Stepper II - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 13:57   #3181
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Stepper II

Ja do steppera biorę jeszcze hantle ponad kilowe. W rytm stepperowania ćwiczę boczki, ramiona. I o wiele bardziej się wtedy pocę
Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 14:13   #3182
controlca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Ja do steppera biorę jeszcze hantle ponad kilowe. W rytm stepperowania ćwiczę boczki, ramiona. I o wiele bardziej się wtedy pocę
ja niestety nie jak pisałam wcześniej jestem jakaś ułomna nie potrafię ćwiczyć z hantlami bo się nie mogę skupić na prostej sylwetce i sie pochylam do przodu wypinając tyłek
controlca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 19:22   #3183
dance makabre
Wtajemniczenie

A ja dzisiaj zamiast steppera ćwiczyłam z Mel B i powiem Wam, że nadal drżą mi mięśnie, a to już pół godziny po Umrzeć można- polecam
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-27, 06:22   #3184
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez controlca Pokaż wiadomość
są w Biedronce jak coś nawet z licznikiem :brzyda l:
Właśnie gdzieś czytałam, że są w Biedronce. I wczoraj właśnie przechodziłam koło Biedronki i weszłam. I kupiłam A tej w domu jeszcze nie znalazłam. Tylko teraz jest inny problem. Muszę sobie wygospodarować trochę miejsca. A to chyba nie będzie łatwe, bo wszędzie są wiszące lampy
Póki co, wczoraj 50 min steppera i 30 twistera
Stary 2012-01-27, 07:45   #3185
Carrolyn
Raczkowanie

qrcze - może i ja spróbuję poćwiczyć z Mel B. . W sumie matę do ćwiczeń mam więc kwestia zebrania się w sobie
Carrolyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-27, 10:55   #3186
magdalenka_87
Raczkowanie

witam, chciałabym dołączyć do steppujących Wasze wpisy skutecznie mnie zmobilizowały, bo chociaż stepper mam od dawna, to różnie jest z jego używaniem ale wczoraj już godzinkę zaliczyłam

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
Właśnie gdzieś czytałam, że są w Biedronce. I wczoraj właśnie przechodziłam koło Biedronki i weszłam. I kupiłam A tej w domu jeszcze nie znalazłam. Tylko teraz jest inny problem. Muszę sobie wygospodarować trochę miejsca. A to chyba nie będzie łatwe, bo wszędzie są wiszące lampy
a ile zapłaciłaś za tą skakankę? może i ja się skuszę jak u siebie znajdę
magdalenka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-27, 11:24   #3187
controlca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_87 Pokaż wiadomość
witam, chciałabym dołączyć do steppujących Wasze wpisy skutecznie mnie zmobilizowały, bo chociaż stepper mam od dawna, to różnie jest z jego używaniem ale wczoraj już godzinkę zaliczyłam

Hej witamy
Skakanka coś kolo 11 zł jeśli dobrze pamiętam, jest z licznikiem
Stary 2012-01-27, 11:31   #3188
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie kosztuje 9,99
ma licznik i 2,60 m długości, można ją sobie wyregulować do wzrostu
Stary 2012-01-27, 13:43   #3189
controlca
Raczkowanie

Cytat:
jak będzie nie potrzebna to się wtedy znajdzie i będą dwie.
Ja kiedyś kiedyś troszkę skakałam ( ale kolki nie dawały zbyt długo) w przedpokoju, a teraz mam problem bo przenoszę się do innego mieszkania i wszędzie będę zawadzała. A skakać na klatce schodowej, czy balkonie to już chyba przesada.... bałabym się co nowi sąsiedzi pomyślą. Ale chce coś nowego wprowadzić myślę czy skakankę, czy BBL czy może Jillian albo Mel jak dziewczyny wyżej pisały

Edytowane przez controlca
Czas edycji: 2012-01-27 o 13:44 Powód: literówki
Stary 2012-01-27, 13:50   #3190
Pstra
Zakorzenienie

Życzę wszystkim udanego weekendu i wytwałości w stepperowaniu. Ja się odezwę dopiero w poniedziałek
Stary 2012-01-27, 14:10   #3191
magdalenka_87
Raczkowanie

Cytat:
Hej witamy
Skakanka coś kolo 11 zł jeśli dobrze pamiętam, jest z licznikiem
Cytat:
dokładnie kosztuje 9,99
ma licznik i 2,60 m długości, można ją sobie wyregulować do wzrostu
dziękuje za odp jak będzie to kupię

Cytat:
Życzę wszystkim udanego weekendu i wytwałości w stepperowaniu. Ja się odezwę dopiero w poniedziałek
wzajemnie i do poniedziałku

ja dzisiaj już pół godz zaliczone, później jeszcze coś dorzucę, może stepper, może jakieś inne ćwiczenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 14:41   #3192
controlca
Raczkowanie

Cytat:
dziękuje za odp jak będzie to kupię

wzajemnie i do poniedziałku

ja dzisiaj już pół godz zaliczone, później jeszcze coś dorzucę, może stepper, może jakieś inne ćwiczenia
a prosze
ja też już dziś jeden etap ćwiczeń na stepperku mam za sobą drugi wieczorkiem.
Pstra również miłego weekendu odezwij się w poniedziałek.
Stary 2012-01-28, 11:05   #3193
rockandrollqueen
Zadomowienie

witam, można się przyłączyć?

Wczoraj zaczęłam ćwiczyć na stepperze, było 20 min, a dziś 30. Muszę przyznać, że naprawdę się zmęczyłam,widać kondycja jeszcze nie ta

Mam zamiar ćwiczyć codziennie, a jak zrobi się cieplej to jeszcze zacząć biegać. Mój cel to zrzucenie 5-7kg do wakacji i ujędrnienie ciała.
Stary 2012-01-28, 13:01   #3194
dance makabre
Wtajemniczenie

Dzisiaj przepłynęłam 1km na basenie, pod wieczór będzie stepper i hula

Dziewczyny, co robicie w trakcie stepperowania? Bo mi się, przyznam, nieco nudzi, gdy akurat nie mam żadnego filmu do obejrzenia, czyta się niewygodnie
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Stary 2012-01-28, 16:26   #3195
Carrolyn
Raczkowanie

u mnie też stepper zaliczony
wczoraj mi się nie chciało

a co do zajęć - tylko i wyłącznie tv. Gdy nie ma filmu(aczkolwiek rzadko się to zdarza gdyż zazwyczaj ćwiczę o tej samej porze w ciągu dnia i lecą moje seriale) to odpalam dvd i "seks w wielkim mieście"
Stary 2012-01-29, 09:42   #3196
monar84
Raczkowanie

carrolyn
jak tam efekty u Ciebie?

i u WAS dziewczyny?

ja miałam 2 tyg anginę
a teraz jestem przeziebiona
nie ćwiczyłam już miesiąc
monar84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 09:56   #3197
dance makabre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carrolyn Pokaż wiadomość
a co do zajęć - tylko i wyłącznie tv. Gdy nie ma filmu(aczkolwiek rzadko się to zdarza gdyż zazwyczaj ćwiczę o tej samej porze w ciągu dnia i lecą moje seriale) to odpalam dvd i "seks w wielkim mieście"
ja właśnie zawsze puszczałam sobie serial w internecie, ale odkąd zablokowali megavideo nie mam co robić. TV nie mam w pokoju, a przy rodzinie nie bardzo chcę łazić i skrzypieć

U mnie efekty po miesiącu:
-3,5 kg
-5 cm w talii (ale to raczej zasługa hula-hopu )
-2 cm w biodrach
-3 cm w udzie

Zadowolona
Stary 2012-01-29, 11:07   #3198
magdalenka_87
Raczkowanie

ja wczoraj nie ćwiczyłam, nie miałam czasu...
dzisiaj jeszcze taż nic, narazie się mobilizuję do ruszenia tyłka

Cytat:
Napisane przez dance makabre Pokaż wiadomość
Dzisiaj przepłynęłam 1km na basenie, pod wieczór będzie stepper i hula

Dziewczyny, co robicie w trakcie stepperowania? Bo mi się, przyznam, nieco nudzi, gdy akurat nie mam żadnego filmu do obejrzenia, czyta się niewygodnie
ja albo oglądam jakieś filmiki na youtube, albo stawiam taboret na stole, na to laptop i czytam wizaż

Cytat:
ja właśnie zawsze puszczałam sobie serial w internecie, ale odkąd zablokowali megavideo nie mam co robić. TV nie mam w pokoju, a przy rodzinie nie bardzo chcę łazić i skrzypieć

