|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Hmm....tak czytam o tym dźwiganiu i się zastanawiam, czy przez 3 miesiące nie można podnosić więcej jak 2kg? Dla mnie to będzie problem, bo jak w pracy trzeba nosić wiadra z wodą, żeby podłogę umyć to one ważą conajmniej 5kg a myślę wrócić do pracy najpóźniej po 3 tygodniach
![]() P.S. Dobranoc wszystkim Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-01-25 o 23:35 |
|
|
|
#5672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5673 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki a ja z prośbą do mam - byłam dzisiaj u dzieci (przypomnę że są u teściowej na 4 dni) mieliśmy wypad do kina na kota w butach 3D (polecam - fajna bajeczka) Ale zaniepokoił mnie mój młodszy synek (8lat) słuchajcie On nic nie chce jeść - zawsze był niejadkiem ale teraz nawet popcornu w kinie nie jadł - robi coś takiego że bierze jedzenie do buzi (nawet to które lubi) i trzyma i trzyma i żuje i żuje - aż mówię mu żeby wypluł.... nie wiem co to może być. Pije tylko, je serek danio, budyń, galaretkę i nic poza tym, wmusiłam na kolację zupę mleczną z kluskami - jadł jakieś 300ml całą godzinę. Twierdzi że nie może łykać - gardło go podobno nie boli - ale nie wie czemu nie może łykać, sprawdzałam nie jest czerwone a jak je to chrząka i już nie wiem co mam myśleć.. ZWARIUJĘ CHYBA miała któraś podobne przeboje?
Zapomniałam przez ten stres związany z synkiem zapytać o jeszcze jedno, czy po tych powiedzmy trzech miesiącach można nosić staniki na fiszbinach, jakie wy kupujecie całkiem miękkie? ok dobrej nocy życzę, może rano będzie lepiej. Gdyby któraś miała jakiś pomysł to będę wdzięczna dodam że taki stan ma mój "chudini" od soboty i się pogłębia - dzięki z góry papatki
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-25 o 23:58 |
|
|
|
#5674 |
|
Wtajemniczenie
|
aginga pewnie, że dasz rade bo wszystkie dajemy, zawsze się jakoś poukłada i jest dobrze
moja najmłodsza ma już 6,5roku i waży 29kg a jeszcze latem na rączkach ją nosiłam bo chodzić nie lubi kluseczka ale powiem Ci że 3 tygodnie po operacji dźwignęłam z rozpędu roczną bratanice, zapomniałam się, mała waży z 9kg i ostro po cyckach poczułam aż zaraz leciałam obejrzeć czy nic się nie urwało. więc lepiej usiąść sobie na spokojnie i maluszka potulkać, od noszenia są teraz tatusiowie![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- magdalenko ja mam trojeczke ale nie mam pojęcia co to być może. podjedź lepiej do lekarza bo gardełko może niebolesne a jednak coś się dzieje ![]() moj lekarz na fiszbinki dopiero po pół roku pozwala. śmigam w sportowcach i jest wygodnie a do dekoldu mamabell nosze fiszbinki mierzyłam i po 2,5 mc jest w nich wciąż niewygodnie, uciskają nieprzyjemnie te druciki![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- kicia do wiadra trochę mniej wody ja też nosze siaty z zakupami i pewnie czasem nawet więcej kilo ale to chyba troche inaczej z wiadrem czy siatką niż dźwignięcie dzieciaczka do góry, tak sobie tłumacze bo jak tu funkcjonować inaczej przy rodzinie sporej
|
|
#5675 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do staniczków to jakie sportowe polecasz ? oglądałam gatte ale to raczej dolna pólka jest a masz cos sprawdzonego jesli chodzi o sportowe? tam w tych sportowych ciezko wymiar dopasować jak jest S M i L - bo ja jak zwykle jestem między S a M- a jak myślisz jak dzisiaj mija mi 20 dni po op. i mam 72/3 pod biustem i 89/90 w biuscie to zmieni się coś jeszcze?I jak tak to w dół poleci czy jak? ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
taki żarcik ale na to chyba nic nie zaradzisz.. będzie kłopotPS joasi ale ja widzę że z Ciebie to taki nocny marek jest, co? Czy masz jakiś dyżur na forum o czym nie wiemy
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-26 o 00:21 |
||
|
|
|
#5676 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdalenko wiesz że Ty ze swoim małym implancikiem masz takie same wymiary jak ja
![]() to z gatty to taki topik, w nich się śpi do noszenia się nie nadają bo nie trzymają, ja bardzo lubie Triumpha Triaction rozmiar 70D kupuje, mam jeszcze triumph mamabell to dla matek karmiących i Sport Shocka ale go nie lubie bo mało jest elastyczny i mi w nim niewygodnie ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- napewno nic nie poleci w dół, jako że wcześniej nie miałaś rozciągniętych piersi jest szansa że jeszcze troche pójdziezie do przodu ja praktycznie od razu miałam 90cm i nic się już nie zmienia mimo że ciągle kształt ewoluuje![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- dyżur sobie sama robie bo spać nie moge od dwóch tygodni jeszcze 3 na zegarku widze a potem rano 10 a ja niepritomna![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- magdalenko taki mozesz juz nosić http://allegro.pl/triumph-triaction-...026386217.html
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-01-26 o 00:26 |
|
|
|
#5677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakoś będę miała obawy taki wąski w obwodzie kupić - jak będę mogła to najpierw pójdę przymierzyć. A tak to dziwne że z moim implantem mam tyle co Ty, widziałam że już myślisz w przyszłości o większych a mnie się jeszcze moje podobają tylko martwi mnie odstęp - czy będę je w stanie zebrać do środka - ale pewnie czas pokaże - buziam na dobranoc No fajny ten triumpha jak będziesz w stanie coś mi jeszcze przesłać jakieś linki - to będę "dźwięczna"
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-01-26 o 00:38 |
|
|
|
|
#5678 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam 72cm normalnie mierzone nie na wydechu i kupuje 70 pod biustem bo w mniejszych mi sie fiszbiny w żebra wbijają do tego 90cm w cycku i wychodzi po przymiarkach 70E, sporty są elastyczne dlatego 70D starcza
|
|
#5679 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki, dodalam jeszcze jeden album.tym razem nie na golasa
|
#5680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5681 |
|
Raczkowanie
|
hejeczka
ZABULKU ja nie mogłam smarować bo mi się paprało i widać te moje blizny i pewnie bede musiała isc na laserowe wybielenie ich a w sutkach nie mam wogóle czucia kurcze coś jest nie tak. Zobacze co mi powie lekarz na kontroli![]() NADINKA tobie ładnie zejdzie bo nie miałaś takich problemów jak ja ![]() OLIVKO bardzo się cieszę,że TABCIN ci pomaga dziś też weś sobie dwie tabletki JOOASI powiem co kochana,że robisz się sporą księgą wiedzy proszę jak ładniusio dziewczynka sie naumiała![]() lece do MARTKI albumiku bo zżera mnie ciekawość
|
|
|
|
#5682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja taki koszmar mialam z moim starszym synem Od 7 do 9 roku zycia. Trzymal jedzenie w poliku jak chomik, a potem wypluwal jak nikt nie widzial![]() Po tych 2 latach niejedzenia przeszlo mu , a teraz lepiej go ubierac , niz karmic ![]() ![]() Objadu mu nakladam tyle co tatusiowi![]() Magdalenko poszperaj za szafami i pod lozkami, bo skoro on tak zuje, to tez moze gdzies resztki upychac No i byly kanapeczki splesniale
|
|
#5683 |
|
BAN stały
|
Horo, kochana! Właśnie doczytałam, że Ty dzidziusia będziesz mieć! Gratuluję! poza tym 39 lat to przecież młody wiek! pewnie jesteś pełna obaw i zastanawiasz się jak to będzie...ale pomyśl ze jak zobaczysz tą małą istotkę to pewnie zapomnisz o wszystkich troskach
![]() Poza tym ja Ciebie, jak i wszystkie inne forumowe mamy, podziwiam! ja póki co nie mam dziecka i sama myśl o ciąży i porodzie mnie przeraża! nie wyobrażam sobie tego....
|
|
|
|
#5684 |
|
Rozeznanie
|
Czytam cały czas forum i co i rusz mam nowe pytania
zacznę spisywać zeby jeszcze lekarzowi zadać :P , a teraz mam pytanie odnośnie dochodzenia do siebie ![]() czy lekarz dawał wam jakieś zwolenienei lekarskie?? a jak tak to na ile czasu?? |
|
|
|
#5685 |
|
Przyczajenie
|
Joasi ja miałam 3 dni przed Tobą zabieg i w związku z tym chciałam podpytać jakie staniki nosisz na co dzień i czy zakładasz jakiś do spania. Mi już niby pozwolono na spanie bez stanika ale trochę się martwię bo nie wiem czy nie za wcześnie.
Wczoraj pisałam do Kliniki z zapytaniem czy mogę korzystać z suchej sauny i czy mogę zrobić zabieg laserowego usunięcia włosów z pach i na wszystko mam zgodę. Czy to normalne ???!!! |
|
|
|
#5686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Graziu jeszcze mozesz je masowac ta wazelina A o czuciu w sudkach to Ci nie doradze
|
|
#5687 |
|
Zakorzenienie
|
kamiluwa - 01.02 - 7![]() aginga 01.02 - 7 ![]() siwa124 07.02 - 13![]() felena26 13.02 - 19![]() Klaudeczka2010 20.02 - 32![]() tonia87 20.02 - 32![]() Wiola33 22.02 - 34![]() mune 05.03 - 40![]() IsaDorra 07.03 - 42![]() sherry.b 26.04 - 90![]() ania1919 27.04 - 91![]() kicia_nh 11.07 - 166![]() Olivkaa200 12.07 - 167![]() Witam |
|
|
|
#5688 |
|
Wtajemniczenie
|
Andrea na codzień nosze stanik sportowy Triumph Triaction lub dla karmiących ja dekolt potrzebuje Triumph Mamabell, on jest fajny bo miseczki delikatną gąbką ma podszyte a czasem trzeba ukryć suteczki sterczące. Mam pół roczne zalecenie chodzenia w sportowych stanikach bez fiszbin. W nocy śpie w topikach takich jak Gatta, elastycznych, bez zapięcia na plecach. jak chcesz swoje cycunie na długo w dobrej formie zachować to lepiej je pakować na noc do topiku zamiast piżamki
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Magdalenka ze sportów musisz sobie sprawdzić 70C i D, nie kupuj mniejszych obwodów narazie bo bedzie Cie w blizenki uciskał. później pewnie dobre będą zwykłe staniczki 70D-E
|
|
#5689 |
|
Raczkowanie
|
ISE ja od swojego lekarza L-4 nie otrzymałam bo nie wystawia. Wzięłam sobie urlop na 2 tyg i dzieki bogu,że go miałam bo ja dochodziłam do siebie cały moj urlopik. Ale Witwicki może daję najlepiej się jego zapytaj
![]() ZABCIU na razie nie bede smarować wazeliną bo nie wiem czy mogę mam czerwone jeszcze wokól sutków a,że nie mam czucia podpytam się lekarza pewnie mi powie co się dzieje
|
|
|
|
#5690 |
|
Wtajemniczenie
|
Ise operacja plastyczna to nie choroba, nie znam nikogo kto by na to zwolenie L4 dostał, wszystkie dziewczynki biorą urlopy, minimum musisz mieć 2 tygodnie a optymalnie to trzeci też by się przydał
|
|
#5691 |
|
Rozeznanie
|
Kurde, ja nie mam tyle urlopu już
((( będe musiała bezpłatny brać! ehhh ale czego się nie robi dla samej siebie i nowych piersi
|
|
|
|
#5692 |
|
Wtajemniczenie
|
Graziu brak czucia mogło spowodować już samo przecięcie brodawki bo cięte są przecież nerwy no i to jak miałaś je zeszyte i paprało się długo, martwica to wszytsko mogło mieć wpływ. pozatym przy dużych implantach skóra ulega naciągnięciu i też te zakończenia nerwowe źle mogą funkcjonować. utrata czucia jest częstym powikłaniem tego zabiegu, w większości przypadków do roku mija ale czasem jest trwała.
|
|
#5693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i teraz to ja widze ze kobietki decyduja sie na macierzynstwo miedzy 30 a 4o rokiem zycia, nawet wczoraj o tym z ksiedzem rozmawiałam tez mam tematy a z tego wzgledu ze nie dowierzał mojego wieku![]() z reszta ciekawe czy mnie w tym wieku na dziecko nie zlapie ![]() a ta fotka, to czary jakies, SUPER to jest ... i prosze was, dzis sie przejmujecie ludzmi , otoczeniem( nauczycielka to rozumiem ) co powiedza ale jak sie sami z nimi oswoicie to juz coraz mniej was to bedzie obchodzic, macie byc dumne bo kazda kobieta gdyby tylko mogla i miala wiecej odwagi podjelaby sie tego.mi sie juz z tego smiac chce bo wszyscy sie wszyskimi przejmuja a co do czego kazdy musi sobie radzic sam eh kiedys wieczorem zachcialo mi sie drinka , 21 dzieciaki spia, sklep 5 min od domu to mowie do Tż ( pisałam z nim na gg) że skocze sobie...i poszlam szybciutko a na drugi dzien mama do mnie (mieszka dom obok) gdzie ja chodze o tej porze...mowie, po drinkacza do sklepu a ona ..to nie mozesz w dzien..wiesz co ludzie beda gadac..ze naduzywasz alkoholu .. ludzie boscyyy szlak mnie trafil normalnie chore wioski i za rok 2 spadamy stad a chalupe wynajmiemy hehe Magdalenko o jej, ja wogole nie mam problemu z jedzeniem u dzieciaków wiec nie wiem co to moze byc, do lekarza bedziesz musiala sie przejsc bo jednak 8 latek to chyba nie bedzie w ten sposob sie wymigiwał od jedzenia i powie prawde??..mojej siostry syn do dzis mowi, nie chce mi sie jesc a ma juz 15 lat..na wodzie by zył i tak tez wyglada ehh Martka cudne, i beda jeszcze cudniejsze!!!
|
|
#5694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5695 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazia martwić to się będziesz po roku jak jeszcze bedzie czym a teraz to się cieszymy z pięknych piersiaków
ja mam odwrotny problem i moje są nadwrażliwe, prawy sutek wręcz bolesny, mąż by je tylko miętolił a mnie to drażni zamiast przyjemnośc dawać i widzę już zniecierpliwienie u niego jak sykam po raz setny ech nic za darmo nie ma i piękne cycki trzeba bólem i wytrwałością okupić
|
|
|
|
#5696 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tez masz z tym cycuszkami swoimi twój TŻ się dorwać pożądnie może biedny majutki . Powiem ci tak na marginesie,że ostatnio chciał głowę wsadzić pod moją bluzke a tu dupa cycunie miejsce zajęły i mówi tak kurcze kiedys główke swoą wsadzałam a teraz niemogę i było takie majutkie echo |
|
|
|
|
#5698 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u dr. Polaka to jest szybki szpil- wysyłasz zdjęcia z pomiarami i termin to w przeciągu max 2 tygodni jeśli Ty masz czas
|
|
|
|
|
#5700 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Panie, potrzebuje pomocy. Aczkolwiek chodzi mi o to ze niedługo będę miała operacje i lekarza to 350 anatomiczne mentor, czy któraś z Was miała robione tym rozmiaram? Jaki wam wyszedł rozmiar ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

nikt Ci nie powie jak Twój organizm to zniesie
ale powiem Ci że 3 tygodnie po operacji dźwignęłam z rozpędu roczną bratanice, zapomniałam się, mała waży z 9kg i ostro po cyckach poczułam aż zaraz leciałam obejrzeć czy nic się nie urwało. więc lepiej usiąść sobie na spokojnie i maluszka potulkać, od noszenia są teraz tatusiowie
taki żarcik ale na to chyba nic nie zaradzisz.. będzie kłopot

proszę jak ładniusio dziewczynka sie naumiała

Od 7 do 9 roku zycia. Trzymal jedzenie w poliku jak chomik, a potem wypluwal jak nikt nie widzial

kamiluwa - 01.02 - 7