|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7
Cytat:
![]() mój mąż raczej na remontach się nie zna, więc pewnie jakiejś ekipy poszukamy do tych bardziej skomplikowanych rzeczy. |
|
|
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń, luty no i marzec... Czas przywitać się z bobasem! III-IV 2012 cz.7
balbinka trzymaj się
aaaga głowa do góry napewno każda z nas bedzie miała chwile kryzysu ale warto troche pocierpieć dla życia tej małej istotki. Ja dziś troche cieżki dzień bo moja 1 dzidzia miała by dziś roczek ale ten maluch w brzuszku troszke łagodzi ten bóldziękuje za kciuki
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka, jesteśmy z Tobą!
**
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a poza tym ten fotelik tak naprawdę będzie nam służył do jesieni, bo potem i tak trzeba będzie kupić większy bo dziecko w jakimś kombinezonie przestanie się w nim mieścić, więc moim zdaniem na prawdę szkoda kasy Cytat:
ja mam nadzieję, że Filip nie urośnie taki wielki... bo jak tu go wypchnąć?? a i witam wszystkie nowe mamusie wątkowe - trochę Was tu przybyło w czasie mojej nieobecności czy ktoś wie co się dzieje z Zariah i Engelą? wracam na stronę 125 :P: ale już mi nie dużo zostało
Edytowane przez mag_99 Czas edycji: 2012-01-30 o 12:52 |
||
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
monika_krk trzymam kciuki za wizytę!
|
|
|
|
#3846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
monia a pokazywałaś położnej czy lekarzowi to co Ci cieknie?? Ech,biedna ta nasza Aguśka... niedobrze,że jej sie ten brzuch tak stawia,no... też mnie zastanawia co z Zariah... ani telefonu nie zostawiła na mejlu ani nawet swojego prywatnego mejla... nie ma jak się dowiedziec,co się dzieje;/
"Hell is empty and all the devils are here." William Shakespeare Julian:22.03.2012 Leon:26.02.2015 Iiiii nadchodzi nowe ❤️ Edytowane przez balbinka20 Czas edycji: 2012-01-30 o 13:01 |
|
|
|
|
#3847 | |||
|
Raczkowanie
|
wstałam, wydepilowałam pachy, bo zaczynałam się już strasznie pocić, szybciutko upichciłam naleśniki, wsunęłam 3 z serem i 3 z dżemem brzoskwiniowym (feee będą wzdęcia) i już zadowolona leżę na lewym boczku, bo wiadomo PĘCHERZ NA.PIEPRZ.A
Cytat:
wydaje mi się że twoja waga to jednak nadmiar wody - po palcach widać, że jesteś napuchnięta z wody a nie z tłuszczu przed ciążą ważyłaś tyle co na ślubie? ja na ślubie ważyłam 3 kg mniej niż dzisiaj, czyli 97 kg za to potem schudłam 20 kg (może wrzucę foty za chwilkę) i jak odstawię małego od cyca znów zamierzam schudnąć Cytat:
![]() też nie zamierzam się męczyć z karmieniem jakbym miała ratować swoje zdrowie i przyjmować szkodliwe leki - teraz wiadomo nie mam wyjścia i muszę przecierpieć. Przecież karmienie mm to nie koniec świata. Cytat:
Asika śliczna dziewczyna z ciebie Aalegna brawa dla męża, super wyszedł wam pokoik
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Engela faktycznie dawno jej nie bylo ![]() No i jeszcze Tikki znakow nie daje! Mam nadzieje ze wszystko w porzadku! I DZIEKUJE wszystkim za kciuki za jutrzejsze badanie Ale mam ochote na leczo
|
|
#3849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widocznie to nie był jeszcze ich czas, żeby pojawić się na tym świecie. Trzymaj się ciepło |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Aguska trzymaj sie cieplo kochana
|
|
|
|
#3851 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a ja odkrylam sekret mojej zgagi...
otoz pojawia sie jak mam pusty zoladek ... czyli przyd snem musze cos zjesc i dzis sie zaopatrze w jakies sucharki, czy cos kolo lozka jak mnie znow obudzi w nocy Cytat:
a dokladnie te kremy: http://www.kraeuterhaus.de/content.p...66&details=276 http://www.kraeuterhaus.de/content.p...66&details=275 http://www.kraeuterhaus.de/content.p...6&details=1607 i jestem z nich mega zadowolona... tym bardziej, ze mozna je stosowac do pielegnacji twarzy jak i calego ciala, stosuje je juz tez od blisko 2 lat i poki co nie chce nic innego ![]() Cytat:
![]() i w ogole to ciekawa jestem ktora rozpakuje sie pierwsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ty wygladasz kwitnaco a kg zrzucisz jak urodzisz i to szybciutko Cytat:
![]() no i zeby tam u ciebie wszystko dobrze tez bylofajna z ciebie babeczka i brzusio tez super Aguska, trzymajcie sie... jeszcze troche
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki...dziś no bez zgagi
Przed snem zjadłam miskę kaszy mannej z otrębami żytnimi i co prawda meczyły mnie wzdęcia ale lepsze to niz zgaga...najgorsze jest to że chyba czeka mnie celibat do końca ciąży...wczoraj kiedy w końcu ja odzyskałam libido i po chyba 2 czy 3 tygodniach się kochalismy to przez pół nocy bolał mnie brzuch na dole...na szczęście nie tak okresowo, tylko bardziej tępy ból...i teraz będę się bała cokolwiek robić... Cytrynka super komoda Iw i Madziara trzymam kciuki za wizyty... Aguska trzymaj się...trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie/Was Balbinka no pobyty w szpitalu nie należą do najmilszych, ale najważniejsze że w razie co to będą mogli Ci szybko pomóc Emigra ślicznie wyglądasz..a Twój mąż to niezły przystojniak i rzeczywiście tej różnicy wieku nie widać. Dobrze się konserwuje mężuś ![]() Asika figurka super i brzuszek zgrabniutki ![]() Alegna brzuszek spory już.. Edytowane przez Flowerbombka Czas edycji: 2012-01-30 o 13:18 |
|
|
|
#3853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mozna je przez jakas polska strone zamowic? Na chwile obecna zamowilam juz te co sie wczesniej pytalam, ale zobacze jak cos nie tak to bede szukala dalej i sprobuje te co Ty!
|
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dziękuje za miłe słowa
albo nie przekaże bo jeszcze w samouwielbienie popadnie i będzie chciał dalej remontować, już przebąkiwał że korytarz by jeszcze wyremontował ale powiedziałam że stanowcze nie, bo ja już w ciąży nie uniose więcej tego bałaganu
|
#3855 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra, chyba jednak do muszelki kremy sie nie nadaja ... co prawda spodziewalam sie gorszego efektu - ale ta szpatulka sobie kuku zrobilam nie uczulil mnie poki co, ale wiadomo ze objawy uczulenia moga sie do 24 h pojawic a uzylam z Balea - taka niemiecka firmaCytat:
Cytat:
z reszta przeszlo mi dopiero gdzies miedzy 19-20 rz, jak juz z mezem zamieszkalam podejrzewam ze i corcia bedzie taka landrynka, ale nie zniose jak bedzie miala faze na hello kity - nie znosze tego Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a za ten usmiech to zdobyl i mnie i moja mame i moja babcie ciezko mi pisac na klawiaturze normalnie, dzisiaj wyjatkowo mam spuchniete lapki
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|||||||
|
|
|
#3856 |
|
Wtajemniczenie
|
zaskoczyłaś mnie tym pytaniem
a są jakieś białe te co ja kupiłam to są w tym zielonym opakowaniu pampers ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Aguskaa domyslam się że takie leżenie i niemożność robienia czegokolowiek jest męcząca ale wytrzymasz, silna kobietka jesteś
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze tego nie czyta bo by mi w piorka obrosl ![]() a zakonserwowany.... jak ma zone kosmetyczke i ja wykorzystuje to tak jest chetnie poddaje sie zabiegom na buzie czy cialo, daje sobie nawet regulowac brwi w pracy sie z niego smieja ze wyglada jak sekretarka, bo czesto jak cos mu sie dlugo laduje na kompie to bierze pilniczek w rece i jedzie pazurki
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
gucia ciekawe czy to u mnie sie sprawdzi
![]() Flawerbomba pewnie z czasem dojda jakies naklejki kolor scian zostaje taki sam nie bede zmieniac nic w tej kwesti
Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2012-01-30 o 13:29 |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio popularny w DE jest ten kawalek http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_rjUyW9ExH4
I co najgorsze jak to uslysze to caly dzien musze nucic
|
|
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
Czy miałaś coś takiego ?
|
|
|
|
#3861 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam wszystkim za miłe komentarze
Chyba te komplementy dziś się przydadzą, bo mam jakiś kiepski humor
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3863 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie te wszywki mi się bardzo rzuciły w oczy jak widziałam ten wózek na żywo. Cytat:
![]() Ślicznie wyglądasz Jak modelka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dość, że tyle się nacierpi to jeszcze strach o maluszka. Ale musi być dobrze Balbinka, zdrówka Emiga, jak napisałaś że wstawiłaś foto to odrazu wiedziałam, że pani przesadza z opisem A kolorek pokoju w moim typie mam taki w rodzinnym domu w moim pokoju - albo bardzo podobny ![]() Alegna, piękna mamuśka i rzeczywiście jaki brzuszek Ci się duży zrobił Rośnie maluszek
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pampers sensitive, ale już sprawdziłam ,że to te zielone są , ja tych białych używałam do tyłeczka , potem białe nadal do tyłka, a zielone do czyszczenia łapek itp. akcji, tak mi się jakoś porobiło , ale te białe mają jakiś chyba lekki kremik w sobie i do rąk mi nie pasowały
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale fajnie,że dba o siebie... ja swojego próbuje namówić na regulacje brwi bo niedługo będzie miał jedną długą gąsienicę. ale się nie da;/ i te jego długie włosy;/ ani nie zwiąże ani nic,chodzi taki rozmemłany a mnie cholera bierze... najwyżej Ci go podeśle,a nuż Ci się uda go ogarnąć,hihihihi...
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podeslij, chetnie pomoge moj zawsze dbal o siebie, a to ze jestem kosmetyczka to mu chyba dodatkowo podpasowalo a fryzjera oj nie przepuscilby, chodzi co 2-3 tygodnie, bo musi w pracy sie prezentowac (koszula i te sprawy) wiec zarosniety z domu nie wyjdzie ... o brwi sam sie dopomina, bo moj maz jest pod tym katem dziwny - uwielbia jak mu sie wlosy wyrywa
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany, nie żartuj!
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli nie, to i tak za jakies 2-3 miesiace bede musiala sobie nowy zapas zrobic, wtedy moge tez i dla ciebie zamowic i potem ci przeslac ![]()
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Chociaż nie powiem mam już swoją wizję 

ale ten maluch w brzuszku troszke łagodzi ten ból
**

Widocznie to nie był jeszcze ich czas, żeby pojawić się na tym świecie. Trzymaj się ciepło
... czyli przyd snem musze cos zjesc i dzis sie zaopatrze w jakies sucharki, czy cos kolo lozka jak mnie znow obudzi w nocy 

zeby tam u ciebie wszystko dobrze tez bylo