Powiększanie piersi cz.7 - Strona 190 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 23:31   #5671
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Hmm....tak czytam o tym dźwiganiu i się zastanawiam, czy przez 3 miesiące nie można podnosić więcej jak 2kg? Dla mnie to będzie problem, bo jak w pracy trzeba nosić wiadra z wodą, żeby podłogę umyć to one ważą conajmniej 5kg a myślę wrócić do pracy najpóźniej po 3 tygodniach
P.S. Dobranoc wszystkim

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-25 o 23:35
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:32   #5672
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
aginga no bo każda inaczej przechodzi nikt Ci nie powie jak Twój organizm to zniesie z tego co obserwuje zależy to też od stosowanych przez lekarza specyfików, Polak mocno faszeruje dziewczynki a mój znowu wychodzi z założenia, że jak boli to sobie pacjentka nie zrobi krzywdy bo fikać nie będzie, taki zawór bezpieczeństwa a zakaz noszenia obowiązuje wszystkie bez wyjątku nawet te machające łapkami bo nie wrąśnięty implant może się przesunąć niemiło
Dzięki Jooasi za radę, sama jesteś mamunią i na pewno wiesz jak to jest . W klinice już mi pokazywali jak należy podnosić się z dzidzią z podłogi, żeby używać siły rąk i jak nosić na biodrze... Mam nadzieję, że dam radę
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 23:33   #5673
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Hej laseczki a ja z prośbą do mam - byłam dzisiaj u dzieci (przypomnę że są u teściowej na 4 dni) mieliśmy wypad do kina na kota w butach 3D (polecam - fajna bajeczka) Ale zaniepokoił mnie mój młodszy synek (8lat) słuchajcie On nic nie chce jeść - zawsze był niejadkiem ale teraz nawet popcornu w kinie nie jadł - robi coś takiego że bierze jedzenie do buzi (nawet to które lubi) i trzyma i trzyma i żuje i żuje - aż mówię mu żeby wypluł.... nie wiem co to może być. Pije tylko, je serek danio, budyń, galaretkę i nic poza tym, wmusiłam na kolację zupę mleczną z kluskami - jadł jakieś 300ml całą godzinę. Twierdzi że nie może łykać - gardło go podobno nie boli - ale nie wie czemu nie może łykać, sprawdzałam nie jest czerwone a jak je to chrząka i już nie wiem co mam myśleć.. ZWARIUJĘ CHYBA miała któraś podobne przeboje?

Zapomniałam przez ten stres związany z synkiem zapytać o jeszcze jedno, czy po tych powiedzmy trzech miesiącach można nosić staniki na fiszbinach, jakie wy kupujecie całkiem miękkie?

ok dobrej nocy życzę, może rano będzie lepiej. Gdyby któraś miała jakiś pomysł to będę wdzięczna dodam że taki stan ma mój "chudini" od soboty i się pogłębia - dzięki z góry papatki

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-01-25 o 23:58
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 00:12   #5674
jooasi
Wtajemniczenie

aginga pewnie, że dasz rade bo wszystkie dajemy, zawsze się jakoś poukłada i jest dobrze moja najmłodsza ma już 6,5roku i waży 29kg a jeszcze latem na rączkach ją nosiłam bo chodzić nie lubi kluseczka ale powiem Ci że 3 tygodnie po operacji dźwignęłam z rozpędu roczną bratanice, zapomniałam się, mała waży z 9kg i ostro po cyckach poczułam aż zaraz leciałam obejrzeć czy nic się nie urwało. więc lepiej usiąść sobie na spokojnie i maluszka potulkać, od noszenia są teraz tatusiowie

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

magdalenko ja mam trojeczke ale nie mam pojęcia co to być może. podjedź lepiej do lekarza bo gardełko może niebolesne a jednak coś się dzieje

moj lekarz na fiszbinki dopiero po pół roku pozwala. śmigam w sportowcach i jest wygodnie a do dekoldu mamabell nosze fiszbinki mierzyłam i po 2,5 mc jest w nich wciąż niewygodnie, uciskają nieprzyjemnie te druciki

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

kicia do wiadra trochę mniej wody ja też nosze siaty z zakupami i pewnie czasem nawet więcej kilo ale to chyba troche inaczej z wiadrem czy siatką niż dźwignięcie dzieciaczka do góry, tak sobie tłumacze bo jak tu funkcjonować inaczej przy rodzinie sporej
Stary 2012-01-26, 00:18   #5675
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:

magdalenko ja mam trojeczke ale nie mam pojęcia co to być może. podjedź lepiej do lekarza bo gardełko może niebolesne a jednak coś się dzieje

moj lekarz na fiszbinki dopiero po pół roku pozwala. śmigam w sportowcach i jest wygodnie a do dekoldu mamabell nosze fiszbinki mierzyłam i po 2,5 mc jest w nich wciąż niewygodnie, uciskają nieprzyjemnie te druciki
jeszcze chwile tu zostałam joasi jestes naprawde niesamowita zawsze mozna na Ciebie liczyc. lekarza mam na piątek ale na pewno pojde bo cos dziwnego sie dzieje mam nadzieje ze to zwykla angina lub zapalenie gardla ale czytalam o zapaleniu krtani i sie przerazilam lekarze to tez teraz nie wiadomo co wiedzą -ochh
co do staniczków to jakie sportowe polecasz ? oglądałam gatte ale to raczej dolna pólka jest a masz cos sprawdzonego jesli chodzi o sportowe? tam w tych sportowych ciezko wymiar dopasować jak jest S M i L - bo ja jak zwykle jestem między S a M- a jak myślisz jak dzisiaj mija mi 20 dni po op. i mam 72/3 pod biustem i 89/90 w biuscie to zmieni się coś jeszcze?I jak tak to w dół poleci czy jak?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:

kicia do wiadra trochę mniej wody ja też nosze siaty z zakupami i pewnie czasem nawet więcej kilo ale to chyba troche inaczej z wiadrem czy siatką niż dźwignięcie dzieciaczka do góry, tak sobie tłumacze bo jak tu funkcjonować inaczej przy rodzinie sporej
Albo kiciu troszkę więcej chodzenia ale moczysz mopa i wędrujesz na koniec taki żarcik ale na to chyba nic nie zaradzisz.. będzie kłopot

PS joasi ale ja widzę że z Ciebie to taki nocny marek jest, co? Czy masz jakiś dyżur na forum o czym nie wiemy

Czas edycji: 2012-01-26 o 00:21
Stary 2012-01-26, 00:30   #5676
jooasi
Wtajemniczenie

Magdalenko wiesz że Ty ze swoim małym implancikiem masz takie same wymiary jak ja
to z gatty to taki topik, w nich się śpi do noszenia się nie nadają bo nie trzymają, ja bardzo lubie Triumpha Triaction rozmiar 70D kupuje, mam jeszcze triumph mamabell to dla matek karmiących i Sport Shocka ale go nie lubie bo mało jest elastyczny i mi w nim niewygodnie

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

napewno nic nie poleci w dół, jako że wcześniej nie miałaś rozciągniętych piersi jest szansa że jeszcze troche pójdziezie do przodu ja praktycznie od razu miałam 90cm i nic się już nie zmienia mimo że ciągle kształt ewoluuje

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

dyżur sobie sama robie bo spać nie moge od dwóch tygodni jeszcze 3 na zegarku widze a potem rano 10 a ja niepritomna

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

magdalenko taki mozesz juz nosić
http://allegro.pl/triumph-triaction-...026386217.html

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-01-26 o 00:26
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 00:31   #5677
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Magdalenko wiesz że Ty ze swoim małym implancikiem masz takie same wymiary jak ja
to z gatty to taki topik, w nich się śpi do noszenia się nie nadają bo nie trzymają, ja bardzo lubie Triumpha Triaction rozmiar 70D kupuje, mam jeszcze triumph mamabell to dla matek karmiących i Sport Shocka ale go nie lubie bo mało jest elastyczny i mi w nim niewygodnie

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

napewno nic nie poleci w dół, jako że wcześniej nie miałaś rozciągniętych piersi jest szansa że jeszcze troche pójdziezie do przodu ja praktycznie od razu miałam 90cm i nic się już nie zmienia mimo że ciągle kształt ewoluuje
Ale masz pod biustem mniej niż ja masz koło 70 skoro masz w triumphie 70D - ja sprawdzałam kalkulatorem to powinnam brać 70C mam teraz od lekarza 75B i jest za luźny w obwodzie. Gwendolinka mówi żebym brała 65D ale jakoś będę miała obawy taki wąski w obwodzie kupić - jak będę mogła to najpierw pójdę przymierzyć. A tak to dziwne że z moim implantem mam tyle co Ty, widziałam że już myślisz w przyszłości o większych a mnie się jeszcze moje podobają tylko martwi mnie odstęp - czy będę je w stanie zebrać do środka - ale pewnie czas pokaże - buziam na dobranoc

No fajny ten triumpha jak będziesz w stanie coś mi jeszcze przesłać jakieś linki - to będę "dźwięczna" ale myślę że bardziej właśnie rozmiar 70C a ten co wysłałaś jest 70D ciekawe czy mają 70C? myślę że na mnie za duży jednak będzie 70D - taki co na Ciebie dobry - masz większe cycuchy

Czas edycji: 2012-01-26 o 00:38
Stary 2012-01-26, 00:40   #5678
jooasi
Wtajemniczenie

ja mam 72cm normalnie mierzone nie na wydechu i kupuje 70 pod biustem bo w mniejszych mi sie fiszbiny w żebra wbijają do tego 90cm w cycku i wychodzi po przymiarkach 70E, sporty są elastyczne dlatego 70D starcza
Stary 2012-01-26, 00:42   #5679
martkka sz
Raczkowanie

dziewczynki, dodalam jeszcze jeden album.tym razem nie na golasa zrobilam sobie pierwsze przymiarki (bo niestety jescze w pancerniku smigac musze) juz nie moge sie doczekac!, bo moj pancernik jest przeokropny!bezowy z okropna koronka na dole , okropnymi szyciami ! zapinany z kazdej strony!
Stary 2012-01-26, 00:45   #5680
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
ja mam 72cm normalnie mierzone nie na wydechu i kupuje 70 pod biustem bo w mniejszych mi sie fiszbiny w żebra wbijają do tego 90cm w cycku i wychodzi po przymiarkach 70E, sporty są elastyczne dlatego 70D starcza
To ja już nie rozumiem jaki ja mam nosić sprawdzałam wedle tego http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ to mi któraś z dziewczyn na forum tu wysłała - ale nic nie zgadza się - najlepiej chyba zmierzyć to mam brać sportowe 70D także?
Stary 2012-01-26, 09:04   #5681
grazia78
Raczkowanie

hejeczka
ZABULKU ja nie mogłam smarować bo mi się paprało i widać te moje blizny i pewnie bede musiała isc na laserowe wybielenie ich a w sutkach nie mam wogóle czucia kurcze coś jest nie tak. Zobacze co mi powie lekarz na kontroli
NADINKA tobie ładnie zejdzie bo nie miałaś takich problemów jak ja wiec sadze ze nie musisz sie martwic
OLIVKO bardzo się cieszę,że TABCIN ci pomaga dziś też weś sobie dwie tabletki
JOOASI powiem co kochana,że robisz się sporą księgą wiedzyproszę jak ładniusio dziewczynka sie naumiała
lece do MARTKI albumiku bo zżera mnie ciekawość
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:40   #5682
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Hej laseczki a ja z prośbą do mam - byłam dzisiaj u dzieci (przypomnę że są u teściowej na 4 dni) mieliśmy wypad do kina na kota w butach 3D (polecam - fajna bajeczka) Ale zaniepokoił mnie mój młodszy synek (8lat) słuchajcie On nic nie chce jeść - zawsze był niejadkiem ale teraz nawet popcornu w kinie nie jadł - robi coś takiego że bierze jedzenie do buzi (nawet to które lubi) i trzyma i trzyma i żuje i żuje - aż mówię mu żeby wypluł.... nie wiem co to może być. Pije tylko, je serek danio, budyń, galaretkę i nic poza tym, wmusiłam na kolację zupę mleczną z kluskami - jadł jakieś 300ml całą godzinę. Twierdzi że nie może łykać - gardło go podobno nie boli - ale nie wie czemu nie może łykać, sprawdzałam nie jest czerwone a jak je to chrząka i już nie wiem co mam myśleć.. ZWARIUJĘ CHYBA miała któraś podobne przeboje?

Zapomniałam przez ten stres związany z synkiem zapytać o jeszcze jedno, czy po tych powiedzmy trzech miesiącach można nosić staniki na fiszbinach, jakie wy kupujecie całkiem miękkie?

ok dobrej nocy życzę, może rano będzie lepiej. Gdyby któraś miała jakiś pomysł to będę wdzięczna dodam że taki stan ma mój "chudini" od soboty i się pogłębia - dzięki z góry papatki
Witam

Ja taki koszmar mialam z moim starszym synem Od 7 do 9 roku zycia. Trzymal jedzenie w poliku jak chomik, a potem wypluwal jak nikt nie widzial A ile kanapek znajdowalam za szafami, pod lozkiem i wszedzie gdzie mozna upchnac Doprowadzal mnie do szalu
Po tych 2 latach niejedzenia przeszlo mu , a teraz lepiej go ubierac , niz karmic Objadu mu nakladam tyle co tatusiowi

Magdalenko poszperaj za szafami i pod lozkami, bo skoro on tak zuje, to tez moze gdzies resztki upychac U mnie pierwsze kanapki znalazl pies kuzyna, ktory szczekal nam na szafe i kuzyn stwierdzil, ze tam cos jest No i byly kanapeczki splesniale
Stary 2012-01-26, 09:41   #5683
korinka
BAN stały

Horo, kochana! Właśnie doczytałam, że Ty dzidziusia będziesz mieć! Gratuluję! poza tym 39 lat to przecież młody wiek! pewnie jesteś pełna obaw i zastanawiasz się jak to będzie...ale pomyśl ze jak zobaczysz tą małą istotkę to pewnie zapomnisz o wszystkich troskach
Poza tym ja Ciebie, jak i wszystkie inne forumowe mamy, podziwiam! ja póki co nie mam dziecka i sama myśl o ciąży i porodzie mnie przeraża! nie wyobrażam sobie tego....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:50   #5684
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Czytam cały czas forum i co i rusz mam nowe pytania zacznę spisywać zeby jeszcze lekarzowi zadać :P , a teraz mam pytanie odnośnie dochodzenia do siebie
czy lekarz dawał wam jakieś zwolenienei lekarskie?? a jak tak to na ile czasu??
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 10:03   #5685
Andrea08
Przyczajenie

Joasi ja miałam 3 dni przed Tobą zabieg i w związku z tym chciałam podpytać jakie staniki nosisz na co dzień i czy zakładasz jakiś do spania. Mi już niby pozwolono na spanie bez stanika ale trochę się martwię bo nie wiem czy nie za wcześnie.
Wczoraj pisałam do Kliniki z zapytaniem czy mogę korzystać z suchej sauny i czy mogę zrobić zabieg laserowego usunięcia włosów z pach i na wszystko mam zgodę. Czy to normalne ???!!!
Andrea08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 10:11   #5686
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
hejeczka
ZABULKU ja nie mogłam smarować bo mi się paprało i widać te moje blizny i pewnie bede musiała isc na laserowe wybielenie ich a w sutkach nie mam wogóle czucia kurcze coś jest nie tak. Zobacze co mi powie lekarz na kontroli

Graziu jeszcze mozesz je masowac ta wazelina To dopiero kilkumiesieczne blizny, wiec uciskaj je kilka razy dziennie, a zobaczysz niedlugo roznice
A o czuciu w sudkach to Ci nie doradze Ja mialam ich nadwrazliwosc, a teraz mam normalne czucie, jak przed operacja Musisz lekarza zapytac
Stary 2012-01-26, 10:30   #5687
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa - 01.02 - 7
aginga 01.02 - 7
siwa124 07.02 - 13
felena26 13.02 - 19
Klaudeczka2010 20.02 - 32
tonia87 20.02 - 32
Wiola33 22.02 - 34
mune 05.03 - 40
IsaDorra 07.03 - 42
sherry.b 26.04 - 90
ania1919 27.04 - 91
kicia_nh 11.07 - 166
Olivkaa200 12.07 - 167

Witam
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 10:46   #5688
jooasi
Wtajemniczenie

Andrea na codzień nosze stanik sportowy Triumph Triaction lub dla karmiących ja dekolt potrzebuje Triumph Mamabell, on jest fajny bo miseczki delikatną gąbką ma podszyte a czasem trzeba ukryć suteczki sterczące. Mam pół roczne zalecenie chodzenia w sportowych stanikach bez fiszbin. W nocy śpie w topikach takich jak Gatta, elastycznych, bez zapięcia na plecach. jak chcesz swoje cycunie na długo w dobrej formie zachować to lepiej je pakować na noc do topiku zamiast piżamki

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Magdalenka ze sportów musisz sobie sprawdzić 70C i D, nie kupuj mniejszych obwodów narazie bo bedzie Cie w blizenki uciskał. później pewnie dobre będą zwykłe staniczki 70D-E
Stary 2012-01-26, 10:59   #5689
grazia78
Raczkowanie

ISE ja od swojego lekarza L-4 nie otrzymałam bo nie wystawia. Wzięłam sobie urlop na 2 tyg i dzieki bogu,że go miałam bo ja dochodziłam do siebie cały moj urlopik. Ale Witwicki może daję najlepiej się jego zapytaj
ZABCIU na razie nie bede smarować wazeliną bo nie wiem czy mogę mam czerwone jeszcze wokól sutków a,że nie mam czucia podpytam się lekarza pewnie mi powie co się dzieje
Stary 2012-01-26, 11:45   #5690
jooasi
Wtajemniczenie

Ise operacja plastyczna to nie choroba, nie znam nikogo kto by na to zwolenie L4 dostał, wszystkie dziewczynki biorą urlopy, minimum musisz mieć 2 tygodnie a optymalnie to trzeci też by się przydał
Stary 2012-01-26, 11:49   #5691
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Kurde, ja nie mam tyle urlopu już ((( będe musiała bezpłatny brać! ehhh ale czego się nie robi dla samej siebie i nowych piersi
Stary 2012-01-26, 11:51   #5692
jooasi
Wtajemniczenie

Graziu brak czucia mogło spowodować już samo przecięcie brodawki bo cięte są przecież nerwy no i to jak miałaś je zeszyte i paprało się długo, martwica to wszytsko mogło mieć wpływ. pozatym przy dużych implantach skóra ulega naciągnięciu i też te zakończenia nerwowe źle mogą funkcjonować. utrata czucia jest częstym powikłaniem tego zabiegu, w większości przypadków do roku mija ale czasem jest trwała.
Stary 2012-01-26, 12:03   #5693
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Mirabelko,
39
niektóre koleżanki urodziły w wieku 18-20 lat i już bawią wnuki ... ich dzieci były równie szybkie jak rodzice
oby moje nie wczesniej jak przed 18 haha
i teraz to ja widze ze kobietki decyduja sie na macierzynstwo miedzy 30 a 4o rokiem zycia, nawet wczoraj o tym z ksiedzem rozmawiałam tez mam tematy a z tego wzgledu ze nie dowierzał mojego wieku

z reszta ciekawe czy mnie w tym wieku na dziecko nie zlapie

a ta fotka, to czary jakies, SUPER to jest ...

i prosze was, dzis sie przejmujecie ludzmi , otoczeniem( nauczycielka to rozumiem) co powiedza ale jak sie sami z nimi oswoicie to juz coraz mniej was to bedzie obchodzic, macie byc dumne bo kazda kobieta gdyby tylko mogla i miala wiecej odwagi podjelaby sie tego.
mi sie juz z tego smiac chce bo wszyscy sie wszyskimi przejmuja a co do czego kazdy musi sobie radzic sam eh

kiedys wieczorem zachcialo mi sie drinka , 21 dzieciaki spia, sklep 5 min od domu to mowie do Tż ( pisałam z nim na gg) że skocze sobie...i poszlam szybciutko a na drugi dzien mama do mnie (mieszka dom obok) gdzie ja chodze o tej porze...mowie, po drinkacza do sklepu a ona ..to nie mozesz w dzien..wiesz co ludzie beda gadac..ze naduzywasz alkoholu ..
ludzie boscyyy szlak mnie trafil normalnie

chore wioski i za rok 2 spadamy stad a chalupe wynajmiemy hehe

Magdalenko o jej, ja wogole nie mam problemu z jedzeniem u dzieciaków wiec nie wiem co to moze byc, do lekarza bedziesz musiala sie przejsc bo jednak 8 latek to chyba nie bedzie w ten sposob sie wymigiwał od jedzenia i powie prawde??..mojej siostry syn do dzis mowi, nie chce mi sie jesc a ma juz 15 lat..na wodzie by zył i tak tez wyglada ehh

Martka cudne, i beda jeszcze cudniejsze!!!
Stary 2012-01-26, 12:11   #5694
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Graziu brak czucia mogło spowodować już samo przecięcie brodawki bo cięte są przecież nerwy no i to jak miałaś je zeszyte i paprało się długo, martwica to wszytsko mogło mieć wpływ. pozatym przy dużych implantach skóra ulega naciągnięciu i też te zakończenia nerwowe źle mogą funkcjonować. utrata czucia jest częstym powikłaniem tego zabiegu, w większości przypadków do roku mija ale czasem jest trwała.
JOOASI widzisz jak to jest kurcze. Martwię się, aby mi tak nie zostało no nic muszę cierpliwie czekać och jak ja żałuję,że doktorek nie zrobił mi cięcia pod piersią
Stary 2012-01-26, 12:51   #5695
jooasi
Wtajemniczenie

Grazia martwić to się będziesz po roku jak jeszcze bedzie czym a teraz to się cieszymy z pięknych piersiaków ja mam odwrotny problem i moje są nadwrażliwe, prawy sutek wręcz bolesny, mąż by je tylko miętolił a mnie to drażni zamiast przyjemnośc dawać i widzę już zniecierpliwienie u niego jak sykam po raz setny ech nic za darmo nie ma i piękne cycki trzeba bólem i wytrwałością okupić
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:04   #5696
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
tonia87 20.02 - 32
ale ładny kolorek
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:24   #5697
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Grazia martwić to się będziesz po roku jak jeszcze bedzie czym a teraz to się cieszymy z pięknych piersiaków ja mam odwrotny problem i moje są nadwrażliwe, prawy sutek wręcz bolesny, mąż by je tylko miętolił a mnie to drażni zamiast przyjemnośc dawać i widzę już zniecierpliwienie u niego jak sykam po raz setny ech nic za darmo nie ma i piękne cycki trzeba bólem i wytrwałością okupić
oki wiec czekamy aż minie roczek a już nie długo wiosna potem lato i bede wygrzewać swoje panienki w Egipcie i cieszyć się nimi bede. Zreszta cały sie nimi nacieszyć nie moge to tez masz z tym cycuszkami swoimi twój TŻ się dorwać pożądnie może biedny majutki kochana mój tak samo mietoli moje cuda łazi za mną i gada jusiu ten Polak to zrobił dobrze swoją robotę. Powiem ci tak na marginesie,że ostatnio chciał głowę wsadzić pod moją bluzke a tu dupa cycunie miejsce zajęły i mówi tak kurcze kiedys główke swoą wsadzałam a teraz niemogę i było takie majutkie echo
Stary 2012-01-26, 14:13   #5698
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ale ładny kolorek
Tak szybko dostałaś termin po konsultacji??

Myślicie że jak ide we wtorek do lekarza to uda się w lutym jeszcze? pod koniec?
Stary 2012-01-26, 14:51   #5699
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Tak szybko dostałaś termin po konsultacji??

Myślicie że jak ide we wtorek do lekarza to uda się w lutym jeszcze? pod koniec?
nie, ja od jakiegoś czasu już mam ten termin, ale teraz mogłam napisać
u dr. Polaka to jest szybki szpil- wysyłasz zdjęcia z pomiarami i termin to w przeciągu max 2 tygodni jeśli Ty masz czas
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:17   #5700
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Drogie Panie, potrzebuje pomocy. Aczkolwiek chodzi mi o to ze niedługo będę miała operacje i lekarza to 350 anatomiczne mentor, czy któraś z Was miała robione tym rozmiaram? Jaki wam wyszedł rozmiar ?
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości