|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Mogę się czymś pochwalić? ;>
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Od. 13.15 proszę o bardzo mocne kciuki bo mam koszmarne zaliczenie. Od lat żaden kolos, żaden egzamin tak bardzo mnie nie przerażał.
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Musisz
!---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() Dasz radę
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi kochanie życzę Ci sukcesów w pracy, 5 z ostatniego egzaminu, pięknego ślubiku i idealnego wesela no i dużo miłości. Mam nadzieję, że spełnią Ci się wszystkie marzenia.
|
|
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
Capri co drugi raz sie zareczyłas?
![]() Aleks mocne kciuki!
|
|
|
|
#3606 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), można mdleć na ulicy i nikt nie zwróci uwagi, ewentualnie popatrzy z politowaniem i stwierdzi "narkomanka" - przeżyłam ktoś wyrwie staruszce torebkę, a ludzie tylko spojrzą i idą dalej. Banda młodzieży przewraca na chodnik człowieka i okłada go pięściami, po drugiej stronie ulicy idą ludzie - nikt nie reaguje.Większość ludzi ma totalnie gdzieś to, że komuś coś się dzieje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałyśmy małe zamieszanie organizacyjne i szukając Simply pod dworcem przeszłam koło niej i poszłam dalej Cytat:
![]() Przypomniało mi się jak byłam na poczcie i stałam w dużej kolejce - stała też babka w dość zaawansowanej ciąży - pani, która stała w kolejce pierwsza ją zagadnęła czy nie chce podejść do okienka bez kolejki, zapytała inne osoby czy nie mają nic na przeciw (tak się złożyło, że były jeszcze trzy kobiety - w tym ja). Babka w ciąży podziękowała, ale nie chciała, a później wyraźnie jej się chyba słabo zrobiło - to żeśmy są siłą perswazji wstawiły na początek kolejki. Jak odchodziła od okienka to podziękowała i już wychodzi a z kąta się taki gościu odezwał "nie sztuka zrobić i nosić - jeszcze urodzić i wychować trzeba, a jej już ciężko". Kurcze, kobiecie się wyraźnie przykro zrobiło. Fajna była ta kobieta, co pierwsza chciała przepuszczać ciężarną - jak huknęła na gościa, że puki ma między nogami to, co ma to ma siedzieć cicho bo nie ma pojęcia o czym mówi, to facecik prawie się schował pod krzesło. A taki aplauz dostała ze strony reszty babskiej kolejki, że hej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co miał wspólnego prywatny detektyw z tym bogatym gościem, z którym grał w golfa w jednej ze scen? Dlaczego ten bogaty facet niósł kwiaty na grób jego brata, skąd go znał? Dlaczego ten detektyw tak nienawidził jego i jego syna, dlaczego akurat jego chciał wkręcić w te porwania dzieci? A jakie zakończenie miał Twój Mąż? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że mogłam wreszcie Simply poznać - o ile dobrze liczę to spotkałam się na żywo już z sześcioma Zazdrośnicami ![]() P-o-n-y gdzie są foty żelków ? ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Dajesz ![]() Cytat:
Carmel najlepsze życzenia urodzinowe |
|||||||||||
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... Właśnie moim rodzicom spaliło się auto w drodze do Zielonej Góry... Nie mamy NIC, nic... Jadę po nich z TŻ...
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
No to się chwalę:
Mamy zarezerwowaną salę i datę ślubu! ![]()
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Hurej, hurej ![]() ![]() Ale masz fajnieeeeee.... Jacieeeeee Zazdraszczam!!
|
|
|
|
|
#3610 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co za masakra, koniecznie to zgłoście! Cytat:
![]() Cytat:
a zadzwonię odmówić parę dni później (pewnie na ok. 2 miesiące przed dostanę zaproszenie).ekhm... znajomi rodziny, że tak to ujmę. wychowywaliśmy się razem, nasi rodzice się przyjaźnią, ale my w ogóle teraz hajta się ich syn, na ślubie i weselu córki byłam, ale to mi jest nie na rękę, bo raz, że właśnie za nim nie przepadamy, nie widujemy się itp., a dwa - to jest w jakiejś remizie 200 km od naszego miasta, więc nawet urwać się wcześniej byłoby ciężko, trzy - w tym czasie mamy sporo wydatków i kolejny jest nam nie na rękę.poza tym co jak co, ale nie chcę już chodzić na śluby i wesela osób, za którmi nie przepadam, slabo je znam i w ogóle, tylko dlatego że nasi rodzice się lubia i ja wujka i ciocię też bardzo lubię Cytat:
możesz, zezwalam Carmelku, ekspresowego awansu
jeszcze wspanialszego narzeta i wieeeeeeeleeeee szczęścia! |
|||||||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Pony masakra!! ALe jak się zapalił??
Capri jaka sala i jaka data?
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ułoży się wszystko, zobaczysz! ja tylko myślałam, że wszystko, co złe, się skończyło... i mam nadzieję, że teraz tak jest, że to ostatnia taka sytuacja i już będzie dobrze a rodzicom nic się nie stało? fakje! a ja odkryłam, jakie pierścionki najbardziej mi się podobają, dzięki temu, że przyśnił mi się paskudny pierścień
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to już może być tylko lepiej !!!
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Naj jakie pierścienie?
![]() Co do tych znajomych to czy musisz im mówić akurat w momencie wręczania zaproszeń?Możecie powiedzieć im później:P Ja bym po prostu powiedziała to co piszesz- że 200 km to spory kawałek drogi,a nie jesteście w stanie finansowo sobie na to pozwolić.
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
CHCĘ ŚLUBIKU
Pony |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem z czego to wynika... Aleks, kciuki za zaliczenie ![]() Rain, to widze, ze od małego miałąs upodobanie do lisci itd. moze od małego wiedziałas, kim chcesz zostać? ![]() Maya, sliczna spodniczka Pony, ale pech Oby nic wiecej sie nie stało Ilsa, moze zaliczysz egzamin ![]() Carmelova, ja CI zyczę przede wszystkim zdrowia i tego, żebys byłą szczęsliwa. Duzo miłosci, nie tylko od B., ale od otaczających ciebie ludzi, przyjaciół 5 z kpc, awansu i sukcesów w pracy, a takze zeby wszystko przebiegło po Twojej mysli w zwiazku z organizacja slubu
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o to, że ja nie chcę po prostu wydawać kasy na ludzi, z którymi jestem tylko na "cześć" jedynie dlatego, że nasi rodzice się przyjaźnią. Ja ich nawet nie lubię... Poza tym nie chcę się tłumaczyć, dlaczego nie przyjadę. Powiem, że niestety, mamy inne zobowiązania w tym terminie. niby nie musimy im odpowiadać od razu, ale oni chyba uważają za oczywiste, że będziemy - taki układ "rodzinny". Poza tym kto wie, czy nie spytają od razu np. czy jechalibyśmy autem, bo jak tak to coś tam coś tam. I mi glupio będzie brnąć w takiej sytuacji w ściemę, że jeszcze o tym nie myśleliśmy :/ A bezsensu jest sawłar-wiwr pierścionki zaraz znajdę przykładowe i ja
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądam tego białego bloga i trafiłam na zaręczyny http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7170 ja będę wyglądać jak ta babka na 9 zdjęciu. ROzdziawię gębę i nie będę wiedziała co powiedzieć....
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
motyl,
np. taki http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,2991 czyli zwężany przy diamenciku taki: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,3742 - zwężany z wycięciami i taki: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,1081 czyli diamenciki na obrączce i jeden większy w środku (tylko nie kwadratowy jak tutaj, ale nie umiałam znaleźć )
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Naj mi się takie strasznie podobają
![]() Capri KIEDY?
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogóle super strona Już dużo rzeczy dobie pozapisywałam do mojego folderu
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, lecę na szoping. kciukajcie, bym coś fajnego niedrogo dorwała
pa |
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, że jak byłam wtedy u jubilera ten rozmiar się dowiedzieć to mówiłam tż-towi, że mi się podobają z kolorowymi oczkami i wogóle
A jak tam weszłam (do Apartu akurat) to chyba nie znalazłabym pierścionka, który by mi się jakoś nie podobał i z którego bym się nie cieszyła Wszystkie na żywo były naprawdę śliczne |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż jest niesamowity
Wrócił z bukietem róż Na Torcie było położone jajko niespodzianka kinder. Odpakowałam kinderka, bo lubię zabawki ( ), a w środku zamiast zabawki kartka z napisem "Wewnętrzna kieszeń jego płaszcza ... ", zajrzałam do kieszeni, a tam kupon na zabieg kosmetyczny |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi wow genialnie
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde
?
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, jak uroczo ![]() Pony, to straszne Przytulam...Capri, oo pochwal się
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-28 o 12:47 |
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
22 czerwca 2013 r. będę żoną
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chwal się dalej jaka data, jaka sala??!!Cytat:
i trochę dzisiejszego pt"nie lubię niespodzianek"ZAZDROSZCZĘ CI TEGO TORTU!! |
||
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Capriaaaa Fajna data
zazdroszczę
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

!
), można mdleć na ulicy i nikt nie zwróci uwagi, ewentualnie popatrzy z politowaniem i stwierdzi "narkomanka" - przeżyłam 

jedno zadanie mam na pewno dobrze, drugie nie wiem czy tak wolno, trzecie chyba źle ale nie mogę znaleźć wzoru a teorię przewaliłam 

13.03.2008
Jesteście Kochane

Na Torcie było położone jajko niespodzianka kinder. Odpakowałam kinderka, bo lubię zabawki (
no to chwal się dalej jaka data, jaka sala??!!