|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Nie było mnie cały dzień, chciałam nadrobić zaległości w wątku, ale... No, nie dałam rady, bo już mnie znudziły te najazdy na szafiarki.
Raczej nie zarzucam nikomu na forum zazdrości, bo wiem, że każdy może coś skrytykować. Ale Chocarome, czy Ty aby na pewno nie piszesz takich dłuuugich postów o Glamourinie z zazdrości? Twój blog jest lepszy (tak, przyznaję, że mi siębardziej podoba Mi to jest obojętne. Widzę bloga Glamouriny, nie podoba mi się, więcej nei wchodzę. Ale pewnie gdybym miała bloga i walczyła o jego popularność, to też by mnie pewnie irytowało, że ktoś ma tę popularnośc niewiadomo skąd.Co do rozwalaczy... Nic dziś nie widziałam. Ale zgadnijcie, gdzie zostały zrobione zdjęcia z najnowszego posta na blogu Kasi T. Tak, oczywiście w Tyrolu. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-01-26 o 00:28 |
|
|
|
#1172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja widziałam, stylizację na pilotkę bombowca . Skórzany płaszcz, skórzana czapka pilotka i skórzane rękawice, wszystko w czerni . Tylko gogli pilota brakowało. Wszystkie rzeczy były dodatkowo wykonane z pozszywanych kawałków skóry. Nie wiem, czy wiecie, o co mi chodzi, z 10 lat temu, może 15- były modne takie torby koszmarki z pozszywanych kawałków skóry
I am Vegetarian for Life! Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa. Edytowane przez paulinalalala Czas edycji: 2012-01-26 o 07:30 |
|
|
|
|
#1173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Nie potrafię sobie tego nawet do końca wyobrazić. Może ktoś wracał z balu przebierańców? W końcu karnawał w pełni
|
|||
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ku waszej uciesze - mnie dzisiaj rozwaliły moje własne spodnie z Zary, które pękły w kroku po tym, jak pośliznęłam się na śniegu i upadła na pupę. Miały taki nieco obniżony krok i pękły od przodu aż do szczytu pośladków z tyłu. Co najlepsze, zorientowałam się o tym dopiero, jak zbliżałam się do miejsca pracy, czyli wszyscy w trajtku i pociągu mogli sobie obejrzeć moje blade uda i poślady... Dobrze, że miałam majtki w kolorze spodni, to było mniej rażące
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzę taki wątek z tobą na szafiarskim forum na gazecie.pl Łazisz po forach od gazety do wizaża, przez fb i marudzić i jęczysz, jakby prowadzenie bloga było męczeństwem jakimś. Moda na takie jęczenie zdecydowanie mnie rozwala.
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2012-01-26 o 12:42 |
|
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zazdroszczę Ja poprzedniej zimy poleciałam na tyłek (ale spodnie były całe) i potem ból przez kilka dni przy siadaniu ![]() Ale mam pytanie Nie zorientowałaś się że pękły Ci spodnie, a zimno tez Ci nie było jakoś bardziej? hehehe ![]() Cytat:
Ja już proponuję zakończyć temat popularnych blogerek bo to jakaś masakra i specyficzne środowisko z jednym tekstem obronnym tylko ->"zazdrościcie nam , jesteście zawistne, szare mysze bez TŻ i bez gustu!" ![]() ![]() |
||
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie poczułaś wiatru w żaglach? ![]() Musi być z Ciebie gorąca dupecz.ka
Edytowane przez klaustynka Czas edycji: 2012-01-26 o 14:06 |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że upadek, to jeszcze spodnie do wyrzucenia. Nie potłukłaś się chociaż?
|
|
#1180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc proszę nie zarzucajcie mi zazdrości - nigdy nie napisałam niczego co personalnie mogłoby dotknąć Glamourinę - nie skrytykowałam jej stylu ani urody Gdybym faktycznie była zazdrosna, myślę, ze właśnie te 2 rzeczy wzięłabym pod lupę, więc.... Nie denerwuje mnie to, że ona zarabia kasę na blogu - absolutnie nic mi do tego. Obecnie ludzie robią interes właściwie na wszystkim zaintrygowała mnie sprawa z fanami. 8600 obserwatorów na facebooku nie można uzyskać przez miesiąc.. Chodziło mi głównie o to, więc sprawę uważam za zamkniętą ![]() Cytat:
Kilka miesięcy temu przyznałam się na forum szafiarskim, że wysłałam kilka maili z pytaniem o warunki współpracy - to było ponad pół roku temu, od tego czasu dużo się zmieniło. Jednak nie napisałam nigdy, że uważam, że pisanie do firm jest złe - jak to powiedziała ostatnio jedna szafiarka "firmy mają pełne ręce roboty, a bloggerek jest ponad 100 000, więc szansa, że kogoś wypatrzą jest nikła - lepiej wziąć sprawę we własne ręce". Nie utożsamiam się z tym cytatem, jednak trochę prawdy w nim jest ![]() Skrytykowałam postawę Glamouriny tylko dlatego, że chwali się swoimi współpracami, pokazuje maile i na prawo i lewo opowiada jakie ma z tego zyski. To nie są rzeczy, którymi powinna chwalić się bloggerka By the way - Uważasz, że ja chodzę i jęczę? Owszem, przyłączyłam się do dyskusji na fb (w sumie w połowie dyskusji wtrąciłam chyba z 5 zdań, a wiadomości na temat Glamouriny było grubo ponad 100!) i tutaj również poruszyłam ten temat, bo byłam ciekawa co Wy uważacie o tej sprawie i czy spotkałyście się wcześniej z zarzutami kupowania fanów lub zaobserwowałyście podobne zjawiska ![]() A nawiązując do Twojego ostatniego zdania - jestem daleka od marudzenia. Jeśli przeczytałaś moje wcześniejsze wypowiedzi to powinnaś wiedzieć, że wierzę w to, że prowadzenie bloga powinno być hobby i ogromną przyjemnością i tak jest również w moim przypadku, więc możesz mi zarzucić co tylko chcesz ![]() _________________________ _________________________ ______ Przepraszam za mały off topic Już więcej nie będę poruszała tematów związanych z szafiarkami A co do mody, która mnie rozwala.. własnie wyczytalam na fan page'u Jemerced, że do mody powracają białe niskie szpilki ze szpicem wykończonym metalem. Niedawno widziałam starszą kobietę, która takie nosiła, a dzisiaj zauważyłam, że ten trend pojawił się już na wielu ekstrawaganckich pokazach.. Myślicie, że to się przyjmie w Polsce? http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90393443_n.jpg PS. Właśnie znalazlam naturalniejszą wersję Kissie - również pochodzi ze Szwecji i prowadzi podobnego bloga Prezentuje trochę podobny styl (i również lubi pozowac z red bullem!), ale wydaje się byc duzo skromniejsza:http://werun.nyheter24.se/global/plu...o-1024x768.jpg
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-01-26 o 14:43 |
||
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niekoniecznie muszą to byc białe szpile, chodzi o element metaliczny: nosek, obcas. |
|
|
|
|
#1182 | |
|
Pełzanie
|
Cytat:
![]() moje ulubione wówczas spodnie - dżinsy z rozszerzanymi nogawkami pękły w pokraku ale całe szczęście miałam długą kurtkę. |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, że mnie już śmieszą te sesyjki z Tyrolu. Natrzaskała tam tych zdjęć, żeby chyba do końca zimy starczyło. I po co zdjęcia z Tyrolu pokazuje jako "Strój dnia"? Taki tytuł kojarzy mi się ze strojem, który ma na sobie w dniu dodawania posta
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-01-26 o 16:15 |
|
|
|
|
#1184 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przecież jeszcze nie tak dawno temu szpice były szczytem obciachu Cytat:
|
||
|
|
|
#1185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), więc jak czytelnicy chcą mieć zdjęcia, to ona może je robić tylko hurtem, więc przez kolejne dni ukazywały się zdjęcia na tym samym parkingu, na tle tych samych (!) aut, tylko ciuchy się zmieniały. Ja nie wiem, chyba laska podjechała, cyk fota, przebrała się, fota, znów się przebrała, fota... Smieszy mnie to
|
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj właśnie się zastanawiałam, że całe szczęście, że nie pękły mi za przeproszeniem gacie
I am Vegetarian for Life! Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa. Edytowane przez paulinalalala Czas edycji: 2012-01-26 o 18:17 |
|
|
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1189 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, pisałam swój I post do Was i czekał on na moderację administratora, więc Wam widocznie umknął. Jestem naprawdę ciekawa co myślicie o tym więc wklejam jeszcze raz swoją wypowiedź.
,,kurczę powiem Wam że czytam Was (i również inne wątki) od dłuższego czasu i założyłam konto aby się wypowiedzieć. Mam duży problem z Kamilą, która często przewija się w Waszych wypowiedziach. Kompletnie nie wiem co myśleć. W kilku innych wątkach czytałam wpisy dziewczyn z Dębicy, które ją widują. Ja też ją często widzę. Ubiera się inaczej niż to pokazuje na blogu, choć czasami się to pokrywa. Raz jest lepiej, raz gorzej, jak w życiu. Gnębi mnie jednak co innego, bo gust ma każdy swój, i nie mam zamiaru tego komentować. To co przeszła i to co pisała na innych forach. No prawdą jest że poroniła, moja sąsiadka leżała z nią na jednej sali, i co dziwne ona wpadła w kompletną histerię gdy jej powiedzieli co się stało, to nie była normalna rozpacz, to było wprost chore, wyła z rozpaczy. Jakby jedynym jej celem w życiu było to dziecko. I co jeszcze dziwniejsze, nie było przy niej ani rodziny ani tego jej faceta. Dosłownie nikogo. Była sama. Sąsiadka mówiła że pielęgniarki między sobą mówiły że ma ciężką depresję i nerwicę. Jest tak znerwicowana że nic nie je, że w tak młodym wieku ma ciężkie problemy z sercem których ciężko się potem pozbyć. Czy tego jej nie było za mało? Dlaczego wymyśliła całą resztę? Umie mi ktoś to wytłumaczyć? Ja naprawdę nie rozumiem." |
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1192 |
|
po prostu Em :)
|
Ja sądzę z kolei, że nie można i coś tu śmierdzi. Ale przecież ta dyskusja już została zakończona kilka razy.
|
|
#1193 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie przeglądam jeden z zagranicznych blogów i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że trochę rozwaliła mnie ta dziewczyna w różowej sukience - jej biust wygląda tak, jakby zaraz miał z tej sukienki wyskoczyć!
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
im więcej tych zdjęć z blogów wrzucacie, tym bardziej dochodzę do przekonania - rozwala mnie opalenizna z solary!
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
A mnie dziś rozwaliła istna kopia Donatelli Versace
hehehe.Kobieta na bank pokazała zdjęcie Donatelli swojemu chirurgowi
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może chciała zwiedzić Polskę
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha, tak i przy okazji buszowała na wyprzedaży Zary i pytała ekspedientkę, czy jeszcze ceny spadną
|
|
#1198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero jak mocniej powiał wiatr, to sprawdziłam ręką i...Oprócz mojego małego wypadku rozwaliło mnie kilka dziewczyn, które widziałam w oczekiwaniu na egzamin z prawka. Tam często przychodzą dziwnie ubrane dziewczyny i kobiety, ale jedna rozwaliła mnie szczególnie: biała puchowa kurtka, białe kozaczki za kolana (dobrze, że chociaż płaskie i bez szpica), torba listnoszka z materiału tłoczonego w logo Versace (oczywista podróba) i włosy w kolorze spranego malinowego różu. Palce lizać. |
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Hehehe.
Mnie ostatnio rozwalają panny, które myślą, że ukryją swoją prawdziwą naturę "białego kozaka" (czyli biały kozak plus farbowany perfidny blond lub balejażyk lub na borsuka) i farbują się na czarno i przywdziewają czarny kozak. Oczywiście jest solarka, są domalowane brwi, przedłużone rzęsy, gruby eyeliner na powiekach i puder brązujący w ramach różu do policzków .---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
To mój osobisty, ulubiony hit-rozwalacz, nie wychodzi z mody bazarkowej od 10 lat. Najlepsze modele to Versace i Calvin Klein
I am Vegetarian for Life! Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa. Edytowane przez paulinalalala Czas edycji: 2012-01-26 o 23:02 |
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, skąd ludzie biorą pomysły, na takie stylizacje..?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Mi to jest obojętne. Widzę bloga Glamouriny, nie podoba mi się, więcej nei wchodzę. Ale pewnie gdybym miała bloga i walczyła o jego popularność, to też by mnie pewnie irytowało, że ktoś ma tę popularnośc niewiadomo skąd.

Nie dość, że upadek, to jeszcze spodnie do wyrzucenia. Nie potłukłaś się chociaż?