|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stepper II
Ja do steppera biorę jeszcze hantle ponad kilowe. W rytm stepperowania ćwiczę boczki, ramiona. I o wiele bardziej się wtedy pocę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3183 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj zamiast steppera ćwiczyłam z Mel B i powiem Wam, że nadal drżą mi mięśnie, a to już pół godziny po
![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Właśnie gdzieś czytałam, że są w Biedronce. I wczoraj właśnie przechodziłam koło Biedronki i weszłam. I kupiłam
![]() ![]() Póki co, wczoraj 50 min steppera i 30 twistera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Raczkowanie
|
qrcze - może i ja spróbuję poćwiczyć z Mel B.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Raczkowanie
|
witam, chciałabym dołączyć do steppujących
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skakanka coś kolo 11 zł jeśli dobrze pamiętam, jest z licznikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma licznik i 2,60 m długości, można ją sobie wyregulować do wzrostu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś kiedyś troszkę skakałam ( ale kolki nie dawały zbyt długo) w przedpokoju, a teraz mam problem bo przenoszę się do innego mieszkania i wszędzie będę zawadzała. A skakać na klatce schodowej, czy balkonie to już chyba przesada.... ![]() ![]()
![]() Edytowane przez controlca Czas edycji: 2012-01-27 o 13:44 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
Życzę wszystkim udanego weekendu i wytwałości w stepperowaniu. Ja się odezwę dopiero w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3191 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj już pół godz zaliczone, później jeszcze coś dorzucę, może stepper, może jakieś inne ćwiczenia |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też już dziś jeden etap ćwiczeń na stepperku mam za sobą drugi wieczorkiem. Pstra również miłego weekendu odezwij się w poniedziałek. ![]()
![]() |
![]() |
#3193 |
Zadomowienie
|
witam, można się przyłączyć?
![]() Wczoraj zaczęłam ćwiczyć na stepperze, było 20 min, a dziś 30. Muszę przyznać, że naprawdę się zmęczyłam,widać kondycja jeszcze nie ta ![]() Mam zamiar ćwiczyć codziennie, a jak zrobi się cieplej to jeszcze zacząć biegać. Mój cel to zrzucenie 5-7kg do wakacji i ujędrnienie ciała.
![]() |
#3194 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj przepłynęłam 1km na basenie, pod wieczór będzie stepper i hula
![]() Dziewczyny, co robicie w trakcie stepperowania? Bo mi się, przyznam, nieco nudzi, gdy akurat nie mam żadnego filmu do obejrzenia, czyta się niewygodnie ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Raczkowanie
|
u mnie też stepper zaliczony
![]() wczoraj mi się nie chciało ![]() a co do zajęć - tylko i wyłącznie tv. Gdy nie ma filmu(aczkolwiek rzadko się to zdarza gdyż zazwyczaj ćwiczę o tej samej porze w ciągu dnia i lecą moje seriale) to odpalam dvd i "seks w wielkim mieście" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3196 |
Raczkowanie
|
carrolyn
jak tam efekty u Ciebie? i u WAS dziewczyny? ja miałam 2 tyg anginę ![]() ![]() a teraz jestem przeziebiona nie ćwiczyłam już miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie efekty po miesiącu: -3,5 kg -5 cm w talii (ale to raczej zasługa hula-hopu ![]() -2 cm w biodrach -3 cm w udzie Zadowolona ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3198 | ||
Raczkowanie
|
ja wczoraj nie ćwiczyłam, nie miałam czasu...
dzisiaj jeszcze taż nic, narazie się mobilizuję do ruszenia tyłka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Basen wpadł jednorazowo, choć przypomniał mi jak bardzo lubię pływać i chyba zacznę chodzić regularnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3200 |
Raczkowanie
|
Monar - moje efekty? hmmm... jędrniejsza skóra, nogi są zgrabniejsze, mniejszy cellulit.
Mierzyć to się nie mierzyłam, wagowo nie pójdzie mi w dół bo jem w miarę normalnie (tzn. słodzę, nie jem większej ilości warzyw itp.) Aczkolwiek ogólnie rozmiar w dół (licząc, że wzięłam się za siebie tak od października/listopada bez zmiany nawyków żywieniowych). Gdy jestem sama to nie jem dużo ani o dziwnych porach - natomiast gdy mój TŻ wraca z zagranicy to i jedzenie po 20.00 się zdarza (przy dosyć wczesnym chodzeniu spać :P ). nie martw się - gdy już się wykurujesz to poćwiczysz i do wiosny będzie super ![]() ![]() Edytowane przez Carrolyn Czas edycji: 2012-01-29 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj już po ćwiczeniach, było 45min na stepperze+10 interwałów na skakance (30s skakanka/30s marsz) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3202 | |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Jestem tu całkiem nowa i bardzo napalona na stepper! Siedzę już na necie drugi dzień i zrobiłam sobie w głowie spore zamieszanie. Gdybym nic nie czytała to już bym deptała, a tak stoję w kropce i nie wiem jaki steper kupić. Dużo czytałam o tym że skrętny jest lepszy od zwykłego, ale znalazłam też opinie, że w zasadzie nie ma różnicy. Mam na stepper tylko 200 zł i nie wiem czy w tej cenie kupię taki jaki da mi szczęście. Dodam, że nie mam potrzeby schudnąć, a chcę jedynie zlikwidować celulit i zamienić tłuszczyk na sprężyste uda i pośladki . Głównym jednak celem jest zdobycie kondycji dzięki której będę biegać po górach (Tatrach) jak kozica-a tak na poważnie to potrzebuję siły, żeby nie ustać w trakcie całodziennej wędrówki (ostatnio sapałam jak słoń i wszyscy musieli na mnie czekać). Tak więc moim podstawowym celem jest, aby to inni na mnie czekali
![]() Ps. chodzę dwa razy w tygodniu na tbs i raz w tyg na jogę ale podreptałabym też w domu-jak widać ostatnie wycieczki w góry wprawiły mnie w kompleksy kondycyjne i zagwarantowały mocne postanowienia, a o fajnym steperze od dawna marzę. W zamian za dobre rady oferuję mocny doping o każdej porze dnia i nocy ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A i jeszcze mam pytanie odnośnie kolan: czy to prawda że stepper bardzo je obciąża? ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() Tak więc broń (steppery) w dłoń! W końcu wyposażone jesteście w cudowny sprzęt, a poddawanie się w tych okolicznościach to jak wyposażenie armii w nowoczesną broń i wystawienie białej flagi przed decydującym starciem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Super że jest nas coraz więcej, wątek w końcu będzie żył ![]() Ja miałam wczoraj dzień przerwy, dziś zaliczone ćwiczenia. Dorwałam się też i do skakanki ![]() Atiati ja jak zwykle polecam niebieski Decathlonu, ale wcześniej dziewczyny pisały i o sprzęcie marki Kettler. Mój kosztował coś koło 175 złotych chyba, Kettlera jest chyba droższy.
![]() Edytowane przez controlca Czas edycji: 2012-01-29 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Raczkowanie
|
Dzięki Controlka za odzew, już traciłam nadzieję, że ktoś mnie zauważy, bo takich jak ja początkujących jest wiele i wszyscy czekają na radę, co dla wielu jest flustrujące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3205 | |||||
Zakorzenienie
|
O matko!!
Człowieka nie ma tylko 2 dni, a tu taki ruch ![]() Witamy, witamy. Cytat:
![]() ![]() monar84 - u mnie efekty jak u Carrolyn Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie też się wydaje że mi z 2 cm ubyło w biodrach i talii ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odnośnie obciążenia moich kolan, to ja nic nie zauważyłam, mnie nie bolą i nic się z nimi nie dzieje. ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- U mnie przez weekend stepperowania nie było. W piątek i sobotę twisterowałam po 30 min, a wczoraj to chyba miałam lenia, i tylko dużo chodziłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pstra nawet 30 minut to jest coś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj było 1,5km na basenie, i niestety to tyle na następne kilka dni ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3209 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
Nie macie pojęcia jak mnie nakręciłyście na stepowanie ;D Dziś wieczorem zaczynam, bo jeszcze jestem w szkole ![]() Stepper już mam zakupiony ;D Tzn dostałam w prezencie od Tż stepper prosty z Decathlonu ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.