Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 13:14   #2971
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Haa a ja sobie na obiad zrobiłam frytki z sosem czosnkowym i tak się objadłam jak nigdy, aż brzuch mnie boli ale chyba mój żołądek odzwyczaił się od tłustego bo przed chwilą tak mnie pogoniło na kibelek, że ledwo zdążyłam
Stary 2012-01-26, 13:16   #2972
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
łaaaaaaaaaa ale naskrobalscie
powiem tylko dwa slowa ze jestem mega chora od wtorku
Biore antybiotyk od dwoch dni ale cos czuje ze slabiutko dziala

Lece Was nadrobic
o kurde niedobrze... kuruj się

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Haa a ja sobie na obiad zrobiłam frytki z sosem czosnkowym i tak się objadłam jak nigdy, aż brzuch mnie boli ale chyba mój żołądek odzwyczaił się od tłustego bo przed chwilą tak mnie pogoniło na kibelek, że ledwo zdążyłam
hehe zawsze to jakiś sposób na qpę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:25   #2973
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine haha teraz chociaż nie mam wyrzutów, że się tak obżarłam bo wszystko zostało w wc
Stary 2012-01-26, 13:30   #2974
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine haha teraz chociaż nie mam wyrzutów, że się tak obżarłam bo wszystko zostało w wc
no

A ja wczoraj jadłam buraczki na obiad, to możecie się domyślać jaka była moja qpa dobra już nic nie mówię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-26, 13:32   #2975
meeedzik
Zakorzenienie

hahaha mamy tematy
Stary 2012-01-26, 14:29   #2976
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość

Dziewczyny ruszyło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Nie dużo, ale w końcu ruszyło -0,5kg
hahaha aż śmieszne co to jest pół kg ale się tak cieszę, może teraz będzie prościej
Gratulujee!
I nie grzesz kochana 0.5kg to bardzo duzo i przedewszytskim zdrowo
Tak trzymaj

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
\ No to teraz co u mnie... zabiegana jestem. w poneidzialek mialam dermatologa (no nie moge sobie z twarza poradzic w zimie taka mam wysuszona, czerwona podrazniona jak pancerz i ochodzi plaami) nie wiem ogrzewania i zimny chyba skora nie lubi. We wtorek dentysta. No i szlak mnie trafi.
Kochana i co Ci dermatolog poradzil?
Stwierdzil cos? Bo tak sobie mysle ze moze masz atopowe albo łojotokowe zapalenie skory, ale oczywiscie nie bierz tego do serca bo tylko tylko moja intuicja ktora moze byc bledna bo nie widzialam zmian tylko wzoruje sie na Twoim opisie
Wybacz.. moje zboczenie zawodowe

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę wkleję zdjęcia dla meedzik, pobawiłam sięw photoshopie i trochę nawet da się zobaczyć jak by wyglądała w innych włosach tylko proszę się nie śmiać z moich zdolności!

na tym ostatnim są włosy z 3 zdjęcia które wkleiła meedzik, przepraszam ale lepiej nie umiem podstawić
Swietne te przerobki!

I teraz bede chyba jednym glosem ktory stwierdzi ze madzi jest ładnie w brazie
Mi sie bardzo podoba przed ostatnia wresja
Ogolnie uwielbiam brunetki, ciemne wloski

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No spoko to będziemy walczyły razem Ja muszę sobie stepper zamówić na początku lutego jak przyjdzie wypłata tak więc gdy mi go przyślą to dołączę ćwiczenia do diety
Pozwolicie sie do Was dolacze?
Moze akurat to swinstwo mnie pusci...
Cytat:
A ja dzisiaj troche bez humoru
Dostałam maila, że te tuniki które kupiłam dostanę w późniejszym terminie bo nie mają tych kolorów co zamówiłam!!!!!!!! No ale kurde na aukcji były jako dostępne!!!!!!!!!! Co za niepoważny sprzedający! Wystawia coś czego niema!
No i mam doła bo nasz "wspaniały" premier zdecydował, że jednak podpiszą tą zrypaną ACTA no i podpisali Płakać mi się normalnie chce.... nienawidzę premiera i całej jego bandy! Mam straszne wyrzuty sumienia że na niego głosowałam... jaka ja byłam głupia! Tylko że on tak pięknie ludziom oczy mydlił, że będzie w naszym kraju tak pięknie jak on zostanie premierem... a póki co jest katastrofa Kłamca i oszust.....
Żałuję że na Palikota nie głosowałam, ale za 3 lata na pewno zagłosuję!
Idę się ubierać i malowac i lecę na miasto. Musze kupić baterie do wagi i odebrac synka z przedszkola... Później tu zajrzę
Popieram Cie kochana w stu procentach!
Az mi cisnienie wzrasta jak o tym pomysle!
To juz nie pierwsza rzecz ktora robi Tusk ze we mnie zaczyna sie gotowac. Bardzo nie podobalo mi sie tez to ze tknal sie funduszy emerytalnych.. Dran jeden, a z tym ACTA to juz w ogole pokazal na co go stac. W tym momecie PO to moj wrog publiczny nr 1!

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
o kurde niedobrze... kuruj się

Dzieki sloncee
Staram sie kurowac jak moge, wzielo mnie od wtorku i czulam ze jest nie tak ale nie wiedzialam ze bedzie taka masakra. Dzisiaj mam kolejny etap choroby bo pali mnie gardlo, wczoraj natomiast myslalam ze mi glowe rozsadzi takie mialam cisnienie srodczaszkowe i goraczke. Natomiast dzisiaj juz tylko katar i gardlo i ogromne ogolne oslabienie i zimne poty...

Mam urlop i co to za urlop?
Tragedia jakas..
A w poniedzialek juz musze byc w instytucie w pracy i obawiam sie ze moge nie wydobrzec

Aha i co najlepsze u mnie za oknem jest -12 stopni a w nocy ma byc -20..
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:39   #2977
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko zrobiłam zdjęcia zdjęć ( ) jak wyglądałam w brąz włosach to są stare zdjęcia z 2008 roku kiedy jeszcze byłam gruba i prawie wcale się nie malowałam. A ostatnie zdjęcie z moim naturalnym kolorem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6324.jpg (43,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6318.jpg (55,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6313.jpg (20,6 KB, 43 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 14:41   #2978
meeedzik
Zakorzenienie

Ale u Ciebie mrozy
a co do choroby to mnie też złapało wczoraj
Stary 2012-01-26, 14:48   #2979
monika01011986
Zakorzenienie

byłam na dworze, odebrałam synka z przedszkola i kupiłam baterie do wagi wymieniłam już i póki co działa ale czy dobrze waży to jutro rano się przekonam.
Na dworze zimno, śnieg troszkę prószy. Idę dziś na solarium o 18stej - trzeci raz w ciągu paru dni więc opalenizna będzie już ładnie widoczna
Idę podgrzać obiad - zupę ogórkową

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:49   #2980
bialaczekoladka
Zakorzenienie

No u mnie jest tak zimno ze okna na chwilke otworzyc sie nie da zeby
wywietrzyc pokoj, bo normalnie w nos zimno szczypie
Po całej lini jest tragedia.

Co do włosow to powiem tak mi sie ogolnie bardzooooooooo naprawde podobasz w brazie ALE na poczatek moze faktycznie machnij sobie kilka pasemek zebys szoku nie doznala i mogla sie z nowym kolorem zaprzyjaznic

Ja ogolnie jestem blondynka naturalna i z tego co pamietam to chyba do 2klasy liceum bylam blondi, zycie jednak sprawilo ze jestem brunetka i obecnie nie wyobrazam sobie siebie w innej wersji. Ciemne wlosy napewno wyszczuplaja i wysmuklaja twarz dlatego mi sluza bo ja jestem niestety wciaz jeszcze pyzowata i mam nadzieje ze wkoncu to sie zmieni
Stary 2012-01-26, 14:50   #2981
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko zrobiłam zdjęcia zdjęć ( ) jak wyglądałam w brąz włosach to są stare zdjęcia z 2008 roku kiedy jeszcze byłam gruba i prawie wcale się nie malowałam. A ostatnie zdjęcie z moim naturalnym kolorem
Będę szczera : Madziu proszę nie farbuj się na ciemny kolor oczywiście zrobisz jak uważasz ale moim zdaniem nie będzie Ci ładnie w blond wyglądasz przepięknie!!!!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 15:01   #2982
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Będę szczera : Madziu proszę nie farbuj się na ciemny kolor oczywiście zrobisz jak uważasz ale moim zdaniem nie będzie Ci ładnie w blond wyglądasz przepięknie!!!!!!!!!!
Mi też się Madzia podoba w blond w innym kolorze Cie nie widze
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:11   #2983
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja Cie sune no widze ze zdania są podzielone
Ja nie bede do niczego Madzi namawiac,
zrobi sama jak bedzie uwazala za stosowne
Stary 2012-01-26, 15:24   #2984
meeedzik
Zakorzenienie

Całych włosów na brąz na pewno nie zafarbuję, nawet mowy nie ma, jedynie parę pasemek, żeby włoski wyglądały bardziej naturalnie
Monia, Zelka
Czekoladko no a ja mam taki naturalny jak na ostatnim zdjęciu ale jak patrzę na te moje brąz włosy to były takie ładne zdrowe i błyszczące ale całych na bank nie zrobię, bo wolę jaśniejsze włoski i lepiej czuję się w jasnych
Stary 2012-01-26, 15:28   #2985
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
haha

mi wczoraj robiła jedynkę umierałam ze strachu, że mi coś spartaczy ale jest spoko i prawie nic nie bolało 15 minut i po sprawie
masz rację, ze wszystkich bólów jakie miałam ból zęba jest najgorszy w liceum byłam taka głupia, że mimo, że miałam uporczywy nawracający ból zęba nie poszłam do dentysty bo się bałam ból nie do zniesienia;/ faszerowałam się ketonalem... nie wiem jak można było wytrzymać 2 lata z bolącym zębem... głupota nie zna granic grrr, zmądrzałam dopiero na 1 roku studiów, kiedy było już naprawdę źle :/ i skończyło się wyrwaniem w ciorty tego zęba więc tak ku przestrodze: chodźcie do dentysty!
Oj jak ząb boli to żyć się nie da.... cała głowa napierdziela i pół szyi.... masakra!
Mnie to zaczyna coś boleć to od razu lecę do dentysty. A Ty to ja nie wiem jak dałaś radę 2 lata z bólem zęba! Jejuuu!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 15:28   #2986
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Całych włosów na brąz na pewno nie zafarbuję, nawet mowy nie ma, jedynie parę pasemek, żeby włoski wyglądały bardziej naturalnie
Monia, Zelka
Czekoladko no a ja mam taki naturalny jak na ostatnim zdjęciu ale jak patrzę na te moje brąz włosy to były takie ładne zdrowe i błyszczące ale całych na bank nie zrobię, bo wolę jaśniejsze włoski i lepiej czuję się w jasnych
Kochana zrob tak jak uwazasz, my z dziewcznami wyrazilysmy tylko nasza opinnie
Stary 2012-01-26, 15:30   #2987
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
jesteśmy tylko ludźmi, słabości są wpisane w naszą naturę
no dokładnie tak dlatego lepiej nie kusić tych słabości :P ale jak schudnę to obiecuję sobie zjeść jednego gofra z bitą śmietaną

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
łaaaaaaaaaa ale naskrobalscie
powiem tylko dwa slowa ze jestem mega chora od wtorku
Biore antybiotyk od dwoch dni ale cos czuje ze slabiutko dziala

Lece Was nadrobic
Bidulku wracaj do zdrówka szybciutko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 15:31   #2988
meeedzik
Zakorzenienie

Możecie polecić coś dobrego na przeziębienie i katar wczoraj i dziś piłam Febrisan i biorę rutinoscorbin, Tż ma po pracy iść do apteki i coś jeszcze mi kupić tylko sama nie wiem co Myślałam o Theraflu może to będzie lepsze? Albo Gripex? No i chyba jakąś polopirynę? Bo jak na razie to nic mi nie przechodzi
Stary 2012-01-26, 15:34   #2989
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia hehe Ty to jak moja mama ona to mi ciągle tłucze do głowy, żebym nie cudowała z włosami, bo w takich jasnych jest mi najlepiej a ja nigdy nie słucham i później wracam do blondu no ale zobaczymy na wiosnę\, może zrobię parę ciemniejszych pasemek a jak będzie źle to później już tylko blond będę robić muszę spróbować, bo to ciągle będzie mnie kusić i nie da mi spokoju, tak samo jak miałam z rudymi włosami, chorowałam 2 lata na rude no i w końcu się odważyłam pochodziłam w rudych pół roku i wróciłam do blondu
Mama zawsze wie najlepiej :P Słuchaj się mamy! :p hehehe
Mnie też kiedys podkusiło zrobić się na blond.. ale to było z 10 lat temu.... miałam chyba 16-17 lat. Nie wyglądałam tragicznie ale wszyscy mówili że w czarnych lepiej to się przefarbowałam na czarno i tak już zostało i w sumie teraz wiem, że tak mi najlepiej

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
oooo fajny obiad a bym sobie fryteczki zjadłam z sosem czosnkowym
ja zjadłam całą miseczkę zupy ogórkowej dziś całkiem zdrowo mi idzie z dietą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-26, 15:36   #2990
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Możecie polecić coś dobrego na przeziębienie i katar wczoraj i dziś piłam Febrisan i biorę rutinoscorbin, Tż ma po pracy iść do apteki i coś jeszcze mi kupić tylko sama nie wiem co Myślałam o Theraflu może to będzie lepsze? Albo Gripex? No i chyba jakąś polopirynę? Bo jak na razie to nic mi nie przechodzi
Kochana wez sobie Efferalgan albo Fervex!
Przy drobnych przeziebieniach zawsze mi pomagalo naprawde, tym razem jednak wzial mnie niezly wirus ehh..
Stary 2012-01-26, 15:43   #2991
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Piłam kiedyś Theraflu - gówno jak nie wiem! Na mnie zawsze Fervex działa!!!!! Na noc wypijam i rano zdrowa jestem mój mąż tak samo robi Gripex i polopiryna też mi nigdy nie pomogła

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:

Pozwolicie sie do Was dolacze?
Moze akurat to swinstwo mnie pusci...
No ależ oczywiście Im więcej osób tym lepiej

Cytat:
Popieram Cie kochana w stu procentach!
Az mi cisnienie wzrasta jak o tym pomysle!
To juz nie pierwsza rzecz ktora robi Tusk ze we mnie zaczyna sie gotowac. Bardzo nie podobalo mi sie tez to ze tknal sie funduszy emerytalnych.. Dran jeden, a z tym ACTA to juz w ogole pokazal na co go stac. W tym momecie PO to moj wrog publiczny nr 1!
Brak słów..... powaliło mu się w bani od tego premierowania!!!!!!!!!
Ale jeszcze 3 lata i się pożegna ze swoim stanowiskiem!! On myśli, że ludzie są tępi i zacofani i zapomną o tym co on zrobił!!! To się zdziwi!!
Jeszcze nie dawno go lubiłam a teraz to też mój wróg nr 1 !!!!!!!! Teraz tylko Palikota lubię i jego bandę

Cytat:
U mnie w nocy było -11 ponoć. Teraz jest -2 u mnie na termometrze, ale ja mieszkam na 3 piętrze i balkon mam osłonięty z każdej strony więc w rzeczywistości jest pewnie trochę mniej stopni przy gruncie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 15:44   #2992
meeedzik
Zakorzenienie

No to chyba zadzwonię, żeby kupił mi Fervex, mam nadzieję, że mi pomoże bo czuję że coraz bardziej mnie rozkłada nie chcę być chora
Czekoladko a tego Efferalgan jeszcze nie miałam, co to takiego? Do picia czy w tabl? to jest na przeziębienie też?
Stary 2012-01-26, 15:52   #2993
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
miałam oglądać ten serial, ale w końcu zapomniałam :P i obejrzałam któryś tam odcinek przypadkowy w TV i jakoś mnie nie zachwycił :P ale może dlatego, że nie oglądałam od początku i nie wiem o co chodziło może zacznę

Ja oglądam zagraniczne Plotkarę, Pretty Little Liars, The Lying Game tak się wciągnęłam, że szok i zastanawiam się nad kolejnymi serialoholizm się odezwał
Ja sobie wszystkie z netu ściągnęłam i obejrzałam ostatnio po kolei 16 odcinków od siedemnastego oglądam już w telewizji
Kiedyś oglądałam jeszcze M jak Miłość ale tak mnie zaczął wkurzać ten serial że zrezygnowałam. Ogólnie to nie mam kiedy oglądać seriali dlatego oglądam tylko dwa Uwielbiałam też nasza polską Brzydulę i szkoda, że się skonczyła

Cytat:
kurcze, szkoda, że u mnie nie ma Polo Marketu bo to specjalnie dla tego sklepu wyprodukowane?
poszukam tego drugiego gdzieś

Nie nie nie! Ten słodzik w innych sklepach też jest, ale ja go akurat kupuję w Polo Markecie bo po innych sklepach nie chce mi się szukać. Oczywiście ja słodzik kupuję raz na pół roku bo w jednym opakowaniu jest 1200 tabletek więc to starszy na bardzoooooo długo

Cytat:
teściowa pewnie też zrobi ale ona będzie robić takie mega tłuste (na smalcu+olej ) i duże a ja jak robiłam zawsze w domu to takie mniejsze i jeszcze znalazłam sposób, żeby nie wsiąkało w nie dużo tłuszczu wyczytałam w takiej fajnej książce kucharskiej, że najpierw pączki trzeba wrzucić do wrzątku, a jak wypłyną to dopiero na tłuszcz wtedy są "chudsze" chcę w to wierzyć
Jak zrobię to jakąś małą porcję i się skuszę na jednego
Moja teściowa też robi strasznie tłuste.... dlatego ja ich nie jem. Ale ogólnie dobre robi bo kiedyś jadłam jak się nie odchudzałam
Teraz sobie kupię w Biedronce jednego i starczy :P pewnie i tak mi przyniosą babcie z 10 sztuk.....

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
No to chyba zadzwonię, żeby kupił mi Fervex, mam nadzieję, że mi pomoże bo czuję że coraz bardziej mnie rozkłada nie chcę być chora
Czekoladko a tego Efferalgan jeszcze nie miałam, co to takiego? Do picia czy w tabl? to jest na przeziębienie też?
Efferalgan jest bardzo słaby - mozna go pić nawet w ciązy. Pamiętam, że go piłam gdy byłam w ciąży (po konsultacji z ginekologiem) gdy się przeziębiłam i nie pomagał mi i tak.
Fervex ma "większego" kopa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-26, 15:55   #2994
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Bidulku wracaj do zdrówka szybciutko
Dziekuuuje kochana jestes

Cytat:
-

No ależ oczywiście Im więcej osób tym lepiej

Brak słów..... powaliło mu się w bani od tego premierowania!!!!!!!!!
Ale jeszcze 3 lata i się pożegna ze swoim stanowiskiem!! On myśli, że ludzie są tępi i zacofani i zapomną o tym co on zrobił!!! To się zdziwi!!
Jeszcze nie dawno go lubiłam a teraz to też mój wróg nr 1 !!!!!!!! Teraz tylko Palikota lubię i jego bandę

U mnie w nocy było -11 ponoć. Teraz jest -2 u mnie na termometrze, ale ja mieszkam na 3 piętrze i balkon mam osłonięty z każdej strony więc w rzeczywistości jest pewnie trochę mniej stopni przy gruncie.
Suuuuperek! Ale bedziemy dzagi
hahaha a co do naszego premiera to powinni go normalnie postawic przed trybunalem stanu..

Cytat:
Efferalgan to taki w tabletkach rozpuszcza sie go w wodzie, jest dobry a najlepszy jest Efferalgan forte
Stary 2012-01-26, 16:09   #2995
meeedzik
Zakorzenienie

W takim razie fervex powiem żeby kupił i nie wiem co jeszcze nich mu da coś w aptece dobrego, no i czosnek będę piła mleko z czosnkiem naturalny antybiotyk może mi pomoże
Stary 2012-01-26, 17:26   #2996
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki sloncee
Staram sie kurowac jak moge, wzielo mnie od wtorku i czulam ze jest nie tak ale nie wiedzialam ze bedzie taka masakra. Dzisiaj mam kolejny etap choroby bo pali mnie gardlo, wczoraj natomiast myslalam ze mi glowe rozsadzi takie mialam cisnienie srodczaszkowe i goraczke. Natomiast dzisiaj juz tylko katar i gardlo i ogromne ogolne oslabienie i zimne poty...

na gardło polecam płukankę z wody utlenionej z tabletek: Orofar Max na mnie żadne Cholinexy i Strepsilsy nie działają no jeszcze Neo Angin jest nawet niezły
Na osłabienie i uczucie zimna polecam Coldrex na mnie zawsze działa

Cytat:
też mi się lepiej w blondzie podobasz w ciemnym brązie na pewno nie, ale jasny myślę, że może Ci pasować co osoba, to opinia ciemny blond lub jasny brąz Ty musisz sama zdecydować

Cytat:
Ale u Ciebie mrozy
a co do choroby to mnie też złapało wczoraj
Jesuuu u mnie też zimno jak diabli, patrzyłam na termometrze -11 a w nocy ma być -16 a na dodatek jest wiatr... nie cierpię wiatru, myślałam, że mi łeb urwie jak byłam na zakupach ;/ że aż nawet JA założyłam czapkę Monia Ty to słyszysz?

Cytat:
Na dworze zimno, śnieg troszkę prószy. Idę dziś na solarium o 18stej - trzeci raz w ciągu paru dni więc opalenizna będzie już ładnie widoczna
Idę podgrzać obiad - zupę ogórkową
Ale Ci fajnie z tym solarium też bym poszła, ale na razie nie mam kasy... ehh
zupa ogórkowa moja ulubiona!

Cytat:
Mnie to zaczyna coś boleć to od razu lecę do dentysty. A Ty to ja nie wiem jak dałaś radę 2 lata z bólem zęba! Jejuuu!
ja też nie wiem
Stary 2012-01-26, 17:30   #2997
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Theraflu może być, chociaż mi mąż (lekarz ) zawsze aplikuje Coldrex ma najwięcej jakichś tam substancji aktywnych, nie wiem nie znam się ale faktycznie stawia na nogi w Nowy Rok tak źle się czułam, dosłownie było mi słabo, drżałam z zimna, nie kontaktowałam ze światem, kręciło mi się w głowie, gorączka 39', no myślałam, że skonam... wypiłam Coldrex i po godzinie jak ręką odjął że nawet jeszcze się redd'sa napiłam (co mądre nie było, no ale ), na drugi dzień miałam lekkie osłabienie, ale drugi Coldrex mnie uratował i byłam już praktycznie zdrowa
Gripex też dobry

Cytat:
Ja sobie wszystkie z netu ściągnęłam i obejrzałam ostatnio po kolei 16 odcinków od siedemnastego oglądam już w telewizji
Kiedyś oglądałam jeszcze M jak Miłość ale tak mnie zaczął wkurzać ten serial że zrezygnowałam. Ogólnie to nie mam kiedy oglądać seriali dlatego oglądam tylko dwa Uwielbiałam też nasza polską Brzydulę i szkoda, że się skonczyła
skoro polecasz to obejrzę wciągnę się jeszcze bardziej
ja M jak Miłość oglądam od czasu do czasu, ale jakoś nie przepadam specjalnie :P jakiś taki sztuczny ten serial się zrobił

'- Ej Hanka!!!
- Co?!!
- Pudło'

Brzydula była przecudowna!

Cytat:
Nie nie nie! Ten słodzik w innych sklepach też jest, ale ja go akurat kupuję w Polo Markecie bo po innych sklepach nie chce mi się szukać. Oczywiście ja słodzik kupuję raz na pół roku bo w jednym opakowaniu jest 1200 tabletek więc to starszy na bardzoooooo długo
Aha to jutro lecę na podbój sklepów w poszukiwaniu słodzika

A ja byłam na zakupach w Biedronce i zahaczyłam o Rossmana i Naturę wiedziałam, że jak zajdę to coś kupię no i tak w Rossmanie średnie promocje więc kupiłam tylko gąbkę do masażu Syrenę na cellulit, peeling enzymatyczny do twarzy i kompres na dłonie a w Naturze żel pod prysznic Nivea (był w promocji po 9,99 ), odżywkę do paznokci i maskę do włosów z jedwabiem

a przed chwilą zrobiłam 40 brzuszków

Cytat:
W takim razie fervex powiem żeby kupił i nie wiem co jeszcze nich mu da coś w aptece dobrego, no i czosnek będę piła mleko z czosnkiem naturalny antybiotyk może mi pomoże
naturalne metody są zawsze dobre a ja czosnek i tak uwielbiam! tylko nie z mlekiem, fuuujjj ale na kanapeczce

jadłaś dzisiaj frytki z sosem czosnkowym więc już coś
Stary 2012-01-26, 17:43   #2998
mala_mi19
Przyczajenie

hej mam do Was pytanie, bo widze, ze sie na dietach dobrze znacie Jak myślicie, czy omlet z dwoch jajek z dzemem jest dobrą potrawą na kolacje, tak koło 19?
mala_mi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 17:54   #2999
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_mi19 Pokaż wiadomość
hej mam do Was pytanie, bo widze, ze sie na dietach dobrze znacie Jak myślicie, czy omlet z dwoch jajek z dzemem jest dobrą potrawą na kolacje, tak koło 19?
dżem średnio na kolację, ale jak niskosłodzony to okej cienko posmarujesz i może być a o której chodzisz spać?
Stary 2012-01-26, 18:00   #3000
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine Tż kupił mi Fervex, wypiję sobie przed spaniem. A przed chwilą wypiłam mleko z czosnkiem i miodem

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości