|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
![]() On serio jest okropny. Nie wierze ze go wybralam przeciez kazde cwiczenia z nim doprowadzaja mnie do mdlosci hardcor
|
|
#3362 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja swojego też poznałam przez internet. spotkaliśmy się raz, jakoś tak od razu. nie spodobał mi się i skasowałam numer. ale był łatwy, więc zapamiętałam i się odezwałam po 3 miesiącach. i tak zostało do dziś![]() jak pomyślę, to mi się miło robi
|
|
|
|
|
#3363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kindziu, Tusiamar - nie planujemy nic nadzwyczajnego (przynajmniej ja
Cytat:
dzięki Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
no dobra to opowiem wam jak to dokładnie z nami było, jak juz tak opowiadamy to ja też opowiem
będąc w 3 klasie gimnazjum zaczęłam na informatyce pisac na czacie z paroma chłopakami i na tym właśnie czacie zaczęłam pisac z tżtem, stwierdziliśmy że wymienimy się numerami i rozmowy przeniesiemy na smsy pisaliśmy ze sobą dośc długo i wkońcu stwierdzliśmy że warto się spotkac, ale jak przyszło do spotkania to spanikowałam i zwyczajnie nie podeszłam do niego (nie bijcie do tej pory nie rozumiem tego co wtedy zrobiłam minął rok od tego felernego spotkania z tżtem, przeglądałam sobie kontakty w telefonie i natknęłam się na numer tżta... przypomniałam sobie jak miło mi się z nim pisało i stwierdziłam że może jednak warto spróbowac? napisałam do niego, oczywiście on mój numer skasował po tej historii spytał się kim jestem, przypomniałam mu moją osobę i odrazu sobie przypomniał która to ja zaproponowałam spotkanie ale tżt powiedział że ok ale jak znowu stchórzę to więcej szans nie będzie, umówiliśmy się w tym samym dniu w którym do niego napisałam... umówiliśmy sie na mieście, opisałam jak wyglądam, i nie powiem bo trochę się stresowałam... wyszłam ze szkoły i pędęm poleciałam na miasto, idę na umówione miejsce spotkania patrzę stoi chłopak z wyglądu i ubioru przypominającego tżta, podeszłam nieśmiało przywitałam się z nim a on na chwilę zaniemówił rozmawialiśmy chyba z godzinę czasu a on biedak ze stresu darł wszystkie liście leżące chodniku uśmiechnęłam się ale nic nie powiedzialam, miło mi się zrobiło, i własnie na tym drugim spotkaniu tż skradł mi całusa... i na drugim sptkaniu mi powiedział że idzie sie spotkac ze swoją dziewczyną bo dłużej nie może z nią byc, wiem jak ona wygląda wiem nawet gdzie mieszka kiedys idąc jej osiedlem alejką minęliśmy ją... chyba pamiętała tżta bo gapiła się na nas jak cholera... a na mnie spojrzała zabójczym wzrokiem ale wiecie jaka wtedy dumna byłam? wiem wredna jestem ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak warto bylo zachowac jego numer. ja przed pierwszym spotkaniem z nerwow az sie poplakalam bo tak sie balam tego spotkania ![]() ech ten moj TZ. tez mialam z nim wiele przebojow, ale to innym razem bo nauka czeka a wy tutaj takie historie piszecie
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny super historie
![]() my to tak pierwszy raz spotkaliśmy się w wieku około 7 lat. Jego wujek był poręczycielem moich rodziców do jakiegoś kredytu no i tak to wyszło że wypadało go zaprosić na jakąś kolacje. No i wziął ze sobą mojego TŻ. A taki wstydzioch z niego był. Dopiero pod koniec trochę w piłkę pograliśmy. Następne nasze spotkanie to czerwiec 2002 w Zakopanym na wycieczce klasowej. On chyba mnie nie kojarzył a ja pamięć do ludzi mam dość niezłą. Jak siedzieliśmy przy ognisku to zaczął mi świecić latarką po oczach ale widać było że nie jest to w celu zrobienia mi na złość. Takie zaloty. Ja udawałam ze mnie to niemiłosiernie wkurza Potem znowu kilka lat nic i w 2005 roku poznałam przez neta jego kolegę. Coś się na gg wkurzyłam