Powiększanie piersi cz.7 - Strona 197 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 10:48   #5881
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Witam w ten piękny słoneczny ale mroźny dzień
Mam dobry humor i zdecydowałam że zaraz robię sobie domowe SPA
Prysznic, umyje włosy, peeling balsamy zrobię fryzurkę bo mogę już normalnie ruszać rękoma od wtorku ale staram się uważać więc jak nie musiałam to nic takiego nie robiłam pomaluje pazurki jakiś makijaż też się przyda hihi
Ja zastępczy stanik mam HANNA kosztuje 19zł na allegro, taki sam dostałam po operacji więc kupuję identyczny bo wiadomo, że potem nie będę już go nosiła, ale potrzebuję coś zastępczego no i dostałam kolor biały a przyda się też czarny
Katarsis a można konkretne rzeczy z katalogu VS u Ciebie zamówić? może wiesz jaki rozm. staniczka byłby dobry na 72-90?
ja też dostałam ten staniczek Hanna po op niestety po paru praniach jest za szeroki w obwodzie, używam go do spania bo jest delikatny, do chodzenia mam mocniejsze sporty
Stary 2012-01-29, 11:00   #5882
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Katarsis a można konkretne rzeczy z katalogu VS u Ciebie zamówić? może wiesz jaki rozm. staniczka byłby dobry na 72-90?
ja też dostałam ten staniczek Hanna po op niestety po paru praniach jest za szeroki w obwodzie, używam go do spania bo jest delikatny, do chodzenia mam mocniejsze sporty

Możesz wysłać mi co byś chciała i jeśli uda mi się to sprowadzić to wtedy nie ma problemu, ale oczywiście nigdy nie można być pewnym co będzie a co nie.
Nie wiem jaki rozmiar nosisz, jaka miseczka?
Stary 2012-01-29, 11:16   #5883
jooasi
Wtajemniczenie

rozmiar fiszbinki kupuje 70E sportowe elastyczne 70D, wymiary pod 72cm, w biuście 90cm, ale wizualnie to takie C raczej
Stary 2012-01-29, 12:09   #5884
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
no lasia ma cycki zupełnie jak nasze ale do takiej talii z 15cm zgubić bym musiała
albo photoshop Dziewczyny , troche sie naoglądałam tego cackania zdjęc mimo , że modelki gładkie i ładne to i tak je upiekszaja Nas, też by troszkę swiatłem wyszczuplili i drobnymi wcinkami Niby małe ingerencje ale efekt ogromny. Juz nie mówie o szopieniu o dwa rozmiary hehe. ale z talia u modelek to raczej czesto tak robia i z biustem bo chuderlaczki są proste Ale i tak zawsze sie jaram tymi zdjęciami

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dziewczyny normalnie co za lux wstac rano wypić kawę w łóżku (fuuuuuu, najadłam się do kawy lindorków przed śniadaniem :P ) i jeszcze ten fanstycztyczny śnieg(za oknem jest fajnastyczny ) który sprawia, że jest tak jaaaaaaaaaasno. nie chce mi się uczyc staty ale bardziej chce mieć to z głowy i dobrze , że to już jutro. Chcialabym mieć już sesję z głowy, żeby trochę się za siebie wziąć. Ja mam taką przypadłość jak zajadanie stresu. i później tak wyglądam.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 12:13   #5885
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
rozmiar fiszbinki kupuje 70E sportowe elastyczne 70D, wymiary pod 72cm, w biuście 90cm, ale wizualnie to takie C raczej
Ja na Twoim miejscu jak już to wzięłabym rozmiar L stanika.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Ja myślę co by zrobić na obiad.
Pierś z kurczaka z grilla ze szpinakiem w sosie serowo - śmietanowym
Plany jeszcze w rozmyślaniu
Stary 2012-01-29, 12:18   #5886
gwendolinka
Zadomowienie

a ja bede piiiiichcić! W ferie Też. Bo już sobie obiecałam lutową diete (zawsze od lutego mi dobrze idzie pozniej tak do kwietnia. Pózniej zaczynam tyc i do sierpnia jestem pączek , następnie się odchudzam i w pazdzierniku jest spoko, zeby przez swieta przytyc i dopiero w lutym zrzucic - u mnie sie to co roku sprawdza) Ale jako, że teraz jest ten okres "dobry" to nie martwie sie narazie. Hehe. Póżniej popracuje nad utrzymywaniem efektów. \
Katharsis u kogo sie operowałas?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-29, 13:01   #5887
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
a ja bede piiiiichcić! W ferie Też. Bo już sobie obiecałam lutową diete (zawsze od lutego mi dobrze idzie pozniej tak do kwietnia. Pózniej zaczynam tyc i do sierpnia jestem pączek , następnie się odchudzam i w pazdzierniku jest spoko, zeby przez swieta przytyc i dopiero w lutym zrzucic - u mnie sie to co roku sprawdza) Ale jako, że teraz jest ten okres "dobry" to nie martwie sie narazie. Hehe. Póżniej popracuje nad utrzymywaniem efektów. \
Katharsis u kogo sie operowałas?
Poznań - dr. Skupin

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Właśnie wzięłam się w kuchni za obiad
Będę z doskoku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 14:14   #5888
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Aniu dokładnego przelicznika w Allerganach nie pamiętam ale to są proporcje zblizone 1:1 i to są maleńkie wkładeczki, chyba nie dla Ciebie

Zabcia a Ty nie masz tam gdzieś sklepiku z VS ?? bo u nas jest nie do dostania, żeby pomierzyć troszke i zobaczyć jak na żeleczkach leżą oni mają taką skąpą rozm. XS, S, M i tak myślę czy te M to np nie są szerokie a miski małe mają.
No wlasnie nie mam A bardzo mi sie podobaja z VS Tyle, ze pojecia nie mam jaki rozmiar
Wlasnie wrocilam z basenu i padam
Stary 2012-01-29, 18:05   #5889
ania1919
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie czy narkoza która jest przy operacji platycznej jest zbliżona do tej przy cesarskim cięciu ,przy cięciu jest miejscowa więc chyba nie bardzo mają z sobą wiele wspólnego ,ja miałam cesarkę i szukam wspólnego mianownika tak bardzo boję się narkozy a przy cięciu nie było aż tak źle.
Stary 2012-01-29, 18:37   #5890
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Ja będę miała na sprzedaż rzeczy z Victoria Secret pod koniec lutego i następna partia pewnie początek kwietnia.
Więc jak któraś byłaby zainteresowana proszę o kontakt
Są stroje, bielizna, bluzki
Katarsis chętnie poznam ofertę, zrób album u siebie, albo daj link. Myslę, że inne cycolinki też będą zainteresowane. W końcu musimy wszystkie kupować nową bieliznę : ehem:

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy narkoza która jest przy operacji platycznej jest zbliżona do tej przy cesarskim cięciu ,przy cięciu jest miejscowa więc chyba nie bardzo mają z sobą wiele wspólnego ,ja miałam cesarkę i szukam wspólnego mianownika tak bardzo boję się narkozy a przy cięciu nie było aż tak źle.
Ania ja miałam znieczulenie zewnątrzoponowe przy cc (w kręgosłup) i nijak to ma się do narkozy, bo jesteś przytomna. Zapytałam mojego doktorka plastyka o porównanie cesarki z operacją powiększenia biustu i powiedział, że powiększenie cycków przy cc to mały pryszcz. Także pocieszył mnie.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Dziewczyny POMOCY! Właśnie się dowiedziałam, że 11 lutego zostaliśmy zaproszeni na bardzo fajną imprezę , ale ja będę 11 dni po operacji :brzyda l:, czy dam radę: confused:, czy będę mogła wypić jakiś alkohol chociaż symbolicznie:co nfused:. Czy będę musiała zostać w domu .

Edytowane przez aginga
Czas edycji: 2012-01-29 o 18:39
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 18:47   #5891
ania1919
Raczkowanie

Nie wiem czy dobrze rozumiem ,czyli cesarka to pryszcz przy cyckach tak a narkoza przy plastycznej jest bardziej skomplikowana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 18:57   #5892
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aginga Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny POMOCY! Właśnie się dowiedziałam, że 11 lutego zostaliśmy zaproszeni na bardzo fajną imprezę , ale ja będę 11 dni po operacji :brzyda l:, czy dam radę: confused:, czy będę mogła wypić jakiś alkohol chociaż symbolicznie:co nfused:. Czy będę musiała zostać w domu .
A dlaczego bys miala zostac w domu Pewnie, ze bedziesz mogla isc, tyle, ze znajdz kreacje, ktora przysloni pancernik
Stary 2012-01-29, 19:02   #5893
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem czy dobrze rozumiem ,czyli cesarka to pryszcz przy cyckach tak a narkoza przy plastycznej jest bardziej skomplikowana
Operacja plastyczna powiększenia piersi jest o wiele mniej skomplikowana niż cc. Porównując także samopoczucie - po cc czujesz się o wiele gorzej - ból, mozliwość poruszanie się itp. Tak powiedział mi chirurg plastyk.
Stary 2012-01-29, 19:03   #5894
grazia78
Raczkowanie

AGINGIA z alkoholem to uwazaj symboliczna lampke wina i to wszystko
ja tez jestem za VS takze ogladałam kostiumiki i sa mpiekne albo VS albo Calzedonia ja nawet nie wiem jaki rozmiar bym miała kupić w cyckach mam 92-94 pod biustem 70 wybiły mi sie cycunie znowu na przód widze po tych sportowych cyckonoszach
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:05   #5895
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A dlaczego bys miala zostac w domu Pewnie, ze bedziesz mogla isc, tyle, ze znajdz kreacje, ktora przysloni pancernik
Dzięki Żabulek , a winko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 19:08   #5896
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Żabulek , a winko
kochana winko symbolicznie napisałam ci wyżej
Stary 2012-01-29, 19:09   #5897
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
AGINGIA z alkoholem to uwazaj symboliczna lampke wina i to wszystko
ja tez jestem za VS takze ogladałam kostiumiki i sa mpiekne albo VS albo Calzedonia ja nawet nie wiem jaki rozmiar bym miała kupić w cyckach mam 92-94 pod biustem 70 wybiły mi sie cycunie znowu na przód widze po tych sportowych cyckonoszach
Dzięki Grazia nawet więcej mi nie trzeba, winko w małych ilościach wystarczy
Stary 2012-01-29, 19:12   #5898
ania1919
Raczkowanie

Dziękuje Aginko ja dzisiaj nie kontaktuje pisząc cc miałaś na myśli cesarskie cięcie a ja odwrotnie
Stary 2012-01-29, 19:12   #5899
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Grazia nawet więcej mi nie trzeba, winko w małych ilościach wystarczy
ja tez mialam po op imprezke i winko popilam sobie wiec nic ci nie bedzie a sukienke mialam ktora zaslania mi pancernik tak jak zabcia napisala
Stary 2012-01-29, 19:13   #5900
aginga
Raczkowanie

Dziewczyny po operacji, jak wyglądają sprawy łóżkowe po? Oczywiście domyślam się, że długo trzeba uważać na cycunie:rolleye s:, ale czy jakaś przerwa obowiązuje

W ogóle bardzo Wam dziękuję wszystkim! Nie wiem, jak bez Was bym sobie poradziła. To takie ważne móc porozmawiać bez skrępowania i bez strachu, że ktoś Cię wyśmieje, lub popatrzy jak na debila: cmok: kogoś kto miał podobne problemy, dylematy.
Brawo dla wszystkich wspaniałych CYCOLINEKklask i:kla ski:k laski:: oklaski:klaski :klas ki:kl aski:
Stary 2012-01-29, 19:19   #5901
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny po operacji, jak wyglądają sprawy łóżkowe po? Oczywiście domyślam się, że długo trzeba uważać na cycunie:rolleye s:, ale czy jakaś przerwa obowiązuje

W ogóle bardzo Wam dziękuję wszystkim! Nie wiem, jak bez Was bym sobie poradziła. To takie ważne móc porozmawiać bez skrępowania i bez strachu, że ktoś Cię wyśmieje, lub popatrzy jak na debila: cmok: kogoś kto miał podobne problemy, dylematy.
Brawo dla wszystkich wspaniałych CYCOLINEKklask i:kla ski:k laski:: oklaski:klaski :klas ki:kl aski:
kochana do dwoch tyg najlepiej nic ja tez mialoam ten dylemat mozesz delikatnie i oczywiscie aby twoja druga polowka nie dotykala piersi niestety nie kladz sie na piersiach i aby twoj TZ tez tam ich nie uciskal. Wale prosto z mosto na stojaco najbezpieczniej

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
kochana do dwoch tyg najlepiej nic ja tez mialoam ten dylemat mozesz delikatnie i oczywiscie aby twoja druga polowka nie dotykala piersi niestety nie kladz sie na piersiach i aby twoj TZ tez tam ich nie uciskal. Wale prosto z mosto na stojaco najbezpieczniej
acha i jeszcze jedno aby nie bylo za gwałtownych ruchów pierwsze tyg są okropne ja przez to mialam ciche dni z moim mezusiem,ale mu wytlumaczylam w czym jest rzecz i wrocilo do normy. On myslal,ze jak sobie cycki zrobilam to zaraz gdzies polece na bok jelopek jeden
Stary 2012-01-29, 19:25   #5902
dagaa81
Raczkowanie

Witajcie laleczki!!!! Chętnie poznam ofertę VS szczególnie strojów kąpielowychJa to teraz szukam jakiegoś fajnego monokini http://allegro.pl/rb112-czarne-monok...003771780.html to mi się podoba
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:26   #5903
aginga
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

acha i jeszcze jedno aby nie bylo za gwałtownych ruchów pierwsze tyg są okropne ja przez to mialam ciche dni z moim mezusiem,ale mu wytlumaczylam w czym jest rzecz i wrocilo do normy. On myslal,ze jak sobie cycki zrobilam to zaraz gdzies polece na bok jelopek jeden
No właśnie jeszcze nie mam cycków, a już słyszę różne takie... szczególnie, jak wspominam o małej przerwie w....

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 19:51   #5904
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

Dziewczyny normalnie co za lux wstac rano wypić kawę w łóżku (fuuuuuu, najadłam się do kawy lindorków przed śniadaniem :P ) i jeszcze ten fanstycztyczny śnieg(za oknem jest fajnastyczny ) który sprawia, że jest tak jaaaaaaaaaasno. nie chce mi się uczyc staty ale bardziej chce mieć to z głowy i dobrze , że to już jutro. Chcialabym mieć już sesję z głowy, żeby trochę się za siebie wziąć. Ja mam taką przypadłość jak zajadanie stresu. i później tak wyglądam.
Gwen,
mam to samo
Dlatego ten tydzień zostaję w domku... praca przy komputerze i papierkach
ja też zajadam stres... i nudę ... a teraz to już jem za kilku

Cytat:
Cytat:
Operacja plastyczna powiększenia piersi jest o wiele mniej skomplikowana niż cc. Porównując także samopoczucie - po cc czujesz się o wiele gorzej - ból, mozliwość poruszanie się itp. Tak powiedział mi chirurg plastyk.
a ja miałam wszystkie cesarki w znieczuleniu ogólnym, czyli tak jak przy powiększaniu piersi i narkoza jest porównywalna

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 19:55   #5905
anika75
Zadomowienie

A ja od wczoraj mam okropnego doła. Dzisiaj kilka razy już ryczałam przez te moje cycki i tak w ogóle. Kurczę, chyba znów moja deprecha wraca, ale mam nadzieję, że to jednak chwilowe załamanie jakieś .
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 20:00   #5906
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za słowa otuchyale mimo to wszysko to chyba najbardzej sie boje tego bólu ze jak sie obudze to nie dam rady wiem ze tysiące kobiet to przechodzi i żyja ale ja boje sie igieł a gdzie bede sie pchała pod nóz chyba to przez to czekanie..bo zebym zrobiła w grudniu to bym miała juz cycki. Aj co za dzien dzis mam nie wiem co mi jest

Graziu ja prawko juz zdałam z dobre 3 lata temu To gwendolinka nic sie nie chwali jak jej idzie
no co Ty laska!!??? ja tez nigdy nie rodzilam! i cala operacje wspominam naprawde super! radosc jest duzo silniejsza niz bol, nawet kilka godzin po przebudzeniu!!! serio!!! ja jestem dwa dygodnie po zabiegu i jakby bylo trzeba, to z cala pewnoscia zdecydowalabym sie raz jeszcze na niego! to wspaniale uczucie, spelniac marzenia! NIE BOJ SIE!!
Stary 2012-01-29, 20:15   #5907
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Ania ja miałam znieczulenie zewnątrzoponowe przy cc (w kręgosłup) i nijak to ma się do narkozy, bo jesteś przytomna. Zapytałam mojego doktorka plastyka o porównanie cesarki z operacją powiększenia biustu i powiedział, że powiększenie cycków przy cc to mały pryszcz. Także pocieszył mnie.
Oj choć się bólu nie bałam w ogóle to jak to zobaczyłam ucieszyłam się jeszcze bardziej
Dagga ja mam w domku takie śliczne monokini, dostałam od siostry ze stanów i jestem wściekła strasznie, bo niestety jest na troszkę niższą osóbkę ode mnie. Zalega mi w szafie a mi tak go szkoda Ja o strojach kąpielowych to będę mogła myśleć dopiero na przyszły rok, w te wakacje operacja więc o plaży, pływaniu to mogę zapomnieć. Ale za to cycunie już będę miała Tylko to oczekiwanie dobijające strasznie:/
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 20:18   #5908
gwendolinka
Zadomowienie

a ja lubie proste mi się to podoba cale plecy odkryte tylko nie wiem jak jakościowo...
http://allegro.pl/sexowne-monokini-c...012369096.html

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-29, 20:21   #5909
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Hej dziewczynki czytam co tam piszecie i muszę powiedzieć że niezłe stroje kąpielowe szykują się na lato zwłaszcza ten czarny dla odważnych fiu fiu wszyscy by się gapili i ślinili na plaży co do podjadania to właśnie zjadłam sama całą tabliczkę czekolady a jeśli chodzi o znieczulenie to ja cesarkę przeżyłam okropnie 5 dni leżałam w szpitalu nie mogłam się podnieść bo mdlałam i takie tam (znieczulenie miałam w kręgosłup) natomiast po cycuchach wstałam na drugi dzień i wszystko było ok dzień do nocy na drugą cesarkę bym się nie dała namówić - dlatego też przy drugim synku pojechałam do szpitala na ostatnią chwilę - rozwarcie 10 - i nie było już czasu na myślenie o cesarce - (odstęp to 4 lata podobno już można wtedy normalnie rodzić - ale lekarz powiedział że raczej nie ryzykują i od razu decydują się na cesarkę - przechytrzyłam wszystkich) tą historię piszę żeby pokazać jak bardzo nie chciałam cesarki i cierpienia po niej - podziwiam horo że trzy tak dzielnie zniosła
joasi dlaczego ja mam takie same wymiary przy tak mniejszej wkładce? coś źle mierzę?
Stary 2012-01-29, 20:28   #5910
jooasi
Wtajemniczenie

Aginga z tą imprezą może być różnie przeciwskazań teoretycznie nie ma ale ja po 10 dniach nie nadawałam się jeszcze do niczego, po 14 byłam pierwszy raz w galerii z dwie godzinki i umęczyło mnie to bardzo a cycki bolały ale nie chce Cie straszyć bo ja tu chyba najgorzej zniosłam czas po operacji a zwykle dziewczynki śmigają po tygodniu. więc to czy pójdziesz zależy tylko od tego czy dasz rade a tańcy, gibańcy to zdecydowanie nie polecam

Dagaaa ożeszty to męska częśc plaży klęknie ja już za stara na takie figlarne fatałaszki jestem

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

od seksu obowiązuje 2 tygodniowy post a potem delikatnie bez uciskania i skakania nadmiernego może być dziwne uczucie w piersiach przy orgazmie nie wiem jak to inaczej nazwać jak podniecającym bólem

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości