zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48. - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-28, 11:33   #3601
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.

Mogę się czymś pochwalić? ;>
Stary 2012-01-28, 11:34   #3602
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Od. 13.15 proszę o bardzo mocne kciuki bo mam koszmarne zaliczenie. Od lat żaden kolos, żaden egzamin tak bardzo mnie nie przerażał.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:36   #3603
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Musisz!

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Od. 13.15 proszę o bardzo mocne kciuki bo mam koszmarne zaliczenie. Od lat żaden kolos, żaden egzamin tak bardzo mnie nie przerażał.
To trzymam moooocno kciuki Dasz radę
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:38   #3604
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Carmi kochanie życzę Ci sukcesów w pracy, 5 z ostatniego egzaminu, pięknego ślubiku i idealnego wesela no i dużo miłości. Mam nadzieję, że spełnią Ci się wszystkie marzenia.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:39   #3605
Zuzik06
Wtajemniczenie

Capri co drugi raz sie zareczyłas?

Aleks mocne kciuki!
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:43   #3606
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
kurczę, wierzycie że ktoś wali kobietę po głowie i kradnie wózek i nikt nie reaguje ?
Normalka - na ulicy nastolatki walą po ścianach małymi dziećmi i nikt nie reaguje (cała ulica ludzi - lato, godzina 17.00 - byłam jedyną osobą, która zareagowała... fakt faktem, później się to na mnie trochę zemściło, ale... ), można mdleć na ulicy i nikt nie zwróci uwagi, ewentualnie popatrzy z politowaniem i stwierdzi "narkomanka" - przeżyłam ktoś wyrwie staruszce torebkę, a ludzie tylko spojrzą i idą dalej. Banda młodzieży przewraca na chodnik człowieka i okłada go pięściami, po drugiej stronie ulicy idą ludzie - nikt nie reaguje.
Większość ludzi ma totalnie gdzieś to, że komuś coś się dzieje.
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
rany Mrówa gada do jabłka.... jaką to trzeba mieć cierpliwość jednak czasem....
Ja jak byłam w jej wieku to ponoć prowadziłam długie i bardzo uczuciowe monologi patrząc z uwielbieniem na liście drzew w parku
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
O tak, tu trafiłaś w sedno, dlatego zapobiegajmy całemu złu tego świata i siedźmy w domach, bo tuż za progiem czai się zło! Kto się złamie i wyjdzie, niech spodziewa się najgorszego i potem nie ma pretensji, że go krzywda spotkała, o!

To nigdy nie jest wina "niebezpiecznej sytuacji". To jest ina sprawcy.
Jak to często bywa ujęłaś w swojej wypowiedzi 101% tego, co miałam na myśli
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
O 12.01 mam pociag i jade sie spotkac z Rain i P-o-n-y Jestem tak skacowana po wczorajszej wizycie u siostry, ze sie mnie dziewczyny wystrasza
Wystraszyć, to się nie wystraszyłyśmy, tylko ja nie poznałam

