Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 00:21   #1171
Magdallen
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Nie było mnie cały dzień, chciałam nadrobić zaległości w wątku, ale... No, nie dałam rady, bo już mnie znudziły te najazdy na szafiarki.
Raczej nie zarzucam nikomu na forum zazdrości, bo wiem, że każdy może coś skrytykować. Ale Chocarome, czy Ty aby na pewno nie piszesz takich dłuuugich postów o Glamourinie z zazdrości? Twój blog jest lepszy (tak, przyznaję, że mi siębardziej podoba ), więc może po prostu się denerwujesz, że czemu to ona, a nie Ty zdobywa taką kasę na blogu, a Ty tylko zniżki Mi to jest obojętne. Widzę bloga Glamouriny, nie podoba mi się, więcej nei wchodzę. Ale pewnie gdybym miała bloga i walczyła o jego popularność, to też by mnie pewnie irytowało, że ktoś ma tę popularnośc niewiadomo skąd.

Co do rozwalaczy... Nic dziś nie widziałam. Ale zgadnijcie, gdzie zostały zrobione zdjęcia z najnowszego posta na blogu Kasi T. Tak, oczywiście w Tyrolu.

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-01-26 o 00:28
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 07:29   #1172
paulinalalala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość

Mam już dość czytania o blogach i wielkich gwiazdach szafiarkach
Widział dziś ktoś może coś rozwalającego na ulicy?

Ja widziałam, stylizację na pilotkę bombowca . Skórzany płaszcz, skórzana czapka pilotka i skórzane rękawice, wszystko w czerni .

Tylko gogli pilota brakowało. Wszystkie rzeczy były dodatkowo wykonane z pozszywanych kawałków skóry. Nie wiem, czy wiecie, o co mi chodzi, z 10 lat temu, może 15- były modne takie torby koszmarki z pozszywanych kawałków skóry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1147703004_1.jpg (15,6 KB, 13 załadowań)

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

Edytowane przez paulinalalala
Czas edycji: 2012-01-26 o 07:30
paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:00   #1173
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Nie było mnie cały dzień, chciałam nadrobić zaległości w wątku, ale... No, nie dałam rady, bo już mnie znudziły te najazdy na szafiarki.
Raczej nie zarzucam nikomu na forum zazdrości, bo wiem, że każdy może coś skrytykować. Ale Chocarome, czy Ty aby na pewno nie piszesz takich dłuuugich postów o Glamourinie z zazdrości? Twój blog jest lepszy (tak, przyznaję, że mi siębardziej podoba ), więc może po prostu się denerwujesz, że czemu to ona, a nie Ty zdobywa taką kasę na blogu, a Ty tylko zniżki Mi to jest obojętne. Widzę bloga Glamouriny, nie podoba mi się, więcej nei wchodzę. Ale pewnie gdybym miała bloga i walczyła o jego popularność, to też by mnie pewnie irytowało, że ktoś ma tę popularnośc niewiadomo skąd.
Jak Cię znudziły, to po co kontynuujesz temat?

Cytat:
Co do rozwalaczy... Nic dziś nie widziałam. Ale zgadnijcie, gdzie zostały zrobione zdjęcia z najnowszego posta na blogu Kasi T. Tak, oczywiście w Tyrolu.
No i co, że w Tyrolu? Jakie znaczenie ma to, że w Tyrolu a nie przed domem w Sopocie albo na ulicy w Gdańsku? Zgadzam się, że notki o Tyrolu już się "opatrzyły", ale tutaj prezentuje zestaw, więc jakie znaczenie ma to, gdzie były zrobione fotki?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinalalala Pokaż wiadomość
Ja widziałam, stylizację na pilotkę bombowca . Skórzany płaszcz, skórzana czapka pilotka i skórzane rękawice, wszystko w czerni .
Loool? Nie potrafię sobie tego nawet do końca wyobrazić. Może ktoś wracał z balu przebierańców? W końcu karnawał w pełni

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:48   #1174
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Dziewczyny, ku waszej uciesze - mnie dzisiaj rozwaliły moje własne spodnie z Zary, które pękły w kroku po tym, jak pośliznęłam się na śniegu i upadła na pupę. Miały taki nieco obniżony krok i pękły od przodu aż do szczytu pośladków z tyłu. Co najlepsze, zorientowałam się o tym dopiero, jak zbliżałam się do miejsca pracy, czyli wszyscy w trajtku i pociągu mogli sobie obejrzeć moje blade uda i poślady... Dobrze, że miałam majtki w kolorze spodni, to było mniej rażące
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 12:33   #1175
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Kiedyś wszystko wyglądało zupełnie inaczej - nie było reklam i nikt nie robił z siebie celebryty - i to wtedy blogowanie i polecanie produktów było autentyczne.
Przecież sama wysyłasz maile do firm z prośbą o współpracę kojarzę taki wątek z tobą na szafiarskim forum na gazecie.pl Łazisz po forach od gazety do wizaża, przez fb i marudzić i jęczysz, jakby prowadzenie bloga było męczeństwem jakimś.
Moda na takie jęczenie zdecydowanie mnie rozwala.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2012-01-26 o 12:42
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:21   #1176
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ku waszej uciesze - mnie dzisiaj rozwaliły moje własne spodnie z Zary, które pękły w kroku po tym, jak pośliznęłam się na śniegu i upadła na pupę. Miały taki nieco obniżony krok i pękły od przodu aż do szczytu pośladków z tyłu. Co najlepsze, zorientowałam się o tym dopiero, jak zbliżałam się do miejsca pracy, czyli wszyscy w trajtku i pociągu mogli sobie obejrzeć moje blade uda i poślady... Dobrze, że miałam majtki w kolorze spodni, to było mniej rażące

Nie zazdroszczę Ja poprzedniej zimy poleciałam na tyłek (ale spodnie były całe) i potem ból przez kilka dni przy siadaniu

Ale mam pytanie Nie zorientowałaś się że pękły Ci spodnie, a zimno tez Ci nie było jakoś bardziej? hehehe

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Przecież sama wysyłasz maile do firm z prośbą o współpracę kojarzę taki wątek z tobą na szafiarskim forum na gazecie.pl Łazisz po forach od gazety do wizaża, przez fb i marudzić i jęczysz, jakby prowadzenie bloga było męczeństwem jakimś.
OMG Ja już proponuję zakończyć temat popularnych blogerek bo to jakaś masakra i specyficzne środowisko z jednym tekstem obronnym tylko ->"zazdrościcie nam , jesteście zawistne, szare mysze bez TŻ i bez gustu!"
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 13:22   #1177
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Niedostosowanie stroju do warunków atmosferycznych to jeden z objawów choroby psychicznej, np. kożuch latem
eee tam, ja myśle ze dziadek był po hippisowsku wyluzowany. poza nietypowym obuwiem zachpwywał sie zupełnie normalnie

Cytat:
ooooooo, bedzie kolejna walka w kisielu...
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:05   #1178
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję

Nie poczułaś wiatru w żaglach?
Musi być z Ciebie gorąca dupecz.ka

Edytowane przez klaustynka
Czas edycji: 2012-01-26 o 14:06
klaustynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 14:12   #1179
DarkChocolate666
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna Nie dość, że upadek, to jeszcze spodnie do wyrzucenia. Nie potłukłaś się chociaż?
Stary 2012-01-26, 14:14   #1180
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Raczej nie zarzucam nikomu na forum zazdrości, bo wiem, że każdy może coś skrytykować. Ale Chocarome, czy Ty aby na pewno nie piszesz takich dłuuugich postów o Glamourinie z zazdrości? Twój blog jest lepszy (tak, przyznaję, że mi siębardziej podoba ), więc może po prostu się denerwujesz, że czemu to ona, a nie Ty zdobywa taką kasę na blogu, a Ty tylko zniżki Ale pewnie gdybym miała bloga i walczyła o jego popularność, to też by mnie pewnie irytowało, że ktoś ma tę popularnośc niewiadomo skąd.
Oj dziewczyny, nie chciałam tego przedstawić w takim świetle! Więc proszę nie zarzucajcie mi zazdrości - nigdy nie napisałam niczego co personalnie mogłoby dotknąć Glamourinę - nie skrytykowałam jej stylu ani urody Gdybym faktycznie była zazdrosna, myślę, ze właśnie te 2 rzeczy wzięłabym pod lupę, więc....

Nie denerwuje mnie to, że ona zarabia kasę na blogu - absolutnie nic mi do tego. Obecnie ludzie robią interes właściwie na wszystkim zaintrygowała mnie sprawa z fanami. 8600 obserwatorów na facebooku nie można uzyskać przez miesiąc.. Chodziło mi głównie o to, więc sprawę uważam za zamkniętą

Cytat:
Tak, kojarzę ten wątek na gazecie, nie zamierzam się go wypierać Kilka miesięcy temu przyznałam się na forum szafiarskim, że wysłałam kilka maili z pytaniem o warunki współpracy - to było ponad pół roku temu, od tego czasu dużo się zmieniło. Jednak nie napisałam nigdy, że uważam, że pisanie do firm jest złe - jak to powiedziała ostatnio jedna szafiarka "firmy mają pełne ręce roboty, a bloggerek jest ponad 100 000, więc szansa, że kogoś wypatrzą jest nikła - lepiej wziąć sprawę we własne ręce". Nie utożsamiam się z tym cytatem, jednak trochę prawdy w nim jest
Skrytykowałam postawę Glamouriny tylko dlatego, że chwali się swoimi współpracami, pokazuje maile i na prawo i lewo opowiada jakie ma z tego zyski. To nie są rzeczy, którymi powinna chwalić się bloggerka

By the way - Uważasz, że ja chodzę i jęczę? Wydaje mi się, że chyba zaszło tu małe nieporozumienie Owszem, przyłączyłam się do dyskusji na fb (w sumie w połowie dyskusji wtrąciłam chyba z 5 zdań, a wiadomości na temat Glamouriny było grubo ponad 100!) i tutaj również poruszyłam ten temat, bo byłam ciekawa co Wy uważacie o tej sprawie i czy spotkałyście się wcześniej z zarzutami kupowania fanów lub zaobserwowałyście podobne zjawiska
A nawiązując do Twojego ostatniego zdania - jestem daleka od marudzenia. Jeśli przeczytałaś moje wcześniejsze wypowiedzi to powinnaś wiedzieć, że wierzę w to, że prowadzenie bloga powinno być hobby i ogromną przyjemnością i tak jest również w moim przypadku, więc możesz mi zarzucić co tylko chcesz

_________________________ _________________________ ______

Przepraszam za mały off topic Już więcej nie będę poruszała tematów związanych z szafiarkami

A co do mody, która mnie rozwala.. własnie wyczytalam na fan page'u Jemerced, że do mody powracają białe niskie szpilki ze szpicem wykończonym metalem. Niedawno widziałam starszą kobietę, która takie nosiła, a dzisiaj zauważyłam, że ten trend pojawił się już na wielu ekstrawaganckich pokazach.. Myślicie, że to się przyjmie w Polsce?

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90393443_n.jpg

PS. Właśnie znalazlam naturalniejszą wersję Kissie - również pochodzi ze Szwecji i prowadzi podobnego bloga Prezentuje trochę podobny styl (i również lubi pozowac z red bullem!), ale wydaje się byc duzo skromniejsza:

http://werun.nyheter24.se/global/plu...o-1024x768.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kissiejak.jpg (120,7 KB, 215 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kissiejak2.jpg (44,0 KB, 290 załadowań)

Edytowane przez chocarome
Czas edycji: 2012-01-26 o 14:43
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:05   #1181
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
_________________________ _________________________ ______

Przepraszam za mały off topic Już więcej nie będę poruszała tematów związanych z szafiarkami

A co do mody, która mnie rozwala.. własnie wyczytalam na fan page'u Jemerced, że do mody powracają białe niskie szpilki ze szpicem wykończonym metalem. Niedawno widziałam starszą kobietę, która takie nosiła, a dzisiaj zauważyłam, że ten trend pojawił się już na wielu ekstrawaganckich pokazach.. Myślicie, że to się przyjmie w Polsce?

To był silny trend pokazywany podczas fashion weeka w mediolanie, na Wl 2012, a potem na targach obuwniczych.
i niekoniecznie muszą to byc białe szpile, chodzi o element metaliczny: nosek, obcas.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:46   #1182
carmageddon
Pełzanie

Cytat:
mnie się przydarzyło kiedyś coś podobnego - szpagat na oblodzonym przejściu dla pieszych
moje ulubione wówczas spodnie - dżinsy z rozszerzanymi nogawkami pękły w pokraku ale całe szczęście miałam długą kurtkę.
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 16:12   #1183
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Jak Cię znudziły, to po co kontynuujesz temat?

No i co, że w Tyrolu? Jakie znaczenie ma to, że w Tyrolu a nie przed domem w Sopocie albo na ulicy w Gdańsku? Zgadzam się, że notki o Tyrolu już się "opatrzyły", ale tutaj prezentuje zestaw, więc jakie znaczenie ma to, gdzie były zrobione fotki?
Znudziły mnie na tyle, żeby nie czytać ich do końca. Ale z tego co przeczytałam wyciągnęłam swoje wnioski i mam prawo to skomentować

To, że mnie już śmieszą te sesyjki z Tyrolu. Natrzaskała tam tych zdjęć, żeby chyba do końca zimy starczyło. I po co zdjęcia z Tyrolu pokazuje jako "Strój dnia"? Taki tytuł kojarzy mi się ze strojem, który ma na sobie w dniu dodawania posta

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-01-26 o 16:15
Stary 2012-01-26, 16:23   #1184
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:

masakra, mam nadzieję że to NIE będzie modne przecież jeszcze nie tak dawno temu szpice były szczytem obciachu

Cytat:
PS. Właśnie znalazlam naturalniejszą wersję Kissie - również pochodzi ze Szwecji i prowadzi podobnego bloga Prezentuje trochę podobny styl (i również lubi pozowac z red bullem!), ale wydaje się byc duzo skromniejsza:

one są nawet podobne! tylko ta "nowa" jeszcze nie taka blondi ale mam wrażenie że inspirowała się kissie mocno
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 16:23   #1185
Yo_Landi
Raczkowanie

Cytat:
Znudziły mnie na tyle, żeby nie czytać ich do końca. Ale z tego co przeczytałam wyciągnęłam swoje wnioski i mam prawo to skomentować

To, że mnie już śmieszą te sesyjki z Tyrolu. Natrzaskała tam tych zdjęć, żeby chyba do końca zimy starczyło. I po co zdjęcia z Tyrolu pokazuje jako "Strój dnia"? Taki tytuł kojarzy mi się ze strojem, który ma na sobie w dniu dodawania posta
Ja ostatnio na jednym blogu przeczytałam, że autorka ma czas robić zdjęcia tylko w weekend (licealistka, nawet nie w klasie maturalnej ), więc jak czytelnicy chcą mieć zdjęcia, to ona może je robić tylko hurtem, więc przez kolejne dni ukazywały się zdjęcia na tym samym parkingu, na tle tych samych (!) aut, tylko ciuchy się zmieniały. Ja nie wiem, chyba laska podjechała, cyk fota, przebrała się, fota, znów się przebrała, fota... Smieszy mnie to
Yo_Landi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 17:12   #1186
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yo_Landi Pokaż wiadomość
Ja ostatnio na jednym blogu przeczytałam, że autorka ma czas robić zdjęcia tylko w weekend (licealistka, nawet nie w klasie maturalnej ), więc jak czytelnicy chcą mieć zdjęcia, to ona może je robić tylko hurtem, więc przez kolejne dni ukazywały się zdjęcia na tym samym parkingu, na tle tych samych (!) aut, tylko ciuchy się zmieniały. Ja nie wiem, chyba laska podjechała, cyk fota, przebrała się, fota, znów się przebrała, fota... Smieszy mnie to
No, właśnie. Myślałam, że blogi z założenia są po to, żeby pokazywać, w co się było ubraną danego dnia. A sporo szafiarek praktykuje właśnie takie sesje na zapas. Mi by się nie chciało przebierać do takich sesyjek. Kasia T. chyba też narobiła w Tyrolu takie fotki na zapas, bo tyle już było tych jej zestawów stamtąd.
Stary 2012-01-26, 18:16   #1187
paulinalalala
Zadomowienie

Cytat:
Heheheehe, mi wczoraj pękł płaszcz na szwie na plecach i to w drodze na zakupy. Mało tego, jakoś w domu zabrakło czarnej nitki i ratunkowo musiałam zaszyć brązową
Wczoraj właśnie się zastanawiałam, że całe szczęście, że nie pękły mi za przeproszeniem gacie

Czas edycji: 2012-01-26 o 18:17
Stary 2012-01-26, 18:35   #1188
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
No, właśnie. Myślałam, że blogi z założenia są po to, żeby pokazywać, w co się było ubraną danego dnia. A sporo szafiarek praktykuje właśnie takie sesje na zapas. Mi by się nie chciało przebierać do takich sesyjek. Kasia T. chyba też narobiła w Tyrolu takie fotki na zapas, bo tyle już było tych jej zestawów stamtąd.
Ale z drugiej strony też nie przesadzajmy. Jeśli ktoś miał okazję i zrobił zdjęcia w kilku różnych dniach, ale nie miał czasu ich wrzucić, to co za różnica czy je wrzuci tego samego dnia co były zdjęcia robione, czy parę dni później. Oczywiście nie chodzi mi o sytuacje w stylu tej którą opisała Yo_Landi, że dziewczyna specjalnie się przebierała, bo to faktycznie przesada.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 18:41   #1189
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
8600 obserwatorów na facebooku nie można uzyskać przez miesiąc..
A ja sądzę, że można. Tyle uzyskała, więc widocznie się da.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 19:42   #1190
maggieluke
Przyczajenie

hej dziewczyny, pisałam swój I post do Was i czekał on na moderację administratora, więc Wam widocznie umknął. Jestem naprawdę ciekawa co myślicie o tym więc wklejam jeszcze raz swoją wypowiedź.

,,kurczę powiem Wam że czytam Was (i również inne wątki) od dłuższego czasu i założyłam konto aby się wypowiedzieć. Mam duży problem z Kamilą, która często przewija się w Waszych wypowiedziach. Kompletnie nie wiem co myśleć. W kilku innych wątkach czytałam wpisy dziewczyn z Dębicy, które ją widują. Ja też ją często widzę. Ubiera się inaczej niż to pokazuje na blogu, choć czasami się to pokrywa. Raz jest lepiej, raz gorzej, jak w życiu.
Gnębi mnie jednak co innego, bo gust ma każdy swój, i nie mam zamiaru tego komentować.
To co przeszła i to co pisała na innych forach. No prawdą jest że poroniła, moja sąsiadka leżała z nią na jednej sali, i co dziwne ona wpadła w kompletną histerię gdy jej powiedzieli co się stało, to nie była normalna rozpacz, to było wprost chore, wyła z rozpaczy. Jakby jedynym jej celem w życiu było to dziecko. I co jeszcze dziwniejsze, nie było przy niej ani rodziny ani tego jej faceta. Dosłownie nikogo. Była sama.
Sąsiadka mówiła że pielęgniarki między sobą mówiły że ma ciężką depresję i nerwicę. Jest tak znerwicowana że nic nie je, że w tak młodym wieku ma ciężkie problemy z sercem których ciężko się potem pozbyć.
Czy tego jej nie było za mało? Dlaczego wymyśliła całą resztę? Umie mi ktoś to wytłumaczyć?
Ja naprawdę nie rozumiem."
maggieluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 19:43   #1191
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna dziewczyna, ale te permanentne brwi ... brrrr. Taki makijaż jest po to by podkreślić co trzeba a nie zastąpić, wyglądają baaaardzo nienaturalnie.
Stary 2012-01-26, 20:53   #1192
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
A ja sądzę, że można. Tyle uzyskała, więc widocznie się da.
Ja sądzę z kolei, że nie można i coś tu śmierdzi. Ale przecież ta dyskusja już została zakończona kilka razy.
Stary 2012-01-26, 21:05   #1193
Katsiasta
Rozeznanie

Właśnie przeglądam jeden z zagranicznych blogów i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że trochę rozwaliła mnie ta dziewczyna w różowej sukience - jej biust wygląda tak, jakby zaraz miał z tej sukienki wyskoczyć!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1378175-9-1327600416746.jpg (46,4 KB, 398 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1378175-9-1327600448587.jpg (50,0 KB, 355 załadowań)
Stary 2012-01-26, 21:12   #1194
WhiteCherry
Zakorzenienie

im więcej tych zdjęć z blogów wrzucacie, tym bardziej dochodzę do przekonania - rozwala mnie opalenizna z solary!
Stary 2012-01-26, 21:29   #1195
paulinalalala
Zadomowienie

A mnie dziś rozwaliła istna kopia Donatelli Versace hehehe.
Kobieta na bank pokazała zdjęcie Donatelli swojemu chirurgowi

Stary 2012-01-26, 21:38   #1196
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinalalala Pokaż wiadomość
A mnie dziś rozwaliła istna kopia Donatelli Versace hehehe.
Kobieta na bank pokazała zdjęcie Donatelli swojemu chirurgowi
A nie wpadłaś na pomysł, że to naprawdę była Donatella Versace?
Może chciała zwiedzić Polskę

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 21:59   #1197
paulinalalala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
A nie wpadłaś na pomysł, że to naprawdę była Donatella Versace?
Może chciała zwiedzić Polskę

Hahaha, tak i przy okazji buszowała na wyprzedaży Zary i pytała ekspedientkę, czy jeszcze ceny spadną .

Stary 2012-01-26, 22:58   #1198
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Współczuję

Nie poczułaś wiatru w żaglach?
Musi być z Ciebie gorąca dupecz.ka
Wiało trochę po tyłku, ale stwierdziłam, że przesadzam i po prostu założyłam za cienkie spodnie Dopiero jak mocniej powiał wiatr, to sprawdziłam ręką i...
Oprócz mojego małego wypadku rozwaliło mnie kilka dziewczyn, które widziałam w oczekiwaniu na egzamin z prawka. Tam często przychodzą dziwnie ubrane dziewczyny i kobiety, ale jedna rozwaliła mnie szczególnie: biała puchowa kurtka, białe kozaczki za kolana (dobrze, że chociaż płaskie i bez szpica), torba listnoszka z materiału tłoczonego w logo Versace (oczywista podróba) i włosy w kolorze spranego malinowego różu. Palce lizać.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 23:08   #1199
paulinalalala
Zadomowienie

Hehehe.
Mnie ostatnio rozwalają panny, które myślą, że ukryją swoją prawdziwą naturę "białego kozaka" (czyli biały kozak plus farbowany perfidny blond lub balejażyk lub na borsuka) i farbują się na czarno i przywdziewają czarny kozak. Oczywiście jest solarka, są domalowane brwi, przedłużone rzęsy, gruby eyeliner na powiekach i puder brązujący w ramach różu do policzków .

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Wiało trochę po tyłku, ale stwierdziłam, że przesadzam i po prostu założyłam za cienkie spodnie Dopiero jak mocniej powiał wiatr, to sprawdziłam ręką i...
Oprócz mojego małego wypadku rozwaliło mnie kilka dziewczyn, które widziałam w oczekiwaniu na egzamin z prawka. Tam często przychodzą dziwnie ubrane dziewczyny i kobiety, ale jedna rozwaliła mnie szczególnie: biała puchowa kurtka, białe kozaczki za kolana (dobrze, że chociaż płaskie i bez szpica), torba listnoszka z materiału tłoczonego w logo Versace (oczywista podróba) i włosy w kolorze spranego malinowego różu. Palce lizać.

To mój osobisty, ulubiony hit-rozwalacz, nie wychodzi z mody bazarkowej od 10 lat. Najlepsze modele to Versace i Calvin Klein

Czas edycji: 2012-01-26 o 23:02
Stary 2012-01-27, 00:05   #1200
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
omg Nie wiem, skąd ludzie biorą pomysły, na takie stylizacje..?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości