zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48. - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-28, 00:43   #3571
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.

carmi, wszystkiego najlepszego

frezi, mialam sygnały, pisałam w klubie ostatnio

zuzia, wiesz mi się tam podobalo, więc jednak mi żal. żarcie, picie miałam za darmo, 10 minut tramwajem z domu, samo centrum, stawka była super jak na taka pracę, o 13-14 już byłam w domu i caly dzień dla mnie, a przede wszystkim super ludzie i tego mi najbardziej żal

naj, ja bym zrobiła coś takiego: dają zaproszenie, patrzę na datę, a ja "ojej, to tego i tamtego? niestety na ten dzień mam plany od dawna i nie będę mogła przyjść... tak mi przykro" tylko nie wiem czy to w Twojej sytuacji przejdzie, bo chyba znasz date? ale tak na 100% znasz czy tylko ktoś kiedyś wspomniał?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 00:48   #3572
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

frezi, mialam sygnały, pisałam w klubie ostatnio

aaaa faktycznie

przykro mi

ale my Cię i tak bardzo loffciamy, a oni niech żałują

uciekam spać

ppappa
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 00:52   #3573
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
aaaa faktycznie

przykro mi

ale my Cię i tak bardzo loffciamy, a oni niech żałują

uciekam spać

ppappa
Stary 2012-01-28, 00:53   #3574
Hawwa87
Zakorzenienie

Carmi, wszystkiego, co najlepsze, zeby wszystko zawsze ukladalo sie tak, jak pragniesz, satysfakcji z pracy i kazdego kolejnego dnia, a przede wszystkim duzo szczescia i milosci nie zmieniaj sie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 00:59   #3575
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
mam pękniętą torebkę stawową skręcona noga. Biegłam na uczelnię z samochodu bo już byłam lekko spóźniona (prowadzący jeszcze bardziej) i się poślizgnęłam na terenie uczelni, 1.5 godziny wytrwałam ale potem tata mnie zabrał do szpitala a jego kolega zabrał mój samochód na miejsce. Oczywiście nie ogoliłam nóg i jak facet mówił że teraz trzeba to wygoić a nie myśleć o egzaminach to zrozumiałam wygolić (nie powinnam chodzić przez 4 tygodnie, ewentualnie na egzaminy o kulach i z nogą w górze i w takim jakimś usztywniaczu bo gipsu nie chciałam bo jednej lasce za ciasno zamontowali i potem odcięli jej nogę bo krew nie dopływała) przynajmniej będę mieć czas na naukę i ubezpieczenie trochę (facet mi na lewo wpisze że mam gips) bo akurat mam zapłacone nnw bo musiałam żeby móc robić praktyki
Boli nóżka? A co do nieogolonych nóg to ja miałam tak samo jak złamałam nogę w domu i zamiast szybko golić to wyłam że mnie boli
a po drodze w samochodzie próbowałam sobie ściągnąć rajstopy aż szwagier przyhamował tak ze walnęłam głową w szybe(nie miałam pasów) i kazał się uspokoić. Miałam 16lat

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Nana dziękuję
i poproszę o mnóstwo szczegółów

my uzywamy durexów selectów bo anty nie mogę

Kochane moje zbieram się powoli

będę tęsknić

odezwę się po weekendzie
Będę tęsknić. Naciesz się mężem na zapas(jeśli to mozliwe)

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Pozy mej Lilki. Czasem zastanawiam się,czy ona czasem specjalnie się tak układa,żebym jej tylko foty robiła
Cudowna

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
czikity moje jestescie the best
padam ze zmeczenia, dwa dni pod rzad spalam po 3 godziny
aaa egzamin zaliczyłam
jutro weekend!
Gratuluję zdania egzaminu

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nic nie pisz, przytul
Skoro ja nie potrafię na to nic poradzić, to co dopiero Wy.

Cytat:

jutro jedziemy ogladać kolejne mieszkanie, może to wypali

Trzymam żeby to było TO mieszkanko i teściowa nie kręciła nochalem. przykro mi z powodu pracy

Carmelova Sto lat Sto lat niech żyje, żyje nam

Cytat:
Motylku - Twoja kicia jest tak śliczna, że chętnie poznałabym ją z Fauderkiem
Frezjusz jest cudowny a zdjecie jak biegnie KOSMOS. Podrap go za prawym uszkiem. Frezjuszek gania kociaki?

U mnie -12 i tak strasznie zimnoooooooo.
Wkurzyłam się dziś niesamowicie bo moja siostra miała prosto z pracy jechać do męża (na tygopdniu mieszka ze mną bo pracuje) Umyłam okno w jej pokoju, zmieniłam firankę, parapet wymyłam , kwiaty podlałam (mam@ i umieram), wieczorkiem pojechałam do brata a on mi mówi że ona dziś u niego była posiedzieć sobie bo wyszła wcześniej z pracy a PKS za 2 goodziny miała. WRRRRRRRRRRRRR
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 06:43   #3576
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez hawananana Pokaż wiadomość
idź jak najszybciej w poniedziałek - jest szansa, że jeszcze nie jest za późno. a jakby się okazało, że jednak - skombinuj zwolnienie lekarskie. ale może nie będzie to konieczne
Dzięki Powiedz mi tylko czy wiesz może jakiej treści miałoby być to zwolnienie? No bo wkońcu to musi być coś co uniemożliwiło mi przyjście... Nie wiem tylko co

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
moja mama raz spóźniła się o dzień, bo źle zapamiętała. Wcisnęła kit, że tak jej napisali na papierku i przeszło
Tylko ja mam taki kalekdarzyk od nich i tak jest napisane a muszę go brać ze sobą

Ale jestem zła przez ten UP:/

Tak wogóle to dzień doberek wszystkim
I miłego weekendu każdej z osobna!

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ----------

Carmi i Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie!!!
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 08:04   #3577
Stefannia
Wtajemniczenie

Cześć :ziewa:
Rozbiera mnie choróbsko

Picz, szkoda tej pracy trochę. Mam nadzieję, że znajdziesz coś fajniejszego.

Carmel, przytulam mocno, bo dość często też tak mam jak Ty. I życzę Ci, abyście więcej czasu spędzali ze sobą, żebyś była radosna i szczęśliwa, dużo się uśmiechała, a kariera nabrała tempa. I zdania kpc jak najszybciej
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 08:33   #3578
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Carmelini moja najdroższa
spełnienia marzeń, uśmiechu, radości,
cudownego panieńskiego (a to już w moich rękach )
i jeszcze piękniejszego ślubu!!!

A potem miłości, miłości i miłości!!!! No i oczywiście zadowolenia i samych sukcesów w pracy wśród nowych wyzwań

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
Carmelova Sto lat! Żebyś się nie zmieniała,a jedynie nabierała subtelnego smaku - jak dojrzewające wino Bądź szczęśliwa!
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Carmi, wszystkiego, co najlepsze, zeby wszystko zawsze ukladalo sie tak, jak pragniesz, satysfakcji z pracy i kazdego kolejnego dnia, a przede wszystkim duzo szczescia i milosci nie zmieniaj sie
Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość

Carmelova Sto lat Sto lat niech żyje, żyje nam
Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

Carmi i Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie!!!
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Cześć :ziewa:
Rozbiera mnie choróbsko

Picz, szkoda tej pracy trochę. Mam nadzieję, że znajdziesz coś fajniejszego.

Carmel, przytulam mocno, bo dość często też tak mam jak Ty. I życzę Ci, abyście więcej czasu spędzali ze sobą, żebyś była radosna i szczęśliwa, dużo się uśmiechała, a kariera nabrała tempa. I zdania kpc jak najszybciej
Dziękuję wszystkim za życzenia Jesteście Kochane

Zuz
rozmawiałam o tym z B., on mnie niby rozumie, niby też chce zmienić pracę, ale chyba się boi. Zgadza się ze mną we wszystkim w tej sprawie, a potem nie robi nic. Powiedział, że wczoraj go długo nie było, bo szykował mi niespodziankę...
W sumie najgorsze jest to, że ja myślę, że rozmowa coś dała, że doszliśmy do wspólnych wniosków, a potem nie ma żadnego efektu.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2012-01-28 o 08:40
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 08:48   #3579
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Jaką niespodziankę??

Ja też próbowałam przemówić do rozsądku mojemu K. żeby zmienił pracę... Ale nic z tego nie wyszło:/ Cały czas powtarza, że się boi bo teraz tak ciężko z pracą, że woli się trzymać tego co ma... I w sumie ma rację. Póki co nie jest źle i mam nadzieję, że tak zostanie
Stary 2012-01-28, 09:57   #3580
kasia0912
Zakorzenienie

Carmi Wszystkiego Najlepszego Sukcesów na nowym stanowisku w pracy, Szczęście z Twoim Przyszłym Mężem i Dużo zdrówka

jestem chora, kiepsko spałam śniły mi się zaręczyny ehhh

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:03   #3581
_Maya_
Zakorzenienie

Carmi -życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń miłość i szczęście masz jeszcze czasu wspólnego we dwoje Ci życzę i spokoju ducha

Cytat:
Maya Ty już wiesz czy będziesz miała córkę czy synka?
nie wiem jeszcze
ale niesamowicie mam parcie na kolor kobaltowy i niebieski - więc jak będzie córa to się zdziwię o tak ostatnio zaszalałam i kupiłam spódnicę http://www.hm.com/pl/product/94291?article=94291-B
jak to M. stwierdził: na dzisiejsze mrozy w sam raz

Cytat:

4 miesiące tylko?
no tylko tylko - luty, marzec, kwiecień i maj - w czerwcu już na początku mogę urodzić bo kto wie ile ten mały Człowiek ma zamiar zagościć u mamy w brzuchu

Cytat:
A ja sobie czasem myślę, jakby to było teraz I Twoje posty najlepiej mi to obrazują, bo moja dzidzia byłaby tylko dwa tygodnie starsza od Twojej Jeszcze do niedawna P. miał w telefonie program Asystent ciążowy, to już w ogóle tydzień po tygodniu sobie czytałam, a nie można było w nim wybiegać w przód
ja od początku sprawdzam sobie tydzień po tygodniu i też nie wyprzedzam czasu fajnie tak czasami popodglądać co akurat rośnie, co i jak się rozwija
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
może być, że dopiero jak będziecie we trójkę Miałam dokładnie tak samo. Zapominałam, że jestem w ciąży do samego porodu, a i jak rodziłam, to średnio sobie zdawałam sprawę, że zaraz będzie Mrówa...
o rany...
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Maya,jak to szybko zleciało!!! i zleci jeszcze szybciej, zobaczysz
ja nie chcę żeby tak szybko leciało....ja chcę mieć swój brzuszek w takim rozmiarze jak jest i nie chcę się go pozbywać jeszcze się nim nie nacieszyłam, a coś czuję, że jak mocno urośnie to zacznę narzekać na bóle kręgosłupa (powoli się zaczynają), na ciężar sam w sobie i na spuchnięte nogi i na wszystko inne
Cytat:
Ja nie wiem gdzie temu dziecku się tyle mleka mieści
miałam pisać że na podłodze, ale Gwizdak mnie uprzedziła
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:19   #3582
karola991
Zakorzenienie

caramel ;D wszystkiego naaaaaajlepszego, spełniena marzeń i najlepszego ślubiku na świecie

a mi się nie chce nadrabiać wybaczcie, ze was nie przelatuje
patrzcie co mi się z drzwiami zrobiło
kurde muszę chyba powiedzieć właścicielowi, ze w takim razie zapłacę mniejszy czynsz kosztem ogrzewania w domu, bo drzwi 3 razy wymieniali i dalej jest źle;/ bo co on sobie myśli ze my zamarzamy od wewnątrz (jak na biegunie) ;D a on zadowolony.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0232.jpg (35,9 KB, 50 załadowań)
Stary 2012-01-28, 10:20   #3583
Zuzik06
Wtajemniczenie

dobry!

ja juz w robocie od 9, ale obiecuje sobie na jutro słodkie lenistwo. bede siedziec pod kołdrą, malowac paznokcie, oglądać babskie filmy i wpierniczać słodycze. Tak!

Picz rozumiem( miałam to samo w księgarni), ale jak mają takie nastawienie do pracowników, to prędzej, czy później i tak by się rypło. A dlaczego oni zwalniają ludzi? Bo tak?

Kasia07 no jesteś mistrzem, nie wiem kto by myślał w bólu o goleniu nóg

Carmi ło boże.... nie wytrzymałabym. Zawsze w tkaich chwilach mam wrażenie, że facet nam przytakuje, a i tak planuje robić po swojemu. W ten sposób zyskuje chwilę spokoju, ale i tak się nie ugina. MASAKRA! Ale opowiedz o niespodziance, mam nadzieje że to nie wymówka i ściema na spontanie. Całusy, miłego urodzinowego dnia

Maya szałowa kiecka

Karola ej masakra!!
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:21   #3584
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
kurde muszę chyba powiedzieć właścicielowi, ze w takim razie zapłacę mniejszy czynsz kosztem ogrzewania w domu, bo drzwi 3 razy wymieniali i dalej jest źle;/ bo co on sobie myśli ze my zamarzamy od wewnątrz (jak na biegunie) ;D a on zadowolony.
koniecznie tak powiedz, a najlepiej żeby sami to zobaczyli
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:25   #3585
kasia0912
Zakorzenienie

Karola zgłoś to.

kurcze jak coś mówię to czuję ból w okolicach serca heh

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-01-28, 10:35   #3586
karola991
Zakorzenienie

dlatego zdjęcie zrobiłam no bo to juz przesada :/ tż poszeł na uczelnie a ja do 18 albo 19 siedze sama co za dupek;p nie ma obowiązkowych wykładów obiecał ze będzie w domu siedział i sprzątał, ale nawet uczelnia lepsza niz sprzątanie:P

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

wezmę się ja za sprzątanie, i jak wróci to walne focha odpalam muzykę i lece po miotłę;D
Stary 2012-01-28, 10:37   #3587
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Carmi Wszystkiego Najlepszego Sukcesów na nowym stanowisku w pracy, Szczęście z Twoim Przyszłym Mężem i Dużo zdrówka

jestem chora, kiepsko spałam śniły mi się zaręczyny ehhh
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Carmi -życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń miłość i szczęście masz jeszcze czasu wspólnego we dwoje Ci życzę i spokoju ducha
Cytat:
caramel ;D wszystkiego naaaaaajlepszego, spełniena marzeń i najlepszego ślubiku na świecie
Dziękuję

Maya
ja też czuję, że to będzie chłopak. Nie wiem dlaczego, ale pasujesz mi na mamę chłopca

Karola
to są drzwi na klatce schodowej?

Cytat:
dobry!

ja juz w robocie od 9, ale obiecuje sobie na jutro słodkie lenistwo. bede siedziec pod kołdrą, malowac paznokcie, oglądać babskie filmy i wpierniczać słodycze. Tak!

Picz rozumiem( miałam to samo w księgarni), ale jak mają takie nastawienie do pracowników, to prędzej, czy później i tak by się rypło. A dlaczego oni zwalniają ludzi? Bo tak?

Kasia07 no jesteś mistrzem, nie wiem kto by myślał w bólu o goleniu nóg

Carmi ło boże.... nie wytrzymałabym. Zawsze w tkaich chwilach mam wrażenie, że facet nam przytakuje, a i tak planuje robić po swojemu. W ten sposób zyskuje chwilę spokoju, ale i tak się nie ugina. MASAKRA! Ale opowiedz o niespodziance, mam nadzieje że to nie wymówka i ściema na spontanie. Całusy, miłego urodzinowego dnia

Maya szałowa kiecka

Karola ej masakra!!
Zuz nie wiem co to za niespodzianka, ale Tż godzinę temu pojechał na chwilę do Almy i jeszcze go nie ma, a wiadomo, że do sklepu nie mamy daleko... Jak się dowiem, to napiszę Chociaż ja nie lubię niespodzianek, więc mam nadzieję, że nie wyskoczy z czymś kosmicznym.
Fajny plan na jutro
Stary 2012-01-28, 10:44   #3588
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Carmii, sto lat! Dużo szczęścia, zdrowia, powodzenia w pracy, zadowolenia z narzeczonego i żeby Wam się pięknie układało

Ilsa, biedaku ty Obstawiam, że lekarz nie zwrócił uwagi na twoje kłaki

Karola, ale masakra z tymi drzwiami chyba nie zapłaciłabym za CO.

Zuken, nie chcę Cię martwić, ale mój kolega raz sobie zapomniał iść do UP i do podpisu mógł przyjść znowu za 3 miesiące...

Zazdroszczę spotkania Szczeciniankom

Kupił TŻ wczoraj tą skórzaną kurtkę, ale zapomniałam wziąć wykładów, więc nic się wczoraj nie nauczyłam Ale się nie boję, bo mam tylko 29 stron czcionką 11, 3/4 materiału z tego powtarza się w kółko, więc jestem dobrej myśli I TŻ ma podbite oko po treningu Więc już mu powiedziałam, że jak będzie szedł na rozmowę z jakiejś firmy wiertniczej niedługo, to przez tydzień ma nie sparować

Carmi, aa niespodzianka! Drugi pierścionek!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:46   #3589
elena_100
Wtajemniczenie

Carmi wszystkiego najlepszego!!!

A to wogóle to cześć

Dziewczynki co wy od rana spać nie możecie teraz nie wiem czy sprzątać czy nadrabiać

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:47   #3590
kasia0912
Zakorzenienie

ja chciałabym spać,ale nie mogę

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-01-28, 10:49   #3591
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

masakra
Cytat:

cytuję:
"[...] ze względu na duze cięcia kosztów pracowniczych."
oszczędnści i brak roboty po prostu. wiem, że jeszcze jedna dziewczynę zwolnili, bo z nią gadałam, a jak z resztą to się jeszcze dowiem

Stary 2012-01-28, 10:49   #3592
Ilsa Lund
Zakorzenienie

byłam na egzaminie z matematyki i teraz dobijam się swoimi błędami jedno zadanie mam na pewno dobrze, drugie nie wiem czy tak wolno, trzecie chyba źle ale nie mogę znaleźć wzoru a teorię przewaliłam (bo "chciał być miły" przez moje kule i posadził mnie w pierwszej ławce żebym nie musiała wchodzić po schodach na dalsze miejsca bo ta sala jest taka nachylona - to nie mogłam ściągać )

carmi, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin i żeby Twój narzucony znalazł fajną pracę w sensownych godzinach

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2012-01-28 o 10:51
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:54   #3593
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
byłam na egzaminie z matematyki i teraz dobijam się swoimi błędami jedno zadanie mam na pewno dobrze, drugie nie wiem czy tak wolno, trzecie chyba źle ale nie mogę znaleźć wzoru a teorię przewaliłam (bo "chciał być miły" przez moje kule i posadził mnie w pierwszej ławce żebym nie musiała wchodzić po schodach na dalsze miejsca bo ta sala jest taka nachylona - to nie mogłam ściągać )

carmi, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin i żeby Twój narzucony znalazł fajną pracę w sensownych godzinach
Przeczytałam "w seksownych godzinach"

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 10:59   #3594
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Zuken, nie chcę Cię martwić, ale mój kolega raz sobie zapomniał iść do UP i do podpisu mógł przyjść znowu za 3 miesiące...

Mam nadzieję, że jakoś to załatwię...

Dla tych co chcą ślubiku znalazłam mega bloga Siedzę i się napalam cały czas Szczególnie na zdjęcia ze ślubów w stylu retro Ale ja gópia jestem Jeszcze parę lat poczekam a mój folder z sukniami pęka w szwach

http://www.bialeinspiracje.pl/ Właściwie to taka strona jest
Stary 2012-01-28, 11:00   #3595
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Carmi, 100 lat w zdrowiu i miłości, spełnienia marzeń i cudownego ślubiku

Zbieram się na zakupy
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:02   #3596
kasia0912
Zakorzenienie

Dobra idę się myć i jadę do TŻ Do jutra

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-01-28, 11:08   #3597
elena_100
Wtajemniczenie

Picz co za dziady
Tulę ciebie i Aleks i poczaruję trochę żebyście w końcu na satysfakcjonującą pracę trafiły

Crozee
za egzamin.

Motyl superowego masz tego kotka

Ilsa nie dołuj się na zapas.

Gwizdak i Hawwa wam życzę szalonego i udanego wieczoru.
Też się muszę na jaki bal wybrać bo mi jeszcze niedawno mąż fajną koronkową kieckę kupił. Kiedy jest koniec karnawału?

Maja już tylko 4 miesiące, rany jak leci

A teraz to już idę sprzątać.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:15   #3598
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciliśmy z zakupów i padam... A jeszcze planowałam dziś się uczyć... Nie chcę na bal
Hawwa, a co to za bal? bo gdzieś mi umknęło od P. z pracy?
Cytat:
khem.... uśpiłam córkę mą Mozartem

Motylku tak mi się przypomniało: Ty swojego męża trułaś o dziecko i dostałaś kota, a ja swojego trułam o kota, a dostałam ....
ooo ja Cię, jak ja się nie mogę doczekać jak winko sobie machnę...

Cytat:
Gwizdak to trzymam kciuki za wypicie drinka w wakacje

Tżta ciągle nie ma. Napisał, że musi iść do sklepu, a teraz jeszcze się okazało, że zahaczył o nowy fitness klub jego znajomych... Dobrze, że chociaż @ przyszła, to nie jestem całkiem samotna
Carmel
Cytat:
o jaaa, chciałabym ją usłyszeć

jesteś superdokładna po prostu
4 miesiące tylko?

Dziewczyyyynyyyy, a propos odmówienia przyjścia na ślub dziś miałam koszmar i mnie naszło znów na rozmyślania
enyłej:
1. jeśli dostaniemy zaproszenie do rąk własnych, to wypada odmówić od razu? Nie chciałabym, żeby sytuacja była niezręczna, wiecie, ja tu parzę kawę, dziękuję za zaproszenie i mówię, że nie przyjdziemy - może się zrobić niekomfortowo, tym bardziej że nie mamy o czym gadać
2. jak już się odmówi, to wystarczy wysłać w okolicy ślubu gratulacje czy jeszcze coś? i jeśli jeszcze coś, to co takiego? kwiaty? czekoladę z napisem: "gratulacje"?

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

masz nas
Ja bym przyjęła zaproszenie i podziękowała, a odmówiła ze 2 miesiące przed weselem, wtedy jak się potwierdza przybycie To chyba normalne i nie ma co się spinać A co to za wesele że nie chcecie iść?
Cytat:
Może jak obejrzę jakiś serial o seryjnych zabójcach, to mi się humor poprawi

Carmi jesteś mój miszcz

aaa życzenia i prezent już dostałaś więc tylko buziaki dorzucę
Stary 2012-01-28, 11:24   #3599
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Carmii, sto lat! Dużo szczęścia, zdrowia, powodzenia w pracy, zadowolenia z narzeczonego i żeby Wam się pięknie układało
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Carmi wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Carmi, 100 lat w zdrowiu i miłości, spełnienia marzeń i cudownego ślubiku

Zbieram się na zakupy
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

aaa życzenia i prezent już dostałaś więc tylko buziaki dorzucę
Dziękuję moje Sanszajns
Stary 2012-01-28, 11:31   #3600
butterfly20
Zakorzenienie

Hellloooołłł.

Carmi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Zdrówka, sukcesów zawodowych,miłości i udanego ślubiku!

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
ale dupa. a jaka to była umowa?

Jezuuu M. już ponad 2 godziny nieprzerwanie gada z kolegą przez skype'a i mnie to już zaczyna deprymować.. miał sprzątnąć w pokoju, bo ja nie mam czasu, bo się uczę na jutro i pojutrze, ale oczywiście tego nie zrobił, bo R. już czekał i od tej pory napierdzielają o pierdołach (z tego co słyszałam np. o jego tegorocznym ślubiku czy o pieskach)
No też mi co-faceci nie mają o czym gadać?

Cytat:
No ja właśnie też

Ale wcale mi się nie uśmiecha, bo już P. mi zapowiedział, że koledzy z pracy lubią dużo wypić i on z nowozatrudnionymi też będą musieli A że będzie też szef, to oprócz tego, że trzeba dużo wypić, to jeszcze trzeba zachować twarz

A ja nie piję w ogóle, więc zapowiada mi się pasjonujący wieczór, już wolałabym siedzieć w domu i się uczyć
Głupie to jest no nie?U nas na imprezach firmowych obowiązuje ta sama zasada-masz pić,ale zachowywać jakbyś się nie upił...

Cytat:
khem.... uśpiłam córkę mą Mozartem

Motylku tak mi się przypomniało: Ty swojego męża trułaś o dziecko i dostałaś kota, a ja swojego trułam o kota, a dostałam ....

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

ooo ja Cię, jak ja się nie mogę doczekać jak winko sobie machnę...
Złośliwość losu

Cytat:
Motylku - Twoja kicia jest tak śliczna, że chętnie poznałabym ją z Fauderkiem

peach - chamy.... i tyle.... miałaś jakieś sygnały, że mogą być zwolnienia, czy tak nagle?

Moja kicia by go zjadła jednym kłapnięciem szczęk

Cytat:

Ale,że co to?Szron?

Carmi odnośnie Twojej sytuacji to nie powinnaś na niego narzekać.Dużo Ci pomaga,zarabia... nie można mieć wszystkiego

A ostatnio gdzieś słyszałam takie zdanie: dobrze,że nie ma ideałów,bo byłyby to osoby samotne.Nikt nie chciałby z nimi się przyjaźnić ani związać,bo ciągle widziałby ile sam ma wad

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości