a to bardzo ważna dla nas sprawa

Cytat:
cześć dziewczyny
dzisiaj mam 4 miesiące do ślubu
wczoraj byliśmy z pierwszym zaproszeniem - u rodziców TŻ-ta

Cytat:
100 dni do ślubu!!!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj mamy 10 rocznicę odkąd jesteśmy razem
A wszystko zaczęło się od przypadku. Tż był w 4 klasie liceum i miał studniówkę, ja byłam wtedy w trzeciej. Nie wiem czy u was tez było coś takiego, że z rocznika młodszego szła na studniówkę do "czwartaków" delegacja z klas trzecich. Po jednej parze z każdej klasy. Ja wtedy chodziłam z takim uroczym wielkoludem, który miał ksywę "Legia" i płakał jak jego ukochana drużyna przegrywała. Oboje chodziliśmy do jednej klasy i liczyliśmy na to, że pójdziemy jako delegacja na tą studniówkę. Ale los chciał inaczej. Takich chętnych jak my zgłosiła się prawie cała klasa i wychowawczyni zarządziła losowanie. W woreczku z imionami dziewczyn było jakieś 15 kartek - zostałam wybrana ja. Mój ówczesny chłopak na szczęście nie. Więc na studniówkę poszłam z kolegą z klasy. Bawiliśmy się dość dobrze do czasu aż zobaczyłam mojego Tzta, który nawiasem mówiąc powodował u mnie hiperwentylację za każdym razem gdy go spotykałam na szkolnym korytarzu. Nie ma to tamto, wpadł mi w oko zaraz na początku liceum, ale niestety tajnymi źródłami dowiedziałam się że ma dziewczynę. Wracając do studniówki, to Tż przyszedł sam, pół wieczoru na mnie patrzył, a potem podszedł i powiedział coś, co bardzo chciałabym mieć wygrawerowane na obrączce. Jako że dwa plus dwa daje cztery, dzisiaj obchodzimy dziesiątą rocznicę od kiedy jesteśmy razem. A zostaliśmy parą w zasadzie po trzech wymienionych zdaniach. Tak wiem, to magia
O rzesz kurczaki

Wszystkie wasze historie są piękne
Stary 2012-01-26, 12:28   #3388
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
piękno masz suknie gratuluje.. ja bym wybrała ten 2 będzie ładnie razem wygladać...ehm oczu nie moge oderwać od tej twojej sukni i tego bukietu
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:29   #3389
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem kurcze mało obiektywna, bo tulipany to moje ulubione kwiaty i zawsze to one pasują mi wszędzie najlepiej
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:44   #3390
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
piękno masz suknie gratuluje.. ja bym wybrała ten 2 będzie ładnie razem wygladać...ehm oczu nie moge oderwać od tej twojej sukni i tego bukietu
dziękuję do tej pory chciałam tulipany, ale właśnie jak zobaczyłam ten drugi, to zaczęłam się wahać....

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja jestem kurcze mało obiektywna, bo tulipany to moje ulubione kwiaty i zawsze to one pasują mi wszędzie najlepiej
moje też (nawet stąd był pomysł na ślub wiosną - bo maj to miesiąc tulipanów ) i dlatego mam mętlik w głowie....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości