|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
carmi, wszystkiego najlepszego
frezi, mialam sygnały, pisałam w klubie ostatnio zuzia, wiesz mi się tam podobalo, więc jednak mi żal. żarcie, picie miałam za darmo, 10 minut tramwajem z domu, samo centrum, stawka była super jak na taka pracę, o 13-14 już byłam w domu i caly dzień dla mnie, a przede wszystkim super ludzie i tego mi najbardziej żal naj, ja bym zrobiła coś takiego: dają zaproszenie, patrzę na datę, a ja "ojej, to tego i tamtego? niestety na ten dzień mam plany od dawna i nie będę mogła przyjść... tak mi przykro" tylko nie wiem czy to w Twojej sytuacji przejdzie, bo chyba znasz date? ale tak na 100% znasz czy tylko ktoś kiedyś wspomniał? |
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa faktycznie ![]() przykro mi ale my Cię i tak bardzo loffciamy, a oni niech żałują uciekam spać ![]() ppappa |
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, wszystkiego, co najlepsze, zeby wszystko zawsze ukladalo sie tak, jak pragniesz, satysfakcji z pracy i kazdego kolejnego dnia, a przede wszystkim duzo szczescia i milosci
nie zmieniaj sie
|
#3575 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boli nóżka? A co do nieogolonych nóg to ja miałam tak samo jak złamałam nogę w domu i zamiast szybko golić to wyłam że mnie boli ![]() a po drodze w samochodzie próbowałam sobie ściągnąć rajstopy aż szwagier przyhamował tak ze walnęłam głową w szybe(nie miałam pasów) i kazał się uspokoić. Miałam 16lat Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam żeby to było TO mieszkanko i teściowa nie kręciła nochalem. przykro mi z powodu pracy Carmelova Sto lat Sto lat niech żyje, żyje nam Cytat:
U mnie -12 i tak strasznie zimnoooooooo. Wkurzyłam się dziś niesamowicie bo moja siostra miała prosto z pracy jechać do męża (na tygopdniu mieszka ze mną bo pracuje) Umyłam okno w jej pokoju, zmieniłam firankę, parapet wymyłam , kwiaty podlałam (mam@ i umieram), wieczorkiem pojechałam do brata a on mi mówi że ona dziś u niego była posiedzieć sobie bo wyszła wcześniej z pracy a PKS za 2 goodziny miała. WRRRRRRRRRRRRR |
||||||
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jestem zła przez ten UP:/ Tak wogóle to dzień doberek wszystkim I miłego weekendu każdej z osobna ![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Carmi i Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie!!! |
||
|
|
|
#3577 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć :ziewa:
Rozbiera mnie choróbsko ![]() Picz, szkoda tej pracy trochę. Mam nadzieję, że znajdziesz coś fajniejszego. Carmel, przytulam mocno, bo dość często też tak mam jak Ty. I życzę Ci, abyście więcej czasu spędzali ze sobą, żebyś była radosna i szczęśliwa, dużo się uśmiechała, a kariera nabrała tempa. I zdania kpc jak najszybciej
|
|
|
|
#3578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteście Kochane Zuz rozmawiałam o tym z B., on mnie niby rozumie, niby też chce zmienić pracę, ale chyba się boi. Zgadza się ze mną we wszystkim w tej sprawie, a potem nie robi nic. Powiedział, że wczoraj go długo nie było, bo szykował mi niespodziankę... W sumie najgorsze jest to, że ja myślę, że rozmowa coś dała, że doszliśmy do wspólnych wniosków, a potem nie ma żadnego efektu.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-01-28 o 08:40 |
||||
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką niespodziankę
??Ja też próbowałam przemówić do rozsądku mojemu K. żeby zmienił pracę... Ale nic z tego nie wyszło:/ Cały czas powtarza, że się boi bo teraz tak ciężko z pracą, że woli się trzymać tego co ma... I w sumie ma rację. Póki co nie jest źle i mam nadzieję, że tak zostanie
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi Wszystkiego Najlepszego
Sukcesów na nowym stanowisku w pracy, Szczęście z Twoim Przyszłym Mężem i Dużo zdrówka![]() jestem chora, kiepsko spałam śniły mi się zaręczyny ehhh
|
#3581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Carmi -życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń
nie wiem jeszcze ale niesamowicie mam parcie na kolor kobaltowy i niebieski - więc jak będzie córa to się zdziwię o tak ostatnio zaszalałam i kupiłam spódnicę http://www.hm.com/pl/product/94291?article=94291-B jak to M. stwierdził: na dzisiejsze mrozy w sam raz ![]() no tylko tylko - luty, marzec, kwiecień i maj - w czerwcu już na początku mogę urodzić bo kto wie ile ten mały Człowiek ma zamiar zagościć u mamy w brzuchu ![]() Cytat:
fajnie tak czasami popodglądać co akurat rośnie, co i jak się rozwija ![]() Cytat:
![]() ja nie chcę żeby tak szybko leciało....ja chcę mieć swój brzuszek w takim rozmiarze jak jest i nie chcę się go pozbywać ![]() miałam pisać że na podłodze, ale Gwizdak mnie uprzedziła
|
||
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
caramel ;D wszystkiego naaaaaajlepszego, spełniena marzeń i najlepszego ślubiku na świecie
a mi się nie chce nadrabiać wybaczcie, ze was nie przelatuje ![]() patrzcie co mi się z drzwiami zrobiło ![]() kurde muszę chyba powiedzieć właścicielowi, ze w takim razie zapłacę mniejszy czynsz kosztem ogrzewania w domu, bo drzwi 3 razy wymieniali i dalej jest źle;/ bo co on sobie myśli ze my zamarzamy od wewnątrz (jak na biegunie) ;D a on zadowolony.
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry!
![]() ja juz w robocie od 9, ale obiecuje sobie na jutro słodkie lenistwo. bede siedziec pod kołdrą, malowac paznokcie, oglądać babskie filmy i wpierniczać słodycze. Tak! ![]() Picz rozumiem( miałam to samo w księgarni), ale jak mają takie nastawienie do pracowników, to prędzej, czy później i tak by się rypło. A dlaczego oni zwalniają ludzi? Bo tak? Kasia07 no jesteś mistrzem, nie wiem kto by myślał w bólu o goleniu nóg ![]() Carmi ło boże.... nie wytrzymałabym. Zawsze w tkaich chwilach mam wrażenie, że facet nam przytakuje, a i tak planuje robić po swojemu. W ten sposób zyskuje chwilę spokoju, ale i tak się nie ugina. MASAKRA! Ale opowiedz o niespodziance, mam nadzieje że to nie wymówka i ściema na spontanie. Całusy, miłego urodzinowego dnia![]() Maya szałowa kiecka Karola ej masakra!! |
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Karola zgłoś to.
kurcze jak coś mówię to czuję ból w okolicach serca heh
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego zdjęcie zrobiłam no bo to juz przesada :/ tż poszeł na uczelnie a ja do 18 albo 19 siedze sama co za dupek;p nie ma obowiązkowych wykładów obiecał ze będzie w domu siedział i sprzątał, ale nawet uczelnia lepsza niz sprzątanie:P
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- wezmę się ja za sprzątanie, i jak wróci to walne focha odpalam muzykę i lece po miotłę;D
|
#3587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maya ja też czuję, że to będzie chłopak. Nie wiem dlaczego, ale pasujesz mi na mamę chłopca ![]() Karola to są drzwi na klatce schodowej? ![]() Cytat:
Chociaż ja nie lubię niespodzianek, więc mam nadzieję, że nie wyskoczy z czymś kosmicznym.Fajny plan na jutro
|
||||
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Carmii, sto lat!
Dużo szczęścia, zdrowia, powodzenia w pracy, zadowolenia z narzeczonego i żeby Wam się pięknie układało Ilsa, biedaku ty ![]() Karola, ale masakra z tymi drzwiami chyba nie zapłaciłabym za CO.Zuken, nie chcę Cię martwić, ale mój kolega raz sobie zapomniał iść do UP i do podpisu mógł przyjść znowu za 3 miesiące... Zazdroszczę spotkania Szczeciniankom ![]() Kupił TŻ wczoraj tą skórzaną kurtkę, ale zapomniałam wziąć wykładów, więc nic się wczoraj nie nauczyłam Ale się nie boję, bo mam tylko 29 stron czcionką 11, 3/4 materiału z tego powtarza się w kółko, więc jestem dobrej myśli I TŻ ma podbite oko po treningu Więc już mu powiedziałam, że jak będzie szedł na rozmowę z jakiejś firmy wiertniczej niedługo, to przez tydzień ma nie sparować ![]() Carmi, aa niespodzianka!
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi wszystkiego najlepszego!!!
A to wogóle to cześć Dziewczynki co wy od rana spać nie możecie teraz nie wiem czy sprzątać czy nadrabiać
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałabym spać,ale nie mogę
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"[...] ze względu na duze cięcia kosztów pracowniczych." oszczędnści i brak roboty po prostu. wiem, że jeszcze jedna dziewczynę zwolnili, bo z nią gadałam, a jak z resztą to się jeszcze dowiem |
||
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na egzaminie z matematyki i teraz dobijam się swoimi błędami
jedno zadanie mam na pewno dobrze, drugie nie wiem czy tak wolno, trzecie chyba źle ale nie mogę znaleźć wzoru a teorię przewaliłam (bo "chciał być miły" przez moje kule i posadził mnie w pierwszej ławce żebym nie musiała wchodzić po schodach na dalsze miejsca bo ta sala jest taka nachylona - to nie mogłam ściągać )carmi, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin i żeby Twój narzucony znalazł fajną pracę w sensownych godzinach
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2012-01-28 o 10:51 |
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jakoś to załatwię... Dla tych co chcą ślubiku znalazłam mega bloga Siedzę i się napalam cały czas Szczególnie na zdjęcia ze ślubów w stylu retro Ale ja gópia jestem Jeszcze parę lat poczekam a mój folder z sukniami pęka w szwachhttp://www.bialeinspiracje.pl/ Właściwie to taka strona jest
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, 100 lat w zdrowiu i miłości, spełnienia marzeń i cudownego ślubiku
Zbieram się na zakupy
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę się myć i jadę do TŻ
Do jutra
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
Picz co za dziady
![]() Tulę ciebie i Aleks i ![]() Crozee za egzamin.Motyl superowego masz tego kotka Ilsa nie dołuj się na zapas. Gwizdak i Hawwa wam życzę szalonego i udanego wieczoru. Też się muszę na jaki bal wybrać bo mi jeszcze niedawno mąż fajną koronkową kieckę kupił. Kiedy jest koniec karnawału? Maja już tylko 4 miesiące, rany jak leci ![]() A teraz to już idę sprzątać.
|
#3598 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od P. z pracy?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba normalne i nie ma co się spinać A co to za wesele że nie chcecie iść? ![]() Cytat:
![]() Carmi jesteś mój miszcz ![]() aaa życzenia i prezent już dostałaś więc tylko buziaki dorzucę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hellloooołłł.
Carmi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Zdrówka, sukcesów zawodowych,miłości i udanego ślubiku! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja kicia by go zjadła jednym kłapnięciem szczęk ![]() Cytat:
![]() Carmi odnośnie Twojej sytuacji to nie powinnaś na niego narzekać.Dużo Ci pomaga,zarabia... nie można mieć wszystkiego ![]() A ostatnio gdzieś słyszałam takie zdanie: dobrze,że nie ma ideałów,bo byłyby to osoby samotne.Nikt nie chciałby z nimi się przyjaźnić ani związać,bo ciągle widziałby ile sam ma wad
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

nie zmieniaj sie 
skręcona noga. Biegłam na uczelnię z samochodu bo już byłam lekko spóźniona (prowadzący jeszcze bardziej) i się poślizgnęłam na terenie uczelni, 1.5 godziny wytrwałam ale potem tata mnie zabrał do szpitala a jego kolega zabrał mój samochód na miejsce. Oczywiście nie ogoliłam nóg i jak facet mówił że teraz trzeba to wygoić a nie myśleć o egzaminach to zrozumiałam wygolić
Boli nóżka? A co do nieogolonych nóg to ja miałam tak samo jak złamałam nogę w domu i zamiast szybko golić to wyłam że mnie boli 

żeby to było TO mieszkanko i teściowa nie kręciła nochalem. przykro mi z powodu pracy 

13.03.2008
Ale ja gópia jestem

za egzamin.