|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
|
|
|
|
#2132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Art. 177 § 3 kp. Umowa o pracę zawarta na czas określony lub na czas wykonania określonej pracy albo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, ulega przedłużeniu do dnia porodu. Jeśli zakończenie umowy wypada po upływie trzeciego miesiąca ciąży (12 tygodni), to umowa ta z mocy prawa ulegnie przedłużeniu do dnia porodu. - (Art. 177 par. 3 kp)
|
|
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
dobra...
ja mykam do domciu ![]() pewnie jeszcze do was dziś zajrze jak chłopkaki będą składac klocki albo pódą spać :P
|
#2134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2135 |
|
Rozeznanie
|
Ja wcale nie dotykam, bo tak strasznie bolą, że w nocy spać nie mogę
|
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bede szukac i mam nadzieje,ze szybko znajde cokolwiek....a pozniej to juz jak pojde na L4 akurat martwie sie najmniej. Ja juz na takiej komisji bylam jak mialam zwolnienie drugi raz 3,5 miesiaca na kregoslup. Kasy nie wstrzymali, choc lekarz byl wredny i w ogole masakra.... Byle miec dochod podczas ciazy i macierzynski pozniej. A,ze nie bede mogla pracowac w ciazy dlugo juz wiem...w pierwszej ciazy plecy mnie bardzo bolaly, nie moglam dlugo siedziec, stac, lezec....wszysko dawkowalam po troszke sobie bedac w domu. Musialam wszyskie leki odstawic
|
|
#2137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mni np. powaliła Vajolka...eh.. wzruszam sie jak sobie tylko przypomnę... ![]() czekam na Ciebie w klubie
|
|
#2139 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaproszenie do klubu dla Poli wyslalam!!! Polu zapraszamy wiec
Czekamy na opis o Tobie i foto mam nadzieje,ze dobrze sie tam poczujesz
|
#2140 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko jakie emocje!!! Tylko ostrzegam, że jak zacznę o sobie pisać to zajmie to duuużo miejsca Taka papla ze mnie, a że robię milion rzeczy na raz i mam tysiące pomysłów, to pewnie nie omieszkam ich opisać![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Kurcze, a zaraz muszę do domu iść i kiedy ja to wszystko nadrobię?
|
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wpadłam się tylko pochwalic... Ujrzałam dziś najpiękniejszy widok | | Tak więc 4 cykl uważam za udany.
|
|
|
|
#2142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My chetnie poczytamy i lepiej Cie poznamy Cytat:
Gratulacje!!! Odwiedzaj nas czesciej. No i teraz zdawaj relacje jak sie czujesz Duzo zdrowka dla Ciebie i fasolki!!!!
|
|
#2143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie dziwi mnie to, że praktycznie nie mam objawów... ale może to jeszcze zbyt wcześnie. W sobotę tylko cały dzień kłuł mnie jajnik, a potem cisza, i do teraz nie boli mnie nic. Tylko piersi wrażliwe, ale tak miałam też przed @.
|
|
|
|
|
#2144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- A u mnie to plamienie z wczorajszego wieczora zanikło prawie że , kurcze nie wiedziałam, że aż tak mnie rozregulują te pigułki , nie wiem kiedy teraz @ będzie, to już 35dc, jak do weekendu @ nie przyjdzie to musze zrobić test, żeby wykluczyć ewentualnie ciążę bo trzeba będzie się do lekarza wybrać. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Na objawy przyjdzie jeszcze czas |
||
|
|
|
#2145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jak miło usłyszec że znów dwie kreseczki bo ostatnio cos znowu cisza była. kiedy kolejny wysyp fasolek?![]() GRATULUJE!! :roza :
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
black życzę Ci żebyś znalazła wymarzoą pracę! Żebyś nie musiała sią już martwić
![]() kwiatek u mnie to 9 cs a już jestem załamana nawt nie wyobrżam sobie co musisz czuć ![]() martarynka cieszę się że u Ciebie wsystko ok i że te niepokojące plamienia ustały ![]() Promykas dobre z tym kaloryferem kamimdu masz taka fgure że tylko pozazdrościć! Ja to mam nogi! i pupe jak murzynka vajolka widze że Ty też chora. Ja też sie wkurzyłam bo nie ma sensu teraz mierzyc temp. A przecież tak mi zależało na tym ! ![]() pola tesknilam moj kochany ryjku Dziewczyny zostawić Was same na kilka godzin to jakas masakra Czytam i czytam Ale musze Wam powiedzieć że trcszke mi się poprawiło Dzięk Wam
|
#2147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo sie cie ciesze,ze Ci sie udalo A jak zareagowal Twoj Tz?? Powiedzialas mu od razu po zronieniu testu czy w jakis szczegolny sposob??Cytat:
Mam nadzieje,ze @ sie nie pojawi a II na tescie tak
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
a ja Wam zwjałam w południe
ale już jestem![]() kucharzyłam sobie ![]() zrobiłam pyyyyyyszne gołąbeczki ![]() ![]() i pyszną kapustke na słodko (dodam że pierwszy raz w życiu sama ją robiłam)teraz mam obiadki z głowy na cały weekend i fajnie![]() a jak męzulek sie ucieszy z tych pyszności że takie pysznne mi wyszły?mhmmm ![]() ![]()
|
|
|
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
Sensuall dziekuje
Dziewczynki mam jeszcze jedna kondydatke do klubu....Promykas-co Wy na to?? Widac,ze sie wkrecila u nas i jest na wizazu juz jakis czas zarejestrowana....
|
|
#2150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Dziewczyki ja lecę coś zjeść bo mmo że nie mam apetytu trzeba cos w siebie wcisnąc bo przecież zaraz z krzesła spadnę
|
|
#2151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze przed pracą robiłam test i mu pokazałam. Bardzo się ucieszył.![]() A tak w ogóle był to nasz pierwszy cykl z wiesiołkiem.
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Rozeznanie
|
Emilka gratulacje kochana! suuuuper!
Wróciłam od doktorka, angina i L4 do 02.02. ![]() Ech, wyspię się i będę mogła z Wami całe dopołudnie plotkowac! super ! gdyby tylko to gardło tak bardzo nie bolało i ta gorączka zeszła... no ale coz, nie ma nic za darmo ![]() Kami, co to za naklejki? z miłą chęcia się w nie zaopatrzę a Elmirka miala miec dzis wizyte u gina? ja oczywiście jestem na tak jesli chodzi o Promykas w klubie |
|
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to po raz kolejny przekonuwujemy sie że wiesiołek może zdziałac cuda a dużo zdążyłaś wziąść tych tabletek w tym pierwszym cyklu z nim? |
|
|
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! Tylko nie próbuj nas opuszczać!!!!!
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
pomyłka
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ty sie kuruj!!!! P.s. Naklejki to " karny kutas za c h u j o w e parkowanie" sorry za wulgarzym ale tak sie nazywają :P
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Padłam z tymi naklejkami Ok. dziewczynki ja uciekam , zaraz TŻ wróci do domu to same wiecie Do jutra |
|
|
|
|
#2160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam ten problem na parkingu sluzbowym, jeden z nasych klientów notorycznie mnie zastawia i idzie w miasto (bo w centrum nie ma gdzie zaparkowac).Więc nie wiem czy mi wypada takiego brzydala mu nakleic. Ale juz powiedzialam laskom na sali obsługi, ze mają mu powiedziec że następnym razem poprzebijam mu opony |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

25.10.2014

o matko jakie emocje!!! Tylko ostrzegam, że jak zacznę o sobie pisać to zajmie to duuużo miejsca
Taka papla ze mnie, a że robię milion rzeczy na raz i mam tysiące pomysłów, to pewnie nie omieszkam ich opisać

W sobotę tylko cały dzień kłuł mnie jajnik, a potem cisza, i do teraz nie boli mnie nic. Tylko piersi wrażliwe, ale tak miałam też przed @.
:roza :