na niego i go zablokowałam. To ten dał mój numer mojemu TŻ żeby mi napisał żebym tamtego odblokowała. No i jakoś TŻ zostawił mój numer czasem gadaliśmy. Pod koniec kwietnia dyżurowałam w szkolę z koleżanką (u nas były dyżury przy drzwiach wyjściowych bo były zamykane) no i on o tym wiedział więc zdawałam sobie sprawę że w końcu on zajarzy że ja to ja. (bo jakoś wcześniej tak wyszło że zdobył mój numer kom i pisał mi że jest w szkole tu i tu akurat ja też tam byłam i odkryłam z kim to ja tak namiętnie romansuje i jakoś podałam mu moje nazwisko bo jego znałam ). W każdym razie no przyszedł dzień dyżuru ale on miał tylko 3 lekcje i jakoś nie było okazji żebym go zobaczyła. A odstawiłam się tego dnia specjalnie nawet szpilki od siostry pożyczyłam (lat 15 i latałam w szpilkach dla faceta ajj jaka w wniebowzięta byłam. Tydzień później pierwszy raz sie spotkaliśmy i zostaliśmy parą ale tylko na 3 msc bo jakoś było mi nie tak. Był słodki i w ogóle ale zbyt bardzo moje życie się zmieniło i nei pasowało mi to. Potem mielismy przerwę od sierpnia do czerwca (ja miałam jeszcze 2 przelotnych partnerów) I tak koło maja jakoś tak poczułam że to był błąd to rozstanie i w ogóle. Byliśmy przyjaciółmi ale to nie to samo. Ale on zainteresował się inną no i tak siedziałam cicho przez miesiąc ale się chyba domyślił o co chodzi a tamta laska wiedziała o mnie i postawiła ultimatum albo ja albo ona... no i wybrał mnie i od 19 czerwca 2006 jesteśmy szczęśliwą parą
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-26 o 11:31 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne historie milosne
Nasza historia jest taaaaka dluuga ze zabrakloby tutaj miejsca Ale w skrocie: Znamy sie "od zawsze" i lubilismy sie baaardzo W pewnym momencie naszej znajomosci zawlasnela nami namietnosc i tak trwaly nasze perypetie kilka miesiecy, raz ja go kochalam strasznie, a on mnie mniej, pozniej ja sie poddalam a on zwariowal z milosci , do tego dochodzily historie z moim bylym z ktorym bylam zareczona ![]() No i po kilku miesiacach tych ciezkich chwil TZ kupil bilety do Paryza, obiecywal mi ten wyjazd juz od pierwszej randki ale myslalam ze to taki jego chwyt na podryw Nie bylam pewna czy powinnismy, ale polecielismy i... tam sie zaczela ogromna milosc wrocilismy i od tej pory nie wyobrazam sobie ani chwili bez Niego Po 9 mieisiacach od pierwszej wizyty w Paryzu polecielismy kolejny raz i... wtedy TZ mi sie oswiadczyl
|
#3369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jakie tu piękne miłosne historie można przeczytać
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jak egzamin odwołali, to sio do książek i proszę się uczyć na kolejny wyznaczony termin!!! I gratuluję rocznicy zaręczyn ![]() dla wszystkich PMek z 5 maja Zdecydowanie przeznaczenie i magia!!! Gratuluje rocznicy!!! Zdecydowanie się z Tym zgadzam Laseczki wszystkie Wasze historie rozpoczęcia związków są piękne Ja już o nas kiedyś pisałam. Nie było kolorowo, bo TŻ był trudnym młodzieńcem. Zaczęło się od jego resocjalizacji (taki wpływ na niego miałam jeszcze jako koleżanka), no ale on się we mnie podkochiwał od podstawówki (mniej więcej od tego momentu kiedy chłopcy zaczynają intensywnie myśleć o dziewczynach) i pięknie wykorzystał tą swoją resocjalizację. Po prostu pokazał mi swoje wnętrze i nie było szans, by się nie zakochać. A mi tylko zależało na tym, by mój dobry kumpel przejrzał na oczy, wyszedł z bagna i zobaczył co na prawdę w życiu sie liczy!Broniłam się przed tym uczuciem dobrych kilka lat. Potem przyszła przyjaźń, kurna jak ja sie bałam, że jak popuszczę, to cała nasza więź się rozpadnie, no ale zawrócił mi w głowie i w końcu sama mu powiedziałam, że tak dalej być nie może- musimy być razem i jesteśmy!
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie studniówkowe!!!
kolor przewodni- ciemny róż suknia ślubna- z salonu Teresa model vivienne zdjęcie w załączniku zespół- Emiset kamerzysta- wedding studio zaproszenia: wzór nr 2 z malinową wstązką http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...061806816.html sala- Centrum Przyjęc Okolicznościowych Studnia fotograf- nasz kolega ![]() wódka- prawdopodobnie będzie Krupnik liczba gości na przyjęciu-70 buty ślubne- od producenta Zalbut, będą robione na zamówienie samochód do ślubu- peugeot 407 bukiet ślubny- najprawdopodobniej z goździków ![]() winietki- w kształcie krzesełek, jak zrobię do końca to wkleję zdjęcie
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3372 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Jeszcze jakies 40 dni i mnie też to czeka...ale sie ten czas spieszy
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstyd sie przyznać, ale ja chyba nie robiłam zestawienia 100dniówkowego Może w ramach rewanżu zrobię zestawienie 75dniowe??
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
madzia2306
gratulacje a biżuterie tez już masz dobraną? Jamee ja tez bym chciała taką grzywkę zobaczyć nena1984 gratulacje melod_y ja też właśnie zaczynam pisać magisterkę - mój promotor wydaje się być OK ale nie miałam z nim zajęć wiec nie wiem... życzę powodzenia |
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;31857361]ślicznie [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
gosza dawaj zestawienie
|
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
po tych romantycznych opowieściach powrócę na chwilę do spraw typowo śłubnych
![]() Otóż zastanawiam się nad bukietem taki by pasował do sukni. Mam kilka typów i pytam się Was dziewczęta który wybrać? Myslę o dwóch rozwiązaniach: tulipany albo stokrotki. Dopowiem, że moja suknia to notizia z niebieskim pasem i planuję mieć w kościele sweterek zakrywający pas (planuję zrobić gościom suprajz na sali weselnej). Na zdjęciu tulipany są sztuczne, ale ich kolor idelanie pasowałby do pasa w sukni....
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiedz
Fajnie się czyta takie prawdziwe miłosne historie
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
suknia wygląda tak:
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
taki był mój pierwszy pomysł - no ale im więcej się zastanawiam tym więcej mam wątpliwości...
|
|
#3387 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wszystkie wasze historie są piękne
|
|
|
#3388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tej pory chciałam tulipany, ale właśnie jak zobaczyłam ten drugi, to zaczęłam się wahać....Cytat:
) i dlatego mam mętlik w głowie....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

a co najciekawsze on miał zmienic numer, dobrze że mnie coś podkusiło żeby do niego napisac inaczej pewnie byśmy się nie spotkali... on był w chorym związku z kobietą bluszczem a ja go od niej uwolniłam... po pierwszym spotkaniu ze mną tż zerwał ze swoją dziewczyną...
ja swojego też poznałam przez internet. spotkaliśmy się raz, jakoś tak od razu. nie spodobał mi się i skasowałam numer. ale był łatwy, więc zapamiętałam i się odezwałam po 3 miesiącach. i tak zostało do dziś
z resztą do dziś ma do mnie jakiś sentyment... haha
spytał się kim jestem, przypomniałam mu moją osobę i odrazu sobie przypomniał która to ja 

klask i:
Może w ramach rewanżu zrobię zestawienie 75dniowe??