-3,5 kg
-2 cm w biodrach
-3 cm w udzie

Zadowolona
gratuluję!!! świetne efekty, ja też tak chcę stosujesz jakąś dietę? z tego co widzę to ćwiczysz na stepperze, hula hop(muszę sobie w końcu kupić) i basen, coś jeszcze?
Stary 2012-01-29, 11:26   #3199
dance makabre
Wtajemniczenie

Cytat:
gratuluję!!! świetne efekty, ja też tak chcę stosujesz jakąś dietę? z tego co widzę to ćwiczysz na stepperze, hula hop(muszę sobie w końcu kupić) i basen, coś jeszcze?
Mocno ograniczyłam węglowodany, nie podjadam, nie słodzę, jem dużo warzyw i chudego nabiału, piję czerwoną i zieloną herbatę w ogromnych ilościach
Basen wpadł jednorazowo, choć przypomniał mi jak bardzo lubię pływać i chyba zacznę chodzić regularnie Ćwiczę 5 razy w tygodniu- 30 min stepper, 30 min hula-hop, 30 min mieszane ćwiczenia (brzuszki, pompki, przysiady i inne- po trochę każdego, albo jakieś zestawy np. Mel B)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 11:49   #3200
Carrolyn
Raczkowanie

Monar - moje efekty? hmmm... jędrniejsza skóra, nogi są zgrabniejsze, mniejszy cellulit.
Mierzyć to się nie mierzyłam, wagowo nie pójdzie mi w dół bo jem w miarę normalnie (tzn. słodzę, nie jem większej ilości warzyw itp.)
Aczkolwiek ogólnie rozmiar w dół (licząc, że wzięłam się za siebie tak od października/listopada bez zmiany nawyków żywieniowych). Gdy jestem sama to nie jem dużo ani o dziwnych porach - natomiast gdy mój TŻ wraca z zagranicy to i jedzenie po 20.00 się zdarza (przy dosyć wczesnym chodzeniu spać :P ).

nie martw się - gdy już się wykurujesz to poćwiczysz i do wiosny będzie super . A o lecie już nie wspomnę

Edytowane przez Carrolyn
Czas edycji: 2012-01-29 o 11:52
Stary 2012-01-29, 13:39   #3201
magdalenka_87
Raczkowanie

Cytat:
Mocno ograniczyłam węglowodany, nie podjadam, nie słodzę, jem dużo warzyw i chudego nabiału, piję czerwoną i zieloną herbatę w ogromnych ilościach
Basen wpadł jednorazowo, choć przypomniał mi jak bardzo lubię pływać i chyba zacznę chodzić regularnie Ćwiczę 5 razy w tygodniu- 30 min stepper, 30 min hula-hop, 30 min mieszane ćwiczenia (brzuszki, pompki, przysiady i inne- po trochę każdego, albo jakieś zestawy np. Mel B)
dzięki za odp hula hop kupię-to już postanowione tylko z dietą będzie gorzej...

ja dzisiaj już po ćwiczeniach, było 45min na stepperze+10 interwałów na skakance (30s skakanka/30s marsz)
Stary 2012-01-29, 18:13   #3202
atiati
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny! Jestem tu całkiem nowa i bardzo napalona na stepper! Siedzę już na necie drugi dzień i zrobiłam sobie w głowie spore zamieszanie. Gdybym nic nie czytała to już bym deptała, a tak stoję w kropce i nie wiem jaki steper kupić. Dużo czytałam o tym że skrętny jest lepszy od zwykłego, ale znalazłam też opinie, że w zasadzie nie ma różnicy. Mam na stepper tylko 200 zł i nie wiem czy w tej cenie kupię taki jaki da mi szczęście. Dodam, że nie mam potrzeby schudnąć, a chcę jedynie zlikwidować celulit i zamienić tłuszczyk na sprężyste uda i pośladki . Głównym jednak celem jest zdobycie kondycji dzięki której będę biegać po górach (Tatrach) jak kozica-a tak na poważnie to potrzebuję siły, żeby nie ustać w trakcie całodziennej wędrówki (ostatnio sapałam jak słoń i wszyscy musieli na mnie czekać). Tak więc moim podstawowym celem jest, aby to inni na mnie czekali stąd moje pytanie czy stepper skrętny firmy fitplay to jest to czego szukam i czy wytrzyma moje i męża nawet codzienne dreptanie (ja ważę 60 kg a mąż 70).
Ps. chodzę dwa razy w tygodniu na tbs i raz w tyg na jogę ale podreptałabym też w domu-jak widać ostatnie wycieczki w góry wprawiły mnie w kompleksy kondycyjne i zagwarantowały mocne postanowienia, a o fajnym steperze od dawna marzę. W zamian za dobre rady oferuję mocny doping o każdej porze dnia i nocy

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

A i jeszcze mam pytanie odnośnie kolan: czy to prawda że stepper bardzo je obciąża?

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Margobb Pokaż wiadomość
Witam wszystkie ćwiczące dziewczyny
Kiedyś ćwiczyłam bardzo dużo robiłam 4000 powtórzeń w ciągu godziny i nic nie chudłam. Poczytałam na necie i teraz chyba wiem dlaczego. Podczas ćwiczeń aerobowych aby spalać tkankę tłuszczową należy mieć odpowiedni puls czyli 60-70% najwyższego (220-wiek). Kupiłam sobie pulsometr a co zaszalałam i wiecie co się okazała że chodzę na tym steperze spacerkiem i osiągam taki puls także może za szybko ćwiczycie???? i przez to nie spalacie tkanki tłuszczowej a pewnie na tym wam zależy tylko tworzycie mięśnie. Jeśli mięśnie tworzą się pod tłuszczykiem to wypychają tłuszczyk i jest wrażenie że się tyje zamiast chudnąć. Dlatego na spokojnie może trochę zwolnijcie i da to lepsze efekty niż takie ćwiczenia na szybkość. Pozdrawiam. Zaczynam odchudzanie od stycznia także będę się pojawiać częściej. Chce zrzucić 10 kg i na 100% się uda Wszystkiego dobrego na święta.
Wprawdzie dopiero będę zaczynać steppowanie jak kupię sprzęt, ale naczytałam się wiele i pewien kulturysta - trener też się tak wypowiedział na pewnym forum. Polecił 45 minut na lekkim obciążeniu (jak stepper nie ma regulacji obciążenia to chodzić wolno) Duży wysiłek nie spala tłuszczu tylko wypych mięśnie i można przy takim treningu mniej jeść a efektu nie będzie bo organizm przy każdym posiłku nie będzie programował kalorii na systematyczne spalanie tylko będzie go gromadził, żeby dać radę w mega wysiłku. W trakcie mega wysiłku tłuszczu pali się mało i pozbywa się wody i pali mięśnie - tak pisał i zarzekał się że wie co pisze! A i efektów raczej należy się spodziewać po 2-3 miesiącach takich ćwiczeń. Ale będą to efekty takie jakich oczekuje każda z nas. Tak więc oszałamiające efekty już po pierwszych dniach ćwiczeń to to tylko pozbycie się wody z organizmu w znacznie większym rozmiarze niż to jest wskazane. Zatem brak efektów to efekt, że nie pozbywamy się tego co nam jest potrzebne, a spalanie tkanki przy regularnym steppowaniu jest po prostu nieuniknione. Może zabrzmi to zbyt wprost, ale chyba żadna z was nie przytyła w ciągu tygodnia, dwóch czy miesiąca-spalanie tłuszczyku musi więc siłą rzeczy potrwać, należy jednak ćwiczyć systematycznie (nie ma że boli, że nie ma czasu-trzeba to traktować jak mus pójścia siku-żadna z was nie założy pampersa bo jej się nie chce chodzić do toalety ) Walka z tłuszczem to nic innego jak wojna z nim-on chce przetrwać, a my go nie chcemy. Prowadzenie wojny na wyrywki (czytaj: czas od czasu) zwycięstwa nie przyniesie!
Tak więc broń (steppery) w dłoń! W końcu wyposażone jesteście w cudowny sprzęt, a poddawanie się w tych okolicznościach to jak wyposażenie armii w nowoczesną broń i wystawienie białej flagi przed decydującym starciem!
atiati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-29, 19:38   #3203
controlca
Raczkowanie

Witam wszystkich
Super że jest nas coraz więcej, wątek w końcu będzie żył
Ja miałam wczoraj dzień przerwy, dziś zaliczone ćwiczenia. Dorwałam się też i do skakanki nieźle mnie wymęczyła ale wpisuję ją na stałe do mojego planu działania.

Atiati ja jak zwykle polecam niebieski Decathlonu, ale wcześniej dziewczyny pisały i o sprzęcie marki Kettler. Mój kosztował coś koło 175 złotych chyba, Kettlera jest chyba droższy.

Edytowane przez controlca
Czas edycji: 2012-01-29 o 19:41
Stary 2012-01-29, 20:15   #3204
atiati
Raczkowanie

Dzięki Controlka za odzew, już traciłam nadzieję, że ktoś mnie zauważy, bo takich jak ja początkujących jest wiele i wszyscy czekają na radę, co dla wielu jest flustrujące Mogłabyś napisać od jakiego czasu eksploatujesz swój stepper i z jakim natężeniem. Dzisiaj w decathlonie testowałam go jak i ten różowy i wydały mi się ok, ale że się nie znam to wolałam jeszcze poczekać na rady. Tak więc jeszcze raz dziękuję za odzew i proszę o odpowiedzi.
atiati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 07:12   #3205
Pstra
Zakorzenienie

O matko!!
Człowieka nie ma tylko 2 dni, a tu taki ruch
Cytat:
Napisane przez rockandrollqueen Pokaż wiadomość
witam, można się przyłączyć?
Witamy, witamy.

Cytat:
Ja słucham muzy. Słuchawki na uszy i idę Ogólnie mnie to nie nudzi. Jak nie mam chęci i się zmuszam, to wtedy mi się strasznie dłuży i tylko patrzę na zegarek, żeby chociaż te 30 min wytrzymać

monar84 - u mnie efekty jak u Carrolyn

Cytat:

-3,5 kg
-2 cm w biodrach
-3 cm w udzie

Zadowolona
klask i:
Mnie też się wydaje że mi z 2 cm ubyło w biodrach i talii

Cytat:
Pozazdrościć z tym piciem herbat. Ja już z 2 lata pije codziennie w pracy czerwoną herbatę, tylko że 1 albo góra 2. Nie chce mi się więcej. Ostatnio przeczytałam, że żeby czerwona coś dawała, to trzeba pić od 3-5 dziennie. U mnie nie ma szans. Ja się wręcz zmuszam w ciągu dnia do picia. Ja mam dopiero pragnienie wieczorem, wtedy mogę wypić litr wody mineralnej.

Cytat:
Napisane przez Carrolyn Pokaż wiadomość
Monar - moje efekty? hmmm... jędrniejsza skóra, nogi są zgrabniejsze, mniejszy cellulit.
Mierzyć to się nie mierzyłam, wagowo nie pójdzie mi w dół bo jem w miarę normalnie (tzn. słodzę, nie jem większej ilości warzyw itp.)
Aczkolwiek ogólnie rozmiar w dół (licząc, że wzięłam się za siebie tak od października/listopada bez zmiany nawyków żywieniowych). Gdy jestem sama to nie jem dużo ani o dziwnych porach - natomiast gdy mój TŻ wraca z zagranicy to i jedzenie po 20.00 się zdarza (przy dosyć wczesnym chodzeniu spać :P ).
nie martw się - gdy już się wykurujesz to poćwiczysz i do wiosny będzie super . A o lecie już nie wspomnę
U mnie to samo. W pracy jeszcze daję radę. Obiadów w tygodniu nie jem, bo reszta domowników je na zewnątrz, a dla samej mi się gotować nie chce. Gorzej z weekendami. Wtedy jednak trzeba coś ugotować. Chociaż ostatnio tak się zawzięłam, że sobie w piątki szukam lekkich obiadów w necie, i wtedy w weekendy też jest w miarę zdrowo.

Cytat:
Atiati ja jak zwykle polecam niebieski Decathlonu, ale wcześniej dziewczyny pisały i o sprzęcie marki Kettler. Mój kosztował coś koło 175 złotych chyba, Kettlera jest chyba droższy.
Ja też mam ten niebieski z Decathlonu. I kosztował około 120 zł. Odmierza czas, ilość kroków i spalone kalorie. Aczkolwiek mój czasami głośno chodzi. I jak intensywnie chodzę to mi nie działa wyświetlacz i wtedy idę z zegarkiem.
Odnośnie obciążenia moich kolan, to ja nic nie zauważyłam, mnie nie bolą i nic się z nimi nie dzieje.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

U mnie przez weekend stepperowania nie było. W piątek i sobotę twisterowałam po 30 min, a wczoraj to chyba miałam lenia, i tylko dużo chodziłam
Stary 2012-01-30, 09:39   #3206
controlca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atiati Pokaż wiadomość
Dzięki Controlka za odzew, już traciłam nadzieję, że ktoś mnie zauważy, bo takich jak ja początkujących jest wiele i wszyscy czekają na radę, co dla wielu jest flustrujące Mogłabyś napisać od jakiego czasu eksploatujesz swój stepper i z jakim natężeniem. Dzisiaj w decathlonie testowałam go jak i ten różowy i wydały mi się ok, ale że się nie znam to wolałam jeszcze poczekać na rady. Tak więc jeszcze raz dziękuję za odzew i proszę o odpowiedzi.
Atiati ja tez początkująca na swoim chodzę od 1 grudnia prawie że codziennie, łącznie od 1 grudnia nie chodziłam może z 5 dni a tak to dwa razy dziennie po 45 minut plus mój Tż co jakiś czas wskakuje i sobie chodzi. Nic na razie się z nim nie dzieje, czasami coś skrzypnie ale to można smarem/olejem posmarować. Jestem jak najbardziej zadowolona

Pstra nawet 30 minut to jest coś ruszałaś się a każdy ruch coś daje. A tak pomyślałam może bateria w wyświetlaczu nie styka ? Co przy mocniejszych ruchach powoduje że wyświetlacz nie chodzi? Może czas zmienić ? Nie wiem takie moje luźne spostrzeżenie fachowiec ze mnie żaden
Stary 2012-01-30, 10:01   #3207
dance makabre
Wtajemniczenie

Cytat:
Pozazdrościć z tym piciem herbat. Ja już z 2 lata pije codziennie w pracy czerwoną herbatę, tylko że 1 albo góra 2. Nie chce mi się więcej. Ostatnio przeczytałam, że żeby czerwona coś dawała, to trzeba pić od 3-5 dziennie. U mnie nie ma szans. Ja się wręcz zmuszam w ciągu dnia do picia. Ja mam dopiero pragnienie wieczorem, wtedy mogę wypić litr wody mineralnej.
Ja mam strasznie duże zapotrzebowanie na wodę, bez żadnego zmuszania się wypijam dziennie 2l wody i z 5 kubków herbat, kaw itd.

Dzisiaj było 1,5km na basenie, i niestety to tyle na następne kilka dni Jadę do brata i nie będę miała jak ćwiczyć u niego (żadnych sprzętów, poza tym mieszka z jeszcze 3 facetami). Ale w czwartek będzie lodowisko i może basen, więc sobie odrobię
Stary 2012-01-30, 10:08   #3208
controlca
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam strasznie duże zapotrzebowanie na wodę, bez żadnego zmuszania się wypijam dziennie 2l wody i z 5 kubków herbat, kaw itd.

Dzisiaj było 1,5km na basenie, i niestety to tyle na następne kilka dni Jadę do brata i nie będę miała jak ćwiczyć u niego (żadnych sprzętów, poza tym mieszka z jeszcze 3 facetami). Ale w czwartek będzie lodowisko i może basen, więc sobie odrobię
Dance makabre mam to samo jeśli chodzi o wszelkie płyny , wiecznie z butelką wody chodzę plus do tego zielona herbata jeśli z jakiś względów nie napije się tyle co zwykle to aż mi źle i mnie suszy. Nie wiem czym to jest spowodowane, a mam tak od kiedy tylko pamiętam, także jakieś 15 czy 20 lat ?
Stary 2012-01-30, 11:35   #3209
paulineczka024
Raczkowanie

Hej dziewczyny !

Nie macie pojęcia jak mnie nakręciłyście na stepowanie ;D
Dziś wieczorem zaczynam, bo jeszcze jestem w szkole Ale już się nie mogę doczekać i z cierpliwością będe czekała na efekty !
Stepper już mam zakupiony ;D Tzn dostałam w prezencie od Tż stepper prosty z Decathlonu ;]
paulineczka024 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-30, 11:56   #3210
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulineczka024 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !

Nie macie pojęcia jak mnie nakręciłyście na stepowanie ;D
Dziś wieczorem zaczynam, bo jeszcze jestem w szkole Ale już się nie mogę doczekać i z cierpliwością będe czekała na efekty !
Stepper już mam zakupiony ;D Tzn dostałam w prezencie od Tż stepper prosty z Decathlonu ;]
Bardzo się cieszymy z powiększającego się grona osób chodzących w miejscu

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości