|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku? | |||
| Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. |
|
3 | 4,29% |
| Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. |
|
5 | 7,14% |
| Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. |
|
3 | 4,29% |
| Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. |
|
2 | 2,86% |
| Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. |
|
5 | 7,14% |
| Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. |
|
3 | 4,29% |
| Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. |
|
7 | 10,00% |
| Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! |
|
42 | 60,00% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
Cytat:
A mój pępek wypycha jakby na wierzch. |
||
|
|
|
#3242 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Rozeznanie
|
też mam balsam z rossmanna baby dream, właśnie zapach mi się mega podoba i szybko mi się wchłania, zapewne zależy to od skóry. Stosuję jeszcze z tego typu oliwkę, j&j oliwkę w żelu i czasem nivea sofs. nigdy nie miałam rozstępów, ciekawe czy się uchronię, już raz myslałam, że mi wyszedł a to po prostu musiałam się zadrapać bo na drugi dzień już go nie było.
rozstępów może nie mam ale za to naczynka na udach mi pękaja cycki też takie wielkie, boje się, że mi obwisną jak jeszcze mleko się pojawi ![]() co do depilacji też mi coraz ciężej, ogólnie brzuch mi zaczyna ograniczać ruchy, też zauważyłam, że włosy wolniej rosną |
|
|
|
#3244 | |
|
Rozeznanie
|
w zasadzie to mnie to nie dziwi bo do pięknych nie należy ale mnie już szkoda kasy na eksperymenty co mi podejdzie a co nie, ten chociaż mogę znieść w przeciwieństwie do Mustelli po której musiałam wstać z łóżka, umyć brzuch i zmieniać pidżamę.
a co do wchłaniania to dla mnie oba jednakowo się wchłaniają więc może taki urok balsamów na rozstępy-żeby długo wsmarowywać ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
też się o to boję- nie chce cycków po pas a mam wrażenie że już trochę opadły ... a to dopiero poczatek... Edytowane przez doris888 Czas edycji: 2012-01-26 o 22:40 |
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się boję o cycki. Wcześniej może nie były duże, bo pomiędzy B i C, ale przynajmniej ładne i jędrne. A co będzie po ciąży... ? ![]() Zmykam już spać. Jutro muszę się jeszcze trochę pouczyć. A w ogóle mi wiedza do głowy nie wchodzi. Dobrej nocki!
|
|
|
|
|
#3246 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie dlatego pisałam, że mają różne wielkości i kolory, bo można sobie kupić dwie, jak ktoś ma potrzebę... Ta z 6-oma szufladami też oczywiście fajna, bo bardziej pojemna, ale znowu za wysoka, jeśli chce się na niej zamontować przewijak ![]() Cytat:
Może uda mi się na jakąś następną serię z resztek w pasującym mi kolorze załapać ![]() Cytat:
![]() Ale też nie chcę szaleć z takimi rzeczami, bo Maksiu nie ma za dużo takich rzeczy, więc nie chcę, żeby mu było przykro, gdyby teraz Kaj miał więcej. Ma taki album typu "pierwszy rok życia dziecka", gdzie wszystko mu opisywałam, wklejałam zdjęcia - jak się urodził, powrót do domu, chrzciny, są odrysowane ręce i stopki, kiedy zęby mu rosły, nowe umiejętności co miesiąc, itp. Teraz już ma ten album w swoich książeczkach (odkąd wiem, że go nie wysmaruje kredkami) i lubi sobie oglądać. Zwłaszcza teraz, odkąd wie, że będzie miał brata, to np. poczyta sobie, pomyśli i potem pyta: "a to Kaj, jak będzie miał pół roku, to będzie już siedział i trzymał zabawki?" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tego co pamiętam, to u mnie to było jakieś 5-10 min Także powinnać spokojnie zdążyć ![]() Cytat:
Zerknę sobie, co tam ma ciekawego.Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31872172]Poza tym wymyśliłam imię dla chłopca i chyba mi się już podoba, więc mam dla parki Mam nadzieję, że we wtorek po południu już będę wiedzieć, czy w brzuszku siedzi Iga czy Dawid [/QUOTE]Super! Wpisać na listę "Iga/Dawid"? ![]() Cytat:
Ale że teraz wolę zaznaczyć, że nazywam się już inaczej, to dzwoniąc do kogoś, o kim nie wiem, czy mnie kojarzy po nazwisku po mężu, mówię najczęściej "Marta Igrekowska, wcześniej Iksińska" ![]() Ale w takim normalnym markecie? Może za mało się rozglądam w tych przyprawach
|
||||||||
|
|
|
#3247 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze lepiej nie, bo jak nie uda mi się przekonać uparciucha, to będę musiała pomyśleć nad czymś innym...
A swoją drogą powiem Ci, że właśnie przed chwilą przeglądałam listę i imię Kaj strasznie mi się podoba. Jak z "Królowej Śniegu" - Kaj i Gerda A właśnie widzę, że to po prostu skrót od Kajetana - ale też ładnie U nas 3-sylabowe imię byłoby trochę za długie do nazwiska.
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-01-26 o 23:12 |
|
|
|
#3248 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31875087]A swoją drogą powiem Ci, że właśnie przed chwilą przeglądałam listę i imię Kaj strasznie mi się podoba. Jak z "Królowej Śniegu" - Kaj i Gerda
A właśnie widzę, że to po prostu skrót od Kajetana - ale też ładnie U nas 3-sylabowe imię byłoby trochę za długie do nazwiska.[/QUOTE]Mi właśnie od dziecka ogromnie się ten Kaj z bajki podobał, ale nigdy nie traktowałam go jak "normalne" imię, bo mi się podoba, jak człowiek ma oficjalnie, do dowodu takie jakieś tradycyjne oficjalne imię. Tak jak na przykład choć podoba mi sie Lena, to nie dałabym takiego imienia. Myśleliśmy o Helenie, a zdrabniać ją na Lenkę Tak więc nie brałam Kaja nigdy pod uwagę, aż gdzieś rok temu właśnie też w necie przeczytałam, że ktoś tak zdrabnia Kajetana i odtąd wiedziałam, że jak będzie chłopak to Kajetan My też mamy długie 4-sylabowe nazwisko... Jak pomyśleliśmy o Maksymilianie, bo obydwojgu nam się to imię podobało, to tż nie chciał już słyszeć o żadnym innym i miał w nosie argument o krótkim imieniu do długiego nazwiska, więc Maksiu będzie miał długi podpis... Kaj już ciut krótszy
|
|
|
|
#3249 |
|
Konto usunięte
|
No my nie mamy przesadnie długiego, ale też 3-sylabowe i jak ja się mam podpisać, to mi się nie chce :P Iga właściwie też jest naciąganym imieniem, ale nie za bardzo podoba mi się Jadwiga, a Ignacja to już kompletnie, a samo Iga bardzo.
|
|
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie śpie,bo mój młody kaszle a ja zawsze czuwam. |
|
|
|
|
#3251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec od1 miesiąca smarują się: oliwką rossman Babydream dwa razy dziennie na brzuch uda i piersi. na brzuchu nawet 3 razy dziennie. po 3 miesiąca zaczęłam używać Elancyl.- zużyłam jedno opakowanie w jakies 2 miesiące i stwierdziąłm , że za drogo mnie to wychodzi- jedno opakow. elancylu >100zł. babka w aptece [poleciła mi zamiast Elancylu- balsam Palmersa- od kilku tyg go stosuję i jestem bardzo zadowolona. rozstępów na razie nie ma, ale po czym miałyby być jak przytyłam na razie tylko 2,7 kg? staram się pić dużo wody , aby nawilżać skórę od wewnątrz. może jakoś się ustrzegę rozstępów. moja mam przytyła w ciązy jakieś 30 kg, co przy jej niskim wzroście to szalęństwo. Ale jesteśmy inaczej zbudowane i nie ma co porównywać, ona maleńka i krępa, ja chuda i wysoka. Teściowa przytyła 20 kg., a po porodzie ponoć praktycznie od razu wszystko zrzuciła
|
|
|
|
|
#3252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kminek można kupić mielony, albo samodzielnie utłuc moździerzu. Ja tłukę.
![]() Cytat:
Gdyby chodziło o 20-30 złotych, to inna sprawa, ale krem za 100 IMO powinien być idealny. ![]() Cytat:
![]() Co do przewijaka, to widziałam u koleżanki, że cały czas leży na łóżeczku. Jak dziecko jest małe, to przewijak w niczym nie przeszkadza, dziecko się mieści do łóżeczka. Gdyby tak go chować i wyciągać jak będzie potrzebny, to pół dnia na samo chowani i wyjmowanie zejdzie. ![]() Cytat:
|
|
|
#3253 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Persephone_ My się zastanawiamy między Adaś/Dawid. Nie wiem czemu ale chyba lepiej mi się wymawia zdrobnienia z "ś" na końcu, no ale Dawid dla takiego większego trochę dzieciaczka też mi się podoba i już sama nie wiem. Może do czerwca wymyślimy to imię wreszcie. kism a nie mieliście obaw, że ludzie będą wołać na małego Kajtek? Ostatnio w sklepie ojciec wołał tak syna i jakoś tak mało fajnie mi się wydawało, może dlatego, że co drugi pies tak się zwie. Mnie się Kajetan podoba, ale jakby mówiło się właśnie Kajetan albo Kaj. |
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie dziś zimno -7 brrrrrrrrrrr
mój TŻ kręci oczami jak kupuje większe ubranka
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
. W końcu dorwałam się do sieci, co nie oznacza, że firma holenderska postanowiła wybrać się do naszego mieszkanka i nam ją założyć. Nie czytałam poprzednich postów, bo tego jest tyyyyle.Powiem póki co najważniejszą wiadomość: w tamtym tygodniu byliśmy na USG i.... mamy córeczkę , będzie Maja |
|
|
|
#3256 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31875760]No my nie mamy przesadnie długiego, ale też 3-sylabowe i jak ja się mam podpisać, to mi się nie chce :P Iga właściwie też jest naciąganym imieniem, ale nie za bardzo podoba mi się Jadwiga, a Ignacja to już kompletnie, a samo Iga bardzo.[/QUOTE]
Nic na siłę Jeśli Wam się tylko Iga podoba, to pewnie że może być jako samodzielne imię.Moje po 12 mies. karmienia nie zmieniły się ani grama... A miałam nadzieję, że zostaną trochę większe Cytat:
Poza tym tż podoba się Kajtek Ja się trochę bałam, że ludzie będą mówić, że upadliśmy na głowę, że obydwóm synom daliśmy takie ''psie'' imiona ale stwierdziliśmy, że nie będziemy się tym przejmować, bo Maksymilian i Kajetan to piękne imiona! Ale chętnie też posłucham, co Wy o tym myślicie ![]() Ja właśnie siedzę w przychodni, zaraz będę mieć drugie pobranie po glukozie... Wstrętnie słodkie to było, ale do przeżycia. Na pewno w większej ilości miałam to rozpuszczone niż 250 ml, ale nie wiem w jakiej. Już się nie mogę doczekać na kromeczkę i herbatę z termosiku, które mam w torebce Wzięłam sobie na wszelki wypadek, żeby mi się potem nie zrobiło słabo za kierownicą w drodze do domu...
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poki co smaruje się Ziajką, ale powoli mi sie konczy i moze zakupie cos innego-lepszego Poki co nie mam roztępów i z ziajki jestem zadowolona.
|
|
|
|
|
#3258 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pocieszyłaś mnie, mieszkanie 3 w pierwszej klatce na parterze, to powinni szybciutko nas załatwić. Bardzo ładne to mieszkanko... Metrażowo takie jak nasze, ale nowe budownictwo i pokoje super ustawne... Śmiejemy się z mężem, że wykurzymy dziadków i sami się wprowadzimy jak wykończą... ![]() Chociaż mi do głowy przyszła myśl, żeby przenieść się do domku, jak rodzice pójdą do bloku. Tylko trzeba by było go przebudować a rodzice planują go sprzedać za kilka lat, więc nie wiem czy to ma sens... Rodzice uciekają, bo nie dają sami rady w sensie fizycznym: sprzątanie, odśnieżanie... Utrzymanie trawników... To i mi wpisz imiona: Alicja Barbara/ Piotr Jerzy. Mąż na tego Piotra trochę krzywo patrzy, ale mi już jakoś się przyjął dobrze...Cytat:
Będzie się cieszył - dziadek. A nazwisko ja mam dwuczłonowe a po mężu krótkie jednosylabowe. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego już niby dużo i po co większe... Jaki facet to zrozumie... ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Idę się umyć i nasmarować, a potem siadam do książek... |
||||||
|
|
|
#3259 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam ostatnio u koleżanki i przetestowałam na brzuszku Mustele, bo rzeczywiscie jest droga a ja jestem skłonna do uczuleń. Rzeczywiscie jest taka jakby nabita, dosyc tłusta ale podobno trzeba poświęcić troche czasu na jej wmasowanie. Jak skórę troche "pomęczysz" masażem to substancje lepiej się wchłaniaja. Mi się wchłoneła dobrze i mimo jej konsystencji miałam fajny, gładki brzuszek. Pozatym wydaje się wydajna. Nie czytałam opinii na forum ale wsród moich znajomych ciężarówek sprawdziła sie super. Mam nadzieję, że ja powiem tak samo Ja osobiscie się nie pytałam ale myślę, ze powinni mieć próbki w dobrych aptekach. A i nie zawsze kosztuje 100 zł Miłego dnia! Ja się aż dziś wystraszyłam, kichnęło mi się nad ranem i po tym złapał mnie tak ogromny skurcz w podbrzuszu, ze nie wiedziałam co mam robić ( Też tak czasem macie?---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
)) |
||
|
|
|
#3260 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() u mnie dziś ok godz 8:00 temperatura za oknem - -10st.!! a ja myślałam w nocy, co mi tak chłodno w domu, jeszcze chyba po wczorajszej wyprawie do lekarza nabawiłam się kataru... Cytat:
oo to jest na 3 w takim razie na 16.02 ![]() jak będziesz miała okazję to spytaj o te fosforany i szczawiany będę wdzięczna![]() Cytat:
![]() U mnie odwrotnie- to, co było schowane, wyłazi teraz na wierzch, taki krater się robi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po wigilii moja siostra pomagała się babci ubrać w kurtkę i ją dopiąć i mówi:" No! Babciu...biust do góry!" a babcia:" A ja wiem które to które??"( w sensie czy to biust czy to już brzuch) Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3261 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
).Moja mama przytyła 17 kilo, czyli względnie, po 1. dziecku zrzuciła bez problemu, ja mam nadzieję tak samo. I na pewno nie chciałabym przytyć więcej. Już się oswoiłam z myślą, że będzie 70+, ale 80+ nie przeżyję przy 164 Po prostu z moją tendencją byłabym trzęsącym się tłuszczem ![]() Cytat:
A co do Kajetana - my mamy kolegę Kajetana i wszyscy mu mówią: Kajto. Mnie się podoba Cytat:
A ja właśnie niedawno pisałam, gdzie się podziewasz i że 26. maja w Holandii gra zespół The Cure i gdyby nie mała istotka, to bym odwiedziła Twój kraj chyba ![]() Cytat:
Męża muszę jeszcze przekonać :P Ale jak tak mówię już o tym od dłuższego czasu, to chyba mu to powoli wchodzi do głowy ![]() Cytat:
Jak już znajduję odpowiedni krem, to jestem mu potem wierna. A jeśli chodzi o kichnięcia, to owszem, boję się tak mocno kichać, ale spróbuj się wtedy trochę skulić, mam wrażenie, że wtedy "uderzenie" jest słabsze. Ja wstałam, jestem po śniadanku, teraz trochę ogarnąć, ale mam wszystko posprzątane, więc niewiele, to chcę nareszcie zrobić zaległe pranie... |
|||||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
tacca jak widze coś fajnego większego i w dobrej cenie to kupuję
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyki
Cytat:
na pewno ułatwi życie![]() Używam mustelli od 3 miesiąca i jak dla mnie rewelacja, mam super skórę po niej przez długie godziny, nawet mój tż kiedyś pogładził mnie po brzuchu i powiedział " o jaka ci się fajna skóra w ciąży na brzuchu zrobiła" zaśmiałam się i wyprowadziłam go z błędu. Najchętniej to cała smarowała bym się mustellą Cytat:
![]()
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-01-27 o 11:20 |
||
|
|
|
#3264 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31872632]Dziękuję Oczywiście nikomu w mojej rodzinie się nie podobają, ale w sumie akurat tym razem naprawdę mało mnie to interesuje, jedyną osobą, która musi je zaakceptować, jest TŻ, a on na razie się tym tematem zbytnio nie przejmuje. Dzisiaj mu mówię, że w lutym lub najpóźniej w marcu musimy kupić wreszcie szafę do pokoiku, a on na to: "Ale jaką szafę?" Od października mu tłukę, że muszę kupić szafę na rzeczy dla dziecka No i chyba tak samo jest z tymi imionami, trochę jak grochem o ścianę. Ale mam nadzieję, że do czerwca się obudzi [/QUOTE]Wiesz jak tak czytam reakcje i zachowanie Twojego Tżta to mam czasami wrażenie, że Twój i Mój to ta sama osoba. Cytat:
Kurczę nie moge się zebrać na zakupy. Siedzę w piżamie jeszcze i nie wiem czy mi się chce czy nie. A nie mam nic na obiad. Wykopcie mnie do sklepu.....
|
|
#3265 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdarzają się chlubne wyjątki w niektórych sytuacjach, ale tak ogólnie to zawsze się śmieję, bo przeważnie mój TŻ zachowuje się identycznie jak Wasi. Najciekawsze jest to, że jesteśmy już razem 10 lat, a on mnie czasami potrafi tak zaskoczyć...... I również pozdrawiam z łóżka, spod kołdry, leżymy sobie wygodnie z kotem i ani nam się śni wstawać :P A obiad również sam się nie ugotuje :P |
|
|
|
|
#3266 |
|
Raczkowanie
|
tacca mi te balsam z rossmana tez nie odpowiada,kupilam go w pierwszym trymestrze,po dwoch razach odstawilam teraz uzywam z ziaji mamma mia,ale konczy mi sie nie sie zastanawiam czy nie kupic oliwki z hipp podobno jest bezzapachowa chodz ten z ziaji jak dla mnie tez nie ma zapachu.
|
|
|
|
#3267 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj idę po Pharmaceris M Foliacti a jak nie będzie to Ziajkę MM. Poza tym cały czas mam zamiar smarować się oliwką HIPP, jest świetna i chyba dziecięciu też ją będę kupować. Nie zapycha, nie robią się po niej "krostki"/wysypka, całkiem przyzwoicie się wchłania, pięknie pachnie i ma rewelacyjny skład (i to do mnie najbardziej przemówiło). Chcę zacząć stosować coś dodatkowego bo przez te ostatnie 3 miesiące brzuszek najbardziej rośnie, ale jak czytam składniki kosmetyków dla kobiet w ciąży to szału dostaję... PS. U mnie było -13 o 8.00 (okolice Krk).Jak fajnie, że dzisiaj piątek, cały weekend z mężulem Pozdrawiam Was dziewczynki i miłego weekendu! |
|
|
|
|
#3268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ten Palmers nie zachwycił mnie jednak zapachem Z kakaowych to już wolę masło z Ziaji. Ale Palmers ma super konsystencję, taką trochę a'la żelową, łatwo się smaruje i szybko wchłania, więc jestem zadowolona. Dzisiaj dzień smarowania Palmersem właśnie No i duuuuża zaleta to pompka.
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę zdzierżyć zapachu kremu antycelulitowego z daxa, pachnie jak miód ze słoika
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
#3270 | |||
|
Zakorzenienie
|
U mniejest ten problem, że na zakupy chodzę z mężem. I głupio mi jest się z nim w sklepie droczyć...
Będę szukała na all i jak coś będzie, to nic mnie nie powstrzyma... ![]() Cytat:
![]() Ja już posmarowana i wybrana. Zrobiłam sobie przerwę w czytaniu. Skórę dłoni mam tak suchą, że muszę co kilkanaście minut smarować kremem... Cytat:
Cytat:
![]() Czyli ta oliwka chyba jest fajna. Zobaczymy...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

faceci 
tylko u mnie problem tkwi w zapachu musteli. mam mega wyczulony węch w ciązy, nie mogłam nawet wysiedzieć u brata w aucie ostatnio bo zawiesił jakiś cytrynowy śmierdzący zapach
za to włosy na nogach też przystopowały..na lewej owłosienie prawie zerowe tylko prawa łydka się wychyla i zarasta delikatnie 
a co do wchłaniania to dla mnie oba jednakowo się wchłaniają więc może taki urok balsamów na rozstępy-żeby długo wsmarowywać 
13.08.2011 

Wpisać na listę "Iga/Dawid"? 

klask i:
( Też tak czasem macie?
zapytam o te fosforany i szczawiany koleżankę dietetyczkę, myślę, że powinna pomóc
No i chyba tak samo jest z tymi imionami, trochę jak grochem o ścianę. Ale mam nadzieję, że do czerwca się obudzi