Miałyśmy małe zamieszanie organizacyjne i szukając Simply pod dworcem przeszłam koło niej i poszłam dalej
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Tzta brat ma dziewczyne. (ja ich swatałam) i jak tzta mam zmarła, to do ich domu przyjechali rodzice tej laski. facet mnie pierwszy raz na oczy widział i wypalił z tekstem :"jak chciało sie, to sie cierpi" (tak skomentował moją odpowiedz na pytanie kogos o moje samopoczucie). byłam w takim szoku, ze nie wiedziałam co powiedziec i załuje, ze nie mialam na tyle refleksu, by mu cos ciętego powiedziec. po prostu cham i burak i niestety takich facetow, szczegolnie starszych jest duzo.
Co za burak
Przypomniało mi się jak byłam na poczcie i stałam w dużej kolejce - stała też babka w dość zaawansowanej ciąży - pani, która stała w kolejce pierwsza ją zagadnęła czy nie chce podejść do okienka bez kolejki, zapytała inne osoby czy nie mają nic na przeciw (tak się złożyło, że były jeszcze trzy kobiety - w tym ja). Babka w ciąży podziękowała, ale nie chciała, a później wyraźnie jej się chyba słabo zrobiło - to żeśmy są siłą perswazji wstawiły na początek kolejki. Jak odchodziła od okienka to podziękowała i już wychodzi a z kąta się taki gościu odezwał "nie sztuka zrobić i nosić - jeszcze urodzić i wychować trzeba, a jej już ciężko". Kurcze, kobiecie się wyraźnie przykro zrobiło. Fajna była ta kobieta, co pierwsza chciała przepuszczać ciężarną - jak huknęła na gościa, że puki ma między nogami to, co ma to ma siedzieć cicho bo nie ma pojęcia o czym mówi, to facecik prawie się schował pod krzesło. A taki aplauz dostała ze strony reszty babskiej kolejki, że hej
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
ale podoba mi się jedna rzecz u tej dziewczyny - te kuleczki w szklance, tylko gdzie je kupić?
W sklepach z wyposażeniem wnętrz i dekoracjami - na działach dekoracyjnych w sklepach meblowych, w sklepach "po pięć złotych", w Jysk - bardzo często się zdarzają - drobne kuleczki, większe kulki, kamyczki i inne tego typu duperelki
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Rain, chciałaś o coś pytać odnośnie Heavy Rain, więc jak będziesz miała chwilę, to pytaj
To pytam
Co miał wspólnego prywatny detektyw z tym bogatym gościem, z którym grał w golfa w jednej ze scen? Dlaczego ten bogaty facet niósł kwiaty na grób jego brata, skąd go znał? Dlaczego ten detektyw tak nienawidził jego i jego syna, dlaczego akurat jego chciał wkręcić w te porwania dzieci?
A jakie zakończenie miał Twój Mąż?
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a ja wysłałam drugi raz CV i LM w to samo miejsce - smels lajk desperejszyn
Oj tam, oj tam - ja swoją pracę złapałam po wysłaniu drugiego CV i LM w to samo miejsce
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Pozy mej Lilki. Czasem zastanawiam się,czy ona czasem specjalnie się tak układa,żebym jej tylko foty robiła
Śliczności najfajniejsza jest ta fota, gdzie leży do góry brzuchem
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Simply jest... No bardzo fajna jest Po prostu żadna z nas cicho nie siedziała, miałyśmy o czym gadać

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

O, wiem! Czasami tak słodko zaciągała przez to mieszkanie w UK
Wszystkie jesteśmy bardzo fajne
Cieszę się, że mogłam wreszcie Simply poznać - o ile dobrze liczę to spotkałam się na żywo już z sześcioma Zazdrośnicami

P-o-n-y gdzie są foty żelków ?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Dajesz
Cytat:

Carmel najlepsze życzenia urodzinowe
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:44   #3607
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dziewczyny... Właśnie moim rodzicom spaliło się auto w drodze do Zielonej Góry... Nie mamy NIC, nic... Jadę po nich z TŻ...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:46   #3608
capriola_87
Zakorzenienie

No to się chwalę:

Mamy zarezerwowaną salę i datę ślubu!
Stary 2012-01-28, 11:51   #3609
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Dziewczyny... Właśnie moim rodzicom spaliło się auto w drodze do Zielonej Góry... Nie mamy NIC, nic... Jadę po nich z TŻ...
O kurczę... Powodzenia dla Ciebie i rodziców! Mam nadzieję, że nic się rodzicom nie stało

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
No to się chwalę:

Hurej, hurej

Ale masz fajnieeeeee.... Jacieeeeee Zazdraszczam!!
Stary 2012-01-28, 11:51   #3610
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość

Najka jak dostaniesz do rąk własnych, to spojrzyj do środka, uśmiechnij się i powiedz, ze dasz znać. I potem po prostu oddzwoń i powiedz, że nie dasz rady. Chyba, że tak jak moi znajomi - zaproszą Cię tuź przed slubem. Mnie kumpela dawała do rąk zaproszenie z tekstem, że własciwie w tej chwili muszę się zdecydować. Nie miałam pojęcia, że mnie zaprosi, ale poszłam.
to jest jakaś myśl
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
naj, ja bym zrobiła coś takiego: dają zaproszenie, patrzę na datę, a ja "ojej, to tego i tamtego? niestety na ten dzień mam plany od dawna i nie będę mogła przyjść... tak mi przykro" tylko nie wiem czy to w Twojej sytuacji przejdzie, bo chyba znasz date? ale tak na 100% znasz czy tylko ktoś kiedyś wspomniał?
nie przejdzie, to byłoby głupie dość, bo moja mama zna dokładną datę i to dość oczywiste, że mi ją podała. Poczuliby się wyrolowani, że udaję, że nie znam daty :/
Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

Tylko ja mam taki kalekdarzyk od nich i tak jest napisane a muszę go brać ze sobą

Ale jestem zła przez ten UP:/
a to nie wiem... ona dostawała na takich karteczkach daty. i teoretycznie musiała je mieć ze sobą, no ale "nie umiała znaleźć". Tylko że pewnie odpuścili jej, bo przez cały czas przychodziła regularnie, bardzo ją tam kojarzyli i w ogóle.
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a mi się nie chce nadrabiać wybaczcie, ze was nie przelatuje
patrzcie co mi się z drzwiami zrobiło
kurde muszę chyba powiedzieć właścicielowi, ze w takim razie zapłacę mniejszy czynsz kosztem ogrzewania w domu, bo drzwi 3 razy wymieniali i dalej jest źle;/ bo co on sobie myśli ze my zamarzamy od wewnątrz (jak na biegunie) ;D a on zadowolony.
jezu, no bez jaj co za masakra, koniecznie to zgłoście!
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
byłam na egzaminie z matematyki i teraz dobijam się swoimi błędami jedno zadanie mam na pewno dobrze, drugie nie wiem czy tak wolno, trzecie chyba źle ale nie mogę znaleźć wzoru a teorię przewaliłam (bo "chciał być miły" przez moje kule i posadził mnie w pierwszej ławce żebym nie musiała wchodzić po schodach na dalsze miejsca bo ta sala jest taka nachylona - to nie mogłam ściągać )
oj
Cytat:

Ja bym przyjęła zaproszenie i podziękowała, a odmówiła ze 2 miesiące przed weselem, wtedy jak się potwierdza przybycie To chyba normalne i nie ma co się spinać A co to za wesele że nie chcecie iść?

chyba tak zrobię, że po prostu podziękuję za zaproszenie i nic nie powiem a zadzwonię odmówić parę dni później (pewnie na ok. 2 miesiące przed dostanę zaproszenie).

ekhm... znajomi rodziny, że tak to ujmę. wychowywaliśmy się razem, nasi rodzice się przyjaźnią, ale my w ogóle teraz hajta się ich syn, na ślubie i weselu córki byłam, ale to mi jest nie na rękę, bo raz, że właśnie za nim nie przepadamy, nie widujemy się itp., a dwa - to jest w jakiejś remizie 200 km od naszego miasta, więc nawet urwać się wcześniej byłoby ciężko, trzy - w tym czasie mamy sporo wydatków i kolejny jest nam nie na rękę.
poza tym co jak co, ale nie chcę już chodzić na śluby i wesela osób, za którmi nie przepadam, slabo je znam i w ogóle, tylko dlatego że nasi rodzice się lubia i ja wujka i ciocię też bardzo lubię i na ich ślub bym przyszła
Cytat:
się robi
Cytat:
możesz, zezwalam

Carmelku, ekspresowego awansu jeszcze wspanialszego narzeta bezproblemowego zdania egzaminu, a potem szybkiej obrony łatwej organizacji ślubu odkrycia nowych inspiracji kulinarnych i wieeeeeeeleeeee szczęścia!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:52   #3611
butterfly20
Zakorzenienie

Pony masakra!! ALe jak się zapalił??

Capri jaka sala i jaka data?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:54   #3612
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
co za pech... ułoży się wszystko, zobaczysz! ja tylko myślałam, że wszystko, co złe, się skończyło... i mam nadzieję, że teraz tak jest, że to ostatnia taka sytuacja i już będzie dobrze
a rodzicom nic się nie stało?

Cytat:
No to się chwalę:

fakje! na kiedy?

a ja odkryłam, jakie pierścionki najbardziej mi się podobają, dzięki temu, że przyśnił mi się paskudny pierścień
Stary 2012-01-28, 11:57   #3613
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
jak to się stało ? teraz to już może być tylko lepiej !!!

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:57   #3614
butterfly20
Zakorzenienie

Naj jakie pierścienie?

Co do tych znajomych to czy musisz im mówić akurat w momencie wręczania zaproszeń?Możecie powiedzieć im później:P
Ja bym po prostu powiedziała to co piszesz- że 200 km to spory kawałek drogi,a nie jesteście w stanie finansowo sobie na to pozwolić.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:59   #3615
kkasia007
Zadomowienie

CHCĘ ŚLUBIKU

Pony
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:00   #3616
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za życzenia Jesteście Kochane

Zuz
rozmawiałam o tym z B., on mnie niby rozumie, niby też chce zmienić pracę, ale chyba się boi. Zgadza się ze mną we wszystkim w tej sprawie, a potem nie robi nic. Powiedział, że wczoraj go długo nie było, bo szykował mi niespodziankę...
W sumie najgorsze jest to, że ja myślę, że rozmowa coś dała, że doszliśmy do wspólnych wniosków, a potem nie ma żadnego efektu.
Carmi, ja mojego tztza tez przez pewnien czas namawiałam na zmiane pracy, byłam wkurzona na jego obecną.. Za duzo to wtedy nie dało, ale po miesiacu, jak przestałam naciskac sam zaczął szukać innej pracy i nie wiem z czego to wynika...

Aleks, kciuki za zaliczenie
Rain, to widze, ze od małego miałąs upodobanie do lisci itd. moze od małego wiedziałas, kim chcesz zostać?
Maya, sliczna spodniczka
Pony, ale pech Oby nic wiecej sie nie stało
Ilsa, moze zaliczysz egzamin
Carmelova, ja CI zyczę przede wszystkim zdrowia i tego, żebys byłą szczęsliwa. Duzo miłosci, nie tylko od B., ale od otaczających ciebie ludzi, przyjaciół 5 z kpc, awansu i sukcesów w pracy, a takze zeby wszystko przebiegło po Twojej mysli w zwiazku z organizacja slubu
Stary 2012-01-28, 12:05   #3617
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Naj jakie pierścienie?

Co do tych znajomych to czy musisz im mówić akurat w momencie wręczania zaproszeń?Możecie powiedzieć im później:P
Ja bym po prostu powiedziała to co piszesz- że 200 km to spory kawałek drogi,a nie jesteście w stanie finansowo sobie na to pozwolić.
tylko że ja nie wiem, czy oni np. autobusu nie załatwiają chodzi o to, że ja nie chcę po prostu wydawać kasy na ludzi, z którymi jestem tylko na "cześć" jedynie dlatego, że nasi rodzice się przyjaźnią. Ja ich nawet nie lubię...
Poza tym nie chcę się tłumaczyć, dlaczego nie przyjadę. Powiem, że niestety, mamy inne zobowiązania w tym terminie.
niby nie musimy im odpowiadać od razu, ale oni chyba uważają za oczywiste, że będziemy - taki układ "rodzinny". Poza tym kto wie, czy nie spytają od razu np. czy jechalibyśmy autem, bo jak tak to coś tam coś tam. I mi glupio będzie brnąć w takiej sytuacji w ściemę, że jeszcze o tym nie myśleliśmy :/ A bezsensu jest sawłar-wiwr

pierścionki zaraz znajdę przykładowe
Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
CHCĘ ŚLUBIKU
i ja
Stary 2012-01-28, 12:05   #3618
kkasia007
Zadomowienie

Przeglądam tego białego bloga i trafiłam na zaręczyny http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7170 ja będę wyglądać jak ta babka na 9 zdjęciu. ROzdziawię gębę i nie będę wiedziała co powiedzieć....
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:14   #3619
najfajniejsza
Zakorzenienie

motyl,
np. taki http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,2991 czyli zwężany przy diamenciku
taki: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,3742 - zwężany z wycięciami
i taki: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,1081 czyli diamenciki na obrączce i jeden większy w środku (tylko nie kwadratowy jak tutaj, ale nie umiałam znaleźć )
Stary 2012-01-28, 12:16   #3620
kasia0912
Zakorzenienie

Naj mi się takie strasznie podobają

Capri KIEDY?

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:17   #3621
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
Przeglądam tego białego bloga i trafiłam na zaręczyny http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7170 ja będę wyglądać jak ta babka na 9 zdjęciu. ROzdziawię gębę i nie będę wiedziała co powiedzieć....
Super są te zdjęcia Mi się podobają te z wieżą Eiffla Wogóle super strona Już dużo rzeczy dobie pozapisywałam do mojego folderu
Stary 2012-01-28, 12:19   #3622
najfajniejsza
Zakorzenienie

Ech, lecę na szoping. kciukajcie, bym coś fajnego niedrogo dorwała
pa
Stary 2012-01-28, 12:19   #3623
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

A ja Wam powiem, że jak byłam wtedy u jubilera ten rozmiar się dowiedzieć to mówiłam tż-towi, że mi się podobają z kolorowymi oczkami i wogóle A jak tam weszłam (do Apartu akurat) to chyba nie znalazłabym pierścionka, który by mi się jakoś nie podobał i z którego bym się nie cieszyła Wszystkie na żywo były naprawdę śliczne
Stary 2012-01-28, 12:34   #3624
carmelova
Zakorzenienie

Mój Tż jest niesamowity
Wrócił z bukietem róż Potem poprosił, żebym siedziała w pokoju i nie wchodziła do kuchni. Coś tam robił przez godzinę i nagle przychodzi do mnie z takim torem Na Torcie było położone jajko niespodzianka kinder. Odpakowałam kinderka, bo lubię zabawki (), a w środku zamiast zabawki kartka z napisem "Wewnętrzna kieszeń jego płaszcza ... ", zajrzałam do kieszeni, a tam kupon na zabieg kosmetyczny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02412.jpg (113,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02413.jpg (54,4 KB, 55 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:36   #3625
kasia0912
Zakorzenienie

Carmi wow genialnie

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-01-28, 12:43   #3626
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

O kurde Wszystko bym oddała, żeby mój tż chociaż odrobinkę był tak romantyczny jak Twój! Zazdroszczę!!! A ten tort super! Sam zrobił?
Stary 2012-01-28, 12:45   #3627
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Mój Tż jest niesamowity
Wrócił z bukietem róż Potem poprosił, żebym siedziała w pokoju i nie wchodziła do kuchni. Coś tam robił przez godzinę i nagle przychodzi do mnie z takim torem Na Torcie było położone jajko niespodzianka kinder. Odpakowałam kinderka, bo lubię zabawki (), a w środku zamiast zabawki kartka z napisem "Wewnętrzna kieszeń jego płaszcza ... ", zajrzałam do kieszeni, a tam kupon na zabieg kosmetyczny
Boże, jak uroczo

Pony, to straszne Przytulam...

Capri, oo pochwal się

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2012-01-28 o 12:47
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:47   #3628
capriola_87
Zakorzenienie

22 czerwca 2013 r. będę żoną
Stary 2012-01-28, 12:48   #3629
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Pony...strasznie mi przykro - mam nadzieję, że zła passa właśnie się skończyła i że teraz to już tylko lepiej bedzie...
Cytat:
No to się chwalę:

no to chwal się dalej jaka data, jaka sala??!!
Cytat:
Mój Tż jest niesamowity
OMG!!!! chyba bym zaniemówiła - genialnie to wymyślił! a Ty bacika na dupsko powinnaś dostać za wczorajsze narzekanie i trochę dzisiejszego pt"nie lubię niespodzianek"

ZAZDROSZCZĘ CI TEGO TORTU!!
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:48   #3630
kasia0912
Zakorzenienie

Capriaaaa Fajna data zazdroszczę

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości