|
|
#3961 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
dziękuję
ale nie mogę się doczekać, aż będę mogła normalnego, długiego warkocza sobie zrobić
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Peach mam nadzieję, że z tą temperaturą to nieprawda, bo to kiepska pogoda na narty... |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
No to witam... z łóżka. I zbieram się do lekarza.
Na moim weselu chłopców w ogóle nie widziałam,gdzieś się bawili i nie wiem gdzie Jedynie przy krojeniu tortu Ignaś był bardzo zainteresowany![]() A z dziewczynkami tańczyłam przez może 15 minut i też znikły
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
w miarę pospałam dziś nauka do egzaminu heh
|
#3965 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Pony, dobrze, że nic poważniejszego się nie stało Capri, Carmel, zazdroszczę pomysłowego TŻ i fajnych urodzin ![]() Gwizdak, za Shazzę ![]() Tośka, świetnie wyglądałaś na weselu ![]() U mnie nic ciekawego, walczę z chorobą, średnio wychodzi, ale mam nadzieję, że jakoś będzie. |
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
Bryyy
![]() Idę wyżywać się na Corelu. |
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() A mnie boli moja blizna po wyrwanej 8 wszystko to tak długo się potem goi i do siebie dochodzi....
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Capri gratuluję daty Magda gratuluję 5 i mam nadzieję, że zaliczysz i będziesz miała koniec sesji![]() mam dzisiaj dzień wolny: najpierw wizyta u weta, potem zajdę do fryzjera by mi końcówki przycięła, następnie zakupy a potem będę musiała się zabrać za pisanie pracy ![]() lubię mieć wolny dzień
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę, że będzie -9 jutro, to załamka
Będę musiała iść na egzamin w kilku parach rajstop + jedne 270den, na nie założyć kanciaki, a do galowego stroju trekkingowe buty, bo moje skórzane szare są nieocieplane I chyba zrobię zapasy na kolejne dni, bo -30 w nocy i -15 w dzień sprawi, że nie wystawię nawet nosa na zewnątrz, żeby nie przeziębić się bardziej niż ostatnio. Ech... Magda, gratuluję piątki ![]() Justi, i co, kac jest? Asiaczek ![]() Osz, lubisz robić wszystko poza pracą?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-30 o 10:24 |
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Za chwilę postaram się coś nadrobić ponieważ mam takie zaległości , że mała głowa ![]() Dziś zaczynamy z TŻ nocki teraz "pilnuje babci" więc mam szansę położyć się dopiero około 14-15 i mogę spać max do 17 ponieważ na 18 mamy poradnie małżeńską .Tak w ogóle orientuje się ktoś o czym będą nam tam mówić dokładnie ? Wiem, że mamy mieć 3 spotkania mam nadzieję , że dziś za długo tam nie będziemy siedzieć ponieważ na 22 do pracy . I rzucam palenie nigdy jakoś nałogowo nie paliłam ale teraz strasznie się w pracy denerwuje i zaczęłam w większej ilości palić .... a niestety szkoda mi kasy i chyba jednak troszkę zdrowia .
|
|
|
|
#3971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziękuję Cytat:
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, chciałam Ci powiedzieć, że śliczne włosy, tylko te ozdoby z boku bym zdjęła, ale z nimi też nie było źle
i mejkap ładny a jak się bawiłaś, bo chyba przeoczyłam czeeeść, jak się masz? ![]() Cytat:
![]() Anioł, gratuluję rzucenia palenia Wita Was... Ciemnowłosa naj
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-01-30 o 10:49 |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie przelece Was nawet na szybko
Carmi wszystkiego najlepsiejszego, pieknego slubiku motylkow w brzuchu i zdania egzaminu cobysmy sie mogly zobaczyc w Warszawie dziewczyny dostalam dzis zdjecia mojej modelki do zaproszen dorobiony tylko bedzie fragment ciasta ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna ta modelka
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dzień....tydzień? zaczął mi się nienajlepiej. Poszłam na egzamin z patomorfologii (drugi etap). Rozpoznałam preparat, powiedziałam co to jest, gdzie, kiedy i u kogo występuje, odpowiedziałam na kilka pytań dodatkowych i byłam pewna, że zdam. Po czym prof. spytał "jak odróżnić martwicę od zmian pourazowych?".... nie wiedziałam. Wg mnie jak jest uraz, to niekoniecznie się z niego robi preparat histopatologiczny.... no, ale nie wiedziałam w każdym razie i.... nie zdałam ![]() Poszłam do dr Ł. (tego mojego ulubionego) i pytam, o co mogło chodzić- facet nie ma pojęcia. Powiedział, że egzamin u profesora to 5% szczęścia a 95% wiedzy co autor miał na myśli. Trafiłam na zły dzień..... Ehhh.... A teraz się trochę cofnę do weekendu. Pojechałam do domu z zamiarem powiedzenia rodzicom o M. Wszystko fajnie, atmosfera jak najbardziej sprzyjająca więc jadę.... mówię o konferencji w Warszawie, o tym, że M. mnie z niej odebrał, że pojechaliśmy na obiad, że spędziliśmy razem wieczór..... i tak ciągnę temat, mówię, że w niedzielę razem wróciliśmy do domu a mama nagle "a z K. się widziałaś? co u niego?" Odniosłam wrażenie, że w ogóle mnie nie słuchała jak mówiłam o M. Później zrobiłam jeszcze jedno podejście, powiedziałam, że byłam z M. na obiedzie w fajnym barze- zmiana tematu. W sobotę znowu próbowałam. Tak, jest mi ciężko powiedzieć prosto z mostu "mam chłopaka", bo wiem, jaka będzie reakcja. I znowu lipa. Wydaje mi się, że mama czuła, co chcę powiedzieć a że nie może do siebie dopuścić myśli, że nie będę z K. to tak to odsuwa od siebie jak najdalej. Ale nic. Cały weekend wymienialiśmy z M. maile. Miał być w pracy do końca tego tygodnia. Wczoraj powiedział, że mnie nie odbierze z dworca i że zobaczymy się dopiero dzisiaj wieczorem. No, fajnie. Dojeżdżam pociągiem do Lublina, M. dzwoni: M: stęskniłem się ja: kochanie ja też, ale zaraz mi się telefon rozładuje a muszę jeszcze po taksówkę zadzwonić M: posłuchasz mnie chwilę? ja: tak M: przyjadę po ciebie, pa Ok.... jest niespodzianka wysiadłam z pociągu, idę do jego samochodu, wsiadam...a tam..... cały samochód zapakowany różnymi rzeczami. Patrzę na niego....M: nie pytaj ja: a jednak spytam....co to jest? M: rzeczy ja: widzę.... M: śpimy u ciebie czy u mnie? ja: przecież mieliśmy nie spać ze sobą do..... M: no właśnie, załatwiłem wszystko. Śpimy u ciebie czy u mnie? ![]() ![]() Spaliśmy u mnie, bo u niego był lekki burdel po wyrzuceniu wszystkich toreb z samochodu. I było cudownie. W końcu się mogłam przytulić do niego w nocy Kocham kocham kocham ![]() A poza tym.... kupiłam VisolVit i wpierdzielam prosto z torebki HA!!!
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, super modelka
![]() Naj, nie przeoczyłaś, nie pisałam Ogólnie bawiliśmy się dobrze, tańczyliśmy dużo, byliśmy do końca, a bal skończył się jakoś koło 2. Tylko jedzenie średnie, było jakieś mięso z pieczarkami/grzybami (toczymy z P. spór na ten temat ) i właśnie te powiedzmy pieczarki P. bardzo nie smakowały, przez co niedzielę miał załatwioną problemami z żołądkiem, bo tak mu nie smakowały, że ich nie gryzł, tylko od razu łykał Ogólnie bal pozytywny, do dziś mnie bolą nogi ![]() Co do ozdób we włosach - jakby mnie fryzjerka spytała, to bym jej nie pozwoliła tego nakleić, ale nie spytała, a ja nie chciałam robić cyrków W każdym razie więcej tam nie idę, wyrwałam z tymi ozdobami połowę włosów i mam wrażenie, że są w gorszym stanie, niż były przed balem
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Stygamtek super,że wszystko załatwione
I co w końcu rodzice nie wiedzą?tak mi się nie chcę uczyć.
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Naj szoł as (nie ass
)
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatku ale fajnie
A M. z tego co piszesz jest debeściak![]() Szkoda tylko, że nie powiedziałaś rodzicom... Może po prostu weź M. ze sobą i postaw ich przed faktem dokonanym? Mamo to jest mój chłopak
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
dobry, ale mi taki leniwy weekend dobrze zrobił...
![]() siedze w pracy zrelaksowana i wypoczęta. ;]
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a fryzura się trzymała chociaż? i makijaż? A jaka kiecka w końcu była? to fajnie, że jednak było fajnie aaaa, jak nie ass to nie wieczorem wrzucę focię mnie się podoba i wszyscy chwalą ale sweterka mi nikt nie pochwalił, a taka byłam z niego dumna
|
||
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
jestem głodna
Stygmatku cieszę się, że w "pewne sprawy" już są za Wami |
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
klub
|
#3985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzę na tych białych ispiracjach
![]() Witaj, ciemnowłosa. Pokażesz? Cytat:
![]() Stygmatku, super Mimo egzaminu
|
|
|
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, że mama ma takie podejście może jednak spróbuj wprost jej powiedzieć?a za VisolVit zaraz Cię ....o niczym innym od wczoraj nie myślę, jak o VisolVicie ![]() Cytat:
właśnie naj pokaż tyłek ![]() zrób przegląd lodówki
|
|||
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
a naj ja chce cię zobaczyć
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
w pracy się boję
raczej tutejsze jedzenie dostało już nóg i próbuje z lodówki wyjść
|
|
|
|
#3989 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
). Ale będę musiała sobie dać siana, bo mam wciąż stan zapalny dziąseł, a przy leczeniu się nie powinno palić i pić alkokawa - modelka jest extra
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
mam się dobrze, nic nie boli, już nie suszy, ale wyżłopałam wszystkie soki pomarańczowe z kuchni i garnek herbaty ![]() Przepraszam, że Was nie nadrabiam, ale mam taki szał, brak czasu na cokolwiek, no i stresuję się wyjazdem coraz bardziej. Capri, lecę Lufthansą, odprawa online działa na 23 h przed wylotem, jak dobrze zrozumiałam. Czy mogłabyś mi wytłumaczyć, co robię na lotnisku, jeśli odprawię się przez neta? Gdzie mam iść, jak, po co itd.? jestem zieloniutka i aż mnie brzuch boli na samą myśl.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

ale nie mogę się doczekać, aż będę mogła normalnego, długiego warkocza sobie zrobić

wszystko to tak długo się potem goi i do siebie dochodzi....

Będę musiała iść na egzamin w kilku parach rajstop + jedne 270den, na nie założyć kanciaki, a do galowego stroju trekkingowe buty, bo moje skórzane szare są nieocieplane 

nigdy jakoś nałogowo nie paliłam ale teraz strasznie się w pracy denerwuje i zaczęłam w większej ilości palić .... a niestety szkoda mi kasy i chyba jednak troszkę zdrowia .

....o niczym innym od wczoraj nie myślę, jak o VisolVicie